Τemple of the King - Rainbow
Σελίδα 1 από 1
Τemple of the King - Rainbow
jm_ac_2018 έγραψε:To συγκεκριμένο κομμάτι ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΟ ΕΝOΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ, ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ''FOX'' ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ..
Υπαρχουν και άλλα κομμάτια που κυκλοφόρησαν το 1983 οπως το Βorn again , Antichrist (Slayer)..
Πιστεύει κανεις μας οτι είναι τυχαία??
https://www.facebook.com/pages/%CE%9F-%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%A7%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A3-%CE%97%CE%9B%CE%98%CE%95%CE%9D-1983-2013/181209861912655
raimon- Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
Απ: Τemple of the King - Rainbow
vas019 έγραψε:Οι συγκεκριμενοι στο face book εσβησαν ενα καρω σχολια δικα μου για μερικα ασυστολα που λενε και μου εκαναν φραγη. Ρωτησα τον π.Μαξιμο και μου ειπε οτι δεν σχετιζεται αμεσα. Θα τον ξαναρωτησω ομως..
Δεν το βρηκα πολυ δημοκρατικο απο μερος τους..
Ο Χριστοφορος ξερει την περιπτωση και ειδε τα σχολια πριν τα σβησουν, αλλωστε εκεινος με καλεσε..
Συνεπως δεν γνωριζω εαν ηταν παρεμβαση του μοναχου η οχι , θα το ξεκαθαρισω και θα δουμε την περαιτερω ενεργεια..
Το θεωρω απαραδεχτο αδερφοι που πιστευουν στο τελος να δινουν απαντησεις απο το κεφαλι τους για το ποιος δεν ειναι ο αντιχριστος..και να μην δεχονται σχολιασμο...
raimon- Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης