Ψευδοπροφήτης
3 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 5
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Ψευδοπροφήτης
Να σου πω jm, μέχρι στιγμής όπως δείχνουν τα πράγματα δυσκολευόμαστε περισσότερο για τον ψευδοπροφήτη παρά για τον αντίχριστο.
raimon- Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
jm_ac_2018 έγραψε:raimon έγραψε:Να σου πω jm, μέχρι στιγμής όπως δείχνουν τα πράγματα δυσκολευόμαστε περισσότερο για τον ψευδοπροφήτη παρά για τον αντίχριστο.
σωστο raimon..
Αν εξετάσεις ΟΛΑ τα στοιχεία που υπάρχουν για τον ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ-ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ,τις ΠΟΛΛΕΣ διώξεις κληρικών/μοναχων κτλ και αυτους που κρύβονται απο πίσω, νομίζω οτι θα βγάλεις συμπερασμα..
vas019 έγραψε:Εχουμε πει οτι ο θρησκευτικος πρωτεργατης του οικουμενισμου ειναι ο παπας, το αφεντικο. Επισης αναλυεται μεθοδικα το βατικανο στο 17 της αποκαλυψης.
Ο κατα μεγαλη πλειοψηφια ψευδοπροφητης που θα κανει θαυματα εξισου με τον αντι ειιναι ο παπας που αλλωστε ειναι φωτογραφιμενος με το σημα υμνησης του εωσφορου. Για τον βαρθολομαιο εχουμε κατι τετοιο?
Εξ ορισμου ο παπας εινια αφεντικο πανθρησκειας και πιο σεβαστος απο ολες τις θρησκιες (ηγετες των).
Το φαναρι ειναι ενα ερειπιο μπροστα στο βατικανο, τοσο ταπεινο οσο δεν φανταζεστε μπροστα στην χλιδη του αλλου. Ενας βασιλιας θελει και αναλογη εκπροσωπηση..
Επισης αλλο ενας ηγετης να ειναι απλα πλανεμενος οικουμενιστης και αλλο να κανει θαυματα σαν αρχιερεας του σατανα...
TRUE έγραψε:Είσαι μακράν της πραγματικότητας και η ερμηνεία σου τουλάχιστον γραφική.
vas019 έγραψε:Δεν λες τιποτα απολυτως περα απο το οτι δειχνεις ακατασχετη αερολογια. Αλλωστε για το 17 υπαρχει συμφωνια και αλλων ερμηνευτων.
Τα χρωματα των αμφιων αλλωστε των καθολικων δεν αφηνουν πολλα περιθωρια...
Εχεις βαλει καποια δικη σου η λες για να λες..?
TRUE έγραψε:Λέω ότι ο Πάπας μπορεί να είναι η αιτία για κάποιο κακό, όχι όμως ο ψευδοπροφήτης τον οποίον θα ακούνε με σεβασμό και ανοιχτή καρδιά οι μουσουλμάνοι, οι βουδιστές κλπ.
vas019 έγραψε:Δικα σου ειναι αυτα , υποθετεις...με τα σημερινα δεδομενα..
Οταν ομως καποιος θαυματοποιησει και διαδοθει σκοπιμως κτλ, κερδιζει προσοχη και σεβασμο, ειδικα μετα απο παγκοσμιες θλιψεις..
TRUE έγραψε:Μην ανησυχείς, είμαι όλος μάτια και αυτιά. Δεν το βλέπω όμως...
Όχι τίποτε άλλο, στενεύουν και τα χρονικά περιθώρια κάθε μέρα που περνά...
EptaHexEleven έγραψε:απορω δηλαδή...βρήκατε τόσα στοιχεία για τον ψευδοπροφήτη αλλα δεν τον αναγνωρίσατε ακόμη. Ποση τυφλα μπορει να έχετε..........ο πάπας δεν ειναι ο ψευδοπροφητης . Ειναι ΕΝΑΣ ψευδοπροφητης. Δεν ειναι Ο ψευδοπροφήτης.
vas019 έγραψε:Ναι Ηεχ μην κουραζεσαι, εχουμε υποψη μας τις πλανερες ερμηνεις της αποκαλυψης κατα ΗΕΧ - FΟΧ και αλλων ..
vas019 έγραψε:υΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ, ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ..ΤΟ ΔΙΚΕΡΑΤΟ ΘΗΡΙΟ..
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ, ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ..
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΤΕΡΕς ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ?
jm_ac_2018 έγραψε:vas019 έγραψε:υΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ, ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ..ΤΟ ΔΙΚΕΡΑΤΟ ΘΗΡΙΟ..
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ, ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ..
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΤΕΡΕς ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ?
Δεν λέει κατι τέτοιο ο Μάξιμος..έχεις μηπως απο ποιο κεφάλαιο είναι γιατι εχω το βιβλίο ωστε να το δω καλύτερα??
Για τον ψευδοπροφήτη δεν εχω κατι υποψιν..το μονο που γνωρίζω και εχω σχετικο βιβλιο "Αντιχριστος" του π.Βασιλόπουλου οπου αναφέρει για τον Οικουμενισμό και οτι πιθανότατα θα είναι ο αρχηγός του.
vas019 έγραψε:..Προφορικα τουλαχιστον το λεει..οτι ειναι μεσα στο βιβλιο του αυτο που ειπα, δεν ξερω το κεφαλαιο, αλλα μαλον εκει που μιλαει για τα πολυκερατα θηρια η Αποκαλυψη για αντιχριστο κτλ..
vas019 έγραψε:Αυτο που με προβληματισε ειναι ο ψευτοπροφητης της Αποκαλυψης.
Ο π.Μαξιμος λεει οτι η ερμηνεια του στο βιβλιο 2018 για το θηριο λεει οτι δεν υπαρχει ψευτοπροφητης καν, ενω προσωπικα πιστευω μαζι με πολλους αλλους μελετητες διεθνως , ορθοδοξους και μη, οτι θα ειναι ο παπας..
Μολις ελαβα το βιβλιο 2018, δεν εχω προλαβει να το δω..
Ο JM δεν εντοπισε τιποτα τετοιο..
Ο Γεωργιος?
Γιώργος έγραψε:Εγώ έχω μια γνώμη,αλλά δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.....θεωρώ οτι ψευδοπροφήτης θα είναι η ίδια η τηλεόραση (δύο κέρατα όμοια αρνίω,λαλεί όμως ως δράκων,φωτιά κατεβαίνει ενώπιον των ανθρώπων,κλπ)...Θα χρησιμοποιήσει δηλαδή ο Αντίχριστος την τηλεόραση ως μέσον για να διαφημιστεί απ'ακρη σε ακρη της Γης,ώστε να γίνει σε όλους γνωστός και αγαπητός....Αυτό βέβαια δεν κολλάει με το χωρίο που λέει οτι ο Ψευδοπροφήτης θα ριφθει ζωντανός στο πυρ το εξώτερον μαζί με τον Αντίχριστο και τον Σατανά......
xristoforos έγραψε:ΒΑΣΙΛΗ...ΣΚΑΝΑΡΕ ΟΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ....Κ ΑΝΕΡΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΑΝΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
ΣΚΑΝΑΡΕ 5-6 ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ..ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ
vas019 έγραψε:Γιώργος έγραψε:.Θα χρησιμοποιήσει δηλαδή ο Αντίχριστος την τηλεόραση ως μέσον για να διαφημιστεί απ'ακρη σε ακρη της Γης,ώστε να γίνει σε όλους γνωστός και αγαπητός..
Η τηλεοραση δεν εχει πλεον δυο κερατα..
Τα κερατα συνδεονται με εξουσια..η γεωγραφια....Αυτό βέβαια δεν κολλάει με το χωρίο που λέει οτι ο Ψευδοπροφήτης θα ριφθει ζωντανός στο πυρ το εξώτερον μαζί με τον Αντίχριστο και τον Σατανά...
Σωστη αυτοδιορθωση..Επισης δεν κολαει και με το ΟΜΟΙΩ ΑΡΝΙΟ.
που υπονοει ψευτοχριστιανο...
Αλλο ομως ρωτησα..
ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ?
Γιώργος έγραψε:vas019 έγραψε:Γιώργος έγραψε:.Θα χρησιμοποιήσει δηλαδή ο Αντίχριστος την τηλεόραση ως μέσον για να διαφημιστεί απ'ακρη σε ακρη της Γης,ώστε να γίνει σε όλους γνωστός και αγαπητός..
Η τηλεοραση δεν εχει πλεον δυο κερατα..
Τα κερατα συνδεονται με εξουσια..η γεωγραφια....Αυτό βέβαια δεν κολλάει με το χωρίο που λέει οτι ο Ψευδοπροφήτης θα ριφθει ζωντανός στο πυρ το εξώτερον μαζί με τον Αντίχριστο και τον Σατανά...
Σωστη αυτοδιορθωση..Επισης δεν κολαει και με το ΟΜΟΙΩ ΑΡΝΙΟ.
που υπονοει ψευτοχριστιανο...
Αλλο ομως ρωτησα..
ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ?
Όχι,δεν λέει ο πατέρας Μάξιμος κάτι τέτοιο στο βιβλίο του,το καινούργιο.....Ούτε για προφήτες αναφέρει κάτι...Γενικά,είναι ένα βιβλίο που απογοητεύει......Αλλόγιστες αλχημείες και ακροβατισμοί για να μας βγει το νούμερο....Το μόνο ώφέλιμο είναι η 25η Μαρτίου,ημερα Κυριακή,που θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία....Αρα,το 8 Απριλίου ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ,καθώς με το παλαιο,η 25η Μαρτίου πέφτει Σάββατο......
xristoforos έγραψε:ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ??????????????????????????????????????
25 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΣΑΒΒΑΤΟ - ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - Η ΜΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ
26 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΚΥΡΙΑΚΗ - ΠΑΣΧΑ - Η ΑΛΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ
2 ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ
ΒΑΛΕ 13 ΜΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ >>> ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ .... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ ΔΗΛΑΔΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ...ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Γιώργος έγραψε:xristoforos έγραψε:ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ??????????????????????????????????????
25 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΣΑΒΒΑΤΟ - ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - Η ΜΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ
26 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΚΥΡΙΑΚΗ - ΠΑΣΧΑ - Η ΑΛΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ
2 ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ
ΒΑΛΕ 13 ΜΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ >>> ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ .... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ ΔΗΛΑΔΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ...ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Τώρα το κατάλαβα,οκ.......
vas019 έγραψε:Γιώργος έγραψε:
Όχι,δεν λέει ο πατέρας Μάξιμος κάτι τέτοιο στο βιβλίο του,το καινούργιο......
Μα ισχυριστηκε οτι το λεει..στο βιβλιο
Γιώργος έγραψε:vas019 έγραψε:Γιώργος έγραψε:
Όχι,δεν λέει ο πατέρας Μάξιμος κάτι τέτοιο στο βιβλίο του,το καινούργιο......
Μα ισχυριστηκε οτι το λεει..στο βιβλιο
Πού το άκουσες αυτό;
vas019 έγραψε:Ιδιωτικα..
Γιώργος έγραψε:Τι δηλαδή,στο είπε στο τηλέφωνο;;;
vas019 έγραψε:Γεωργιε, το θεμα ειναι εαν το βρηκες στο βιβλιο, οχι πως μου το ειπε...
Για να μου το ειπε, πρεπει να υπαρχει, ο συγγραφεύς ειναι..
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 2 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης