Ποιοί θα είναι οι 2 ΠΡΟΦΉΤΕΣ?
+7
Ερευνητής888
laste
Θεόδωρος
Γιώργοςκπ
xristoforos
jm_ac_2018
raimon
11 απαντήσεις
Σελίδα 18 από 22
Σελίδα 18 από 22 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22
Απ: Ποιοί θα είναι οι 2 ΠΡΟΦΉΤΕΣ?
πρωτα-πρωτα εχω αντιρρηση απτο 1.
δεν ειναι απαραιτητο να φορανε ρασα!!!
αφου ξεκινας απο λαθος βαση....τα υπολοιπα ακυρωνονται!
xristoforos- Αριθμός μηνυμάτων : 1840
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2013
επισης δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ σημασια το γεγονος οτι εβγαινα και ελεγα πως ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΙΛΛΙΑΜ...ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ
αυτη ειναι και η ουσια της ερευνας...ΕΝΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΚΑΠΟΥ!!
δε γινεται μονομιας να τα βρισκαμε ολα !!!!! σιγα σιγα ερχονται!!!
πρωτα ο Θεος σε μπαζει στο κλιμα της αναζητησης της αληθειας και στο τελος στην φανερωνει!!!
αλλιως δε θα ειχε και λογο υπαρξης το φορουμ !!!!
ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ
ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΞΙΜΟ ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΗ!!!
ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΔΕΑ ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΜΕ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ 21ης ΙΟΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΟΣ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ
ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΞΙΜΟ ΜΕ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑ ΒΛΑΧΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΡΑΣΕΩΣ ''ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ''
ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΤΕ ΟΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΒΑΣΙΜΑ ΚΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ
ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΟΥΤΕ ΜΑΝΤΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΟΥΤΕ ΑΛΑΘΗΤΟΙ..ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΚΡΙΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!!
αυτη ειναι και η ουσια της ερευνας...ΕΝΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΚΑΠΟΥ!!
πρωτα ο Θεος σε μπαζει στο κλιμα της αναζητησης της αληθειας και στο τελος στην φανερωνει!!!
αλλιως δε θα ειχε και λογο υπαρξης το φορουμ !!!!
ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ
ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΞΙΜΟ ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΗ!!!
ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΔΕΑ ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΜΕ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ 21ης ΙΟΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΟΣ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ
ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΞΙΜΟ ΜΕ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑ ΒΛΑΧΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΡΑΣΕΩΣ ''ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ''
ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΤΕ ΟΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΒΑΣΙΜΑ ΚΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ
ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΟΥΤΕ ΜΑΝΤΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΟΥΤΕ ΑΛΑΘΗΤΟΙ..ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΚΡΙΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!!
jm_ac_2018 έγραψε:Λεει ο Αγιος Ιωαννης Χρυσόστομος..
"Όπως ακριβώς εκείνος υπήρξε πρόδρομος της πρώτης παρουσίας, έτσι και αυτός θα είναι πρόδρομος της δεύτερης και ένδοξης παρουσίας αυτού, και γι αὐτό το σκοπό φυλάσσεται..."
το ετσι ακριβως σημαίνει οτι ΘΑ ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ και οι ΣΥΝΘΗΚΕΣ μεταξυ Α' και Β' Παρουσίας του Κυριου μας...
η ΠΡΟΤΥΠΩΣΗ στην Γραφη δεν είναι κατι σπάνιο και εδω έχουμε ΠΡΟΤΥΠΩΣΗ συνθηκων Β΄ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ στα γεγονότα της Α΄ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ του...
Υποθέτεις ότι σημαίνει αυτό. Γιατί μπορεί το έτσι ακριβώς να σημαίνει κυριολεκτικά ο ίδιος, το οποίο και πιστεύω βάση των πατερικών ερμηνειών πως θα είναι ο ίδιος.
Δεν προκύπτει από πουθενά ότι θα είναι διαφορετικά άτομα που απλά θα μοιάζουν.
Αυτό είναι θέμα ερμηνείας όπως είπα και πιο πριν η οποία ερμηνεία δεν ενστερνίζεται κανένας απ τους Αγίους που έχουν διατυπώσει επί του θέματος. Καλύτερος κριτής σε αυτό όμως θα είναι ο χρόνος για να είμαστε απολύτως σίγουροι. Εγώ πάντως τείνω προς την πατερική ερμηνεία την οποία και παίρνω στην κυριολεξία κατά γράμμα. Θα δούμε.
Η προτύπωση δεν είναι κάτι σπάνιο και φυσικά την βλέπουμε και σε άλλα γεγονότα αλλά και πάλι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι είναι πάλι...προτύπωση γεγονότων.
Υπάρχουν διαφορές πολλές.
Thereaper- Αριθμός μηνυμάτων : 83
Ημερομηνία εγγραφής : 14/04/2013
Τόπος : Αθήνα-Μαρούσι
Καλύτερος κριτής σε αυτό όμως θα είναι ο χρόνος για να είμαστε απολύτως σίγουροι.
θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ εδω...
jm_ac_2018- Αριθμός μηνυμάτων : 1211
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2013
Χριστόφορε θα σου πω κάτι και πάρτο σαν συμβουλή, και αν μου επιτρέπεις σε βλέπω σαν γιο μου μιας και θα είμαι (αν το επιτρέψει ο Θεός) 60 χρονών σε λίγους μήνες, (επίσης ευχαριστώ τον Θεό που μακροθυμεί και με ανέχεται ακόμα όλα αυτά τα χρόνια παρόλα τα αμαρτήματα μου,) τέλος πάντων, θέλω να σου πω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχουν δει πολλά τα μάτια μου και πολλά έχω πάθει, και γιαυτό το συμπέρασμα μου είναι ποτέ να μην βιάζομαι να παίρνω γρήγορες αποφάσεις στην ζωη μου εφόσον δεν είμαι σίγουρος για κάτι που θα πω η θα κάνω μιας και δεν ξέρω τι κατάληξη θα έχουν, με όλα αυτά τι θέλω να σου πω,… έχεις διερωτηθεί ποτέ από αυτά που προανέφερες αν είναι σωστά και ότι βαδίζεις τον σωστό δρόμο??... (και όχι μόνο εσύ αλλά όλοι μας!))…θέλω να σου πω δηλαδή ότι έτσι με αυτό το σκεπτικό της απόλυτης εμπιστοσύνης που έχεις, και έχουμε στον εαυτό μας όλοι μας, και με τις γρήγορες αποφάσεις έτσι δημιουργήθηκαν οι αιρέσεις και όλα τα κακά στον κόσμο ανά τους αιώνες, όσο απίθανο και αν σου φαίνετε δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια, είναι τόσο απλό, γιαυτό όχι απόλυτοι σε αυτά που λέμε και πολύ περισσότερο αν δεν είναι πιστεύω του πληρώματος της εκκλησίας, γιατί ίσως κάποια στιγμή βρεθούμε προ εκπλήξεων και μετά δεν θα μπορούμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα, τα λόγια ξέρεις είναι σαν τα πούπουλα που τα σκόρπισε ο άνεμος στα πέρατα και είναι αδύνατον πλέων να τα ξαναμαζέψουμε.xristoforos έγραψε:επισης δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ σημασια το γεγονος οτι εβγαινα και ελεγα πως ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΙΛΛΙΑΜ...ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την raimon στις Παρ Δεκ 20, 2013 6:03 am, 1 φορά
raimon- Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
raimon έγραψε:Χριστόφορε θα σου πω κάτι και πάρτο σαν συμβουλή, και αν μου επιτρέπεις σε βλέπω σαν γιο μου μιας και θα είμαι 60 χρονών σε λίγους μήνες, (επίσης ευχαριστώ τον Θεό που μακροθυμεί και με ανέχεται ακόμα όλα αυτά τα χρόνια παρόλα τα αμαρτήματα μου,) τέλος πάντων, θέλω να σου πω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχουν δει πολλά τα μάτια μου και πολλά έχω πάθει, και γιαυτό το συμπέρασμα μου είναι ποτέ να μην βιάζομαι να παίρνω γρήγορες αποφάσεις στην ζωη μου εφόσον δεν είμαι σίγουρος για κάτι που θα πω η θα κάνω μιας και δεν ξέρω τι κατάληξη θα έχουν, με όλα αυτά τι θέλω να σου πω,… έχεις διερωτηθεί ποτέ από αυτά που προανέφερες αν είναι σωστά και ότι βαδίζεις τον σωστό δρόμο??... (και όχι μόνο εσύ αλλά όλοι μας!))…θέλω να σου πω δηλαδή ότι έτσι με αυτό το σκεπτικό της απόλυτης εμπιστοσύνης που έχεις, και έχουμε στον εαυτό μας όλοι μας, και με τις γρήγορες αποφάσεις έτσι δημιουργήθηκαν οι αιρέσεις και όλα τα κακά στον κόσμο ανά τους αιώνες, όσο απίθανο και αν σου φαίνετε δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια, είναι τόσο απλό, γιαυτό όχι απόλυτοι σε αυτά που λέμε και πολύ περισσότερο αν δεν είναι πιστεύω του πληρώματος της εκκλησίας, γιατί ίσως κάποια στιγμή βρεθούμε προ εκπλήξεων και μετά δεν θα μπορούμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα, τα λόγια ξέρεις είναι σαν τα πούπουλα που τα σκόρπισε ο άνεμος στα πέρατα και είναι αδύνατον πλέων να τα ξαναμαζέψουμε.xristoforos έγραψε:επισης δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ σημασια το γεγονος οτι εβγαινα και ελεγα πως ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΙΛΛΙΑΜ...ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ
ο καθένας θα δώσει ΛΟΓΟ για τα έργα και τις ΠΡΑΞΕΙΣ του αδελφέ μου, ειναι το μόνο σίγουρο....
το να κρατάμε μια ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ειναι σωστό ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ αλλα και ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ θα πρέπει να τα εξετάζουμε με ΠΡΟΣΟΧΗ και ΟΧΙ ΝΑ ΑΦΟΡΙΖΟΥΜΕ τους αδελφούς για κατι που είπανε....
Σε κάθε περίπτωση ας το αφήσουμε στα χέρια του ΘΕΟΥ το ζήτημα του ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 2 ΠΡΟΦΗΤΕΣ, ωστε να έχουμε κάποιο ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ για το ποιοι είναι τελικα....
ΤΕΛΟΣ, προκαλείται ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ με αυτα τα posts καθως ΕΚΠΕΜΠΕΤΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ μια ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ η οποία και ΑΠΩΘΕΙ τους αναγνώστες-μελη μας απο την συμμετοχή τους.....
jm_ac_2018 έγραψε:ο καθένας θα δώσει ΛΟΓΟ για τα έργα και τις ΠΡΑΞΕΙΣ του αδελφέ μου, ειναι το μόνο σίγουρο....
το να κρατάμε μια ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ειναι σωστό ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ αλλα και ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ θα πρέπει να τα εξετάζουμε με ΠΡΟΣΟΧΗ
Σίγουρα τα εξετάζουμε???.... η βγάζουμε βιαστικά οριστικές αποφάσεις χωρίς να περιμένουμε, δεν μας βλέπω να έχουμε την αρετή της υπομονής, εν μια νυκτί αποφασίσαμε ότι οι δυο Προφήτες του Θεού δεν θα είναι ο Π.Ηλίας και Ενώχ αλλά ρασοφόροι της εκκλησίας μας, εν μια νυκτί αποφασίσαμε ότι δεν θα είναι ρασοφόροι της εκκλησίας αλλά απλοί λαϊκοί άνθρωποι, τι να πω!!..? δεν έχω λόγια! ο Θεός να μας φωτίσει πραγματικά.
"Τι σημείον ποιείς, ίνα ίδωμεν και πιστεύσωμέν Σοι; Οι πατέρες ημών το μάννα έφαγον εν τη ερήμω, καθώς έστι γεγραμμένον άρτον εκ του ουρανού έδωκεν αυτοίς φαγείν"....έλεγαν οι Φαρισαίοι στον Χριστό...
http://orthodoxfathers.com/THaymata-simeia-Agios-Ignatios-Alexandrovits-Mpriantsianinoph/zitoysan-PHarisaioi
ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 2 ΠΡΟΦΗΤΕΣ, λεω εγω????
http://orthodoxfathers.com/THaymata-simeia-Agios-Ignatios-Alexandrovits-Mpriantsianinoph/zitoysan-PHarisaioi
ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 2 ΠΡΟΦΗΤΕΣ, λεω εγω????
xristoforos έγραψε:πρωτα-πρωτα εχω αντιρρηση απτο 1.
θα μπορουσες αντί για ποιηματα ή φράσεις λακωνικές χωρις περιεχομενο (διότι και ο Παρλιάρος λέει τις συνταγες αλλα τις εξηγει) να φερεις επιχειρήματα
ακουω
Ερευνητής888- Αριθμός μηνυμάτων : 421
Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2013
jm_ac_2018 έγραψε:"Τι σημείον ποιείς, ίνα ίδωμεν και πιστεύσωμέν Σοι; Οι πατέρες ημών το μάννα έφαγον εν τη ερήμω, καθώς έστι γεγραμμένον άρτον εκ του ουρανού έδωκεν αυτοίς φαγείν"....έλεγαν οι Φαρισαίοι στον Χριστό...
αν ησουν κάποιος προφητης δεν θα χρειαζοταν να ρωτήσεις. Ξερεις την απαντηση. Τί ρωτας ??
ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟ ΤΟΥ JM,ΙΩΑΝΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ
ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΥΡΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΓΓΥΣ/ΗΓΓΙΚΕΝ(ΑΠ'ΤΟ ΕΓΓΙΖΩ)
ΣΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ 30 ΕΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ
ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΑΒΔΟ ΤΑ 51 ΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΑΠΤΟ 1967 ΩΣ ΤΟ 2018!!!
ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΥΡΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ
ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ....ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΡΑΒΔΟΙ ΘΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΔΥΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕΒΑΣΜΙΟΙ!!!!
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΡΟΥΝΕ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΗΛΙΟΥ!
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΡΑΒΔΟΙ ΘΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΔΥΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕΒΑΣΜΙΟΙ!!!!
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΡΟΥΝΕ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΗΛΙΟΥ!
xristoforos έγραψε:ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟ ΤΟΥ JM,ΙΩΑΝΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ
σωπα !!!! αυτο με το 1967 που το ανακαλυψες βρε θηριο ??
xristoforos έγραψε:ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟ ΤΟΥ JM,ΙΩΑΝΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ
ποια ειναι η υπογραφη του Γιαννη ?? Μπορουμε να μαθουμε ??
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ
γιατί ομως ενω ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ εδω ο Αντίχριστος στην αναγιογραφία του δεν εχει σχεση με τον Σνοουντεν ???
δεν θα ρωτησω αν o Γιάννης ειναι καράφλας ή αν έχει γενειάδα και αν εχει δει τη σταυρωση του Κυρίου, αν πήγε στην Πάτμο και αν ειναι ΗΔΗ ΑΓΙΟΣ...............
Από αυτά που εντόπισες στο βιβλίο Χριστόφορε ανακάλυψες τους προφήτες??.. εγώ ότι ήταν να πω το είπα, από δω και πέρα ο Θεός να μας λυπηθεί.xristoforos έγραψε:ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟ ΤΟΥ JM,ΙΩΑΝΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ
επισης θα μπορουσαμε να ρωτησουμε τον jm πώς του ηρθε να βαλει αυτην την υπογραφη ?? απο που την ειδε και που την πήρε. Ειλικρινη απαντηση να δωσει.
raimon έγραψε:Από αυτά που εντόπισες στο βιβλίο Χριστόφορε ανακάλυψες τους προφήτες??.. εγώ ότι ήταν να πω το είπα, από δω και πέρα ο Θεός να μας λυπηθεί.xristoforos έγραψε:ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟ ΤΟΥ JM,ΙΩΑΝΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ
νομιζω ο Θεος έφυγε απ΄αυτο το site για τα καλά εδω και καιρό.......
μακαρι να ειναι τα παιδια ετσι οπως τα λένε αλλα το θεμα εχει λαβει ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ και ΤΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΣΕΩΝ και των ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ που χρησιμοποιουνται έιναι πολλακαι υποδηλωνουν προβλημα..............
το πρόβλημα με τις αιρεσεις ειναι όχι αυτά που ακουγονται ή λέγονται αλλα ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΕΝΓΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ, οχι τη ΛΟΓΙΚΗ που δωρισε ο Θεός στον Άνθρωπο να ξεχωριζει το καλο απο το κακο.
Μακαρι να ειναι ο Σνοουντεν ο Αντίχριστος, μακαρι να ερθει η Β Παρουσία το 2018 και μακάρι οι ανθρωποι να μην εχουν πλανηθεί.
Εγω ομως μεχρι τελευταιας στιγμης θα ΕΠΙΜΕΝΩ στη γνωμη μου χωρις να θελω να επηρεασω τους θεοπνευστους αυτους ανθρωπους
ΤΥΧΑΙΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ!!!!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ 666 ΤΥΧΑΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ 1983,2013
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ
ΑΝ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΒΛΑΧΟ (ΚΑΤ ΕΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ)
ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΙ
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ W/ς ΣΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ....ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..ΟΤΑΝ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ..ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ!! ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ 2006 ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ!
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ W/ς ΣΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ....ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..ΟΤΑΝ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ..ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ!! ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ 2006 ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ!
ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ...ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΠΟΣΤ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ 2018 ΟΥΤΕ ΤΟ 2021Ερευνητής888 έγραψε:raimon έγραψε:Από αυτά που εντόπισες στο βιβλίο Χριστόφορε ανακάλυψες τους προφήτες??.. εγώ ότι ήταν να πω το είπα, από δω και πέρα ο Θεός να μας λυπηθεί.xristoforos έγραψε:ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟ ΤΟΥ JM,ΙΩΑΝΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ
μακαρι να ειναι τα παιδια ετσι οπως τα λένε αλλα το θεμα εχει λαβει ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ και ΤΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΣΕΩΝ και των ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ που χρησιμοποιουνται έιναι πολλακαι υποδηλωνουν προβλημα..............
το πρόβλημα με τις αιρεσεις ειναι όχι αυτά που ακουγονται ή λέγονται αλλα ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΕΝΓΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ, οχι τη ΛΟΓΙΚΗ που δωρισε ο Θεός στον Άνθρωπο να ξεχωριζει το καλο απο το κακο.
Μακαρι να ειναι ο Σνοουντεν ο Αντίχριστος, μακαρι να ερθει η Β Παρουσία το 2018 και μακάρι οι ανθρωποι να μην εχουν πλανηθεί.
Εγω ομως μεχρι τελευταιας στιγμης θα ΕΠΙΜΕΝΩ στη γνωμη μου χωρις να θελω να επηρεασω τους θεοπνευστους αυτους ανθρωπους
ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟ 2021...ΜΩΡΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ..ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ!
xristoforos έγραψε:ΤΥΧΑΙΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ!!!!
μακαρι ΤΥΧΑΙΑ οι σελιδες του βιβλίου να ηταν 888 και οχι 666. Διοτι τοτε σημαινε οτι ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ = 888 = ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
ποιος ειναι ο δημιουργος της εικόνας ????
xristoforos έγραψε:ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ...ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΠΟΣΤ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ 2018 ΟΥΤΕ ΤΟ 2021Ερευνητής888 έγραψε:raimon έγραψε:Από αυτά που εντόπισες στο βιβλίο Χριστόφορε ανακάλυψες τους προφήτες??.. εγώ ότι ήταν να πω το είπα, από δω και πέρα ο Θεός να μας λυπηθεί.xristoforos έγραψε:ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟ ΤΟΥ JM,ΙΩΑΝΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ
ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟ 2021...ΜΩΡΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ..ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ!
σε ΟΛΑ μου τα ποστ γραφω οτι το ΤΕΛΟΣ δεν ερχεται σε συγκεκριμενη ημερομηνια διοτι ΜΟΝΟ Η ΑΓΙΑ ΤΡΑΔΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ και ΟΧΙ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ που σας ταλαντευουν....ΠΛΑΝΕ !!!!
ΟΛΑ τ αλλα ειναι προσωπικες αποψεις που δεν θα σου δωσουν την ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ για να σε πιστεψουν σαν ΘΕΟ οι πιστοι χριστιανοί και ΕΣΕΝΑ και ΤΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΟΚΤΑΚΙΣΜΟΥ που ξεπερασατε τα όρια σας !!!!
σε ο,τι υπολογιζετε εσεις η ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ, τοτε που θα νομιζετε οτι θα ερθει ο Κύριος στη Β ΠΑρουσία
τοτε που θα νομιζετε οτι θα ερθει ο Κύριος στη Β ΠΑρουσία
?????????????????????????????????????????????????????????
δηλαδη ο αντιχριστος θα ερθει το 2018 εννοεις?
καντο λιγο λιανο..δεν εγινες κατανοητος!
?????????????????????????????????????????????????????????
δηλαδη ο αντιχριστος θα ερθει το 2018 εννοεις?
καντο λιγο λιανο..δεν εγινες κατανοητος!
jm_ac_2018 έγραψε:Λεει ο Αγιος Ιωαννης Χρυσόστομος..
"Όπως ακριβώς εκείνος υπήρξε πρόδρομος της πρώτης παρουσίας, έτσι και αυτός θα είναι πρόδρομος της δεύτερης και ένδοξης παρουσίας αυτού, και γι αὐτό το σκοπό φυλάσσεται..."
το ετσι ακριβως σημαίνει οτι ΘΑ ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ και οι ΣΥΝΘΗΚΕΣ μεταξυ Α' και Β' Παρουσίας του Κυριου μας...
η ΠΡΟΤΥΠΩΣΗ στην Γραφη δεν είναι κατι σπάνιο και εδω έχουμε ΠΡΟΤΥΠΩΣΗ συνθηκων Β΄ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ στα γεγονότα της Α΄ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ του...
Κάτι μου θύμισε λοιπόν αυτό το κομμάτι του Αγίου Ιωάννη του Χρυσόστομου και μου φάνηκε ''κομμένο''.
Για να δούμε το πλήρες απόσπασμα :
«Και ο Ηλίας θα έρθει τότε για ν ασφαλίσει τους πιστούς. Και αυτό το λέγει ο Χριστός· “έρχεται ο Ηλίας και θ΄ αποκαταστήσει τα πάντα”... Όπως ακριβώς εκείνος υπήρξε πρόδρομος της πρώτης παρουσίας, έτσι και αυτός θα είναι πρόδρομος της δεύτερης και ένδοξης παρουσίας αυτού, και γι αὐτό το σκοπό φυλάσσεται. Ας μη φοβηθούμε λοιπόν...» Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου, ΕΠΕ 23, 72
Άρα είναι πεντακάθαρο πως πρόκειται για τον προφήτη Ηλία ότι θα είναι ο ίδιος και γιαυτό φυλάσσεται.
Να τολμήσω να ρωτήσω γιατί το έφερες πετσοκομμένο το απόσπασμα του Αγίου Ιωάννη του Χρυσόστομου ;
Μας τονίζει ο Άγιος Ιωάννης λοιπόν τα εξής :
Στην Προφητεία του μαλαχία: «και ιδού εγώ αποστελώ υμίν Ηλίαν τον Θεσβίτην, πριν η ελθείν την ημέραν Κυρίου την μεγάλην και επιφανή, ος αποκαταστήσει καρδίαν πατρός προς υιόν και καρδίαν ανθρώπου προς τον πλησίον αυτού, μη ελθών πατάξω την γην άρδην» (Μαλαχ. δ’, 4-5).
Ερμηνεύει ο Άγιος :
«Προσέξτε δεν είπε ότι θα αποκαταστήσει την καρδία του υιού προς τον πατέρα του, αλλά “του πατρός προς τον υιόν”. Γιατί επειδή οι Ιουδαίοι ήσαν πατέρες των Αποστόλων, λέγει αυτό, ότι ο Προφήτης Ηλίας θα οδηγήση εις το να πιστέψουν οι Εβραίοι εις τας αλήθειας των υιών τους, δηλαδή των Αποστόλων»
Στον Όσιο Εφραίμ :
Προτού μάλιστα να συμβούν αυτά, θα στείλει ο Κύριος, ως εύσπλαχνος, τον Ηλία τον Θεσβίτη και τον Ενώχ, για να διδάξουν αυτοί την ευσέβεια στο γένος των ανθρώπων και να κηρύξουν με παρρησία σε όλους τη γνώση του Θεού, ώστε να μην πιστεύσουν στον τύραννο από φόβο, και θα κραυγάζουν και θα λένε· Άνθρωποι, είναι απατεώνας· κανείς να μην πιστεύσει εντελώς σ αὐτόν, ούτε να υπακούσει στον θεομάχο».Οσίου Εφραίμ του Σύρου, Τόμος Δ’, σελ. 125, Εκδόσεις Το Περιβόλι της Παναγίας, Θεσ/νίκη 1992
Το σίγουρο είναι πως επειδή ο διάβολος γνωρίζει απ έξω την γραφή σίγουρα θα επιχείρησή να φέρει ψευδοπροφήτες και να τους παρουσιάζει σαν τους προφήτες τις αποκάλυψης.
Τέτοια φαινόμενα συναντούμε από παλιά χρόνια στις Εκκλησίες του Χριστιανικού Σιωνισμού (Προτεστάντες, πεντηκοστιανοί ιεχωβαδες κλπ) όπου είχαν ανακαλύψει την ημερομηνία της Δ.παρουσίας του Κύριου και χρίστηκαν μόνοι τους ως οι προφήτες της Αποκάλυψης.
ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ αγαπητε μου.....
ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ, να ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ , ΟΧΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ....
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΠΑΡΟΤΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΥΛΗ, ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΑ ΕΝΝΟΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ...
Γιαυτό έχουμε τους πατέρες της Εκκλησίας που ερμηνεύουν την γραφή διότι καταλαβαίνουν το πνευματικό επίπεδο και τις όποιες επεξηγήσεις χρειάζονται μας τις δίνουν ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ και
οχι ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ για να βγάζουμε εμείς την ερμηνεία που μας βολεύει.
ή δέχεσαι την ερμηνεία τους ή όχι. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο. Από κει και πέρα είναι πλάνη.
Thereaper- Αριθμός μηνυμάτων : 83
Ημερομηνία εγγραφής : 14/04/2013
Τόπος : Αθήνα-Μαρούσι
Σελίδα 18 από 22 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22
Παρόμοια θέματα
» Η δυσκολία αναγνώρισης Προσώπου και γεγονότων
» Τι θα μου χρησιμέψει να μάθω ποιος είναι ο Αντίχριστος, πριν
» ο «Μεγάλος αδελφός» είναι ΕΔΩ..
» ΘΕΟΣ ειναι αγαπη..
» Ραβινοs: Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ
» Τι θα μου χρησιμέψει να μάθω ποιος είναι ο Αντίχριστος, πριν
» ο «Μεγάλος αδελφός» είναι ΕΔΩ..