30 και Αντίχριστος:Το λάθος που κάναμε
Σελίδα 3 από 3
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Απ: 30 και Αντίχριστος:Το λάθος που κάναμε
Γιώργος έγραψε:vas019 έγραψε:Θα ψηφισω τον σιγουρο τον π.Βησαριωνα..αλλα και ο π.Μαξιμος με μισο ετος διαφορα σε εναν υπολογισμο με κομμενες εβδομηκονταετιες, μεσα επεσε...
τι ειναι το +0,5 ετη...σε τετοιο υπολογισμο..τιποτα ..
Ναι,αλλά όσο προχωράμε μέσα στο 2013,τόσο απομακρύνεται το ενδεχόμενο να έχει γεννηθεί 1982....31 ετών εμφάνιση είναι ασύμβατη με το 33 για ενθρόνιση....Εκτός αμα θέσουμε την πρώτη του περίόδο,1 με 1,5 χρόνο,πράγμα που και πάλι μας οδηγεί σε αδιέξοδο......
raimon- Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
vas019 έγραψε:ουτε η εμφανιση για 1,5 μηνα δεν οδηγει σε αδιεξοδο...Στοιχεια για οτι λες, τερμα τα κοντα και τα μακρυα του καθενα ...
Τα εχουμε πει αλλωστε χιλιες φορες οτι επαναλαμβανεις εδω..Αν δεν εχεις να πεις τιποτα αξιολογο η αξιοπιστο, δεν χρειαζεται να επεμβαινεις ...
Γιώργος έγραψε:vas019 έγραψε:ουτε η εμφανιση για 1,5 μηνα δεν οδηγει σε αδιεξοδο...Στοιχεια για οτι λες, τερμα τα κοντα και τα μακρυα του καθενα ...
Τα εχουμε πει αλλωστε χιλιες φορες οτι επαναλαμβανεις εδω..Αν δεν εχεις να πεις τιποτα αξιολογο η αξιοπιστο, δεν χρειαζεται να επεμβαινεις ...
Είναι η φυσική ροπή που έχω,οτι η πρώτη περίοδος του Αντιχρίστου,είναι είτε 2 χρόνια και 8 μήνες,είτε 3,5 χρόνια.Και με αυτά τα νούμερα,το 2018 πάει περίπατο,καλό μεσημέρι!
jm_ac_2018 έγραψε:Γιώργος έγραψε:vas019 έγραψε:Θα ψηφισω τον σιγουρο τον π.Βησαριωνα..αλλα και ο π.Μαξιμος με μισο ετος διαφορα σε εναν υπολογισμο με κομμενες εβδομηκονταετιες, μεσα επεσε...
τι ειναι το +0,5 ετη...σε τετοιο υπολογισμο..τιποτα ..
Ναι,αλλά όσο προχωράμε μέσα στο 2013,τόσο απομακρύνεται το ενδεχόμενο να έχει γεννηθεί 1982....31 ετών εμφάνιση είναι ασύμβατη με το 33 για ενθρόνιση....Εκτός αμα θέσουμε την πρώτη του περίόδο,1 με 1,5 χρόνο,πράγμα που και πάλι μας οδηγεί σε αδιέξοδο......
οσο προχωράμε μεσα στο 2013 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ το σενάριο της ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ μεσα στο 1982..γιατι???
απο το ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 3996 (αθροισμα χρονολογιας ΓΕΝΝΗΣΗΣ-ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ) εχουμε...
1983+2013 == 3996
(1982+1 ημέρα)+ (2014 - 1 ημερα) == 3996
(1982+Χ ημέρες)+(2014 - Χ ημέρες) == 3996
ΑΡΑ βλεπουμε οτι οσο περισσότερο προχωρούμε στο 2013 (μείωση δηλαδη της παραμέτρου Χ..) τοσο μπαίνουμε μεσα στο 1982 ως ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ....
vas019 έγραψε:Γιώργος έγραψε:
Είναι η φυσική ροπή που έχω,οτι η πρώτη περίοδος του Αντιχρίστου,είναι είτε 2 χρόνια και 8 μήνες,είτε 3,5 χρόνια.Και με αυτά τα νούμερα,το 2018 πάει περίπατο,καλό μεσημέρι!
Μονο που τα πραγματα κινουνται χωρις την φυσικη σου ροπη..ειτε σου αρεσει ειτε οχι ...οποτε προσαρμοσε την στις γραφες και στους αλλους και μην το παιζεις αυθεντια ..προσαρμοσου και συνεργασου ...
tsarlatanos έγραψε:Jm μου αρεσε η μαθηματική σου προσέγγιση.... Vas ηρέμησε λίγο αδερφέ, σε όλα τα μηνύματα σου που διάβασα σήμερα βγάζεις (αδικαιολόγητο?) θυμό....
vas019 έγραψε:Θυμο οχι, σου φαινεται αγαπητε..
ειναι βεβαια αυστηρα σε μερικες περιπτωσεις γιατι δεν γνωριζεις προσωπα και καταστασεις..Διαφορετικα θα αντιμετωπισω ενα νεο τρυφερο μελος σαν και σενα και διαφορετικα εναν που ειναι καιρο και αυτα που λεει τα εχω ακουσει αλλες 100 φορες..παραλαγμενα και οχι μονο σε αυτο το φορουμ ..
Επισης θα ειμαι διαφορετικος απεναντι σε ενα πρωτοπορο εσχατολογο οπως ο π.μαξιμος ..Δεν μας παιρνει να χανει σε αξιοπιστια επειδη δεν μπορει να κανει λιγο υπομονη για την μεγαλη του διακαιωση και να διακυβεύει αξιοπιστια στην πιο κρισιμη φαση ..
Υπαρχει σκοπιμοτητα πισω απο την αυστηρη κριτικη , οταν γινονται λαθη που θα επρεπε και αναμενοταν να αποφευκτουν ..αβυσος η ψυχη ...
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Αντίχριστος και Σφράγισμα
» Αντίχριστος - Η συνεχεια
» Απο ποιά θέση θα κυβερνήσει τον κόσμο ο Αντίχριστος;
» 1992 και ''έσχατος Αντίχριστος''!
» Τι θα μου χρησιμέψει να μάθω ποιος είναι ο Αντίχριστος, πριν
» Αντίχριστος - Η συνεχεια
» Απο ποιά θέση θα κυβερνήσει τον κόσμο ο Αντίχριστος;
» 1992 και ''έσχατος Αντίχριστος''!