Black Sabbath
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Black Sabbath
Οι BLACK SABBATH ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (Από βιβλιο π.Μαξίμου 2018)
"To συγκρότημα Black Sabbath τον Αύγουστο του 1983 κυκλοφόρησε δίσκο που στο εξώφυλλο απεικόνιζε ένα νεογέννητο παιδί με την μορφή διαβόλου και τίτλο "BORN AGAIN, δηλαδή ξαναγιεννιέμαι έρχομαι ξανά"
ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ.
"13"... Το τελευταίο άλμπουμ των Black Sabbath
http://www.nooz.gr/entertainment/13-to-teleutaio-almpoum-ton-black-sabbath
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ OZZY ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ.
"To συγκρότημα Black Sabbath τον Αύγουστο του 1983 κυκλοφόρησε δίσκο που στο εξώφυλλο απεικόνιζε ένα νεογέννητο παιδί με την μορφή διαβόλου και τίτλο "BORN AGAIN, δηλαδή ξαναγιεννιέμαι έρχομαι ξανά"
ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ.
"13"... Το τελευταίο άλμπουμ των Black Sabbath
http://www.nooz.gr/entertainment/13-to-teleutaio-almpoum-ton-black-sabbath
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ OZZY ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ.
laste- Αριθμός μηνυμάτων : 231
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
Απ: Black Sabbath
και ο τιτλος "GOD IS DEAD" μαζι με την χρονικη στιγμη κυκλοφορίας 10/6/2013 νομίζω καθόλου τυχαίος....!!
παιρνάνε ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ για την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ που έχουν οραματιστεί οπου ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ αλλα θα κυριαρχει ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ...!!!
παιρνάνε ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ για την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ που έχουν οραματιστεί οπου ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ αλλα θα κυριαρχει ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ...!!!
jm_ac_2018- Αριθμός μηνυμάτων : 1211
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2013
οπως κι οι αγγλοι περνανε στα λεωφορεια το μηνυμα
δεν υπαρχει πιθανα Θεος,σταματα να ανησυχεις και διασκεδασε τη ζωη σου
ΠΟΙΑ ΖΩΗ ΟΜΩΣ? ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ?
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΚΟΝΤΑΕΤΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΘΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ!!!
ΜΕΓΑΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ..ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!
δεν υπαρχει πιθανα Θεος,σταματα να ανησυχεις και διασκεδασε τη ζωη σου
ΠΟΙΑ ΖΩΗ ΟΜΩΣ? ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ?
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΚΟΝΤΑΕΤΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΘΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ!!!
ΜΕΓΑΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ..ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!
xristoforos- Αριθμός μηνυμάτων : 1840
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2013
εγω παλι κανενα σημαδι δε βλεπω..
razorxkenshin- Αριθμός μηνυμάτων : 10
Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2013
για ποιο λογο γραφτηκες στο φορουμ?razorxkenshin έγραψε:εγω παλι κανενα σημαδι δε βλεπω..
εδω γραφονται κυριως οσοι βλεπουν σημαδια...
εσυ?
αν στο φορουμ αυτο ο αντιλογος απαγορευεται με χαρα θα αποχωρησω
με τον αντιλογο ισχυροποιουνται οι θεσεις μας
απλα να συνομιλεις παντα σε ευγενικα πλαισια! (μιλαω κ γω ακομψα ορισμενες φορες....δεν ειμαι αλαθητος..μονο ο Θεος ειναι...σε αλλα φορουμ εχω εκφραστει ασχημα ουκ ολιγες φορες!)
απλα να συνομιλεις παντα σε ευγενικα πλαισια! (μιλαω κ γω ακομψα ορισμενες φορες....δεν ειμαι αλαθητος..μονο ο Θεος ειναι...σε αλλα φορουμ εχω εκφραστει ασχημα ουκ ολιγες φορες!)
razorxkenshin έγραψε:εγω παλι κανενα σημαδι δε βλεπω..
razorxkenshin ο κάθε διάλογος είναι δεκτός από όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν σε μια εποικοδομητική συζήτηση, όμως αυτό να γίνετε με κόσμιο τρόπο,και μαζί με τις τυχόν αντιρρήσεις σου να δίνεις στοιχεία και με ντοκουμέντα να τεκμηριώνεις τα λεγόμενα σου.
raimon- Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
πώς ακριβως να τεκμηριωσω την ανυπαρξια σημαδιων? δεν μπορω να σου αποδειξω πως δεν υπααρχει κατι. 1000δες συγκροτηματα ιδιου τυπου με τους sabbath υπηρχαν στα 80s. Ηταν της μοδας γιαυτο. το ολο στιλακι "πουλουσε". αν ειναι να αναλυσουμε ενα ενα ολα τα album covers δε θα τελειωσουμε ποτε.raimon έγραψε:razorxkenshin έγραψε:εγω παλι κανενα σημαδι δε βλεπω..
razorxkenshin ο κάθε διάλογος είναι δεκτός από όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν σε μια εποικοδομητική συζήτηση, όμως αυτό να γίνετε με κόσμιο τρόπο,και μαζί με τις τυχόν αντιρρήσεις σου να δίνεις στοιχεία και με ντοκουμέντα να τεκμηριώνεις τα λεγόμενα σου.
razorxkenshin έγραψε:πώς ακριβως να τεκμηριωσω την ανυπαρξια σημαδιων? δεν μπορω να σου αποδειξω πως δεν υπααρχει κατι. 1000δες συγκροτηματα ιδιου τυπου με τους sabbath υπηρχαν στα 80s. Ηταν της μοδας γιαυτο. το ολο στιλακι "πουλουσε". αν ειναι να αναλυσουμε ενα ενα ολα τα album covers δε θα τελειωσουμε ποτε.
μπορω να παρομοιάσω τα λογια σου με αυτα ενος τυφλου που ακούει γυρω του διαφόρα αλλα επειδή ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ τα απορρίπτει ολα ως ΜΗ ΑΛΗΘΗ....
.για σκέψου μηπως πρέπει να κάνεις κατι εσυ και ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ....
jm_ac_2018- Αριθμός μηνυμάτων : 1211
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2013
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης