Κρατική Λογοκρισία
Σελίδα 1 από 1
Κρατική Λογοκρισία
vas019 έγραψε:Μολις εχω βλαβη περιεργη, καταστροφη πακετων δεδομενων , απο την οτενετ...Δηλαδη συνδεση με ping αλλα χωρις ουσια, δεν ακοιγουν σελιδες κ.τλ.
Κατι σαν σαμποταζ απο την υπηρεσια toy OTE μυριζει για οσους δεν καταλαβαινουν τα τεχνικα..
Δοκιμασα και με το ιδιο το site της οτε..
raimon- Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
Απ: Κρατική Λογοκρισία
vas019 έγραψε:Φυσικα εχω προσβαση απο εφεδρικο internet, αλλα λεμε τωρα...
Αυτά να τα περιμένουμε vas019, και η συνέχεια είναι γνωστή
razor kenshin έγραψε:vas019 έγραψε:Μολις εχω βλαβη περιεργη, καταστροφη πακετων δεδομενων , απο την οτενετ...Δηλαδη συνδεση με ping αλλα χωρις ουσια, δεν ακοιγουν σελιδες κ.τλ.
Κατι σαν σαμποταζ απο την υπηρεσια toy OTE μυριζει για οσους δεν καταλαβαινουν τα τεχνικα..
Δοκιμασα και με το ιδιο το site της οτε..
σου εκαναν σαμποταζ τελικα vas ή μηπως ειχες απλα βλαβη?
vas019 έγραψε:Δεν αποδεικτηκε κατι, αλλα δεν απαντησαν σε email που ζητησα τις παρακατω διευκρινησεις..
Μου ειπαν απο την υπηρεσια βλαβων να σας αναφερω οτι υπαρχει προβλημα στην συνδεση στο τηλεφωνο 7..... με τα πακετα δεδομενων που περνουν απο τους server σας
καθως λειτουργει το ping σε εξωτερικους server αλλα τα υπολοιπα requests καταστρεφονται σε επιπεδο πακετου, αφου το google εχει εκδοσει το λαθος 400 - malformed request σε μια περιπτωση και
connection reset σε αλλη, ενω εχουμε και 324 - Empty Responce - κλεισιμο συνδεσης σε στο ote.gr
Αυτο τι ειναι?
1. πΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ dslam που καταστρεφει πακετα?
1. τεχνικο προβλημα σε τεχνολογια φιλτραρισματος πρωτοκόλλου η πακετων?
2. Λογισμικο καταστροφεας πακετων κατα βουληση σε οποιαδηποτε συνδεση επιλεξετε?
4.Σκοπιμοτητα η πειραματα προς εξυπηρετηση με παρανομες εντολες φιλταρισματος και πιθανου σαμποταζ απο εντολες μεθοδευμενες μεσω υπογειων κεντρων εξουσιας?
5. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΤΕ?
Θα ηθελα παρακαλω πληρη αναφορα για το που ειναι το προβλημα, σε λογισμικο η hardware και το μοντελο με το αναλογο firmware εαν προκειται για router..
razor kenshin έγραψε:συνηθισε το vas... συνηθως τα τμηματα τεχνικης υποστηριξης ετσι ειναι.... ειμαι κι εγω παθων! :wink:
vas019 έγραψε:Διαφοροι νομοι και στην ελλαδα, που δεν ειναι ενεργοποιημενοι εχουν περασει...
Το τρολλαρισμα μπορει να κοστισει ακριβα..
Trolling Could Get You 25 Years in Jail in Arizona
http://gizmodo.com/5898585/itll-soon-be-illegal-to-troll-in-arizona
Nόμοι ολοκληρωτικού καθεστώτος σχεδιάζονται στην Αυστραλία (vid)
Απίστευτοι νόμοι που ταιριάζουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα είναι υπό σχεδιασμό στην Αυστραλία. Μόνο που εκεί ο κόσμος έχει ξεκινήσει να αντιδρά.
Φυσικά οι νόμοι αυτοί θα επιβληθούν "καρμπόν" σε όλο τον πλανήτη ο οποίος κυριολεκτικά θα γίνει "πλανήτης φυλακή".
Για ορεκτικό σας λέμε ότι σχεδιάζουν να ποινηκοποιήσουν την άρνηση παροχής του κωδικού πρόσβασης στις υπηρεσίες ασφάλειας, σε διάφορες προσωπικές βάσεις δεδομένων, όπως το facebook, e-bay κ.α!
Δείτε προσεκτικά το βίντεο γιατί αν ισχύσουν αυτά σύντομα θα νιώθετε κωπηλάτης σε μεσιαωνική γαλέρα.
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=51398&Itemid=56
Απίστευτοι νόμοι που ταιριάζουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα είναι υπό σχεδιασμό στην Αυστραλία. Μόνο που εκεί ο κόσμος έχει ξεκινήσει να αντιδρά.
Φυσικά οι νόμοι αυτοί θα επιβληθούν "καρμπόν" σε όλο τον πλανήτη ο οποίος κυριολεκτικά θα γίνει "πλανήτης φυλακή".
Για ορεκτικό σας λέμε ότι σχεδιάζουν να ποινηκοποιήσουν την άρνηση παροχής του κωδικού πρόσβασης στις υπηρεσίες ασφάλειας, σε διάφορες προσωπικές βάσεις δεδομένων, όπως το facebook, e-bay κ.α!
Δείτε προσεκτικά το βίντεο γιατί αν ισχύσουν αυτά σύντομα θα νιώθετε κωπηλάτης σε μεσιαωνική γαλέρα.
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=51398&Itemid=56
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης