ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Tότε μισήσουσιν αλλήλους..

Πήγαινε κάτω

Tότε μισήσουσιν αλλήλους.. Empty Tότε μισήσουσιν αλλήλους..

Δημοσίευση από raimon Τρι Ιουν 25, 2013 9:52 am

jm_ac_2018 έγραψε:Ματθ. κεφ 24,στιχ 9-12
"τότε παραδώσουσιν ὑμᾶς εἰς θλῖψιν καὶ ἀποκτενοῦσιν ὑμᾶς, καὶ ἔσεσθε μισούμενοι ὑπὸ πάντων τῶν ἐθνῶν διὰ τὸ ὄνομά μου.
καὶ τότε σκανδαλισθήσονται πολλοὶ καὶ ἀλλήλους παραδώσουσι καὶ μισήσουσιν ἀλλήλους.
καὶ πολλοὶ ψευδοπροφῆται ἐγερθήσονται καὶ πλανήσουσι πολλούς,
καὶ διὰ τὸ πληθυνθῆναι τὴν ἀνομίαν ψυγήσεται ἡ ἀγάπη τῶν πολλῶν."

Ενα  ακόμη σημείο των  καιρών..

http://orthodox-watch.blogspot.com/2012/01/blog-post_8068.html
raimon
raimon

Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Tότε μισήσουσιν αλλήλους.. Empty Απ: Tότε μισήσουσιν αλλήλους..

Δημοσίευση από raimon Τρι Ιουν 25, 2013 9:52 am

jm_ac_2018 έγραψε:Επιστολή προς τον Διευθυντή της "Romfea.gr" κ. Αιμίλιο Πολυγένη απέστειλε ο Σεβ. Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, ο οποίος απαντά μέσω αυτής στον Σεβ. Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο.

Να αναφερθεί ότι ο Μητροπολίτης Μεσογαίας με επιστολή του προς τον Διευθυντή της Romfea.gr, σχολίασε δημοσίευμα του κ. Αμβροσίου το οποίο αναφερόταν στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10677:2012-01-20-23-27-02&catid=13
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Τρι Ιουν 25, 2013 9:53 am

vas019 έγραψε:Εχω την εντυπωση οτι η επιθεση στον Γεωργιο και σε μενα απο τον Thereaper σε προσωπικο τονο στο αλλο φορουμ στον νημα με τον Σολομωντα εχτες, που ειχε σαν αποτελεσμα να γεμισουμε 10- σελιδες, αγγιζε τα ορια του μισους...
raimon
raimon

jm_ac_2018 έγραψε:
vas019 έγραψε:Εχω την εντυπωση οτι η επιθεση στον Γεωργιο και σε μενα απο τον Thereaper σε προσωπικο τονο στο αλλο φορουμ στον νημα με τον Σολομωντα εχτες, που ειχε σαν αποτελεσμα να γεμισουμε 10- σελιδες, αγγιζε τα ορια του μισους...

Εἰσέλθατε διὰ τῆς στενῆς πύλης· ὅτι πλατεῖα ἡ πύλη καὶ εὐρύχωρος ἡ ὁδὸς ἡ ἀπάγουσα εἰς τὴν ἀπώλειαν, καὶ πολλοί εἰσιν οἱ εἰσερχόμενοι δι' αὐτῆς·
 τί στενὴ ἡ πύλη καὶ τεθλιμμένη ἡ ὁδὸς ἡ ἀπάγουσα εἰς τὴν ζωήν, καὶ ὀλίγοι εἰσὶν οἱ εὑρίσκοντες αὐτήν!
τότε παραδώσουσιν ὑμᾶς εἰς θλῖψιν καὶ ἀποκτενοῦσιν ὑμᾶς, καὶ ἔσεσθε μισούμενοι ὑπὸ πάντων τῶν ἐθνῶν διὰ τὸ ὄνομά μου.

Κουράγιο ευχομαι αδελφοι και πολλή δύναμη ωστε να  αντιμετωπίσουμε ΟΛΑ αυτα..και προσευχή ωστε να  ΦΩΤΙΣΕΙ ει δυνατον ΟΛΟΥΣ ο ΘΕΟΣ για να  λάβουν  γνώση των επερχόμενων..
raimon
raimon

Γιώργος έγραψε:

Δεν το νομίζω,μάλλον ο Τhereaper πλάκα κάνει,του αρέσει να μας τσιγκλάει....Δεν πιστεύει βέβαια το 2018,αλλά ότι λεει το λέει για πλάκα....
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Τρι Ιουν 25, 2013 9:54 am

vas019 έγραψε:Δεν νομιζω να ειναι πλακα πλεον με τετοιες εκφρασεις..ξεφυγε απο τα ορια..
Ετσι και γω νομιζα στην αρχη, αλλα μετα το χθεσινο δεν το βλεπω καθολου...
Και καλα εμας, την εκτιμηση της πνευματικης καταστασης στην κεκοιμημενη συζυγο του μαρτυρα , πλακα το λες?

Την εκτιμηση του π.Μαξιμου με ανοησιες της τυπολατρειας περι ευχης κτλ , που κατα την γνωμη του επρεπε ο μαρτυρας να τα αναφερει?

Τις αδιακοπες επιθεσεις περι πλανης και ειδικοτερα το περι διαστρεβλωσης των λογων των αγιων χωρις να μας εξηγει το πως το που και ποια ειναι η σωστη κατα την γνωμη του ερμηνεια?

Πλακα γεωργιε κανουν μεταξυ τους ατομα που γνωριζονται πολυ καλα και ξερουν ο ενας το ποιον του αλλου και ειναι σιγουροι οτι υπαρχει ανοχη και δεν θα παρεξηγηθει κανεις...
Αλλα και η πλακα και το πειραγμα γινεται μια δυο φορες σε καθε περιπτωση, οχι με ασχημο και υποτιμητικό τονο και συνεχως..
Και παντα η πλακα γινεται αποκλειστικα μεταξυ τους και οχι μπροστα σε τριτους που δεν γνωριζουν πολλα γιατι δημιουργουνται εντυπωσεις...

Δεν νομιζω οτι υπηρχε κατι απο αυτα στην περιπτωση του..
raimon
raimon

TheReaper έγραψε:Troll (Internet)
From Wikipedia, the free encyclopedia

"Do not feed the trolls" and its abbreviation "DNFTT" redirect here. For the Wikimedia essay, see "What is a troll?".

The "trollface", or "coolface", first appearing in 2008, is often used to indicate trolling in contemporary internet culture.[1] Modern usage of the word itself dates from 1980s.
In Internet slang, a troll is someone who posts inflammatory,[2] extraneous, or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum, chat room, or blog, with the primary intent of provoking readers into an emotional response[3] or of otherwise disrupting normal on-topic discussion.[4] The noun troll may refer to the provocative message itself, as in: "That was an excellent troll you posted".

================

Βας...γιατί την πάτησες έτσι άσχημα και απ ότι βλέπω έχασες τον ύπνο σου όλο το βράδυ;;....

Ένα σημείο θα σχολιάσω εδώ...: Για την πνευματική κατάσταση των κεκοιμημένων όπως λες...για την γυναίκα του δεν αναφέρθηκα.

Αυτά είναι δικά σου λόγια τα οποία ως γνωστόν βάζεις στο στόμα μου για να πετάξεις λάσπη. Και όχι μόνο σε μένα...αλλά γενικά σε όποιον διαφωνεί μαζί σου...είτε σοβαρά είτε αστεία...!!! Τα ίδια κάνεις σε όλους....γιαυτό είσαι ένα διαδικτυακό αίσχος και κάθολου δεν θυμίζεις Ορθόδοξο...!!!Βλέπεις λοιπόν πόσο άσχημα σου φαίνεται όταν σε αντιμετωπίζουν έτσι;;...γιατί δεν έχεις καταλάβει μέσα στο εγωιστικό σου παραλήρημα που σε διακατέχει με τους πάντες ότι τους αντιμετωπίζεις όπως και εγώ εσένα....βλέπεις λοιπόν ότι έχεις λάθος τρόπο προσέγγισης ;;....Και φυσικά δεν πρόκειται να παραδεχτείς τίποτα γιατί είσαι εγωιστής...θα εφευρίσκεις συνεχώς δικαιολογίες....για να δικαιολογήσεις το εγώ σου!Και θα γεμίζεις το εγώ σου όταν σου δίνουν συγχαρήτηρια οι άλλοι για την αντιμετώπιση;;....

Δεν είμαι εγώ αυτός που λέω: '' θα ρθει το τέλος το 2018, είμαστε αλάνθαστοι...όσοι δεν πιστεύουν είστε πλανεμένοι..''....δεν έχω εγώ ανάγκη να αποδείξω κάτι...

Εσείς είστε που τα υποστήριζεται...εσείς είστε που προβάλλεται τους εαυτούς σας ΕΜΜΕΣΑ ως προφητες, Αγιους,σαν το ΝΩΕ...και κρινετε τους υπολοιπους που δεν σας πιστεουν...

Οποτε...μην σπαζεσαι και πολυ βας..επειδη σας κρινουν οι παντες....! Σαρεσει δεν σαρεσει...ετσι θα σας αντιμετωπιζουν ολοι και δεν μπορεις να κανεις τιποτα...εκτος και αν ο εγωισμος σου εχει φτασει σε τετοιο σημειο ωστε να μας κλείσεις ολους φυλακη!!!

Επειδη εσεις το ξεκινησατε....και κανενας αλλος....λογικο ειναι να εχει και συνεχεια και να τρωτε χωσιμο...Αλλα στο τελος...αν κοιταξουμε ποιος το ξεκιναει αυτο το κακο...το βαρος πεφτει στα κεφαλια σας...γιατι δεν πραττετε σωστα.

Και μετα σε μας που ασχολουμαστε....!!!

Και μην μου πεις για αγαπολογιες κ.λπ!!

Το αρρωστημενο παλαιοημερογητικο σκεπτικο σας...το οποιο σαφως και διαφερει απ τους υπολοιπους παλαιοημερογητες....ειναι εντελως εκτος Ορθοδοξιας.

Θες να πεις για τον Αντιχριστο; να προειδοποίησεις; να φωναξεις;...

Καλώς κάντο αλλά με τον Σωστό τρόπο βας !!

Προχώρα...ταπεινά....εσύ και οι υπόλοιποι..:
''Παιδιά γιαυτό και γιαυτό το λόγο , θα έρθει τότε...και το στηρίζουμε εκεί...εσεις τι λέτε;''...

Ετσι ξεκινάει ο καλοπροαίρετος άνθρωπος...

Εσείς ξεκινάτε έτσι: ''το 2018 ερχετε το τελος...είστε όλοι πλανεμένοι , εμείς έχουμε την μοναδική αλήθεια...''....

Σου φαίνεται δηλαδή εσένα ο τρόπος που θα προσεγγίσεις κόσμο έτσι;;...Και πόσο μάλλον τον Ορθόδοξο κόσμο;;

Πιο πολύ τον διώχνεις...!!
Άρα καταλαβαίνεις το κακό που κάνετε έτσι;;....(και εδώ ο εγωισμός...ο εωσφορικός εγωισμός σας...σας φτάνει να συγκρίνεται τους εαυτού σας με τους 2προφήτες που θα δείχνουν τον Αντίχριστο όταν κυβερνά....για να δικαιολογίσετε την σατανοκίνητη συμπεριφορά σας)

Προσωπικά δεν το πιστεύω...γιατί η αυθάδεια και ο υπερμετρος εγωισμος που σε διακατεχει (μην σπαζεσαι επειδη σε κρινω...εσυ το εκανες πρωτος σε μενα αλλα και σε ολους τους αλλους , οποτε μουγκα τωρα)θα σε οδηγησει ξανα στα ιδια συμπερασματα και τροπος κατασυκοφαντησεις μου....!ετσι εισαι..αυτος εισαι!!!και ο Θεος εύχομα να σε ταρακουνησει για να ξυπνησεις!

Συγκεκριμένα τι έγραψα για το βίντεο...διαστρεβλωλη βας:

τους εμφανίστηκε ο Χριστός στο σπίτι και συζήτησαν για το βιβλίο του μάξιμου.,..και ο ''χριστός'' τους είπε πως έδωσε την εντολή στον Μάξιμο να το γράψει....!!!

Καραμπινάτη πλάνη...!!!

Παρόμοια οράματα έχουν και οι Προτεστάντες που προφητεύουν και αυτοί βάση κυρίου...με ημερομηνίες όπως ο ψευδοπροφήτης γιώργος.

Η Διαφορά με την Ορθοδοξία που έχουν αυτές οι πλάνες τους είναι πως ότνα ένας Ορθόδοξος Μοναχός δει όραμα που περιέχει τον Χριστό...είναι να πει την ευχή ''Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον Αμαρτωλό''΄και να κάνει το σημείο του Σταυρού....! Αυτό έχει μεγάλη δύναμη....

Εδώ σε αυτό το ψευτοόραμα...δεν γίνεται τίποτα απ αυτά..για να πούμε ότι είναι έγκυρο...

Αγνοούν την δύναμη και τις Εντολές του Θεού...δεν χρειάζονται αυτοί την προσευχή και τον σταυρό...!! Είναι ήδη σωσμένοι....!!!!!

Και εσύ λες:
Και καλα εμας, την εκτιμηση της πνευματικης καταστασης στην κεκοιμημενη συζυγο του μαρτυρα , πλακα το λες?

Ακόμη μια συκοφάντηση και λάσπη....!!! Μια αρρωστημένη παραποίηση για να φάνει ποιος έχει δίκιο....!!

Τα υπόλοιπα σε 6 μέρεςίσως και παραπάνω(έχω κάτι δουλείες...ξέρεις πρέπει να προετοιμάζω τα συσσίτια κάθε μέρα για τους άστεγους στην ενορία...και δεν στο λέω για να μου πεις μπράβο. Δεν χρειάζομαι την άποψη σου. Αλλά μπας και ξυπνήσεις και δεις...ότι πρώτα είναι ο άνθρωπος και όχι ο Αντίχριστος) στο phorum.gr για να τα βλέπουν όλοι....! Το αν θα τσιμπήσεις στο τρολλάρισμα είναι δική σου επιλογή....!

Πάντως ο Γιώργος το πιασε με την πρώτη ...!!! Έξυπνος...!!

Α ρε βας βας.....Για λύπηση και για κλωτσιές είσαι...να ξέρατε τι κακό κάνετε...με τον τρόπο σας...Δυστυχώς θα τα βρείτε μπροστά σας κάποια στιγμή...και τότε θα αναρωτιέστε γιατί (έλα ειρωνέψου βας να ικανοποιθεί το εγώ σου...)

Αντε γεια και καλα μυαλα βας....αν βρεις το μυαλο σου ετσι οπως τα εχεις κανει!!

τα λεμε!κάστε και πήξε..μην σου ξεφύγει λέξη καραπλανεμενε!
raimon
raimon

jm_ac_2018 έγραψε:Aν αυτη είναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ αντιμετώπιση..
Το προηγούμενο post δείχνει ακριβως γιατι θα πλανηθούν και οι εκλεκτοι..
Αν βοηθάει κανείς τους συνανθρώπους του,οπως αναφέρεις και σε συγχαίρω για το εργο αυτο αλλα δεν έχει καθαρίσει την ψυχη του ΠΡΩΤΑ απο τα πάθη - κενοδοξια - εγωισμο - μισος κτλ κτλ..μαλλον έχει  πολυ δουλεια μπροστά του να κάνει..
Μην ξεχνάμε και αυτο που έλεγε ο ΧΡΙΣΤΟΣ στους Φαρισαίους

Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι καθαρίζετε τὸ ἔξωθεν τοῦ ποτηρίου καὶ τῆς παροψίδος, ἔσωθεν δὲ γέμουσιν ἐξ ἁρπαγῆς καὶ ἀδικίας.
Φαρισαῖε τυφλέ, καθάρισον πρῶτον τὸ ἐντὸς τοῦ ποτηρίου καὶ τῆς παροψίδος, ἵνα γένηται καὶ τὸ ἐκτὸς αὐτῶν καθαρόν.
 Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι παρομοιάζετε τάφοις κεκονιαμένοις, οἵτινες ἔξωθεν μὲν φαίνονται ὡραῖοι, ἔσωθεν δὲ γέμουσιν ὀστέων νεκρῶν καὶ πάσης ἀκαθαρσίας.
 οὕτω καὶ ὑμεῖς ἔξωθεν μὲν φαίνεσθε τοῖς ἀνθρώποις δίκαιοι, ἔσωθεν δέ μεστοὶ ἐστε ὑποκρίσεως καὶ ἀνομίας.

Επίσης  αν  ΟΛΑ αυτα τα στοιχεία  που ανεβάζουμε για να ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ τα εκλαμβάνετε λάθος και δεν μπορείτε να  ΕΝΝΟΗΣΕΤΕ τον λόγο που γίνονται αλλα ΚΟΛΛΑΤΕ εναν τίτλο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ αναπαύοντας τον λογισμό σας, θεωρω οτι πρέπει να διαβάσετε απο την ΑΡΧΗ ολα τα Post μας και να το ξανασυζητήσουμε..
raimon
raimon

vas019 έγραψε:ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ..

Thereaper έγραψε:   Είσαι παντελώς άσχετος από θρησκευτικά θέματα.....
Ο Χριστός δεν εμφανίζεται κατά παραγγελία...όπως λέει στο βίντεο...του είπε η γυναίκα του..

Και σε όλους τους μεγάλους Αγίους και γέροντες ..πρώτα είχαν ταπεινότητα και λέγανε ''είμαι εγώ άξιος; και κάναν τον σταυρό τους πρώτα...λέγαν την ευχή''....!!!
Αλλά εσέις ως ψευδοπροφήτες...δεν έχετε ανάγκη από ταπεινότητα και προσευχές...!!!!
!

Αυτο ειναι εμμεση κριση για μια κεκοιμημενη γυναικα που δεν ξερεις ποσο αγια ηταν thereaper και ποσο παρρησία ειχε με τον Θεο και τι χατηρια της εκανε ο Θεος..
Αλλωστε δεν εδωσε εντολη η γυναικα  να εμφανιστει ο Κυριος, μη γενοιτο, αλλα του το ειπε προφητικα..Μπορει να Τον παρακαλεσε μεσα της και να της απαντησε αμεσως, οπως κανει στους προχωρημενους , αλλα προφανως το αγνοείς...Αρα η ενσταση σου δεν ισχυει, να απορριψεις μια πιστη  γυναικα χωρις αλλη πληροφορια , διοτι μπορει να 
 ειναι ηταν η να ειναι κάλλιστα αγια.. Τα υπολοιπα λογια σου δειχνουν την απορριψη σου..

Το ιδιο ακριβως λαθος κανετε με τον μοναχο αλλα και με ολους εμας εδω...χωρις να γνωριζετε τον βιο του αλλου και την πνευματικη κατασταση κτλ, μιλατε ..
Για τον επισκοπο Μελετιο που αρνειται το 666 ομως τσιμουδια παντα...Ακολουθειτε βεβαια το τα ρασα κανουν τον παπα και τι παπα δεσποτη..
Και σεις οι λαικοι μην κανετε "ιεροκατακριση" και μην μιλατε γιατι ειστε αφωτιστοι..
Με τετοια νοοτροπια 'ερασιτεχνη' χριστιανου ομως δεν θα μιλησουμε για πολυ....
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Τρι Ιουν 25, 2013 9:55 am

TheReaper έγραψε:εμμ...αμέσως να κατηγορήσετε!

Δεν κοιτάτε τα λάθη σας....!!!

Γιαυτό και το χωρίο με τους φαρισαίους που παρέθεσες...σας περιγράφει απολύτως.

Ευτυχώς το κατάλαβες δηλαδή....!
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Τρι Ιουν 25, 2013 9:55 am

jm_ac_2018 έγραψε:

αρα εσυ έχεις  φτασει σε μετρα ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ και απαντας ετσι αγαπητε μου??
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Τρι Ιουν 25, 2013 9:56 am

«Μείζον των αρετών η διάκρισις» την έχεις ''TheReaper'' για να μπορείς να διακρίνεις, ότι είναι συνομωσία μιας κεκοιμημένης  γυναίκας, του ανδρός της και του π. Μάξιμου??? γιατί από εμάς  εδώ τουλάχιστον, δεν την έχει κανείς.
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Τρι Ιουν 25, 2013 9:58 am

TheReaper έγραψε:
jm_ac_2018 έγραψε:

εμ ο εγωιμος σας εχει τυφλωσει!!εξήγησα που κάνουμε λάθος στην προηγουμενη απαντηση  ου.....!!

Εσεις όμως...δεν μπορείτε!! Θα θιχτει ο εγωισμος σας και θα σας τσουξει πολύ!!!!Γιαυτο και επίτηδες παραποίειτε όλα τα γραπτά μου..έτσι λειτουργείται πάντα!

raimon...το αντίθετο βλέπω..όλοι εδώ μέσα..είστε ΟΛΟΙ με χαρίσματα και αγγελιοφόροι του Θεού....!!!!

....Ότι και να πω βέβαια λίγο θα είναι...!!!Μια ζώη πλανεμένοι θα μείνετε όλοι σας (ραιμον δεν ξερω για εσενα...αλλά για τον βας σίγουρα..!!!!)..

Αντίο σας!!!

Μείνετε εσείς και εσείς να σχολιάζετε μεταξύ σας για να συμφωνείται..!!!!
ΕΛάτε στο άλλο φορουμ να τα γραψετε αυτα αν σας βαστάει....ή φοβάστε επειδή τρώτε κράξιμο από παντού;;...χαχαχα

Καλή συνέχεια στις πλάνες σας!
raimon
raimon

vas019 έγραψε:Αντιγραφω απο το αλλο φορουμ, την απαντηση στην αρνηση του οτι το εκανε..
/////////////////////////////////////////////////
Πως δεν την εκρινες πνευματικα, αφου λες για ευχες και αμφιβαλεις με τον κακο λογισμο πρωτα για ανθρωπους?
Ας ησουν επιφυλακτικος...
Εσυ κοιτα τι ειπες...Δεν καταλαβαινεις τι λες προφανως , αλλα δεν φταιμε εμεις για αυτο...

Αλλά εσέις ως ψευδοπροφήτες...δεν έχετε ανάγκη από ταπεινότητα και προσευχές...!

Αυτο το ψευδοπροφητες συμπεριλαμβανε σιγουρα μεσα και το ζευγος , αφου σε αυτους εκανες αναφορα..αυτοι ηταν τα νεα προσωπα που σε ταραξε η γνωμη και μαρτυρια τους..
Εμας ειχες βαρεθει να μας συκοφαντεις με αερολογια..
Τους ονομασες ψευδοπροφητες και αμφεβαλες για την μαρτυρια του πιστου συζυγου την στιγμη που προσφατα μιλαγε και για την κεκοιμημενη συζυγο του, για την οποια αμφεβαλες για την συνολικη
της κατασταση και συμπερανες μεσα στην αρρωστη κριση σου οτι δεν ηταν σε μετρα αγιοτηταs γιατι δεν αναφερθηκε με λεπτομερειες στην ευχη...
Επιπεδο νηπιαγωγείου η παιδικου σταθμου λετε οτι ειναι τα κριτηρια του thereaper?

ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ?
Προσεξε, δεν ησουν επιφυλακτικότατος, απερριψες ως ψεμα την μαρτυρια με ανοητο τροπο που εμπεριεχει συνολικη κριση πνευματικης καταστασης και οχι γεγονοτος..
Κρινεις στην θεση του Θεου...
Το ιδιο κανεις και εδω για μενα και αλλους...
Θιγεις οχι την θεση μας αλλα το συνολο της ζωης μας και πνευματικοτητας μας, που θα μπορουσε να ειναι καλη ακομα και αν ειχαμε αλλη αποψη σε θεολογουμενο θεμα, αλλα
τολμας και μας τοποθετεις και εκτος ορθοδοξιας...

Αξιολυπητη τακτικη...
raimon
raimon

vas019 έγραψε:
TheReaper έγραψε:Troll (Internet)

Υπονοεις οτι τρολαρες δηλαδη , η οτι το εκανα εγω?

Βας...γιατί την πάτησες έτσι άσχημα και απ ότι βλέπω έχασες τον ύπνο σου όλο το βράδυ;;....
Για να σε διορθωσω να μην παρεκτραπεις περισσοτερο, αλλα δεν ειχες την αποκλειστικοτητα..Σε ενα μη αμιγως χριστιανικο φορουμ, οι βαρβαροι περιμενουν στην γωνια

Ένα σημείο θα σχολιάσω εδώ...: Για την πνευματική κατάσταση των κεκοιμημένων όπως λες...για την γυναίκα του δεν αναφέρθηκα.
Νομιζεις, φανηκε στο υποσυνειδητο σου και στο εξηγησα..
Ειναι η αναλυση των κρυφων νοηματων ...

Αυτά είναι δικά σου λόγια τα οποία ως γνωστόν βάζεις στο στόμα μου για να πετάξεις λάσπη.
..................

Και όχι μόνο σε μένα...αλλά γενικά σε όποιον διαφωνεί μαζί σου
Εδω κανεις τον δικηγορο αλλων? Σε εχω προκαλεσει πολλακις οταν συκοφαντεις οφελεις να το δειχνεις...Τα προσωπικα σου δεν μου τα εδειξες στο αλλο φορουμ..αν και προκληθηκες...
Στο προηγουμενο στην χαρισα για τι δεν καταλαβες τι εκανες στο υποσυνειδητο σου οταν εκρινες το ζευγαρι των μαρτυρων ως αναξιοπιστο.
Και να ειναι , δεν ηταν σωστος ο τροπος σου..Πες επιφυλασομαι, μην βγαζεις συμπερασματα...

Εδω ομως? Δεν συνετιστηκες καθολου με τοσες διορθώσεις που σου εκανα? Συνεχιζεις και με συκοφαντεις? χωρις να εχεις ουτε μια αναφορα ετσι για παραδειγμα παροτι σου ζητηθηκε?

...είτε σοβαρά είτε αστεία...
Τι σε κανει να πιστευεις οτι κανουμε καλαμπουρι καφενειου στα νηματα?
Καταλαβαινεις οτι καποιοι για αυτη την ερευνα χανουν οσα κοσμικα δεν μπορεις να φανταστεις συμπεριλαμβανομενων ακομα και την σχεση τους με συζυγο και βιολογικα αδερφια η τα περνας ολα για πλακα? 

! Τα ίδια κάνεις σε όλους....
Δηλαδη εαν σου πω να μου υποδειξεις 1 Εστω περιπτωση και να μου την εξηγησεις θα το κανεις?

γιαυτό είσαι ένα διαδικτυακό αίσχος και κάθολου δεν θυμίζεις Ορθόδοξο..
.

Κοιτα πρωτα τον εαυτο σου και μετα ξυπνα...

http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=8&t=223329&start=825#p4133916

Βλέπεις λοιπόν πόσο άσχημα σου φαίνεται όταν σε αντιμετωπίζουν έτσι;

Μα δεν αντιμετωπισες εμενα προσωπικα αλλα το γιωργο και το συνολο..

γιατί δεν έχεις καταλάβει μέσα στο εγωιστικό σου παραλήρημα που σε διακατέχει με τους πάντες ότι τους αντιμετωπίζεις όπως και εγώ εσένα....
Δεν ξερεις τι λες ...
Για δειξε μου που εκανα τα αισχη και τιος συκοφαντειες που εκστομισες εσυ? Συγνωμη αλλα τις εξισωσεις ολοι ισα και ομοια στις θεωρειες και στα δημοσια , δεν γινονται δεκτα, και δεν ειναι για προσωπικη προβολη..

βλέπεις λοιπόν ότι έχεις λάθος τρόπο προσέγγισης ;
Δεν μας ενδιαφερει η γνωμη σου, δεν εχει καμια αξιοπιστια χριστιανικη, προσωπικα η συκοφαντιες σου με αηδιαζουν πλεον και βρισκω την συμπεριφορα σου βαθεια αρρωστη...
Ασχολουμε διοτι εισαι παραδειγμα αποφυγης και σου ευχομαι καλη λυτρωση..
Αυτα που λες εσυ, ερχονται και οι αλλες εκκλησιες να τα πει στους ορθοδοξους..
Μαθε λοιπον οτι η υποστηριξη κοξνων πεποιθησεων και κοινου συμφεροντος δεν ειναι εγωισμος...Ουτε ειναι χριστιανικο να εξισωνουμε την γνωμη μας με καθε πλανη και ολιγοπιστια..
Ουτε κηρυξαμε στην τελικη, ουτε σε καλεσαμε και σε ρωτησαμε...
Προσωπικα εμενμα απο τους καρπους σου δεν με απασσχολει η γνωμη σου μεχρι να διαβασεις και χιλιες φορες τις επιθεσεις σου τις προσωπικες και χωρις ουσια και διευκρινηση και να καταλαβεις τι εκανες..
Ταυτισεις και δημοκρατιες εις βαρος της αληθειας και για τετοια εσχατολογικη ερευνα δεν σου αρμοζει...

.Και φυσικά δεν πρόκειται να παραδεχτείς τίποτα γιατί είσαι εγωιστής.

Σου εξηγησα δεν υθπερασπιζομαι τον εαυτο μου αλλα καρπο συλλογικης ερευνας...Οπως συνηθως δεν ξερεις τι λες..

..θα εφευρίσκεις συνεχώς δικαιολογίες....για να δικαιολογήσεις το εγώ σου!
Βαρετος εισαι..

Και θα γεμίζεις το εγώ σου όταν σου δίνουν συγχαρήτηρια οι άλλοι για την αντιμετώπιση;;..
Για ρωτα και αυτους που μου εδωσαν πως το αντιμετωπισα...

Δεν είμαι εγώ αυτός που λέω: '' θα ρθει το τέλος το 2018, είμαστε αλάνθαστοι...
Τι θελεις να διαλεκτουμε? Δεν μας ενδιαφερει η γνωμη σου πλεον, κρατα την ..ισα και ομοια με ολους δεν ισχυει με σενα διοπτι επιτεθηκες με συκοφαντιες , σου υποδειχτηκαν λαθη, δεν παραδεχτηκες μισο  και απεδειξες οτι οτι κατηγορεις τους αλλους ισχυουν για την μοστραρισμενη συμπεριφορα σου...Να μαθεις να φερεσαι δημοσια..
Ασε που δεν εισαι αντρας , διοτι σου ζητηθηκε να αποδειξεις αυτα που λες και δεν το επραξες..

όσοι δεν πιστεύουν είστε πλανεμένοι..''....δεν έχω εγώ ανάγκη να αποδείξω κάτι...
Οχι ξεχωρισα την μετριοπαθη αγνωστικιστικη σταση αλλα δεν καταλαβαινεις..
Εαν συνεχισεςι ελαχιστα το τρολαρισμα εδω με συκοφαντιες και καατασχετη αερολογια και υποδειξεις της σαβουρας, σε πεταω εξω, απλα..

Εσείς είστε που τα υποστήριζεται...εσείς είστε που προβάλλεται τους εαυτούς σας ΕΜΜΕΣΑ ως προφητες, Αγιους,σαν το ΝΩΕ...και κρινετε τους υπολοιπους που δεν σας πιστεουν...
Παρτο οπως θες, κριονουμε ομως το τωρα και το συγκεκριμενο, οχι την συνολικη κατασταση ...και συ που κατα την γνωμη μου επεσες χοντρα και δημοσια με αθλιες συκοφαντιες κτλ, μπορει σε 3 μηνες να εισαι αγιος αν θες..
Η συμπεριφορα σου ομως θα ειναι παραδειγμα προς αποφυγη οπως πολλων αγιων ..

Οποτε...μην σπαζεσαι και πολυ βας..επειδη σας κρινουν οι παντες....!

Ποιο παντες ? Οι αθεοι στο φορουμ?
Η ποιοτητα μετραει..

Σαρεσει δεν σαρεσει...ετσι θα σας αντιμετωπιζουν ολοι και δεν μπορεις να κανεις τιποτα..
Οχι εσυ εξαντλησες πολλα, και τα ψωμια σου απο εδω τελειωσανε, οποτε δικαιωματα περιορισμενα, χαβαλε κανε οπου σε παιρνει..

.εκτος και αν ο εγωισμος σου εχει φτασει σε τετοιο σημειο ωστε να μας κλείσεις ολους φυλακη!!!
Εμεση ομολογια τουλαχιστον οτι κατι κακο κανετε..

Επειδη εσεις το ξεκινησατε....και κανενας αλλος....λογικο ειναι να εχει και συνεχεια και να τρωτε χωσιμο..

Προχώρα...ταπεινά....εσύ και οι υπόλοιποι..:
''Παιδιά γιαυτό και γιαυτό το λόγο , θα έρθει τότε...και το στηρίζουμε εκεί...εσεις τι λέτε;''...

Οχι , το καναμε στην αρχη της ερευνας...οι καθυστερημενοι ρωτουν μαθαινουν, λενε γνωμη 1-2 φορες και αποχωρουν..
Δεν βαζουμε συνεταιρους στην ερευνα απο το 0 ...
Ερχονται νεοι εδω, αλλα εχουν σεβασμο, και ρωτανε βασιμα πραγματα...
Η δικη σου συνεισφορα ειναι της σαβουρας και την συκοφαντιας και διαφερει απο ολων σχεδον..
 Ειναι εωσφορικα περηφανη και μας κανεις και υποδειξεις..
Δεν θελουμε...Δεν εχεις ουσια επι του θεματος, μονο γαυγιζεις..
Ολοι μα ολοι εχουν, καιο ουσια κλαι προσφορα , ο καθενας στο κομματι του..
Ολοι ακομα και οσοι διαφωνουν...μονο εσυ φερθηκες ετσι, ενω στην αρχη ησουν διαφορετικος..

Ετσι ξεκινάει ο καλοπροαίρετος άνθρωπος...
Εσείς ξεκινάτε έτσι: ''το 2018 ερχετε το τελος...είστε όλοι πλανεμένοι , εμείς έχουμε την μοναδική αλήθεια...''.
...

Σου φαίνεται δηλαδή εσένα ο τρόπος που θα προσεγγίσεις κόσμο έτσι;;...Και πόσο μάλλον τον Ορθόδοξο κόσμο;;
Δεν κανω καμια προσσεγιση μαζικη..Ερευνα εθελοντων κανουμε.
Ελευθεροι ολοι με αποριες..
Εσυ με ασυναρτησιες...και αοριστιες..
Εισαι ηδη με κιτρινη καρτα..

Πιο πολύ τον διώχνεις...!!
Άρα καταλαβαίνεις το κακό που κάνετε έτσι;;....(και εδώ ο εγωισμός...ο εωσφορικός εγωισμός σας...σας φτάνει να συγκρίνεται τους εαυτού σας με τους 2προφήτες που θα δείχνουν τον Αντίχριστο όταν κυβερνά....για να δικαιολογίσετε την σατανοκίνητη συμπεριφορά σας)

Δεν σχολιαζω χιλιοαπαντημενα ψευδοεπιχειρηματα...
Εδω το δημοτικο ειναι το πρωτο βιλβιο του μοναχου, και συ εισαι σε προχωρημενη ταξη..εδω...οποτε πηγαινε πισω..

Προσωπικά δεν το πιστεύω...γιατί η αυθάδεια και ο υπερμετρος εγωισμος που σε διακατεχει (μην σπαζεσαι επειδη σε κρινω...εσυ το εκανες πρωτος σε μενα αλλα και σε ολους τους αλλους , οποτε μουγκα τωρα)θα σε οδηγησει ξανα στα ιδια συμπερασματα και τροπος κατασυκοφαντησεις μου....!ετσι εισαι..αυτος εισαι!!!και ο Θεος εύχομα να σε ταρακουνησει για να ξυπνησεις!
Ευχαριστω για την γνωμη σου, θα μου κανει καλο ετσι και αλλιως..
Αν εχεις δικαιο, θα με βοηθησει να γινω καλυτερος, αν οχι θα παρω περισσοτερα χαρισματα και συ περισσοτερη καταδικη απο τον Αλανθαστο..

Πάντως ο Γιώργος το πιασε με την πρώτη ...!!! Έξυπνος...!!
Οχι καλοπροαιρετος και ισως πιο αναισθητος σε αυτο με την καλη έννοια η γουσταρει τρολαρισμα..

Α ρε βας βας.....Για λύπηση και για κλωτσιές είσαι...να ξέρατε τι κακό κάνετε...με τον τρόπο σας...Δυστυχώς θα τα βρείτε μπροστά σας κάποια στιγμή...και τότε θα αναρωτιέστε γιατί (έλα ειρωνέψου βας να ικανοποιθεί το εγώ σου...)
Μπορει να γινει και το αντιθετο ομως..
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Τρι Ιουν 25, 2013 9:59 am

jm_ac_2018 έγραψε:
TheReaper έγραψε:
jm_ac_2018 έγραψε:

εμ ο εγωιμος σας εχει τυφλωσει!!εξήγησα που κάνουμε λάθος στην προηγουμενη απαντηση  ου.....!!

Εσεις όμως...δεν μπορείτε!! Θα θιχτει ο εγωισμος σας και θα σας τσουξει πολύ!!!!Γιαυτο και επίτηδες παραποίειτε όλα τα γραπτά μου..έτσι λειτουργείται πάντα!

raimon...το αντίθετο βλέπω..όλοι εδώ μέσα..είστε ΟΛΟΙ με χαρίσματα και αγγελιοφόροι του Θεού....!!!!

....Ότι και να πω βέβαια λίγο θα είναι...!!!Μια ζώη πλανεμένοι θα μείνετε όλοι σας (ραιμον δεν ξερω για εσενα...αλλά για τον βας σίγουρα..!!!!)..

Αντίο σας!!!

Μείνετε εσείς και εσείς να σχολιάζετε μεταξύ σας για να συμφωνείται..!!!!
ΕΛάτε στο άλλο φορουμ να τα γραψετε αυτα αν σας βαστάει....ή φοβάστε επειδή τρώτε κράξιμο από παντού;;...χαχαχα

Καλή συνέχεια στις πλάνες σας!

επαναλαμβανω, ασε να μας κρινει ο ΘΕΟΣ εμας αλλά μηπως θα πρέπει να κάνεις και την αυτοκριτική σου..Το να κρίνεις με αυτον τον τρόπο δημοσίως  ειναι ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ ,κρινω οτι πρέπει να τα αναφέρεις στον πνευματικό σου ΟΛΑ αυτά..Το ιδιο θα κάνω και εγω..
Εβαλα το απόσπασμα απο το Ευαγγέλιο για να  δείξω οτι πρέπει  να  καθαρισθούμε  ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ πρωτα  και αφου καταφέρουμε να αποκτήσουμε  την  διάκριση (μεγαλη αρετη οπως ανέφερε ο φιλος raimon)υστερα να προβαίνουμε σε κατακρίσεις..
Επίσης το αν κάνει καποιος ΚΑΚΟ ή ΚΑΛΟ με τα λεγόμενα/γραφόμενα  του είναι πάντα ΣΧΕΤΙΚΟ και σε  συνάρτηση με  το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ και του ομιλητή/συγγραφέα και του ακροατή/αναγνώστη..Δηλαδή, π.χ μπορεί η Αποκάλυψη  να αναφέρει οτι θα περάσουμε ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ  στα  έσχατα  χρονια και άλλοι να  το εκλαβουν ΘΕΤΙΚΑ επειδή έτσι θα νιώσουν πιο κοντά στον ΘΕΟ και στον Εσταυρωμένο Κυριο μας αλλα παλι κάποιοι άλλοι θα το εκλάβουν ΑΡΝΗΤΙΚΑ και θα λένε πως θα τα καταφέρουμε,τι θα τρώμε κτλ κτλ..που σε καμμια περίπτωση δεν βοηθάει..Ακριβως το ιδιο συμβαίνει και με την περίπτωση μας που κάνοντας  έρευνα,διασταυρώνοντας πολλά στοιχεία απο πατέρες ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ κτλ..καταλήγουμε σε κάποια  συμπεράσματα  και κρούουμε τον ΚΩΔΩΝΑ του κινδύνου..το πως το εκλαμβάνει ο κάθε αναγνώστης είναι σε σχέση με το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ του επίπεδο, το επίπεδο ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ-ΦΩΤΙΣΗΣ που έχει κτλ κτλ..
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Τρι Ιουν 25, 2013 9:59 am

vas019 έγραψε:
Γιώργος έγραψε:

Δεν το νομίζω,μάλλον ο Τhereaper πλάκα κάνει,του αρέσει να μας τσιγκλάει....Δεν πιστεύει βέβαια το 2018,αλλά ότι λεει το λέει για πλάκα....

Εσυ αν ασχολεισαι για πλακα, δεν ισχύει για ολους...
Πια πλακα......πλακα μου κανεις...

Απαραδεκτος σε υπερθετιοκο βαθμο..
Παντελεις ελειψη επιχειρηματων και προσωπικες επιθεσεις απο τελειες
 για να σε βγαλουν καπως , οτι το κανεις για φιγουρα, εγωισμο και οτι αλλο σκεφτουν..
Επι της ουσιας Ο...
Κλασική τακτικη των τελειωμενων απο επιχειρηματα...
Κοινως χαβαλεδιαζει , χασομεραει και εχει και την απαιτηση να τον παρουμε σοβαρα και να διαπραγματευτουμε και την γνωμη μας ...

Περιεχομενο 0 δεν διαθετει ο συγκεκριμενος στο θεμα..
Κατι copy paste και αυτα μαλλον για να αποκτησει εγκυροτητα εδω...
Ηρθε ηρεμα και ευγενικα στην αρχη, ειπε οτι δεν συμφωνει με καμια απο τις αποψεις κτλ, εφυγε και ξαφνικα αρχισε τις επιθεσεις και εμπλεξε τα παντα...
Ειναι με το εναμιση ποδι για διαγραφη , εαν συνεχισει τον προσωπικο τονο και δεν μιλαει επι της ουσιας...
Κατακριση στους παντες με ανοητα κριτηρια..
Αναμενω γνωμες...
Δεν θελω νμα ξαναμιλησω μαζι του , δεν λεει ΜΙΑ...ΚΕΝΟΤΗΤΑ...
Ψευτοχριστιανος μου κανει , απο το αβαταρ και απο την συμπεριφορα κατ αρχας...ημιμαθεια, θρασυτητα, συκοφαντεια ολκης..κτλ..
ποτε ελεγχο στα κακως κειμενα του Μελετιου, του Οικουμενικου και αλλων ...
Σαν και αυτους που το παιζουν στην αρχη μεχρι να κερδισουν εμπιστοσυνη κτλ..
Θελει να εχει και ισαξια γνωμη με οσους ερευνουν για αυτα που δεν ξερει και μιλαει ..Βαρεθηκα να διορθωνω την αθεολογησια του..
Δεν περνανε τετοιοι εδω...

Δεν μπορουμε στο ονομα της ανεκτικοτητας να σπαμαρει με ασυναρτησιες , βρισιες και χαρακτηρισμους και συκοφαντειες τα νηματα και οταν του λες δειξε , να πουλαει τρελλα..
Εδω δεν περνανε προσωπικες επιθεσεις, απειλες κλωτσιων και βωμολοχίες για πολυ...
Του λες δειξε που εγινε αυτο που καταμαρτυρας και δεν απαντα ποτε.
Την πληρη αναξιοπιστια του την χρησιμοποιει τζουφια για αλλους..
Απαραδεκτοτατη ψευτοσυνη...

Με τον καθενα που βγαζει την αγένεια του και τα κομπλεξ του η εξυπηρετει αλλους σκοπους δεν μπορουμε να ασχολουμαστε..απο μακρυα και αγαπη...

Ξεπερασε τα ορια...ετσι πιστευω και περιμενω γνωμες..
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Τρι Ιουν 25, 2013 10:00 am

jm_ac_2018 έγραψε:θα πρέπει να γίνει προειδοποίηση αρχικά..
θεωρω οτι η προσωπικη επίθεση είναι εκτος λογικης αυτου του φορουμ..
το να ανεβαίνουν στοιχεία με αποδείξεις ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ αλλα οι υβρεις κτλ ΟΧΙ..
Δεν θα πρέπει να ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ και τις ΑΝΤΙ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ φωνές,καλο είναι να γίνουν συστάσεις ωστε να υπάρχουν posts με στοιχεία και οχι με υβρεις..
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Τρι Ιουν 25, 2013 10:00 am

vas019 έγραψε:
jm_ac_2018 έγραψε:.Ακριβως το ιδιο συμβαίνει και με την περίπτωση μας που κάνοντας  έρευνα,διασταυρώνοντας πολλά στοιχεία απο πατέρες ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ κτλ..καταλήγουμε σε κάποια  συμπεράσματα  και κρούουμε τον ΚΩΔΩΝΑ του κινδύνου..το πως το εκλαμβάνει ο κάθε αναγνώστης είναι σε σχέση με το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ του επίπεδο, το επίπεδο ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ-ΦΩΤΙΣΗΣ που έχει κτλ κτλ..

Ορθοτατος JM..ο τυπος ερχεται να μας πει να κανουμε διαλογο με καποιον που δεν εχει καν την ικανοτητα κρισης...αλλιως ειμαστε περηφανοι...
Ενας ερευνητης οταν καταληξει ειναι περηφανος κατα τον thereaper γιατι δεν πηγε ταπεινα ( κατα το κεφαλι του..) να πει στους αναγνωστες και ασχετους  ...εεε ξερετε βρηκα αυτο...τι λετε ..δικιο εχω? ...

Που τους βρηκαμε και τους δωσαμε και βημα...
Στο καφενειο του χωριου τους νομιζουν οτι ειναι τα φορουμ με χριστιανικα νηματα και τσακωνονται για πολιτικη και ποδοσφαιρο?
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Τρι Ιουν 25, 2013 10:01 am

vas019 έγραψε:
jm_ac_2018 έγραψε:θα πρέπει να γίνει προειδοποίηση αρχικά..
θεωρω οτι η προσωπικη επίθεση είναι εκτος λογικης αυτου του φορουμ..
το να ανεβαίνουν στοιχεία με αποδείξεις ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ αλλα οι υβρεις κτλ ΟΧΙ..
Δεν θα πρέπει να ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ και τις ΑΝΤΙ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ φωνές,καλο είναι να γίνουν συστάσεις ωστε να υπάρχουν posts με στοιχεία και οχι με υβρεις..

Ναι εκανα την πρωτη , γιατι συνδιαζω οχι μονο αυτο το νημα αλλα ολη την συμπεριφορα του τις τελευταιες μερες και στο αλλο φορουμ, για αυτο εχει βγει απευθειας η πορτοκαλι καρτα...
Απο τωρα δηλωμενη...
Θα εβγαινε κοκκινη , αλλα τον εσωσε ενα ωραιο post για την νεα εποχη του πατρος Βλιαγκοφτη και μερικα καλα ποστ σε αλλα νηματα εναντιων αθεων στο αλλο φορουμ, και η φιλια του με τον true.Την συμπεριφορα την θεωρω ειδικη περιπτωση, ειδικα του συγκεκριμενου..
Νεος θα ειχε εισπραξει την κιτρινη μετα την πρωτη παρατηρηση..

1. παρατηρηση.
2. Κιτρινη
3. Πορτοκαλι.
4, Παρελθον..
raimon
raimon

TheReaper έγραψε:Βας.....είσαι τέρμα αναξιόπιστος!!!

[b]Κάνε delete τον λογαριασμό μου...[/b]

!!! Εγώ φεύγω....!!!Δεν κάθομαι να ασχοληθώ με forum φαρισαίων...και ψευτοχριστιανών που λασπολογούν για να δικαιωθούν!!!!!

Εσύ κάτσε να σκυλιάσεις....!!! Cool  Laughing

Γιαυτό θα μείνετε μόνοι σας στο τέλος Ή θα γεμίσετε ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....!!!

αντε γεια βας....καλη μετανοια αμαρτωλοι να εχουμε ολοι μας!!!!

αλλα...εσεις δεν την χρειαζεστε την μετανοια...ειστε ηδη σωσμενοι τρομαρα σας!!!!!

THERAPEAR ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ..ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗ ΦΟΒΕΡΑ ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΟΛΟ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΛΥΣΣΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ..ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΛΥΣΣΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΨΕΥΔΟΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΙΛΛΙΑΜ...
ΛΕΣ Κ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ....ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΕΣΕΝΑ...ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΒΑΡΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ..ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΑΓΙΟΣ....ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΣΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ..ΚΑΤΙ ΦΟΒΕΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΟΛΟ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ..ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΤΑΓΚΑΛΑΚΙΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ..Κ ΞΕΡΕΙΣ Κ ΤΑ ΤΑΓΚΑΛΑΚΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 2018 Κ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΣΒΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ...'Η ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ?
raimon
raimon

jm_ac_2018 έγραψε:
TheReaper έγραψε:Βας.....είσαι τέρμα αναξιόπιστος!!!

[b]Κάνε delete τον λογαριασμό μου...[/b]

!!! Εγώ φεύγω....!!!Δεν κάθομαι να ασχοληθώ με forum φαρισαίων...και ψευτοχριστιανών που λασπολογούν για να δικαιωθούν!!!!!

Εσύ κάτσε να σκυλιάσεις....!!! Cool  Laughing

Γιαυτό θα μείνετε μόνοι σας στο τέλος Ή θα γεμίσετε ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....!!!

αντε γεια βας....καλη μετανοια αμαρτωλοι να εχουμε ολοι μας!!!!

αλλα...εσεις δεν την χρειαζεστε την μετανοια...ειστε ηδη σωσμενοι τρομαρα σας!!!!!

o ΘΕΟΣ αφήνω να κρίνει ολους μας και τα λεγόμενα  σου περι Φαρισαίων και ψευτοχριστιανών..ΜΕΤΑΝΟΙΑ πρέπει να  κάνουμε καθημερινά ολοι μας  αφου είμαστε  ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ..
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Τρι Ιουν 25, 2013 10:02 am

xristoforos έγραψε:THERAPEAR ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ..ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗ ΦΟΒΕΡΑ ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΟΛΟ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΛΥΣΣΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ..ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΛΥΣΣΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΨΕΥΔΟΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΙΛΛΙΑΜ...
ΛΕΣ Κ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ....ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΕΣΕΝΑ...ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΒΑΡΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ..ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΑΓΙΟΣ....ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΣΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ..ΚΑΤΙ ΦΟΒΕΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΟΛΟ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ..ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΤΑΓΚΑΛΑΚΙΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ..Κ ΞΕΡΕΙΣ Κ ΤΑ ΤΑΓΚΑΛΑΚΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 2018 Κ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΣΒΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ...'Η ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ?
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Τρι Ιουν 25, 2013 10:04 am

jm_ac_2018 έγραψε:
xristoforos έγραψε:THERAPEAR ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ..ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗ ΦΟΒΕΡΑ ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΟΛΟ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΛΥΣΣΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ..ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΛΥΣΣΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΨΕΥΔΟΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΙΛΛΙΑΜ...

και συμπληρωνω..
και  εμεις  ΓΡΑΦΟΥΜΕ και ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ στα φορουμς  γιατι τα στοιχεία περι  2018 και εσχατων χρόνων  είναι πολλά και προσπαθούμε να ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ τον κόσμο..Αυτος είναι ο λόγος και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..Τωρα αυτα που ακούγονται περι ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ - ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ κτλ κτλ δεν τα σχολιάζω καν..
raimon
raimon

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης