apocalypsis.forumup προβληματα...
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
apocalypsis.forumup προβληματα...
τωρα λειτουργεί κανονικά, έχουν επιλυθεί τα προβλήματα...
jm_ac_2018- Αριθμός μηνυμάτων : 1211
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2013
Απ: apocalypsis.forumup προβληματα...
Ένα μεγάλο ευχαριστω απο όλους μας για την σκληρη δουλεια του Ραιμον, αμνου και άλλων για την χειροκινητη μεταφορα του πλουσιου υλικου απο το αλλο νημα..
vas019- Αριθμός μηνυμάτων : 356
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2013
vas019 έγραψε:Ένα μεγάλο ευχαριστω απο όλους μας για την σκληρη δουλεια του Ραιμον, αμνου και άλλων για την χειροκινητη μεταφορα του πλουσιου υλικου απο το αλλο νημα..
μπράβο αδελφια μου για την επίπονη εργασία αυτή...εύχομαι ο ΘΕΟΣ να ανταποδίδει πλουσιοπάροχο μισθό...
jm_ac_2018- Αριθμός μηνυμάτων : 1211
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2013
επειδή έχω χρόνο αυτό τον καιρό δεν θα ήταν σωστό να μην ασχοληθώ
με την μεταφορά του φόρουμ σαν πρώτη προτεραιότητα,αν χαθεί το άλλο κάποια στιγμή
θα είχα τύψεις αν δεν ασχολιόμουν μιας
και έχω αυτό τον χρόνο,γιαυτό δεν χρειάζονται ευχαριστίες για το αυτονόητο και που
είμαι υποχρεωμένος να κάνω για να σώσουμε τα γραπτά και την ερεύνα που αξίζει
να μην χαθεί,το ευχαριστώ αξίζει στον αμνό που νομίζω ότι,αν και δεν έχει τον χρόνο
που έχω εγώ,εντούτοις έχει μεταφέρει αρκετά νήματα.
με την μεταφορά του φόρουμ σαν πρώτη προτεραιότητα,αν χαθεί το άλλο κάποια στιγμή
θα είχα τύψεις αν δεν ασχολιόμουν μιας
και έχω αυτό τον χρόνο,γιαυτό δεν χρειάζονται ευχαριστίες για το αυτονόητο και που
είμαι υποχρεωμένος να κάνω για να σώσουμε τα γραπτά και την ερεύνα που αξίζει
να μην χαθεί,το ευχαριστώ αξίζει στον αμνό που νομίζω ότι,αν και δεν έχει τον χρόνο
που έχω εγώ,εντούτοις έχει μεταφέρει αρκετά νήματα.
raimon- Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
Παρομοίως νιώθω άβολα με τιε ευχαριστίες την στιγμή που άλλοι τράβηξαν το κουπί για την έκθεση όλων αυτών των χρήσιμων πληροφοριών σε δημόσια θέα. Ο Βασίλης (κατά κύριο λόγο αλλά όχι μόνο αυτός) για την αρχική συγγραφή τους & ο raimon για την μεταφορά τους εδώ.
Ο χρόνος που έχω στη διάθεσή μου δεν είναι ούτε πολύς ούτε λίγος. Η υπολειτουργία του επεξεργαστή στο πολυκαιρισμένο laptop μου είναι που κάνει τη δουλειά περισσότερο χρονοβόρα απ'όσο πραγματικά θα έπρεπε να είναι & έχω μεταφέρει τόσο λίγα posts.
Ο χρόνος που έχω στη διάθεσή μου δεν είναι ούτε πολύς ούτε λίγος. Η υπολειτουργία του επεξεργαστή στο πολυκαιρισμένο laptop μου είναι που κάνει τη δουλειά περισσότερο χρονοβόρα απ'όσο πραγματικά θα έπρεπε να είναι & έχω μεταφέρει τόσο λίγα posts.
amnos- Αριθμός μηνυμάτων : 1146
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης