ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Γενικά....

+9
pc_expert
laste
Γιώργοςκπ
FirstLast
raimon
tsarlatanos
jm_ac_2018
amnos
xristoforos
13 απαντήσεις

Σελίδα 18 από 38 Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 28 ... 38  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Γενικά.... - Σελίδα 18 Empty Απ: Γενικά....

Δημοσίευση από raimon Τετ Απρ 17, 2013 11:19 am

xristoforos έγραψε:ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ
ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ.....

ΟΧΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΟΧΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...Κ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ...ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΝΕΤΑΙ (ΒΑΛΤΑ ΙΣΩΣ Κ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ) Η ΕΣΤΙΑ ΚΟΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ!
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ
Κ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΖΗΤΗΜΑ....
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ!
raimon
raimon

Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από raimon Τετ Απρ 17, 2013 11:19 am

xristoforos έγραψε:Γενικά.... - Σελίδα 18 521378_10200866738457773_1923806106_n

Yanna Myrat
Σάββατο

"Τσίρκο οι πειρατες! χοχοχο χοχοχο ένα πόδι έχω εγω και καθόλου μυαλό! χοχοχο χοχοχο το συστημα υπηρετω και το παιζω πειρατής μπας και τσιμπήσετε εσείς!" Που να δείτε το διαλογο! Σαν να μιλάω σε καθεστωτικούς!

Αρέσει σε 9 άτομα.

Yanna Myrat "Είναι αστείο κάποιος να χρησιμοποιεί θεωρείες συνωμωσίας για πολιτικούς λόγους. Δεν χρειάζεται καν να πάρει θέση το κόμμα για τέτοιες μπουρδοθεωρείες."
Σάββατο στις 1:13 π.μ.

D.j. Amik Αυτοί γράψανε ''εκ της φασιστικής διαχείρησης''?
Σάββατο στις 1:20 π.μ.

Yanna Myrat ναι
Σάββατο στις 1:28 π.μ. · 1

Yanna Myrat Ααααα η μακρά συζήτηση μας είχε τέλος! Την ξεκόλλησαν!!!
Σάββατο στις 1:29 π.μ.

Yanna Myrat "Θα ενημερωθούν και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι για το ένδιαφέρον σας προς την αδιαφορία" Τους χαιρέτησα
Σάββατο στις 1:32 π.μ. · 1

D.j. Amik Κλασσικά, κανείς να πάρει θέση
Σάββατο στις 1:35 π.μ. · 1

Yanna Myrat Παίρνουν θέση, λένε ότι είναι θεωρίες συνωμοσίας και δεν υπάρχουν, και μου έκαναν πρόταση να μπω στην επιτροπή τους για τηνν μελέτη των εξωγήινων.
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Τετ Απρ 17, 2013 11:20 am

xristoforos έγραψε:ΕΧΕΙ ΨΙΛΙΑΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ!!!
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ...ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!!!

Αβραμόπουλος, ΗΠΑ, ΑΟΖ, Αρκτική, δηλώσεις Θεωδωράκη και Καιρίκη Βόμβα - Πόσο καλοί παζλίστες είστε;
02/23/2013
Arrow http://allnewz.weebly.com/11/post/2013/02/18.html

Χτές δημοσιεύσαμε άρθρο με τίτλο Καιρική βόμβα δέχτηκε η Ελλάδα σήμερα (βίντεο) Arrow http://allnewz.weebly.com/16/post/2013/02/22.html

Το άρθρο ξεκινούσε ως εξής: "Αυτό που έγινε σήμερα στη χώρα μας ήταν μια επίθεση με καιρικά όπλα. Μια επίδειξη ισχύος; Μια προειδοποίηση; Ή απλά ήρθε η σειρά μας να δεχτούμε μια καιρική βόμβα σαν αυτές που έχουν 'πέσει' σε άλλες χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής αλλά και όλης της υφηλίου στην προσπάθεια να μας πείσουν ότι ο πλανήτης κινδυνεύει από την κλιματική αλλαγή;"

Σήμερα θα σας δώσουμε κάποια κομμάτια του παζλ και όποιοι από σας είστε λύτες μπορείτε να το προσπαθήσετε και δώστε μας κι εμάς τη λύση. Πείτε μας αν κολλούν τα κομμάτια μεταξύ τους -γιατί εμείς βλέπουμε να κολλούν- πόσα ακόμα λείπουν και ποια εικόνα παρουσιάζεται.

Κομμάτι παζλ 1ον

Δ. Αβραμόπουλος: Ρηματική διακοίνωση σε ΟΗΕ - Αμφισβητεί την ελληνική υφαλοκρηπίδα η Άγκυρα

http://www.ert.gr/eidiseis/greece/politiki/story/142705/2013-02-21-19-01-59#.USrpr6Xwmek

Κομμάτι παζλ 2ον

Φρένο για ΔΕΠΑ και ΑΟΖ από ΗΠΑ

18 Φεβρουαρίου 2013

capital.gr

Κομμάτι παζλ 3ον

Δηλώσεις-παρέμβαση του Μίκη Θεοδωράκη σήμερα στο Σκάι στην εκπομπή του Γ. Αυτιά

Κομμάτι παζλ 4ον

Η Αρκτική λιώνει με εφιαλτικούς ρυθμούς

Κομμάτι του παζλ 5ον

New York Times: Μήλον της έριδος η Αρκτική ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Κομμάτι παζλ 6ον

Μπορεί ένα σύστημα όπως το HAARP να προκαλέσει αλλαγή στο κλίμα;

Η απάντηση είναι...

ΝΑΙ!!!
raimon
raimon

xristoforos έγραψε:Στοχασθήτε ότι θέλω ανοίξη τους καταρράκτας του Ουρανού, να βρέξω ύδωρ κοχλάτο εις τας δέκα Φεβρουαρίου και κανείς δεν θα ηξεύρη, και θέλω βρέξη εις την ογδόην Απριλίου αίμα και πυρ να κατακαύσω τας αμπέλους σας, και τα χωράφια και τα χόρτα, και θέλω ρίψη θηρία πτερωτά και ανήμερα να σας καταφάγουν, και να φωνάζετε ο εις εις τον άλλον «εβγάτε εσείς οι αποθαμένοι να έμβωμεν ημείς οι ζωντανοί, διότι δεν ημπορούμεν πλέον να υποφέρωμεν την οργήν και τον θυμόν του παντοκράτορος Θεού

10 Φεβρουαρίου (ΠΑΛΑΙΟ) = 23 Φεβρουαρίου (ΝΕΟ)

http://www.orthodoxhpisth.eu/viewtopic.php?f=9&t=6&start=13270

ΑΝ Η ΒΡΟΧΗ....ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ (23 ΦΕΒΡ ΜΕΙΟΝ 13 ΜΕΡΕΣ)...ΤΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 8 +13 = 21 ΑΠΡΙΛΗ ?
raimon
raimon

xristoforos έγραψε:ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ» ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ! Μόνο αυτό μας έλειπε: Mε προτροπή Μ.Ρεπούση νόμος για γάμους ατόμων ιδίου φύλου!

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/omofulofiloi-gamoi.html#ixzz2M69uHLZL
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Τετ Απρ 17, 2013 11:21 am

vas019 έγραψε:Ο αντίχριστος και το σύμβολο του χξς' (666), Μοναχού Αυγουστίνου Αγιοβασιλειάτου, Εκδ. Ελευθ.Ωρα

Ο μοναχός Αυγουστίνος υπήρξε δικηγόρος, εξειδικευμένος στο κανονικό δίκαιο, αριστούχος πέρασε δεύτερος στον Αρείο Πάγο.
Πήρε την απόφαση να μονάσει, όταν εμφανίστηκε η Παναγία και τον κάλεσε κοντά Της, στο περιβόλι της ΜεγάλοΧάρης,
στο Άγιο Όρος. τότε , χωρίς να διστάσει, μοίρασε την μεγάλη περιουσία του - υπήρξε από τους πιο επιτυχημένους δικηγόρους των Αθηνών -
στους φτωχούς.
Ακόμη και σήμερα τον επισκέπτονται από διάφορα σημεία της γης, για να τον συμβουλευτούν επί νομικών θεμάτων του κανονικού δικαίου.

σελ. 3

Ορθόδοξοι χριστιανοί ξυπνήσατε. Κοιμωμένων όλων ημών, οι πρόδρόμοι του αντιΧρίστου ωργάνωσαν το κακόν και με
διεθνείς οργανώσεις σημάνσεως ανθρώπων, προϊόντων, ζώων, υπηρεσιών, πραγμάτων κ.τ.λ. προετοιμάζουν την πλέον
τυρανική πλανητάρχίαν, εις την οποίαν όποιος αρνείται να μετάσχει
θα αποκηρύσσεται ως δεινός τρομοκράτης! Φουντάμελιστής!!! Και καθυστερημένος!!!

σελ. 24

Ηρωτήθη ο Άγιος Γρηγόριος ο Διάλογος, αν γνωρίζη το επικρατέστερον προδρομικόν σημείον της αντιχρίστου εποχής, και απήντησε, οτι απο ενάρετους ήκουσε, ότι το πλέον σαφέστερον σημείον θα είναι η συστηματική κατάργησις, όχι παράβασις, αλλά κατάργησις των προσταγμάτων του Θεού και αυτού του Θεού.
Αδερφοι μου, παραβάσεις των θείων παραγγελμάτων υπήρχον πάντοτε, κατάργησεις όμως ποτέ. Σήμερον τα προστάγματα του Θεού καταργούνται ασύστολα, ...

σελ.49
raimon
raimon

FirstLast έγραψε:Με ρηματική διακοίνωση στον ΟΗΕ απαντά η Αγκυρα για την ΑΟΖ

Αθήνα
Ρηματική διακοίνωση, σε απάντηση της ανάλογης ελληνικής ενέργειας, όσον αφορά το δικαίωμα της Ελλάδας να ανακηρύξει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) στο Αιγαίο, έστειλε η Τουρκία στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ).

Το υπουργείο Εξωτερικών σημειώνει ότι η τουρκική ρηματική διακοίνωση, όπως εξάλλου αναμενόταν, επαναλαμβάνει τις γνωστές απόψεις της, και αντικρούει τις ελληνικές θέσεις, όπως έχουν διατυπωθεί στο κείμενο που εστάλη στο Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, στις 20 Φεβρουαρίου.

«Αμφισβητεί το δικαίωμα των ελληνικών νησιών σε υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ, κατά παράβαση του άρθρου 121 της Σύμβασης του Δικαίου της Θάλασσας, το οποίο σύμφωνα με τη διεθνή νομολογία έχει εθιμικό, άρα υποχρεωτικό, χαρακτήρα που δεσμεύει όλες τις χώρες της Διεθνούς Κοινότητας» σχολιάζει το υπουργείο ΕΞωτερικών.

«Η ελληνική κυβέρνηση, σε συνέχεια και των πρόσφατων ενεργειών της, θα διασφαλίσει όλα τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, όπως αυτά απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιο» καταλήγει η ανακοίνωση.

Με τη ρηματική διακοίνωση της 20ης Φεβρουαρίου, Αθήνα είχε ενημερώσει τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών για την παραχώρηση εκ μέρους της Τουρκίας, αδειών έρευνας υδρογονανθράκων σε περιοχές ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

πηγή http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231239420

και εδώ
http://www.defencenet.gr/defence/item/%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CE%B7%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%AF-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF-%CE%B1%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%BC%CE%B1%CF%82
raimon
raimon

Θα έχουμε συζυγία πλανητών στις 11 Απριλίου, Γη σελήνη Ηλίου Αφροδίτης και Άρη
Γενικά.... - Σελίδα 18 28563408
raimon
raimon

Δημοσίευση από amnos Πεμ Απρ 25, 2013 7:29 am

Παρακάτω παραθέτω την μεταφρασμένη ελληνική αναδημοσίευση ενός άρθρου από γνωστό βρετανικό ελιτίστικο κέντρο πληροφόρησης (Huffington Post), το περιεχόμενο & οι εντυπώσεις του οποίου στοχεύουν να σκανδαλίσουν όχι μόνο τους ήδη κυνικούς ισοπεδωτικούς μηδενιστές αλλά & τους χλιαρούς χριστιανούς με κλονισμό της πίστης τους λόγω αμφισβήτησης της Θείας Σοφίας/ Πρόνοιας/Οικονομίας & του Θείου Θελήματος:
Ο γιος τους πέθαινε και αυτοί προσεύχονταν

Τα θρησκευτικά πιστεύω των γονιών είναι αυτά τα οποία τους "απαγόρευσαν" να καλέσουν γιατρό ενώ ο γιος τους πέθαινε. Τραγική πραγματικότητα, έτσι είχε πεθάνει και το πρώτο τους παιδί και είχαν καταδικαστεί

Αν και είχαν καταδικαστεί για ανθρωποκτονία εξ αμελείας το ζευγάρι στις ΗΠΑ δεν έδειξε να συνετίζεται. Αντίθετα, τώρα καλούνται διότι έχουν ευθύνη για το θάνατο του δεύτερου γιου τους.

Ο πρώτος γιος πέθανε από πνευμονία. Τέσσερα χρόνια μετά πέθανε και ο δεύτερος γιος της οικογένειας Σάιμπλ.

Αιτία και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται πως είναι τα θρησκευτικά πιστεύω των γονιών που τους απαγορεύουν να φωνάξουν γιατρό.

Ο δικαστής ήταν καταπέλτης:

"Το κάνατε αυτό ήδη μια φορά και οι επιπτώσεις ήταν τραγικές". Αυτή ακριβώς την απάντηση έδωσε στους Χέρμπερτ και Κάθριν Σάιμπλ όταν του είπαν ότι προσεύχονταν ο Θεός να κάνει καλά τον Μπράντον, ο δεύτερος γιος ο οποίος πέθανε την περασμένη εβδομάδα λόγω διάρροιας και αναπνευστικών προβλημάτων και δεν κάλεσαν γιατρό.

Το ζευγάρι περιμένει τώρα την απόφαση του δικαστηρίου, ώστε να διαπιστωθεί εάν παραβίασε τους όρους της 10ετούς αναστολής που τους έχει επιβληθεί, όταν είχαν καταδικασθεί σε ανθρωποκτονία εξ αμελείας το 2009 μετά το θάνατο του δυο ετών γιου τους.

Το ζευγάρι μεγάλωσε στην νοτιοανατολική Φιλαδέλφεια πηγαίνοντας στην First Century Gospel Church η οποία -όπως επισημαίνει στο δημοσίευμά της η Ηuffington Post- θεωρεί αμαρτία το να εμπιστεύεσαι την υγεία σου στα χέρια γιατρών και όχι στη δύναμη του Ιησού Χριστού.
http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/o_gios_toys_pethaine_kai_aytoi_proseuxontan.2226149.html

Δεν θα σχολιάσω αν είμαι σύμφωνος ή όχι με τη δαιμονοποίηση της ιατρικής επιστήμης, πέφτοντας στην παγίδα του άρθρου. Οι προθέσεις του φαίνονται ξεκάθαρα αν απομονώσεις τις λέξεις που τόνισα & τις διαβάσεις με την σειρά σαν μια πρόταση.

Θα εξάρω απεναντίας τη δύναμη της ζώσας πίστης (που εμπεριέχει θάρρος, υπομονή, καρτερία & υποτάσσει το προσωπικό ανθρώπινο θέλημα στο Θείο) μνημονεύοντας ένα αποκαλυπτικό χωρίο:

Η επιστολή στην εκκλησία της Φιλαδέλφειας

7 Καὶ τῷ ἀγγέλῳ τῆς ἐν Φιλαδελφείᾳ ἐκκλησίας γράψον· τάδε λέγει ὁ ἅγιος, ὁ ἀληθινός, ὁ ἔχων τὴν κλεῖν τοῦ Δαυΐδ, ὁ ἀνοίγων καὶ οὐδεὶς κλείσει, καὶ κλείων καὶ οὐδεὶς ἀνοίξει·

8 οἶδά σου τὰ ἔργα· - ἰδοὺ δέδωκα ἐνώπιόν σου θύραν ἀνεῳγμένην, ἣν οὐδεὶς δύναται κλεῖσαι αὐτήν· - ὅτι μικρὰν ἔχεις δύναμιν, καὶ ἐτήρησάς μου τὸν λόγον καὶ οὐκ ἠρνήσω τὸ ὄνομά μου.

9 ἰδοὺ δίδωμι ἐκ τῆς συναγωγῆς τοῦ σατανᾶ τῶν λεγόντων ἑαυτοὺς ᾿Ιουδαίους εἶναι, καὶ οὐκ εἰσίν, ἀλλὰ ψεύδονται· ἰδοὺ ποιήσω αὐτοὺς ἵνα ἥξουσι καὶ προσκυνήσουσιν ἐνώπιον τῶν ποδῶν σου, καὶ γνῶσιν ὅτι ἐγὼ ἠγάπησά σε.

10 ὅτι ἐτήρησας τὸν λόγον τῆς ὑπομονῆς μου, κἀγώ σε τηρήσω ἐκ τῆς ὥρας τοῦ πειρασμοῦ τῆς μελλούσης ἔρχεσθαι ἐπὶ τῆς οἰκουμένης ὅλης, πειράσαι τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς.

11 ἔρχομαι ταχύ· κράτει ὃ ἔχεις, ἵνα μηδεὶς λάβῃ τὸν στέφανόν σου.

12 ῾Ο νικῶν, ποιήσω αὐτὸν στῦλον ἐν τῷ ναῷ τοῦ Θεοῦ μου, καὶ ἔξω οὐ μὴ ἐξέλθῃ ἔτι, καὶ γράψω ἐπ᾿ αὐτὸν τὸ ὄνομα τοῦ Θεοῦ μου καὶ τὸ ὄνομα τῆς πόλεως τοῦ Θεοῦ μου, τῆς καινῆς ῾Ιερουσαλήμ, ἣ καταβαίνει ἐκ τοῦ οὐρανοῦ ἀπὸ τοῦ Θεοῦ μου, καὶ τὸ ὄνομά μου τὸ καινόν.

13 ῾Ο ἔχων οὖς ἀκουσάτω τί τὸ Πνεῦμα λέγει ταῖς ἐκκλησίαις.

(7 «Και στον άγγελο της εκκλησίας στη Φιλαδέλφεια γράψε: “Αυτά λέει ο άγιος, ο αληθινός, που έχει το κλειδί του Δαβίδ, που ανοίγει και κανείς δε θα κλείσει, και που κλείνει και κανείς δεν ανοίγει:

8 Ξέρω τα έργα σου. ιδού, έχω δώσει μπροστά σου θύρα ανοιγμένη, που κανείς δε δύναται να την κλείσει. Γιατί έχεις μικρή δύναμη, αλλά τήρησες το λόγο μου και δεν αρνήθηκες το όνομά μου.

9 Ιδού, θα σου δώσω από τη συναγωγή του Σατανά, αυτούς που λένε τους εαυτούς τους πως είναι Ιουδαίοι, και δεν είναι αλλά ψεύδονται. Ιδού, θα τους κάνω να έρθουν και να προσκυνήσουν μπροστά στα πόδια σου και να γνωρίσουν ότι εγώ σε αγάπησα.

10 Επειδή τήρησες το λόγο μου να έχεις υπομονή, κι εγώ θα σε φυλάξω από την ώρα του πειρασμού που μέλλει να έρχεται πάνω σε όλη την οικουμένη, για να πειράξει αυτούς που κατοικούν πάνω στη γη.

11 Έρχομαι γρήγορα. κράτα αυτό που έχεις, για να μην πάρει κανείς το στέφανό σου.

12 Αυτόν που νικά θα τον κάνω στύλο μέσα στο ναό του Θεού μου και έξω δε θα βγει πια. Και θα γράψω πάνω του το όνομα του Θεού μου και το όνομα της πόλης του Θεού μου, της καινούργιας Ιερουσαλήμ, που κατεβαίνει από τον ουρανό από το Θεό μου. και το όνομά μου το καινούργιο.

13 Όποιος έχει αυτί ας ακούσει τι το Πνεύμα λέει στις εκκλησίες”». )
amnos
amnos

Αριθμός μηνυμάτων : 1146

Δημοσίευση από xristoforos Πεμ Απρ 25, 2013 10:54 am

τι θα εκανες στην περιπτωση που το παιδι σου ειχε πνευμονια? θα εκανες προσευχη ή θα το πηγαινες σε γιατρο??????
παντως ωραιος ο παραλληλισμος με την επιστολη στην εκκλησια της Φιλαδελφειας και την πολη Φιλαδελφεια!

xristoforos

Αριθμός μηνυμάτων : 1840
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2013

Δημοσίευση από amnos Πεμ Απρ 25, 2013 12:20 pm

Είναι ακραίο ν'απορρίπτεις συλλήβδην την ιατρική επιστήμη, δεν αντιλέγω. Δεν είναι εξ'ορισμού κάτι δαιμονικό. Ο σκοπός & η διαχείρισή της μπορεί να λάβει ενίοτε δαιμονικές διαστάσεις αν πέσει σε λάθος χέρια. Όσο "θαυματουργικές δυνάμεις" και να'χει όμως η ιατρική επιστήμη, αν ΔΕΝ είναι στο θέλημα του Θεού να παραμείνει εν ζωή κάποιος, δεν πρόκειται να ζήσει αυτός κι ας πάσχει από το πιο κοινότυπο κρυολόγημα. Κι αυτό μην περιμένεις να στο πετάξει ούτε καν σαν υπονοούμενο καμία Huffington Post & κανένα πρακτορείο Reuters...που ανήκουν άλλωστε σε αυτούς που λένε τους εαυτούς τους πως είναι Ιουδαίοι, και δεν είναι αλλά ψεύδονται.
amnos
amnos

Αριθμός μηνυμάτων : 1146

Δημοσίευση από jm_ac_2018 Τρι Απρ 30, 2013 9:42 pm

Δαίμονες (rock opera), υπόθεση...

16ος αιώνας - Κεντρική Ευρώπη. Xαμένοι μέσα στην πυκνή ομίχλη μιας παγωμένης νύχτας, κάπου δέκα πιστοί του Σατανά, παραληρώντας από έκσταση, δοξάζουν τον Αχριμάν. Η Mάγισσα ολοκληρώνει την μακάβρια ιεροτελεστία, θυσιάζοντας ένα δεκαεξάχρονο κορίτσι στον Άρχοντα του Σκότους και τον καλεί να έρθει κι αυτός στο Σαββατιάτικό τους πάρτι. O Τράγος του Mέντες ανεξήγητα και με μυστηριώδη τρόπο, παρουσιάζεται ανάμεσά τους και οι Σατανιστές, σε κατάσταση ξέφρενου παροξυσμού, παραδίδονται σε ένα ντελίριο παραφροσύνης. Ξαφνικά, ο Ιερός Εξεταστής, συνοδευόμενος από μια ομάδα στρατιωτών, διακόπτει την σατανική τελετουργία, συλλαμβάνει την Mάγισσα και την βασανίζει έως ότου αυτή μαρτυράει πως είναι αιρετική και οπαδός του Σατανά. Παίρνει την μαρτυρία της στην Βασίλισσα και ενώ το οργισμένο πλήθος ουρλιάζει "Θάνατος... Θάνατος...", την πιέζει να δώσει την συγκατάθεσή της για να κάψουν την Mάγισσα στην πυρά
......

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ κατα Ματθαίον,

ὥσπερ δὲ αἱ ἡμέραι τοῦ Νῶε, οὕτως ἔσται καὶ ἡ παρουσία τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου.
ὥσπερ γὰρ ἦσαν ἐν ταῖς ἡμέραις ταῖς πρὸ τοῦ κατακλυσμοῦ τρώγοντες καὶ πίνοντες, γαμοῦντες καὶ ἐκγαμίζοντες, ἄχρι ἧς ἡμέρας εἰσῆλθε Νῶε εἰς τὴν κιβωτόν,
καὶ οὐκ ἔγνωσαν ἕως ἦλθεν ὁ κατακλυσμὸς καὶ ἦρεν ἅπαντας, οὕτως ἔσται καὶ ἡ παρουσία τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου
........

Βράδυ της Κυριακής των Βαΐων, έξω από το θέατρο «Παλλάς», η Ελένη Λουκά πήγε και... εξόρκισε τους συντελεστές.
«Καρβέλας, Παπούλια, Βίσση δαιμονισμένοι...! Ήρθε το τέλος...! Σατανικά έργα... σατανιστές!», φώναζε η Ελένη Λουκά και, από το βασικό το καστ, μόνο ο Παναγιώτης Πετράκης γλίτωσε!
Πού να ακούσει ο κόσμος, όμως; Μόνο γελούσε και δεν πίστευε στα μάτια του!

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/05/theatro-daimones-eisabale-h-elenh-loyka.html#ixzz2S1596M6e
jm_ac_2018
jm_ac_2018

Αριθμός μηνυμάτων : 1211
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2013

Δημοσίευση από FirstLast Δευ Μάης 13, 2013 8:32 am

Ξεκινάει και η αμφισβήτηση περί μαρτύρων και μαρτυρικού φρονήματος....

Are Stories of Historical Christian Martyrdom ‘Exaggerated, Invented and Forged’? Professor Outlines Myth Theory

από το yahoo.com

http://news.yahoo.com/myth-christian-persecution-professor-claims-many-historical-martyrdom-122609515.html

Επίσης, παρακολουθώ το συγκεκριμενο site εδώ και κανένα μήνα και κάθε μέρα έχει (πρώτη) είδηση είτε για Kate Middleton είτε για τον πριγκ. Χάρρυ.

FirstLast

Αριθμός μηνυμάτων : 217
Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2013

Δημοσίευση από tsarlatanos Τρι Μάης 14, 2013 5:32 am

Λες να είναι ο χαρι? Basketball

tsarlatanos

Αριθμός μηνυμάτων : 11

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Τρι Μάης 14, 2013 8:06 am

tsarlatanos έγραψε:Λες να είναι ο χαρι? Basketball

Πιο πιθανός απο τον αδερφό του,χαχα Very Happy

Γιώργοςκπ

Αριθμός μηνυμάτων : 871
Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2013

Δημοσίευση από raimon Τρι Μάης 14, 2013 8:48 am

Γιώργοςκπ έγραψε:
tsarlatanos έγραψε:Λες να είναι ο χαρι? Basketball

Πιο πιθανός απο τον αδερφό του,χαχα Very Happy

geekείναι και κοκκινοτρίχης ε!....παρεκτρέπεσαι Γιώργο.
raimon
raimon

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Τρι Μάης 14, 2013 8:57 am

Για Αντίχριστος εννοούσα,που πήγε το μυαλό σου;

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από raimon Τρι Μάης 14, 2013 9:05 am

από τα πιστεύω μας εννοώ,τόσα έχουν γραφτεί για τον αδελφό
του,τον Χάρι θα πιάσουμε τώρα.
raimon
raimon

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Τρι Μάης 14, 2013 9:15 am

Πρέπει να ξέρεις όμως οτι ο Αντίχριστος δεν μπορεί να έχει αδελφό απο την ίδια μητέρα,γιατί θα έπρεπε να ισχυριστούν και για τον αδελφό του οτι είναι Θεός!(εφόσον προέρχεται απο παρθένα μάνα...)

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από raimon Τρι Μάης 14, 2013 9:24 am

Γιώργο έχουμε πει τόσες φορές ότι ο αντίχριστος δεν θα μοιάζει
σε όλα με τον Χριστό, δεν θα είναι πιστό αντίγραφο, γι αυτό και ο π. Νεκτάριος
σε ομιλία του ανέφερε ότι οι Εβραίοι περιμένουν τον μεσσία με οικογένεια παντρεμένο,
ο αντίχριστος κάνει όλα αντίθετα από τον Χριστό, παρθενία ο Χριστός παντρεμένος
ο αντίχριστος, πλούσια κόμη ο Χριστός,φαλάκρα ο αντίχριστος (το σημάδι τις αλεπούς)
κλπ.
raimon
raimon

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Τρι Μάης 14, 2013 9:33 am

Όχι,αυτό είναι λάθος!Ο Αντίχριστος θα είναι πιστό αντίγραφο του Χριστού,δεν θα έχει καμία διαφορά!Διαφωνώ με τον πατέρα Νεκτάριο εδώ.....

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από raimon Τρι Μάης 14, 2013 9:41 am

ωραία αφού περιμένεις πιστό αντίγραφο, τότε να περιμένεις
και την βάπτιση του στον Ιορδάνη ποταμό. Smile
raimon
raimon

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Τρι Μάης 14, 2013 9:47 am

Δεν το λέω εγώ,το λένε οι Άγιοι Πατέρες που έχουν ασχοληθεί με το θέμα:

O όσιος Εφραίμ ο Σύρος λέει:

''''Θα είναι ταπεινός,ήσυχος,θα μισεί την αδικία,θα αποστρέφεται τα είδωλα,θα προτιμά την ευσέβεια,αγαθός,φιλόπτωχος,ευειδής καθ'υπερβολήν,ευκατάστατος,ιλαρός προς όλους,θα τιμά πολύ το γένος των Ιουδαίων,διοτι αυτοί θα προσμένουν την έλευσή του.Εκτός των άλλων,θα εκτελεί σημεία και τέρατα,φόβητρα με πολλή εξουσία,θα προσπαθεί δολίως να αρέσει σε όλους,για να αγαπηθεί ταχέως απο πολλούς,δεν θα λάβει δώρα...θα εξαπατά τον κόσμο με το πρόσχημα της ευταξίας,μέχρι να βασιλέψει...''

Και ο Άγιος Ιππόλυτος:

''''Εν πρώτοις θα αγαπήσει το έθνος των Ιουδαίων.Μετά,θα επιτελέσει διάφορα παράξενα σημεία και τρομακτικά θαύματα,αλλά όχι αληθινά,αλλά φανταστικά,απατηλά,ώστε να παραπλανήσει τους ομοίους με αυτόν ασεβείς.Θα προσπαθήσει εάν είναι δυνατόν να παραπλανήσει και να κερδίσει ακόμη και τους εκλεκτούς και να τους κάνει να αποστατήσουν απο την αγάπη του Χριστού.Και στην αρχή αυτός θα παρουσιάζεται πράος,αγαπητός,ήσυχος,ευλαβής,ειρηνοποιός,θα μισεί την αδικία,θα αποστρέφεται τα δώρα,δεν θα συμπαθεί την ειδωλολατρεία,θα λέει ότι αγαπά τις Γραφές,θα σέβεται τους ιερείς,θα τιμά τα γερατειά,δεν θα ανέχεται την πορνεία και την μοιχεία,θα αποστρέφεται τους όρκους,θα είναι φιλόξενος,φιλόπτωχος και ελεήμων.Έπειτα θα κάνει σημεία και τέρατα,θα καθαρίζει λεπρούς,θα σηκώνει παράλυτους,θα εκδίωχνει δαίμονες,τα μελλόντικα πράγματα θα τα βλέπει σαν παρόντα,θα ανασταίνει νεκρούς,θα βοηθεί χήρες,θα φροντίζει ορφανά,θα αγαπά τους πάντες...Χρυσό δεν θα αποκτήσει,αργύριο δεν θα αγαπήσει και τον πλούτο δεν θα τον συμπαθεί.Και όλα αυτά θα τα κάνει,ενώ είναι ύπουλος και δόλιος και επειδή θέλει να κερδίσει τους πάντες,για να τον κάνουν βασιλιά.Διότι όταν οι λαοί και οι δήμοι δουν τόσες αρετές και τόσες δυνάμεις σε αυτόν,όλοι με μία γνώμη θα συγκεντρωθούν για να τον κάνουν βασιλιά''

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από FirstLast Τρι Μάης 14, 2013 9:57 am

Που ακριβώς προκύπτει από τα παραπάνω το ακριβές και πιστό αντίγραφο?
Δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Για παράδειγμα, ήταν ευκατάστατος ο Χριστός?

Έκανε κάτι τέτοιο "...θα προσπαθεί δολίως να αρέσει σε όλους,για να αγαπηθεί ταχέως απο πολλούς..." ο Χριστός?

Επίσης λέει οτι θα έχει πλούσια κόμη? Οτι θα είναι ή δεν θα είναι παντρεμένος?

Κοινώς τα χαρακτηριστικά αυτά θα είναι η εικόνα του και οχι Αλήθεια.

FirstLast

Αριθμός μηνυμάτων : 217

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Τρι Μάης 14, 2013 10:03 am

Θα έχει όλα τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος,μεσα και αυτο της παρθενίας!Δεν μπορεί να μην είναι παρθένος,γιατί και ο Χριστός και η Παναγία ήσαν!Αρα,απορρίπτεται το ''παντρεμένος''!

Γιώργοςκπ

Σελίδα 18 από 38 Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 28 ... 38  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης