ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

2018 - Η Β'ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ...

+10
Efimeros
Thereaper
Θεόδωρος
Panossl4
amnos
raimon
laste
xristoforos
Γιώργοςκπ
jm_ac_2018
14 απαντήσεις

Σελίδα 15 από 21 Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

2018 - Η Β'ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ... - Σελίδα 15 Empty Απ: 2018 - Η Β'ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ...

Δημοσίευση από Ερευνητής888 Παρ Δεκ 20, 2013 10:00 am

xristoforos έγραψε:
Ερευνητής888 έγραψε: ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ (μέσα απο έρευνα)
 Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing 

αν θες λεπτομέρειες δεν θα σου αρεσει καθολου.

Ερευνητής888

Αριθμός μηνυμάτων : 421
Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2013

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

2018 - Η Β'ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ... - Σελίδα 15 Empty Απ: 2018 - Η Β'ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ...

Δημοσίευση από xristoforos Παρ Δεκ 20, 2013 10:02 am

Γιωργο αφου πλανηθηκες..καιρος να εγκαταλειψεις τα φορουμ...
αλλωστε περασε και το 2014 και το 2015..και ο σνοουντεν δεν εγινε παγκοσμιος γνωστος περισστερο ουτε κυβερνητης...
ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΑ ΕΤΗ ΑΥΤΑ ΓΙΩΡΓΟ...
ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΝ ''ΣΩΤΗΡΑ'' ΕΠΤΑ-ΨΕΥΔΕΝ...  Very Happy Razz 
ΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΑΠΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ ΕΡΕΥΝΗΤΑΚΟ

xristoforos

Αριθμός μηνυμάτων : 1840
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2013

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Παρ Δεκ 20, 2013 10:12 am

xristoforos έγραψε:Γιωργο αφου πλανηθηκες..καιρος να εγκαταλειψεις τα φορουμ...
αλλωστε περασε και το 2014 και το 2015..και ο σνοουντεν δεν εγινε παγκοσμιος γνωστος περισστερο ουτε κυβερνητης...
ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΑ ΕΤΗ ΑΥΤΑ ΓΙΩΡΓΟ...
ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΝ ''ΣΩΤΗΡΑ'' ΕΠΤΑ-ΨΕΥΔΕΝ...  Very Happy Razz 
ΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΑΠΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ ΕΡΕΥΝΗΤΑΚΟ

Χριστόφορε,τα φόρουμς θα τα εγκαταλείψω σε 11 μέρες εάν και εφόσον ο Αντίχριστος δεν έχει εμφανιστεί μέχρι τότε (για μένα ΔΕΝ ειναι ο Σνοουντεν).Δεν υπάρχει λόγος να περιμένω το 2014 και το 2015,δεν πιστεύω οτι θα γίνει κάτι αυτα τα έτη,όσον αφορά τον Αντίχριστο.....(θα έχει περάσει η ηλικία 33 για ενθρόνιση και μετα είναι αγνωστη η ηλικία ένθρονισης...)

Γιώργοςκπ

Αριθμός μηνυμάτων : 871
Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2013

Δημοσίευση από xristoforos Παρ Δεκ 20, 2013 10:14 am

δε θα περιμενεις ουτε μεχρι την κοπη της πιτας?
απλα απο περιεργεια να δεις τι θα πει ο πατερας Μαξιμος?
παντως μην περιμενεις να υποδειξει τον αντιχριστο..τον υπεδειξαν ο Νικος και ο Γιαννης!!
τωρα αν τον υποδειξει ΚΑΙ ο πατερας Μαξιμος ειναι αλλο θεμα και ενισχυει τη θεση των δυο!

xristoforos

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Παρ Δεκ 20, 2013 10:31 am

xristoforos έγραψε:δε θα περιμενεις ουτε μεχρι την κοπη της πιτας?
απλα απο περιεργεια να δεις τι θα πει ο πατερας Μαξιμος?
παντως μην περιμενεις να υποδειξει τον αντιχριστο..τον υπεδειξαν ο Νικος και ο Γιαννης!!
τωρα αν τον υποδειξει ΚΑΙ ο πατερας Μαξιμος ειναι αλλο θεμα και ενισχυει τη θεση των δυο!

Ε,στην κοπη της πίτας θα κάνω παρέμβαση να πω την άποψή μου,αλλα μέχρι να γίνει αυτό,δεν βρίσκω λόγο να γράφω στα φόρουμς αφου σε όλους έχω πει οτι περιμένω τον Αντίχριστο μέσα στο 2013!Ο πατερας Μάξιμος έχει 2 δρόμους να διαλέξει:Ειτε να μιλήσει,είτε να κρυφτει!Άν μιλήσει,θα πρέπει είτε να υποδείξει Αντίχριστο,είτε να ζητήσει συγγνώμη!Αν κρυφτεί,θα πρέπει να σταματήσει την λειτουργία της ιστοσελίδας του και να πάψει να πουλάει πλέον τα βιβλία του!

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από laste Παρ Δεκ 20, 2013 10:56 am

ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΌΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ 2018 ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΤΟ 2017.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΛΕΩ.ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΩΣΕΤΕ Η ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΣΩ.ΛΟΙΠΟΝ 1/1/2014 ΣΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΩ!!!! ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ 2017.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΛΕΩ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.
laste
laste

Αριθμός μηνυμάτων : 231
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Παρ Δεκ 20, 2013 11:01 am

laste έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΌΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ 2018 ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΤΟ 2017.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΛΕΩ.ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΩΣΕΤΕ Η ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΣΩ.ΛΟΙΠΟΝ 1/1/2014 ΣΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΩ!!!! ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ 2017.

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ 2018 ΜΕΧΡΙ 31/12/13!ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΌΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ,ΠΑΥΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ 2018!ΔΙΑΓΡΑΨΕ ΜΕ ΑΠΟ 1/1/14.....

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από laste Παρ Δεκ 20, 2013 11:02 am

Γιώργοςκπ έγραψε:
laste έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΌΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ 2018 ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΤΟ 2017.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΛΕΩ.ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΩΣΕΤΕ Η ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΣΩ.ΛΟΙΠΟΝ 1/1/2014 ΣΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΩ!!!! ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ 2017.

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ 2018 ΜΕΧΡΙ 31/12/13!ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΌΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ,ΠΑΥΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ 2018!ΔΙΑΓΡΑΨΕ ΜΕ ΑΠΟ 1/1/14.....

οκ θα το κάνω.
laste
laste

Αριθμός μηνυμάτων : 231
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013

Δημοσίευση από jm_ac_2018 Παρ Δεκ 20, 2013 12:28 pm

ο jm ειναι προφανες οτι βαλεται απο δαιμονικη επιρροη πιστευοντας οτι ειναι ο ενας απο τους 2 προφητες, η οποια λαμβανει χωρα λογο εγωισμου

ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ 11ο κεφ.

14 Καὶ ἦν ἐκβάλλων δαιμόνιον, καὶ αὐτὸ ἦν κωφόν· ἐγένετο δὲ τοῦ δαιμονίου ἐξελθόντος ἐλάλησεν ὁ κωφός, καὶ ἐθαύμαζον οἱ ὄχλοι·
15 τινὲς δὲ ἐξ αὐτῶν εἶπον· ἐν Βεελζεβοὺλ τῷ ἄρχοντι τῶν δαιμονίων ἐκβάλλει τὰ δαιμόνια.
16 Ἕτεροι δὲ πειράζοντες σημεῖον παρ᾿ αὐτοῦ ἐζήτουν ἐξ οὐρανοῦ.
17 Αὐτὸς δὲ εἰδὼς αὐτῶν τὰ διανοήματα εἶπεν αὐτοῖς· πᾶσα βασιλεία ἐφ᾿ ἑαυτὴν διαμερισθεῖσα, ἐρημοῦται, καὶ οἶκος ἐπὶ οἶκον, πίπτει.
18 Εἰ δὲ καὶ ὁ σατανᾶς ἐφ᾿ ἑαυτὸν διεμερίσθη, πῶς σταθήσεται ἡ βασιλεία αὐτοῦ, ὅτι λέγετε ἐν Βεελζεβούλ με ἐκβάλλειν τὰ δαιμόνια;
19 Εἰ δὲ ἐγὼ ἐν Βεελζεβοὺλ ἐκβάλλω τὰ δαιμόνια, οἱ υἱοὶ ὑμῶν ἐν τίνι ἐκβαλοῦσι; Διὰ τοῦτο αὐτοὶ κριταὶ ὑμῶν ἔσονται.
20 Εἰ δὲ ἐν δακτύλῳ Θεοῦ ἐκβάλλω τὰ δαιμόνια, ἄρα ἔφθασεν ἐφ᾿ ὑμᾶς ἡ βασιλεία τοῦ Θεοῦ.
21 Ὅταν ὁ ἰσχυρὸς καθωπλισμένος φυλάσσῃ τὴν ἑαυτοῦ αὐλήν, ἐν εἰρήνῃ ἐστὶ τὰ ὑπάρχοντα αὐτοῦ·
22 Ἐπὰν δὲ ὁ ἰσχυρότερος αὐτοῦ ἐπελθὼν νικήσῃ αὐτόν, τὴν πανοπλίαν αὐτοῦ αἴρει, ἐφ᾿ ᾗ ἐπεποίθει, καὶ τὰ σκῦλα αὐτοῦ διαδίδωσιν.
23 Ὁ μὴ ὢν μετ᾿ ἐμοῦ κατ᾿ ἐμοῦ ἐστι, καὶ ὁ μὴ συνάγων μετ᾿ ἐμοῦ σκορπίζει.

κοιτάτε κατι ΠΡΟΤΥΠΩΣΕΙΣ που υπάρχουν............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jm_ac_2018
jm_ac_2018

Αριθμός μηνυμάτων : 1211
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2013

Δημοσίευση από jm_ac_2018 Παρ Δεκ 20, 2013 12:32 pm

πιστεψατε στον μαξιμο ο οποιος πλανηθηκε και αυτος απο τον ακρατο και φανερο εις παντας , εγωισμο του.
να δω τωρα τι θα βγει να πει...
ευχομαι να ταπεινωθει, διοτι σιγουρα πηρε ενα πολυ γερο μαθημα

οπως ο μαξιμος, ετσι και ο jm πιστεψαν στον εαυτο τους, στα ψευτοοραματα που τους παρουσιασε ο διαβολος που ισως ειδαν, και στα συναισθηματα και την κατανυκτικη σιγουρια του διαβολου.

ολοι ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ εκτος απο εσένα φυσικά ετσι????
Λοιπον, το εχω ξαναγράψει, κοιτάτε να ΚΟΨΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΡΙΣΕΙΣ γιατι στην περίπτωση που βγει το 2018 χάνετε τις ψυχες σας....
ΤΟ ΕΝΝΟΗΣΑΤΕ ΑΥΤΟ????
jm_ac_2018
jm_ac_2018

Δημοσίευση από jm_ac_2018 Παρ Δεκ 20, 2013 12:42 pm

Αυτό κάνεις δεν το γνωρίζει.

Το οτι ΑΓΙΟΙ εχουν γράψει οτι θα γίνει ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ - ΠΑΣΧΑ - 25 ΜΑΡΤΙΟΥ , σημαίνει οτι δεν γνωρίζει κανένας??

"Περὶ δὲ τῆς ἡμέρας ἐκείνης καὶ ὥρας οὐδεὶς οἶδεν, οὐδὲ οἱ ἄγγελοι τῶν οὐρανῶν, εἰ μὴ ὁ πατήρ μου μόνος."
εχουμε αρχικά την ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝ ΑΓΝΟΙΑ ΗΜΕΡΑΣ-ΩΡΑΣ...

"Ὥσπερ δὲ αἱ ἡμέραι τοῦ Νῶε, οὕτως ἔσται καὶ ἡ παρουσία τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου."
αλλα στην συνέχεια μας λέει ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ οτι οι έσχατες ημέρες θα ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ με τις ημέρες ΝΩΕ οπου ΥΠΗΡΧΕ Η ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ.....

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ 'Η ΟΧΙ?????
jm_ac_2018
jm_ac_2018

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Παρ Δεκ 20, 2013 12:46 pm

Γιαννη,γνωρίζουμε οτι θα γίνει Κυριακή 25 Μαρτίου,αλλα δεν γνωρίζουμε το έτος!Δεν ξέρουμε αν θα είναι το 2018,αυτο λένε όλοι....

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από Ερευνητής888 Παρ Δεκ 20, 2013 12:53 pm

ισχυει και για οσους (δηλαδη μονο εγω) πιστευουν οτι το 2018 ειναι οντως ετος κλειδί αλλα για άλλο λόγο  ???? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ερευνητής888 στις Παρ Δεκ 20, 2013 1:00 pm, 1 φορά

Ερευνητής888

Δημοσίευση από jm_ac_2018 Παρ Δεκ 20, 2013 12:53 pm

Γιώργοςκπ έγραψε:Γιαννη,γνωρίζουμε οτι θα γίνει Κυριακή 25 Μαρτίου,αλλα δεν γνωρίζουμε το έτος!Δεν ξέρουμε αν θα είναι το 2018,αυτο λένε όλοι....

το γνωρίζουμε  Γιωργο...απλα οι φιλοι μας ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ καθοτι ειναι κολλημένοι αλλου....

1.  ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ->1948+70=2018
2.  Π.ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΠΟ 2 ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΑΝΙΗΛ
3.  ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΠΑΡΑΒΟΛΗ 5 ΑΡΤΩΝ-2 ΙΧΘΥΩΝ
4.  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ --> ΕΥΡΕΣΗ 1983-2013 και απο εδω 2018 (ΜΑΞΙΜΟΣ)
5.  ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ
6. ΔΙΠΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018

αφησε  πολλα  ΣΗΜΕΙΑ-ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ο ΘΕΟΣ ωστε να  είμαστε  σιγουροι....!!!!
jm_ac_2018
jm_ac_2018

Δημοσίευση από Ερευνητής888 Παρ Δεκ 20, 2013 12:58 pm

jm_ac_2018 έγραψε:
πιστεψατε στον μαξιμο ο οποιος πλανηθηκε και αυτος απο τον ακρατο και φανερο εις παντας , εγωισμο του.
να δω τωρα τι θα βγει να πει...
ευχομαι να ταπεινωθει, διοτι σιγουρα πηρε ενα πολυ γερο μαθημα

οπως ο μαξιμος, ετσι και ο jm πιστεψαν στον εαυτο τους, στα ψευτοοραματα που τους παρουσιασε ο διαβολος που ισως ειδαν, και στα συναισθηματα και την κατανυκτικη σιγουρια του διαβολου.

ολοι ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ  εκτος απο εσένα  φυσικά  ετσι????
Λοιπον, το εχω ξαναγράψει, κοιτάτε να ΚΟΨΕΤΕ  ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΡΙΣΕΙΣ  γιατι  στην περίπτωση που βγει το 2018  χάνετε  τις  ψυχες  σας....
ΤΟ  ΕΝΝΟΗΣΑΤΕ  ΑΥΤΟ????

επειδη η αρρωστια του εγωισμού ειναι μεγάλη και επειδή δεν μπορεις εις το όνομα του Θεού να λές ότι χάνονται οι ψυχες το 2018 για οποιον δεν το πιστευει γιατί δεν κοιταζεις να σωσεις τη δική σου με το να προετοιμάζεσαι ν αντιμετωπίσεις τον αντίχριστο έξω εκεί που είναι χωρις να μπαινεις στο ίντερνετ και να κηρυττεις.

Ξέρεις τί πιστευω πλεον για σένα αγαπητε jm. Οτι πραγματικά κάτι σου συνέβη και πλανήθηκες ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μέσα σε μια ημέρα. Μπορεις να μας πεις κάποιο γεγονός που σε συντάραξε και να μαρτυρήσεις εδω τί ακριβώς σου συνέβη ?? Ετσι μονο θα μπορεσουμε να σε βοηθήσουμε. Μην αφηνεις τον <<αλλον>> να επεμβαίνει στην ελευθερη σου θεληση. Αν δες θες να πεις ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΑΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΣΟ. Δειχνεις ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Εχεις μεσα σου ΜΙΣΟΣ με αυτο που λες και το μισος δεν ειναι ο ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ΅που ειναι ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΓΑΠΗ

Ερευνητής888

Δημοσίευση από jm_ac_2018 Παρ Δεκ 20, 2013 1:02 pm

Αν δες θες να πεις ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΑΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΣΟ.

Για να σε ταρακουνήσω στο ΛΕΩ μηπως και ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ τωρα που είναι νωρίς......
την ψυχη μας ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ, εχε υπόψιν σου...
jm_ac_2018
jm_ac_2018

Δημοσίευση από Ερευνητής888 Παρ Δεκ 20, 2013 2:33 pm

2018 = 2000+6+6+6
2018 = 5778 των Ραββίνων και των Ταλμουδιστων εβραίων ΚΑΜΠΑΛΛΙΣΤΩΝ-ΜΑΓΩΝ για την εναρξη της μεσσιανικής εποχής
2018 είναι το έτος που περνούν ΑΚΡΙΒΩΣ 66.6 Ιωβηλαία έτη από το 2448 π.Χ. όπου ο Μωυσης έλαβε στο όρος Σινά τις Δέκα Εντολές
2018 ειναι έτος ΚΛΕΙΔΙ για τον εβραϊκό βιβλικό κώδικα των ραββίνων
5778 = 2018 είναι σε ΚΕΛΒΙΝ η θερμοκρασία του ΗΛΙΟΥ (Sorath = STUR = 666)

το θέμα αυτό με το 5778 είναι γνωστό στους εβραίους απο το έτος 2004
τελευταία μελέτη που έγινε για το 5778 ήταν το έτος 2011

Ερευνητής888

Δημοσίευση από sgpapakirk Παρ Δεκ 20, 2013 7:38 pm

Η αλήθεια είναι πως σίγουρα δεν είμαι και πολύ ενεργό μέλος! Μ'αρέσει πολυ όμως
να διαβάζω τι λέγεται σ'αυτόν τον σύνδεσμο.
Ναι, ήταν κάπως κουραστικό και για μένα να διαβάζω κοκορομαχίες τελευταία...
Εγώ έτσι τα βλέπω τα πράγματα. Απλά με την μύτη κανείς μπορεί να μυρίσει πως
τα ψάρι βρωμάει και ότι είμαστε πια κοντά και μάλλον θα τα ζήσουμε όλα αυτά.
Εγώ το 2018 το εχω για κάπου 20-30%, και αυτο δεν το λέω καθόλου αβίαστα,
όλο καινούργιες εκλήξεις έχουμε και γρήγορα βγαίνουν μπροστά.
Κάποτε παλιά όταν ήμουν μικρός (18) μιλούσα με έναν θεολόγο φίλο μου για
την επιτάχυνση της ιστοριάς. Τα γεγονότα "νιώθεις" πως πάνε γρήγορα (πολέμοι, κτλ.),
και τεχνολογικές ανακαλύψεις επίσης γίνονται όλο και πιο γρήγορα.

Μένω εδώ στην ΗΠΑ, παντρεύτηκα την Λίντσεϋ, Αμερικανίδα γιατί όλες
οι Ελληνίδες και ΕλληνοΑμερικανίδες μας κλάσανε. ΝΑ ακόμα ένα σημείο λοιπόν και σοβαρά κιόλας!!
Δόξα τω Θεώ η Λίντσεϋ έγινε Ορθόδοξη χωρίς πολύ πίεση, τα παιδιά Ορθόδοξα, κτλ.
Όλες αυτές οι πριγκίπισσες θέλουνε γιατρούς και δικηγόρους, κοινωνική αίγλη κτλ. Λεφτά να έχεις, και όλα
τα υπόλοιπα τα προσπερνάνε (θρησκεία, γλώσσα, ήθος, κτλ.).
Οι περισσότεροι θείοι μου και ο μπαμπάς μου πήγαν τότε το 60-70 στην Ελλάδα και παντρεύτήκανε
γιατί από τότε πήραν πολύ ψηλά το καλάμι οι ΕλληνοΑμερικανίδες!
Αλλά τώρα κλάφτα όλα. Δεν νομίζω πως ούτε το 50% των γάμων εδώ γίνεται μεταξύ ορθοδόξων.
Για ελληνοαμερικανούς και ορθόδοξους το ποσοστό θα είναι μετά βίας 20-30%.
Οι προηγούμενες γενιές δεν κάναν έτσι, ακόμα και αν μένανε έξω από την Ελλάδα.
Παλιά πιστεύω πως θα σε αποκληρώνανε κιόλας.

Πάμε εδώ στην εκκλησία και βρίζω τον ευατό μου που άργησα 15 λεπτά.
Η λειτουργίες εδώ αρχίζουν στις 10.
Ναι ξέρω, θα προσπαθήσουμε και στο μέλλον για νωρίτερα για όρθο, πες κατά τις 9 για αρχή,
ήδη μίλησα με την γυναίκα γι'αυτό!
Αλλά όπως και τις λέω, είμαστε εδώ στα χρόνια τις αποστασίας. 10:15 και μόνο 5 άτομα, ερημιά!
Μετά σιγά σιγά, φτάνει στο μέγιστο στα 80-90 άτομα.
Ούτε 3 χρόνια πριν είχε 150 άτομα τουλάχιστον.
Κακομάθαν οι νέοι τους, δεν πατάνε εύκολα, βαριούνται, δεν καταλαβαίνουν, άστα...
Ο πάτερ μας είναι πολύ καλός, και πνευματικός. Πήγαμε οικογενεικώς για εξομολόγηση (6 και 5 οι δυο μου γιοι!).

Χριστόφορε, θυμήθηκα και αυτό που διάβασα μια φορά από τον άγιο Ειρηναίο (copy-paste): «Ασφαλέστερον και ακινδυνότερον το περιμένειν την έκβασιν της προφητείας ή το καταστοχάζεσθαι και απομαντεύεσθαι ονόματα τυχόντα, πολλών ονομάτων ευρεθήναι δυναμένων εχόντων τον προειρημένον αριθμόν»
Κάποια πράγματα πρέπει ακόμα να γίνουν, όπως ο Ναός, να δούμε τους προφήτες, κτλ.
Εγώ πιστεύω πως αν χρειαστεί ο Χριστός θα μας φανερώσει με ένα η άλλο τρόπο ότι θα χρειαστεί να ξέρουμε.
Ακόμα πες και αν χρειαστεί (αν είμαστε πολύ ντουβάρια!) και με ένα όνειρο ή με οπτασία κτλ.
για το ποιος είναι ο Αντίχριστος, οι Προφήτες, κτλ.

Τέλος θα πω πως σαν Έλληνας και γω έχω και γω την γνώμη μου! 10 Έλληνες 100 γνώμες, είναι στο DNA μας!
Οπότε δεν πρέπει να μας πολυφοβίζει αν κάποιοι "ξεστρατίσουν" και "πέσουν στην αγκαλιά του Αντιχρίστου"
επειδή πες "πίστεψαν τόσο για το 2018" και αν κάτι δεν γίνει "δεν θα πιστεύουν τίποτα πια" (<==Γιώργο).
Κακό δικό τους τότε, και εσφαλμένα κρίνανε!
Όλοι έχουμε Άγιο Πνεύμα από την βάφτιση, και ο Θεός μας έδωσε μυαλό να κρίνουμε.

Και γω πιστεύω αυτός ο πάπας με πες 70-80% πιθανότητες είναι ο ψευδοπροφήτης.
Τον προβάλουνε κάθε μέρα: http://distractify.com/people/reasons-why-pope-francis-is-the-person-of-the-year/
Αν ήταν αληθινά χριστιανός, κρυφά θα τα έκανε όλα τα καλά του έργα, για να τον ανταμίψει ο Θεός κτλ.
Αλλά ο υποκριτής ξέρει καλά πως οι δημοσιογράφοι τον παρακολουθούν όταν "κρυφά πάει να ταϊσει τους άστεγους".
Ναι, καλά, μάλλον για ηλίθιους μας έχουν δυστηχώς...
Και όλα τα ανατρέπει στην αίρεση τους, τον καθολικισμό, πολλοί δικοί τους αναρωτιούνται τι γίνεται.

sgpapakirk

Αριθμός μηνυμάτων : 8
Ημερομηνία εγγραφής : 29/03/2013

Δημοσίευση από xristoforos Παρ Δεκ 20, 2013 9:12 pm

jm_ac_2018 έγραψε:
Γιώργοςκπ έγραψε:Γιαννη,γνωρίζουμε οτι θα γίνει Κυριακή 25 Μαρτίου,αλλα δεν γνωρίζουμε το έτος!Δεν ξέρουμε αν θα είναι το 2018,αυτο λένε όλοι....

το γνωρίζουμε  Γιωργο...απλα οι φιλοι μας ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ καθοτι ειναι κολλημένοι αλλου....

1.  ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ->1948+70=2018
2.  Π.ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΠΟ 2 ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΑΝΙΗΛ
3.  ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΠΑΡΑΒΟΛΗ 5 ΑΡΤΩΝ-2 ΙΧΘΥΩΝ
4.  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ --> ΕΥΡΕΣΗ 1983-2013 και απο εδω 2018 (ΜΑΞΙΜΟΣ)
5.  ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ
6.  ΔΙΠΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018

αφησε  πολλα  ΣΗΜΕΙΑ-ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ο ΘΕΟΣ ωστε να  είμαστε  σιγουροι....!!!!
7.,Β ΙΗ = 2018
8.ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΩΣ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 2014 ΤΟΤΕ ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2014 + 42 ΜΗΝΕΣ(ΔΑΝΙΗΛ,ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ) = ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018...ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΟΦΗΤΩΝ,ΕΧΟΥΜΕ 666 ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ...ΕΧΟΥΜΕ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΝ 8ο ΑΠΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ(ΓΙΑ ΟΓΔΟΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ)...
9.51 ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΡΑΒΔΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ >>>> 1967(ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ) + 51 = 2018
10.ΟΣΙΟΣ ΝΕΙΛΟΣ >>> 2018 : «...δια τούτο σας λέγω, όταν έλθουν αι τέσσαρες εικοσιπεντάδες, ήγουν όταν περάσουν από τώρα (σ.σ.δηλ. το 1815)  εκατόν χρόνοι, (σ.σ. δηλ. το 1915) τότε τι έχει να γένη η μοναδική πολιτεία· και ακόμη από τότε όταν περάσουν άλλαις τρεις εικοσιπεντάδες, ήγουν άλλα εβδομήκοντα πέντε έτη, (σ.σ.δηλ. το 1990) εκείνοι οπού θα περιπατούν εις τα μέσα του ογδόου αιώνος· ήγουν εις τας επτά ήμισυ χιλιάδας, άρά γε ωσάν τι ταραχή θέλει γίνη τότε από το τέρταρτον έως το πέμπτον, ήγουν από τας 7400, έως 7500 έτη·..............»
http://www.agioskosmas.gr/ekdosis.asp?isue=33&artid=3823
11.Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 70ΕΤΙΑΣ(ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΗΚΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ) 1948+70=2018....70/2=35 >>>> 1948 + 35 = 1983...ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1983 Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ....ΤΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΔΙΠΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ...2013...30 ΕΤΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ...5 ΕΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 2013 ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ!!!
ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ >>666 ΣΕΛΙΔΕΣ.... ΛΕΞΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΣ Η ΦΡΑΣΗ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ ΔΙΝΕΙ 2013
12.ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΔΑΝΙΗΛ >>> 70x7 = 490 ETH/HMEΡΕΣ >>>> 2625-607=2018!!!!
13.ΠΑΛΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΔΑΝΙΗΛ >>> 1290+45 = 1335....684 μΧ : πρωτο ετος...2018 : 1335ο ΕΤΟΣ
14.77η ΓΕΝΙΑ ΑΠΟ ΑΔΑΜ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ 2018!!!
15.ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΔΩΚΙΜΟ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ 69,6 ....1948+70=2018...
ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ 33,5 ΣΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ  ΖΩΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 35 >> 68,5
16.ΕΠΤΑ ΚΑΙΡΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ >>  2580 ΗΜΕΡΕΣ/ΕΤΗ >>> 2580-562(ΧΡΟΝΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΝΑΒΟΥΧΟΔΟΝΟΡΑ)= 2018
17.ΔΕΚΑΟΧΤΟΥΡΑ(ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΠΟ RAIMON)....ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ
18.KEΦΑΛΑΙΑ,ΕΔΑΦΙΑ,ΣΤΙΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ 18 ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
19.ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΙΝΕΥΗ ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ/ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ >> ΕΤΙ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΑΙ ΚΑΙ ΝΙΝΕΥΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΣΕΤΑΙ
20.ΝΩΕ >>>> ΓΕΝ,Η' 15-18' .....ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΠΕΡΑΣΑΝ 2 ΕΤΗ (2000μΧ ΑΠΟ ΤΟ 0μΧ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ)....ΣΤΙΧΟΣ 18ος: KΑΙ ΕΞΗΛΘΕ ΝΩΕ...
21.ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ..ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΔΟΧΕΙΟ...ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΦΥΓΕ >>> ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗ ΑΥΡΙΟΝ ΕΞΕΛΘΩΝ(ΠΑΛΙ 2 ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ)
22.ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΞΙΜΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ..ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 2018
23.ΟΡΑΜΑ ΕΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ...ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ
24.ΟΡΑΜΑ ΑΓΙΟΥ ΝΗΦΩΝΟΣ στό ὁποῖο σαφέστατα ἀναφέρεται ὅτι τό Τέλος τοῦ Κόσμου καί ἡ Δευτέρα Παρουσία, θά γίνει στό μέσο τοῦ ἑβδόμου αἰῶνος, δηλαδή τῆς ἕβδομης χιλιετηρίδος. Δηλαδή μέ ἄλλα λόγια στίς μέρες μας.πατήρ Μάξιμος >>> http://www.agioskosmas.gr/themata.asp?isue=76&artid=4634
25.ΠΡΟ-ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΞΙΜΟ/ΣΕΒΑΣΜΙΟ ΜΟΝΑΧΟ
2018 - Η Β'ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ... - Σελίδα 15 Deutera_Parousia_kitrini_Hmerominies
http://www.agioskosmas.gr/themata.asp?isue=148&artid=4626

xristoforos

Δημοσίευση από xristoforos Παρ Δεκ 20, 2013 9:57 pm

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΟΚΤΑΚΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΑΙΡΕΤΙΚΟ..ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ,ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΩΣΑΝ ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΕΣ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ!!!

xristoforos

Δημοσίευση από Θεόδωρος Τρι Δεκ 24, 2013 7:30 am

Πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό.
605π.Χ τί σημαίνει; Σημαίνει μία χρονική στιγμή η οποία τοποθετείται 605 έτη πριν τη γέννηση του Χριστού. Τί σημαίνει αυτό; Ότι αν ζούσαμε τότε θα περνούσαν 605 χρόνια (μείον κάποιους μήνες) μέχρι να γεννηθεί ο Χριστός.
2018 μ.Χ. τί σημαίνει; Σημαίνει μία χρονική στιγμή η οποία τοποθετείται 2017 έτη (διότι ξεκινάμε από το 1 και όχι από το 0, σε αντίθεση με τον υπολογισμό π.Χ. όπου από το 1 π.Χ. μέχρι τη γέννηση πέρασε ένα έτος, ενώ αντίθετα η γέννηση και το 1μ.Χ είναι τα ίδια χρονικά σημεία) μετά τη γέννηση του Χριστού. Τί σημαίνει αυτό; Ότι αν ζούσαμε την ώρα που γεννήθηκε ο Χριστός θα περνούσαν 2017 χρόνια μέχρι το χρονικό σημείο που εξετάζουμε.
Ξεχνάμε το μηδέν, σαν να μην υπάρχει. Έχουμε 605 χρόνια πριν την "ώρα γέννησης" και 2017 χρόνια μετά την "ώρα γέννησης".
Πόσο μας κάνει αν τα προσθέσουμε;  2622

2018 - Η Β'ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ... - Σελίδα 15 2v4f

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Θεόδωρος στις Τρι Δεκ 24, 2013 8:50 am, 6 φορές συνολικά

Θεόδωρος

Αριθμός μηνυμάτων : 152
Ημερομηνία εγγραφής : 27/05/2013

Δημοσίευση από Θεόδωρος Τρι Δεκ 24, 2013 7:38 am

xristoforos έγραψε:δεν εμφανιστηκε μεσα στο 2013 ο σνοουντεν?
δεν εγινε παγκοσμιως γνωστος ο σνοουντεν?
δεν ανελαβε δραση με τις τοσες φορες που απασχολησε τα διαδικτυακα και τηλεοπτικα μμε?
το 2012 το ελεγε μονο προφορικα και παντα σε αναφορα μαζι με το 2013
το 2012 ΔΕΝ το εγραφε στο εξωφυλλο του βιβλιου του!!
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ 2 ΠΡΟΦΗΤΕΣ!!
ΜΕ ΤΟ 2018 ΔΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ..ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ 1983,2013 !!!
ΤΟ 2019 ΚΑΙ ΤΟ 2017 ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ!

Ναι, εμφανίστηκε το 2013 ο Σνόουντεν, αλλά ακόμη κανείς δεν είναι 100% σίγουρος εάν αυτός είναι ο Αντίχριστος.
Το ότι εμφανίστηκε μπορεί να είναι υπέρ της θεωρίας 2018, μπορεί όμως να είναι και κατά.
Διότι ενδεχομένως για να πλανήσουν τους πιστούς, να σκέφτηκαν να πλασάρουν έναν ψευδοαντίχριστο και όταν μετά το τέλος της βασιλείας του έρθει ο πραγματικός, ο κόσμος θα νομίζει ότι ο πραγματικός Αντίχριστος είναι ο Ιησούς!

Θεόδωρος

Αριθμός μηνυμάτων : 152
Ημερομηνία εγγραφής : 27/05/2013

Δημοσίευση από Panossl4 Τρι Δεκ 24, 2013 8:16 am

Έχετε την εντύπωση οτι ο σατανας ειναι ηλίθιος;;; Τον αντιχριστο δε θα τον καταλάβει οχι στην αρχή κανεις!!! Αλλα κ αργότερα δε θα το πιστεύουν οτι ειναι αυτος....μην περιμένετε αντιχριστο που θα τον καταλάβει κ η γιαγιά σας 80 ετων.....ειναι παμπ αντρός ο σατανας ....ξέρει οτι τον περιμένουμε....
Panossl4
Panossl4

Αριθμός μηνυμάτων : 132
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2013

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Τρι Δεκ 24, 2013 10:09 am

PanossI4,
διαφωνω κάθετα!Η αναγνωριση του Αντιχρίστου οταν εμφανιστεί θα είναι παιχνιδάκι!Ηταν τόσο ηλίθιοι αυτοι που προετοιμάσαν τον ερχομό του,που τον έβαλαν να γεννηθεί 9 Αβ και το όνομά του να βγάζει εξόφθαλμα 666!Δεν υπάρχει για μένα καμία περίπτωση πλάνης....

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από Panossl4 Τρι Δεκ 24, 2013 11:14 am

Το 95% των πιστών θα καταλάβει τον αντιχριστο κατα την στεψη του στο ναό....μη περνεις απο τον εαυτό σου που εισαι διαβασμένος....δεν ειναι έτσι τα πράγματα απλα....
Panossl4
Panossl4

Αριθμός μηνυμάτων : 132
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2013

Σελίδα 15 από 21 Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης