ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

περι προσευχης..

Πήγαινε κάτω

περι προσευχης.. Empty περι προσευχης..

Δημοσίευση από amnos Πεμ Απρ 11, 2013 5:57 am

jm_ac_2018 έγραψε:ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΠΤΙΝΑ
ΚΥΡΙΕ, βοήθησε με να αντιμετωπίσω με ψυχική γαλήνη όλα όσα θα μου φέρει ή σημερινή ήμερα. Βοήθησέ με να παραδοθώ ολοκληρωτικά στο άγιο θέλημα Σου.

Στην κάθε ώρα αυτής της ημέρας φώτιζε με και δυνάμωνε με για το κάθε τι.
Όποιες ειδήσεις κι αν λάβω στο διάστημα της σημερινής ημέρας, δίδαξε με να τις δεχθώ με ηρεμία και με την πεποίθησι ότι προέρχονται από το άγιο θέλημα Σου.

Καθοδήγησε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου σε όλα τα έργα μου και τα λόγια μου.

Σ’ όλες τις απρόοπτες περιστάσεις μη με αφήσεις να ξεχάσω, ότι τα πάντα προέρχονται από Σένα.

Δίδαξε με να συμπεριφέρομαι σε κάθε μέλος της οικογενείας μου με ευθύτητα και σύνεση, ώστε να μην συγχύσω και στενοχωρήσω κανένα.

ΚΥΡΙΕ, δος μου την δύναμη να υποφέρω τον κόπο και όλα τα γεγονότα της ημέρας αυτής καθ’ όλη την διάρκεια της.

Καθοδήγησε την θέλησή μου κα δίδαξε με να προσεύχομαι, να πιστεύω, να υπομένω, να συγχωρώ και να αγαπώ.

ΑΜΗΝ.

Ειναι ισως το σημαντικότερο ΟΠΛΟ στην πνευματικη ζωη και βοηθάει στην πνευματικη άνοδο.Ειναι κοινωνια με τον ΘΕΟ αφου έχει γραφεί οτι οποιος δεν έχει ΧΑΡΙΤΩΘΕΙ δεν ΔΥΝΑΤΑΙ να ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ.
Στις μέρες μας ειναι απαραίτητη στον καθένα μας και μαζι με την ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ και την ΑΓΑΠΗ προς τον πλησιον και τον ΘΕΟ ,οδηγεί σε ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΥΨΗ.
amnos
amnos

Αριθμός μηνυμάτων : 1146
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

περι προσευχης.. Empty Απ: περι προσευχης..

Δημοσίευση από amnos Πεμ Απρ 11, 2013 5:57 am

jm_ac_2018 έγραψε:Η αδιάλειπτη ιερατική Λειτουργία του ανθρώπινου νου

«Αδιαλείπτως προσεύχεσθε, εν παντί ευχαριστείτε τούτο γαρ θέλημα Θεού εν Χριστώ Ιησού εις ημάς… Αυτός δε ο Θεός της ειρήνης αγιάσαι υμάς ολοτελείς, και ολόκληρον υμών το πνεύμα και η ψυχή και το σώμα αμέμπτως εν τη παρουσία του Κυρίου ημών Ιησού Χρίστου τηρηθείη» (Α΄ Θεσ. 5, 17-18, 23).

ΠΗΓΗ: [Μόνο οι συντονιστές επιτρέπεται να δουν αυτόν το σύνδεσμο]
amnos
amnos

περι προσευχης.. Empty Απ: περι προσευχης..

Δημοσίευση από amnos Πεμ Απρ 11, 2013 5:58 am

vas019 έγραψε:Αυτο το αρθρο , αν και περιεχει αναλαμπιστικες αναφορες και μιλαει για εγερμενο βασιλια ηδη εξω απο τα τοιχη τη πολης και αλλα τετοια, εντουτοις μου αρεσουν οι πνευματικες αληθειες του και ειδικα αυτο με το ψαλτηρι..
Οι πολεμιστες που θα βγουν απο αυτο , απο οποιον δουλεψει με το ψαλτηρι με καθαρη καρδια, πιστευω οτι ο αντιχριστος και ολοι οι οπαδοι του δεν θα μπορεσουν να ακουμπησουν ουτε μια τριχα του, θα εχει προστασια Θεικη και ανικητη παρομοια των προφητων.. Αυτο ειναι αληθεια για την δυναμη των ψαλμων...κανει ολα τα δαιμονια και τον πονηρο να τρεχουν εαν διαβαζονται με καθαρη καρδια, πιστη και με ολη την δυναμη του νου συγκεντρωμενο στην καρδια, στην νηψη και στον Κυριο..

Μακαρι αυτη η πολεμικη πνευματικη "αναλαμπη" να ειναι λοιπον για αντισταση στον εχθρο και οχι για να επαναπαυομαστε στον 'Α.Ιωαννη' η τους 2 προφητες..

[Μόνο οι συντονιστές επιτρέπεται να δουν αυτόν το σύνδεσμο]
amnos
amnos

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης