ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ

3 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ

Δημοσίευση από amnos Τετ Απρ 17, 2013 1:26 am

xristoforos έγραψε:Re: Επερχόμενα και προφητείες ΙΙ (Σχολιασμός)
by vfilip » Mon Jun 04, 2012 9:45 pm

Γνώρισα τον π. Παΐσιο το 1975. Έκτοτε τον συνάντησα 30-40 φορές, σχεδόν όλες κατά μόνας. Ποτέ δεν τον άκουσα να λέει "προφητείες", για το πότε θα γίνει πόλεμος, πότε θα πάρουμε την Πόλη, ποιος θα είναι ο τότε αρχιστράτηγος, κλπ. Μετά θάνατον είδα πολλές τέτοιες "προφητείες" δημοσιευόμενες σε περιοδικά και βιβλία ή διαδιδόμενες από τα ΜΜΕ. Σκέφτηκα πως ίσως πράγματι να είπε τέτοια πράγματα, αλλ' όχι σε μένα. Ώσπου πριν από ένα μήνα άκουσα από φίλο που την προηγουμένη είχε επισκεφτεί το Άγιο Όρος ότι ο π. Ησαΐας, ο υποτακτικός του Γέροντα που τώρα μένει στο κελλί του, του είπε πως ποτέ ο Γέροντας δεν έχει εκστομίσει τέτοιες "προφητείες", ποτέ δεν έχει αναφερθεί στο πότε θα γίνει πόλεμος, κλπ.
Όσο για τους πολιτικούς που "χρησιμοποιούν" το όνομά του, την τελευταία φορά που τον συνάντησα, μαζί μέ άλλους, στις 9-10-1993, μέρα εκλογών, μας είπε με αγανάκτηση για πολιτικούς και από τα δύο τότε μεγάλα κόμματα που εκμεταλλεύονταν το όνομά του (φυσικά αυτός ποτέ δεν σύστησε κάποιον πολιτικό, να τον ψηφίσει ο λαός) προς άγραν ψήφων και πώς "στόλισε" τον ένα απ' αυτούς όταν τον συνάντησε.
Τα παραπάνω αποδεικνύουν την αήθη εκμετάλλευση κάποιων οσιακών μορφών και του Αγίου Όρους από κάποιους "καλοθελητές". Μορφές σαν τον π. Παΐσιο στόχευαν στο βάθος της ψυχής μας, σ' αυτά που μένουν και μας οδηγούν στον Χριστό και στην αιωνιότητα, όχι σε διάφορα επιπόλαια και πρόσκαιρα.
Ας προσέχουν λοιπόν όσοι διαβάζουν τέτοιου είδους "προφητείες" και συστάσεις, να μην τις αποδέχονται και τις διαδίδουν τόσο εύκολα.(Τεο)
http://proskynitis.blogspot.gr/2012/05/blogs.html?showComment=1338491233506#c6542434069106566214

http://orthodoxhpisth.eu/viewtopic.php?f=9&t=6&start=5180
amnos
amnos

Αριθμός μηνυμάτων : 1146
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από amnos Τετ Απρ 17, 2013 1:27 am

batraxos_258 έγραψε:
vas019 έγραψε:ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΟΒΟΜΟΥΝ..
ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ...
ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ..
ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ...ΣΑΛΤΣΕΣ...
ΒΡΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΑΜΠΙΣΤΕΣ....
ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ Η ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ...

ΠΩ ΠΩ , ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ...

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΥΣΤΑΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ...

ΒΑΑΑΑΑΤΡΑΧΕ.....ΤΙ ΛΕΣ ΤΕΚΝΟΝ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΤΩΡΑ?
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΗ , Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΛΗΣΕ, ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ...

Νομιζω οτι ξεκαθαριστικε...γιατι η αληθεια ειναι οτι ειχα μια αμφιβολια για την πολη!!! Smile Smile

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ:
Styx wrote:Ακυβερνησία+ δεύτερες εκλογές + κατάληψη Καστελόριζου + Αγαθονησίου= ΠΟΛΕΜΟΣ .... βαράτε όσο θέλετε ,δεν με πειράζει τίποτα πλέον.
amnos
amnos

Δημοσίευση από amnos Τετ Απρ 17, 2013 1:28 am

jm_ac_2018 έγραψε:αν υπάρχει κάποιος αδελφός με επαφη στο Αγιο όρος θα ηταν πολυ ωφέλιμο να μαθαίναμε την γνώμη του π. Ησαΐα για τον γερο-Παισιο και να την ηχογραφούσαμε κιολας προς ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, διότι είναι πολλοι που θα βγουν και θα πουν οτι λέμε οτι θέλουμε ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...
amnos
amnos

Δημοσίευση από amnos Τετ Απρ 17, 2013 1:29 am

vas019 έγραψε:Ακομα καλυτερα θα ηταν να τον εβαζαν στο καραβακι για ουρανουπολη και να του επαιρναν βιντεο μαρτυρια στο πλοιο...
Ισως να εχω εγω καποιον..αλλα χωρις καμερα...θα δω τι θα κανω..καλη ιδεα..
amnos
amnos

xristoforos έγραψε:ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΒΑΣΙΛΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΕΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΩΡΓΟ

ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 16......
ΣΤΟ ε) ....

http://www.scribd.com/doc/73403459/%CE%A3%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%93%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1
amnos
amnos

xristoforos έγραψε:http://www.scribd.com/doc/61073963/%CE%95%CE%99%CE%9D%CE%91%CE%99-%CE%91%CE%A5%CE%A4%CE%9F%CE%A3-%CE%9F-%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%A7%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A3

σελιδα 2

ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ
ΛΟΙΠΟΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΝ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΑΥΤΟ
ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ
amnos
amnos

Δημοσίευση από amnos Τετ Απρ 17, 2013 1:30 am

vas019 έγραψε:ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ!»

Σύγχυση θα δημιουργήσει στον κόσμο η παρουσία ενός ανθρώπου, που οι Σιωνιστές θα τον παρουσιάσουν σαν Μεσσία.

Εφτασε άραγε αυτή η στιγμή, που είχε προφητεύσει ο Γέροντας Παϊσιος;

«Οικουμενισμός, και κοινή αγορά, ένα κράτος μεγάλο, μια θρησκεία στα μέτρα τους. Αυτά είναι σχέδια διαβόλων. Οι Σιωνιστές ετοιμάζουν κάποιον για Μεσσία. Γι’ αυτούς ο Μεσσίας είναι βασιλιάς, δηλαδή θα κυβερνήσει εδώ στην γη. Οι Ιεχωβάδες και αυτοί αποβλέπουν σε έναν βασιλιά επίγειο. Θα παρουσιάσουν οι Σιωνιστές έναν, και οι Ιεχωβάδες θα τον δεχθούν. Θα πουν «αυτός είναι». Θα γίνει μεγάλη σύγχυση.
Μέσα στην σύγχυση αυτή όλοι θα ζητούν έναν Μεσσία, για να τους σώσει.

Και τότε θα παρουσιάσουν κάποιον που θα πει: «Εγώ είμαι ο Ιμάμης, εγώ είμαι ο πέμπτος Βούδας, εγώ είμαι ο Χριστός που περιμένουν οι Χριστιανοί, εγώ είμαι αυτός που περιμένουν οι Ιεχωβάδες, εγώ είμαι ο Μεσσίας των Εβραίων». Πέντε «εγώ» θα έχει!…

Από το βιβλίο: Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου, Λόγοι, τ. Β’- Πνευματική αφύπνιση
amnos
amnos

Δημοσίευση από amnos Τετ Απρ 17, 2013 1:37 am

vas019 έγραψε:Ό μακαριστός Γέροντας Παΐσιος τις απόψεις του για τα
αποκαλυπτικά γεγονότα των ήμερων μας, τις εξέθεσε και
γραπτώς στο γνωστό του κείμενο " Σημεία των Καιρών - 666 "
Τις έκήρυττε συχνά και παρέμεινε σταθερός και ακλόνητος μέχρι την
κοίμηση του (1994).

Γέροντος Παϊσίου περί αντιχρίστου, 666, ταυτοτήτων και σφραγίσματος
Απόσπασμα απομαγνητοφωνημένης συνομιλίας του, πού έγινε το έτος
1992,στό κελί του "Παναγούδα" στο Άγιο "Όρος.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ:...Μάλλον δίνομε εξετάσεις εμείς οι άνθρωποι τώρα σ' αυτά τα δύσκολα χρόνια τί κάνομε ό καθένας. Και βλέπω αδιαφορία προπαντός. Να μη μάθουν οι άνθρωποι αν θα γίνει ή δευτέρα παρουσία, γιατί στενοχωρούνται, δεν μπορούν να γλεντήσουν, κατάλαβες τί γίνεται; εδώ είναι... Παλαιά, να πούμε, άκουγαν θα περάσει ένας κομήτης. "Ένα και ένα οι άνθρωποι συγκλονίζονταν. Σου λέγει, για να δούμε μπορεί
να πεθάνουμε, να ετοιμαστούμε, να εξομολογηθούμε, να κάνουμε και μια καλοσύνη. "Άρχιζαν εκεί πέρα, ετοιμάζονταν... ή θα γίνει πόλεμος
ετοιμάζονταν... Τώρα, να μην ακούσουν δευτέρα Παρουσία, να μην
ακούσουν ότι θα 'ρθή καμιά φορά ό Αντίχριστος...
Λοιπόν, για να γλεντάν, κατάλαβες τί γίνεται; Γιατί δεν μπορούν, τούς χαλάει αυτό... Δεν τα αξιοποιούν οι άνθρωποι για τη σωτηρία τους
βλέπεις...
ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Αυτή την αλλαγή εκεί στην Ευρώπη, Γέροντα,
πώς την βλέπετε εσείς;
ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Κοίταξε. Αυτή σαν αλλαγή δεν είναι... κοίταξε, ό Θεός θα αξιοποίηση μερικά πράγματα... 'Εδώ τώρα, αυτή ή Ε.Ο.Κ. δεν είναι Ηνωμένη Αμερική. Ηνωμένη Αμερική ήταν καλό πράγμα. Αυτή τώρα ή Ε.Ο.Κ. είναι, ας υποθέσουμε... Πίσω από κει κρύβεται ή δικτατορία αυτών των Σιωνιστών. Κατάλαβες τί γίνεται; Άλλα ό Θεός θα το αξιοποίηση στο καλό. Θα πάνε αυτοί. Και οι κομμουνιστές πόσα χρόνια δηλαδή. Δούλεψαν κοντά 75 χρόνια και δεν κράτησαν, κράτησαν ούτε 70 χρόνια,
72... Οι Σιωνιστές δουλεύουν τώρα, ξέρεις πόσα χρόνια; και Αυτοί ούτε 7 χρόνια δεν θα κρατήσουν...
ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Εμείς, αν μπούμε, γιατί πάει και ή Κύπρος να μπει μέσα, μας συμφέρει, Γέροντα; τούς Έλληνες και τούς ορθοδόξους;
ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Ποιος σ' ακούει εσένα και μένα; είτε σε συμφέρει, είτε δεν σε συμφέρει. Ποιος σ' ακούει;
ΕΡΩΤΗΣΙΣ: "Αν είμαστε πιστοί στις παραδόσεις μας, στην ορθοδοξία, μπορεί να τούς ωφελήσουμε.
ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Κοίταξε. Ξέρεις τί γίνεται; Το κακό είναι το έξης: Δεν είναι ...θα σ' αφήσουν εκεί πέρα; ...Θα τα στριμώξουν τα πράγματα.
Λοιπόν, αν σού πουν, πίστευε, ότι θέλεις άλλα σε βάζουν στο καλάθι το δικό τους, σε πάνε εκεί πού θέλουνε. 'ε,τί... εγώ σε πάω εκεί πού θέλω και εσύ πίστευε ότι θέλεις.
Τούτο το σατανικό σύστημα, πίσω από κει κρύβεται ή δικτατορία των Σιωνιστών. Οι Σιωνιστές χρόνια δούλευαν εκεί πέρα να κυβερνήσουν τον κόσμο όλον. Όποτε με τη Μασονία κ.λπ., αυτά όλα, καλά.
Μέχρι τώρα καλά, ας υποθέσουμε...Τώρα δεν προβληματίζονται λίγο;...
Γιατί βλέπεις, αυτά και τα εξάρια πόχουνε δεν είναι, ότι τούς βοηθάει στο κομπιούτερ, το 6 γίνεται και 9. Εδώ οι Ιάπωνες βρήκαν ένα κύβο έχει πενταπλάσια απόδοση στο κομπιούτερ ... δεν τούς συμφέρει. Γιατί τώρα τα εξάρια τα τρία τα εξάρια... Λοιπόν και να μην τόλεγε ό Ευαγγελιστής Ιωάννης ότι είναι τού Αντίχριστου κ.λπ., ένας πιστός, έχοντας υπ' όψιν
του και τη γενική κατάσταση, θα καταλάβαινε τί γίνεται.
Γιατί, γι' αυτούς είναι σύμβολο οικονομίας. Διότι αναφέρει σε δύο σημεία ή Π. Διαθήκη: "ην ό σταθμός του χρυσίου, του ένεχθέντος τω Βασιλεί Σολομών έν ένιαυτω ένί 666 τάλαντα χρυσίου ", λέει, "πλην των
ανδρών των ύποτεταγμένων ... των Σατραπών ... και πάντες οι Βασιλείς έφερον χρυσίον τω Βασιλεί Σολομών "*, άλλ' ό σταθμός τους ήταν κάθε χρόνο 666 τάλαντα. Είναι σαν σύμβολο οικονομίας.
Και να μην τόγραφε ό Ευαγγελιστής Ιωάννης, ότι είναι το
όνομα του Αντίχριστου κ.λπ. όλα αυτά, τον Αντίχριστο στο Χάραγμα ένας πιστός το καταλάβαινε.
Αυτοί τώρα, πάνε να πάρουν όλη την οικονομία στο χέρι τους.
έχουν για να φακελώσουν 6 δισεκατομμύρια κόσμο. 4-5, πόσα είναι ό κόσμος, αυτοί έχουν και περιθώριο. Με μεν το φακέλωμα, μας έχουν όλους φακελωμένους, όλη την οικονομία στο χέρι τους, με το σφράγισμα πού πάνε να κάνουν σιγά - σιγά, λοιπόν μάς παρακολουθούν.
Λοιπόν 30 πόντους ψάρι το παρακολουθούν από το δορυφόρο σε ποιόν ωκεανό βρίσκεται. Μέχρι 30 πόντους ψάρι. Όποτε τον κάθε άνθρωπο τον παρακολουθούν πού βρίσκεται, απ' όλα τα στοιχεία του, όλη την οικονομία
του. Τέτοια δικτατορία πού σκέφτονται να κάνουν, μόνο ό διάβολος μπορεί να την είχε σκεφτεί. Κατάλαβες τί γίνεται;
Τελικά θα φάει μια σφαλιάρα ή θα πάει στην άκρη. Τα τριάμισι χρόνια είναι δύσκολα, τριάμισι χρόνια θάναι εύκολα. Θα πάει περίπατο...
ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Μετά το '92 τα τριάμισι χρόνια, πάτερ;
ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Τώρα, ...Κοίταξε, ...πότε θα ... τώρα μη βάζεις
Χρονολογίες. Τα τριάμισι χρόνια θάναι τα δύσκολα. Να στην Αμερική, τώρα τα σκυλιά, πολλά σκυλιά τάχουν σφραγισμένα και τα παρακολουθούν. Τώρα όσα είναι σφραγισμένα έχουν πομπό, τόκ,τόκ, τόκ... Ξέρουν το κάθε σκυλί, όποτε θέλουν μπορούν να το σκοτώσουν, πού
βρίσκεται και τούς ανθρώπους!...Τί νομίζεις; Και θα ξέρουν ό κάθε άνθρωπος, που βρίσκεται γιατί θάχουν πομπό ή στο χέρι ή στο μέτωπο τόκ, τόκ, τόκ, οπότε τα στοιχεία του από δώ, στο φάκελο από δώ, πομπό από κει...
Τέτοια δικτατορία μόνο ό διάβολος μπορούσε να είχε σκεφτεί
Και πάνε όλο αυτό το σύστημα το γραμμωτό, να μην μπορείς μετά πού λέει και ό Ευαγγελιστής Ιωάννης ούτε να πουλάς, ούτε να αγοράζεις. Θα καταργήσουν και τα χρήματα. Δουλεύεις; Τάκ ένα κουμπί, να πάρεις
λογαριασμό... Και μετά, ας υποθέσουμε, από την κάρτα, θα λένε ή κάρτα θα χάνεται, την κλέβουν, κάνουν... οπότε, πιο καλύτερα στο κεφάλι ή στο χέρι.
Να εκεί στην Κύπρο, ξέρω έχει δύο χρόνια τώρα πού έχουν φέρει στην τράπεζα, το ξέρετε αυτό; μηχάνημα. Πριν να ερθή στην Ελλάδα, στην Κύπρο ήρθε νωρίτερα.
ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Το Ισραήλ ήταν ό εκλεκτός λαός του Θεού.
Εξακολουθεί να είναι μέχρι τη δευτέρα παρουσία; Μετά, όλα αυτά πού κάνουν;
ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Κοίταξε να δεις ...Κοίταξε. Ήταν ό εκλεκτός λαός τού Θεού. Και όσοι ήταν εκεί πέρα, βαπτίσθηκαν, έκαναν...τώρα όπως το λάδι.
Αυτό πού έμενε, δηλ. το κατακάθι... Τώρα οι Ισραηλινοί, αυτοί είναι ...ή θαναι άθεοι ή και με τον διάβολο. Δηλαδή, άθεοι με τον διάβολο. Αυτοί όμως πού πιστεύουν λίγο, αυτούς θα τούς ξεκάνουν οι ίδιοι, να
ξέρετε, ... ναι, θα τούς ξεκάνουν.
ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Τούς πιστούς δηλαδή από τούς Ισραηλίτες.
ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Ναι. Και αυτοί πού πιστεύουν στο Θεό, θα τούς ξεκάνουν τελικά. "Άλλοι θα βαπτιστούν.
ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Δηλαδή να το πούμε απλούστερα, πάτερ μου, γενικά οι μηχανές είναι ή απόδειξης της παρουσίας του Αντίχριστου;
ΓΕΡΟΝΤΑΣ: "Όχι. Κοίταξε. Εδώ βλέπεις αυτοί χρησιμοποίησαν μηχανές για να πνίξουν τον κόσμο. Να βάλουν τη σφραγίδα του Αντίχριστου. Κατάλαβες; Να τον επιτάξουν. "Όπως όταν γίνεται πόλεμος τα μουλάρια, τ'
άλογα τα επιτάσσουν. Επίταξη, μ' ένα καυτό σίδηρο.
ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Δηλαδή ευκολύνεται το έργο τους εις το να επισημάνουν τα πρόσωπα, τα όποια θέλουν αυτοί;
ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Αρνείται τώρα. Με το σφράγισμα αρνείται κανείς. Ακόμη και ταυτότητα. "Όταν, ας υποθέσουμε, αν δεν μού ζητούσαν υπογραφή, θέλω να πω, και μού διναν ένα χαρτί, σούλεγαν, αυτή είναι ή ταυτότητα σου, λοιπόν, τέλος πάντων, δεν θα πείραζε.
Αλλά, όταν, να πούμε, έχουν το σύμβολο του διαβόλου, είναι λέγεται ταυτότητα μου, υπογράφω, κι αυτό δεν είναι μικρό πράγμα. Δηλαδή, άρα το αποδέχομαι αυτό το πράγμα. Τότε, δηλ. τί λέει ό Ευαγγελιστής Ιωάννης, οι άγιοι πατέρες, τί λένε; Διάβασες εκεί πέρα καθόλου; Και
μάλιστα, λέει εκεί πέρα, όσοι, ας υποθέσουμε, δεν θα σφραγισθούν, δεν θα μπορέσουν... θα τούς κυνηγάν, δεν θα μπορούν να τούς βρίσκουνε. Ξεκάθαρα πράγματα. Είναι άρνηση δηλαδή. (Ή ταυτότητα και το σφράγισμα) ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Ακριβώς. "Άρνηση του Θεού και υποταγή στο
διάβολο.
ΕΡΩΤΗΣΙΣ ΑΛΛΟΥ: Μήπως ένας αριθμός είναι δυνατόν να παίξει τόσο ρόλο στη σωτηρία του άνθρωπου;
ΓΕΡΟΝΤΑΣ: (έντονα) ΒΡΕ παιδάκι μου., για δες όταν ας υποθέσουμε, αυτό είναι το σύμβολο του διαβόλου το λέει ό Ευαγγελιστής Ιωάννης, το χάραγμα αυτό κι όλα αυτά, κι όταν εσύ το βάζεις εκεί πέρα, μου λες τώρα!... Μέχρι τώρα, του δίναμε σημασία, αυτό το πράγμα; Αλλά
τώρα, όταν βλέπομε το πάνε εκεί... τί φέρνουν τα πράγματα ούτε να μπορείς να πουλάς, ούτε νι αγοράζεις. Θα καταργήσουν τα χρήματα, όλα αυτά, ετοιμάζουν...
Να, πριν από 2-3 χρόνια έλεγα σε κάποιον από την Αμερική, καθηγητή Πανεπιστημίου, κάτι τόλεγα, και μάλιστα έγραψα και κάτι... κανά δύο σελίδες και του δίνω κάτι και μου γράφει τώρα ...επέστρεφα από ένα συνέδριο από την Ευρώπη, λέει, και μόλις έφθασα στο Τορόντο λέει,
θυμήθηκα αυτά πού μούλεγες πριν από 2-3 χρόνια, λέει.
Τώρα μάς ζητούν αντί για κάρτα, μάς ζητούν, αποτυπώματα στο χέρι ή στο μέτωπο, λέει. Τό ξέρεις αυτό το πράγμα; 'Εμ' άμα εκεί πέρα εσύ δεν τα ξέρεις ;
Τώρα το πάν' εκεί πέρα ... αυτό πόλεγα... θα δείτε, θα λεν στην τηλεόραση τώρα, χάθηκε ή κάρτα του ενός, την έκρυψε ό άλλος κ.λπ. και οι άνθρωποι να το βρουν για πιο ασφάλεια, να τρέχουν εκεί πέρα να το δεχθούν το σφράγισμα, σαν εξυπηρέτηση. Κατάλαβες τί γίνεται;
Το είπε ξεκάθαρα ό Ευαγγελιστής Ιωάννης, Πού να μην τα έγραφε
κιόλας αυτά; "Ω βρέ παιδάκι μου, το σφράγισμα
τού διαβόλου! Αρνείσαι, ας υποθέσουμε, το άγιο σφράγισμα, το
βάπτισμα... Βάζεις άλλη σφραγίδα, βρέ παιδάκι μου.
Αρνείσαι του Χρίστου και παίρνεις τού διαβόλου...

Υπεύθυνος για την απομαγνητοφώνηση Κάι την έκδοση:
Ίερομ. Ισαάκ και συνοδεία -Καλύβη Αναστάσεως
Καψάλα Καρυές -630 86 "Αγ. Όρος.
amnos
amnos

Δημοσίευση από amnos Τετ Απρ 17, 2013 1:40 am

xristoforos έγραψε:http://www.tsekouratoi.gr/2012/07/blog-post_3512.html
ΝΕΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ !!!!
amnos
amnos

Δημοσίευση από amnos Τετ Απρ 17, 2013 1:40 am

vas019 έγραψε:«Σήμερα ζούμε σε χρόνια Αποκαλύψεως. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς Προφήτης για να το καταλάβει».

, Λόγοι Β΄ Πνευματική αφύπνιση.
amnos
amnos

Δημοσίευση από amnos Τετ Απρ 17, 2013 1:41 am

vas019 έγραψε:Ἀπόσπασμα ἀπὸ τὸ βιβλίο
«Γέρων Παΐσιος – ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ»
-Μαρτυρίες Μοναχῶν καὶ Προσκυνητῶν
(Κάρτα Πολίτου, Σφράγισμα, Χάραγμα, Ἀντίχριστος),
Ἀλεξανδρούπολη 2011

Στοιχειοθεσία «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ»

–Γέροντα, τὸν ρώτησα, εἴπατε πρὶν στοὺς ἀνθρώπους ὅτι αὐτὰ εἶναι µακρινὰ γεγονότα. Πόσο µακρινὰ εἶναι; Ἂς ποῦµε, ἐµεῖς θὰ τὰ ζήσουµε;
Γέροντας ἔγινε πολὺ σοβαρὸς καὶ µοῦ ἀπάντησε:
–Ἐγώ, ὄχι. Ἐσύ, ναί.
–Ὁ λογισµὸς ὅμως µοῦ λέει κάτι: Ὅτι κάθε φαινόµενο ποὺ προηγεῖται τῆς παρουσίας τοῦ Ἀντιχρίστου ὡς προετοιµασία, χρειάζεται καὶ τὸν δικό του χρόνο γιὰ νὰ ὡριµάσει καὶ νὰ ἐπιβληθεῖ φυσιολογικά, ὡς χρόνο προετοιµασίας θὰ χρειαζόµασταν πολλὲς δεκαετίες. Δὲν εἶν᾽ ἔτσι;
–Ὄχι, ἔκανε αὐτὸς κουνώντας ἀρνητικὰ τὸ κεφάλι του. Ὅσο πλησιάζουµε πρὸς τὰ κεῖ, τὰ πράγµατα θὰ γίνονται ὅλο καὶ πιὸ γρήγορα, ἕως ὅτου καταλήξουν νὰ ἐξελίσσονται µ’ ἀστραπιαία ταχύτητα. Ἡ τηλεόραση δὲν θὰ προλαβαίνει ν’ ἀνακοινώνει στοὺς ἀνθρώπους τὰ καινούργια γεγονότα. Κι ὅλο αὐτὸ τότε θὰ θεωρεῖται σὰν θρίαµβος τοῦ κακοῦ καὶ τοῦ Ἀντιχρίστου, ἐνῶ στὴν πραγµατικότητα ὁ Χριστὸς θὰ ἐπιτρέψει αὐτὴν τὴν ἐξέλιξη προνοούµενος τὰ δικά Του παιδιὰ καὶ συντέµνοντας τὸν χρόνο ταλαιπωρίας τους.
. Χαµογέλασε.
–Πόσο χρόνο θὰ πάρουν; τὸν ρώτησα. Ἐγὼ ὅμως θὰ τὰ προλάβω, ἔ; ζήτησα νὰ τὸ διευκρινίσω.
–Ναί, ἔκανε ὁ Γέροντας κουνώντας καταφατικὰ τὸ κεφάλι του. Ἐσὺ θὰ τὰ προλάβεις καὶ θὰ τὰ ζήσεις.

. Ὁ γερο-Παΐσιος µοῦ ἔκανε µιὰ πάρα πολὺ χρήσιµη διευκρίνηση
:
–Ὅταν ἔρθει ὁ Ἀντίχριστος, δὲν θὰ προσπαθήσει νὰ ἐξαπατήσει τοὺς ἀνθρώπους γιὰ νὰ περάσει κρυφὰ τὸ 666. Ὁ Ἀντίχριστος θά ᾽ναι τὸ ὄχηµα τοῦ Σατανᾶ κι ὁ Σατανᾶς δὲν γνωρίζει τίποτε ἀπὸ τὴν ἔννοια τῆς ἐλευθερίας ἢ τῶν προσωπικῶν δικαιωµάτων. Ὅταν λάβει τὴν ἐξουσία ἀπὸ τὸν Χριστό, θὰ ἐπιβληθεῖ σὰν τύραννος: ὁ πιὸ ἀπαίσιος ἀπ᾽ ὅσους γνώρισε ἡ ἀνθρωπότητα. Θ᾽ ἀπαιτεῖ νὰ τὸν ἀναγνωρίσεις σὰν θεὸ καὶ νὰ τὸν προσκυνήσεις. Καὶ δὲν θὰ τὸν νοιάζει ἂν ἐσὺ αὐτὸ τὸ θέλεις καὶ ἂν συµφωνεῖς. Τὰ πάντα τότε θὰ γεµίσουν καταπίεση καὶ τρόµο, διότι ὁ διάβολος θὰ ζητάει προσωπικὰ κι ἐνσυνείδητα τὴν ἄρνηση τοῦ Χριστοῦ καὶ τὴν ἀποδοχὴ τὴν δική του. Δὲν θὰ τοῦ ἀρκεῖ οὐδετερότητα καὶ δὲν θὰ ὑπάρχουν ὑπεκφυγές. Ἢ τὸν δέχεσαι κι ὑφίστασαι τὴν ἐγκατάλειψη τῆς χάριτος ἢ τὸν ἀρνεῖσαι καὶ περιθωριοποιεῖσαι µ᾽ ὅλες τὶς συνέπειες ποὺ γράφει στὴν Ἀποκάλυψη: Ὅτι αὐτοὶ δὲν θὰ µποροῦν νὰ πουλήσουν ἢ ν᾽ ἀγοράσουν τίποτα, διότι δὲν θά ᾽χουν τὸ σῆµα τοῦ Ἀντιχρίστου.
–Καὶ τί θὰ γίνει µ᾽ αὐτούς; ρώτησα τὸν Γέροντα. Θὰ πεθάνουν ἀπ’ τὴν πείνα;
–Ἔ, ὄχι εὐλογηµένε κι ἔτσι… Θά ᾽χουν οἱ ἄνθρωποι τὸ ψωµάκι τους, τ᾽ ἀλεύρι τους, τὶς ἐλίτσες, τὰ φροῦτα … Ἀλλοίµονο ὅµως σ᾽ αὐτοὺς ποὺ εἶναι µαθηµένοι σὲ πλούσια τράπεζα. Αὐτοὺς δὲν θὰ τοὺς ἀρκοῦν τὸ ψωµάκι κι οἱ ἐλίτσες καὶ θά ᾽ναι βαρὺ τὸ δίληµµα.

http://christianvivliografia.wordpress.com/2012/01/13/%CE%B4%E1%BD%B2%CE%BD-%CE%B8%E1%BD%B0-%CF%84%CE%BF%E1%BF%A6-%E1%BC%80%CF%81%CE%BA%CE%B5%E1%BF%96-%CE%BF%E1%BD%90%CE%B4%CE%B5%CF%84%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/
amnos
amnos

Δημοσίευση από amnos Τετ Απρ 17, 2013 1:43 am

vas019 έγραψε:ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ 666 ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ!

http://www.pigizois.net/afieromata/paisios/simeia_kairon_ger_paisiou_agioritou.pdf
amnos
amnos

Δημοσίευση από amnos Τετ Απρ 17, 2013 1:43 am

vas019 έγραψε:Σφράγισμα — 666
Μαΐου 18, 2011 — Χαράλαμπος

- Γέροντα, σε πόσο καιρό θά συμβούν αυτά τά γεγονότα;

- Έξ αιτίας σου καί εξ αιτίας μου καθυστερούν, γιά νά αποκτήσουμε καλή πνευματική κατάσταση. Μας κάνει υπομονή ό Θεός, γιατί, αν συμβούν τώρα, εγώ καί εσύ θά πάμε χαμένοι. Δεν αναφέρεται πουθενά στην διδασκα­λία του Χρίστου συγκεκριμένος χρόνος. Λέει όμως ή Γραφή ότι τά σημεία τών καιρών θά προειδοποιήσουν γιά τήν έλευση τους. Νά είμαστε πάντα έτοιμοι καί θά τά δούμε, όταν θά πλησίαση ό καιρός. Τότε θά είμαστε πιό σίγουροι. «Ό χρόνος αποκαλύψει καί ή πείρα τοις νήφουσι», λέει ό Άγιος Ανδρέας Καισαρείας.

Έπεσε στά χέρια μου ένα βιβλίο πού στο εξώφυλλο είχε τρία μεγάλα εξάρια! Έ, τους αφιλότιμους! Το κάνουν γιά νά παρουσιάσουν όμορφα το έξι και νά έξοικειωθή ό κό­σμος με αυτό. Έτσι σιγά-σιγά θά έρθη και το σφράγισμα.

- Γέροντα, και οι σούστες πού ράβουν στά ρούχα που­λιούνται πάνω σε κάτι χαρτιά πού έχουν τον αριθμό 666.

- Βρε τον διάβολο! Στις πιστωτικές κάρτες το έχουν βά­λει από καιρό. Τώρα και στις σούστες! Πολλοί το 666 το βάζουν σάν φίρμα, γιά νά προτιμούν τα δικά τους προϊ­όντα. Ό ένας νά ύποστηρίζη τον άλλο. Δηλαδή το 666 νά παίρνη το 666. Έχει γραφή ότι, όταν κυκλοφορήση ή πα­ράσταση μέ το φίδι νά τρώη τήν ουρά του, θά σημαίνη ότι οι Εβραίοι θά έχουν καταλάβει όλον τον κόσμο. Τώρα το έχουν βάλει σέ μερικά χαρτονομίσματα. Το 666, τί Κίνα, τί Ινδία έχει πιάσει!

- Πώς ξέρουν καί βάζουν αυτόν τον αριθμό, Γέροντα;

- ’Ήξερε ό Ευαγγελιστής Ιωάννης τί θά κάνη ό διάβολος, όπως καί οι Προφήτες προφήτευσαν ότι θά πωλήσουν τον Χριστό γιά «τριάκοντα αργύρια», ότι θά Τον ποτίσουν ξίδι, θά διαμερίσουν τά ίμάτιά Του. Πριν άπό δύο χιλιά­δες χρόνια έγραψε στην Αποκάλυψη ότι οι άνθρωποι θά σφραγίζωνται μέ τον αριθμό 666. «Ό έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν τον θηρίου- αριθμός γαρ ανθρώπου εστί- καί ό αριθμός αύτου χξς΄». Ο 666 γιά τους Εβραίους είναι σύμ­βολο οικονομίας. Οι Εβραίοι, όπως αναφέρεται στην Πα­λαιά Διαθήκη, επέβαλαν μιά συγκεκριμένη φορολογία στά έθνη πού υποδούλωσαν μέ διάφορους πολέμους. Ή ετήσια φορολογία ήταν 666 τάλαντα χρυσού. Τώρα, γιά νά υπο­τάξουν όλον τόν κόσμο, βάζουν πάλι αυτόν τόν παλιό φο­ρολογικό αριθμό, πού συνδέεται μέ τό ένδοξο παρελθόν τους. Γι’ αυτό δεν θέλουν νά τον αντικαταστήσουν μέ άλλον αριθμό. Το 666 δηλαδή είναι το σύμβολο του μαμωνά. Τό πήραν από τά σταθμά του χρυσού – δεν ήξεραν αυτό πού αναφέρει ό Άγιος Ιωάννης στην Αποκάλυψη -, άλλα δέν παύει νά είναι μαμωνάς. Τό Ευαγγέλιο όμως λέει «ή Χρι­στό ή μαμωνά». «Ου δύνασθε Θεω δουλεύειν καί μαμωνά».

Τά πράγματα προχωρούν κανονικά. Στην Αμερική τά σφραγισμένα σκυλιά εκπέμπουν μέ τον πομπό καί, τάκ, τά βρίσκουν. Έτσι ξέρουν τό κάθε σκυλί πού βρίσκεται. Όσα σκυλιά δέν έχουν τήν μάρκα τους καί είναι αδέσπο­τα τά σκοτώνουν μέ ακτίνες λέιζερ. Μετά θά αρχίσουν νά σκοτώνουν καί τους ανθρώπους. Τόννους ψάρια έχουν σφραγίσει καί τά παρακολουθούν από τον δορυφόρο σέ ποιο πέλαγος είναι! Τώρα πάλι παρουσιάσθηκε μιά αρρώ­στια, γιά τήν οποία βρήκαν ένα εμβόλιο πού θά είναι υπο­χρεωτικό καί, γιά νά τό κάνη κανείς, θά τον σφραγίζουν. Πόσοι άνθρωποι εκεί είναι ήδη σφραγισμένοι μέ ακτίνες λέιζερ, άλλοι στο μέτωπο καί άλλοι στό χέρι! Αργότερα, όποιος δέν θά είναι σφραγισμένος μέ τόν αριθμό 666 δέν θά μπορή ούτε νά πουλά ούτε νά άγοράζη ή νά παίρνη δά­νειο, νά διορίζεται κ.λπ. Μού λέει ό λογισμός οτι ό Αντί­χριστος μέ αυτό τό σύστημα θέλησε νά πιάση όλον τόν κό­σμο καί, άμα δέν είναι κανείς στό σύστημα, δέν θά μπορή νά δούλεψη κ.λπ., είτε κόκκινος είτε μαύρος είτε άσπρος, όλοι δηλαδή. Θά έπιβληθή έτσι μέ ένα οικονομικό σύστη­μα πού θά έλέγχη τήν παγκόσμια οικονομία, καί μόνον όσοι θά έχουν δεχθή τό σφράγισμα, τό χάραγμα μέ τόν αριθμό 666, θά μπορούν νά έχουν εμπορικές συναλλαγές.

Τί θά πάθουν όμως οι άνθρωποι πού θά σφραγίζωνται!… Μού έλεγε κάποιος ειδικός ότι μέ τις ακτίνες λέι­ζερ παθαίνει κανείς βλάβη. Οι άνθρωποι πού θά σφρα­γισθούν θά τραβούν τις ακτίνες τού ήλιου καί θά πάθουν τέτοια ζημιά, πού θά μασούν την γλώσσα τους από τον πόνο. Όσοι δεν σφραγισθούν, θά περάσουν καλύτερα άπό τους άλλους, γιατί ό Χριστός όσους δεν σφραγι­σθούν θά τους βοηθήση. Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό!

- Γέροντα, πότε θά τους βοηθήση; Μετά;

- Όχι, τότε.

- Αφού, Γέροντα, δεν θά μπορούν νά πωλούν καί νά αγοράζουν, πως θά περάσουν καλύτερα;

- Νά δής, ό Θεός ξέρει έναν τρόπο, τον ξέρω καί εγώ αυτόν. Λοιπόν…, με απασχόλησε πολύ αυτό το θέμα καί μού έστειλε μετά τό… τηλεγράφημα. Ό Θεός πώς μας οικονομάει, πω! πώ!

- Γέροντα, γιατί τό σφράγισμα λέγεται καί χάραγμα;

- Γιατί δεν θά είναι επιφανειακό. «Χαράσσω» τί θά πή; Δεν θά πή τραβώ βαθιά ευθείες γραμμές, χαρακιές; Τό σφρά­γισμα θά είναι χάραγμα, πού θά τό βάλουν πρώτα σε όλα τά προϊόντα καί μετά θά επιβάλουν νά γίνεται με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο τών ανθρώπων. Σε έναν για­τρό άπό τό Τορόντο είχα πει πριν άπό δύο χρόνια γιά τό σφράγισμα, καί τώρα, μού είπε εκείνος, διάβασε σε μιά εφη­μερίδα οτι αντί γιά κάρτα ζητούν έντυπώματα στο χέρι. Προχωρούν αλλά δεν μπορούμε νά πούμε οτι θά γίνη εκείνο καί εκείνο. Μερικές τηλεοράσεις πάλι πού έχουν στείλει τε­λευταία στην Ελλάδα έχουν καί συσκευή πού παρακολου­θεί αυτούς πού βλέπουν τηλεόραση. Σε λίγο όσοι θά έχουν τηλεόραση θά βλέπουν στην τηλεόραση καί θά τους βλέ­πουν! Δηλαδή θά παρακολουθούν καί θά παρακολουθούνται. Θά ελέγχουν οι άλλοι με τό κομπιούτερ όλη τήν ζωή τους, τί λένε, τί κάνουν, όλα. Βλέπεις τί δικτατορία σκέφθηκε ό διάβολος! Στις Βρυξέλλες έχουν ολόκληρο μέγαρο με τό 666, όπου στεγάζουν τό κομπιούτερ. Αυτό τό κομπιούτερ μπορεί να έλέγξη δισεκατομμύρια ανθρώπους – έξι δισε­κατομμύρια είναι σχεδόν όλος ό κόσμος. Εξομολόγηση όλοι με ένα κουμπί! Μερικοί Ευρωπαίοι αντέδρασαν, γιατί φοβούνται παγκόσμια δικτατορία. Εμείς οι Όρθόδοξοι αντιδρούμε, γιατί δεν θέλουμε τόν Αντίχριστο, άλλα φυ­σικά ούτε την δικτατορία. Μας περιμένουν γεγονότα, άλλα δεν θά σταθούν αυτά πολύ. Όσο έξαλείφθηκε ή Ορθοδο­ξία με τόν κομμουνισμό, τόσο θά έξαλειφθή και τώρα.

(ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ – ΛΟΓΟΙ Β’ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ)

http://gerontes.wordpress.com/2011/05/18/%CF%83%CF%86%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%E2%80%94-666/
amnos
amnos

Δημοσίευση από amnos Τετ Απρ 17, 2013 1:45 am

xristoforos έγραψε:φαντασου ποτε τα ελεγε ο πατηρ παισιος αυτα!
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΤΟ DIGEA !!!!!
ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ!!!!
vas019 έγραψε:θΕΛΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ TV, το εχουμε ξεκινησει σε αλλο νημα..
amnos
amnos

Δημοσίευση από amnos Τετ Απρ 17, 2013 1:46 am

vas019 έγραψε:ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΎΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕΡΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ, ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑς ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ...

"Φυσικά, το στρίμωγμα θα διαρκέση λίγο, τρία- τριάμισι χρόνια. Θα συντομευτούν οι ημέρες για τους εκλεκτούς. Δεν θα καταλάβουν πότε θα περάσουν. Ο Θεός δεν θα αφήση αβοήθητο τον άνθρωπο. "

«Σήμερα ζούμε σε χρόνια Αποκαλύψεως. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς Προφήτης για να το καταλάβει».

, Λόγοι Β΄ Πνευματική αφύπνιση.
amnos
amnos

Δημοσίευση από amnos Τετ Απρ 17, 2013 1:47 am

xristoforos έγραψε:Κυνική ομολογία πρόκλησης καρκίνου σε ζώα από την εμφύτευση microchip σε ερώτηση της Χρυσής Αυγής

Έλεγε ο γέροντας Παΐσιος :

«Τί θά πάθουν όμως οι άνθρωποι πού θά σφραγίζωνται! ...; Μού έλεγε κάποιος ειδικός ότι μέ τις ακτίνες λέι­ζερ παθαίνει κανείς βλάβη. Οι άνθρωποι πού θά σφρα­γισθούν θά τραβούν τις ακτίνες τού ήλιου καί θά πάθουν τέτοια ζημιά, πού θά μασούν την γλώσσα τους από τον πόνο. Όσοι δεν σφραγισθούν, θά περάσουν καλύτερα άπό τους άλλους, γιατί ό Χριστός όσους δεν σφραγι­σθούν θά τους βοηθήση. Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό!

http://hggiken.pblogs.gr/2012/08/proklhsh-karkinoy-apo-thn-emfytefsh-microchip-ti-elege-o-geronta.html
amnos
amnos

Δημοσίευση από amnos Τετ Απρ 17, 2013 1:48 am

vas019 έγραψε:Παντως επειδη πηγαν καλα οι πωλησεις του πρωτου βιβλιου, που εβγαλε ο Υποσμηναγος, Ντοκουμεντο εδω..

http://agiotokos-kappadokia.gr/category/%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B1-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%B1/

εφτιαξε και δευτερο με 191 ΝΕΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ...

Δεν λεω οτι ειναι ολες ψευτικες, αλλα κανεις δεν μπορει να εγγυηθει οτι αυτη που μιλαει για κατι δεν ειναι η μονη χαλκευμενη απο τις 190 αληθινες...
Τελικα ποσο ευκολο ειναι να εισχωρησει το ψεμα και με μια απλη μαρτυρια να αποδωθει σαν λογος του γεροντα...

Επισης το παρακατω αρθρο υποστηριζει τι γινεται με τις ψευτοπροφητειες..
Υποστηριζει βεβαια την αποψη περι πολης υπερ ελληνων, αλλα φυσικα σε καμια περιπτωση δεν μιλαει για αναλαμπη..
................................................................................
ΑΛΛΟ Η ΠΟΛΗ ΑΛΛΟ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΕΑΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.

Κοντά στο 1992 κυκλοφόρησε η φήμη ότι θα ξεκινήσει ένας μεγάλος πόλεμος, στον οποίο θα μπλεχτεί και η Ελλάδα, γιατί τό­τε έπεφταν δύο πασχαλιές μαζί, όπως είχε προφητέψει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Πράγματι τότε συνέπιπταν ημερολογιακά δύο μεγάλες γιορτές μαζί, το Πάσχα και ο Ευαγγελισμός και αυτό θεωρήθηκε από κά­ποιους σαν ερμηνεία της προφητείας του αγίου. Η φήμη διανθιζόταν και με άλλες λεπτομέρειες... Στο Άγιον Όρος Χριστια­νοί (μοναχοί και λαϊκοί) αναμετέδιδαν την φήμη με κάποιο δισταγμό και επιφύ­λαξη, άλλοι βρίσκονταν σε μια κατάσταση διέγερσης και αναμετέδιδαν την φήμη σαν σίγουρο γεγονός και κάποιοι άλλοι δεν ήθε­λαν να ακούσουν τίποτα και τα θεωρούσαν όλα αυτά ανοησίες. Τα πράγματα δικαίω­σαν τους τελευταίους.

Λίγο πριν το 2004 κυκλοφορούσε η φή­μη ότι δεν θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Αθήνα, γιατί θα ξεσπάσει πόλεμος. Πάλι εμφανίσθηκαν οι τρεις παρά πάνω κα­τηγορίες ανθρώπων. Μερικοί μάλιστα αγό­ραζαν και τρόφιμα...Πάλι τα πράγματα απέ­δειξαν ότι η φήμη ήταν μία σαπουνόφουσκα. Αυτές είναι δύο από αρκετές άλλες φήμες μικρότερης έκτασης που έφτασαν στα αυτιά μου.

Τι συμβαίνει;...Υπάρχουν κάποιοι προ­βληματικοί, κάποιοι συμπλεγματικοί χρι­στιανοί (μοναχοί, ιερείς και λαϊκοί) που έχουν ευλάβεια ανακατεμένη με βλάβη, όπως έλεγε χαριτολογώντας ο π. Παΐσιος, που παριστάνουν τους χαρισματικούς, ενώ δεν είναι, κινούνται στα όρια της ψυχασθένειας και της απάτης, επιθυμούν τον θαυμασμό και τον σεβασμό του πλήθους, γι' αυτό διαδίδουν αυτές τις φήμες έστω και αν γνωρίζουν υποσυνείδητα ότι αυτό το παιχνίδι έχει ημερομηνία λήξης; Περιπαί­ζονται από την ματαιοδοξία; Δεν μπορούν να αντιληφτούν τη μεγάλη ζημιά που προκαλούν στην Εκκλησία και στους αδύνα­μους στην πίστη;

Κοντά σ' αυτούς υπάρχει και μία κατη­γορία ανθρώπων που αρέσκονται να ακούν και να πιστεύουν τέτοιες φήμες χωρίς να εξετάζουν την εγκυρότητα της πηγής που τις διαδίδει, χωρίς να κοσκινίζουν τα πράγ­ματα, χωρίς να βάλουν την απλή λογική να δουλέψει. Προφανώς μια τέτοια φήμη τους δημιουργεί μια ψυχική διέγερση που τους ευχαριστεί, κάνει την ζωή τους πιο συ­ναρπαστική και έρχεται να καλύψει κά­ποια ψυχολογικά κενά. Από που αλλού μπορεί να πηγάζει αυτή η ανώριμη συμπε­ριφορά; Έτσι κάπως εξηγούσα τα πράγ­ματα για αρκετά χρόνια.

Πριν από τα Χριστούγεννα του 2008 κυ­κλοφόρησε μια άλλη φήμη, εξαιρετικά επεί­γουσα. Έλεγε ότι θα γίνει πόλεμος μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα. Μέσα στον Ιανου­άριο του 2009. Καλούσαν τον κόσμο να πά­ρει τρόφιμα και κάποια χρήματα για να αντιμετωπίσει την δύσκολη κατάσταση, που θα δημιουργηθεί και θα διαρκέσει γύρω στους τρεις με έξι μήνες. Την φήμη την απέ­διδαν σε κάποιους λαϊκούς αλλά και ρασο­φόρους. Αυτή την φορά κατονόμαζαν και την πηγή. Ήταν ο γέροντας Εφραίμ από την Αμερική. Επειδή ό γέροντας ήταν γνω­στός και σεβαστός και είχε μεγάλο κύρος, η φήμη εξαπλώθηκε πολύ, σ' όλη την Ελλάδα. Έφτασε να κυκλοφορεί και στο διαδίκτυο. Πολλοί άνθρωποι συμμορφώθηκαν προς τις οδηγίες. Ευτυχώς υπήρξαν και αυτοί που δεν παρασύρθηκαν από το γενι­κό κλίμα. Πέρασαν οι μέρες και δεν έγινε τίποτε. Δύο με τρεις μήνες μετά ο γέροντας Εφραίμ έκπληκτος έβγαλε μία ανακοίνω­ση από την Αμερική και δήλωσε ότι αυτός ποτέ δεν είχε πει τέτοια πράγματα. Κάποι­οι (ποιοί άραγεWink είχαν παραφουσκώσει και παρερμηνεύσει τα λόγια του η -ακόμη χει­ρότερα- ξεκίνησαν χωρίς αφορμή; Το όνο­μα του π. Εφραίμ είχε δυσφημισθεί σε ευρεία κλίμακα.

Τι είχε συμβεί; Όλοι αυτοί οι άνθρω­ποι που είχαν δώσει βάση στο όνομα του γέροντος Εφραίμ ένοιωθαν τώρα εξαπα­τημένοι και γελοιοποιημένοι. Οι έμποροι είχαν κερδίσει από την χαζομάρα των χρι­στιανών, το κύρος του γέροντος είχε δεχθεί ισχυρό πλήγμα, η πίστη των αδύνατων στην Εκκλησία και στους Αγίους της είχε κλο­νισθεί. Και οι εχθροί της Εκκλησίας χαί­ρονταν που είχε -κατ' αυτούς- αποδειχθεί περίτρανα η χαζομάρα και η συμλεγματικότητα των Χριστιανών, που πιστεύουν σε Αγίους χαρισματούχους γέροντες και στις προφητείες τους. Κερδισμένοι βγήκαν οι εχθροί της Εκκλησίας και ό διάβολος.

Ο π. Εφραίμ έχει ιδρύσει 19 μοναστή­ρια στις Η.Π.Α. όπου μονάζουν άνθρωποι απ' όλες τις φυλές της γης. Είναι αυτός που μετέφερε το Ορθόδοξο Αγιορείτικο μο­ναχικό πνεύμα στην Αμερικανική ήπειρο. Χαίρει μεγάλης εκτιμήσεως μεταξύ των Ορθοδόξων της Αμερικής. Ο διάβολος και κάποιοι άνθρωποι τον μισούν και τον αντιστρατεύονται στο έργο του. Δεν θα μπορούσαν όλα αυτά να είναι ένας ενορχη­στρωμένος, ύπουλος πόλεμος εναντίον του, αλλά και εναντίον των χαρισματούχων Αγίων και σε τελευταία ανάλυση εναντίον της Εκκλησίας και του Χριστού;

Το ίδιο ακριβώς διάστημα έπαιζε και ένα άλλο σενάριο, που αφορούσε τον γέρο­ντα Παΐσιο, και συνδυαζόταν με το σενά­ριο που προσπαθούσαν να το αποδώσουν στον π. Εφραίμ.

Είναι γεγονός ότι ο γέροντας Παΐσιος είχε πει ότι θα φέρει ο Θεός έτσι τα συμφέ­ροντα των μεγάλων και στο τέλος θα μας δώσουν την Πόλη. Θα πολεμούν μεταξύ τους και στο τέλος θα πουν σαν συμβιβα­στική λύση: Την Πόλη ούτε εμείς ούτε εσείς θα την πάρετε. Θα την δώσουμε στους Έλλη­νες. Αυτά τα λόγια τα έχω ακούσει και εγώ με τα αυτιά μου και γνωρίζω ότι τα έχει πει και σε πολλούς άλλους. Μάλιστα είπε σε κά­ποιον νεαρό άνδρα που τον επισκεπτόταν για πρώτη φορά εσύ θα μπεις σημαιοφό­ρος στη Πόλη. Αποδείχθηκε ότι ο νέος αυτός ήταν αξιωματικός του Ελληνικού στρατού. Αυτή την ιστορία την γνωρίζου­με εδώ και πολλά χρόνια και είναι αληθινή πέρα ως πέρα.

Δεκαπέντε χρόνια μετά την κοίμηση του γέροντα άκουσα αυτή την ιστορία διανθι­σμένη με κάποιες λεπτομέρειες που εγώ τις άκουγα για πρώτη φορά και όσους από τους κοντινούς μαθητές του γέροντα ρώ­τησα και αυτοί δεν τις γνώριζαν. Αυτό το γεγονός με παραξένεψε πολύ. Πως γίνεται και οι κοντινοί του π. Παϊσίου δεν τα γνώ­ριζαν και τα γνώριζαν κάποιοι άλλοι;

Οι λεπτομέρειες που κόλλησαν κοντά στον αληθινό πυρήνα της ιστορίας είναι οι εξής: α) Το όνομα αυτού του αξιωματικού και ότι β) αποστρατευόταν την άνοιξη του 2009. Αυτό αμέσως έδινε ένα δραματικό προσδιορισμό, ότι αυτή η προφητεία θα έπρεπε να εκπληρωθεί την άνοιξη που μας πέρασε. Το ίδιο διάστημα άρχισε να κυ­κλοφορεί μια γελοία ιστορία για τρεις επι­στολές που δήθεν έγραψε ο π. Παΐσιος και τις εμπιστεύθηκε σε ένα άγνωστο πρόσωπο με την οδηγία να τις παραδώσει τόσα χρόνια μετά τον θάνατο του, στον πρόεδρο της Ρωσσίας, στον Έλληνα πρωθυπουργό και στον αρχηγό του ελληνικού στρατού. Και αυτό πολύ παράξενο. Για ένα τόσο σοβαρό θέμα κανένας από τους γνωστούς του γέ­ροντα να μην γνωρίζει τίποτε; Ποιοί είναι αυτοί οι άγνωστοι που κυκλοφόρησαν αυτή την γελοία και προβοκατόρικη ιστορία με τις επιστολές: Τι ρόλο παίζουν; Που αποσκοπούν; Αυτό συνδυάσθηκε και με το δήθεν σενάριο του π. Εφραίμ και κυκλοφορούσαν μαζί ευρέως στο διαδίκτυο και παρέσυραν πολλούς ευλαβείς μεν αφελείς δε, που είχαν εμπιστοσύνη στους δύο γεροντάδες. Δυστυχώς υπήρχαν και μερικοί χρι­στιανοί, που είχαν πολλή ευλάβεια μαζί με λίγη βλάβη, που αναπαρήγαγαν αυτές τις ύποπτες ιστορίες με περισσή ελαφρότητα, αφέλεια και ζήλο.

Η άνοιξη ήρθε και πέρασε, ο αξιωμα­τικός αποστρατεύθηκε, πόλεμος δεν έγινε, την Πόλη δεν μας την δώσανε. Έτσι με την βοήθεια αυτών των λεπτομερειών που κόλλησαν στον αληθινό πυρήνα των προφη­τειών του π. Παϊσίου, κατόρθωσαν να τον βγάλουν ψεύτη και αναξιόπιστο στα μάτια των ανθρώπων που δεν τον γνώρισαν και που δεν γνωρίζουν τα πράγματα από κον­τά. Προσπαθούν δηλαδή να κτυπήσουν το κύρος και την επιρροή που έχει ό γέροντας Παΐσιος στους ορθοδόξους χριστιανούς.

Από την μέθοδο και τον τρόπο διάδο­σης, από το γεγονός ότι κατόρθωσαν να δια­δώσουν τόσο πλατιά τα ψέμματά τους, μή­πως μπορούμε να συμπεράνουμε ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι το σχεδιασμένο και καλά οργανωμένο; Αν σκεφτούμε δε, ότι όλα αυτά συμβαίνουν σε μια εποχή όπου η Εκκλησία πολεμείται συστηματικά, ότι υπάρχει σε εξέλιξη μία πολιτική αποχριστιανικοποίησης της ελληνικής κοινωνίας, μπορούμε να σκεφτούμε ότι όλα αυτά είναι ένα κομμάτι ενός ευρύτερου σχεδίου επε­ξεργασμένου από πληρωμένους ψυχολό­γους, επαγγελματίες συκοφάντες, πληρωμένους καθοδηγητές γνώμης, πράκτορες που εκμεταλλεύονται την ανοησία και τις προβληματικές προσωπικότητες κάποιων χριστιανών για να πλήξουν το κύρος των Αγίων και της Εκκλησίας.
Ας σταθούμε με φόβο και προσοχή. Ας μην επιτρέπουμε στον εαυτό μας την αφέ­λεια και την ανοησία. Ας γίνουμε φρόνι­μοι ως οι όφεις και ακέραιοι ως αι περιστεραί, γιατί -όπως έλεγε ο μακαριστός άγιος γέροντας Παΐσιος- ζούμε στον και­ρό του Αντιχρίστου και κοιμόμαστε με τα τσαρούχια.

ΠΗΓΗ: ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ
amnos
amnos

Δημοσίευση από amnos Τετ Απρ 17, 2013 1:49 am

xristoforos έγραψε:ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ
Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ
(1924-1994)
Ὁ Ἀσυρµατιστής τοῦ Στρατοῦ
καί τοῦ Θεοῦ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟNLINE ΕΔΩ
http://www.ebooks4greeks.gr/forum/viewtopic.php?f=85&t=119

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ DOWNLOAD !!!
amnos
amnos

Δημοσίευση από amnos Τετ Απρ 17, 2013 1:51 am

xristoforos έγραψε:ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΙΣΙΟ....ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΕΓΙΝΕ!!!!
ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΜΩΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕ ΠΡΑΟΤΗΤΑ ΣΕΒΑΣΜΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ....

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΛΛ nIGHTPOWER
KAI TI TOY AΠΑΝΤΗΣΑ

MOY ΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ

Δεν απαλλάσσεσαι τόσο εύκολα, αναλόγως το σχολείο. Το θέμα δεν είναι να είναι προαιρετική η απαλλαγή, αλλά το μάθημα.

ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ. Ο Παστίτσιος βασίζεται ως παρωδία σε αυτόν, αλλά δεν είναι το ίδιο πρόσωπο και καλά. Και δεν είναι άγιος...μην βιάζεσαι να μιλήσεις. Τα ρεζίλια των Καθολικών θα κάνεις τώρα; Ξέρεις πόσα κριτήρια και πόσο καιρό θέλει για να βγει ένας άγιος στην Ορθόδοξη Εκκλησία; Πολύ. Κι η αγιότητα δεν σου δίνει το αλάθητο.

Η λέξη gay πια δεν σημαίνει ομοφυλόφιλος. Είναι γενικώς ακόμη μία βρισιά. Αλλά για τον Παΐσιο κανείς δεν βγάζει φήμες. Ό,τι κακό έγραφαν γι' αυτόν ήταν ακριβώς από τα βιβλία του! Τα οποία δεν ξέρουμε και πόσο ακριβή είναι εν τέλει, ε...

Ο Χριστός αυτό είπε. Αλλά νομίζεις πως νοιάζεται κανείς για τον Παΐσιο; Το πρόβλημα είναι πως αυτός ο άνθρωπος επηρεάζει τους πιστούς και, εκτός από τα κλασικά μηνύματα αγάπης (που τα έχουν πει τόσοι άλλοι τόσες φορές), διαδίδει και σαχλαμάρες. Αντι-επιστημονισμούς, δεν ξέρει καν τι θα πει εξέλιξη, τρύπα του όζοντος και αριστερά.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΥΤΟ

τα θρησκευτικα λοιπον δεν ειναι θεμα αλλα προβλημα,οπως στο σημειο μηδεν των διδυμων πυργων αποτελει μεγαλο προβλημα για τους αθεους ο σταυρος που εχει δημιουργηθει εκει...ειναι γνωστο οτι ο χριστιανισμος ενοχλει και πρεπει να βγει απο τη μεση...δε μου φαινεται παραξενο καθως βαδιζουμε στα τελευταια χρονια και ολα αυτα ειναι σημεια των καιρων....παρεμπιπτοντως σημεια των καιρων ειναι το χειρογραφο του πατρος Παισιου.....καλο ειναι που εγινε ντορος με τον πατερα παισιο λοιπον...που για μενα ειναι αγιος....αλλα κι εσυ εισαι εν δυναμει αγιος....και ολοι μας....αλλα ειδικα ο πατερας παισιος με το βιο του σιγουρα θα αγιασει....αν και δε θα προλαβει...λογω επερχομενων δεινων.....στις καρδιες μας ειναι ενας αγιος και ο καθε ειρωνας οδευει προς απωλεια...ενας ειρωνας ηταν κι αυτος που νομιζε οτι χτυπησε την ορθοδοξια με το να φτιαξει ειρωνικη σελιδα προς το προσωπο του πατρος Παισιου..μεσα απτο ''κακο'' ομως θα βγει κ ενα μεγαλο καλο....οπως το να ασχοληθουν ενθεοι κ αθεοι με αυτο το αμφιλεγομενο προσωπο....συμφωνω ομως μαζι σου στο θεμα του αλαθητου.....ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΘΗΤΟΣ....ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΘΗΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ..ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.......κοιτα με τους gay/ομοφυλοφιλους δεν εχω κανενα θεμα...αυτοι επελεξαν το δρομο τους...οπως εσυ κ εγω επιλεξαμε να ειμαστε normal...οσον αφορα τα βιβλια του πατρος..ισως εννοεις απο το βιο του ο οποιος γραφτηκε σε παμπολλα βιβλια.....αρα καταλαβαινεις ποσο σημαντικος ανθρωπος υπηρξε οσο βρισκοταν εν ζωη....γενικα μαζι σου δεν εχω νευριασει...μη με παρεξηγεις....με το δημιουργο της σελιδας νευριασα..εσυ ξερω οτι κατα βαθος εχεις καλη καρδια κ οτι κανεις χιουμορ.....απλα γενικα δε θελω να αλλαζουν το ονομα αυτου του πολυ σεβασμιου γεροντα των εσχατων ημερων μας....ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΣΙΟ....ΣΥΜΦΩΝΩ...ΟΠΩΣ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΛΕΟΝ..Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΝΕΑΝΙΣΚΩΝ...ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΟΛΑΣΜΕΝΗ....ΚΑΙ ΖΕΙ ΜΟΝΟ ΥΛΙΣΤΙΚΑ...
amnos
amnos

Δημοσίευση από amnos Τετ Απρ 17, 2013 1:52 am

xristoforos έγραψε:ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΔΙΕΔΩΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ....ΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ.
ΟΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΕΡΙ ΕΙΚΟΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ Κ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΤΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.....ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ..ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ Κ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΜΕΣΑ!
amnos
amnos

Δημοσίευση από amnos Τετ Απρ 17, 2013 1:52 am

xristoforos έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΥΣΣΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ; -

ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΪΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ "ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ" ΤΩΝ ΥΛΙΣΤΩΝ - ΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ!

Στο προηγούμενο άρθρο μας για την ανήθικη και χυδαία επίθεση που έχουν εξαπολύσει οι αντιχριστιανικοί και ανθελληνικοί κύκλοι στον Πατέρα Παϊσιο και την Ορθοδοξία γενικότερα, κανείς από τους δήθεν "ψαγμένους" της "σάτιρας χωρίς όρια" δεν κατάφερε να αντικρούσε τα όσα γράφαμε: Μονάχα ύβρεις και ειρωνίες είδαμε στα σχόλιά τους, χαρακτηριστικό του - ποταπού - επιπέδου τους.

Επανερχόμαστε λοιπόν στους πραγματικούς λόγους που γίνεται αυτή η επίθεση, σ' ένα χρονικό σημείο που ο απλός Έλληνας πολίτης επιστρέφει στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ Εκκλησία, κουρασμένος και απογοητευμένος από τον υλιστικό τρόπο ζωής των "άθεων", που καταρρέει με πάταγο!

Γιατί λοιπόν διάλεξαν να στοχοποιήσουν τον Μοναχό Παϊσιο Αγιορείτη;

- Πρώτα απ' όλα, επειδή ο ίδιος έζησε μια ζωή γεμάτη στερήσεις, απόλυτα φτωχική και χωρίς να προκαλέσει ποτέ κανέναν: Αυτό χαλάει το "προοδευτικό" παραμυθάκι περί "χοντρών παπάδων με λεφτά και Μερσεντές", όπως βέβαια και τον έτερο μύθο περί "αμύθητης εκκλησιαστικής περιουσίας που τρώνε οι παπάδες"!

Δεν αντέχουν οι υβριστές του, να τον βλέπουν ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ, ΧΙΛΙΟΦΟΡΕΜΕΝΟ ΡΑΣΟ σε κάθε φωτογραφία!

Ενοχλούνται όταν αντικρύζουν την ταπεινή Καλύβη του, που δεν είχε ούτε...πισίνες, ούτε τζακούζια, ούτε σουίτες, όπως νομίζουν αυτοί οι αρρωστημένοι εγκέφαλοι για το Άγιον Όρος!

- Δεύτερον, διότι ο Γέροντας Παϊσιος ήταν φλογερός Πατριώτης! Όχι "φασίστας" και τις γνωστές καραμέλες των διεθνιστών αντίχριστων, αλλά ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!

Πολέμησε στον Εμφύλιο ως Ασυρματιστής, όπου διακρίθηκε για την αυτοθυσία του να πηγαίνει πάντα στην πρώτη γραμμή, προκειμένου να μην κινδυνεύουν οι φαντάροι που είχαν οικογένειες! Έκανε συνολικά 5 χρόνια θητεία (!!!), ενώ οι υβριστές του είτε έβγαλαν...τρελόχαρτο για να την αποφύγουν, είτε έβαλαν βύσμα για να περάσουν καλά!

- Προέβλεψε πολλά και διάφορα, που σήμερα επιβεβαιώνονται! Αυτό τους ενοχλεί απίστευτα! Τι να πρωτοθυμηθούμε; Το "Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους κυνηγήσει"; Το άλλο "Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε";;;

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αναφέρουμε μόνο ό,τι από αυτά που είπε έχει ΗΔΗ επιβεβαιωθεί! Διότι μίλησε π.χ και για τον διαμελισμό της Τουρκίας! Τι έχουν να πουν τώρα οι υβριστές του, που όλο και περισσότεροι επικροτούν ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;;;

- Μιλούσε πάντα με απλό λόγο, κατανοητό από όλους, αγράμματους και σπουδαγμένους: Αυτό δεν το αντέχουν οι δήθεν "κουλτουριάρηδες"! Να μιλάει στην καρδιά και το μυαλό των ανθρώπων, κάθε ηλικίας και μόρφωσης, ένας αγράμματος καλόγερος! Κι εκείνους, τους...πνευματικούς ανθρώπους - τρομάρα τους! - να τους φτύνουν και να νομίζουν ότι...βρέχει!

- Επίσης, όπως ήδη αναφέραμε, είχε ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ! Δεκάδες προσκυνητές επισκέπτονται καθημερινά την Καλύβη του στο Άγιον Όρος, στην συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι! ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΑΔΕΣ ΛΑΟΥ προσκύνησαν στον τάφο του στη Μονή Σουρωτής τον Ιούλιο, στο Μνημόσυνό του!

Αντίθετα, οι υβριστές του, πέρα από την εμφανή υποστήριξή τους από τα ελεεινά πορνο - ΜΜΕ, πού ακριβώς βρίσκουν απήχηση; Κι αν κάνουμε λάθος, γιατί μετά τον τόσο ντόρο μαζεύτηκαν μόλις 11 (ΝΑΙ, ΕΝΤΕΚΑ!!!) γραφικοί να τον χλευάσουν χθες στο Σύνταγμα, εισπράττοντας την απόλυτη περιφρόνηση του λαού, που τους αντιμετωπίζει ως τους...τρελούς του χωριού;

Είναι εμφανές πως η συγκεκριμένη οικτρή μειοψηφία - που έχει το θράσος να μιλάει για δημοκρατία, όταν δεν σέβεται τον πρώτο και απαράβατο όρο της, δηλαδή την αρχή της πλειοψηφίας! - θέλει να μας μεταδώσει τον σκοταδισμό της, την ανωμαλία της και τον μηδενισμό της!

Ε, λοιπόν, δεν θα τους το επιτρέψουμε!

Ο βίος, οι λόγοι και οι νουθεσίες του Γέροντος Παϊσίου και άλλων φωτισμένων Πατέρων της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ Εκκλησίας μας, δείχνουν σε όλους μας τον σωστό δρομο και μας καθοδηγούν! Κι έχουμε χρέος να τους μελετάμε και να εφαρμόζουμε τα διδάγματά τους στη ζωή μας!

Αυτή, είναι η καλύτερη και πλέον αποστομωτική απάντηση στους ασχημονούντες υβριστές της Πίστης μας!
amnos
amnos

Δημοσίευση από amnos Τετ Απρ 17, 2013 1:53 am

xristoforos έγραψε:
amnos
amnos

Δημοσίευση από amnos Τετ Απρ 17, 2013 1:53 am

xristoforos έγραψε:κοιταχτε σας παρακαλω στο 3.14 του βιντεο την αθλητρια που φιλαει τον Χριστο και την Παναγια συγκινημενη (στους αγωνες του Λονδινου)
ανατριχιλα σκετη..παγωνεις,κοκκαλωνεις και δακρυζεις(ορισμενοι ισως κ να δακρυζουν αναλογως το βαθμο θρησκευτικοτητας ενος ανθρωπου)...αν εχεις μεσα σου εστω και ενα μικρο ψηγμα πιστεως...
amnos
amnos

Δημοσίευση από amnos Τετ Απρ 17, 2013 1:54 am

xristoforos έγραψε:Οικουμενισμός, και κοινή αγορά, ένα κράτος μεγάλο, μια θρησκεία στα μέτρα τους. Αυτά είναι σχέδια διαβόλων. Οι Σιωνιστές ετοιμάζουν κάποιον για Μεσσία. Γι' αυτούς ο Μεσσίας είναι βασιλιάς, δηλαδή θα κυβερνήση εδώ στην γη

Άλλα ό Θεός θα το αξιοποίηση στο καλό. Θα πάνε αυτοί. Και οι κομμουνιστές πόσα χρόνια δηλαδή. Δούλεψαν κοντά 75 χρόνια και δεν κράτησαν, κράτησαν ούτε 70 χρόνια, 72...

Οι Σιωνιστές δουλεύουν τώρα, ξέρεις πόσα χρόνια; και 250. Αυτοί ούτε 7 χρόνια δεν θα κρατήσουν..

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Κ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ !!!!!!!
ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΠΤΑΕΤΙΑ!!!!!!!!!!!!
amnos
amnos

Δημοσίευση από amnos Τετ Απρ 17, 2013 1:54 am

Γιώργος έγραψε:
Θοδωρής έγραψε:Ο Παϊσιος είπε ότι κάποια στιγμή οι Έλληνες απογοητευμένοι από τους πολιτικούς θα τους διώξουν και θα φέρουν τον τέως βασιλιά Κων/νο ως "διαιτητή". Και κλείνει ο Παϊσιος λέγοντας "Θα τα οικονομήσει όλα καλά ο Θεός μας", θεωρώντας φυσικά την επιστροφή του βασιλιά ως ένα θετικό γεγονός.

Πώς συνδέεται αυτό με το γεγονός ότι ο Κων/νος είναι νονός του Ουίλιαμ;
Θα προσπαθήσει μήπως ο βασιλιάς να μας "πλασάρει" τον Ουίλιαμ ως την ενδεδειγμένη λύση; Εάν αυτό ισχύει, τότε πως είναι δυνατόν η επιστροφή του βασιλιά να είναι θεϊκό έργο;

Ή μήπως ο Ουίλιαμ δεν έχει καμία σχέση με τον Αντίχριστο;

Θοδωρή,
καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι:Σε ότι είπε ο γέροντας Παίσιος,δεν σημαίνει οτι θα πέσει σε όλα μέσα,είναι άνθρωπος και αυτός και είναι ανθρώπινα τα λάθη.Για παράδειγμα,ο γέροντας έχει εκφράσει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη οτι θα υπάρξει ζωή και μετά τον Αντίχριστο,πράγμα αντίθετο απο την διδασκαλία της Ορθόδοξης Εκκλησίας.Δεν θα πρέπει λοιπόν να παίρνουμε τα λόγια του σαν Ευαγγέλιο,αλλά να τα τεστάρουμε δυό και τρείς φορές πριν τα αποδεχτούμε.Αυτό βέβαια δεν ισχύει μόνο για τον πατέρα Παίσιο αλλά για οποιονδήποτε άλλο σεβάσμιο γέροντα ή ιερέα.Χρειάζεται ιδιαίτερη νήψη και διάκριση για να καταλαβαίνουμε το ορθό απο το λάθος.Κάτι όμως που δεν υπάρχει,πράγμα που έχει οδηγήσει σε ψευτοδοξασίες και φανφαρολογίες.......
amnos
amnos

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης