ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Σφράγισμα - 666

+4
FirstLast
jm_ac_2018
xristoforos
raimon
8 απαντήσεις

Σελίδα 16 από 28 Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 28  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Σφράγισμα - 666 - Σελίδα 16 Empty Απ: Σφράγισμα - 666

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 10:17 am

xristoforos έγραψε:ΩΡΑΙΑ....

ΤΟ ΑΜΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 666?

ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟ 666...ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΩ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΩ...Κ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ...

ΑΡΑ?

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 666?
ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ?
raimon
raimon

Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 10:18 am

sarotos έγραψε:δεσμευομαι να φερω ολες τις αποδειξεις για το εαν λειτουργει με το 666 η οχι.

χριστοφορε, ξερεις γιατι δεν εχω κατσει να ψαξω, αν και γνωριζω μεσες ακρες, εαν λειτουργει με το 666 ο ΑΜΚΑ?

διοτι δεν με ενδιαφερει.

ακομα και να μην λειτουργει με το 666, με αριθμοποιει. δηλαδη, το να δεχτω τον ΑΜΚΑ, δεχομαι την αριθμοποιηση μου, οπου ειναι απολυτως αντιθετη με το Αγιο ονομα που ελαβα στην βαπτιση μου.

δεν με νοιαζει λοιπον εαν λειτουργει με το 666, διοτι ουτως η αλλως, με αποβαπτιζει ο ΑΜΚΑ.
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 10:18 am

vas019 έγραψε:
sarotos έγραψε:γιωργο, ειναι αριθμοι μητρωου. βεβαιως και ειναι.

οι αριθμοι ομως, αφορουν το φυσικο προσωπο και οχι το εγγραφο, οπως ας πουμε ο αριθμος της ταυτοτητος που αφορα το εγγραφο.

για την εφορια δηλαδη, ο ΑΦΜ ειναι η ταυτοτητα σου,
οτι ακριβως για την ασφαλεια σου ο ΑΜΚΑ.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕς ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΑΣΕΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΠΕΡΙ ΠΡΩΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟΥ, ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ...

ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑς ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ....
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ..

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΦΜ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ....ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ , ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ...ΟΧΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΤΡΩΟΥ...ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ...

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΦΜ ΕΑΝ ΤΟΝ ΕΧΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ...ΕΓΓΡΑΦΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΦΕΚ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ...
ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΡΙΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 98 (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 99) ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΑΡΧΙΚΑ) Η ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΕΚ ΟΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΦΜ, ΟΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΑΘΡΕΣ ΓΕΛΙΟΙΤΗΤΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΑΚΡΟΒΑΣΙΕΣ ΑΘΛΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ...

ΕΑΝ ΘΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Η ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΑΝ Ο ΑΦΜ ΑΛΛΑΖΕ ΠΡΙΝ ΤΟ 98 ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΕΙΝΕΣΑΙ ....

ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΣΟΥ ...ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ...
ΒΕΒΑΙΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ Ο ΑΦΜ..

ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΙΣ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΜΕΝΟ ...
ΠΡΩΤΟ Η ΔΕΥΤΕΡΟ ...ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ Η ΟΧΙ ...

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΦΜ , ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ ΑΦΜ.

ΑΛΛΙΩΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΜ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΜ ΣΑΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Η ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. ΟΡΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ...ΕΦΑΜΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ...

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕς ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΦΕΚ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΩΝ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ , ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ 666 ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ , ΟΤΙ ΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ...

ΠΟΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ...ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ...

ΑΕΡΟΛΟΓΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΛΑΝΟΙ ΠΟΛΛΟΙ...
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 10:19 am

xristoforos έγραψε:
sarotos έγραψε:δεσμευομαι να φερω ολες τις αποδειξεις για το εαν λειτουργει με το 666 η οχι.

χριστοφορε, ξερεις γιατι δεν εχω κατσει να ψαξω, αν και γνωριζω μεσες ακρες, εαν λειτουργει με το 666 ο ΑΜΚΑ?

διοτι δεν με ενδιαφερει.

ακομα και να μην λειτουργει με το 666, με αριθμοποιει. δηλαδη, το να δεχτω τον ΑΜΚΑ, δεχομαι την αριθμοποιηση μου, οπου ειναι απολυτως αντιθετη με το Αγιο ονομα που ελαβα στην βαπτιση μου.

δεν με νοιαζει λοιπον εαν λειτουργει με το 666, διοτι ουτως η αλλως, με αποβαπτιζει ο ΑΜΚΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΜΚΑ...ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤOYΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝ...''ΕΛΑ ΕΔΩ ΑΡΙΘΜΕ ΑΜΚΑ ΤΑΔΕ..ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ;'' ?
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 10:19 am

sarotos έγραψε:
Ποιανου αγιου λογια ειναι ?
Αστεια λες ?

Λοιπον μην μακρηγορουμε , η θεση μου ειναι κοντα η ακριβως του π.Σαραντη γιατην ωρα ..

Μακαρι να ειναι οπως τα λες για τα θαυματα, αλλα ειναι πολλα που δεν κολλανε ..

ΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ...

επειδη ο βασιλης λεει πως συμπορευεται απολυτα με τα λεγομενα του σαραντη σαραντου, ας δουμε ποσο ειλικρηνης στον λογο του ειναι ο βασιλης..

στην πραγματικοτητα, ο σαραντης σαραντος, εχει ΑΚΡΙΒΩΣ τις ιδιες θεσεις που εχουμε και εμεις.
επειδη ομως δεν γνωριζει ο βασιλης, οπως δεν γνωριζει σχεδον τιποτε (εκτος απο την ερευνα που εχει κανει για τον αντιχριστο που εκει οντος εχει γνωσεις), αλλα παρολα αυτα εχει για τα παντα αποψη,
με τον σαραντη σαραντο συνεργαζομαστε απο το 2009, και εχω συζητησει μαζι του ξεκαθαρα το πως εχουν τα πραγματα, και συμφωνουμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

η μονη μας διαφωνια ειναι οτι εκεινος πιστευει το κρατος, οτι δεν θα μπει στις ηλεκτρονικες ταυτοτητες το 666, και οτι ουτε ο ΑΜΚΑ το εχει, ενω εγω πιστευω αυτα που εχουν ξεφυγει απο τα στοματα των ιδιων των πολιτικων, οτι λειτουργουν οντος με το 666.
επισης, το κρατος σε επισημες επιστολες με σφραγιδα Ορθοδοξων συλλογων παρ Αρειο Παγο απο μερους μου, αρνειται πεισματικως να απαντησει στις ξεκαθαρες ερωτησεις περι του τροπου λειτουργιας μηχανογραφικων συστηματων.
εχουν κανει μια πολυ υπουλη διαδικασια, να αναθετουν τα project της αριθμοποιηση σε διοτικες εταιρεις, οπου εχει υπαρχει αλλο νομικο δικαιο ερευνας.

τωρα, οσον αφορα τα λογια του σαραντη σαραντου για την αριθμοποιηση του ΑΜΚΑ, ας δουμε μερικα απο τα λογια του στα υπογεγραμενα εγγραφα του...

"Πρωτίστη σημασία δίνεται στην προσωπικότητα του ανθρώπου, που κατά την Ορθόδοξη Εκκλησία μας είναι ελεύθερη και ανεπανάληπτη.Η δια του ΑΜΚΑ αριθμοποίησι του ανθρώπου ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ την αξία και μοναδικότητα του ανθρωπίνου προσώπου..."

αραγε βασιλη εχεις την ιδια πιστη με τον σαραντη σαραντο?

αλλη μια φορα, δειχνεις.. αναληθης (το λεω εξευγενισμενα)

διαβαζουμε απο το κατωθι εγγραφο του σαραντη σαραντου,

Ἀρχιμανδρίτου. Σαράντη Σαράντου
ΑΜΚΑ :
Εἶναι μιά ἁπλῆ κάρτα; Ἐνημέρωση, τοποθέτηση, ὁμολογία.

σχετικα με τον ΑΦΜ, απο λογια του σαραντη σαραντου στο ιδιο εγγραφο, μπας και ο βασιλης καταλαβει επιτελους..

Συνθήκη Σέγκεν
Οἱ ἠλεκτρονικές ταυτότητες καθιερώθηκαν τό 1986 γιά πρώτη φορά μέ τό νόμο 1599 τοῦ Κουτσόγιωργα «περί ἠλεκτρονικῶν ταυτοτήτων καί τοῦ ΕΚΑΜ». Κινητοποιήσεις κληρικῶν καί λαϊκῶν μαζί μέ τήν ἀντίδραση τοῦ τότε ἀρχιεπισκόπου Σεραφείμ κατέστησαν ἀνενεργό τό νόμο. Ἐφαρμόσθηκε ὅμως ὁ Α.Φ.Μ., ἕνας ἀριθμός πού χαρακτηρίζει διά βίου τόν πολίτη στίς οἰκονομικές του συναλλαγές.

εδω βασιλακη, μιλαει για τον νομο του 98 που σου παρεθεσα αποσπασματα απο το ΦΕΚ μπας και καταλαβεις..

συνεχιζω με τα πιστευω του σαραντη σαραντου, που αναληθως ειπε ο βασιλης οτι εχει κοινα πιστευω..

απο το ιδιο, ως ανω εγγραφο,

Νόμοι, Άρθρα, ΑΜΚΑ
Παρά ταῦτα καθιερώθηκε ὁ ΑΜΚΑ μέ τό ἄρθρο 64 τοῦ Ν. 2084/1992 καί συμπληρώθηκε μέ τήν παράγραφο 8 τοῦ ἄρθρου 20 τοῦ Ν. 2556/1997, τό ἄρθρο 39 τοῦ Ν. 2676/1999 καί τήν παράγραφο 8 τοῦ ἄρθρου 62 τοῦ Ν. 3518/2006. Τέλος σύμφωνα μέ τό ἄρθρο 153 τοῦ Νόμου 3655/2008 ὁρίζεται ὁ ΑΜΚΑ ὡς ὁ ἀριθμός ἐργασιακῆς καί ἀσφαλιστικῆς ταυτοποίησης ὅλων τῶν πολιτῶν τῆς χώρας ὑποχρεωτικά.......

Σήμερα οἱ Ὀρθόδοξοι καί τό Ὀρθόδοξο Οἰκουμενικό Πατριαρχεῖο μας καταπιέζονται ἀπό τήν Τουρκική ἀνθελληνική ἐξωτερική πολιτική. Ὅσοι δέν πάρουμε τίς κάρτες τοῦ ΑΜΚΑ γιά λόγους χριστιανικῆς συνειδήσεως θά ἀντιμετωπισθοῦμε ὅπως καί οἱ Ἕλληνες Ὀθρόδοξοι στήν Τουρκία καί τό Ὀρθόδοξο Οἰκουμενικό Πατριαρχεῖο. Θά καταντήσουμε «διωκόμενοι» ὡς μειονότητα στήν πατρίδα μας;......

Ἡ κυβέρνηση ἔσπευσε νά ἀνακοινώσει ὅτι ἔχουν πάρει τόν ΑΜΚΑ ἄνω τῶν 7.000.000 πολιτῶν. Εἶναι γεγονός ὅτι πράγματι τίς πρῶτες ἡμέρες τοῦ Ἰουνίου τά ΚΕΠ ἦταν ἀσφυκτικά γεμάτα ἀπό τούς πολῖτες πού ζητοῦσαν πανικόβλητοι τόν ΑΜΚΑ. Δέν ἀναφέρουν ὅμως τά Μ.Μ.Ε. τίς ἀντιδράσεις τῶν πολιτῶν, πού ἔχουν σωστά ἐνημερωθεῖ καί γνωρίζουν τί εἶναι ὁ ΑΜΚΑ. ..........

Ισόβιος προσωπικός αριθμός
1. Στό 153ο ἄρθρο καί στή 2η παράγραφο τοῦ ἀσφαλιστικοῦ Νόμου καθορίζεται ὁ ἀριθμός κάθε πολίτη τῆς χώρας πού θά εἶναι ἰσόβιος, ἐντελῶς προσωπικός καί θά ἔχει παγκόσμια ἰσχύ. Ἔτσι κάθε πολίτης ἐντάσσεται στό παγκόσμιο κράτος τῆς Νέας Ἐποχῆς......

και τελος, το τελευταια αυτο κομματι απο τα λογια του Π.σαραντη, ειναι για να βουλωσει το στομα του ο βασιλης σε πραγματα που δεν γνωριζει, και να μην λεει ψεματα, οτι εχει τα ιδια πιστευω με τον σαραντη σαραντο που εδω και 3.5 χρονια συνεργαζομαστε για αυτο το ζητημα, και εχει σωσει παλαιοημερολογιτες απο τον θανατο των μη φαρμακων..

τα λογια του σαραντη σαταντου..

Αριθμοποίηση του ανθρώπου

2. Ὁ κάθε ἄνθρωπος χάνει τό βαπτιστικό του ὄνομα ἀκόμα καί τό ἐπώνυμό του καί γίνεται γνωστός στό παγκόσμιο κράτος μέ τόν ἀριθμό πού τοῦ δίνει πλέον ἡ Νέα Ἐποχή. Καταντᾷ ἔτσι ὁ ἄνθρωπος ὡς ἕνας ἀριθμός, οὐσιαστικά χωρίς ὄνομα. Εἶναι ἕνας ἀριθμός μέσα στά ἑκατομμύρια τῶν ἀριθμῶν πού ἀντιστοιχοῦν σέ κάθε ἄνθρωπο. Τό πρόσωπο τό μοναδικό καί ἀνεπανάληπτο κατά τή χριστιανική ἀντίληψη μεταβάλλεται σέ ἀριθμό.
Ἡ προσβολή τοῦ ἀνθρωπίνου προσώπου μεγιστοποιεῖται ὅταν συνεκτιμηθεῖ μέ τήν ἀπαξίωση τοῦ κύρους τοῦ Μυστηρίου τῆς Βαπτίσεως, τήν ὁποία ἐπιφέρει ἡ προαναφερθεῖσα ταυτοποίηση τοῦ προσώπου μέσῳ τοῦ ἀριθμοῦ καί ὄχι μέσῳ τοῦ ἀναγνωρισμένου Χριστιανικοῦ ὀνόματος, ὅπως συμβαίνει μέχρι σήμερα.
Ἄλλωστε ἡ προστασία τῆς θρησκευτικῆς συνείδησης παρέχεται πλήρως ἀπό τό ἄρθρο 9 τοῦ Ἑλληνικοῦ Συντάγματος, στή 1η παράγ. τοῦ 2ου ἄρθρου γιά τήν ἀξία τοῦ ἀνθρώπου καί στή 1η παράγ. τοῦ 13ου ἄρθρου πού γίνεται λόγος γιά τήν ἐλευθερία τῆς θρησκευτικῆς συνείδησης.
Ἡ ταύτιση τοῦ φυσικοῦ προσώπου μέ ἕνα ἀριθμό καί ἡ ἀναγνώρισή του μέ αὐτόν τόν ἀριθμό ἐξομοιώνει τόν ἄνθρωπο μέ ζῷο ἤ πρᾶγμα. Ἀνακαλεῖ στή μνήμη μας τούς κρατουμένους στά ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ἀκόμη ἡ ἀριθμοποίηση καί κατά συνέπεια ὁ ὑποβιβασμός τῆς ἀξίας τοῦ προσώπου ἀντίκειται πλήρως στή διάταξη τοῦ 1ου ἄρθρου τοῦ Χάρτη τῶν θεμελιωδῶν δικαιωμάτων τῶν πολιτῶν τῆς Ε.Ε., τῆς 1ης παραγράφου τοῦ 2ου ἄρθρου τοῦ Ἑλληνικοῦ Συντάγματος πού μιλάει γιά τήν ἀξία τοῦ ἀνθρώπου καί τοῦ 57ου ἄρθρου τοῦ Ἀστικοῦ Κώδικος πού μιλάει γιά τήν προστασία τῆς προσωπικότητος, καθόσον ἡ ζωή καί ἡ προσωπικότητα τοῦ ἀνθρώπου εἶναι τά ὕψιστα ἀγαθά πού προστατεύονται ἀπό τό δικαιϊκό μας σύστημα, κάτι πού ἐπιδεικτικά ἀγνοεῖ ὁ Ν. 3655/2008

Αντίσταση στον ΑΜΚΑ
Ἑπομένως ἀποτελεῖ καθῆκον κάθε ἐλεύθερου καί δημοκράτη πολίτη νά ἀντισταθεῖ στήν ἐφαρμογή τῶν ἀνωτέρω νόμων καί νά ἀρνηθεῖ τήν ἀποδοχή καί παραλαβή τοῦ ΑΜΚΑ. Ἔχει καθῆκον ἰδιαίτερα ὁ ὀρθόδοξος χριστιανός νά ἐνεργήσει κατ’ αὐτόν τόν τρόπο πρός ὁμολογία τῆς Ὀρθοδόξου Πίστεως

ο νοων νοειτω!
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 10:20 am

sarotos έγραψε:
xristoforos έγραψε:

διοτι δεν με ενδιαφερει.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΜΚΑ...ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤOYΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝ...''ΕΛΑ ΕΔΩ ΑΡΙΘΜΕ ΑΜΚΑ ΤΑΔΕ..ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ;'' ?

βεβαιως και οχι..

με το ονομα σου θα σε φωναζαν και παλι. το ονομα σου χριστοφορε δεν καταργειτε με τον ΑΜΚΑ.
αυτο που γινεται, ειναι να αποδεχεσαι εσυ, αυτο που σου επιβαλει το κρατος, να αριθμοποιησεις το προσωπο σου, ωστε πλεον να μην αναγνωριζαι απο το κρατος ως ονομα, ως βαπτισμενος ΟΡθοδοξος χριστιανος, αλλα ως νουμερο.

αυτο ειναι η αριθμοποιηση.. αποβαπτισμα

αναγνωριση του προσωπου σου μεσω ενος αριθμου και οχι μεσω του ονοματος σου.
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 10:21 am

xristoforos έγραψε:ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΚΑΙ ΔΕ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ?
ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ? ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ !
ΔΙΟΤΙ ΣΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ !
raimon
raimon

sarotos έγραψε:χριστοφορε, καταρχας διαβασε τα λογια του σαραντη σαραντου να δεις οτι δεν τα λεω εγω, η μονο οι παλαιοημερολογιτες.
εξαλου, εχω νεοημερολογιτες φιλους και φιλες, οπου δεν εχουν λαβει ΑΜΚΑ γιατι γνωριζουν πως ειναι αρνηση Χριστου.

χριστοφορε, για το πως θα κριθουν οι ανθρωποι οι οποιοι δεν ειναι χριστιανοι, δεν εχει σχεση με αυτο που συζηταμε εδω.
εκεινοι που δεν ειναι χριστιανοι, εχουν παντελως διαφορετικα κριτηρια κρισεως απο οτι ο Χριστιανος.

εμεις θα κριθουμε βαση του χριστιανικου δογματος.
raimon
raimon

vas019 έγραψε:
sarotos έγραψε:επισης, επειδη ακουσα απο τον βασιλη να λεει πως συμπορευεται απολυτα με τα λεγομενα του σαραντη σαραντου, ας δουμε ποσο ειλικρηνης στον λογο του ειναι ο βασιλης..

Οχι σε ολα , αλλιως θα ηταν πνευματικος μου...
Στην θεση περι του αν η αριθμοποιηση εξισουται με το χαραγμα της Αποκαλυψης οπως διατεινεσαι...
Οθτε η θεση του π.Σαραντη ειναι η θεση της εκκησιας η των αλλων αγωνιστων..Την εκμεταλευομαι σαν ευκαιρια για αντισταση και προσχωμα στα σχεδια χαραγματος , οχι οτι η καρτα ειναι το χαραγμα. ΔΕΝ ΕΧΕΙ τεςτοια θεση ο πατηρ. Γνωριχει απλα οτι ειναι αναχωμα και προσπαθει να βρει πνευματικο πατημα για αναχωμα. Δεν σημαινει οτι ο ορισμος του ειναι θεοπνευστος η σωστος. Η προσθεση του ομως ειναι...

Να ρωτας διευκρινησεις λοιπον περι των σημειων συμφωνιας σε τετοιες περιπτωσεις , και να μην προτρεχεις οπως παντα ...

στην πραγματικοτητα, ο σαραντης σαραντος, εχει ΑΚΡΙΒΩΣ τις ιδιες θεσεις που εχουμε και εμεις.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΙ...ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ..ΜΕΓΑ ΧΑΣΜΑ..

επειδη ομως δεν γνωριζει ο βασιλης, οπως δεν γνωριζει σχεδον τιποτε (εκτος απο την ερευνα που εχει κανει για τον αντιχριστο που εκει οντος εχει γνωσεις), αλλα παρολα αυτα εχει για τα παντα αποψη

Το τι γνωριζω μπορει να σχηματισει καποιος αποψη απο την διασπορα της θεματολογιας του φορουμ που ειναι δικη μου διαμορφωση και την συνεισφορα σε αυτα..Εαν σε καποιο μεχρι τωρα με εχεις πιασει φαουλ. δειξε το μου αποδειγμενα. Δεν ειμαι αλανθαστος, απλα απο εσενα δεν ετυχε μεχρι τωρα..σε σοβαρο θεμα ..
Αν θες και να σου δειξω και εκτος αμιγως ορθοδοξου περιεχομενου και συνεισφορα μου σε αλλα θεματα και φορουμ, πολυ ευχαριστως..

Εχω αποδειξεις λοιπν αντιθετες σε οτι ισχυριστηκες περι του αντιχριστου μονο περιορισμου των γνωσεων μου. Αντιθετα εσυ πρεπει να αποδειξεις τα λογια σου εναντια στις αποδειξεις μου ..Αλλιως αξιοπιστια 0..

με τον σαραντη σαραντο συνεργαζομαστε απο το 2009, και εχω συζητησει μαζι του ξεκαθαρα το πως εχουν τα πραγματα, και συμφωνουμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Αφου παρακατω μιλας για διαφοροποιηση πως τολμας και τονιζεις μαλιστα την λεξη απολυτως? Θα μπορουσες να πεις σε πολλα...

η μονη μας διαφωνια ειναι οτι εκεινος πιστευει το κρατος, οτι δεν θα μπει στις ηλεκτρονικες ταυτοτητες το 666, και οτι ουτε ο ΑΜΚΑ το εχει, ενω εγω πιστευω αυτα που εχουν ξεφυγει απο τα στοματα των ιδιων των πολιτικων, οτι λειτουργουν οντος με το 666.

Το πως λειτουργουν στα κρυφα , ακομη και δικιο να εχεις δεν σημαινει οτι ειναι χαραγμα...χαραγμα ειναι η συνειδητη αποδοχη και οχι απλα σε καρτα, αλλα σιγουρα η αντισταση μπορει να αρχιζει απο εκει..
Δηλαδη θες να μας πεις οτι λογω του 666 δεν ειναι χαραγμα..και

τωρα, οσον αφορα τα λογια του σαραντη σαραντου για την αριθμοποιηση του ΑΜΚΑ, ας δουμε μερικα απο τα λογια του στα υπογεγραμενα εγγραφα του...

"Πρωτίστη σημασία δίνεται στην προσωπικότητα του ανθρώπου, που κατά την Ορθόδοξη Εκκλησία μας είναι ελεύθερη και ανεπανάληπτη.Η δια του ΑΜΚΑ αριθμοποίησι του ανθρώπου ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ την αξία και μοναδικότητα του ανθρωπίνου προσώπου..."

αραγε βασιλη εχεις την ιδια πιστη με τον σαραντη σαραντο?

Οχι σε αυτο πλεον οχι, αν και με ειχε προβληματήσει καιρο ..
Δεν θεωρω οτι ειχε δικαιο η εκφραση του , αλλωστε δεν ειναι πρωτη φορα που παραδεχεται οτι εχει αδικο προς τιμην του..
ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ? Τα πνευματικοπαιδια του ειναι χωρις ΑΜΚΑ?
Πηγαινε του την θεση μου εαν θελεις περι του αν το αμκα και αφμ ειναι αριθμοποιηση...Αν ειναι αληθεια θα τον φωτισει ο Θεος και θα το καταλαβουμε απο την απαντηση του..ΑΝ ΟΧΙ , παλι πτος τιμην του θα ειναι η αλλαγη της θεσης του. Υποψιαζομαι επηρεασμο απο ΓΟΧ σαν και σενα στην χωρις εξηγηση αυθαιρετη ερμηνεια του αν ειναι αριθμοποιηση..

αλλη μια φορα, δειχνεις.. αναληθης (το λεω εξευγενισμενα)

Τα αλλη μια φορα εκτος του συγκεκριμενου θεματος πρεπει να μας τα εξηγησεις ..αλλιως ειναι κλασικες συκοφαντιες και αερολογιες..
Δειξε μας που αλλου καταρχας εκτος απο το θεμα εν εξελιξει..

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΑΜΤΙΚΟΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ..
ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΡΕΝΑΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΣ ΗΔΗ ΧΑΡΑΓΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ .. ΕΛΛΗΝΩΝ ...

ΜΕΓΑ ΧΑΣΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΣΥΜΠΝΕΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΑΡΑΝΜΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ...

ΑΦΟΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΑ , ΣΤΟΝ ΘΥΜΙΣΑ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ...
ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΟΜΩΣ , ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ...

ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ..
ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΕΒΑΣΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΤΛ ...ΑΥΤΟΝ ΕΝΝΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΩ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΛΑΘΟΣ ΓΝΩΜΕΣ ...

ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ..ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΜΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΟΥ ..

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ..
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 10:22 am

sarotos έγραψε:επισης, να απαντησω και στην ερωτηση του βασιλη που δηθεν δεν καταλαβε...

ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΡΙΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 98 (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 99) ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΑΡΧΙΚΑ) Η ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΕΚ ΟΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΦΜ, ΟΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΑΘΡΕΣ ΓΕΛΙΟΙΤΗΤΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΑΚΡΟΒΑΣΙΕΣ ΑΘΛΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ...

ειναι κριμα βασιλη,
αφου εκτεθικες τοσο πολυ σε ολα σου τα λογια, να συνεχιζεις τα ιδια..
αυτο, δειχνει εναν ανθρωπο, αναξιο ασχολιας. δεν το καταλαβαινεις?

ιδου λοιπον:

Άρθρο 4
Απόδοση ΑΦΜ

1. Η απόδοση ΑΦΜ στα Φυσικά πρόσωπα προηγείται της βεβαίωσης έναρξης εργασιών. Ο ΑΦΜ διατηρείται καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής των Φυσικών Προσώπων και δεν μεταβάλλεται σε περίπτωση αλλαγής οποιουδήποτε στοιχείου όπως οικογενειακή κατάσταση, διεύθυνση κατοικίας, επαγγέλματος, δραστηριότητας, αρμόδιας ΔΟΥ, είδος και αριθμός ταυτότητας.

πριν γινει η μεταβολη του ανωθι νομου, ο ΑΦΜ μεταβαλοταν σε περίπτωση αλλαγής οποιουδήποτε στοιχείου όπως οικογενειακή κατάσταση, διεύθυνση κατοικίας, επαγγέλματος, δραστηριότητας, αρμόδιας ΔΟΥ, είδος και αριθμός ταυτότητας, οπως λεει ο ιδιος ο νομος.

μετα απο αυτον τον νομο, ο ΑΦΜ κατασταθηκε αμεταβλητος, οπως λεει και ο ιδιος ο νομος.

τι να σου πω ρε βασιλη..

εγω γνωριζω το πως λειτουργεις, και το εχω καταλαβει απο τις πρωτες στιγμες. ειναι αποριας αξιον που δεν εχουν κατανοησει οι υπολοιποι.
απορω πραγματι..
raimon
raimon

sarotos έγραψε:τα παντα ειναι εδω,

ο καθε ενας που εχει νου, ας νοησει..

οποιος θελει να μου κανει οποιαδηποτε ερωτηση και να συζητησουμε επι του θεματος, ευχαριστως να απαντησω..
raimon
raimon

vas019 έγραψε:
sarotos έγραψε:επισης, να απαντησω και στην ερωτηση του βασιλη που δηθεν δεν καταλαβε...

ειναι κριμα βασιλη,
αφου εκτεθικες τοσο πολυ σε ολα σου τα λογια, να συνεχιζεις τα ιδια..
αυτο, δειχνει εναν ανθρωπο, αναξιο ασχολιας. δεν το καταλαβαινεις?

ιδου λοιπον:

Άρθρο 4
Απόδοση ΑΦΜ

1. Η απόδοση ΑΦΜ στα Φυσικά πρόσωπα προηγείται της βεβαίωσης έναρξης εργασιών. Ο ΑΦΜ διατηρείται καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής των Φυσικών Προσώπων και δεν μεταβάλλεται σε περίπτωση αλλαγής οποιουδήποτε στοιχείου όπως οικογενειακή κατάσταση, διεύθυνση κατοικίας, επαγγέλματος, δραστηριότητας, αρμόδιας ΔΟΥ, είδος και αριθμός ταυτότητας.

πριν γινει η μεταβολη του ανωθι νομου, ο ΑΦΜ μεταβαλοταν σε περίπτωση αλλαγής οποιουδήποτε στοιχείου όπως οικογενειακή κατάσταση, διεύθυνση κατοικίας, επαγγέλματος, δραστηριότητας, αρμόδιας ΔΟΥ, είδος και αριθμός ταυτότητας, οπως λεει ο ιδιος ο νομος.

μετα απο αυτον τον νομο, ο ΑΦΜ κατασταθηκε αμεταβλητος, οπως λεει και ο ιδιος ο νομος.
.

Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ...
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΒΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ , ΟΧΙ ΣΚΕΤΟ ΑΡΘΡΟ 4...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΟΥΔΑΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΦΜ...ΔΙΑΣΑΦΗΝΙΖΕΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΠΑ..

ΤΟ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΕ ΟΤΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ. ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ...ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΑΦΜ, ΠΡΙΝ ΤΟ 98 ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕΣ , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ..
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΣΗ ...ΟΤΙ ΑΟ ΑΦΜ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ...

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΚΤΛ ..ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΝΚ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ...ΑΝΑΜΕΝΩ ΣΤΑ ΤΟΥ Π.ΣΑΡΑΝΤΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ, ΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΑΜΚΑ..
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 10:23 am

Γιώργος έγραψε:Γράφει η Αποκάλυψη:
''και ποιεί πάντας,τους μικρούς και τους μεγάλους,και τους πλούσιους και τους πτωχούς,και τους ελεύθερους και τους δούλους,ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών ή επί των μετώπων αυτών,και ίνα μή τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι εί μη ο έχων το χάραγμα,το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος αυτού''

Μας λέει δηλαδή οτι δεν θα μπορεί κάποιος να αγοράσει ή να πουλήσει αν δεν έχει:
1)το χάραγμα
2)το όνομα του θηρίου
3)ή τον αριθμό του ονόματος αυτού

Ο αριθμός αυτός είναι το 666.

Φαίνεται εκ πρώτης όψεως,οτι διαχωρίζει το χάραγμα απο το όνομα του θηρίου και τον αριθμό του ονόματος αυτού.Δηλαδή,μπορεί το χάραγμα να εμπεριέχει όνομα ή αριθμό,αλλά μπορεί και να μην το εμπεριέχει.

Η ουσία είναι μία:Σήμερα,μπορεί κάποιος να αγοράσει ή να πουλήσει χωρίς τον αριθμό του θηρίου,χωρίς το 666;Ασφαλώς και μπορεί!Θα έρθει μια εποχή όμως που δεν θα μπορεί!Είμαστε σε αυτήν την εποχή;Όχι ακόμα!

Συνεπώς,αφού δεν υπάρχει αυτό το κώλυμα ακόμα,η προφητεία δεν έχει εκπληρωθεί.
raimon
raimon

jm_ac_2018 έγραψε:
sarotos έγραψε:μεχρι τοτε οι ανθρωποι, θα ειναι ολοι σφραγισμενοι με το 666, οπως ειναι και ολα τα προιοντα σημερα.

η Γραφη δινει δυνατοτητα μετανοιας

εχεις καμμια ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ή ΑΓΙΟ που να τα λέει ολα αυτά ή ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ δικες σου ειναι αγαπητέ μου??
θα πρέπει να ΕΝΝΟΗΣΕΙΣ οτι ΧΑΡΑΓΜΑ == ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΕ ΧΕΡΙ Ή ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ....
σε κάθε άλλη ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ αλλα μια ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - TEST αν μπορούμε να το πούμε...

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ...
raimon
raimon

xristoforos έγραψε:Ο γραμμωτός κώδικας που χρησιμοποιείται στις ετικέτες εκατομμυρίων προϊόντων σε ολόκληρο τον κόσμο επιτρέπει στις επιχειρήσεις να παρακολουθούν με ταχύτητα και ευκολία την αποθήκη τους, παραγγέλνοντας νέες ποσότητες όποτε χρειάζεται ή αναλαμβάνοντας τη διαφημιστική προώθησή τους όταν οι πωλήσεις εμφανίζονται μειωμένες.

http://ypogeia-drasi.blogspot.gr/2012/06/rfid-chips.html

ΤΟ RFID ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ 666...
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η RFID ΚΑΡΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ 666 ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ...ΔΗΛΑΔΗ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ''ΟΥΙΛΛΙΑΜ Ο Ε(=666)''-ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΜΕΣΑ ΤΗΣ.....Ο ΕΧΩΝ ΝΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΑ ΨΗΦΙΑ ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΩΣ... :wink:

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...Ο ΕΧΩΝ..ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΑΣΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ-ΧΑΡΑΓΜΑ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ/ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΕΙΖΕΡ..ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΡΤΕΣ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΤΛΠ...ΚΙ ΑΣ ΛΕΕΙ ΜΕΤΩΠΟ Ή ΧΕΡΙ ΜΟΝΟ).....

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ..ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΚΑ..ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΚΑ
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 10:24 am

FirstLast έγραψε:
sarotos έγραψε:τα παντα ειναι εδω,

ο καθε ενας που εχει νου, ας νοησει..

οποιος θελει να μου κανει οποιαδηποτε ερωτηση και να συζητησουμε επι του θεματος, ευχαριστως να απαντησω..

Επειδή υπάρχει κίνδυνος που παραλληλίζεται με το παραμύθι του μικρού βοσκού και του λύκου, θα χρησίμευε μια σαφής απάντηση και από τον Saroto στα παρακάτω (με βάση και το εδάφιο της Αποκάλυψης που είχε παραθέσει ο JM αντίστοιχα)

α) Έχει εμφανιστεί το 2ο θηρίο που θα τα συντελέσει αυτά δηλ. το χάραγμα? (δηλ. το και "Ποιεί....")?

Αλλιώς ξεκάθαρα ο ΑΜΚΑ και ο ΑΦΜ δεν είναι το χάραγμα.

β) Η πλάνη και η άρνηση είναι οτι οι άνθρωποι δεν θα έχουν επίγνωση περι χαράγματος Ή οτι θα δεχθούν συνειδητά άλλον άνθρωπο ως μεσσία (άσχετα αν ξέρουν ή δεν ξέρουν οτι είναι ο αντίχριστος), άρα αποδεχόμενοι ένα "είδωλο" για χάρη του οποίου θα δεχτούν την σφραγίδα του?
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 10:24 am

xristoforos έγραψε:Α)....ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ-''ΣΩΤΗΡΑΣ''
Β)....ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑΙ,ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ''ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ? ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ..ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ''....ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΜΩΣ...
ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΑΤΩΣ!!! ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ.....!!!! ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΟ ΔΙΩΓΜΟ....ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ..ΓΙΟΣ ΟΧΙ...Κ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!...ΑΔΕΡΦΟΣ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΟΧΙ...Κ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ!
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 10:25 am

vas019 έγραψε:

διαβαζουμε απο το κατωθι εγγραφο του σαραντη σαραντου,
...
σχετικα με τον ΑΦΜ, απο λογια του σαραντη σαραντου στο ιδιο εγγραφο, μπας και ο βασιλης καταλαβει επιτελους..

Συνθήκη Σέγκεν
Οἱ ἠλεκτρονικές ταυτότητες καθιερώθηκαν τό 1986 γιά πρώτη φορά μέ τό νόμο 1599 τοῦ Κουτσόγιωργα «περί ἠλεκτρονικῶν ταυτοτήτων καί τοῦ ΕΚΑΜ». Κινητοποιήσεις κληρικῶν καί λαϊκῶν μαζί μέ τήν ἀντίδραση τοῦ τότε ἀρχιεπισκόπου Σεραφείμ κατέστησαν ἀνενεργό τό νόμο. Ἐφαρμόσθηκε ὅμως ὁ Α.Φ.Μ.,ἕνας ἀριθμός πού χαρακτηρίζει διά βίου τόν πολίτη στίς οἰκονομικές του συναλλαγές.

εδω βασιλακη, μιλαει για τον νομο του 98 που σου παρεθεσα αποσπασματα απο το ΦΕΚ μπας και καταλαβεις..

Το θρασος της διαστροφης σου ξεπερναει καθε οριο ομως ..
ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...ΕΣΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ...ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ , ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ...

Ο ΑΦΜ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ...ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ..
ΑΚΥΡΗ ΟΛΗ Η ΘΕΩΡΕΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΖΑΚΗ ΠΕΡΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ...

συνεχιζω με τα πιστευω του σαραντη σαραντου, που αναληθως ειπε ο βασιλης οτι εχει κοινα πιστευω..

ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΣ ΕΣΥ, ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΑ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΗ ΤΗΣ ..ΟΠΟΤΕ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙΣ ΨΕΥΤΗ ...

ΦΕΡΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΦΕΚ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΨΕΥΤΕΣ ..

ΟΙ ΑΤΥΧΕΙΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ
ΜΥΑΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΨΥΓΜΑΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΟΥ..

Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΒΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ..ΕΚΕΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ..

ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...Η ΒΑΣΙΚΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΙ...ΑΜΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ..
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 10:25 am

vas019 έγραψε:
jm_ac_2018 έγραψε:
sarotos έγραψε:μεχρι τοτε οι ανθρωποι, θα ειναι ολοι σφραγισμενοι με το 666, οπως ειναι και ολα τα προιοντα σημερα.

εχεις καμμια ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ή ΑΓΙΟ που να τα λέει ολα αυτά ή ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ δικες σου ειναι αγαπητέ μου??
θα πρέπει να ΕΝΝΟΗΣΕΙΣ οτι ΧΑΡΑΓΜΑ == ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΕ ΧΕΡΙ Ή ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ....
σε κάθε άλλη ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ αλλα μια ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - TEST αν μπορούμε να το πούμε...

Σωθηκες τωρα ...Η διαστροφη της διαστροφης ...και που θα φερει ...εαν φερει τα δικα του ασυναρτητα ερμηνευτικα θα λεει ..

Κατσε να φερει πρωτα το ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΟΥ "ΜΙΛΑΕΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ...ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ...

ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΤΛ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ..
ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ.ΣΤΑΘΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ Π.ΣΑΡΑΝΤΗ...ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ..

ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΕΡΕ...ΙΔΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ..
ΓΙΑΤΙ Ο Π.ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΕΠΙ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ , ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ...

ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ , ΣΠΑΝΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΟΜΩΣ ? |
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 10:26 am

sarotos έγραψε:
Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ...
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΒΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ , ΟΧΙ ΣΚΕΤΟ ΑΡΘΡΟ 4...

εαν διαβαζες το προιγουμενο ποστ που σου εβαλα αρκετα αποσπασματα απο το ΦΕΚ, θα το εβλεπες..
ποιος σου φταει?

(ΦEK Β' 193/03-03-1998)

http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/13832

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΟΥΔΑΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΦΜ...ΔΙΑΣΑΦΗΝΙΖΕΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΠΑ..

μιλας για διαστροφη,
αλλα μαλλον φαινεται πως τελικα, εκτος απο τις επιτιδευμενες διαστρεβλωσεις που κανεις στα ποστ μου, εχεις σοβαροτατο προβλημα κατανοησης. η φταει ο εγωισμος, η τοτε οντος υπαρχει προβλημα..

αρε βασιλη..

ζητας να σου δειξω εναν νομο ο οποιος να λεει πως ο ΑΦΜ αλλαζε πριν το 99. ο ΑΦΜ, εχει βγει απο το 80 (και πιο πριν), πραγμα που ειναι αδυνατον για εμενα μεσω Ιντερνετ να βρω καποιο ΦΕΚ οπου να αναγραφει τις λεξεις οπως θελεις εσυ, ως νηπιο, να διαβασεις.

σου εβαλα τον νομο οπου ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ τον ΑΦΜ σε αμεταβλητο αριθμο, και λες οτι αυτο γινοταν και απο πριν.
ε εσαι ΤΟΣΟ ανοητος..
ποιος ο λογος τοτε να αναγραφει ενα ΦΕΚ ΝΕΑΣ μορφης ΑΦΜ οτι ο ΑΦΜ θα ειναι αμεταβλητος σε περίπτωση αλλαγής οποιουδήποτε στοιχείου όπως οικογενειακή κατάσταση, διεύθυνση κατοικίας, επαγγέλματος, δραστηριότητας, αρμόδιας ΔΟΥ, είδος και αριθμός ταυτότητας?

επελεξαν στοιχεια ΤΥΧΑΙΑ για να πουν ως παραδειγμα? εισαι τοσο ανοητος? τοσο? η μηπως τοσο εγωιστης?
τα στοιχεια αυτα, που αναγραφει το ΦΕΚ, πριν την μετατροπη του νομου, ηταν στοιχεια οπου ΜΕΤΕΒΑΛΑΝ τον ΑΦΜ.
ποιος θα ηταν ο λογος αλλωστε να το αναφερει τοσο ξεκαθαρα...

πραγματικα, λυπαμαι για λογαριασμο σου. δεν εκπλησομαι, καθως γνωριζα απο πριν το ποσο διαστρεβλωτης των παντων εισαι. αναρωτιεμαι βαθυτατα, ξαναλεω, πως δεν σε εχουν παρει χαμπαρι οι αλλοι εδω μεσα (εκτος απο εναν ακομα, σοβαρο συνομιλιτη πραγματι, που σε εχει καταλαβει πολυ καλα).

λοιπον, εαν πραγματι θελεις να μαθεις εαν ηταν αριθμος εγγραφου ο ΑΦΜ πριν το 99 που εφαρμοστηκε ο νομος μετατροπης του, δεν εχεις παρα να ρωτησεις εναν οποιονδηποτε φοροτεχνικο - λογιστη, ο οποιος να δουλευει τουλαχιστον 20 χρονια, ωστε να γνωριζει απολυτως αυτην την αλλαγη.

εαν θελεις, πραγματικα σου μιλαω, μπορω να σου δωσω και τηλεφωνο δικου μου λογιστη, ο οποιος δεν εχει καμια απολυτως σχεση με την εκκλησια, ωστε να σου εξηγησει απολυτως την αλλαγη που εγινε με τον ΤΑΧΙS. απο το 99 και επειτα, που μπηκε ο νομος του 98 σε εφαρμογη, ο ΑΦΜ εγινε αριθμος φυσικου προσωπου, ενω ηταν αριθμος εγγραφου.

στην πραγματικοτητα, εγινε ο ΕΚΑΜ που τοσοι και τοσοι χιλιαδες ανθρωποι βγηκαν εξω και φωναζαν εναντιων του ΕΚΑΜ.
ο ΕΚΑΜ τελικως εγινε ο ιδιος ο ΑΦΜ μεσω του ΤΑΧΙS, και σχεδον ολοι που φωναζαν εναντιων του, τον πηραν, εκτος ολιγων.

η παρακάτω δήλωση του υπουργού κ. Ευθυμίου:

"Επιβάλλεται ο Ε.ΚΑ.Μ. για κάθε Έλληνα πολίτη μετά καθυστέρηση 12 χρόνων."

Η απόφαση του υπουργού κ. Παπαδοπούλου για ενεργοποίηση του Ε.ΚΑ.Μ. κατέστη δυνατή μετά τήν πρόσφατη ψήφιση του Νόμου 2472/97. Το πραγματικό ζουμί της ιστορίας, του Ε.ΚΑ.Μ βρίσκεται στήν αναπόφευκτη ζεύξη του Ε.ΚΑ.Μ με το TAXIS" ("Βήμα", 06.04.97, σελ. Α50)."

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΚΤΛ ..ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΝΚ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ...ΑΝΑΜΕΝΩ ΣΤΑ ΤΟΥ Π.ΣΑΡΑΝΤΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ, ΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΑΜΚΑ..

σαραντη σαραντο

http://www.orthros.org/Greek/Keimena/K-AMKA.htm

Το θρασος της διαστροφης σου ξεπερναει καθε οριο ομως ..
ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...ΕΣΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ...ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ , ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ...

Ο ΑΦΜ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ...ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ..
ΑΚΥΡΗ ΟΛΗ Η ΘΕΩΡΕΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΖΑΚΗ ΠΕΡΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ...

επειδη απο οτι καταλαβαινω, εχεις σοβαροτατο προβλημα κατανοησης οντος,
να το κανουμε λοιπον πιο λιανα, απο τα ηδη λιανα λογια του σαραντη σαραντου..

λεει ο σαραντης σαραντος, οτι αντι του ΕΚΑΜ (οπου ο ΕΚΑΜ σημαινει Ενιαίος Κωδικός Άριθμός Μητρώου), εφαρμοστηκε ο ΑΦΜ.
ο ΕΚΑΜ, ψηφιστηκε το 86.
ο ΑΦΜ υπηρχε ΠΡΙΝ απο το 86.

ο ΕΚΑΜ ομως, θα ηταν αριθμος προσωπου. κατι που ο ΑΦΜ τοτε ΔΕΝ ηταν.
τελικα, με τις πολλες καταγγελιες των πολιτων, ο ΕΚΑΜ μετατραπηκε.
ετσι, εφαρμοστηκε ο ΑΦΜ αντι του ΕΚΑΜ ως αριθμος προσωπου οπου και χαρακτηριζει δια βιου τον ανθρωπο.
εαν ο ΑΦΜ ηταν αριθμος προσωπου, τοτε ο σαραντης δεν θα ελεγε " Ἐφαρμόσθηκε ὅμως ὁ Α.Φ.Μ. (αντι του ΕΚΑΜ), ἕνας ἀριθμός πού χαρακτηρίζει διά βίου τόν πολίτη"

βασιλη, χανονται τα λογια μαζι σου. δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις τοσο σοβαρο προβλημα νοησης.
το προβλημα λοιπον βρισκεται αλλου..

ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΣ ΕΣΥ, ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΑ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΗ ΤΗΣ ..ΟΠΟΤΕ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙΣ ΨΕΥΤΗ ...

μπορεις να μας το δειξεις που το ειπες αυτο? ? ?

Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΒΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ..ΕΚΕΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ..

κραταω λοιπον την δηλωση σου.

μπορεις να μας πεις τον λογο που η καρτα πολιτη ειναι αραβωνας με το χαραγμα?

ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

ναι, οκ, για να παρεις τα φαρμακα σου, τα παιρνεις αναγνωριζομενος ως αριθμος, και παρολα αυτα, δεν υφισταται..

οταν η λογικη χανεται στο νου του ανθρωπου, τι μπορεις αραγε υστερα να πεις..
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 10:27 am

sarotos έγραψε:
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΙ...ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ..ΜΕΓΑ ΧΑΣΜΑ..

Αφου παρακατω μιλας για διαφοροποιηση πως τολμας και τονιζεις μαλιστα την λεξη απολυτως? Θα μπορουσες να πεις σε πολλα...

αυτο, οπως ξαναειπα, διοτι η διαφορα μας ειναι στο εαν λειτουργει με το 666 ο ΑΜΚΑ η οχι.
εαν πιστει οτι λειτουργει με αυτο τον κωδικο, τοτε ναι, μιλαει και εκεινος για χαραγμα.
ειδαλως, οπως και εμεις, μιλαμε για αριθμοποιηση.

οποτε οι γνωμες μας, συγκλινουν απολυτως.

εαν ο ΑΜΚΑ λειτουργει με το 666, μιλαμε για χαραγμα.
εαν οχι, μιλαμε για αριθμοποιηση, με σοβαροτατες σψτηριολογικες συνεπιες.
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 10:27 am

sarotos έγραψε:
Γιώργος έγραψε:Γράφει η Αποκάλυψη:
''και ποιεί πάντας,τους μικρούς και τους μεγάλους,και τους πλούσιους και τους πτωχούς,και τους ελεύθερους και τους δούλους,ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών ή επί των μετώπων αυτών,και ίνα μή τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι εί μη ο έχων το χάραγμα,το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος αυτού''

Μας λέει δηλαδή οτι δεν θα μπορεί κάποιος να αγοράσει ή να πουλήσει αν δεν έχει:
1)το χάραγμα
2)το όνομα του θηρίου
3)ή τον αριθμό του ονόματος αυτού

Ο αριθμός αυτός είναι το 666.

Φαίνεται εκ πρώτης όψεως,οτι διαχωρίζει το χάραγμα απο το όνομα του θηρίου και τον αριθμό του ονόματος αυτού.Δηλαδή,μπορεί το χάραγμα να εμπεριέχει όνομα ή αριθμό,αλλά μπορεί και να μην το εμπεριέχει.

Η ουσία είναι μία:Σήμερα,μπορεί κάποιος να αγοράσει ή να πουλήσει χωρίς τον αριθμό του θηρίου,χωρίς το 666;Ασφαλώς και μπορεί!Θα έρθει μια εποχή όμως που δεν θα μπορεί!Είμαστε σε αυτήν την εποχή;Όχι ακόμα!

Συνεπώς,αφού δεν υπάρχει αυτό το κώλυμα ακόμα,η προφητεία δεν έχει εκπληρωθεί.

γιωργο,

το κομμα μετα το χαραγμα, ειναι επεξηγηματικο του χαραγματος.

το εξηγουν οι Πατερες αναλυτικα.

το χαραγμα, ειναι το ονομα του αντιχριστου η ο αριθμος του ονοματος αυτου.
το κομμα, μεταφρασετο ως την λεξη "δηλαδη"

εαν ηταν ετσι οπως λες, τοτε θα ηταν ΠΟΛΥ ξεκαθαρο το ολο θεμα. εφοσον ηταν 3 διαφορετικα πραγματα, το ονομα, ο αριθμος, και το χαραγμα, 3 διαφορετικα και εξισου κολασιμα, τοτε δεν θα υπηρχε λογος συζητησης για το αν καποιος πρεπει να γινει 666 αριθμος νομιζω..
ειναι πολυ ξεκαθαρο

αλλα δεν ειναι αυτη η ερμηνεια.

το χαραγμα ειναι το 666, και το ονομα του αντιχριστου.

στην τελικη μορφη του χαραγματος, 666, κανεις δεν θα μπορει να αγορασει η να πουλησει χωρις να εχει το 666.

αυτο ομως τι σχεση εχει? εαν αποδεχτω το 666 πριν εφαρμοστει αυτη η δυσκολια αγορας η πωλησης, δεν το εχω αποδεχτει?

εχει σημασια αν το εχω αποδεχτει απο πιο νωρις? η αποδοχη η ιδια ειναι γιωργο..
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 10:28 am

sarotos έγραψε:τελικα, μολις μου εξηγησε ενας λογιστης, οτι πριν το 99 μπορουσες εαν ηθελες να εχεις και πανω απο 2 η 3 ΑΦΜ, πραγμα που το ειχα στο νου μου αλλα δεν ημουν σιγουρος.

τωρα, ας μου επιτρεψετε παλι να βαλω τα λογια του βασιλη..

Η ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΠΟΤΑΜΩΝ ...ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ...Ο ΑΦΜ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ..ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΟ ΑΦΜ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ..ΕΑΝ ΙΣΧΥΕ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΩΣΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΑΠΑΤΗΣ ..Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ..ΕΧΑΝΕ ΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΘΑΡΟ ...

ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙ ΓΟΧ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΑΣ ,,,ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΣΗΜΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΑΜΑΘΕΙΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ..ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ..ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ , ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ..

εισαι για λυπηση..

επισης, μπορουσες ανα πασα στιγμη να κανεις
ΑΙΤΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ.

για του λογου του αληθες, ενα τηλεφωνο σε εναν φοροτεχνικο που να δουλευει τουλαχιστον απο το 95-96 η ενος αναλογου εμπειριας λογιστη.

οποιος πραγματικα θελει να μαθει την αληθεια, ας το πραξει. απο τον βασιλη που δεν ειναι υπερμαχος της αληθειας, αλλα του εγωισμου του δεν αναμενω βεβαιως κατι τετοιο..
raimon
raimon

sarotos έγραψε:
jm_ac_2018 έγραψε:

περιμενεις Ορθοδοξες πηγες, για ενα ζητημα το οποιο δεν υπηρχε την εποχη των Πατερων.
την εποχη εκεινη, οι Πατερες δεν μπορουσαν να φανταστουν το συστημα το οποιο θα σφραγιζε του ανθρωπους. δεν υπηρχε καν ως εννοια η αριθμοποιηση.
δεν υπηρχε καν ως εννοια το μηχανογραφικο συστημα (barcode). αυτο που ξεραν ειναι οτι το 666 ειναι το χαραγμα. ως εκει.
ειναι σαν να λες, να βρουμε Πατερικα στοιχεια για το τσιπακι.
σαν να με ρωταει καποιος, "και που λενε οι Πατερες οτι δεν πρεπει να παρουμε το τσιπ"
μα δεν υπηρχε ΚΑΝ η εννοια του τσιπ τοτε. τι να πουν?
αυτο που λενε ειναι να μην αποδεχτουμε το 666.

ε λοιπον, εαν καποιος εχει γινει 666 αριθμος, εσυ τι λες, το αποδεχτηκε η οχι?
εξαλου, τι αλλο σε κανει το τσιπ εκτος απο 666 αριθμο?
raimon
raimon

Γιώργος έγραψε:
αυτο ομως τι σχεση εχει? εαν αποδεχτω το 666 πριν εφαρμοστει αυτη η δυσκολια αγορας η πωλησης, δεν το εχω αποδεχτει?

Αυτό είναι ακριβώς το ζουμί της ανάρτησής μου,μέχρι το 666 να σε εμποδίζει να αγοράζεις και να πωλείς αν δεν το έχεις,δεν έχει ισχύ η προφητεία!Ακόμα και αν αυτό εμφανιστεί κατα κάποιο τρόπο στην ζωή σου πιο πριν,αν δεν εμποδίζει στις συναλλαγές για προιόντα,δεν έχει εφαρμογή!
raimon
raimon

Σελίδα 16 από 28 Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 28  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης