Σφράγισμα - 666
+4
FirstLast
jm_ac_2018
xristoforos
raimon
8 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 28
Σελίδα 3 από 28 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 28
Απ: Σφράγισμα - 666
batraxos_258 έγραψε:ΩΡΑΙΑ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ....ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ (ΠΧ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΚΑΡΤΕΣ ΑΤΜ,ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ,ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ) ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ Η ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ!!!!ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ???ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΤΜ???ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ....ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΤΜ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ....ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ???ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ BARCODE ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ???ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!!!!
raimon- Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
vas019 έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...
ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ , ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ.
Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Η ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ , ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ..
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΝΩ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (Η ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ) ΟΧΙ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΑΝΩ ΠΟΝΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΡ CODE ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Η ΚΙ Η ΚΑΡΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΔΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΤΑΥΤΙΣΕΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΛΙΤΗ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΠΕΛΑΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΚΤΩ Η ΝΑ ΨΩΝΙΖΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ..ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΜΙΑ ΕΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗΣ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗς ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΛΕΣ, ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ..
ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟ 666 ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΣΑΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΡΥΦΑ ΚΑΠΟΥ, Η ΑΓΙΑΣΜΟ Η ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 888 ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ , ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ..
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ...
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΨΥΧΕΣ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ. ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ..
ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙ..ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΡΗΣ..
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΑΣΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΡΟΘΥΜΙΑ..
Γιώργος έγραψε:Νομίζω οτι το μεγαλύτερο θέμα με την κάρτα του πολίτη είναι ότι δεν θα έχει πάνω το θρήσκευμα....Εγω έχω ακόμα την μπλέ ταυτότητα,που έχει το θρησκευμά μου πάνω....Αν έρθει και κάποιος μου πει να το βγάλω,θα στραβώσω πολύ άσχημα....
Έχει δίκιο ο vas,χωρίς κάρτα ΑΤΜ ή καρτα σουπερ μάρκετ ζείς,χωρίς ταυτότητα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα,καμιά συναλλαγή με το δημόσιο...Έγω όπου πάω μου ζητούν ταυτότητα....Αν προχωρήσει η κάρτα του πολίτη,θα έχω τεράστιους ενδοιασμούς να την πάρω,γιατί ,επαναλαμβάνω, δεν θα έχει το θρήσκευμα πάνω........
batraxos_258 έγραψε:Γιώργος έγραψε:Νομίζω οτι το μεγαλύτερο θέμα με την κάρτα του πολίτη είναι ότι δεν θα έχει πάνω το θρήσκευμα....Εγω έχω ακόμα την μπλέ ταυτότητα,που έχει το θρησκευμά μου πάνω....Αν έρθει και κάποιος μου πει να το βγάλω,θα στραβώσω πολύ άσχημα....
Έχει δίκιο ο vas,χωρίς κάρτα ΑΤΜ ή καρτα σουπερ μάρκετ ζείς,χωρίς ταυτότητα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα,καμιά συναλλαγή με το δημόσιο...Έγω όπου πάω μου ζητούν ταυτότητα....Αν προχωρήσει η κάρτα του πολίτη,θα έχω τεράστιους ενδοιασμούς να την πάρω,γιατί ,επαναλαμβάνω, δεν θα έχει το θρήσκευμα πάνω........
ΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΠΑΝΩ Η ΟΧΙ(ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ).....ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΑΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙ!!!!ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΧ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΤΜ (Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΥΤΟ) ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΗ!!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΑΝ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ....ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΕΙΔΟΥΣ ΧΑΡΑΓΜΑ???ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΣΙΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ??ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!!!!!!ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ....Ο ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΛΛΙΩΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ!!!!!ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ????ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ???ΤΙ ΝΑ ΠΩ.... ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΡΤΕΣ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΟΝΟ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ!!!!!
vas019 έγραψε:Ξαναλεμε...
ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑ....ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ. ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΟΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ.
ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΚΤΕΙΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ , ΤΑ ΚΟΛΑΣΙΜΑ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΔΕΚΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ 3 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΤΗ..
ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...
Ο ΘΕΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΙ ΧΛΙΑΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. (αγ.Ι.Χρυσοστομος)
ΘΕΛΈΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΘΕΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ..
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΧΑΑΓΜΑ - ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΝΕΡΑΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ...ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΛΑΜΠΙΣΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΛΟΥΤΗ ΕΠΙΓΕΙΑ...
ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΣΎΛΛΗΠΤΕΣ ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΟΛΚΗΣ ΛΕΝΕ ΟΣΟΙ ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ..
ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ , ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΞΙΣΩΣΗ..
vas019 έγραψε:ΝΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ..
Στη Φινλανδία προτείνουν να βάζουν μικροτσίπ στους ξένους
http://www.apocalypsejohn.com/2012/04/video_15.html
Καταργούν την απλή Κάρτα Ανεργίας των ΑΜΕΑ και την αντικαθιστούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με ηλεκτρονική!
ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/06/blog-post_26.html#ixzz1ysciyI1K
ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/06/blog-post_26.html#ixzz1ysciyI1K
cba 2 έγραψε:Και ποιος ειπε οτι δεν θα ειναι μια αποτυχημενη προβα;;;;;vas019 έγραψε:ΝΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ..
Στη Φινλανδία προτείνουν να βάζουν μικροτσίπ στους ξένους
http://www.apocalypsejohn.com/2012/04/video_15.html
vas019 έγραψε:ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ....
ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ...
Στην γνωστη ενοτητα...
Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΗΣ...
δΕς ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ..
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...
Εσυ?
Καμια ονειροπαρμενη καλογρια βυζαντινολατρις στα ειπε η κανας ξεπεσμενος γεροντας ασκητης που ντρεπεται
να ομολογησει οτι δεν εχει προφητικο χαρισμα και λεει οτι να 'ναι?
ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΠΕΡΑΣΕ Ο ΝΟΜΟΣ. ΑΠΟ 1-1-2013 ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
Σήμερα πέρασε από το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και ισχύει από 1-1-2013 ο νόμος OBAMA CARE, ο νέος υγειονομικός νόμος του Ομπάμα, που απαιτεί από όποιον θέλει να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα πρέπει από 1-1-2013 μέχρι 31-112-2014 να έχει ενταχθεί στο νέο σύστημα, που είναι αυτό που απαιτεί εμφύτευση μικροτσίπ.
O νόμος του Ομπάμα, δεν απαιτεί απλά να βάλει κάποιος το μικροτσίπ, όποιος δεν το βάλει θα είναι παράνομοςκαι θα του επιβάλεται σε πρώτη φάση πρόστιμο και βέβαια θα πεθαίνει στο δρόμο σαν το σκυλί.
Χωρίς βέβαια τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης δεν μπορείς να εργάζεσαι, ουσιαστικά στην Αμερική δεν υπάρχεις.
Επίσης επιβάλει και την ευθανασία σε ασθενείς που έχουν δύσκολο "χειρισμό" ή που είναι μεγάλοι σε ηλικία και "καταλαμβάνουν ένα κρεββάτι αδίκως". Εκείνο που επίσης προβλέπει είναι η υιoθέτηση της "υγιεινής διατροφής". Τι είναι αυτό; Οι κρεατόμαζες και τα εγγεκτιμένα άλευρα του CODEX ALIMENTARIUS;
Από ότι βλέπετε, επειδή ο αριθμός σημόσιας ασφάλισης στην Αμερική (social security number), είναι οπυσιαστικά και ο αριθμός ταυτότητος του καθενός, μέσω της υγείας θα έρθει και το τσιπ που θα γίνει και πορτοφόλι και θα λύσει δήθεν και το θέμα της φοροδιαφυής.
Έτσι θα το περάσουν στην Ευρώπη και βέβαια θα το περάσουν για πλάκα στους ανίδεους του λεγόμενου τρίτου κόσμου.
Χωρίς το τσιπ θα είσαι παράνομος και δεν θα μπορείςε να αγοράσεις ή να πουλήσεις τίποτε.
Ιδού λοιπόν η ρόδος, ιδού και το πήδημα μεγαλοχριστιανοί μου που λέγατε ότι το χάραγμα στο χέρι είναι οι κακές πράξεις και το χάραγμα στο μέτωπο είναι οι κακές σκέψεις.
Φίλοι και φίλες
σας το λέω ακόμη μία φορά.
Στον αόρατο πνευματικό πόλεμο με το κακό, δεν υπάρχουν άμαχοι.
Θα είστε ή με τον Χριστό, ή με τον Διάβολο.
Λυπάμαι που μέσα στα τόσα που έχετε στο νου σας σας φορτώνω και αυτό, αλλά αυτό ίσως είναι και εκείνο που μπορεί να ξεφορτώσει το μυαλό μας από τις στημένες έννοιες του ψεύτικου και μάταιου αυτού κόσμου.
Τα μάτια ανοικτά κι ελληνορθόδοξα.
Υ.Γ.
Secτion 2521, Page. 1000 – The government will establish a National Medical Device Registry, a class II device that is implantable. (Είπατε τίποτα
http://www.apocalypsejohn.com/2012/06/blog-post_8372.html
Σήμερα πέρασε από το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και ισχύει από 1-1-2013 ο νόμος OBAMA CARE, ο νέος υγειονομικός νόμος του Ομπάμα, που απαιτεί από όποιον θέλει να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα πρέπει από 1-1-2013 μέχρι 31-112-2014 να έχει ενταχθεί στο νέο σύστημα, που είναι αυτό που απαιτεί εμφύτευση μικροτσίπ.
O νόμος του Ομπάμα, δεν απαιτεί απλά να βάλει κάποιος το μικροτσίπ, όποιος δεν το βάλει θα είναι παράνομοςκαι θα του επιβάλεται σε πρώτη φάση πρόστιμο και βέβαια θα πεθαίνει στο δρόμο σαν το σκυλί.
Χωρίς βέβαια τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης δεν μπορείς να εργάζεσαι, ουσιαστικά στην Αμερική δεν υπάρχεις.
Επίσης επιβάλει και την ευθανασία σε ασθενείς που έχουν δύσκολο "χειρισμό" ή που είναι μεγάλοι σε ηλικία και "καταλαμβάνουν ένα κρεββάτι αδίκως". Εκείνο που επίσης προβλέπει είναι η υιoθέτηση της "υγιεινής διατροφής". Τι είναι αυτό; Οι κρεατόμαζες και τα εγγεκτιμένα άλευρα του CODEX ALIMENTARIUS;
Από ότι βλέπετε, επειδή ο αριθμός σημόσιας ασφάλισης στην Αμερική (social security number), είναι οπυσιαστικά και ο αριθμός ταυτότητος του καθενός, μέσω της υγείας θα έρθει και το τσιπ που θα γίνει και πορτοφόλι και θα λύσει δήθεν και το θέμα της φοροδιαφυής.
Έτσι θα το περάσουν στην Ευρώπη και βέβαια θα το περάσουν για πλάκα στους ανίδεους του λεγόμενου τρίτου κόσμου.
Χωρίς το τσιπ θα είσαι παράνομος και δεν θα μπορείςε να αγοράσεις ή να πουλήσεις τίποτε.
Ιδού λοιπόν η ρόδος, ιδού και το πήδημα μεγαλοχριστιανοί μου που λέγατε ότι το χάραγμα στο χέρι είναι οι κακές πράξεις και το χάραγμα στο μέτωπο είναι οι κακές σκέψεις.
Φίλοι και φίλες
σας το λέω ακόμη μία φορά.
Στον αόρατο πνευματικό πόλεμο με το κακό, δεν υπάρχουν άμαχοι.
Θα είστε ή με τον Χριστό, ή με τον Διάβολο.
Λυπάμαι που μέσα στα τόσα που έχετε στο νου σας σας φορτώνω και αυτό, αλλά αυτό ίσως είναι και εκείνο που μπορεί να ξεφορτώσει το μυαλό μας από τις στημένες έννοιες του ψεύτικου και μάταιου αυτού κόσμου.
Τα μάτια ανοικτά κι ελληνορθόδοξα.
Υ.Γ.
Secτion 2521, Page. 1000 – The government will establish a National Medical Device Registry, a class II device that is implantable. (Είπατε τίποτα
http://www.apocalypsejohn.com/2012/06/blog-post_8372.html
TheReaper έγραψε:Οι νέες ταυτότητες
- Γέροντα, είπε κάποιος: «Πώς το πεντοχίλιαρο έχει το 666 και το χρησιμοποιούμε; Το ίδιο θα είναι και η ταυτότητα».
-Το πεντοχίλιαρο είναι νόμισμα - και η λίρα της Αγγλίας έχει επάνω την Βικτώρια- αυτό δεν με πειράζει. «Τα Καίσαρος Καίσαρι» (1).
Εδώ όμως είναι η ταυτότητα μου, είναι κάτι προσωπικό• δεν είναι νόμισμα.
Ταυτότητα σημαίνει ό,τι και η λέξη• ταυτίζεται δηλαδή κανείς μ' αυτά που δηλώνει.
Βάζουν τον διάβολο και υπογράφω ότι τόν αποδέχομαι. Πώς να το κάνω αυτό;
- Γέροντα, τί σχέση έχει αυτή ή ταυτότητα με το σφράγισμα;
- Η ταυτότητα δεν είναι το σφράγισμα• είναι η εισαγωγή του σφραγίσματος.
- Ο κόσμος, Γέροντα, ρωτάει τί να κάνουν σχετικά με τις νέες ταυτότητες.
- Εσείς καλύτερα, όταν σας ρωτούν, να τους λέτε να συμβουλεύωνται τους Πνευματικούς τους και να κάνουν υπομονή να δουν πως θα ενεργήση η Εκκλησία, γιατί πολλοί κάνουν ερωτήσεις, αλλά λίγοι καταλαβαίνουν τις απαντήσεις.
Αφού ξεκάθαρα τα γράφω στο φυλλάδιο «Σημεία των καιρών», ας ενεργήση ο καθένας ανάλογα με την συνείδηση του.
Βέβαια μερικοί είπαν: «Ε, αυτά είναι μιά γνώμη ενός καλογήρου• δεν είναι η θέση της Εκκλησίας».
Εγώ όμως δεν είπα δική μου γνώμη, αλλά διατύπωσα απλά τα λόγια του Χριστού, του Ευαγγελίου, γιατί την δική μας γνώμη πρέπει να την υποτάσσουμε στο θέλημα τού Θεού, που εκφράζεται μέσα στο Ευαγγέλιο.
Αλλοι, τα αντίθετα από όσα λέω, λένε ότι τα είπε ο πατήρ Πάίσιος.
Μερικοί πάλι που τα ακούν, αφού είναι τόσο σοβαρά θέματα, δεν ρωτούν αν είναι έτσι, αν πράγματι τα είπα, αλλά τα πιστεύουν.
Εγώ δεν φοβάμαι• τα λέω έξω από τα δόντια. Ερχονται στο Καλύβι, πετάν εξάρια στο κουτί. Καλά αυτά, τέλος πάντων!
Μιά μέρα πέταξαν μιά πινακίδα έξω από τήν πόρτα... Νόμιζα ότι ήρθε κάποιος, δεν με βρήκε και έγραψε «απουσιάζει», για να το δη και κανείς άλλος.
Κοιτάω μετά, τι νά δω! Είχε μιά βρισιά! Τέτοια βρισιά δεν είχα ακούσει ούτε κοσμικός.
Θα φάη ένα σκούπισμα όλη αύτη η κατάσταση, αλλά θα περάσουμε μιά μπόρα.
Ό κόσμος έχει ξεσηκωθή, και εμείς πρέπει να ξεσηκωθούμε με πολλή προσευχή.
Αλλοι ενδιαφέρονται για το θέμα των ταυτοτήτων, άλλοι το εκμεταλλεύονται και δημιουργούν προβλήματα.
Η Εκκλησία πρέπει να πάρη μιά θέση σωστή.
Να μιλήση, να έξηγήση στους πιστούς, για να καταλάβουν ότι, αν πάρουν την ταυτότητα, αυτό θα είναι πτώση.
Συγχρόνως να ζητήση από το κράτος τουλάχιστον να μην είναι υποχρεωτική η νέα ταυτότητα.
Αν η Εκκλησία λάβη μια θέση σοβαρή και σεβασθούν την ελευθερία των πιστών και όποιος θέλει θα βγάλη νέα ταυτότητα, όποιος θέλει θα έχη την παλιά, τότε θα την πληρώσουν μόνο μερικά γερά καρύδια, γιατί οι άλλοι θα τους πηγαίνουν κόντρα.
Ο πολύς κόσμος θα κάνη την δουλειά του. Όσοι θα θέλουν να εξυπηρετηθούν θα έχουν την νέα και οι άλλοι οι καημένοι, οι ευλαβείς, θα έχουν την παλιά ταυτότητα και θα τους ταλαιπωρούν.
Τώρα, αφού ο υπουργός υποσχέθηκε να μη βάλη το 666 στις ταυτότητες ούτε ορατώς ούτε αοράτως, και αυτό κάτι είναι.
Θα κάνουμε υπομονή, θα δείξουν τα πράγματα.
Και μόνον που λένε ότι δεν βάζουν τό 666, είναι κάτι. Αρνούνται και οι ίδιοι. Ας δούμε τελικά τι θά βάλουν.
Μέχρι που να κυκλοφορήσουν οι νέες ταυτότητες, μπορεί να 'ρθη καί η οργή του Θεού.
Ύστερα, δεν είναι ότι σε είκοσι τέσσερις ώρες θα πρέπη να βγάλουν όλοι ταυτότητες.
Ας βγουν οι πρώτες• θα εξετασθούν και, αν βγη ψεύτης ο υπουργός, θα είναι δίκαιος ο αγώνας.
Αν τώρα συνεχίσουμε τις διαμαρτυρίες, εκείνοι θα πουν: «Να, αυτοί δημιουργούν ταραχές.
Ενώ δεν τίθεται θέμα, φωνάζουν και διαμαρτύρονται».
Το σκυλί, αν είναι καλός φύλακας, γαυγίζει, όταν έρχεται ό κλέφτης. Όταν ο κλέφτης φύγη, σταματάει.
Αν συνέχιση να γαυγίζη, τότε δεν είναι καλός φύλακας.
- Γέροντα, είπαν ακόμη, επειδή έχουμε ανεξιθρησκία, να μην αναγράφεται το θρήσκευμα στις νέες ταυτότητες.
- Ναι, αυτούς δεν τους ενδιαφέρει, εμένα όμως με ενδιαφέρει, γιατί είναι η ταυτότητα μου. Γράφει από που είμαι και τι είμαι.
Αν δεν μπη το θρήσκευμα, θα δημιουργηθούν προβλήματα.
Θα πάη λ.χ. ένας στο γραφείο γάμων. Αν λέη η ταυτότητα «Ορθόδοξος» - άσχετα πόσων καρατιών είναι -, εντάξει.
Αν όμως δεν γράφη το θρήσκευμα, πως θα του δώσουν άδεια γάμου;
Για την Εκκλησία αυτό είναι μπέρδεμα. Αν πάλι μπη το θρήσκευμα προαιρετικά, θα είναι και σαν ομολογία.
Η Ευρώπη είναι Ευρώπη. Εδώ είναι διαφορετικά.
ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΛΟΓΟΙ Β’
(1) Ματθ. 22,21 και Μάρκ. 12,17.[/b]
jm_ac_2018 έγραψε:Όταν όμως θα αντιμετωπίσουμε την δεύτερη περίοδο του 666, όταν θα ιδρύεται μία νέα θρησκεία με έναν νέο Θεό και θα απαιτείται ένα νέο βάπτισμα, τότε τα πράγματα αλλάζουν. Τότε το 666 δεν θα είναι ένας απλός αριθμός, αλλά ένας σατανοάνθρωπος που θα παριστάνη τον Θεό, που θα επιτελή θρησκευτική τελετή και θα σφραγίζη τους λάτρεις του με τον εν λόγω αριθμό. Τότε το 666 σημαίνει ομολογία στην θεότητα του Αντιχρίστου και τελετουργία βαπτίσματος και χρίσματος από το Ιερατείο του ψευτοθεού. Τότε, υιοθετώντας το 666 αρνείσαι τον αληθινό Μεσσία και προσχωρείς θρησκευτικά σ έναν ψευδόχριστο. Και τότε, δεν θα ενδιαφέρη τον Αντίχριστο, αν το 666 θα τοποθετείται εδώ κι' εκεί όπως ναναι, αλλά αν θα εγχαράσσεται στο σώμα του ανθρώπου με θρησκευτική τελετουργία.
Κατά την δεύτερη περίοδο το 666 θα έχη καθαρό θρησκευτικό νόημα και θα συνδέεται με τη θρησκευτική τοποθέτησι του καθενός. Θα δηλώνη ότι γίνεται αποδεκτή η πίστις στην θεότητα του ψευδομεσσία, ότι υιοθετείται η λατρεία και η αφοσίωσις σ' αυτόν. Τότε θα είναι που ο ψευδοπροφήτης θα προσπαθή να πείση τους πάντες να δεχθούν το αφεντικό σαν Κύριο και Θεό τους. Και φυσικά η σφράγισις με το 666 θα γίνεται στους ναούς του Αντίχριστου από το Ιερατείο του, σε επίσημη θρησκευτική τελετή.
+ Αρχιμ. Δανιήλ Γούβαλης
http://www.egolpion.net/eptakefalo_8hrio.print.el.aspx
-->εδω βλέπουμε οτι το 666 στην β΄περιοδο του Αντιχρίστου (3,5 ετη) θα ΧΑΡΑΣΣΕΤΑΙ στον ανθρωπο με ΤΕΛΕΤΗ-ΒΑΠΤΙΣΜΑ που πιθανότατα θα εισαχθεί τότε απο το Ιερατείο και θα ΚΑΤΑΡΓΕΙ την σφραγιδα και την Χαρη του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ που εχουμε ολοι οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ...
christian έγραψε:jm_ac_2018 έγραψε:Όταν όμως θα αντιμετωπίσουμε την δεύτερη περίοδο του 666, όταν θα ιδρύεται μία νέα θρησκεία με έναν νέο Θεό και θα απαιτείται ένα νέο βάπτισμα, τότε τα πράγματα αλλάζουν. Τότε το 666 δεν θα είναι ένας απλός αριθμός, αλλά ένας σατανοάνθρωπος που θα παριστάνη τον Θεό, που θα επιτελή θρησκευτική τελετή και θα σφραγίζη τους λάτρεις του με τον εν λόγω αριθμό. Τότε το 666 σημαίνει ομολογία στην θεότητα του Αντιχρίστου και τελετουργία βαπτίσματος και χρίσματος από το Ιερατείο του ψευτοθεού. Τότε, υιοθετώντας το 666 αρνείσαι τον αληθινό Μεσσία και προσχωρείς θρησκευτικά σ έναν ψευδόχριστο. Και τότε, δεν θα ενδιαφέρη τον Αντίχριστο, αν το 666 θα τοποθετείται εδώ κι' εκεί όπως ναναι, αλλά αν θα εγχαράσσεται στο σώμα του ανθρώπου με θρησκευτική τελετουργία.
+ Αρχιμ. Δανιήλ Γούβαλης
http://www.egolpion.net/eptakefalo_8hrio.print.el.aspx
-->εδω βλέπουμε οτι το 666 στην β΄περιοδο του Αντιχρίστου (3,5 ετη) θα ΧΑΡΑΣΣΕΤΑΙ στον ανθρωπο με ΤΕΛΕΤΗ-ΒΑΠΤΙΣΜΑ που πιθανότατα θα εισαχθεί τότε απο το Ιερατείο και θα ΚΑΤΑΡΓΕΙ την σφραγιδα και την Χαρη του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ που εχουμε ολοι οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ...
Αυτή η παράγραφος είναι από τις δυνατές που έχω διαβάσει περί του τι ρόλο θα επιτελεί το χάραγμα καθώς και για τη συνειδητότητα που θα συνοδεύει την αποδοχή του.
Να κάνω και μια ρητορική ερώτηση. Αν είναι όντως έτσι, και το χάραγμα αποδίδεται στον άνθρωπο που θα βαφτιστεί στο όνομα του θηρίου, τί συνέπειες έχει αυτό προς την ψυχή του;
Για να το κάνω πιο λιανά, αν με το Χριστιανικό βάπτισμα έρχεται το Αγιο Πνεύμα και κατοικεί μέσα στον βαπτιζόμενο κάνοντάς τον οίκο Θεού, τί θα συμβεί σε αυτόν που θα βαφτιστεί στο όνομά του αντιχρίστου;
Μήπως αυτή η συνέπεια συνδέεται και με το ότι ουδείς χαραγμένος θα έχει μετά τη δυνατότητα μετάνοιας;
vas019 έγραψε:Δεν ξερουμε εαν θα γει οπως τα λεει ακριβως ο πατερ στο αρθρο , διοτι εχει και αλλου αστοχιες..δεν ειναι προφητιες αλλα εκτιμησεις με ζηλο Θεου βεβαια..
Οτι θα ειναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ειναι βεβαιο ομως..Αυτο μετραει..
Οι επιπτωσεις ειναι πληρη δαιμονιώδη καταληψη απαραμιλης μορφης ..
Στην αρχη μαλιστα η ηδονη του δαιμονισμενου , που νοιωθει την ψυχη του αιματηρη και θηριωδη, και ευτυχισμενη οταν βλεπει αιμα, βια, δυστυχια των αλλων για να γελαει, κτλ.. δεν τον αφηνουν να καταλαβει ποσο αποτομα θα τελειωσει αυτη η αρχικη κατηφορα που του φανηκε ωραια..
Ναι δεν θα μπορουν να μετανοησουν περαν εξαιρεσεων ισως..
Ειναι θεμα ποιοτητας της ψυχης ..Δεν ειναι ανθρωπινα οταν ενωνεται η ψυχη με αλλα πνευματα ..
Οπως για το μαρτυριο θελει ενισχυση ανωθεν ετσι και για την αρνηση γινεται σχεδον αδυνατο να θελησει να μαρτυρησει με δαιμονες μεσα του να τον κυριευουν στο λογικο του..
Θα σκεφτεται μονο ανθρωπινα, σαρκικα, σαν ολα να τελειωνουν σε αυτον τον κοσμο..Ασχετα εαν θα τελειωσει ο κοσμος αυτος λιγο αργοτερα
christian έγραψε:vas019 έγραψε:
Οι επιπτωσεις ειναι πληρη δαιμονιώδη καταληψη απαραμιλης μορφης ..
Καλά το είπες. Καλύτερα ίσως να μην γίνόταν. Πλήρης κατάληψη απαράμιλης μορφής.
Γιώργος έγραψε:Nα πω κάτι σημαντικό που έχει σχέση με το σφράγισμα του Αντίχριστου...Απο το βιβλίο ''Η πτώση και το τέλος του Αγίου Όρους'' σελίδα 269:
(μιλάει στην αρχή για τους 3 προφήτες,Ηλία,Ενωχ και Θεολόγο.....)
.....και όταν ακούση ο αντίχριστος πώς κηρύττουν ούτοι οι τρείς και λέγουν πως είναι μάγος και απαταιών,πλάνος και επίβουλος διάβολος,θέλει θυμωθή και να προστάξη να τους φέρουν εμπροσθέν του,να τους ερωτήση με κολακευτικούς λόγους και να τους ειπή διατί είσθε ως πρόβατα απολωλότα,και δεν σφραγίζεστε με την βασιλικήν σφραγίδα;''
Βλέπουμε εδώ ο Άγιος Νείλος να κάνει αναφορά σε ''βασιλική'' σφραγίδα.Και τίθεται το ερώτημα τώρα:Αν η σφραγίδα αυτή γίνει υποχρεωτική ΠΡΙΝ την ενθρόνιση του Αντιχρίστου ως παγκόσμιου βασιλιά,(όπως υποστηρίζει οτι θα γίνει ο Παναγιώτης (sarotos)) τότε θα μπορεί να ονομάζεται έτσι;Η θα πρέπει,όπως είναι και το λογικό,να γίνει πρώτα βασιλιάς,και μετά να την επιβάλλει;
vas019 έγραψε:Το οτι το λεει ο Παναγιωτης και ο καθε παναγιωτης δεν σημαινει οτι ειναι ετσι..Πρεπει να το τεκμηριωνει και οπως βλεπεις δεν τα καταφερε στο αναλογο νημα..
Παρερμηνειες ...
sarotos έγραψε:ποιος σου ειπε γιωργο οτι δεν θα γινει αυτο? τι λεει προσεξες καλα?
ειπή διατί είσθε ως πρόβατα απολωλότα,και δεν σφραγίζεστε με την βασιλικήν σφραγίδα;''
μιλαει σε αυτους που αρνουντε να λαβουν το σφραγισμα, που το εχουν ΗΔΗ αρνηθη, και τους λεει εσεις, ειστε προβατα απολωλοτα, γιατι δεν σφραγιζεστε με την βασιλικη ΠΛΕΟΝ σφραγιδα?
βασιλικη σφραγιδα θα γινει αφοτου γινει εκεινος βασιλεας, αυτο, δεν σημαινει οτι δεν θα σφραγιζονται πιο πριν.
σου κανω την ερωτηση λοιπον,
σημερα, εχουν σφραγιστει στο δεξι χερι η στο αριστερο κλπ, ποανω απο 1.000.000 ανθρωποι, και ισως να εινα και λιγο το ποσοστο που αναφερω.
εχουν σφραγιστει με καποια βασιλικη σφραγιδα?
ΟΧΙ.
με τι εχουν σφραγιστει? με το 666, το οποιο ειναι το χαραγμα, δηλαδη ο αριθμος του ονοματος του αντιχριστου.
οταν ελθει ο ιδιος ομως, τοτε θα σφραγιζονται με το ονομα του. και οταν γινει βασιλεας, τοτε ισως να ονομαστει και βασιλικη σφραγιδα, ως δειγμα βασιλικης υποτελειας.
τοσοι ανθρωποι , ειναι ΗΔΗ σφραγισμενοι, και εσεις περιμενε τα 3.5 δευτερρα χρονια του αντιχριστου για να γινει το σφραγισμα.
οτι ναναι..
για να μην πιασω το θεμα της ηλεκτρονικης ταυτοτητας, εξισου αρνηση Χριστου, με το σφραγισμα στο δεξι χερι.
αυτο ομως, ως θεμα, θα το πιασουμε αργοτερα.
Γιώργος έγραψε:σημερα, εχουν σφραγιστει στο δεξι χερι η στο αριστερο κλπ, ποανω απο 1.000.000 ανθρωποι, και ισως να εινα και λιγο το ποσοστο που αναφερω.
Περίμενε,αυτό δεν το ξέρω,με τι έχουν σφραγιστεί αυτο το 1 εκατ.άνθρωποι;Με το σφράγισμα που θα επιβάλλει ο Αντίχριστος,ή με κάτι άλλο;με τι εχουν σφραγιστει? με το 666, το οποιο ειναι το χαραγμα, δηλαδη ο αριθμος του ονοματος του αντιχριστου.
Για πες.....
sarotos έγραψε:γραψε rfid chip στο google και στο youtube και θα παρεις πολλες πληροφοριες..
Γιώργος έγραψε:sarotos έγραψε:γραψε rfid chip στο google και στο youtube και θα παρεις πολλες πληροφοριες..
Μάλιστα....Ακόμα και το χάραγμα του Αντιχρίστου να μην είναι αυτό,καλό πάντως δεν είναι.....Οτιδήποτε εμφυτεύσιμο δηλαδή.....
sarotos έγραψε:το χαραγμα του αντιχριστου γιιωργο ειναι κατι συγκεκριμενο.
το ονομα του και ο αριθμος του ονοματος του. αυτο ειναι το χαραγμα του.
οποιοσδηποτε αποδεχεται και λαμβανει κατοιονδηποτε τροπο το ονομα του, η τον αριθμο του ονοματος του, 666, ειναι χαραγμενος.
ητε το λαβει μεσω ενος τσιπ, ητε το λαβει μεσω ενος tatoo, ητε το λαβει μεσω μιας υπογραφης ασπαζομενος το χαραγμα του, δηλαδη το 666, τοτε ο ανθρωπος αυτος ειναι αρνησηχριστος, και αποδεχομενος το χαραγμα του αντιχριστου, δηλαδη ειναι χαραγμενος.
Γιώργος έγραψε:sarotos έγραψε:το χαραγμα του αντιχριστου γιιωργο ειναι κατι συγκεκριμενο.
το ονομα του και ο αριθμος του ονοματος του. αυτο ειναι το χαραγμα του.
οποιοσδηποτε αποδεχεται και λαμβανει κατοιονδηποτε τροπο το ονομα του, η τον αριθμο του ονοματος του, 666, ειναι χαραγμενος.
ητε το λαβει μεσω ενος τσιπ, ητε το λαβει μεσω ενος tatoo, ητε το λαβει μεσω μιας υπογραφης ασπαζομενος το χαραγμα του, δηλαδη το 666, τοτε ο ανθρωπος αυτος ειναι αρνησηχριστος, και αποδεχομενος το χαραγμα του αντιχριστου, δηλαδη ειναι χαραγμενος.
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση οτι το χάραγμα θα είναι το barcode των προιόντων,ανεξίτηλα τοποθετημένο πάνω στο μέτωπο ή το δεξί χέρι;Να το το 666!
sarotos έγραψε:γιωργο, δεν καταλαβες μαλλον τι ειπαμε. το χαραγμα, ειναι κατι συγκεκριμενο.
ειναι το ονομα του αντιχριστου και ο αριθμος του ονοματος του, 666.
το ονομα του δηλαδη ειναι το χαραγμα, και το 666 ειναι το χαραγμα.
με οποιονδηποτε τροπο καποιος αποδεχτει το χαραγμα, ειναι χαραγμενος.
ητε αυτο γινει με ανεξιτιλο tatoo, ητε αυτο γινει μεσω ενος τσιπ, ητε αυτο γινει μεσω μιας υπογραφης αποδεχομενος το χαραγμα, καθιστα τον ανθρωπο χαραγμενο.
ο αντιχριστος βεβαια, θα το βαλει στο δεξι χερι και στο μετωπο.
οποιος ομως εχει αποδεχτει το χαργμα με οποιονδηποτε αλλο τροπο, στο δεξι αστραγαλο ας πουμε, και παλι ειναι χαραγμενος.
γιατι πολυ απλα, εχει λαβει το χαραγμα, δηλαδη το 666 !
αυτο που λες εσυ, ειναι ενας απο τους εκατονταδες τροπους, αποδοχης του χαραγματος.
δεν διαφωνουμε οτι θα μπορουσε να ειναι και αυτο.
θα μπορουσε να ειναι οτιδηποτε, αρκει να σε κανει να αποδεχτεις το 666 ως μοναδικο σου αριθμο.
με οποιονδηποτε τροπο το αποδεχτεις αυτο, εισαι χαραγμενος.
jm_ac_2018 έγραψε:sarotos έγραψε:
με οποιονδηποτε τροπο καποιος αποδεχτει το χαραγμα, ειναι χαραγμενος.
οποιος ομως εχει αποδεχτει το χαργμα με οποιονδηποτε αλλο τροπο, στο δεξι αστραγαλο ας πουμε, και παλι ειναι χαραγμενος.
η Αποκάλυψη ομως δεν μας αναφέρει οτι θα είναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ο τρόπος ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ στο δεξι χερι ή στο μετωπο??
Επίσης απο προηγούμενα posts (δικα μου και του vas019) φαίνεται οτι θα υπάρξει ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ του χαραγματος στα 3,5 τελευταία ετη και πιθανον να γινεται με ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ (παρόμοια με το μυστηριο του βαπτίσματος..??)...
Και έχει αποδειχτεί ήδη οτι το καλύτερο μερος του σωματος για εμφυτευσιμο chip ειναι το δεξι χερι και το μετωπο...
Αρα προφανως δεν θα υπάρξει ΧΑΡΑΓΜΑ σε άλλο μερος του σωματος παρα μονον σε δεξι χερι/μετωπο...
Σελίδα 3 από 28 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 28
Σελίδα 3 από 28
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης