Τέρμα με τις ημερομηνίες.
+3
Γιώργοςκπ
raimon
laste
7 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Τέρμα με τις ημερομηνίες.
μετα το τελος της πεντηκοστης θα ξεκινησουν ολα λογικα να τρεχουν πιο γρηγορα συμφωνα και με τον γεροντα που ανερτησε ο Γιαννης!
xristoforos- Αριθμός μηνυμάτων : 1840
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2013
xristoforos έγραψε:μετα το τελος της πεντηκοστης θα ξεκινησουν ολα λογικα να τρεχουν πιο γρηγορα συμφωνα και με τον γεροντα που ανερτησε ο Γιαννης!
Τον πατέρα Ελπίδιο λες;Αυτός λέει οτι το 2013 είναι το έτος του πολέμου!Και για το 2012 βέβαια,τα ίδια έλεγε,που δεν έγινε τίποτα!Αυτή η ιστορία έχει ξεκινήσει εντατικά απο το 2007:Το 2007 θα γίνει,όχι το 2008,μα να μην είναι το 2009,το 2010 σίγουρα,το 2011 χωρίς αμφιβολία,να δούμε και το 2012 και καταλήξαμε στο 2013!
Τουλάχιστον για το 2014 δεν λέει κανείς τίποτα,αν και όλο και καποιος θα βρεθεί στο μέλλον......
Γιώργοςκπ- Αριθμός μηνυμάτων : 871
Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2013
Δείτε κι αυτό, δεν ξέρω αν εχει μπει.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pZkWcDb_imI
tsarlatanos- Αριθμός μηνυμάτων : 11
Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2013
tsarlatanos έγραψε:Δείτε κι αυτό, δεν ξέρω αν εχει μπει.
Ναι,τα ίδια λέει.Οτι μέσα στο έτος ξεκινάει ο πόλεμος.Ίδωμεν,τι να πω;Έχει τα κότσια και εκθέτει τον εαυτό του......
Γιώργοςκπ έγραψε:tsarlatanos έγραψε:Δείτε κι αυτό, δεν ξέρω αν εχει μπει.
Ναι,τα ίδια λέει.Οτι μέσα στο έτος ξεκινάει ο πόλεμος.Ίδωμεν,τι να πω;Έχει τα κότσια και εκθέτει τον εαυτό του......
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ...υπερβολική η κρίση σου οπως πάντα Γεωργιε..
jm_ac_2018- Αριθμός μηνυμάτων : 1211
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2013
Αληθώς Ανέστη Γιάννη...Τι είναι υπερβολικό;Ο ίδιος τα λέει,εγώ τα λέω;
Από ότι καταλαβαίνω πάντως ο π.Ελπίδιος δεν πιστεύει στον ερχομό του αντιχρίστου τώρα.Μάλλον στην αναλαμπή πιστεύει έτσι όπως τα λέει.
laste- Αριθμός μηνυμάτων : 231
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
laste έγραψε:Από ότι καταλαβαίνω πάντως ο π.Ελπίδιος δεν πιστεύει στον ερχομό του αντιχρίστου τώρα.Μάλλον στην αναλαμπή πιστεύει έτσι όπως τα λέει.
Ναι,όντως,έτσι είναι...
Γιώργοςκπ έγραψε:Αληθώς Ανέστη Γιάννη...Τι είναι υπερβολικό;Ο ίδιος τα λέει,εγώ τα λέω;
"Έχει τα κότσια και εκθέτει τον εαυτό του......" εγραψες αγαπητε Γεωργιε....
Δηλαδή οταν θα βγουν οι 2 ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και θα ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ παλι τα ιδια δεν θα λες???
Για σκέψου το να δεις...Η εποχη μας θα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΑ αγαπητε μου....ειναι το μονο δεδομένο...
jm_ac_2018- Αριθμός μηνυμάτων : 1211
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2013
Nαι,θέλει κότσια να δίνεις απόλυτες ημερομηνίες για μελλοντικά πράγματα,και φαίνεται οτι και ο πατέρας Ελπίδιος και ο πατέρας Μάξιμος τα έχουν.Διότι διακυνδυνεύουν έτσι πολλά,αλλά δεν το λογαριάζουν,προκειμένου να βγεί στο φως η αλήθεια,η όποια αλήθεια πιστεύουν....Είναι βέβαια και αυτοί που κρύβονται σε γενικόλογες προφητείες,και δεν προσδιορίζουν ακριβώς το χρόνο των γεγονότων,απλά τα παραθέτουν...Αλλά χωρίς χάρισμα απο τον Θεό,και οι μεν και οι δε,καταλήγουν καταγέλαστοι και εμπαιζόμενοι....Ρισκάρουν ωστόσο,διοτι ρίσκο είναι αυτά τα πράγματα,έτσι έχει αποδείξει η ιστορία,με τις αμέτρητες ''προφητίες'' και ''προφήτες'' που έχουν πέσει όλοι έξω......
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης