Ποιοί θα είναι οι 2 ΠΡΟΦΉΤΕΣ?
+7
Ερευνητής888
laste
Θεόδωρος
Γιώργοςκπ
xristoforos
jm_ac_2018
raimon
11 απαντήσεις
Σελίδα 12 από 22
Σελίδα 12 από 22 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 22
Απ: Ποιοί θα είναι οι 2 ΠΡΟΦΉΤΕΣ?
Τουλάχιστον επιβεβαιώνονται οι Γραφές που λένε ότι θα υπάρχει σύγχυση.
Θεόδωρος- Αριθμός μηνυμάτων : 152
Ημερομηνία εγγραφής : 27/05/2013
Μα μέσα στην Καινή Διαθήκη λέει πως εκείνο τον καιρό θα υπάρχει μεγάλη σύγχυση για αυτό ο Θεός και θα στείλει τους Προφήτες του για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να "ξεβρακώσουν" τον αντίχριστο τον οποίο και θα τον καταδεικνύουν με ονοματεπώνυμο πλέον ξεκάθαρα πως είναι αυτός για να προστατέψουν τους πιστούς.Γι'αυτό και ο π. Μάξιμος αναφέρει πως όποιος είναι κοντά στο Θεό θα τους καταλάβει και θα είναι τόσο κοντά στον κόσμο που ο κόσμος θα τους δει από κοντά θα τους μιλήσει και θα πάρει την ευχή τους.
laste- Αριθμός μηνυμάτων : 231
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
Επίσης γιατί να αποκλείσουμε το ότι ο Θεός μπορεί να δώσει και μέσα από αιρετικούς να προφητέψουν μήπως και ξυπνήσουν και όσοι ανήκουν εκεί ότι έρχεται η Β Παρουσία του.
Αυτό μήπως δεν πρέπει να το αποκλείουμε;
Ο (καθολικός) Άγιος Μαλαχίας δεν είχε προφητέψει περί μαύρου πάπα ότι θα είναι ο τελευταίος παπας πριν την καταστροφή του κόσμου;
Αυτό μήπως δεν πρέπει να το αποκλείουμε;
Ο (καθολικός) Άγιος Μαλαχίας δεν είχε προφητέψει περί μαύρου πάπα ότι θα είναι ο τελευταίος παπας πριν την καταστροφή του κόσμου;
laste- Αριθμός μηνυμάτων : 231
η μαρια dm ειναι ψευδοπροφητισσα διοτι ειναι καθολικη....μπορει να ειναι βαλτη απτη νεα ταξη πραγματων...η γνωση της σε πολλα θεματα επερχομενων γεγονοτων δεν ειναι σωνει και ντε προφητικο χαρισμα! ειναι μια απο τους τοσους ψευδοπροφητες και ΟΧΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΙΣΣΑ
ο ψευδοπροφητης παντως θα ειναι αντρας...και λογικα ειναι ή ο τωρινος μαυρος παπας ή στο μελλον αν εμφανισουν καποιον πετρο-Pietro κτλπ τότε αυτός
η συγχυση θα ειναι γενικη και μεγαλη
οταν ομως εξειδικευομαστε στα εσχατολογικα τοτε για οσους λιγους ασχολουνται δεν υπαρχει καμια συγχυση και ολα ο Θεος τα φερνει μπροστα τους/μας
raimon....δεν ψαχνουμε κανεναν απτην ανατολη....
εχει μια φωτιση ο πατερας Ελπιδιος..αλλα δεν τον θεωρω αυθεντια (προσωπικη μου αποψη)
αυθεντια θεωρω τον πατερα Μαξιμο!!! ( παλι προσωπικη μου αποψη)
το γεγονος οτι ιδρυθηκε αυτο το φορουμ και το προηγουμενο..ειναι μερος της Θειας Προνοιας
το ιδιο συμβαινει και με την ενασχοληση μας αρχικως με τον 21/6/1982 Ουιλλιαμ και την εν συνεχεια ενασχοληση μας με τον 21/6/1983γεννηση-2013εμφανιση snowden.....
και κατι που σκεφτηκα....λεγαμε οτι το πληκτρο w ειναι συναμα και πληκτρο ς
επομενως? ςnowden ??? (υποθεση απλη κανω)
ο ψευδοπροφητης παντως θα ειναι αντρας...και λογικα ειναι ή ο τωρινος μαυρος παπας ή στο μελλον αν εμφανισουν καποιον πετρο-Pietro κτλπ τότε αυτός
η συγχυση θα ειναι γενικη και μεγαλη
οταν ομως εξειδικευομαστε στα εσχατολογικα τοτε για οσους λιγους ασχολουνται δεν υπαρχει καμια συγχυση και ολα ο Θεος τα φερνει μπροστα τους/μας
raimon....δεν ψαχνουμε κανεναν απτην ανατολη....
εχει μια φωτιση ο πατερας Ελπιδιος..αλλα δεν τον θεωρω αυθεντια (προσωπικη μου αποψη)
αυθεντια θεωρω τον πατερα Μαξιμο!!! ( παλι προσωπικη μου αποψη)
το γεγονος οτι ιδρυθηκε αυτο το φορουμ και το προηγουμενο..ειναι μερος της Θειας Προνοιας
το ιδιο συμβαινει και με την ενασχοληση μας αρχικως με τον 21/6/1982 Ουιλλιαμ και την εν συνεχεια ενασχοληση μας με τον 21/6/1983γεννηση-2013εμφανιση snowden.....
και κατι που σκεφτηκα....λεγαμε οτι το πληκτρο w ειναι συναμα και πληκτρο ς
επομενως? ςnowden ??? (υποθεση απλη κανω)
xristoforos- Αριθμός μηνυμάτων : 1840
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2013
και κατι που σκεφτηκα....λεγαμε οτι το πληκτρο w ειναι συναμα και πληκτρο ς επομενως? ςnowden ??? (υποθεση απλη κανω) έγραψε:
<<W>> William. <<S>> Snowden στο ίδιο πλήκτρο, πράγματι η σύγχυση είναι μπροστά μας και παντού.
raimon- Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Toυλάχιστον,στο γεγονός οτι το τέλος του κόσμου θα έρθει στις 25/3/2018 δεν υπάρχει σύγχυση,εκεί είμαστε σταθεροί...Τα άλλα θα τα δούμε στην πορεία...Εφόσον δεν έχει επιβληθεί ακόμα κανένα είδους χάραγμα απο κανέναν δεν υπάρχει λογος να ανησυχούμε (ακόμα)....Ας έρθουν τα πράγματα όπως τα φέρει ο Θεός!
Γιώργοςκπ- Αριθμός μηνυμάτων : 871
Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2013
Οι δύο Προφήτες θα εμφανιστούν, ταυτόχρονα σχεδόν με τον Αντίχριστο και θα κηρύξουν 1260 μέρες· «και δώσω τοις δυσί μάρτυσί μου και προφητεύσουσιν ημέρας χιλίας διακοσίας εξήκοντα, περιβεβλημένοι σάκκους...» (Αποκ. ια’, 3).
Οι δυό Προφήτες μας, θα έλθουν για να καταδείξουν και να στιγματίσουν τον Αντίχριστο σε όλους
http://www.patrokosmas.gr/eshatologika.asp?isue=118
----> Αν ειναι ο Snowden ο Aντίχριστος, θα πρέπει να δούμε ποιοί ηταν αυτοί που οταν εμφανίσθηκε ΔΗΜΟΣΙΑ (κατι που συνέβη τον Ιουλιο) τον κατέδειξαν ΔΗΜΟΣΙΑ οτι αυτός είναι....
Αν είναι κάποιος άλλος θα πρέπει να περιμένουμε....
Οι δυό Προφήτες μας, θα έλθουν για να καταδείξουν και να στιγματίσουν τον Αντίχριστο σε όλους
http://www.patrokosmas.gr/eshatologika.asp?isue=118
----> Αν ειναι ο Snowden ο Aντίχριστος, θα πρέπει να δούμε ποιοί ηταν αυτοί που οταν εμφανίσθηκε ΔΗΜΟΣΙΑ (κατι που συνέβη τον Ιουλιο) τον κατέδειξαν ΔΗΜΟΣΙΑ οτι αυτός είναι....
Αν είναι κάποιος άλλος θα πρέπει να περιμένουμε....
jm_ac_2018- Αριθμός μηνυμάτων : 1211
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2013
δηλαδη υπηρχαν καποιοι που κατεδειξαν δημοσια τον σνοουντεν?
μπορει να μην εμφανιστηκαν στα καναλια!
και να ειπαν τις πληροφοριες σε απλους ανθρωπους
Γιαννη...γιατι λες οτι ειναι καποιος αλλος? ουτε τα στοιχεια για σνοουντεν επαρκουν ωστε να ειναι αυτος ο αντιχριστος?
Γιαννη...γιατι λες οτι ειναι καποιος αλλος? ουτε τα στοιχεια για σνοουντεν επαρκουν ωστε να ειναι αυτος ο αντιχριστος?
Γιατί να μην εκμεταλλευτούν τη σύγχρονη τεχνολογία οι 2 προφήτες ώστε να διαδώσουν το κήρυγμά τους; Εκτός κι αν περιορίζουν τις προφητείες τους μόνο για λίγους ανθρώπους και όχι για όλη την ανθρωπότητα. Δεν έχει λογική αυτό.xristoforos έγραψε:δηλαδη υπηρχαν καποιοι που κατεδειξαν δημοσια τον σνοουντεν?
υποθετικα - ρητορικά το θέτω....Γιαννη...γιατι λες οτι ειναι καποιος αλλος? ουτε τα στοιχεια για σνοουντεν επαρκουν ωστε να ειναι αυτος ο αντιχριστος?
και πως το γνωρίζεις οτι δεν την εκμεταλλευονται την τεχνολογία ωστε να ενημερώσουν τον κόσμο??Γιατί να μην εκμεταλλευτούν τη σύγχρονη τεχνολογία οι 2 προφήτες ώστε να διαδώσουν το κήρυγμά τους;
To ξέρω διότι δεν υπήρξαν 2 προφήτες που να εμφανίστηκαν στην τηλεόραση ταυτόχρονα με τον Snowden, καταδεικνύοντάς τον.jm_ac_2018 έγραψε:και πως το γνωρίζεις οτι δεν την εκμεταλλευονται την τεχνολογία ωστε να ενημερώσουν τον κόσμο??Γιατί να μην εκμεταλλευτούν τη σύγχρονη τεχνολογία οι 2 προφήτες ώστε να διαδώσουν το κήρυγμά τους;
Ίσως αυτό γίνει αργότερα,οταν και ο Σνοόυντεν δείξει παραπάνω σημάδια...Μέχρι στιγμής δεν τα έχει δείξει,αναμένουμε σε κάθε περίπτωση....
ευστοχο αυτο.....και θα παρω το ρισκο να υποθεσω πως οταν ο σνοουντεν δειξει περισσοτερα σημαδια οτι ειναι αυτος...τοτε θα σιγουρευτουν περισσοτερο (εκτος αν ειναι ηδη σιγουροι για αυτον) οι 2 γνωστοι μας Πατερες...ή αν οχι αυτοι τοτε οι 2 προφητες (αν ερθουν οι κανονικοι Ενωχ-Ηλιας)Γιώργοςκπ έγραψε:Ίσως αυτό γίνει αργότερα,οταν και ο Σνοόυντεν δείξει παραπάνω σημάδια...Μέχρι στιγμής δεν τα έχει δείξει,αναμένουμε σε κάθε περίπτωση....
παντως....επειδη εχει ακουστει οτι μπορει να ειναι και 3 οι προφητες...υπαρχει και ο μητροπολιτης πειραιως που κανει αγωνα...τωρα δεν ξερω...μπορει να ειναι και τριαδα..θα δουμε
Φάση θα είχε....Ο Μάξιμος,ο Μουλατσιώτης,και ο Πειραιώς,οι 3 προφήτες!!!
Ο μακαριστός π. Αθανάσιος Μυτιληναίος σε ομιλία αναφέρει ότι η προφήτες θα είναι ο Ηλίας και ο Ενώχ, δυο και όχι τρείς, καὶ δώσω τοῖς δυσὶ μάρτυσί μου, καὶ προφητεύσουσιν ἡμέρας χιλίας διακοσίας ἑξήκοντα, περιβεβλημένοι σάκκους. 4 οὗτοί εἰσιν αἱ δύο ἐλαῖαι καὶ αἱ δύο λυχνίαι αἱ ἐνώπιον τοῦ Κυρίου τῆς γῆς ἑστῶσαι. δυσί λέει δεν λέει τρεισί,τρεις φορές τονίζει το δυο, έλεος βρε παιδιά.
στο βιβλιο ο αντιχριστος ηλθεν....κανει λογο και για τρεις προφητες!
Και τι σημαίνει αυτό Χριστόφορε,επειδή το γράφει ο πατέρας Μάξιμος στο βιβλίο του θα παραβλέψουμε την Αγία Γραφή; αυτό που λέει ο π. Μάξιμος είναι προσωπική του γνώμη,δεν είναι του συνόλου των πατέρων της ορθοδόξου εκκλησίας, <<δυσὶ μάρτυσί μου-αἱ δύο ἐλαῖαι καὶ αἱ δύο λυχνίαι>> αναφέρει η Γραφή, αν διαβάζω καλά,δεν νομίζω να θέλει ειδική ερμηνεία το συγκεκριμένο χωρίο,και εκεί που λέει δυο να εννοεί τρείς?xristoforos έγραψε:στο βιβλιο ο αντιχριστος ηλθεν....κανει λογο και για τρεις προφητες!
και ο μακαριστός π. Αθανάσιος Μυτιληναίος,και Ν. Σωτηρόπουλος και ο π. Νεκτάριος μιλούν για δυο Προφήτες, όχι τρεις.
εχει και παραπομπες απο την Αγια Γραφη...επισης το ιδιο ζητημα το ειχε αναπτυξει και ο Βασιλης οχι μονο ο Πατερας Μαξιμος...και οι δυο φυσικα χρησιμοποιησαν αγιογραφικες και αγιοπατερικες πηγες ωστε να μπορεσουν να στηριξουν οτι οι προφητες μπορει να ειναι και 3raimon έγραψε:Και τι σημαίνει αυτό Χριστόφορε,επειδή το γράφει ο πατέρας Μάξιμος στο βιβλίο του θα παραβλέψουμε την Αγία Γραφή; αυτό που λέει ο π. Μάξιμος είναι προσωπική του γνώμη,δεν είναι του συνόλου των πατέρων της ορθοδόξου εκκλησίας, <<δυσὶ μάρτυσί μου-αἱ δύο ἐλαῖαι καὶ αἱ δύο λυχνίαι>> αναφέρει η Γραφή, αν διαβάζω καλά,δεν νομίζω να θέλει ειδική ερμηνεία το συγκεκριμένο χωρίο,και εκεί που λέει δυο να εννοεί τρείς?xristoforos έγραψε:στο βιβλιο ο αντιχριστος ηλθεν....κανει λογο και για τρεις προφητες!
και ο μακαριστός π. Αθανάσιος Μυτιληναίος,και Ν. Σωτηρόπουλος και ο π. Νεκτάριος μιλούν για δυο Προφήτες, όχι τρεις.
απλα δεν εχω το βιβλιο..το ειχα δανεισει...θα το ψαξω στο google το βιβλιο και θα εντοπισω το συγκεκριμενο κεφαλαιο...γιατι αυτο για τους 3 προφητες το θυμαμαι πολυ καλα!
Παιδιά,και ο Άγιος Νείλος,του οποίου το χειρόγραφο αποτέλεσε την βάση της ερευνης του πατρός Μαξίμου,3 προφήτες αναφέρει:Τον Ηλία,τον Ενωχ,και τον Ιωάννη τον Θεολόγο!Κλινω περισσότερο στους 3....
η τηλεόραση εκμεταλλεύεται την τεχνολογία σήμερα αγαπητε μου ΜΟΝΟΝ???? το internet (πχ...) δεν την εκμεταλλεύεται???Θεόδωρος έγραψε:To ξέρω διότι δεν υπήρξαν 2 προφήτες που να εμφανίστηκαν στην τηλεόραση ταυτόχρονα με τον Snowden, καταδεικνύοντάς τον.jm_ac_2018 έγραψε:και πως το γνωρίζεις οτι δεν την εκμεταλλευονται την τεχνολογία ωστε να ενημερώσουν τον κόσμο??Γιατί να μην εκμεταλλευτούν τη σύγχρονη τεχνολογία οι 2 προφήτες ώστε να διαδώσουν το κήρυγμά τους;
Ποιοί είναι λοιπόν οι 2 προφήτες που εμφανίστηκαν ταυτόχρονα με τον Snowden και τον κατέδειξαν στο internet;jm_ac_2018 έγραψε:η τηλεόραση εκμεταλλεύεται την τεχνολογία σήμερα αγαπητε μου ΜΟΝΟΝ???? το internet (πχ...) δεν την εκμεταλλεύεται???Θεόδωρος έγραψε:To ξέρω διότι δεν υπήρξαν 2 προφήτες που να εμφανίστηκαν στην τηλεόραση ταυτόχρονα με τον Snowden, καταδεικνύοντάς τον.jm_ac_2018 έγραψε:και πως το γνωρίζεις οτι δεν την εκμεταλλευονται την τεχνολογία ωστε να ενημερώσουν τον κόσμο??Γιατί να μην εκμεταλλευτούν τη σύγχρονη τεχνολογία οι 2 προφήτες ώστε να διαδώσουν το κήρυγμά τους;
γράφει ο πατέρας Μαξιμος....
Για όσους είναι καλοπροαίρετοι, έχουν σώας τας φρένας, ζουν μυστηριακή ζωή και μελετούν το Λόγο του Θεού, έχουν ταπείνωση και παρακαλούν με δάκρυα τον Θεόν να τους βοηθήσει σ αὐτές τις πολύ δύσκολες στιγμές, σίγουρα ο Θεός θα τους βοηθήσει να μην πλανηθούν και να αντιληφθούν ποιοί θα είναι οι αληθινοί Προφήτες Του....
Για όσους είναι καλοπροαίρετοι, έχουν σώας τας φρένας, ζουν μυστηριακή ζωή και μελετούν το Λόγο του Θεού, έχουν ταπείνωση και παρακαλούν με δάκρυα τον Θεόν να τους βοηθήσει σ αὐτές τις πολύ δύσκολες στιγμές, σίγουρα ο Θεός θα τους βοηθήσει να μην πλανηθούν και να αντιληφθούν ποιοί θα είναι οι αληθινοί Προφήτες Του....
Εν πάσει περιπτώσει, εγώ νομίζω ότι το πρόσωπο του Αντίχριστου και των προφητών δεν είναι το μείζων.
Το σημαντικό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι, όποιος κι αν είναι ο Αντίχριστος και όποιοι κι αν είναι οι προφήτες.
Το σημαντικό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι, όποιος κι αν είναι ο Αντίχριστος και όποιοι κι αν είναι οι προφήτες.
Σελίδα 12 από 22 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 22
Παρόμοια θέματα
» Η δυσκολία αναγνώρισης Προσώπου και γεγονότων
» Τι θα μου χρησιμέψει να μάθω ποιος είναι ο Αντίχριστος, πριν
» ο «Μεγάλος αδελφός» είναι ΕΔΩ..
» ΘΕΟΣ ειναι αγαπη..
» Ραβινοs: Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ
» Τι θα μου χρησιμέψει να μάθω ποιος είναι ο Αντίχριστος, πριν
» ο «Μεγάλος αδελφός» είναι ΕΔΩ..
» ΘΕΟΣ ειναι αγαπη..