Ποιοί θα είναι οι 2 ΠΡΟΦΉΤΕΣ?
+7
Ερευνητής888
laste
Θεόδωρος
Γιώργοςκπ
xristoforos
jm_ac_2018
raimon
11 απαντήσεις
Σελίδα 13 από 22
Σελίδα 13 από 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Απ: Ποιοί θα είναι οι 2 ΠΡΟΦΉΤΕΣ?
συμφωνω Θεόδωρε...Θεόδωρος έγραψε:Εν πάσει περιπτώσει, εγώ νομίζω ότι το πρόσωπο του Αντίχριστου και των προφητών δεν είναι το μείζων.
Το σημαντικό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι, όποιος κι αν είναι ο Αντίχριστος και όποιοι κι αν είναι οι προφήτες.
η προετοιμασία θα πρέπει να είναι πρωτίστως ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ και να έχουμε στόχο να ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ....
αδιάλειπτη προσευχη - να τηρούμε τις νηστείες που έχει ορίσει η Εκκλησία μας και να ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΛΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΘΕΟ....
απλα επειδή είναι πολυ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙΡΟΙ και ΚΑΙΡΟΙ ΠΛΑΝΗΣ θα μας είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε ποιος είναι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ωστε να είμαστε ασφαλείς να ΠΡΟΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ που θα τον εχουν ως επίκεντρο αφου οπως ειπε και ο Κυριος μας "προσέξετε μην σας πλανήσουν"....
jm_ac_2018- Αριθμός μηνυμάτων : 1211
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2013
Γιάννη,και πως θα τον αναγνωρίσεις ποιος είναι;Κάθε φορά που θα βγαίνει ένας καινούργιος Σνόουντεν,ένας καινουργιος Ουίλλιαμ στο προσκήνιο,θα λέτε οτι είναι αυτός!Αυτο το πράγμα να ξέρεις,δεν έχει σταματημό...Πάντα,καποιο καινουργιο πρόσωπο θα ''ξεφυτρώνει'',που θα μπορεί να είναι ένας εν δυνάμει Αντίχριστος...Πως θα τον ξεχωρίσεις;
Γιώργοςκπ- Αριθμός μηνυμάτων : 871
Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2013
Λοιπόν ψυχραιμία.Τα χρόνια του αντιχρίστου θα είναι 3,5 (τα ουσιαστικά-ενθρόνιση-κυνήγι Χριστιανών κ.λ.π.).Κατα εμέ - πάντα προσωπική γνώμη εκφράζω- οι προφήτες θα έρθουν προς το τέλος του 2014 (Σεπ-Οκτ-Νοεμ.).Μέσα στο 2014 θα πάρει μεγάλη δημοσιότητα και αναγνώριση των ταλέντων του από πολλούς.
Ακόμη δεν είμαι σίγουρος για κάποιον συγκεκριμένα.Αυτοί οι δυο που ξέρουμε όλοι είναι υποψήφιοι, αλλά ακόμη δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά.Πιστεύω μέσα στο 2014 θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα (για εμάς που ασχολούμαστε) οι άλλοι τον ύπνο του δικαίου.
Πάντως το πριγκηπόπουλο μην το αποκλείεται ακόμη.
Πρώτον παραιτήθηκε από τον στρατό για να ασχοληθεί περισσότερο με τα βασιλικά του καθήκοντα, και το φιλανθρωπικό του έργο.
http://www.nooz.gr/lifestyle/egkataleipei-ton-strato-o-prigipas-ouiliam
και το φιλανθρωπικό του έργο μετά την γέννηση του γιού του.
http://www.nooz.gr/lifestyle/se-filan8ropiki-ekdilosi-i-kate-middleton
Μήπως μέσα στο 2014 έχουμε πιο δυναμικές εμφανίσεις και εξελίξεις; Θα δούμε.
Όλοι μας ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ.
Ακόμη δεν είμαι σίγουρος για κάποιον συγκεκριμένα.Αυτοί οι δυο που ξέρουμε όλοι είναι υποψήφιοι, αλλά ακόμη δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά.Πιστεύω μέσα στο 2014 θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα (για εμάς που ασχολούμαστε) οι άλλοι τον ύπνο του δικαίου.
Πάντως το πριγκηπόπουλο μην το αποκλείεται ακόμη.
Πρώτον παραιτήθηκε από τον στρατό για να ασχοληθεί περισσότερο με τα βασιλικά του καθήκοντα, και το φιλανθρωπικό του έργο.
http://www.nooz.gr/lifestyle/egkataleipei-ton-strato-o-prigipas-ouiliam
και το φιλανθρωπικό του έργο μετά την γέννηση του γιού του.
http://www.nooz.gr/lifestyle/se-filan8ropiki-ekdilosi-i-kate-middleton
Μήπως μέσα στο 2014 έχουμε πιο δυναμικές εμφανίσεις και εξελίξεις; Θα δούμε.
Όλοι μας ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ.
laste- Αριθμός μηνυμάτων : 231
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
o πανάγαθος ΘΕΟΣ είναι σίγουρο οτι δεν θα μας αφηνε με ΑΠΟΡΙΕΣ αγαπητε μου Γιωργο...γιαυτον ακριβως τον λόγο μας έδωσε και ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ωστε να είμαστε σίγουροι...τωρα οι επι της γης εχθροι μας πολλά έχουν σκαρφιστεί-παραποιήσει για να ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΣΟΥΝ...το οτι μπορεί να παρουσιαστεί και άλλος "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ" απο αυτούς καθόλου απίθανο, πρέπει να προσέχουμε ΠΟΛΥ και να είμαστε κοντα στον ΚΥΡΙΟ μας εκτελωντας τις εντολές του και ζητώντας ΦΩΤΙΣΗ-ΕΛΕΟΣ ωστε να μπορούμε να καταλαβαίνουμε-ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ την ΑΛΗΘΕΙΑ απο τα κατασκευασμένα ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ τους....Γιώργοςκπ έγραψε:Γιάννη,και πως θα τον αναγνωρίσεις ποιος είναι;Κάθε φορά που θα βγαίνει ένας καινούργιος Σνόουντεν,ένας καινουργιος Ουίλλιαμ στο προσκήνιο,θα λέτε οτι είναι αυτός!Αυτο το πράγμα να ξέρεις,δεν έχει σταματημό...Πάντα,καποιο καινουργιο πρόσωπο θα ''ξεφυτρώνει'',που θα μπορεί να είναι ένας εν δυνάμει Αντίχριστος...Πως θα τον ξεχωρίσεις;
jm_ac_2018- Αριθμός μηνυμάτων : 1211
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2013
laste,Λοιπόν ψυχραιμία.Τα χρόνια του αντιχρίστου θα είναι 3,5 (τα ουσιαστικά-ενθρόνιση-κυνήγι Χριστιανών κ.λ.π.).Κατα εμέ - πάντα προσωπική γνώμη εκφράζω- οι προφήτες θα έρθουν προς το τέλος του 2014 (Σεπ-Οκτ-Νοεμ.).Μέσα στο 2014 θα πάρει μεγάλη δημοσιότητα και αναγνώριση των ταλέντων του από πολλούς.
Ακόμη δεν είμαι σίγουρος για κάποιον συγκεκριμένα.Αυτοί οι δυο που ξέρουμε όλοι είναι υποψήφιοι, αλλά ακόμη δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά.Πιστεύω μέσα στο 2014 θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα (για εμάς που ασχολούμαστε) οι άλλοι τον ύπνο του δικαίου
αν οι 2 προφήτες εμφανιστούν τον Οκτώβριο του 2014,τότε θα μιλάμε για πλήρη ταύτιση με τις 1290 μέρες της βασιλείας του Αντιχρίστου,αρα εμφανίζονται την μέρα της ενθρόνισης...Όμως,ο Αντίχριστος θα πρέπει να έχει εμφανιστεί αρκετό καιρό πριν ενθρονιστεί,διοτι μας λένε οι Γραφές οτι θα υπάρχει περίοδος που θα τον παρακαλάνε να γίνει βασιλιάς και αυτός θα αρνείται!Αρα,αυτό σιγουρα θα γίνει πιο πριν τον Σεπτεμβριο-Οκτώβριο του 2014.Η ουσία είναι οτι σήμερα έχουμε Σεπτέμβρη του 2013 και είναι μόλις 1 χρόνος ακόμα.Μεσα σε αυτό το χρόνο,θα πρέπει να γίνουν όλα,και εμφάνιση και έργο πρώτης περιόδου....
Γιώργοςκπ έγραψε:Οκ Γιώργο χονδρικά μίλησα εγώ.Πάντως ο χρόνος εμφάνισης των Προφητών θα συμπίπτει περίπου με την εμφάνιση του αντιχρίστου.Πιστεύω πως μετά που θα θανατώσει τους Προφήτες ο αντίχριστος θα μείνουν μόνο μερικές μέρες-μήνας για την Β' Παρουσία.
αν οι 2 προφήτες εμφανιστούν τον Οκτώβριο του 2014,τότε θα μιλάμε για πλήρη ταύτιση με τις 1290 μέρες της βασιλείας του Αντιχρίστου,αρα εμφανίζονται την μέρα της ενθρόνισης...Όμως,ο Αντίχριστος θα πρέπει να έχει εμφανιστεί αρκετό καιρό πριν ενθρονιστεί,διοτι μας λένε οι Γραφές οτι θα υπάρχει περίοδος που θα τον παρακαλάνε να γίνει βασιλιάς και αυτός θα αρνείται!Αρα,αυτό σιγουρα θα γίνει πιο πριν τον Σεπτεμβριο-Οκτώβριο του 2014.Η ουσία είναι οτι σήμερα έχουμε Σεπτέμβρη του 2013 και είναι μόλις 1 χρόνος ακόμα.Μεσα σε αυτό το χρόνο,θα πρέπει να γίνουν όλα,και εμφάνιση και έργο πρώτης περιόδου....
laste- Αριθμός μηνυμάτων : 231
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
xristoforos- Αριθμός μηνυμάτων : 1840
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2013
O..τρίτος προφήτης;;!;!!
δε γνωριζω φιλε Γιωργο....απλα βλεπεις οτι δρα πολυ δυναμικα!
βλεπεις οτι τα βαζει με τον υποψηφιο ψευδοπροφητη....αρα???????
ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ...
ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΕΝΩΧ,ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ
"Εξόχως κωμικά τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Γασπαράκης" αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σε επιστολή του στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» για το άρθρο του παπικού Νικόλαου Γασπαράκη. Προκαλεί μάλιστα τον κ .Γασπαράκη να προβούν σε ένα "πείραμα" όπως το ονομάζει.
Να προβούν στην ιεροπραξία του αγιασμού ο ίδιος και ο Αρχιεπίσκοπος των Καθολικών προκειμένου "να διαπιστωθή όχι λογικώς, αλλά υπερφυσικώς ποίος είναι ο αληθής Χριστιανισμός"...
Ολόκληρη επιστολή έχει ως εξής:
Προς Τον
Ελλογιμώτατον Κύριον
Γ. Παπαδόπουλον-Τετράδην
Διευθυντήν
Εφημερίδος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»
Μίνωος 10-16
11743 Αθήναι
FAX: 211 1096599
e-mail: ( eleftherotypia@eleftherotypia.net )
Αξιότιμε Κύριε Διευθυντά,
Εις την έγκριτον Εφημερίδα Σας φύλλον της 19/7/2013 εις την στήλη «Ελεύθερο Βήμα» σελ. 40, εδημοσιεύσατε άρθρον υπό τον τίτλο «Τα αρχαία, τα θρησκευτικά και ο φανατισμός» του Εντιμοτάτου κ. Νικ. Γασπαράκη, Δικηγόρου, πρ. Διευθυντού του Γραφείου Τύπου της Καθολικής Εκκλησίας, ο οποίος ανέφερε ότι «έχει ζήσει και ζεί βαθιά στο πετσί του το θρησκευτικό φανατισμό που εκπορεύεται από την επικρατούσα Εκκλησία και τις περί Αυτήν παραθρησκευτικές οργανώσεις», σε τέτοιο βαθμό συμπληρώνει η ελαχιστότητά μου που μόνο στον Πειραιά η θρησκευτική του παραδοχή έχει δύο ιδιόκτητα πλήρους εκπαιδεύσεως σχολικά συγκροτήματα δύο «μοναχικών» ρωμαιοκαθολικών ταγμάτων τα σχολεία Saint Paul και Janne d’ Ark και μάλιστα εις το ένα κατά παράβαση της κοινής λογικής και των συνεχών διαμαρτυριών μου, τον αγιασμό ενάρξεως του σχολικού έτους εις την Πρωτοβάθμιο Εκπαίδευσι τελεί Ρωμαιοκαθολικός θρησκευτικός λειτουργός παρ’ όλον που η συντριπτική πλειοψηφία τα τέσσερα πέμπτα των μαθητών ανήκουν εις την Ορθόδοξο Εκκλησία.
Επιπροσθέτως εις την Αθήνα και επί της οδού Αχαρνών υψώνεται με θρασύτητα ο δούρειος ίππος της δήθεν διωκομένης Ρωμαιοκαθολικής θρησκευτικής κοινωνίας, ο ψευδορθόδοξος Ναός των δήθεν «ελληνορύθμων Καθολικών» της γνωστής και επαράτου Ουνίας.
Είναι εξόχως κωμικά τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Γασπαράκης αντικρουόμενα από την καθημερινή πραγματικότητα, ο οποίος εν συνεχεία αναφερόμενος και εις το πρόσωπό μου σημειώνει «αδελφικώς»: «Καί τι να πεί κανείς για το μητροπολίτη Πειραιώς και τον συνεχώς εχθρικά και μισαλλόδοξα εκφερόμενο λόγο του. Όλα αυτά ως απόρροια της εναντίον των κανόνων της ηθικής και του χριστιανισμού διδασκομένων στην κατήχηση».
Με αφορμή αυτές τις «ευγενείς» δηλώσεις του θα ήθελα δημοσία να τον ευχαριστήσω εκ βαθέων διότι καθυβρίζοντάς με «ως εκφέροντα συνεχώς εχθρικόν και μισαλλόδοξον λόγον, που είναι απόρροια των όσων εναντίον των κανόνων της ηθικής και του Χριστιανισμού έχω διδαχθεί» με αξιώνει να ατιμάζομαι υπέρ της δόξης και της αληθείας του αποκαλυφθέντος αιωνίου Θεού και υπέρ της δογματικής ακριβείας της αμωμήτου πίστεως, την οποίαν επί χίλια έτη διετήρει ανόθευτον και ακαινοτόμητον και το πάλαι ποτέ Πάνσεπτον Πατριαρχείον της παλαιάς Ρώμης και της Δύσεως, που από το 1054 μ.Χ. και εντεύθεν διέστρεψε το δόγμα, το πολίτευμα και το ήθος της αδιαιρέτου Εκκλησίας και κατεκρημνίσθη εις το βάραθρον πολυειδών αιρέσεων μεταβληθέν μάλιστα και εις κοσμικόν μόρφωμα, το κρατίδιον του Βατικανού.
Έχω υποβάλλει δημοσία ερωτήματα εις τον κ. Γασπαράκην, τα οποία έμειναν αναπάντητα προφανώς εκ λόγων δημοκρατικής του ευαισθησίας. Τα ερωτήματα ανεφέροντο εις τις παγκόσμιες διαμαρτυρίες ολοκλήρων κοινοβουλίων όπως του Ολλανδικού, του Ιρλανδικού και του Αυστραλιανού διά τα χιλιάδες ειδεχθή κακουργήματα παιδεραστίας Ρωμαιοκαθολικών θρησκευτικών λειτουργών καθώς και διά το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και τις διασυνδέσεις με την Κόζα Νόστρα των οικονομικών υπηρεσιών της αυτοτιτλοφορουμένης ως δήθεν Αγίας Έδρας, που απεκάλυψε η Ιταλική Δικαοσύνη.
Επ’ αυτών μπορεί να αρθρώσει λόγον ο Εντιμότατος κ. Γασπαράκης διά να διακριβωθή εάν η Ρωμαιοκαθολική Κατήχηση διδάσκει τους κανόνες της ηθικής και του Χριστιανισμού;
Επειδή ο αγαπητός κ. Γασπαράκης δημοσία γνωματεύει ως «ειδικός» ότι «καλλιεργούμε την ψευδαίσθηση ότι μόνο η Ορθοδοξία κρύβει την μοναδική αλήθεια και ότι δήθεν αυτή είναι ο Χριστιανισμός» εισηγούμενος την ανάγκη μεταλλαγής του μαθήματος των Θρησκευτικών εις Θρησκειολογικό και τον χωρισμό Εκκλησίας και Κράτους διά να μην ομιλούμεν ατερμόνως, θεωρητικώς προκαλώ δημοσία τον κ. Γασπαράκη να διενεργηθή ενώπιόν Σας αξιότιμε κ. Διευθυντά το πολύ απλό ακόλουθο «πείραμα». Να προσέλθη η αναξιότητά μου και εκ μέρους του κ. Γασπαράκη και της θρησκευτικής του παραδοχής ο προεστώς θρησκευτικός λειτουργός Αρχιεπίσκοπος των εν Αθήναις Καθολικών κ. Φώσκολος, να αντλήσετε νερό από την ιδία βρύση εις δύο μέρη και να τελέσωμε ενώπιόν Σας την ιεροπραξία του αγιασμού χωρίς βεβαίως ο εκλαμπρότατος κ. Φώσκολος να προσθέση αλάτι, εις το υπ’ αυτού αγιαζόμενο νερό. Εν συνεχεία να σφραγισθούν οι δύο αγιασμοί εις ασφαλές μέρος και μετά την πάροδο ενός μηνός να ανοιγούν διά να διαπιστωθή όχι λογικώς, αλλά υπερφυσικώς ποίος είναι ο αληθής Χριστιανισμός και ποίον ο αιώνος Θεός χαριτώνει διά των ακτίστων Αυτού ενεργειών.
Ο Αγιασμός της Ορθοδόξου Εκκλησίας παρά την προφανή αναξιότητά μου θα ευωδιάζη άσηπος, ενώ της Ρωμαιοκαθολικής θρησκευτικής κοινωνίας χωρίς την πρόσθεση άλατος θα όζη φρικωδώς. Άλλη απάντησις δεν χρειάζεται να δοθή εις τον Εντιμότατον κ. Γασπαράκην, αφού απαντά ο Πανάγιος Θεός. Αναμένω όμως την θετική απάντησή του στην πρόσκλησή μου. Διά να μη θεωρηθή ως ευφυολόγημα η πρότασις μου υπενθυμίζω την εκ του βιβλίου των Βασιλειών παρόμοια ενέργεια του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου.
Κατακλείων θα παρακαλούσα θερμώς τον Εντιμότατον κ. Γασπαράκην, επειδή εις την ιδικήν του κατακλείδα αποπειράται να προσθέσει ως επιχείρημα περί χωρισμού Ορθοδόξου Εκκλησίας και Πολιτείας ότι: «ο χωρισμός αυτός θα απέβαινε υπέρ της Εκκλησίας ... άλλωστε οι οικονομικοί δείκτες της βαρέως πάσχουσας σήμερα χώρας μας θα ήταν πολύ ευνοικότεροι για το λαό», υπονοών ασφαλώς ότι θα διεκόπτετο η μισθοδοσία του Ορθοδόξου Κλήρου και θα «ελαφρύνετο» ο δημόσιος προϋπολογισμός να μας γνωρίση εάν κατά τας αρχάς δικαίου των κρατών δικαίου ανά την υφήλιο υφίσταται έννομος τάξις, η οποία έχει απαλλοτριώσει το 96% της περιουσίας ενός οργανισμού άνευ ανταλλάγματος διότι η μισθοδοσία του Ορθοδόξου Κλήρου δεν αποτελεί χαριστική ενέργεια του Ελληνικού Δημοσίου αλλά συμβατική του υποχρέωσι όπως απέδειξε πασιδήλως, σχετικώς προσφάτως το Ευρωπαικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με την ακύρωσι του γνωστού Νόμου Τρίτση (Ν. 1700/1987).
Μετά τιμής
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ο Πειραιώς Σ Ε Ρ Α Φ Ε Ι Μ
βλεπεις οτι τα βαζει με τον υποψηφιο ψευδοπροφητη....αρα???????
ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ...
ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΕΝΩΧ,ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ
"Εξόχως κωμικά τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Γασπαράκης" αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σε επιστολή του στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» για το άρθρο του παπικού Νικόλαου Γασπαράκη. Προκαλεί μάλιστα τον κ .Γασπαράκη να προβούν σε ένα "πείραμα" όπως το ονομάζει.
Να προβούν στην ιεροπραξία του αγιασμού ο ίδιος και ο Αρχιεπίσκοπος των Καθολικών προκειμένου "να διαπιστωθή όχι λογικώς, αλλά υπερφυσικώς ποίος είναι ο αληθής Χριστιανισμός"...
Ολόκληρη επιστολή έχει ως εξής:
Προς Τον
Ελλογιμώτατον Κύριον
Γ. Παπαδόπουλον-Τετράδην
Διευθυντήν
Εφημερίδος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»
Μίνωος 10-16
11743 Αθήναι
FAX: 211 1096599
e-mail: ( eleftherotypia@eleftherotypia.net )
Αξιότιμε Κύριε Διευθυντά,
Εις την έγκριτον Εφημερίδα Σας φύλλον της 19/7/2013 εις την στήλη «Ελεύθερο Βήμα» σελ. 40, εδημοσιεύσατε άρθρον υπό τον τίτλο «Τα αρχαία, τα θρησκευτικά και ο φανατισμός» του Εντιμοτάτου κ. Νικ. Γασπαράκη, Δικηγόρου, πρ. Διευθυντού του Γραφείου Τύπου της Καθολικής Εκκλησίας, ο οποίος ανέφερε ότι «έχει ζήσει και ζεί βαθιά στο πετσί του το θρησκευτικό φανατισμό που εκπορεύεται από την επικρατούσα Εκκλησία και τις περί Αυτήν παραθρησκευτικές οργανώσεις», σε τέτοιο βαθμό συμπληρώνει η ελαχιστότητά μου που μόνο στον Πειραιά η θρησκευτική του παραδοχή έχει δύο ιδιόκτητα πλήρους εκπαιδεύσεως σχολικά συγκροτήματα δύο «μοναχικών» ρωμαιοκαθολικών ταγμάτων τα σχολεία Saint Paul και Janne d’ Ark και μάλιστα εις το ένα κατά παράβαση της κοινής λογικής και των συνεχών διαμαρτυριών μου, τον αγιασμό ενάρξεως του σχολικού έτους εις την Πρωτοβάθμιο Εκπαίδευσι τελεί Ρωμαιοκαθολικός θρησκευτικός λειτουργός παρ’ όλον που η συντριπτική πλειοψηφία τα τέσσερα πέμπτα των μαθητών ανήκουν εις την Ορθόδοξο Εκκλησία.
Επιπροσθέτως εις την Αθήνα και επί της οδού Αχαρνών υψώνεται με θρασύτητα ο δούρειος ίππος της δήθεν διωκομένης Ρωμαιοκαθολικής θρησκευτικής κοινωνίας, ο ψευδορθόδοξος Ναός των δήθεν «ελληνορύθμων Καθολικών» της γνωστής και επαράτου Ουνίας.
Είναι εξόχως κωμικά τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Γασπαράκης αντικρουόμενα από την καθημερινή πραγματικότητα, ο οποίος εν συνεχεία αναφερόμενος και εις το πρόσωπό μου σημειώνει «αδελφικώς»: «Καί τι να πεί κανείς για το μητροπολίτη Πειραιώς και τον συνεχώς εχθρικά και μισαλλόδοξα εκφερόμενο λόγο του. Όλα αυτά ως απόρροια της εναντίον των κανόνων της ηθικής και του χριστιανισμού διδασκομένων στην κατήχηση».
Με αφορμή αυτές τις «ευγενείς» δηλώσεις του θα ήθελα δημοσία να τον ευχαριστήσω εκ βαθέων διότι καθυβρίζοντάς με «ως εκφέροντα συνεχώς εχθρικόν και μισαλλόδοξον λόγον, που είναι απόρροια των όσων εναντίον των κανόνων της ηθικής και του Χριστιανισμού έχω διδαχθεί» με αξιώνει να ατιμάζομαι υπέρ της δόξης και της αληθείας του αποκαλυφθέντος αιωνίου Θεού και υπέρ της δογματικής ακριβείας της αμωμήτου πίστεως, την οποίαν επί χίλια έτη διετήρει ανόθευτον και ακαινοτόμητον και το πάλαι ποτέ Πάνσεπτον Πατριαρχείον της παλαιάς Ρώμης και της Δύσεως, που από το 1054 μ.Χ. και εντεύθεν διέστρεψε το δόγμα, το πολίτευμα και το ήθος της αδιαιρέτου Εκκλησίας και κατεκρημνίσθη εις το βάραθρον πολυειδών αιρέσεων μεταβληθέν μάλιστα και εις κοσμικόν μόρφωμα, το κρατίδιον του Βατικανού.
Έχω υποβάλλει δημοσία ερωτήματα εις τον κ. Γασπαράκην, τα οποία έμειναν αναπάντητα προφανώς εκ λόγων δημοκρατικής του ευαισθησίας. Τα ερωτήματα ανεφέροντο εις τις παγκόσμιες διαμαρτυρίες ολοκλήρων κοινοβουλίων όπως του Ολλανδικού, του Ιρλανδικού και του Αυστραλιανού διά τα χιλιάδες ειδεχθή κακουργήματα παιδεραστίας Ρωμαιοκαθολικών θρησκευτικών λειτουργών καθώς και διά το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και τις διασυνδέσεις με την Κόζα Νόστρα των οικονομικών υπηρεσιών της αυτοτιτλοφορουμένης ως δήθεν Αγίας Έδρας, που απεκάλυψε η Ιταλική Δικαοσύνη.
Επ’ αυτών μπορεί να αρθρώσει λόγον ο Εντιμότατος κ. Γασπαράκης διά να διακριβωθή εάν η Ρωμαιοκαθολική Κατήχηση διδάσκει τους κανόνες της ηθικής και του Χριστιανισμού;
Επειδή ο αγαπητός κ. Γασπαράκης δημοσία γνωματεύει ως «ειδικός» ότι «καλλιεργούμε την ψευδαίσθηση ότι μόνο η Ορθοδοξία κρύβει την μοναδική αλήθεια και ότι δήθεν αυτή είναι ο Χριστιανισμός» εισηγούμενος την ανάγκη μεταλλαγής του μαθήματος των Θρησκευτικών εις Θρησκειολογικό και τον χωρισμό Εκκλησίας και Κράτους διά να μην ομιλούμεν ατερμόνως, θεωρητικώς προκαλώ δημοσία τον κ. Γασπαράκη να διενεργηθή ενώπιόν Σας αξιότιμε κ. Διευθυντά το πολύ απλό ακόλουθο «πείραμα». Να προσέλθη η αναξιότητά μου και εκ μέρους του κ. Γασπαράκη και της θρησκευτικής του παραδοχής ο προεστώς θρησκευτικός λειτουργός Αρχιεπίσκοπος των εν Αθήναις Καθολικών κ. Φώσκολος, να αντλήσετε νερό από την ιδία βρύση εις δύο μέρη και να τελέσωμε ενώπιόν Σας την ιεροπραξία του αγιασμού χωρίς βεβαίως ο εκλαμπρότατος κ. Φώσκολος να προσθέση αλάτι, εις το υπ’ αυτού αγιαζόμενο νερό. Εν συνεχεία να σφραγισθούν οι δύο αγιασμοί εις ασφαλές μέρος και μετά την πάροδο ενός μηνός να ανοιγούν διά να διαπιστωθή όχι λογικώς, αλλά υπερφυσικώς ποίος είναι ο αληθής Χριστιανισμός και ποίον ο αιώνος Θεός χαριτώνει διά των ακτίστων Αυτού ενεργειών.
Ο Αγιασμός της Ορθοδόξου Εκκλησίας παρά την προφανή αναξιότητά μου θα ευωδιάζη άσηπος, ενώ της Ρωμαιοκαθολικής θρησκευτικής κοινωνίας χωρίς την πρόσθεση άλατος θα όζη φρικωδώς. Άλλη απάντησις δεν χρειάζεται να δοθή εις τον Εντιμότατον κ. Γασπαράκην, αφού απαντά ο Πανάγιος Θεός. Αναμένω όμως την θετική απάντησή του στην πρόσκλησή μου. Διά να μη θεωρηθή ως ευφυολόγημα η πρότασις μου υπενθυμίζω την εκ του βιβλίου των Βασιλειών παρόμοια ενέργεια του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου.
Κατακλείων θα παρακαλούσα θερμώς τον Εντιμότατον κ. Γασπαράκην, επειδή εις την ιδικήν του κατακλείδα αποπειράται να προσθέσει ως επιχείρημα περί χωρισμού Ορθοδόξου Εκκλησίας και Πολιτείας ότι: «ο χωρισμός αυτός θα απέβαινε υπέρ της Εκκλησίας ... άλλωστε οι οικονομικοί δείκτες της βαρέως πάσχουσας σήμερα χώρας μας θα ήταν πολύ ευνοικότεροι για το λαό», υπονοών ασφαλώς ότι θα διεκόπτετο η μισθοδοσία του Ορθοδόξου Κλήρου και θα «ελαφρύνετο» ο δημόσιος προϋπολογισμός να μας γνωρίση εάν κατά τας αρχάς δικαίου των κρατών δικαίου ανά την υφήλιο υφίσταται έννομος τάξις, η οποία έχει απαλλοτριώσει το 96% της περιουσίας ενός οργανισμού άνευ ανταλλάγματος διότι η μισθοδοσία του Ορθοδόξου Κλήρου δεν αποτελεί χαριστική ενέργεια του Ελληνικού Δημοσίου αλλά συμβατική του υποχρέωσι όπως απέδειξε πασιδήλως, σχετικώς προσφάτως το Ευρωπαικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με την ακύρωσι του γνωστού Νόμου Τρίτση (Ν. 1700/1987).
Μετά τιμής
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ο Πειραιώς Σ Ε Ρ Α Φ Ε Ι Μ
ενα ξερω.....στη διαδηλωση κατα της καρτας του πολιτη....τους ειδα διπλα διπλα (και συζητουσαν και μεταξυ τους μαλιστα!!!),πατερα Μαξιμο και Μητροπολιτη Πειραιως Σεραφειμ στην πορεια προς το συνταγμα
και αργοτερα,την ιδια μερα,στη Βουλη απεξω ειδα κι απο κοντα τον πατερα Νεκταριο Μουλατσιωτη..απο τοσο κοντα ειχα να τον δω απο τοτε που ειχα αγορασει το βιβλιο του πατρος Μαξιμου....στο μοναστηρι που ηταν ο πατηρ Νεκταριος(επειτα απο την επιδειξη των καμπανων που χτυπουσανε ολες μαζι! ειχα αγορασει το βιβλιο....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!!!!!!!! εκεινη την ημερα που ειχα παει...λες και το ειχαν φυλαξει για μενα που το ηθελα...παρολο που ηταν αντιθετοι οι γονεις μου με την αγορα,με αφησαν να το αγορασω )
και αργοτερα,την ιδια μερα,στη Βουλη απεξω ειδα κι απο κοντα τον πατερα Νεκταριο Μουλατσιωτη..απο τοσο κοντα ειχα να τον δω απο τοτε που ειχα αγορασει το βιβλιο του πατρος Μαξιμου....στο μοναστηρι που ηταν ο πατηρ Νεκταριος(επειτα απο την επιδειξη των καμπανων που χτυπουσανε ολες μαζι! ειχα αγορασει το βιβλιο....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!!!!!!!! εκεινη την ημερα που ειχα παει...λες και το ειχαν φυλαξει για μενα που το ηθελα...παρολο που ηταν αντιθετοι οι γονεις μου με την αγορα,με αφησαν να το αγορασω )
βλεπεις τι λεει?????? στον πειραια υπαρχουν 2 σχολεια μοναχικων ρωμαιοκαθολικων ταγματων
(εν τω μεταξυ η αδερφη μου πηγαινε γυμνασιο+λυκειο στο Janne d’ Ark)
ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ........ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ??????
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ???????????
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝΕ???????????
ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΠΩΣ ΜΑΧΕΤΑΙ???????????
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ? ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ?
ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΝΩ....ΑΛΛΑ....ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ....ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΓΑΛΟ!!!
(εν τω μεταξυ η αδερφη μου πηγαινε γυμνασιο+λυκειο στο Janne d’ Ark)
ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ........ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ??????
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ???????????
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝΕ???????????
ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΠΩΣ ΜΑΧΕΤΑΙ???????????
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ? ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ?
ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΝΩ....ΑΛΛΑ....ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ....ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΓΑΛΟ!!!
Αρα,υπάρχει στενη σχέση μεταξυ του Πειραιώς και του πατέρα Μάξιμου!Μάλιστα,μάλιστα!Αλλα να σου πω Χριστόφορε κάτι;Τόσα χρόνια και ουτε ένας ιεράρχης δεν έχει βγει δημόσια να υποστηρίξει τον μοναχό και την θεωρεία του,ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!Αυτοι που τον πιστεύουν κρύβονται,απο το φόβο της γίούχας και της ειρωνίας!Κανείς με σθένος δεν βγήκε να τον υποστηρίξει δημόσια και να ταχθεί στο πλευρό του,κανένας!xristoforos έγραψε:ενα ξερω.....στη διαδηλωση κατα της καρτας του πολιτη....τους ειδα διπλα διπλα (και συζητουσαν και μεταξυ τους μαλιστα!!!),πατερα Μαξιμο και Μητροπολιτη Πειραιως Σεραφειμ στην πορεια προς το συνταγμα
ε απο εκει να καταλαβεις Γιωργο οτι ειναι οι μονοι που αγωνιζονται
και οχι μονο αυτο...σκεψου και το αλλο
εχει ανεβασει και αρθρα του Μητροπολιτη Πειραιως...στην ιστοσελιδα www.patrokosmas.gr ο πατερας Μαξιμος.....
μην ξεχνας ποσα θαυματα γινονται και απο τον σταυρο που φοραει ο πατερας Νεκταριος.......
ηταν ο πατερας Νεκταριος στην κοπη της βασιλοπιτας?????????? ηταν....
τι συμπερασμα βγαζεις λοιπον?
και οχι μονο αυτο...σκεψου και το αλλο
εχει ανεβασει και αρθρα του Μητροπολιτη Πειραιως...στην ιστοσελιδα www.patrokosmas.gr ο πατερας Μαξιμος.....
μην ξεχνας ποσα θαυματα γινονται και απο τον σταυρο που φοραει ο πατερας Νεκταριος.......
ηταν ο πατερας Νεκταριος στην κοπη της βασιλοπιτας?????????? ηταν....
τι συμπερασμα βγαζεις λοιπον?
Το συμπέρασμα που βγάζω είναι οτι είναι όντως αυτοί οι 3,οι 3 προφήτες της Αποκαλύψεως!Ο Ηλίας,ο Ενωχ,και ο Ιωάννης!Μόνο που κάποια στιγμή,θα πρέπει να ξεκινήσουν το έργο τους....Είναι 1260 μέρες βλέπεις και έχουμε μόλις 1645 για το τέλος!Αρα,1645-1260=385 μέρες ακόμα περιθώρειο για τους προφήτες να ξεκινήσουν!
δεν ειναι ο Ενωχ,ο Ηλιας και ο Ιωαννης....να το διατυπωνεις ορθοτερα...
ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ....3 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΝΩΧ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ!!!
ΕΚΤΟΣ...ΞΑΝΑΛΕΩ....ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ εμφανιστουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΝΩΧ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ???? λιγο δυσκολο!
ΕΚΤΟΣ...ΞΑΝΑΛΕΩ....ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ εμφανιστουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΝΩΧ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ???? λιγο δυσκολο!
Γιωργο μπορει να μη θυμαμαι και πολυ καλα....μπορει να ηταν και ο πειραιως του πατριου στη διαδηλωση....το λεω προς αποφυγη παρεξηγησεων...
παντως και με τον μητροπολιτη Σεραφειμ ειναι οντως πολυ καλοι φιλοι και συνεργατες σε θεματα Πιστεως!
παντως και με τον μητροπολιτη Σεραφειμ ειναι οντως πολυ καλοι φιλοι και συνεργατες σε θεματα Πιστεως!
Η ουσία παραμένει ίδια:Ο χρόνος πιέζει τους 3 προφήτες να εμφανιστούν!Αν δεν είναι αυτοί και είναι άλλοι,θα ΄πρέπει αυτοι οι άλλοι μ΄σα στους επόμενους 12 μήνες να εμφανιστούν!xristoforos έγραψε:δεν ειναι ο Ενωχ,ο Ηλιας και ο Ιωαννης....να το διατυπωνεις ορθοτερα...
τι εννοεις λεγοντας πως ο χρονος πιεζει????
οταν ειναι η ωρα τους θα παρουν εντολη απτον Θεο και θα αρχισουν πιο εντονη δραση καταδεικνυοντας τον αντιχριστο και συμβουλευοντας τους Χριστιανους!
καθε πραγμα στον καιρο του....
δεν πιεζει ο χρονος....απλα...πλησιασε η ωρα!
οταν ειναι η ωρα τους θα παρουν εντολη απτον Θεο και θα αρχισουν πιο εντονη δραση καταδεικνυοντας τον αντιχριστο και συμβουλευοντας τους Χριστιανους!
Το ίδιο λέμε,ο χρόνος πιέζει,πλησίασε η ώρα,το ίδιο....Αν ο Αντίχριστος έχει ήδη εμφανιστεί,τοτε είναι πολύ σημαντικό και να ''ενεργοποιηθούν'' και οι προφήτες,καταδεικνύοντάς τον!Απο εκεί,άλλωστε,και θα τους ξεχωρίσουμε!xristoforos έγραψε:τι εννοεις λεγοντας πως ο χρονος πιεζει????
η πλακα ξερεις ποια ειναι?????? οτι δε μεινανε ουτε 4,5 χρονια αν τα τελευταια 3,5 κυλησουν γρηγοροτερα!! δηλαδη κολοβωθουνε!!!
Δεν γίνεται αυτό!Όλοι οι Άγιοι μας έχουν αναφέρει 3,5 χρόνια!Δεν μπορούν να κολοβοθουνε με κανεναν τρόπο!Είναι γραμμένο απο τον Δανιήλ,1290 και 1335 μέρες!Αρα,αφου είναι μέσα απο την Αγία Γραφή,τόσες θα είναι οι ημέρες!Ουτε περισσοτερες,ουτε λιγότερες!xristoforos έγραψε:η πλακα ξερεις ποια ειναι?????? οτι δε μεινανε ουτε 4,5 χρονια αν τα τελευταια 3,5 κυλησουν γρηγοροτερα!! δηλαδη κολοβωθουνε!!!
ΟΣΙΟΣ ΝΕΙΛΟΣ Ο ΜΥΡΟΒΛΗΤΗΣ
Τότε βλέπων ο Πανάγαθος Θεός την απώλειαν του ανθρωπίνου γένους, θέλει κολοβώσει τας ημέρας δια τους ολίγους σωζομένους, διότι ο διάβολος θέλει πλανήσαι ει δυνατόν και τους εκλεκτούς
Τότε βλέπων ο Πανάγαθος Θεός την απώλειαν του ανθρωπίνου γένους, θέλει κολοβώσει τας ημέρας δια τους ολίγους σωζομένους, διότι ο διάβολος θέλει πλανήσαι ει δυνατόν και τους εκλεκτούς
Αυτη η κολόβωση που αναφέρει ο Αγιος εδώ,είναι τα 3,5 χρόνια,δηλαδή λέει οτι δεν θα είναι παραπάνω,θα κολοβοθούν στα 3,5 ακριβώς!Δηλαδή,ουσιαστικά λέει οτι δεν θα είναι μια πολύ μακρά περίοδος χρόνου,διότι αν συνέβαινε αυτό,θα είχαν απωλεσθεί ακόμα και οι εκλεκτοί!xristoforos έγραψε:ΟΣΙΟΣ ΝΕΙΛΟΣ Ο ΜΥΡΟΒΛΗΤΗΣ
καλα γιωργο...εμεις την ημερομηνια πως θα την κοιταμε?
καποτε θα τελειωσουν οι μπαταριες των ρολογιων μας εκει πανω στα βουνα
αρα πρεπει να σημειωνουμε καθε μερα που περναει με το χερι...
παντως πρεπει να ζησουμε οπως οι πρωτογονοι ανθρωποι εκει κρυμμενοι στα ορη...
δυσκολο ομως να συνηθισουμε να ζουμε ετσι...διοτι εχουμε καλομαθει στις ανεσεις του ανεπτυγμενου πολιτισμου >>> φως,ιντερνετ,ηλεκτρικη κουζινα κτλπ.....
αυτο να βαλουμε καλα στο μυαλο μας....οτι θα κληθουμε να παμε να ζησουμε σε αγνωστους για εμας τοπους κατοικιας!
καποτε θα τελειωσουν οι μπαταριες των ρολογιων μας εκει πανω στα βουνα
αρα πρεπει να σημειωνουμε καθε μερα που περναει με το χερι...
παντως πρεπει να ζησουμε οπως οι πρωτογονοι ανθρωποι εκει κρυμμενοι στα ορη...
δυσκολο ομως να συνηθισουμε να ζουμε ετσι...διοτι εχουμε καλομαθει στις ανεσεις του ανεπτυγμενου πολιτισμου >>> φως,ιντερνετ,ηλεκτρικη κουζινα κτλπ.....
αυτο να βαλουμε καλα στο μυαλο μας....οτι θα κληθουμε να παμε να ζησουμε σε αγνωστους για εμας τοπους κατοικιας!
Δεν ξέρουμε ακόμα πως θα είναι αυτή η περίοδος,και τι δυσκολίες θα αντιμετωπίσουμε,είναι νωρίς να τα σκεφτόμαστε αυτά...Ακόμα δεν έχουν γίνει τα πρώτα,τα γεγονότα της πρώτης περιόδου,και εσυ πας στην δεύτερη;Κάτσε να ξεκινήσει η πρώτη και βλέπουμε.....
Σελίδα 13 από 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Παρόμοια θέματα
» Η δυσκολία αναγνώρισης Προσώπου και γεγονότων
» Τι θα μου χρησιμέψει να μάθω ποιος είναι ο Αντίχριστος, πριν
» ο «Μεγάλος αδελφός» είναι ΕΔΩ..
» ΘΕΟΣ ειναι αγαπη..
» Ραβινοs: Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ
» Τι θα μου χρησιμέψει να μάθω ποιος είναι ο Αντίχριστος, πριν
» ο «Μεγάλος αδελφός» είναι ΕΔΩ..
» ΘΕΟΣ ειναι αγαπη..