Γενικά....
+9
pc_expert
laste
Γιώργοςκπ
FirstLast
raimon
tsarlatanos
jm_ac_2018
amnos
xristoforos
13 απαντήσεις
Σελίδα 11 από 38
Σελίδα 11 από 38 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 24 ... 38
Απ: Γενικά....
vas019 έγραψε:Δεν την ακουσα, αλλα για πες μας, ειναι επαναληψη της γνωστης αναλαμπιστικης θεωριας και παρερμηνιας γενικων πολεμων και χρυσων κουταλιων?
Δηλαδη οι δυο προηγουμενοι παγκοσμιοι πολεμοι τι ηταν ?
Δεν εφαγαν μεταπολεμικα οι ανθρωποι με χρυσα κουταλια σε σχεση με την εποχη του πατροκοσμα?
Οπως θελουν χρονολογουν μερικοι..
Οι προφητειες του Αγιου δεν ειναι ευκολα απο πριν χρονολογικα σαφης και ειναι διασπαρτες για πολλα γεγονοτα...
Δεν μιλαμε για σαφη γεγονοτα...
Γιατι πρεπει ο συγκεκριμενος κληρικος να εχει μεγαλυτερη ερμηνευτικη αλλα κυριως εσωτερικη πληροφορια απο τον γεροντα Ιωσηφ Βατοπαιδινο?
Για ακου τον μακαριστο γεροντα ακομα μια φορα τι ειπε λιγο πριν το τελος και μετα διαβασε την απομαγνητοφωνιση..Στην ενοτητα με τους σεβασμιους...εχει το νημα του..
raimon- Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
Γιώργος έγραψε:Ναι,την άκουσα ολόκληρη,και είναι ένα αμάγαλμα προφητειών απο τον πατέρα Παίσιο και τον γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό,για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο....Δεν λέει κάτι καινούργιο,τα γνωστά.......
vas019 έγραψε:Δεν ειναι κριμα ο συγκεκριμενος κληρικος να αγνοει την τελευταια αποψη δηλωση του Ι.Βατοπαιδινου καθως και αυτα που ειπωθηκαν απο τον υποτακτικο του στο Αγιο Ορος ?
vas019 έγραψε:Ευχαριστω Γεωργιε για την διευκρινηση και τον χρονο που μου γλυτωσες...
Βατραχε ευχαριστω που μου υπεδειξες που συγκεντρωνονται εστιες πλανης ..
http://apocalypsis.forumup.gr/viewtopic.php?t=377&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&mforum=apocalypsis
batraxos_258 έγραψε:vas019 έγραψε:Ευχαριστω Γεωργιε για την διευκρινηση και τον χρονο που μου γλυτωσες...
Βατραχε ευχαριστω που μου υπεδειξες που συγκεντρωνονται εστιες πλανης ..
http://apocalypsis.forumup.gr/viewtopic.php?t=377&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&mforum=apocalypsis
ΓΕΜΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕς..ΠΟΙΟς ΛΕΕΙ ΤΙ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ!!!
vas019 έγραψε:Υπαρχει καποια καινουργια απο αξιοπιστη πηγη και οχι ερμηνειες ανωνυμων γεροντων, η οποια δεν εχει καταριφθει η εστω εξεταστει στην ενοτητα μας ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ?
Μην τα εξισωνουμε ολα, ετσι..
Το γεματο που λες δειχνει απλα τον μηχανισμο της προπαγανδας και της αναλογης πλανης που ακολουθει το ποιμνιο..
Οταν ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΙΛΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ , ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ...
ΣΙΩΠΗ ΙΧΘΥΟΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ...
ΕΑΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΩ...
Ο ΜΟΝΟΣ ΕΝ ΜΕΡΗ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΔΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ (ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΝΟΕΙ ΠΟΛΛΑ) ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ..
ΕΧΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΕΚΤΕΝΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ...
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ...
ΑΛΗΘΕΙΑ , ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ Α.ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ?
batraxos_258 έγραψε:vas019 έγραψε:Υπαρχει καποια καινουργια απο αξιοπιστη πηγη και οχι ερμηνειες ανωνυμων γεροντων, η οποια δεν εχει καταριφθει η εστω εξεταστει στην ενοτητα μας ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ?
Μην τα εξισωνουμε ολα, ετσι..
Το γεματο που λες δειχνει απλα τον μηχανισμο της προπαγανδας και της αναλογης πλανης που ακολουθει το ποιμνιο..
Οταν ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΙΛΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ , ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ...
ΣΙΩΠΗ ΙΧΘΥΟΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ...
ΕΑΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΩ...
Ο ΜΟΝΟΣ ΕΝ ΜΕΡΗ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΔΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ (ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΝΟΕΙ ΠΟΛΛΑ) ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ..
ΕΧΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΕΚΤΕΝΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ...
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ...
ΑΛΗΘΕΙΑ , ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ Α.ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ?
ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΤΙ...ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΚΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ!!!! Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ Η ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΩ ΠΕΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ....
1)ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
2)ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε
3)ΠΕΙΝΑ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΙΟΙ Κ.Α
4)ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
5)Ο ΑΝΤΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ,ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗς ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ) Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗς ΕΛΛΑΔΑΣ
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ....ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙ...ΕΙΝΑΙ ΟΜΩς Η ΩΡΑ ΤΟΥ????
vas019 έγραψε:batraxos_258 έγραψε:....
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ....ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙ...ΕΙΝΑΙ ΟΜΩς Η ΩΡΑ ΤΟΥ????
ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΞΕΙ Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΙΟΣ?
ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ...
ΚΑΤΙΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΑΝΞΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΑΤΕΡΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΑΣΙΑ ΝΕΟ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ...
ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΔΕΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ..
Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ..
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ , ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ , ΟΥΤΕ ΜΟΝΟ Ο ΜΑΞΙΜΟΣ, ΚΟΙΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...
xristoforos έγραψε:https://www.facebook.com/stylianos.makris.5
ΒΑΣΙΛΗ ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
https://www.youtube.com/watch?v=8GBeXpygHQ0&feature=player_embedded
ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ???????
ΚΑΝΤΟΝ ΑΝΤ ΣΤΟ FB ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟΥ !!! ΠΛΑΝΑ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΔΙΟΤΙ Ο ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΟΥ
vas019 έγραψε:ΧΜ, βλεπω οτι κατα αρχας ειναι φιλος στο f/b με τον π.Νεκταριο Μουλατσιωτη..
Κατα δευτερον ακουσα μια εκπομπη του εδω ..
https://www.youtube.com/watch?v=g7QOQ64yZWE&feature=relmfu
Κατα τριτον ειναι σχετικα καλοπροαιρετος...
Βεβαια ειναι πρωτοπρεσβυτερος του Οικουμενικου θρονου, αλλα δεν ειδα να σχολιαζει ποτε τα οικουμενιστικα...
Μηπως θα πρεπει να αναρωτηθει εαν ο Θεος ηθελε να μας δωσει την Πολη , οτι θα αλαξε γνωμη , διοτι το πνευμα που εχουμε τωρα με τον οικουμενισμο, ειναι χειροτερο απο τοτε που μας πηρε την Πολη...
Κατα τεταρτον , ας μας πει αφου εχει σπουδασει Δογματικη Θεολογια, που και ποιος αγιος αναφερει η συστηνει γενικα σε πιστους κτλ η αλλους φωτισμενους ανθρωπους να μην βαζουν ημερομηνιες...
Εκανε νυξη στον π.Μαξιμο στην αρχη της εκπομπης...
Σχολιασε το οτι δεν δεχεται η Ιερα συνοδος αλλα δεν εκανε κουβεντα για τον γνωστο επισκοπο που ηταν προεδρευων και εβγαλε το 666 οτι ανηκκει στο παρελθον..Ποια ιερα συνοδος και με ποιο σκεπτικο?
Αφου εκτιμα ο ιδιος την δουλεια του , γιατι δεν την υποστηριζει?
Εαν διαφωνει γιατι δεν την σχολιαζει, αφου εχει το υποβαθρο?
Σχολιασε επισης το γιατι αποτοιχίστηκε ο μοναχος..
Μα για να γλυτωση την ...νομοκανονικη ...διωξη...Κατι ερωτησεις που κανει..
Επισης ειναι τελειως ανημερωτος για το βιντεο του Βατοπαιδινου καθως και για τον Αρμαγεδωνα στην Αποκαλυψη...και τον μπερδευει με τον πολεμο του Ευφρατη..
Τον εχω υποψη μου για Φ/Β, αλλα δεν νομιζω να το κανω αμεσα...
xristoforos έγραψε:δε θυμασαι που σου ειχα στειλει στο phorum.gr ή εδω πριβε.....ενα ποιημα του το οποιο το ειχε ποσταρει στη fb σελιδα Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ που μιλουσε για αναλαμπη της ορθοδοξιας...κ μου απαντησες στο περιπου αν θυμαμαι καλα '' καλα πες του να κανει ονειρα '' ?
xristoforos έγραψε:μαλιστα το αφιερωσε σε εμενα το ποιημα....κ μου πε αγαπητε Χριστοφορε στο αφιερωνω διοτι σαρεσουν οι ριμες...
την εχω δει την εκπομπη που παρεθεσες
ναι γλυκος ανθρωπος φαινεται..του χα πει δε θα γινει αναλαμπη....
κ μου πε ''δε δογματιζω αλλα ο πατηρ παισιος.......μπλα μπλα μπλα...''
vas019 έγραψε:Μαλιστα, ο διανομενας του βιντεο Βαλαντης, διεγραψε τις παρατηρησεις μου στο βιντεο για τα λαθη του πατερ και με απεκλεισε απο παραπανω σχολιασμο των βιντεο που αναρτει...Απροειδοποιητα, χωρις προειδοποιηση και συζητηση βεβαια, ουτε απαντηση...
Η δικατορια καλα κρατει στον ορθοδοξο χωρο της παρακμης βεβαια πλεον, οπως και με το Βυζαντιο...Ασε που μπορει και να με βαπτιοσαν και ΓΟΧ για να καθαρισουν ευκολα...
Και μετα παραπονιωμαστε για το αλλο φορουμ που ειναι εν πολλοις αθεοι κτλ..
Γιώργος έγραψε:vas019 έγραψε:Μαλιστα, ο διανομενας του βιντεο Βαλαντης, διεγραψε τις παρατηρησεις μου στο βιντεο για τα λαθη του πατερ και με απεκλεισε απο παραπανω σχολιασμο των βιντεο που αναρτει...Απροειδοποιητα, χωρις προειδοποιηση και συζητηση βεβαια, ουτε απαντηση...
Η δικατορια καλα κρατει στον ορθοδοξο χωρο της παρακμης βεβαια πλεον, οπως και με το Βυζαντιο...Ασε που μπορει και να με βαπτιοσαν και ΓΟΧ για να καθαρισουν ευκολα...
Και μετα παραπονιωμαστε για το αλλο φορουμ που ειναι εν πολλοις αθεοι κτλ..
Βασίλη,έχω απογοητευτεί....Όλοι βγαίνουν και μιλάνε για 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο και αναλαμπή της Ορθοδοξίας αμέσως μετά....Αυτό που θέλω να γίνει,είναι να μην συμβεί κανένας πόλεμος μέχρι να εμφανιστεί ο Αντίχριστος,το επόμενο 6μηνο...Να δώ τότε οι φωστήρες της αναλαμπής τι θα βρούν να πούν!
vas019 έγραψε:Πολεμος θα γινει και ενδεχομενως και ελληνοτουρκινος - παγκοσμιος, ειναι στην Αποκαλυψη και Α.Γραφη και το λενε αγιοι , οχι γεροντες υπο ανακήρυξη ...
Το προβλημα ειναι το μετα, πανω στην εξαθλιωση ....Δυστυχως...
Εκει χωραει το ΠΙΣΩ ΟΛΟΙ , ΟΛΟΙ ΠΛΑΝΗΘΗΚΑΜΕ του γ.Πορφυριου..
Οπως θελουν ερμηνευουν δυστυχως....
Ενα συνοθυλεμα αποσπασματων μαζι με το θεωρουμενο αλανθαστο του γ.Παισιου που νομιζουν οτι ειναι η ορθοδοξια μονος του..
Ακομα και εαν τα παντα και ολοι παρομοιου και προφανως μεγαλυτερου πνευματικου βεληνεκους εναντιωνονται στην ερμηνευομενη αποψη..
Γιώργος έγραψε:vas019 έγραψε:Πολεμος θα γινει και ενδεχομενως και ελληνοτουρκινος - παγκοσμιος, ειναι στην Αποκαλυψη και Α.Γραφη και το λενε αγιοι , οχι γεροντες υπο ανακυρηξη ...
Ενα συνοθυλεμα αποσπασματων μαζι με το θεωρουμενο αλανθαστο του γ.Παισιου που νομιζουν οτι ειναι η ορθοδοξια μονος του..
Ακομα και εαν τα παντα και ολοι παρομοιου και προφανως μεγαλυτερου πνευματικου βεληνεκους εναντιωνονται στην ερμηνευομενη αποψη..
Μα ο γέροντας Παίσιος δεν μίλησε ποτέ για αναλαμπή!Ούτε και ανάφερε ποτέ τίποτα για τον...βασιλιά Ιωάννη!Αυτά είναι έργα μεταγενέστερων......
batraxos_258 έγραψε:ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Καταργούν την απλή Κάρτα Ανεργίας των ΑΜΕΑ και την αντικαθιστούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με ηλεκτρονική!
http://www.katohika.gr/2012/06/blog-post_2453.html
Τι συμβαίνει στην Κίνα, που δεν το γνωρίζουμε?
Ρήξη αγωγού στην Κίνα - καταστροφή του υδροφόρου ορίζοντα και απόκρυψη του συμβάντος (Φωτογραφίες σοκ)
Μια ανησυχητική έκθεση που εκπονήθηκε και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα υπηρεσίας εναέριας κυκλοφορίας για μια πετρελαϊκή καταστροφή στην Κίνα. #
Απόσπασμα από το άρθρο: #
Δουλεύω στη θαλάσσια βιομηχανία και παίρνω περιστασιακά κάποια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορούμε να αποκαλέσουμε ανησυχητικά(τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν ασχολούνται) ... όταν στην πραγματικότητα αυτό συμβαίνει σήμερα. Έλαβα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μια ρήξη αγωγού στην Κίνα. Δεν έχω δει καμία από αυτές τις εικόνες ή ακούσει τίποτα στις ειδήσεις γι 'αυτό. Εξ όσων γνωρίζω, αυτό συνέβη μερικές εβδομάδες πριν και είναι ακόμα σε εξέλιξη.
Οι πληροφορίες αυτές πρέπει να βγούνε στην τηλεόραση. Είναι τρελό ότι αυτό δεν έχει λάβει την απαραίτητη προσοχή. Προσπαθώ να το επαληθεύσω από άλλους δικτυακούς τόπους, αλλά δεν μπορώ από την εργασία μου, σας ενημερώνω ότι όλοι οι δικτυακοί τόποι που ανήκουν στην Κίνα έχουν μπλοκαριστεί στην εταιρεία μου (και είμαι στη δουλειά).
Υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες που ακολουθούν.
http://www.apocalypsejohn.com/2012/06/blog-post_4346.html
Ρήξη αγωγού στην Κίνα - καταστροφή του υδροφόρου ορίζοντα και απόκρυψη του συμβάντος (Φωτογραφίες σοκ)
Μια ανησυχητική έκθεση που εκπονήθηκε και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα υπηρεσίας εναέριας κυκλοφορίας για μια πετρελαϊκή καταστροφή στην Κίνα. #
Απόσπασμα από το άρθρο: #
Δουλεύω στη θαλάσσια βιομηχανία και παίρνω περιστασιακά κάποια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορούμε να αποκαλέσουμε ανησυχητικά(τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν ασχολούνται) ... όταν στην πραγματικότητα αυτό συμβαίνει σήμερα. Έλαβα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μια ρήξη αγωγού στην Κίνα. Δεν έχω δει καμία από αυτές τις εικόνες ή ακούσει τίποτα στις ειδήσεις γι 'αυτό. Εξ όσων γνωρίζω, αυτό συνέβη μερικές εβδομάδες πριν και είναι ακόμα σε εξέλιξη.
Οι πληροφορίες αυτές πρέπει να βγούνε στην τηλεόραση. Είναι τρελό ότι αυτό δεν έχει λάβει την απαραίτητη προσοχή. Προσπαθώ να το επαληθεύσω από άλλους δικτυακούς τόπους, αλλά δεν μπορώ από την εργασία μου, σας ενημερώνω ότι όλοι οι δικτυακοί τόποι που ανήκουν στην Κίνα έχουν μπλοκαριστεί στην εταιρεία μου (και είμαι στη δουλειά).
Υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες που ακολουθούν.
http://www.apocalypsejohn.com/2012/06/blog-post_4346.html
cba 2 έγραψε:Γερ.Παισιος--θα ψαχνετε να βρειτε απιστο--και πολλα αλλα ΓεωργιεΓιώργος έγραψε:vas019 έγραψε:Πολεμος θα γινει και ενδεχομενως και ελληνοτουρκινος - παγκοσμιος, ειναι στην Αποκαλυψη και Α.Γραφη και το λενε αγιοι , οχι γεροντες υπο ανακυρηξη ...
Μα ο γέροντας Παίσιος δεν μίλησε ποτέ για αναλαμπή!Ούτε και ανάφερε ποτέ τίποτα για τον...βασιλιά Ιωάννη!Αυτά είναι έργα μεταγενέστερων......
Οσο για σενα βας παρε μια αποφαση.Θα περνουμε ή οχι υποψην τους μη αγιοποιημενους γεροντες και λοιπους μεγαλυτερου πνευματικου βεληνεκους ;;;;;
vas019 έγραψε:Αερολογεις CBA, δεν αποδυναμώνεις τιποτα απο την θεωρια μας και απο τα διαβολικα προσθετα που αποδίδονται στον π.Παισιο..με το να μου επιτίθεσαι προσωπικα..
Αντιθετα τα χειρογραφα του αποδειχνουν την θεωρια μας..
Αλλωστε η χαλκευμενες μαρτυριες κτλ, εχουν συζητηθει σε νηματα, που δεν σε ειδα να παιρνεις θεση...
Κρεμασου απο μια λεξη προφανως μασονων που την εβαλαν να κοιμίζουν το ποιμνιο..και αναγαγε τη σε προφητειαρα, Θα ξυπνησεις αποτομα...
Αντε στο νημα του γεροντα να δεις τι ελεγε που τα εχουμε αναλυσει.΄.
Γιώργος έγραψε:vas019 έγραψε:Τον δεσποτη που μιλαει για τον παισιο και κανει το σημα του διαβολου , το εχεις δει το βιντεο? Λεμεσου ..Λεμεσου..
Δεν κάνει το σήμα του διαβόλου,αλλά το σήμα με το όνομα του Αντιχρίστου....Τα έχουμε πει αυτά,μην επαναλαμβανόμαστε........
xristoforos έγραψε:MHN EIΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΓΙΩΡΓΟ...Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΔΕ...
ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ......
Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΚΕΡΑΤΟ...
ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΕΡΑΤΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΥΙΛΛΙΑΜ >>> V+V (2 ΚΕΡΑΤΑ) = W
laste έγραψε:Γιώργος έγραψε:xristoforos έγραψε:γιατι να γελασεις? με το φοξ δηλαδη εμεις ποσο πρεπει να γελαμε?
μετα απο τα ΠΟΝΗΜΑΤΑ....ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ...ΚΑΙ 2018-ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ..ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....
Βρε,σου λέω,δεν θα μπορώ να κρατάω την κοιλιά μου απ'τα γέλια!!!!
Το μόνο σίγουρο είναι αγαπητέ, πως θα σου κοπεί το γέλιο και μετά πάλι σαν την βρεγμένη γάτα θα ζητάς συγνώμη εδώ μέσα.
Γιώργος έγραψε:laste έγραψε:Γιώργος έγραψε:xristoforos έγραψε:γιατι να γελασεις? με το φοξ δηλαδη εμεις ποσο πρεπει να γελαμε?
μετα απο τα ΠΟΝΗΜΑΤΑ....ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ...ΚΑΙ 2018-ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ..ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....
Βρε,σου λέω,δεν θα μπορώ να κρατάω την κοιλιά μου απ'τα γέλια!!!!
Το μόνο σίγουρο είναι αγαπητέ, πως θα σου κοπεί το γέλιο και μετά πάλι σαν την βρεγμένη γάτα θα ζητάς συγνώμη εδώ μέσα.
Μακάρι!Δεν ξέρεις πόσο πολύ θέλω να είναι ο Ουίλλιαμ ο Αντίχριστος!Πόσο πολύ!
orthodox έγραψε:ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΙ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΛ.xristoforos έγραψε:MHN EIΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΓΙΩΡΓΟ...Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΔΕ...
ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ......
Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΚΕΡΑΤΟ...
ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΕΡΑΤΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΥΙΛΛΙΑΜ >>> V+V (2 ΚΕΡΑΤΑ) = W
Σελίδα 11 από 38 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 24 ... 38
Σελίδα 11 από 38
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης