Γενικά....
+9
pc_expert
laste
Γιώργοςκπ
FirstLast
raimon
tsarlatanos
jm_ac_2018
amnos
xristoforos
13 απαντήσεις
Σελίδα 12 από 38
Σελίδα 12 από 38 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 25 ... 38
Απ: Γενικά....
orthodox έγραψε:ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΚΟΡΦΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ?
raimon- Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
batraxos_258 έγραψε:Ξεχασες και το ΄΄cba τωρα και οπαδος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ''
μΟΥ Θυμιζεις τα παιδακια που βαζει να διαστρεβλωνουν πραγματα και καταστασεις....Πες μας ομως ποσα σου δινουν...Αξιζει το κοπο??
Σήμερα πέρασε από το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και ισχύει από 1-1-2013 ο νόμος OBAMA CARE, ο νέος υγειονομικός νόμος του Ομπάμα, που απαιτεί από όποιον θέλει να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα πρέπει από 1-1-2013 μέχρι 31-12-2014 να έχει ενταχθεί στο νέο σύστημα, που είναι αυτό που απαιτεί εμφύτευση μικροτσίπ.
O νόμος του Ομπάμα, δεν απαιτεί απλά να βάλει κάποιος το μικροτσίπ, όποιος δεν το βάλει θα είναι παράνομοςκαι θα του επιβάλεται σε πρώτη φάση πρόστιμο και βέβαια θα πεθαίνει στο δρόμο σαν το σκυλί. Χωρίς βέβαια τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης δεν μπορείς να εργάζεσαι, ουσιαστικά στην Αμερική δεν υπάρχεις.
Επίσης επιβάλει και την ευθανασία σε ασθενείς που έχουν δύσκολο "χειρισμό" ή που είναι μεγάλοι σε ηλικία και "καταλαμβάνουν ένα κρεββάτι αδίκως". Εκείνο που επίσης προβλέπει είναι η υιoθέτηση της "υγιεινής διατροφής"
batraxos_258 έγραψε:http://planet-greece.blogspot.com/2012/06/blog-post_6773.html
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ???
batraxos_258 έγραψε:cba 2 έγραψε:Το προηγουμενο που εγραψες θα γονατισει τις ΗΠΑ.
Αλλα.......που να καταλαβεις.
το τσιπακι θα γονατισει μια Αμερικη πριν ξεκινησουν τα γεγονοτα??Καμια σχεση...αυτο με το τσιπακι μπορει και να μην προλαβει να γινει αλλα να παρει παραταση 1 χονο μετα!!!!Πρωτα θα γονατισει κατι την Αμερικη,μετα θα πιαστει απο την Συρια και μετα παμε για τον Γ'ππ και ολα αυτα μεσα στο 2012 - εως τον ΜΑΙΟ του 2013!!!Ετσι το βλεπω προσωπικα....τωρα απο εκει και περα ο καθενας με την τρελα του, οτι θελει πιστευει ,οτι θελει ''βλεπει''....
orthodox έγραψε:ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΛ?xristoforos έγραψε:MHN EIΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΓΙΩΡΓΟ...Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΔΕ...
ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ......
Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΚΕΡΑΤΟ...
ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΕΡΑΤΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΥΙΛΛΙΑΜ >>> V+V (2 ΚΕΡΑΤΑ) = W
cba 2 έγραψε:Και μετα τον Μαιο του 13;;;;
batraxos_258 έγραψε:cba 2 έγραψε:Και μετα τον Μαιο του 13;;;;
θα εχουν τελειωσει τα ποπ κορν και η σοδα.....
cba 2 έγραψε:Σε ρωταω για να εχεις ολοκληρωμενη την αποψη σου και μετα θα παραθεσω την δικη μου και οι επομενοι μηνες θα δειξουν ποιος βαδιζει σωστα και ποιος βαδιζει και παραμιλαcba 2 έγραψε:Και μετα τον Μαιο του 13;;;;
batraxos_258 έγραψε:cba 2 έγραψε:Σε ρωταω για να εχεις ολοκληρωμενη την αποψη σου και μετα θα παραθεσω την δικη μου και οι επομενοι μηνες θα δειξουν ποιος βαδιζει σωστα και ποιος βαδιζει και παραμιλαcba 2 έγραψε:Και μετα τον Μαιο του 13;;;;
Εχω ολοκληρωμενη αποψη πανω σε αυτο το θεμα....Αλλα γιατι να στην πω??Για να μην την λεω θα εχω τους λογους μου φαινεται...πες εσυ την δικια σου την αναλαμπιστικη,που εισαι και σιγουρος οτι θα γινει ετσι και ετσι,και του χρονου θα στην πω και εγω... ''Ο ΒΑΔΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΩ''
cba 2 έγραψε:Βρε αδελφε,εχεις ηδη προεξοφλησει καποια γεγονοτα μεχρι το Μαιο του 13.Μια πινελια και τελειωσες.Φοβασαι μην εκτεθεις;;;;
Εγω με 3-4 σειρουλες θα τελειωσω και θα ειμαι προς δημοσια κριτικη.Οπως σου ειπα και νομιζω οτι και εσυ υποστηριζεις οι επομενοι μηνες θα δειξουν του λογου το αληθες
batraxos_258 έγραψε:cba 2 έγραψε:Βρε αδελφε,εχεις ηδη προεξοφλησει καποια γεγονοτα μεχρι το Μαιο του 13.Μια πινελια και τελειωσες.Φοβασαι μην εκτεθεις;;;;
Εγω με 3-4 σειρουλες θα τελειωσω και θα ειμαι προς δημοσια κριτικη.Οπως σου ειπα και νομιζω οτι και εσυ υποστηριζεις οι επομενοι μηνες θα δειξουν του λογου το αληθεςcba 2 έγραψε:Και μετα τον Μαιο του 13;;;;
Να ξερες τι μου θυμισες με αυτην σου την ερωτηση....να δες!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=Tr4DKVRFrwA&feature=related
''ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2013 ΚΥΡΙΕ???''
Οταν λες την γνωμη σου δεν εκτιθεσαι ουτε εσυ ουτε εγω ουτε καποιος αλλος!!!Οταν ομως καποιος επιμενει οτι ετσι ειναι και ετσι θα γινει...και τελικα δεν γινεται τιποτα τοτε αυτος ειναι που εκτιθεται!!!!Βεβαια σε πολλα phorum υπαρχουν διαφοροι Cowboys & Aliens που θελουν να το παιξουν πιο εξυπνοι απο ενα δεκαχρονο αλλα στο τελος βλεπεις οτι δεν ειναι ικανοι ουτε ενα παζλ 500 τεμ. να φτιαξουν!!!!!Μετα λοιπον τον προλογο ερχομαι στο κυριως θεμα.....
Την πινελια-γνωμη μου την εχω βαλει,τωρα απο εκει και περα δεν χρειαζεται να πω κατι παραπανω.Ειπαμε μεχρι το πασχα του 2013 θα ξεκαθαρισουν τα παντα ολα,οποτε τι να λεμε....Τοτε λοιπον θα μαθουμε ποιοι ηταν πιο προσεκτικοι οταν γραφανε κατι και ποιοι οχι!!Για παραδειγμα τα παιδια εδω του Phorum εχουν κανει παρα πολυ καλη δουλεια και καλο ψαξιμο γενικα...μπορει να ειναι λαθος μπορει ομως και οχι....θα το μαθουμε.ειπαμε ποτε!!!Αλλοι ασχοληθηκαν με τα χωραφια της αναλαμπης...για να δουμε τι εσπειραν και τι θα παρουν!!!Γι αυτο κανε υπομονη και ασε τα γεγονοτα να κυλισουν αν ειναι η ωρα τους...εκτος και αν πιστευεις οτι δεν ειναι η ωρα τους..και αυτο σεβαστο!!Ο καθενας εχει την αποψη του,κανει την δικια του ερευνα οπως καλη ωρα τα παιδια εδω,οπως και ο Πατηρ Μαξιμος!!!Τωρα αν βγουν σωστοι αυτο οφειλεται στην ερευνα τους...αν παλι βγουν λαθος...(κατα την γνωμη μου μεχρι στιγμης 29/06/2012,ειναι σωστοι) κατι δεν υπολογισανε σωστα και πεσανε εξω!!!!Οι αναλαμπιστες ωστοσο ολη την ωρα εξω πεφτουν....θα σου πω μονο οτι αυτοι περιμενουν το 2020 να ξεκινησουν τα γεγονοτα,και το 2060 να ερθει ο ΑΝΤΙ,δικαιωμα τους φυσικα...αλλα μαλλον στραβα αρμενιζουνε...θα το δειξει βεβαια και ο χρονος!!!!!Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι να ασχολουνται ολοι με αυτον τον Πατηρ Μαξιμο που εκανε μια ερευνα ο ανθρωπος και καταληξε σε καποια συμπερασματα!!!Μηπως τελικα εχει δικιο και δεν το εχουμε καταλαβει ακομα??Mε τον Alex Jones γιατι δεν ασχολειται κανενας??Με τον τουλατο??με τον λιακοπουλο??Μυριζει πολυ ψωμι η υποθεση....Τεσπα,αρκετα ειπα...νομιζω πως θελω αδεια....
jm_ac_2018 έγραψε:Οι ηγέτες των «27» συμφώνησαν επίσης στη θέσπιση ενιαίου εποπτικού μηχανισμού για τις τράπεζες στην Ευρωζώνη, στον οποίο θα συμμετέχει και η ΕΚΤ. Η Κομισιόν θα υποβάλει σχετικά προτάσεις, τις οποίες το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο καλείται «να μελετήσει κατεπειγόντως μέχρι το τέλος του 2012», όπως σημειώνουν στη δήλωσή τους οι Ευρωπαίοι ηγέτες.
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231202887
-->αλλο ενα λιθαρακι μπήκε στην τελευταια Συνοδο Κορυφης στην ΕΕ , το οποίο συμβάλλει στο ΧΤΙΣΙΜΟ της παγκοσμιας ηλεκτρονικης (και μονον...!!!) διακυβέρνησης υπο τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ των Τραπεζιτων και των ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ προισταμένων τους....Πλεον και οταν θα εφαρμοστει αυτη η ΣΥΜΦΩΝΙΑ στην πράξη ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ στην ΕΕ θα ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ απο την ΕΚΤ και τον ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ που θα υπάρξει....κατι που δεν συμβαίνει σήμερα....
Για ποιον λόγο ομως βιάζονται να γινουν ολα αυτα πράξη μεχρι τελος του 2012????
cba 2 έγραψε:Bατραχε προσπαθεις να εισαι σε ολα μεσα-εξω ή μου φαινεται;;;;
Επειδη ομως ηδη πηρες θεση για μια σειρα γεγονοτων α)Καταστροφη Αμερικης β)μετα Συρια γ)μετα Γ'ΠΠ δ) τελος τσιπακια κ.λ.π---να πω και εγω την σειρα κατα την γνωμη μου για να μην διαμαρτυρεσαι.
α)Συρια(ισως και λιγο Κυπρος)
β)συντριβη πολλων μουσουλμανικων κρατων
γ)ολοκληρωση των γεγονοτων στην Μ.Ανατολη με πυρηνικο
δ)παγκοσμια συραξη με απιστευτες συνεπειες και μεγαλη καταστροφη των δυτικων χωρων
ε)για μερικα χρονια πεινα και δυστυχια
στ)συνεχιση της ζωης και προσπαθεια σταδιακης αναπτυξης.
ζ);;;;;;;;;;
η);;;;;;;;;;
θ);;;;;;;;;
laste έγραψε:cba 2 έγραψε:Bατραχε προσπαθεις να εισαι σε ολα μεσα-εξω ή μου φαινεται;;;;
Επειδη ομως ηδη πηρες θεση για μια σειρα γεγονοτων α)Καταστροφη Αμερικης β)μετα Συρια γ)μετα Γ'ΠΠ δ) τελος τσιπακια κ.λ.π---να πω και εγω την σειρα κατα την γνωμη μου για να μην διαμαρτυρεσαι.
δ)παγκοσμια συραξη με απιστευτες συνεπειες και μεγαλη καταστροφη των δυτικων χωρων
ζ);;;;;;;;;;
η);;;;;;;;;;
θ);;;;;;;;;
Η αναλαμπή που είναι και τα χρυσα κουτάλια;Τα ξέχασες;
xristoforos έγραψε:laste...
τη χρυσοκουταλη 35ετια την υποννοησε....
ειπε μερικα χρονια πεινας θα υπαρξουν..αρα μετα απο αυτα τα χρονια πεινας..τι θα επακολουθησει? ΜΗΠΩΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟ 2018? ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ..
αρα συμφωνα με τον cba θα επακολουθησει μια μακραααα περιοδος καλοπερασεως!
batraxos_258 έγραψε:cba 2 έγραψε:Bατραχε προσπαθεις να εισαι σε ολα μεσα-εξω ή μου φαινεται;;;;
ζ);;;;;;;;;;
η);;;;;;;;;;
θ);;;;;;;;;
Η προσπαθεια μετραει....
α)Θα γινει κατι και θα γονατισει η Αμερικη (απο ποιον??Απο τους Ρωσους??) «..η Αμερική θα πάθει μεγάλη γεωλογική-βιολογική καταστροφή (επίθεση Αράβων)...» Αυτο μπορει να γινει ειτε πριν την ΣΥρια ειτε μετα.
Β)Νατοικη επεμβαση....ΠΟΥ???ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ??
Κεφ. Θ' εις τας 8 ιουλίου συμβαίνουν δύο ανήκουστοι πόλεμοι
Στην Συρια και επειτα η Τουρκια σαν αλεπου θα κανει την προκληση στην Ελλαδα??Ολοι βλεπουμε τι γινεται κατω....Σημερα θα μαθουμε περισσοτερα....
γ)Θα εχουμε καποιο σαλπισμα αγγελου??
Κεφ. Ι' εις τας 12 αυγούστου, ανυπόφορος ζεστή γενησεται.
δ)Επειτα ο παγκοσμιος πολεμος,ο οποιος θα ειναι θερμο πυρηνικος
Κεφ. Ία' εις τας 18 δεκεμβρίου χάνεται το ήμισύ της ανθρωπότητος.
Πριν 5 μηνες θα εχει γινει και το μεγαλο θερμο επεισοδιο της Ελλαδος.
ε)Κεφ. Ιβ' θέλει εκλεχθή ένας Βασιλεύς από το ημπεριον.
Ποιος θελει να εκλεχθη βασιλευς απο το ΗΜΙΠΕΡΙΟΝ??Προσωπικα λεω ο ΑΝΤΙ και οχι ο βασιλιας των Ελληνων που λεγεται...θα δουμε ομως,γιατι μπορει να εχουμε και μια ταυτοχρονη παρουσια και των δυο,γιατι οπως ειπε και ο Πατηρ Παισιος οι ηγετες δεν ειναι μονο θρησκευτικοι αλλα και πολιτικοι και στρατιωτικοι.....
δ)Παραδοση της πολης μεσω του βασιλια Κων/ΝΟΥ στην Ελλαδα...ποτε??Μαιο του 2013???Θα δειξει....
Ειναι πολυ περιληπτικα αυτα που πιστευω οτι θα γινουν...αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα....Το ολο θεμα δεν θα κρατησει χρονια αλλα μερικους μηνες,μετα θα αναλαβει λογικα ο Αντι και θα φερει την γαληνη και την αναπτυξη σε ολον τον κοσμο...τοτε θα τρωμε μηπως με χρυσα κουταλια??Ποιοι ομως??αυτοι που θα εχουν παρει τα τσιπακια και τις καρτες,πιστευω!!!!!Το θεμα ειναι ομως οτι δεν μπορουμε να ξεκαθαρισουμε ειναι η ωρα του Αντι η οχι???Αυτο δεν μπορουμε να το ξερουμε 100%.Θα το μαθουμε ομως μεχρι τα μεσα του 2013,αν οντως ειναι μια απλη προβα για να φερουν τον δικο τους!!!!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BNialNqmFh0
cba 2 έγραψε:Βρε Βατραχε με αυτα που σου εγραψα θα καταλαβες οτι μας συμφερει ο αντι για να τελειωνουμε,διοτι ο δρομος ειναι μακρυς και σκληροτερος.Το θεμα ειναι το λοιπον να εξετασουμε τι μας λενε οι προφητες και οχι ο λογισμος μας,διοτι πολυ απλα πρεπει να πιστευουμε σε αυτο που προσευχομαστε<<γεννηθητω το θελημα σου>>και το θελημα του Κυριου μας ειναι οτι δεν τελειωσε ακομη το σχεδιο του.Εχει δρομο ακομη μεχρι να μαζεψει το αριθμο των ψυχων που θελει.
Παμε τωρα σε αυτα που εγραψες
α)Σου απαντησα συνολικα λεγοντας δυση.Αναμενουμε.Εντος λιγου καιρου θα ξερουμε.Πρωτα απο τον Ευφρατη(Συρια).Στην ημερομηνια του β)συμφωνω για α)
β)Οχι νατοικη.Δεν εμπλεκεται ακομη η Ελλαδα.
γ)Απλα το τελος της πρωτης φασης.Εδω νατοικη συμμετοχη
Μολις δουμε τα α,β,γ θα τα πουμε και για τα υπολοιπα.Παντως οπως καταλαβες και απο τις προηγουμενες απαντησεις διαφωνω αρκετα με τα δ(δευτερο σκελος)ε).(αφορα βασιλια για την Ρωσια,μετα απο 3,4 διαδοχους του Πουτιν με μικρη διαρκεια)
APOCALYPSIS έγραψε:cba 2 έγραψε:και το θελημα του Κυριου μας ειναι οτι δεν τελειωσε ακομη το σχεδιο του.Εχει δρομο ακομη μεχρι να μαζεψει το αριθμο των ψυχων που θελει.
Ποιος το λεει αυτο?
cba 2 έγραψε:Μα φυσικα οι προφητες.Αυτοι μιλουν για τα μελλοντα.
Πρεπει να εκπληρωθουν πολλα ακομη μεχρι να φτασουμε στο τελος.
APOCALYPSIS έγραψε:Το προβλημα σου ειναι δεν μπορεις να κανεις χρονικους προσδιορισμους στα των προφητων , λογω των ερμηνειων σου..
πολλα εχουν γινει η αναφερονται αλλου , η θα πραγματοποιηθουν παραλληλα η διαφορετικα απο οπως τα νομιζεις..
Εαν εχεις κατι σε βιβλιο ερμηνειων παντως η δικο σου , θα μας ενδιεφερε..
Το να λες γενικα προφητες...χωρις αναλυση...οδηγει σε παρερμηνειες..
cba 2 έγραψε:Aυτο ειναι δικο σου προβλημα,οχι δικο μου.Εσυ θες με το ζορι να στηριξεις πλανες.
Ολοι οι φωτισμενοι γεροντες της παγκοσμιου Ορθοδοξιας του τελευταιου αιωνα, μας οδηγουν στους ιδιους προφητες(εντος και εκτος Α.Γραφης).
Εαν επι παραδειγματι δεν μπορεις να κατανοησεις τα τελευταια 10 κεφ.του προφητου Ιεζεκιηλ,οτι δηλαδη μετα τον πολεμο εχουμε μια 7ετια και αμεσως μετα δοξα του Θεου σε ολα τα εθνη δια μεσω του Ισραηλ,ΔΕΝ σου φταιω εγω.
ΨΑΞΟΥ να δεις τι σου φταιει.
jm_ac_2018 έγραψε:cba 2 έγραψε:Aυτο ειναι δικο σου προβλημα,οχι δικο μου.Εσυ θες με το ζορι να στηριξεις πλανες.
Ολοι οι φωτισμενοι γεροντες της παγκοσμιου Ορθοδοξιας του τελευταιου αιωνα, μας οδηγουν στους ιδιους προφητες(εντος και εκτος Α.Γραφης).
Εαν επι παραδειγματι δεν μπορεις να κατανοησεις τα τελευταια 10 κεφ.του προφητου Ιεζεκιηλ,οτι δηλαδη μετα τον πολεμο εχουμε μια 7ετια και αμεσως μετα δοξα του Θεου σε ολα τα εθνη δια μεσω του Ισραηλ,ΔΕΝ σου φταιω εγω.
ΨΑΞΟΥ να δεις τι σου φταιει.
δες εδω μια πολυ ωραια ανάλυση απο μελος μας...ουσιαστικα καταρρίπτει το επιχείρημα σου περι 7ετιας με ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΑΓΩΓΗ σε ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ....
http://apocalypsis.forumup.gr/viewtopic.php?t=194&postdays=0&postorder=asc&start=30&mforum=apocalypsis
cba 2 έγραψε:Φιλε jm μην συνηγορεις σε πλανες και κοπτοραπτικα κολπακια,διοτι ειναι ΜΕΓΙΣΤΗ αμαρτια.
Αν καθοσουν να μελετησεις πραγματικα και οχι να τα προσπερναμε,επειδη ετσι μας βολευουν θα εντοπιζες και εκει αυτα που θα σου τονισω.
α)Οι Σκυθες δεν συνοδευονταν απο εθνη πολλα και φυσικα σε καμμια περιπτωση απο Περσες,Αιθιοπες,Λιβυους.(στιχ.4,5,6)
β)Το ισραηλ δεν ειχε επιστρεψει απο πολλα εθνη και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ δεν ζουσε σε ανεξαρτησια και ειρηνη.(8
γ)Το ακομη κυριοτερο ειναι οτι αυτα πρεπει να γινουν <<ΕΠ'ΕΣΧΑΤΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ>>δηλαδη μεταξυ πρωτης και δευταρας παρουσιας.(8
Πολλα ακομη,τα κραταω,διοτι αυτα οχι μονον καταριπτουν αυτην την γελοια αποψη,αλλα την ισοπεδωνουν.
laste έγραψε:cba 2 έγραψε:Φιλε jm μην συνηγορεις σε πλανες και κοπτοραπτικα κολπακια,διοτι ειναι ΜΕΓΙΣΤΗ αμαρτια.
Αν καθοσουν να μελετησεις πραγματικα και οχι να τα προσπερναμε,επειδη ετσι μας βολευουν θα εντοπιζες και εκει αυτα που θα σου τονισω.
α)Οι Σκυθες δεν συνοδευονταν απο εθνη πολλα και φυσικα σε καμμια περιπτωση απο Περσες,Αιθιοπες,Λιβυους.(στιχ.4,5,6)
β)Το ισραηλ δεν ειχε επιστρεψει απο πολλα εθνη και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ δεν ζουσε σε ανεξαρτησια και ειρηνη.(8
γ)Το ακομη κυριοτερο ειναι οτι αυτα πρεπει να γινουν <<ΕΠ'ΕΣΧΑΤΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ>>δηλαδη μεταξυ πρωτης και δευταρας παρουσιας.(8
Πολλα ακομη,τα κραταω,διοτι αυτα οχι μονον καταριπτουν αυτην την γελοια αποψη,αλλα την ισοπεδωνουν.
Μιλάς εσύ για αμαρτία στον αδερφό Jm.Δεν ξέρετε τι σας γίνεται όλοι εσείς που περιμένετε αναλαμπές και μαραμαρωμένους. Αλλά έχεις δίκιο όλοι γουστάρουμε να περνάμε καλά με λεφτά,αμάξια και γούστα.Άρα τι μας συμφέρει τώρα που είμαστε εν ζωή.Και φυσικά μια αναλαμπή και μετά από 50,60 χρόνια όταν θα πεθάνπυμε εμείς τότε θα έρθουν τα δύσκολα και ο αντί.Βρε άντε από εδώ..........
APOCALYPSIS έγραψε:Εχεις πολυ γελιο εσυ με ποστ λιγων γραμμων οταν οι αλλοι σου βαζουν εξηγησεις σε πληροτητα αναπτυξης..cba 2 έγραψε:Φιλε jm μην συνηγορεις σε πλανες και κοπτοραπτικα κολπακια,διοτι ειναι ΜΕΓΙΣΤΗ αμαρτια.
Και μιλας για κοπτοραπτισμο με θρασυτητα δεκαχρονου ημιμαθους.
Αυτο με την αμαρτια τι το θες? Ειναι αμαρτια η προειδοποιηση των διωγμων και οχι το χρυσοκουταλο που το ειπε ο ταδε ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ γεροντας ετσι, εαν το ειπε οπως το μεταφερουν..
Χωρις γραπτη η ηχητικη αποδειξη που δεν εχει καταρριφθει εκ των υστερων , δεν ακουμε τιποτα απο τους διαστροφεις...
Παραμυθακια αναλαμπης , αντε στα καταλληλα νηματα να μιλησεις, αν μπορεσεις μετα απο αυτα που γραφτηκαν εκει και δεν ειπε λεξη..Αν καθοσουν να μελετησεις πραγματικα και οχι να τα προσπερναμε,επειδη ετσι μας βολευουν θα εντοπιζες και εκει αυτα που θα σου τονισω.
Ειδες την μελετη του σαροτος καλα η οχι?
Ειδες τι λενε οι πατερες της εκκλησιας για το αν εγινε η οχι ο πολεμος?
Ειδες που λεει οτι δεν μπορεις να ξερεις αν ισχυει οτι λες λογω απωλειας στοιχειων? Εμπιστευεσαι τους πατερες της εκκλησιας στην γνωμη τους η οχι?Πως, εξαρταται για ποια περιοδο μιλας..και τι ενοεις ανεξαρτησια και ειρηνη..Δυλαδη αιχμαλωτο και προ χριστου ηταν συνεχως?β)Το ισραηλ δεν ειχε επιστρεψει απο πολλα εθνη και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ δεν ζουσε σε ανεξαρτησια και ειρηνη.γ)Το ακομη κυριοτερο ειναι οτι αυτα πρεπει να γινουν <<ΕΠ'ΕΣΧΑΤΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ>>δηλαδη μεταξυ πρωτης και δευταρας παρουσιας.(8
Μην κρεμιεσαι απο μια κλωστη μονο για να στηριξεις την εμηνεια σου , οταν ολα τα αλλα συνηγορουν ενξαντια..
Μπορει εκει να εχει προ χριστου σημασια - ερμηνεια η συγκεκριμενη προφητεια. Δεν εγιναν ολες οι προφητειες για τις τελευταιες γενιες του κοσμου, οπως θες να νομιζεις.Πολλα ακομη,τα κραταω,διοτι αυτα οχι μονον καταριπτουν αυτην την γελοια αποψη,αλλα την ισοπεδωνουν.
Ολο λογια για ισωπεδωσει λες, σεντονια σου εχουμε δειξει, ισοποεδωμενες προφητειες αναλαμπης εχουμε, και ολο θα , θα θα εισαι..
Σελίδα 12 από 38 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 25 ... 38
Σελίδα 12 από 38
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης