Γενικά....
+9
pc_expert
laste
Γιώργοςκπ
FirstLast
raimon
tsarlatanos
jm_ac_2018
amnos
xristoforos
13 απαντήσεις
Σελίδα 26 από 38
Σελίδα 26 από 38 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38
Απ: Γενικά....
EptaHexEleven έγραψε:δεν αναρρωτηθηκατε ποτε ποιο ειναι το παιδι δεξιά εφόσον σας αρεσουν οι αναλογίες ???
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRy-Wf9Xdrx7ZHrcTrZWyS6j1Vh3gTbwk2SPnu0I3b4qn-mUrU_qf6q5INhtg
σχολια δεν ειδα ομως
raimon- Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
EptaHexEleven έγραψε:xristoforos έγραψε:επτα....ΜΟΛΙΣ ΒΑΦΤΙΣΕΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΟΥ (ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ) .ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ....ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ >>> ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΨΕΥΤΟΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ
ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 10η /Οκτωβρη??????? ΤΟΥ 2014? Ε ΕΠΤΑ?
ΓΙΩΡΓΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ
ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ 42 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 8Η ΑΠΡΙΛΗ 2018 ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΗΝ 8η ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 2011
ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 10η/ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 2014 ΤΙΣ 1260 ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ ΑΥΤΟ..ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΕΚΑΝΕΣ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΤΙ ΓΙΩΡΓΟ......
1. 29 ΑΠΡΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ..ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ
2. 29 ΑΠΡΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 1260 ΗΜΕΡΕΣ...ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΗΜΕΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 42 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ!
ΕΥΓΕ....ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΟ ΠΑΖΛ...!!!!
ΦΟΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΣ 1260 + 29η ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ 2011
ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΧΑΣΕΣ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
8 ΑΠΡΙΛΗ 2018
ΜΕΙΟΝ 29 ΑΠΡΙΛΗ 2018 !!!!!!!!!!!!!!!
= 7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑ 3 ΕΒΔ-ΟΜΑΔΕΣ !!!!!
xristoforos ΔΕΝ συμφωνω προσωπικά με τις 10 Οκτωβρίου 2014 αλλα με τις 25 Σεπτεμβρίου 2014 μ.Χ. παρολο που απεδειξα οτι εχουμε εβραικες εορτες τοτε ενω εσεις ολον τον καιρο λεγατε οτι δεν εχει σημασια να εχουμε εβραικες εορτες.........(θυμαστε ?? ή το ξεχάσατε ???)
Μην πεφτετε στην παγιδα του Ουιλλιαμ. Αλλος ειναι ο Αντίχριστος. Ο Ουιλλιαμ ειναι εσχατολογικό πρόσωπο ψευδοαντίχριστος, ben Josef ή Anti-moshiach πριν τον κανονικό που τον εχουν ετοιμο....
2018 = 2000+6+6+6
Στις (ROSH HASHANNAH) 25 Σεπτεμβρίου 2014 (ή 10 Οκτωβρίου 2014 το πολύ= SUKKOT) αρχίζει η ΕΠΤΑΕΤΙΑ του. Φυσικά θα είναι το μέσον μιας ψευδους επταετίας του ψευδοαντιχρίστου Ουιλλιαμ που θα λήξει το 2018 με την Β παρουσία για τους πλανεμένους χριστιανούς (ερχομός ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ σε πλήρη εξουσία-αυτοθεοποίηση).
vas019 έγραψε:επτα, θα βαλεις χαραγματακι του ...ψευτοαντιχριστου αφου θα ειναι ακυρο κατ εσε, η οχι?
EptaHexEleven έγραψε:vas019 έγραψε:επτα, θα βαλεις χαραγματακι του ...ψευτοαντιχριστου αφου θα ειναι ακυρο κατ εσε, η οχι?
εσυ πες μας
θα έβαζα ???
γνωριζεις την απάντηση και μην κανεις σαν φαρισαιος για να πιασεις ΔΗΘΕΝ λαβρακια. ΞΥΠΝΑ !!!!
vas019 έγραψε:Οχι και φαρισαιος επειδη ρωτησα..
EptaHexEleven έγραψε:ωραια. Παω πασσο. Οχι φαρισοειδής.
Γιατί ρώτησες εφοσον ξέρεις την απάντηση μου ??? Δεν μου απάντησες.
Εσύ δεν απάντησες EptaHexEleven στην ερώτηση, εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω την απάντηση θέλω να την δω γραμένη.
EptaHexEleven έγραψε:τους αντιχρίστους τους γραφω στα παλια μου τα παπουτσια και το μονο που μετανοιωνω ειναι οτι σφραγιστικα στο δαχτυλο με το 666 = www που καθημερινα πληκτρολογω....
εσεις ????
και τις πονηριες raimon αστες και απαντα στα γραπτα μου και οχι στα προσωπικα μου τί θα κάνω. Αναφορά δινω μονο στον Χριστό μεσω του εξομολογου μου και μεσω προσευχης.
μηπως θέλεις και το σλιπακι μου να σου πω τι χρωμα έχει ???
αντε γιατι ριζνετε πολυ το επιπεδο της συζητησης και οταν παει καποιος να πει κατι διαφορετικο απο σας πεταγεστε σαν πουλια
EptaHexEleven έγραψε:ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΕΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ''ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018""
ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ !!!!!!!!!
Έχεις αρχίσει παλι να ξεφεύγεις EptaHexEleven είσαι ένα βήμα για δέσιμο
EptaHexEleven έγραψε:τουλάχιστον επιτέλους θα τραβήξω το σταυρό μου μεχρι τη σταυρωση ενώ εσείς θα περιμένετε τον μεσσία σας το 2018 να σας σώσει σαν εκλεκτοί που είστε.......
και παλι ντροπή που αλλάξατε τον τίτλο για την αμφισβήτηση του 2018 (ενω εχεται ενα μικρο λινκ παρακατω) και βαλατε τον τιτλο EptaHX11 και νεο έτος...λες και θα το διαβασει κανεις αυτο να ξεστραβωθει.
Μαλλον σε pdf θα τα βαλω ΟΛΑ και θα τα μοιράσω στους δρόμους !!!!
jm_ac_2018 έγραψε:EptaHexEleven έγραψε:τουλάχιστον επιτέλους θα τραβήξω το σταυρό μου μεχρι τη σταυρωση ενώ εσείς θα περιμένετε τον μεσσία σας το 2018 να σας σώσει σαν εκλεκτοί που είστε.......
και παλι ντροπή που αλλάξατε τον τίτλο για την αμφισβήτηση του 2018 (ενω εχεται ενα μικρο λινκ παρακατω) και βαλατε τον τιτλο EptaHX11 και νεο έτος...λες και θα το διαβασει κανεις αυτο να ξεστραβωθει.
Μαλλον σε pdf θα τα βαλω ΟΛΑ και θα τα μοιράσω στους δρόμους !!!!
ξεκινα ιεραποστολή καλύτερα στους δρόμους για να ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ...
σε βλέπω πολυ κοντα σε ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ αν συνεχίσεις να τα βάζεις συνεχως με την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ...το νεο χρόνο ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΩ αν θα μπορείς να γράφεις εδω....
jm_ac_2018 έγραψε:EptaHexEleven έγραψε:vas019 έγραψε:επτα, θα βαλεις χαραγματακι του ...ψευτοαντιχριστου αφου θα ειναι ακυρο κατ εσε, η οχι?
εσυ πες μας
θα έβαζα ???
γνωριζεις την απάντηση και μην κανεις σαν φαρισαιος για να πιασεις ΔΗΘΕΝ λαβρακια. ΞΥΠΝΑ !!!!
απαντησε μας αγαπητε μου ΓΝΩΣΤΗ και ΕΡΕΥΝΗΤΗ τι θα κάνεις αν γίνει ενθρόνιση του ΠΡΙΓΚΗΠΑ το 2014 κηρυξει ΔΙΩΓΜΟ των Χριστιανων ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ-ΧΑΡΑΓΜΑ επι του μετώπου/χεριου , παλι τα ιδια θα μας λες (αν υπάρχει Internet τοτε οπως είναι σήμερα..) οτι ειναι ο ΨΕΥΔΟΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ????
Εμεις απο το Ευαγγέλιο γνωρίζουμε οτι θα πρέπει να προσέχουμε ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ διοτι τα ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ θα μας λένε οτι εδω ειναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ή εκει ...
( τότε ἐάν τις ὑμῖν εἴπῃ, ἰδοὺ ὧδε ὁ Χριστός ἤ ὧδε, μὴ πιστεύσητε·).....
Αρα αγαπητε μου αυτο πολυ απλα σημαίνει οτι θα υπάρξει κάποιος ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ που θα μας ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ως Ο ΧΡΙΣΤΟΣ και απο αυτον θα πρέπει να προσέξουμε ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ.....ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ????
ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ,ΟΤΙ ΜΙΑ Δ.Ι.Σ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ, ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ??
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ σε παρακαλώ στα ερωτήματα....
Μπορείς να μας φέρεις και εναν ΑΓΙΟ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ που έχει αναφέρει κατι σχετικό με ψευδοαντίχριστο???
ΑΥΤΑ...
EptaHexEleven έγραψε:jm_ac_2018 έγραψε:EptaHexEleven έγραψε:vas019 έγραψε:επτα, θα βαλεις χαραγματακι του ...ψευτοαντιχριστου αφου θα ειναι ακυρο κατ εσε, η οχι?
εσυ πες μας
θα έβαζα ???
απαντησε μας αγαπητε μου ΓΝΩΣΤΗ και ΕΡΕΥΝΗΤΗ τι θα κάνεις αν γίνει ενθρόνιση του ΠΡΙΓΚΗΠΑ το 2014 κηρυξει ΔΙΩΓΜΟ των Χριστιανων ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ-ΧΑΡΑΓΜΑ επι του μετώπου/χεριου , παλι τα ιδια θα μας λες (αν υπάρχει Internet τοτε οπως είναι σήμερα..) οτι ειναι ο ΨΕΥΔΟΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ????
Εμεις απο το Ευαγγέλιο γνωρίζουμε οτι θα πρέπει να προσέχουμε ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ διοτι τα ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ θα μας λένε οτι εδω ειναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ή εκει ...
( τότε ἐάν τις ὑμῖν εἴπῃ, ἰδοὺ ὧδε ὁ Χριστός ἤ ὧδε, μὴ πιστεύσητε·).....
Αρα αγαπητε μου αυτο πολυ απλα σημαίνει οτι θα υπάρξει κάποιος ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ που θα μας ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ως Ο ΧΡΙΣΤΟΣ και απο αυτον θα πρέπει να προσέξουμε ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ.....ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ????
ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ,ΟΤΙ ΜΙΑ Δ.Ι.Σ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ, ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ??
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ σε παρακαλώ στα ερωτήματα....
Μπορείς να μας φέρεις και εναν ΑΓΙΟ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ που έχει αναφέρει κατι σχετικό με ψευδοαντίχριστο???
ΑΥΤΑ...
''αντίχριστοι πολλοι γεγονασι Αντίχριστος ομως ΕΝΑΣ''
Ολοι το ΙΔΙΟ αντιμετωπίζονται jm 2018 και μπαναρε με οταν καταφερω και αντιγραψω στ αρχεια μου λιγα απο δω μέσα. Τοτε μπορεις να κανεις ο,τι θες. Τον Κύριο φοβαμαι μονο, οχι εσενα νταή. Και ουτε σ εβρισα και δεν καταλαβαινω απο τί πειραχτηκες.
jm_ac_2018 έγραψε:εχεις ηδη ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ....
το θεμα σου ειναι και παλι στην ΚΡΙΣΗ της ομάδας διαχείρισης υπο έλεγχο..
αν συνεχίσεις ετσι με το ιδιο ΥΦΑΚΙ να είσαι σιγουρος οτι το 2013 θα σε βρει ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ οχι απο χιονια αλλα απο το forum αυτο....
Λογος αποκλεισμού σου θα είναι η συνεχιζόμενη επαναδημοσίευση παλαιοτερων post σου αλλα και το ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΥΦΟΣ προς τους διαχειριστές του forum οι οποίοι εχουν αντίθετη γνώμη απο εσένα...
ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ αγαπητέ μου???
Γιώργος έγραψε:Epta,
δεν μας εξηγείς βρε χριστιανέ μου πώς το 2018 είναι το μέσο της επταετίας,αφού ξέρουμε οτι ο Αντίχριστος γεννήθηκε το 1982;;;Και πως θα εμφανιστεί σε ηλικία 32 ετών (1982-2014);;;Δεν θα πρέπει να έχει στεφθεί στα 33;Αυτό που το πας;Εσύ την πας την στέψη στα 36!Βγαίνει,δεν βγαίνει!
xristoforos έγραψε:Γιώργος έγραψε:Epta,
δεν μας εξηγείς βρε χριστιανέ μου πώς το 2018 είναι το μέσο της επταετίας,αφού ξέρουμε οτι ο Αντίχριστος γεννήθηκε το 1982;;;Και πως θα εμφανιστεί σε ηλικία 32 ετών (1982-2014);;;Δεν θα πρέπει να έχει στεφθεί στα 33;Αυτό που το πας;Εσύ την πας την στέψη στα 36!Βγαίνει,δεν βγαίνει!
ΓΙΩΡΓΟ.....ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΤΙΣ 1260 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ 29η ΑΠΡΙΛΗ 2011
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΤΙΣ 1260 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 8η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2018....ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ (ΨΑΞΤΟ,ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ....ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ 24ΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ :wink:
xristoforos έγραψε:EptaHexEleven έγραψε:ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΕΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ''ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018""
ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ !!!!!!!!!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ NICKNAME ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ 18'
EPTAetia+dioxiliadesELEVEN=18
xristoforos έγραψε:EPTA
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.....ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΞΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΛΕΩ) ?
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Ρ-Ο-Λ-Ο-Σ ΤΟΥ ΡΟΤΣ8ΙΛΝΤ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΟΥ ?
Γιώργος έγραψε:xristoforos έγραψε:Γιώργος έγραψε:Epta,
ΓΙΩΡΓΟ.....ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΤΙΣ 1260 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ 29η ΑΠΡΙΛΗ 2011
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΤΙΣ 1260 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 8η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2018....ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ (ΨΑΞΤΟ,ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ....ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ 24ΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ :wink:
Χριστόφορε,που είναι αυτό το νήμα που λες οτι ο Γιάννης έφτιαξε για μένα;Δεν το βρίσκω!
Αν αφαιρέσω 1260 μέρες απο τις 8 Απριλίου του 2018,πάω:
26 Οκτωβρίου του 2014!
Δηλαδή,16 μέρες απόκλιση απο τις 10 Οκτωβρίου του 2014!
Αν όμως πάρω το Γρηγοριανό ημερολόγιο που έχει 1278 μέρες τα 3,5 χρόνια,τότε έχω:
10 Οκτωβρίου του 2014+1278 μέρες (3,5 χρόνια)=10 Απρίλιου του 2018
Πόλυ κοντά στις 8 Απριλίου και αυτό!
Υ.Γ. Για μένα δεν έχει σημασία 1 ή 2 μέρες πάνω ή κάτω...Η ουσία είναι οτι η επταετία βγαίνει ΑΥΤΟΥΣΙΑ,απο τον γάμο,μέχρι την Δευτέρα Παρουσία!Δεν είναι μεγάλη η απόκλιση,ακόμα και των 21 ημερών (8 Απριλίου-29 Απριλίου)
xristoforos έγραψε:λοιπον επεσες μεσα...παρα μια μερα!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΑ ΠΟΣΤΣ ΤΟΝ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ !!!
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ TIME AND DATE ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ
ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΔΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ Αρχική σελίδα -> Διάφορα
ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ
ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ....Κ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ Κ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ!!!!!
ΤΟ ΝΩΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ...ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ!!! ΨΑΞΕ
xristoforos έγραψε:H ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΑΜ 7 ΧΡΟΝΙΑ !!!
Γιώργος έγραψε:xristoforos έγραψε:λοιπον επεσες μεσα...παρα μια μερα!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΑ ΠΟΣΤΣ ΤΟΝ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ !!!
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ TIME AND DATE ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ
Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλάμε για το πότε θα φύγουμε...Δεν ξέρουμε κατ'άρχάς πως θα εξελιχθούν τα πράγματα,είναι πολύ νωρίς να ξέρουμε....Θα πάρουμε οδηγίες και απο τους 2 προφήτες,που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις,θα εμφανιστούν τέλη του 2013,για 3,5 χρόνια,μέχρι μέσα του 2017 όπου θα γίνει και η αποκεφάλισή τους.....Άρα,θα έχουμε στήριγμα,θα κάνουμε ότι μας πούν αυτοί.......
xristoforos έγραψε:Γιώργος έγραψε:xristoforos έγραψε:λοιπον επεσες μεσα...παρα μια μερα!!!
Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλάμε για το πότε θα φύγουμε...Δεν ξέρουμε κατ'άρχάς πως θα εξελιχθούν τα πράγματα,είναι πολύ νωρίς να ξέρουμε....Θα πάρουμε οδηγίες και απο τους 2 προφήτες,που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις,θα εμφανιστούν τέλη του 2013,για 3,5 χρόνια,μέχρι μέσα του 2017 όπου θα γίνει και η αποκεφάλισή τους.....Άρα,θα έχουμε στήριγμα,θα κάνουμε ότι μας πούν αυτοί.......
Duration calculation results
From and including: Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014
To and including: Κυριακή, 8 Απριλίου 2018
It is 1260 days from the start date to the end date, end date included
Or 3 years, 5 months, 13 days including the end date
jm_ac_2018 έγραψε:
δειτε και εδω κατι πολυ ενδιαφερον σχετικά με το 27..
http://apocalypsis.forumup.gr/viewtopic.php?t=709&mforum=apocalypsis
27/10/2014 επομένως δείχνει να ξεκινάει ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ-ΘΛΙΨΗ 3,5 ετων αλλα 24 ημέρες (απο την προτύπωση κατακλυσμου ΝΩΕ...) πριν θα έχει προηγηθεί η ΦΥΓΗ μας στα ορη (3/10/2014)????
θα δουμε καθως θα ερθουν ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ακομη (και Αγιογραφικά..) που θα μας δείξουν με ακρίβεια τον δρόμο μας...
ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΦΗΤΕΣ
xristoforos έγραψε:From and including: Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014
To, but not including : Κυριακή, 8 Απριλίου 2018
It is 1291 days from the start date to the end date, but not including the end date
ΕΠΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ?
Σελίδα 26 από 38 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38
Σελίδα 26 από 38
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης