ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Γενικά....

+9
pc_expert
laste
Γιώργοςκπ
FirstLast
raimon
tsarlatanos
jm_ac_2018
amnos
xristoforos
13 απαντήσεις

Σελίδα 27 από 38 Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 38  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Γενικά.... - Σελίδα 27 Empty Απ: Γενικά....

Δημοσίευση από raimon Τετ Μάης 29, 2013 8:41 am

EptaHexEleven έγραψε:jm 2018 κανενα υφακι δεν εχω αλλα απαντω σε πονηριές φαρισαϊκού τύπου. Πεισε με οτι εχω άδικο. Τι ερωτηση ειναι αν θα σφραγιστω απο ψευτοαντιχριστους ή αντιχρίστους ??? Το ιδιο δεν ειναι ?? Ή μηπως δεν ειναι. Αυτο ειναι το ζητημα. Η υπεκφυγη και να μην με αφησετε να εκφραστω ελευθερα. Ποσο δημοκρατες ή καλύτερα χριστιανοί είστε ?? ή δεν είστε ?? Το λινκ φερει εξαλου πλεον το nickname μου. Σε πειραζει ?? Αλλαξε λινκ και γραφε αλλου. Εμενα μην μου δινεις και τοση σημασια. Εξαλου σε ασημαντα πραγματα και λανθασμενα ή πλανεμενα τα προσπερναμε. Ο καλυτερος κριτης ειναι ο αναγνωστης και ο χρονος ο ιδιος. Ο διαχειριστης μπορεις να εισαι ο Θεος ομως ΔΕΝ εισαι.

απλα αν σκεφτεσαι να με μπαναρεις ειδοποιησε με πρωτα 2 μερες νωριτερα να αντιγραψω βρε αδελφε ορισμενα σημαντικα στοιχεια απο το σαιτ αυτο που μ ενδιαφερουν στη ΔΙΚΙΑ μου ερευνα απο την πλευρα μου. Και αφηστε με μετα ήσυχο οπως θα κανω κι εγω το ιδιο. Πλεον δεν μενει και πολυς χρονος διοτι το θηριο ερχεται στο έτος του ΔΡΑΚΟΥ.

πρεπει να ετοιμαστουμε
raimon
raimon

Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από raimon Τετ Μάης 29, 2013 8:42 am

EptaHexEleven έγραψε:
xristoforos έγραψε:From and including: Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014
To, but not including : Κυριακή, 8 Απριλίου 2018

It is 1291 days from the start date to the end date, but not including the end date

ΕΠΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ?

αν μελετουσες τους πινακες μου κατα καιρους και ιδιως εκεινον με τα 86 φεγγαρια και η επαληθευση των επταετιων και ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΣΟΥΝ θα καταλαβαινες τοτε. Τωρα ειναι αργα αγαπητε μου. Βρισκεται πραγματα ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ με ΛΑΘΟΣ τροπο αλλα κατα θεια οικονομια για συμφιλιωση και ανταλλαγη αποψεων αλλα εσεις το χαβα σας.

Ευχομαι καλή υπομονή, γερη προσευχη και ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ έως τα μέσα του 2013. Προσευχηθείτε και για τις ιδεες σας να σας δινει ο Θεος φωτιση και εμενα μετανοια
raimon
raimon

EptaHexEleven έγραψε:
xristoforos έγραψε:EPTA
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.....ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΞΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΛΕΩ) ?

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Ρ-Ο-Λ-Ο-Σ ΤΟΥ ΡΟΤΣ8ΙΛΝΤ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΟΥ ?

ο Ουίλλιαμ

ο ρολος του Μαγιερ ΚΑΝΕΝΑΣ. Ειναι ενας μικρος αντιχριστακος, ψευτοπροφητειούλης
raimon
raimon

xristoforos έγραψε:
EptaHexEleven έγραψε:
Πλεον δεν μενει και πολυς χρονος διοτι το θηριο ερχεται στο έτος του ΔΡΑΚΟΥ.

πρεπει να ετοιμαστουμε

https://www.dailymotion.com/video/xonytj_y-yyyyyyy-yyy-yyyyyy-yyy-yyyyyy-fall-of-the-samurai-total-war_videogames#.UOG4Qm-UORc Question Question Question
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Τετ Μάης 29, 2013 8:43 am

xristoforos έγραψε:
EptaHexEleven έγραψε:
xristoforos έγραψε:EPTA
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.....ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΞΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΛΕΩ) ?

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Ρ-Ο-Λ-Ο-Σ ΤΟΥ ΡΟΤΣ8ΙΛΝΤ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΟΥ ?

ο Ουίλλιαμ

ο ρολος του Μαγιερ ΚΑΝΕΝΑΣ. Ειναι ενας μικρος αντιχριστακος, ψευτοπροφητειούλης

Ο ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΕΙΝΑΙ ?????????? :?
ΤΟ ΥΠΟΨΙΑΣΤΗΚΑ ΔΙΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ
ΑΛΛΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ?
raimon
raimon

xristoforos έγραψε:
EptaHexEleven έγραψε:

It is 1291 days from the start date to the end date, but not including the end date

αν μελετουσες τους πινακες μου κατα καιρους και ιδιως εκεινον με τα 86 φεγγαρια και η επαληθευση των επταετιων και ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΣΟΥΝ θα καταλαβαινες τοτε. Τωρα ειναι αργα αγαπητε μου. Βρισκεται πραγματα ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ με ΛΑΘΟΣ τροπο αλλα κατα θεια οικονομια για συμφιλιωση και ανταλλαγη αποψεων αλλα εσεις το χαβα σας.

Ευχομαι καλή υπομονή, γερη προσευχη και ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ έως τα μέσα του 2013. Προσευχηθείτε και για τις ιδεες σας να σας δινει ο Θεος φωτιση και εμενα μετανοια
ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣ?
ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2013????
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2013??????
ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ????
ΕΕΕ????????????
ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΡΕΥΝΑ Κ ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ
ΣΟΥ ΣΒΗΣΑ Κ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ Κ ΠΙΝΑΚΑΚΙΑ ΣΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ..ΑΡΑ ΙΣΩΣ ΕΧΑΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ... Crying or Very sad
raimon
raimon

EptaHexEleven έγραψε:
xristoforos έγραψε:
EptaHexEleven έγραψε:

ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣ?
ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2013????
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2013??????
ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ????
ΕΕΕ????????????
ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΡΕΥΝΑ Κ ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ
ΣΟΥ ΣΒΗΣΑ Κ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ Κ ΠΙΝΑΚΑΚΙΑ ΣΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ..ΑΡΑ ΙΣΩΣ ΕΧΑΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ... Crying or Very sad

δυστυχως απ αυτα που εσβησες δεν κρατησα κι εγω αλλα τα εχω στο μυαλο μου. Ομως ετοιμαζετε να με μπαναρετε και αυτος απο τη μια με λυπει διοτι δεν εχω υλικο αλλα απ την αλλη με κανετε να ζησω τα Παθη μου και ευχαριστω.

Οσο για τον Ουιλλιαμ δεν ειναι αυτος αλλα μοιαζει και τοποθετηθηκε ο ηθοποιος που του μοιαζει στην ταινια ''the Omen"" .

Οπως βλεπεις δεν την βγαζει καθαρη......ο 'αδερφος του' από τον Δαμιανό = Δαίμονα
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Τετ Μάης 29, 2013 8:44 am

xristoforos έγραψε:ΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΟΥΙΛΛΙΑΜ..ΔΙΟΤΙ Ο ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ Η ΤΑΙΝΙΑ
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ..ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΙΛΛΙΑΜ?

ΤΟ ΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ Ο ΧΑΡΡΥ...ΤΟ ΧΩ ΓΡΑΨΕΙ Κ ΜΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ?
ΚΑΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ? ΖΗΛΕΥΕΙ ΠΟΥ Ο ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΧΙ? ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ..ΣΩΣΤΑ?
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ Κ ΕΚΤΕΘΕΙ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ?

ΕΣΥ ΔΙΟΝΥΣΙΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΙΛΛΙΑΜ? ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ?

ΔΕ ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ...ΣΟΥ ΘΕΣΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2013..ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ

ΜΟΛΟΓΑ ΤΑ ΠΡΙΝ ΦΑΣ ΤΟ ΜΠΑΝ Κ ΚΛΑΙΣ Laughing
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Τετ Μάης 29, 2013 8:44 am

xristoforos έγραψε:λοιπον επεσες μεσα...παρα μια μερα!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΑ ΠΟΣΤΣ ΤΟΝ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ !!!
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ TIME AND DATE ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ
ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΔΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ Αρχική σελίδα -> Διάφορα
ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ
ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ....Κ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ Κ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ!!!!!
ΤΟ ΝΩΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ...ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ!!! ΨΑΞΕ
Αν δεν κάνω λάθος λένε οι πατέρες ότι πρέπει να φύγουμε την ημέρα της στέψης του στον ναό του Σολομώντος, ούτε μέρες πιο μπροστά, αλλά ούτε και αργότερα.
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Τετ Μάης 29, 2013 8:45 am

vas019 έγραψε:
EptaHexEleven έγραψε:]ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΕΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ''ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018""

ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ !!!!!!!!

Γιατι απαραδεχτο;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΙΣΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΥΘΟΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΠΕΞΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΝΗΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ...

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ 2018, ΤΟΤΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ..

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΝΗΜΑ , ΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 18, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΤΛ..
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Τετ Μάης 29, 2013 8:45 am

vas019 έγραψε:ΕΠΤΑ , ΔΕΝ ΤΈΘΗΚΕ ΘΕΜΑ ΜΠΑΝ ΑΜΕΣΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΠΑΝΑΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ , ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ..

ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΠΑΝΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ , ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ||"ΧΟΝΤΡΟ" ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...

ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΥΛΗΨΗ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ..

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕΡΙΚΩΝ
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Τετ Μάης 29, 2013 8:46 am

EptaHexEleven έγραψε:jm 2018 κανενα υφακι δεν εχω αλλα απαντω σε πονηριές φαρισαϊκού τύπου. Πεισε με οτι εχω άδικο. Τι ερωτηση ειναι αν θα σφραγιστω απο ψευτοαντιχριστους ή αντιχρίστους ??? Το ιδιο δεν ειναι ?? Ή μηπως δεν ειναι. Αυτο ειναι το ζητημα. Η υπεκφυγη και να μην με αφησετε να εκφραστω ελευθερα. Ποσο δημοκρατες ή καλύτερα χριστιανοί είστε ?? ή δεν είστε ?? Το λινκ φερει εξαλου πλεον το nickname μου. Σε πειραζει ?? Αλλαξε λινκ και γραφε αλλου. Εμενα μην μου δινεις και τοση σημασια. Εξαλου σε ασημαντα πραγματα και λανθασμενα ή πλανεμενα τα προσπερναμε. Ο καλυτερος κριτης ειναι ο αναγνωστης και ο χρονος ο ιδιος. Ο διαχειριστης μπορεις να εισαι ο Θεος ομως ΔΕΝ εισαι.

απλα αν σκεφτεσαι να με μπαναρεις ειδοποιησε με πρωτα 2 μερες νωριτερα να αντιγραψω βρε αδελφε ορισμενα σημαντικα στοιχεια απο το σαιτ αυτο που μ ενδιαφερουν στη ΔΙΚΙΑ μου ερευνα απο την πλευρα μου. Και αφηστε με μετα ήσυχο οπως θα κανω κι εγω το ιδιο. Πλεον δεν μενει και πολυς χρονος διοτι το θηριο ερχεται στο έτος του ΔΡΑΚΟΥ.

πρεπει να ετοιμαστουμε
Μα το έτος του δράκου δεν ήταν το 2012 που ήδη πέρασε EptaHexEleven ;
raimon
raimon

EptaHexEleven έγραψε:να γραφτει τοτε ''ορθόδοξες αμφισβήτησεις του 2018'' αν και αυτο δεν ειναι σωστο διοτι το θεμα του 2018 εχει γνωστικιστικες και αλχημικες μεθοδους για να υποστηριχθεί. Ούτε ΜΙΑ ορθοδοξη ΑΜΕΣΗ αναφορά αλλα ερμηνειες επιστημονικως και μαθηματικως ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΕΣ. Θα λεγαμε γνωστικιστικώς ορθοδοξες αποδειξεις για το 2018. Δεν ειναι ΘΕΣΗ επισημη της Ορθοδοξης Θεολογιας αλλα προτεσταντική πλάνη με ορθοδοξο μανδυα.

ΕΓΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ......το μετα το 2018

Δεν υπάρχει αντίκρουση ορθοδοξη εφόσον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΟ 2018 και πειστε με για το αντίθετο χωρις τη χρησιμοποιηση του ανορθοδοξου τροπου αποδειξης του βιβλιου του Μαξιμου....

το να βαζει χωρια και να το ''ορθοδοξοποιει'' δεν ειναι ΜΕΘΟΔΟΣ σωστη

ειναι σαλτσες και μαλιστα μονο 10 μετρημενες σελιδες ΔΗΘΕΝ αποδειξης σε 300 σελιδες βιβλιου....

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΓΙΟ που να ειπε για το 2018. Και αν αναφερετε τον Αγιο Νειλο :

1. πειτε μου στατιστικά άλλον έναν ετσι για να εχουμε και κατι στα σεχρια μας και
2. ο Αγιος Νειλος μιλησε για το 1992 και οχι για το 2018 διοτι μετραει ΟΧΙ απο το 5508. Δεν χρησιμοποιουμε δυο μετρα και δυο σταθμα.......
raimon
raimon

vas019 έγραψε:Υπηρχε σκοπιμοτητα να μην το αποκαλυψουν οι Αγιοι..
Οι αγιοι προφητευουν και για την αυξηση της αναλογης γνωσης , αποκαλυψη αντιχριστου απο μερικους χριστιανους κτλ ..ενω οι ιδιοι διαπιστωνα οτι το Πνευμα δεν τους εδινε την πληροφορια ..

Επισης η ερμηνεια του π.Μαξιμου η βασικη τεκμηριωνεται απο τον Ιερο Χρυσοστομο βαση Δανιηλ αλλα και απο επισημες ερμηνεις εκκλησιας της Ελλαδος και Οικ.Πατρειαρχει καθς και Ζωη - Σωτηρ ...

Αν αυτοι που τα γραφου και διαβαζουν , δεν καταλαβαινουν το πληρες νοημα τους εινα αλλο θεμα ....

Συνεπωε, πρεπει να μας αποδειξεις πρωτα οτι η βασικη θεωρεια - και ο χι οι επιβεβεαιωτικες ερμηνεειες ειναι μη ορθοδοξη, και μετα να ισχυριζεσαι τα ανυποστατα..

Και δεν χρειαζεται σε ορθοδοξο φορουμ, να γραφουμε τα αυτονοητα ...
Αλλωστε το 18 χρησιμοποει ορθοδοξα και μονο στοιχεια, αλλ εαν μερικες ερμηνεις ειναι προτοφανεις , δεν τις κανει αντορθοδοξες απαραιτητα αφου υπηρετουν την αληθεια ..που επιβεβαωνεται απο τον Ιερο Χρυσοστομο ..

οΠΟΤΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ...ΕΞΟΥΣΙΑ ...

ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ..
raimon
raimon

EptaHexEleven έγραψε:που μιλησε ο ιερος Χρυσοστομος για το ετος 2018 και τη Β παρουσια αγαπητε μου vas ????
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Τετ Μάης 29, 2013 8:47 am

vas019 έγραψε:Θα παιξουμε την κολοκυθια? Απλα επιβεβαιωσε οτι τα μεγαλα βασιλεια του κοσμου του Δανιηλ συμβολιζουν τους χρονους μερχτι την συντελεια και οτι ο Δανιηλ τα ειπε ολα τα σχετικα ...

Δηλαδη η βασικη θεωρεια του π.Μαξιμου,,την οποια εχει κανει "ANCHOR POINT" ΣΕ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ....

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ...
raimon
raimon

EptaHexEleven έγραψε:και επομένως τί βρήκε ο Ιερος Χρυσόστομος, το 2018 μ.Χ. ???? χαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχααχααχαχαχα

μηπως το βρηκε καποιος Μαξιμος ?????
raimon
raimon

EptaHexEleven έγραψε:
vas019 έγραψε:Θα παιξουμε την κολοκυθια? Απλα επιβεβαιωσε οτι τα μεγαλα βασιλεια του κοσμου του Δανιηλ συμβολιζουν τους χρονους μερχτι την συντελεια και οτι ο Δανιηλ τα ειπε ολα τα σχετικα ...

Δηλαδη η βασικη θεωρεια του π.Μαξιμου,,την οποια εχει κανει "ANCHOR POINT" ΣΕ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ....

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ...

δηλαδη ο Ιερος Χρυσόστομος επιβεβαίωσε τον Μάξιμο ή ο Μάξιμος ερμηνευσε τον ιερό Δανιήλ ??? Τί απ όλα ελαβε χώρα ???
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Τετ Μάης 29, 2013 8:48 am

xristoforos έγραψε:
EptaHexEleven έγραψε:που μιλησε ο ιερος Χρυσοστομος για το ετος 2018 και τη Β παρουσια αγαπητε μου vas ????
σου μιλησε ο πατροκοσμας για ποθουμενο κ διπλη πασχαλια ομως η οποια σου δινει το ετος ποθουμενου :wink:
ο αγιος νικοδημος δε μιλησε για τα υπολοιπα?
ψαξε λιγο...παλι απτο νηπιαγωγειο εσχατολογικης μαθησης θα ξεκινας?

φιλε εχεις γραψει οτι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

Ε ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!!

ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΨΕΥΤΟΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?
raimon
raimon

xristoforos έγραψε:
EptaHexEleven έγραψε:και επομένως τί βρήκε ο Ιερος Χρυσόστομος, το 2018 μ.Χ. ???? χαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχααχααχαχαχα

ναι ο πατερας Μαξιμος το βρηκε το ετος συντελειας!
και ο Βασιλης βρηκε τον αντιχριστο!
ο πατερας Μαξιμος δε βρηκε τον αντιχριστο
ο βασιλης δε βρηκε το ετος συντελειας...
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ....ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ !!!!

ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ?
raimon
raimon

Πάνος,1979 έγραψε:Πάρε ένα τηλ το δανηιλ να σου πει.....τη μέρα κ την ώρα...κ τι να φας για βράδυ ρωτά....
raimon
raimon

xristoforos έγραψε:
EptaHexEleven έγραψε:

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ...

δηλαδη ο Ιερος Χρυσόστομος επιβεβαίωσε τον Μάξιμο ή ο Μάξιμος ερμηνευσε τον ιερό Δανιήλ ??? Τί απ όλα ελαβε χώρα ???

ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΔΟΥΡΟΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ? Laughing Laughing Laughing
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Τετ Μάης 29, 2013 8:49 am

Πάνος,1979 έγραψε:Τι ξερολας ειναι αυτός .....δεν γνώρισα άλλον στη ζωή μου ποτέ ξανά.....μια κατηγορία μόνος του!!! Απαπαπαπά!!!!!!!
raimon
raimon

vas019 έγραψε:

Κανεις οτι δεν καταλαβαινεις? Το γελιο ακουγεται ανοητο το λιγοτερο ...

ΑΒεβαιωσε οτι η ερμηενεια που δινει ο π.Μαξιμος ειναι σωστη..Ο Π.Δανιηλ ΣΗΜΑΝΕ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΕΤΗ ΕΩΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ 2018 ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ Ο ΚΑΘΕ "ΚΥΝΟΣ" ..΄.

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΥΦΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΥΤΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ...

ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΑΤΥΧΗΣΑΝ
raimon
raimon

vas019 έγραψε:
EptaHexEleven έγραψε:

Τρολαρισμα το βρισκω αυτο ...

<Ο Π.ΜΑΞΙΜΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΝΙΗΛ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΩΣΗΣ ΤΟΥ Ι.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ..

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΔΑΝΙΗΛ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ..
raimon
raimon

Σελίδα 27 από 38 Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 38  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης