ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Γενικά....

+9
pc_expert
laste
Γιώργοςκπ
FirstLast
raimon
tsarlatanos
jm_ac_2018
amnos
xristoforos
13 απαντήσεις

Σελίδα 29 από 38 Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 38  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Γενικά.... - Σελίδα 29 Empty Απ: Γενικά....

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Τετ Ιουν 05, 2013 4:22 am

Διαβλέπω μια...ολιγοπιστία του πατρός Νεκταρίου προς το πρόσωπο του πατρός Μαξίμου....Κρίμα να έχει αμφιβολίες,εδώ όλοκληρο φόρουμ έχουμε στήσει που πιστοποιεί 100% την Δευτερη Έλευση του Χριστου στις 25/3/18...Δεν θα έπρεπε να έχει αμφιβολίες,αυτά είναι για τους απίστους,κρίμα!

Γιώργοςκπ

Αριθμός μηνυμάτων : 871
Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2013

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από raimon Τετ Ιουν 05, 2013 9:56 am

Γιώργοςκπ έγραψε:Διαβλέπω μια...ολιγοπιστία του πατρός Νεκταρίου προς το πρόσωπο του πατρός Μαξίμου....Κρίμα να έχει αμφιβολίες,εδώ όλοκληρο φόρουμ έχουμε στήσει που πιστοποιεί 100% την Δευτερη Έλευση του Χριστου στις 25/3/18...Δεν θα έπρεπε να έχει αμφιβολίες,αυτά είναι για τους απίστους,κρίμα!

Γιώργο 100% δεν είναι σίγουρος κανείς,και για τίποτα
raimon
raimon

Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Τετ Ιουν 05, 2013 10:06 am

A μπα,τι λές;Ο πατέρας Μάξιμος δεν είναι 100% σίγουρος για αυτά που λέει;Πόσες φορές έχει πει οτι είναι σίγουρος,έχεις μετρήσει;Ε,λοιπόν,επειδή με αυτή την ιστορία καθόρισε ζωές και χάραξε πορείες,δεν έχει το δικαίωμα να μην είναι σωστός,δεν του το δίνω εγώ αυτό το δικαίωμα!

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από raimon Τετ Ιουν 05, 2013 11:32 am

Γιώργο δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά εγώ δεν είμαι σίγουρος για τίποτα, σίγουρος είμαι μόνο ότι ζούμε τα σημεία των καιρών που είπε ο Κύριος μας, οπότε είμαστε κοντά στα γεγονότα προς το τέλος της ιστορίας αυτό δεν το αμφισβητώ, αλλά όμως, όπως δεν είμαστε σίγουροι για το πρόσωπο του αντιχρίστου 100% έτσι εγώ τουλάχιστον δεν είμαι σίγουρος για την ημέρα και την ώρα της ΔΠ. είμαστε βέβαια μέσα στα γεγονότα που θα τον αναδείξουν και κατόπιν ακολουθεί η ΔΠ. αλλά ημέρα και ώρα του κάθε ενός γεγονότος κανείς δεν το ξέρει να το πει με σιγουριά, εσύ τουλάχιστον αυτό το ξέρεις πολύ καλά μιας και έχει πλήθος αποτυχημένων πολλών προβλέψεων σου.
raimon
raimon

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Τετ Ιουν 05, 2013 11:44 am

Έχεις δίκιο....Ούτε εγω είμαι σίγουρος πλέον,και ας δείχνω οτι είμαι....Ούτε ο πατέρας Μάξιμος είναι πλέον,κανείς μας δεν είναι...Την σιγουριά μας όλοι την χάσαμε την μισή το 2011 και την άλλη μισή το 2012.Αφου δεν εμφανίστηκε τότε,τώρα το 2013 είναι αβέβαιο πολύ.Για 2014 δεν συζητώ,θα έχει χαθεί κάθε προσδοκία....

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από raimon Τετ Ιουν 05, 2013 12:43 pm

Γιώργο μην είσαι των άκρων, ότι ζούμε τις έσχατες ημέρες αυτό είναι βέβαιο,και αυτό μπορώ να το πω με σιγουριά όχι 100% αλλά 1000% και ο αντίχριστος δεν θα αργήσει να αναλάβει δράση, και εφόσον εμφανιστή ο αντίχριστος μετά από 3,5 έτη αμέσως μετά ακολουθεί η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, έτσι εξηγείτε ότι θα βληθεί ζωντανός στην κόλαση, γιατί όσοι θα ζουν τότε θα αλλαχτούν δεν θα γνωρίσουν θάνατο, έτσι και ο αντίχριστος με τον ψευδοπροφήτη δεν θα γνωρίσουν θάνατο αλλά στην δευτέρα Παρουσία του Χριστού θα αλλαχτούν (όπως όλοι που θα ζουν τότε) και θα ριφθούν στην κόλαση αμέσως πρώτοι χωρίς να κριθούν.
raimon
raimon

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Τετ Ιουν 05, 2013 12:43 pm

Ε,όλοι αυτές περιμένουμε,τις εξελίξεις....Και αν προκύψει και κανένα καινούργιο στοιχείο....Πάντως αν ο πατέρας Μάξιμος έχει λάθος,έχει και μεγάλες ευθύνες,διότι τον πιστέψανε άνθρωποι (αυτοι οι λίγοι που τον πιστέψαμε...)

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από raimon Τετ Ιουν 05, 2013 2:27 pm

άκουσε Γιώργο, αν ο πατέρας Μάξιμος πέσει έξω στους υπολογισμούς του και αυτό κατά συνέπεια έχει να κάνει με την ζωή σου,σε αυτό φταις εσύ που ρύθμισες την ζωή σου έτσι κάνοντας ίσως κάποιες αλλαγές και διαφοροποιήσεις, γιαυτό όμως φταις εσύ και κανείς άλλος, φυσικά ούτε και ο π. Μάξιμος, ο π. Μάξιμος δεν σου επέβαλε με το ζόρι να πιστέψεις για το 2018, ούτε και να κάνεις αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στην ζωή σου,ο κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του στις όποιες αποφάσεις πάρει για την ζωή και το μέλλον του,και όχι οι άλλοι για εμάς,άκουσες αυτά που λέει ο π. Μάξιμος και τα δέχτηκες,φαντάζομαι έχεις ακούσει και τον Παναγιώτη Τουλάτο αλλά δεν τον δέχεσαι,έτσι δεν είναι;ο Θεός μας έδωσε μυαλό να κάνουμε κρίση και να επιλεγούμε κατά την κρίση μας <<ναι>> η <<όχι>> τώρα εσύ,(ας μου επιτρέψεις να το πω έτσι) επένδυσες στο 2018 και πιθανόν δεν έκανες κάποια πράγματα που θα έπρεπε να κάνεις, σε αυτό όμως είσαι υπεύθυνος εσύ και όχι ο π. Μάξιμος, με αυτά που λέω δεν θέλω να πω ότι έχει πέσει έξω, η θα πέσει έξω ο π Μάξιμος,εύχομαι και μακάρι να επαληθευτή,αλλά και εσύ όμως θα έπρεπε να συνεχίσεις την ζωή σου κανονικά σαν να επρόκειτο να έλθει ο Χριστός μετά από χίλια χρόνια, αυτό μας το λέει και ο απ. Παύλος προς Θεσσαλονικείς, αλλά και ο Χριστός …<<τότε δύο ἔσονται ἐν τῷ ἀγρῷ, ὁ εἷς παραλαμβάνεται καὶ ὁ εἷς ἀφίεται· 41 δύο ἀλήθουσαι ἐν τῷ μυλῶνι, μία παραλαμβάνεται καὶ μία ἀφίεται.>> που σημαίνει ότι έως την ώρα της δευτέρας Παρουσίας θα εργαζόμαστε,και όχι να βλέπουμε αν θα γίνουν έτσι τα πράγματα κατά το πώς μας συμφέρει για να μας βγουν και να ταιριάζουν και με τις ρυθμίσεις που κάναμε στην ζωή μας, την ζωή σου την ρύθμισες εσύ Γιώργο και όχι ο π Μάξιμος, άρα εσύ είσαι υπεύθυνος και όχι ξανά λέω ο π Μάξιμος,ούτε βέβαια ο Χριστός αν δεν έλθει το 2018.
raimon
raimon

Δημοσίευση από jm_ac_2018 Τετ Ιουν 05, 2013 10:01 pm

o π.Μάξιμος ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΒΙΒΛΙΟ...!!! να μην είμαστε ολιγόπιστοι, θα δουμε τα γεγονότα στην συνέχεια (μπορεί να εχουμε πρόβλημα στις επικοινωνίες), ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ κατα γραμμα....

να ειμαστε ΑΓΡΥΠΝΟΙ και με ΠΥΚΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ να ζητάμε συνεχως ΦΩΤΙΣΗ αλλα και ΕΛΕΟΣ απο τον ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΘΕΟ και ΚΥΡΙΟ μας...
jm_ac_2018
jm_ac_2018

Αριθμός μηνυμάτων : 1211
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2013

Δημοσίευση από laste Πεμ Ιουν 06, 2013 3:46 am

Συμφωνώ και επαυξάνω με τον αδελφό Ιωάννη.
laste
laste

Αριθμός μηνυμάτων : 231

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Πεμ Ιουν 06, 2013 3:52 am

raimon έγραψε:άκουσε Γιώργο, αν ο πατέρας Μάξιμος πέσει έξω στους υπολογισμούς του και αυτό κατά συνέπεια έχει να κάνει με την ζωή σου,σε αυτό φταις εσύ που ρύθμισες την ζωή σου έτσι κάνοντας ίσως κάποιες αλλαγές και διαφοροποιήσεις, γιαυτό όμως φταις εσύ και κανείς άλλος, φυσικά ούτε και ο π. Μάξιμος, ο π. Μάξιμος δεν σου επέβαλε με το ζόρι να πιστέψεις για το 2018, ούτε και να κάνεις αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στην ζωή σου,ο κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του στις όποιες αποφάσεις πάρει για την ζωή και το μέλλον του,και όχι οι άλλοι για εμάς,άκουσες αυτά που λέει ο π. Μάξιμος και τα δέχτηκες,φαντάζομαι έχεις ακούσει και τον Παναγιώτη Τουλάτο αλλά δεν τον δέχεσαι,έτσι δεν είναι;ο Θεός μας έδωσε μυαλό να κάνουμε κρίση και να επιλεγούμε κατά την κρίση μας <<ναι>> η <<όχι>> τώρα εσύ,(ας μου επιτρέψεις να το πω έτσι) επένδυσες στο 2018 και πιθανόν δεν έκανες κάποια πράγματα που θα έπρεπε να κάνεις, σε αυτό όμως είσαι υπεύθυνος εσύ και όχι ο π. Μάξιμος, με αυτά που λέω δεν θέλω να πω ότι έχει πέσει έξω, η θα πέσει έξω ο π Μάξιμος,εύχομαι και μακάρι να επαληθευτή,αλλά και εσύ όμως θα έπρεπε να συνεχίσεις την ζωή σου κανονικά σαν να επρόκειτο να έλθει ο Χριστός μετά από χίλια χρόνια, αυτό μας το λέει και ο απ. Παύλος προς Θεσσαλονικείς, αλλά και ο Χριστός …<<τότε δύο ἔσονται ἐν τῷ ἀγρῷ, ὁ εἷς παραλαμβάνεται καὶ ὁ εἷς ἀφίεται· 41 δύο ἀλήθουσαι ἐν τῷ μυλῶνι, μία παραλαμβάνεται καὶ μία ἀφίεται.>> που σημαίνει ότι έως την ώρα της δευτέρας Παρουσίας θα εργαζόμαστε,και όχι να βλέπουμε αν θα γίνουν έτσι τα πράγματα κατά το πώς μας συμφέρει για να μας βγουν και να ταιριάζουν και με τις ρυθμίσεις που κάναμε στην ζωή μας, την ζωή σου την ρύθμισες εσύ Γιώργο και όχι ο π Μάξιμος, άρα εσύ είσαι υπεύθυνος και όχι ξανά λέω ο π Μάξιμος,ούτε βέβαια ο Χριστός αν δεν έλθει το 2018.

Οδυσσέα,εδώ κάνεις λάθος!Δεν έχω ευθύνη που τον πίστεψα,με εξανάγκασε να τον πιστέψω με την συγκεκριμένη προφητεία του Αγίου Νείλου που είχε μέσα στο βιβλίο του!Με ώθησε στο να τον πιστέψω,εκείνο τον καιρό που πήγαινα στο γραφείο του για το βιβλίο του Fox,με πίεσε πολύ...Αυτός είναι υπεύθυνος που τον πίστεψα,αυτός έχει την ευθύνη και για την τροπή που πήρε η ζωή μου αμέσως μετά...Διότι πιστεύοντας αυτή την θεωρεία,εκανα πράγματα τρελά και έλεγα τρέλες στους γύρω μου,με συνέπεια να οδηγηθώ στην καταστροφή της προσωπικής μου ζωής και να είμαι σήμερα ένας κατεστραμμένος άνθρωπος!Δεν σκεφτόμουν να βρω δουλειά αμέσως μετά την λήψη του πτυχίου μου,ασχολήθηκα με την συγγραφή του βιβλίου ένω θα έπρεπε το ίδιο διάστημα να ψάχνω για εργασία,έκανα και έλεγα περίεργα πράγματα μιας και σκεφτόμουνα οτι ο κόσμος θα τελείωσει το 2018 και δεν θα έχω επιπτώσεις για μετέπειτα,γενικά με οδήγησε σε άσχημους δρόμους και ατραπούς,και θεωρώ οτι πλέον είναι πολύ δύσκολο να αναστραφούν οι καταστάσεις και να συνεχίσω την ζωή μου έδω που έφτασε...Ο Θεός είναι παντοδύναμος και μπορεί να με βοηθήσει,δεν λέω,αλλά ανθρωπίνως και μόνο με τις δικές μου δυνάμεις είναι ανεπαρκείς τώρα πια,χρειάζομαι μία σκανδαλώδη εύνοια απο εδώ και πέρα,που δεν είναι σίγουρο οτι θα μου την χαρίσει ο Θεός,ο Χριστός ή η Παναγία.
Συνεπώς,αν ο μοναχός κάνει λάθος,θα τον κυνηγήσω.Αν δεν αποφασίσει να εγκαταλείψει την χώρα,θα του γίνω σκιά και θα τον κάνω να υποφέρει για όσα τράβηξα απο αυτόν τόσα χρόνια τώρα.Ειναι ελλειμένη απόφαση αυτή και δεν αλλάζει.Θα τον δικάσω και θα τον καταδικάσω στο δικό μου δικαστήριο....

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από jm_ac_2018 Πεμ Ιουν 06, 2013 4:06 am

αγαπητε Γεωργιε,

Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι συνεχως..Θα σε παρακαλέσω πολύ ΔΗΜΟΣΙΩΣ και ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ Π.ΜΑΞΙΜΟ, οποιοδήποτε πρόβλημα έχεις μαζι του να το λύσεις με προσωπική επικοινωνία και ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ...

Αν επαναληφθεί η συμπεριφορά σου αυτή ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΟΥ...

ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ??
jm_ac_2018
jm_ac_2018

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Πεμ Ιουν 06, 2013 4:09 am

Κατανοητόν Γιάννη,και συγγνώμη!Δεν θα το ξανακάνω!

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από xristoforos Πεμ Ιουν 06, 2013 4:22 am

Γιωργο....ποσο καιρο εκανες να γραψεις το βιβλιο? 5-6 μηνες?
ε αυτο το πενταμηνο εξαμηνο δε βρηκες δουλεια...στη συνεχεια γιατι τα παρατησες???
και γω δε βρισκω δουλεια αλλα δεν εριξα το φταιξιμο στον πατερα Μαξιμο
ισα ισα που πεισμωσα και τωρα παρακολουθω προγραμμα του ΚΕΜΕΑ για ν βγαλω αδεια security...μηπως βρω δουλεια εστω σε αυτον τον τομεα!!!
οι επιλογες ειναι προσωπικες....τωρα το να λεμε μου κανε μου ρανε με επηρεασε ενας αλλος συνανθρωπος μου δειχνει μισανθρωπια απο μερους μας!

xristoforos

Αριθμός μηνυμάτων : 1840
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2013

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Πεμ Ιουν 06, 2013 4:42 am

xristoforos έγραψε:Γιωργο....ποσο καιρο εκανες να γραψεις το βιβλιο? 5-6 μηνες?
ε αυτο το πενταμηνο εξαμηνο δε βρηκες δουλεια...στη συνεχεια γιατι τα παρατησες???
και γω δε βρισκω δουλεια αλλα δεν εριξα το φταιξιμο στον πατερα Μαξιμο
ισα ισα που πεισμωσα και τωρα παρακολουθω προγραμμα του ΚΕΜΕΑ για ν βγαλω αδεια security...μηπως βρω δουλεια εστω σε αυτον τον τομεα!!!
οι επιλογες ειναι προσωπικες....τωρα το να λεμε μου κανε μου ρανε με επηρεασε ενας αλλος συνανθρωπος μου δειχνει μισανθρωπια απο μερους μας!

Έγιναν και άλλα που είναι προσωπικά και δεν μπορώ να τα πω σε ένα δημόσιο φόρουμ...

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από ???????? Πεμ Ιουν 06, 2013 5:49 am

στην ταξη της Εκκλησιας, εκτος σωματος ειναι τοσο οι αιρετικοι, οσο και οι αιρεσιαρχες.

ποια ομως ειναι η διαφορα?

οτι οι αιρετικοι που πιστεψαν την αιρεση που εφηυραν οι αιρεσιαρχες εχουν βεβαιως ευθυνη της επιλογης τους, αλλα εχουν και πολλα ελαφρυντικα.
οι αιρεσιαρχες ομως, οπου εφηυραν την εκαστοτε αιρεση, οχι μονο δεν τους λογιζεται κανενα ελαφρυντικο, αλλα κατατασονται ζωντανοι στα αναθεματα μαζι με τον σατανα.

εαν οι παρασυρομενοι αιρετικοι λαβουν μια καποια κολαση,
οι αιρεσιαρχες λαμβανουν τις βαθυτερες κολασεις..

αυτη ειναι η διαφορα..

στην συγκεκριμενη περιπτωση, βεβαιως και εχει ευθυνη ο Γιωργος και ο εκαστοτε γιωργος για την επιλογη του να πιστεψει στην πλανη του 2018,
ομως ο Μαξιμος, που ειναι ο εφευρετης της πλανης αυτης, εχει εξολοκληρου την ευθυνη της πλανης. και φυσικα, την ευθυνη των ανθρωπων που εχουν πλανηθει απο εκεινον.
η ευθυνη της επιλογης του Γιωργου και του εκαστοτε γιωργου οπου πιστεψε στην πλανη βεβαιως και ειναι δικη του.
η διαφορα ειναι πως ο μαξιμος εχει ολες τις ευθυνες..

λιγος ο καιρος που εμεινε εξαλου.. ελαχιστος.

αναμενω σε λιγο να δω τι θα βγει να πει. οπως και ολοι αυτοι που τον αναπαρηγαγαν με τις δικες τους πλανες περι οραματων-ονειρων-φωτισεων κλπ κλπ..
να δω τι θα πειτε, και ορισμενοι απο εσας μαζι με τον μαξιμο.. που θα κρυφτειτε!

εν αναμονη...

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από jm_ac_2018 Πεμ Ιουν 06, 2013 6:39 am

Μου αρέσει που κάποιοι ΟΡΘΟΔΟΞΟΤΕΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ απο εμας τους ταπεινούς και αμαρτωλούς ,που έχουν δείξει οτι ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ με τις ΠΛΑΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ (βλ. ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ..) βγαινουν και ΚΡΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ αδελφους και πατέρες για τους οποίους ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ αλλα ουτε και την ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ κατα ΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ που έχουν....αυτο να γνωρίζουν οτι αποτελεί την ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ καθως είναι ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ....

οπότε θα τους πρότεινα να ΨΑΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ και στην συνέχεια να ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ και με ΣΤΟΜΦΟ - ΥΠΕΡΟΨΙΑ να ΚΡΙΝΟΥΝ τους αδελφους αυτους...
αλλα θα ηθελα να μας πουν και τι ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ αφου οι απαντήσεις τους ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ με αυτές των "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΩΝ" που ολοι μας γνωρίζουμε, απο στοιχεία που έχουμε παραθέσει στο φορουμ, οτι ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΑΣΩΝΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ....

Αυτα ως πρωτη απάντηση...αν συνεχίσουν οι συγκεκριμένοι αδελφοί να ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ - ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ θα υπάρξουν και άλλες που θα είναι πολυ πιο ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ...!!!
jm_ac_2018
jm_ac_2018

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Πεμ Ιουν 06, 2013 8:26 am

στην ταξη της Εκκλησιας, εκτος σωματος ειναι τοσο οι αιρετικοι, οσο και οι αιρεσιαρχες.

ποια ομως ειναι η διαφορα?

οτι οι αιρετικοι που πιστεψαν την αιρεση που εφηυραν οι αιρεσιαρχες εχουν βεβαιως ευθυνη της επιλογης τους, αλλα εχουν και πολλα ελαφρυντικα.
οι αιρεσιαρχες ομως, οπου εφηυραν την εκαστοτε αιρεση, οχι μονο δεν τους λογιζεται κανενα ελαφρυντικο, αλλα κατατασονται ζωντανοι στα αναθεματα μαζι με τον σατανα.

εαν οι παρασυρομενοι αιρετικοι λαβουν μια καποια κολαση,
οι αιρεσιαρχες λαμβανουν τις βαθυτερες κολασεις..

αυτη ειναι η διαφορα..

Δηλαδή,Παναγιώτη,τι θέλεις να πεις εδώ;Οτι ο πατέρας Μάξιμος είναι ''αιρεσιάρχης'';Και εμείς αιρετικοί που πιστέψαμε μια αίρεση;
Τι είναι όμως αίρεση;Είναι αίρεση το να βάζεις ημερομηνίες για το πότε θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος και πότε θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία,έστω και αν δεν είναι σωστό;Μπορείς να το πεις ''αίρεση'' αυτό το πράγμα;

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Πεμ Ιουν 06, 2013 8:31 am

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ αλλα ουτε και την ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ κατα ΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ που έχουν....

Γιάννη,αν ο πατέρας Μάξιμος μιλούσε εκ θείας Αποκαλύψεως,αν όλα αυτά που έλεγε ήταν αποκάλυψη του Θεού προς αυτόν,τότε δεν θα έβγαινε και να έλεγε οτι μέσα στο 2012,το αργότερο αρχές 2013 θα εμφανιζόταν ο Αντίχριστος!Θύμησε μου ποιον μήνα έχουμε τώρα,και αν ο Ιούνιος θεωρείται ''αρχές 2013''.
Για μένα είναι σαφές οτι δεν έχει αποκάλυψη Θεού ο πατέρας Μάξιμος,αλλά αποκάλυψη διαβόλου!Και μέσα σε αυτή την δίνη μας παρέσυρε και εμάς,όντας καλοπροαίρετοι και ευκολόπιστοι,πέσαμε εύκολα στα νύχια του.....

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από raimon Πεμ Ιουν 06, 2013 8:52 am

Οδυσσέα,εδώ κάνεις λάθος!Δεν έχω ευθύνη που τον πίστεψα,με εξανάγκασε να
τον πιστέψω με την συγκεκριμένη προφητεία του Αγίου Νείλου που είχε
μέσα στο βιβλίο του!
αυτό δεν το κατάλαβα πως σε εξανάγκασε δηλαδή, σου έβαλε μπιστόλι
στον κρόταφο?
Δεν σκεφτόμουν να βρω δουλειά αμέσως μετά την λήψη του πτυχίου
μου,ασχολήθηκα με την συγγραφή του βιβλίου ένω θα έπρεπε το ίδιο
διάστημα να ψάχνω για εργασία,έκανα και έλεγα περίεργα πράγματα
....ἀκούομεν γάρ τινας περιπατοῦντας ἐν ὑμῖν ἀτάκτως, μηδὲν ἐργαζομένους, ἀλλὰ περιεργαζομένους.... scratch
εδώ είναι το λάθος σου Γιώργο, μήπως και εδώ σε εξανάγκασε ο
π. Μάξιμος να μην ψάχνεις για εργασία; δεν νομίζω να στο είπε αυτό; αντιθέτως
θα σε προέτρεπε να συνεχίσεις την ζωή σου κανονικά.

Συνεπώς,αν ο
μοναχός κάνει λάθος,θα τον κυνηγήσω.Αν δεν αποφασίσει να εγκαταλείψει
την χώρα,θα του γίνω σκιά και θα τον κάνω να υποφέρει για όσα τράβηξα
απο αυτόν τόσα χρόνια τώρα.Ειναι ελλειμένη απόφαση αυτή και δεν
αλλάζει.Θα τον δικάσω και θα τον καταδικάσω στο δικό μου δικαστήριο....
εδώ δεν θα σου απαντήσω Γιώργο απάντησε ο Γιάννης αλλά έχουμε
απαντήσει και παλαιότερα σε ανάλογες τοποθετήσεις σου, λυπάμαι μόνο που συνεχίζεις
την ίδια συμπεριφορά κατά του πατρός Μάξιμου, εύχομαι να δεις το λάθος σου με
να μετανοήσεις αφού επικαλείσαι την βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας.

Γενικά.... - Σελίδα 29 Empty
raimon
raimon

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Πεμ Ιουν 06, 2013 9:51 am

Ε,τι να κάνω ρε συ Οδυσσέα,πως να μην τον πιστέψω;Πάω στο γραφείο του και του λέω ''μην με μπλεκετε με ημερομηνίες'',και μου δίνει το βιβλίο...Το βιβλίο μέσα έλεγε οτι το 2018 ισούται με το 7500,άρα και οτι τότε είναι η Δευτέρα Παρουσία,τον μεσασμό του όγδοου αιώνα!Και σαν να μην φτάνει αυτό,έρχεται και ο γνωστός μου καπάκι και μου λέει για εμφάνιση του 13ου αρχαγγέλου το 2012-13,όπως ακριβώς έλεγε και ο μοναχός για τον Αντίχριστο!
Απο αυτά τα δύο,πίστεψα,βρέθηκα προ τετελεσμένων γεγονότων,δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά!Ε,πίστεψα!

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από raimon Πεμ Ιουν 06, 2013 10:30 am

καλά έκανες και πίστεψες, και εγώ πιστεύω και ελπίζω να εξελιχτούν έτσι τα πράγματα, αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο, άλλο πιστεύω στο τέλος του κόσμου κάποια χρονική στιγμή, και άλλο εργασία για την συντήρηση μου, δεν έχει καμιά σχέση το ένα με το άλλο, το πρώτο δεν αναιρεί το δεύτερο, και εγώ προσωπικά να σου πω δεν είμαι στο δημόσιο,ψάχνω συνεχώς και βρίσκω εργασία για να επιβιώνω, ο Κύριος πρέπει να μας βρει εργαζόμενους με αδιάλειπτη προσευχή Γιωργο,και όχι περιεργαζόμενους όπως μας λέει ο Απόστολος.
raimon
raimon

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Πεμ Ιουν 06, 2013 10:35 am

Τι εννοείς;Οτι δεν προσπαθώ να βρω δουλειά;Είναι στο χέρι μου όμως την εποχή που ζούμε,με 1,5 εκατ.ανέργους για την ίδια θέση;Είναι το ίδιο με το 2009 που ήταν 300.000 μόνο και υπήρχε λιγότερος ανταγωνισμός;

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από ???????? Πεμ Ιουν 06, 2013 11:59 am

jm_ac_2018 έγραψε:Μου αρέσει που κάποιοι ΟΡΘΟΔΟΞΟΤΕΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ απο εμας τους ταπεινούς και αμαρτωλούς ,που έχουν δείξει οτι ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ με τις ΠΛΑΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ (βλ. ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ..) βγαινουν και ΚΡΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ αδελφους και πατέρες για τους οποίους ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ αλλα ουτε και την ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ κατα ΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ που έχουν....αυτο να γνωρίζουν οτι αποτελεί την ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ καθως είναι ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ....

οπότε θα τους πρότεινα να ΨΑΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ και στην συνέχεια να ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ και με ΣΤΟΜΦΟ - ΥΠΕΡΟΨΙΑ να ΚΡΙΝΟΥΝ τους αδελφους αυτους...
αλλα θα ηθελα να μας πουν και τι ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ αφου οι απαντήσεις τους ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ με αυτές των "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΩΝ" που ολοι μας γνωρίζουμε, απο στοιχεία που έχουμε παραθέσει στο φορουμ, οτι ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΑΣΩΝΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ....

Αυτα ως πρωτη απάντηση...αν συνεχίσουν οι συγκεκριμένοι αδελφοί να ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ - ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ θα υπάρξουν και άλλες που θα είναι πολυ πιο ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ...!!!

εγραψα πιο πανω:

αναμενω σε λιγο να δω τι θα βγει να πει. οπως και ολοι αυτοι που τον αναπαρηγαγαν με τις δικες τους πλανες περι οραματων-ονειρων-φωτισεων κλπ κλπ..

και λες:

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ αλλα ουτε και την ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ κατα ΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ που έχουν....αυτο να γνωρίζουν οτι αποτελεί την ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ καθως είναι ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ....

επειδη λες οτι ειναι πληροφορηση απο τον Θεο, αυτος ειναι και ο λογος που κατακρινεσαι.
εαν ελεγες οτι ειναι ενα δικο σου συμπερασματικο πιστευω, τοτε θα υπηρχε δικαιολογια.
το να λες οτι ειναι πληροφορηση εκ Θεου ενω στην πραγματικοτητα ειναι καθαρα εκ του διαβολου (δικη μου γνωμη), τοτε αυτο ειναι βλασφημια του Αγιου Πνευματος.

οσο για το αν γνωριζω για τον μαξιμο..
αχ
αχ
αχ....

δεν θελω να μιλησω!

να σας θυμισω μονο το εξης.
ο μαξιμος πριν γυρισει στο νεο ηταν στην συνοδο μου με το Πατριο και εψελενε στην Εκκλησια μου. γνωριζω ολοκληρη την ιστορια με το βιβλιο του και πως ξεκινησε, και ΓΙΑΤΙ το εγραψε, και τι εκανε για να το γραψει, και γιατι το εκανε, και πως το εκανε κλπ κλπ..

γνωριζω με λεπτομεριες καλυτερα απο ολους σας το θεμα..

αλλα θα ηθελα να μας πουν και τι ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ

τι να σχολιασω επι τουτου?

....

επειδη εχεις πλανηθει φιλε μου νομιζοντας οτι κατα θεια αποκαλυψη κατεχεις την αληθεια, τοσο για το προσωπο του αντιχριστου οσο και για την πλανη του 18, θεωρεις οτι εισαι και υπο διογμο για την αληθεια που κατεχεις.
οσοι λοιπον λενε πλανη την πραγματικη πλανη του 18, εξυπηρετουν ξενα συμφεροντα.
αχ...

απλα θα σε περιμενω σε 1.5 χρονο να δω τι θα λες...

Αυτα ως πρωτη απάντηση...αν συνεχίσουν οι συγκεκριμένοι αδελφοί να ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ - ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ

λασπολογω οταν λεω οτι η ολη παραφιλολογια του 2018 ειναι πλανη?
μαλλον θα πρεπει να ανοιξεις κανα λεξικο φιλε μου, γιατι στα 2 τελευταια σου ποστ εχεις αλλοιωσει την Ελληνικη γλωσσα.

λασπολογω = η κακόβουλη διάδοση ανυπόστατων φημών εναντίον κάποιου

ειπα καποια ανυποστατη φημη περι καποιου προσωπου?

αυτο που ειπα, ειναι σαφεστατο.
οτι η ολη παραφιλολογια περι του 2018 ειναι πλανη.
απο που και ως που αυτο ειναι λασπολογια? απο που και ως που αυτο ειναι κατακριση?
η κατακριση φιλε μου εγκειται οταν κρινω τον βιο καποιου και οχι την πιστη του.

Τό <<μή κρίνετε, ίνα μή κριθήτε περί βίου εστίν, ού περί πίστεως>> ( Χρυσοστόμου, PG.63,232)

την πιστη του μαξιμου εκρινα και οχι τον βιο του. αυτο δεν ονομαζεται κατακριση, αλλα ονομαζεται ελεγχος.
κατακριση ονομαζεται η κριση του βιου καποιου προσωπου.

και η πιστη του μαξιμου ειναι πλανερη και πλανονται οσοι δυστηχως, ελαχιστοι ευτυχως, πιστεψαν σε αυτην.

να χρησιμοποιεις τις λεξεις που γραφεις ορθως.

Δηλαδή,Παναγιώτη,τι θέλεις να πεις εδώ;Οτι ο πατέρας Μάξιμος είναι ''αιρεσιάρχης'';Και εμείς αιρετικοί που πιστέψαμε μια αίρεση;
Τι είναι όμως αίρεση;Είναι αίρεση το να βάζεις ημερομηνίες για το πότε θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος και πότε θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία,έστω και αν δεν είναι σωστό;Μπορείς να το πεις ''αίρεση'' αυτό το πράγμα;

οχι γιωργο, ο μαξιμος δεν ειναι αιρεσιαρχης. δεν αντιστρατευτηκε σε καποιο δογμα της Εκκλησιας.
ο μαξιμος ειναι αρχιπλανος. πλανηθηκε και πλανα.
το παραδειγμα με τους αιρετικους και τους αιρεσιαρχες το εδωσα για καλυτερη κατανοηση για το ποιος ευθυνεται περισσοτερο και ποιος λιγοτερο απο την ολη πλανη.
ο καθε ενας εχει την ευθυνη της επιλογης του που πιστεψε στην πλανη, αλλα ολες τις ευθυνες μαζι τις εχει αυτος που εφηυρε την πλανη.

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από xristoforos Πεμ Ιουν 06, 2013 12:55 pm

ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΟΥ ΕΙΔΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΤΟ?????
ΣΑΡΩΤΕ....ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ..ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ...!!
ΣΑΡΩΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΑΝΗΘΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΤΟΝ ''ΠΛΑΝΟ'' ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΞΙΜΟ...
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΝΗΘΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ!!!
ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΝΑΛΑΜΠΗΣ!!!
ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ..ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΣΤΙ ΧΑΡΑΓΜΑ..ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ Ο ΠΛΑΣΤΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ

xristoforos

Αριθμός μηνυμάτων : 1840
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2013

Σελίδα 29 από 38 Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 38  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης