Γενικά....
+9
pc_expert
laste
Γιώργοςκπ
FirstLast
raimon
tsarlatanos
jm_ac_2018
amnos
xristoforos
13 απαντήσεις
Σελίδα 30 από 38
Σελίδα 30 από 38 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 34 ... 38
Απ: Γενικά....
ΣΑΡΩΤΕ....ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ..ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ...!!
δεν χρειαζεται...
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ!!!
καλα κανετε και εχετε την αποψη σας. οπως ολοι εχουμε τις αποψεις μας.
οσον αφορα την γνωση για τον καιρο της συντελειας μπορουμε να γνωριζουμε στο περιπου αλλα οχι μετα ακριβειας.
εξαλου, το ξεκαθαριζει και ο π.μυτιληναιος που τοσο πολυ ευλαβηστε εδωμεσα..
την ακριβειαν του χρονου ισως να μπορεσουμε να την γνωρισουμε οταν ερθουν οι 2 προφητες και θανατωθουν.
με τον θανατο τους ξεκιναει το 3ο ουαι, οπου ειναι τα 3.5 χρονια της βασιλειας του αντιχριστου (μονο και μονο το γεγονος αυτο ξεκαθαριζει την πλανη του 2018 καθως δεν βγαινουν πλεον οι μερες). ακομα και εκει ομως, ισως να μην μπορεσουμε να γνωρισουμε μετακριβειας την μερα και την ωρα, αλλα βεβαιως να φτασουμε πολυ πολυ πλησιον Αυτης.
ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ..ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΣΤΙ ΧΑΡΑΓΜΑ..ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ Ο ΠΛΑΣΤΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ
τι εστι χαραγμα...
τι διαφορετικο λεω απο αυτο που λεει η ιδια η Αγια Γραφη?
χαραγμα ειναι το 666...
αυτο το απλο δεν δυναται η ανθρωποτητα να καταλαβει!
οσο για την "φωτιση" εκ Θεου μερικων συνανθρωπων μας..
λιγος καιρος εμεινε χριστοφορε...
μολις 1.5 χρονος..
τα λογια ειναι φτωχεια
????????- Επισκέπτης
O sarotos έγραψε:
"να σας θυμισω μονο το εξης.
ο μαξιμος πριν γυρισει στο νεο ηταν στην συνοδο μου με το Πατριο και εψελενε στην Εκκλησια μου. γνωριζω ολοκληρη την ιστορια με το βιβλιο του και πως ξεκινησε, και ΓΙΑΤΙ το εγραψε, και τι εκανε για να το γραψει, και γιατι το εκανε, και πως το εκανε κλπ κλπ..
γνωριζω με λεπτομεριες καλυτερα απο ολους σας το θεμα.."
Εάν έχεις να πεις κάτι αγαπητέ πές το με στοιχεία και όχι γενικά και αφηρημένα.
Ο π.Μάξιμος σε όλο το βιβλίο του αν δεν κάνω λάθος έχει παραθέσει και αντίστοιχες παραπομπές σε Αγίους Πατέρες.
Πές μας τα δικά σου στοιχεία για να τα εξετάσουμε και να δούμε αν αληθεύουν και αν μπορούν να σταθούν.
Βγαίνεις και τον κατηγορείς (οκ δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του) αλλά να παραθέσεις και τα δικά σου στοιχεία για να υπάρχει και αντίλογος.
Τα δεν θέλω να πω... κ.τ.λ. απλά είναι υπεκφυγές.
ο μαξιμος πριν γυρισει στο νεο ηταν στην συνοδο μου με το Πατριο και εψελενε στην Εκκλησια μου. γνωριζω ολοκληρη την ιστορια με το βιβλιο του και πως ξεκινησε, και ΓΙΑΤΙ το εγραψε, και τι εκανε για να το γραψει, και γιατι το εκανε, και πως το εκανε κλπ κλπ..
Ο π.Μάξιμος σε όλο το βιβλίο του αν δεν κάνω λάθος έχει παραθέσει και αντίστοιχες παραπομπές σε Αγίους Πατέρες.
Πές μας τα δικά σου στοιχεία για να τα εξετάσουμε και να δούμε αν αληθεύουν και αν μπορούν να σταθούν.
Βγαίνεις και τον κατηγορείς (οκ δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του) αλλά να παραθέσεις και τα δικά σου στοιχεία για να υπάρχει και αντίλογος.
laste- Αριθμός μηνυμάτων : 231
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
την ακριβειαν του χρονου ισως να μπορεσουμε να την γνωρισουμε οταν ερθουν οι 2 προφητες και θανατωθουν.
με τον θανατο τους ξεκιναει το 3ο ουαι, οπου ειναι τα 3.5 χρονια της βασιλειας του αντιχριστου (μονο και μονο το γεγονος αυτο ξεκαθαριζει την πλανη του 2018 καθως δεν βγαινουν πλεον οι μερες).
Οι δυο Προφήτες θα θανατωθούν προς το τέλος αγαπητέ μου της θητείας του αντιχρίστου και λίγο πρίν την Β'Παρουσία.
Η εμφάνιση των Προφητών θα γίνει σχεδόν ταυτόχρονα με την εμφάνιση-αποκάλυψη του αντιχρίστου.
Γιατί άραγε όλοι οι Άγιοι Πατέρες λένε πως θα είναι δύσκολο να αναγνωριστεί ο αντίχριστος από την αρχή, και θα πλανηθούν και οι εκλελκτοί.Ο π.Παίσιος είπε πως τα πρώτα 3,5 χρόνια θα είναι τα εύκολα. Οι Προφήτες θα έρθουν λίγο πριν την στέψη του αντιχρίστου για να υποστηρίξουν τους πιστούς στα δύσκολα χρόνια.
Ας μην προτρέχουμε,δεν έχει αποδειχθεί ακόμα οτι ο πατέρας Μάξιμος βρίσκεται σε πλάνη....Το 2013 τρέχει,είναι σε εξέλιξη,δεν έχει τελειώσει ακόμα ώστε να λέμε οτιδήποτε....Αν στις 1/1/2014 δεν έχει εμφανιστεί μέχρι τότε ο Αντίχριστος,πρώτος εγω θα βγω και θα πω οτι ήταν τόσα χρόνια σε πλάνη ο πατέρας Μάξιμος,όχι όμως πιο πριν.Διότι καθαρά απο την πρώτη στιγμή έχει δώσει την διετία 2012-2013 χρονικό περιθώρειο για την εμφάνιση,όπότε το πιο σοφό απ'ολα θα είναι να περιμένουμε να εξαντληθεί αυτή η διετία......
Γιώργοςκπ- Αριθμός μηνυμάτων : 871
Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2013
Οι δυο Προφήτες θα θανατωθούν προς το τέλος αγαπητέ μου της θητείας του αντιχρίστου και λίγο πρίν την Β'Παρουσία.
Η εμφάνιση των Προφητών θα γίνει σχεδόν ταυτόχρονα με την εμφάνιση-αποκάλυψη του αντιχρίστου.
Γιατί άραγε όλοι οι Άγιοι Πατέρες λένε πως θα είναι δύσκολο να αναγνωριστεί ο αντίχριστος από την αρχή, και θα πλανηθούν και οι εκλελκτοί.Ο π.Παίσιος είπε πως τα πρώτα 3,5 χρόνια θα είναι τα εύκολα. Οι Προφήτες θα έρθουν λίγο πριν την στέψη του αντιχρίστου για να υποστηρίξουν τους πιστούς στα δύσκολα χρόνια..
laste,
λογω οτι έχουν μείνει μόνο 4 χρόνια και 10 μήνες μέχρι το τέλος του κόσμου,τα 3,5 χρόνια των 2 προφητών έχουν ακόμα 1 χρόνο και 4 μήνες να αρχίσουν,δεν μπορούν όπως καταλαβαίνεις πιο αργά...Δηλαδή μέσα σε αυτόν τον χρόνο,μέχρι τον επόμενο Ιούνιο βαριά-βαριά θα πρέπει να έχουμε την δημόσια εμφάνιση και κήρυγμα των 2 ή 3 προφητών,Ηλία,Ενωχ,και Ιωάννη.
Και αυτό το λέω,διότι πιστεύετε οτι ο Αντίχριστος είναι ο Ουίλλιαμ και δεν πειρμένετε κάποια εμφάνιση απο αυτόν,διότι είναι ήδη εμφανισμένος!Αρα,μόνο προφήτες αναμένετε εσείς,τίποτα άλλο......
Γιώργο η αποκάλυψη και η άνοδος του αντιχρίστου θα είναι γρήγορη για να μην πάρει χαμπάρι κανείς το τι γίνεται.Ο χρόνος θα μας αποκαλύψει τα γεγονότα.Αλλά να ξέρεις ότι θα γίνουν όλα πάρα πολύ γρήγορα.
το να λες οτι ειναι πληροφορηση εκ Θεου ενω στην πραγματικοτητα ειναι καθαρα εκ του διαβολου (δικη μου γνωμη), τοτε αυτο ειναι βλασφημια του Αγιου Πνευματος.
αγαπητε sarotos, για την πληροφόρηση εκ Θεου που αναφέρεσαι δεν σημαίνει οτι ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ αλλα και τον ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΞΙΜΟ, τον Κο Μπεσίνη και άλλους πολλούς...
Τωρα αν ολα αυτά τα θεωρούμε πλάνη και υποστηρίζουμε οτι ολη η θεωρία του 2018 είναι πλάνη, ειναι δικαίωμα σου να το πιστεύεις...
Να μας πεις ομως ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ γιατι υπήρξε συγκρουση με τον πατέρα Μαξιμο....μηπως ηταν μια μαχη μεταξυ ΑΛΗΘΕΙΑΣ και ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ???
Θα ενημερώσω τον πατέρα Μαξιμο, ωστε να μας απαντήσει εδω ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ απο τον αγαπητο μας saroto, ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...
jm_ac_2018- Αριθμός μηνυμάτων : 1211
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2013
laste έγραψε:O sarotos έγραψε:
φιλε μου, δεν ειμαι εδω για να κρινω το προσωπο του μαξιμου. εδω γραφω για να κρινω συμφωνα με την γνωμη μου, την πλανη του μαξιμου.
οι παραπομπες απο τους Πατερες που παρεθεσε ο μαξιμος δεν ειναι για το 2018, αλλα μια αποψη περι της κυριακης, περι της 25ης μαρτιου κλπ, οπου δεν συνιστουν σε καμια περιπτωση το 2018..
εκτος αυτου, ηταν αποψεις των Πατερων και δεν σημαινει οτι 100% θα γινει η Δ.Π 25η μαρτιου, οπως και δεν σημαινει οτι θα γινει Κυριακη 100%.
εκανα υπενθυμιση στον φιλο μας πιο πανω, οτι γνωριζω περι του μαξιμου πολυ καλυτερα απο ολους εδω μεσα, διοτι μου ζητηθηκε να το κανω.
απο εκει και περα δεν εχω καμια θεληση να επεκταθω περισσοτερο.. δεν θελω να κρινω τον μαξιμο, θελω να κρινω την πλανη του ομως. και με τον ιδιο θα το συζητησουμε το θεμα εξαλου αρκετα συντομα.
laste έγραψε:
με τον θανατο τους ξεκιναει το 3ο ουαι, οπου ειναι τα 3.5 χρονια της βασιλειας του αντιχριστου (μονο και μονο το γεγονος αυτο ξεκαθαριζει την πλανη του 2018 καθως δεν βγαινουν πλεον οι μερες).
Γιατί άραγε όλοι οι Άγιοι Πατέρες λένε πως θα είναι δύσκολο να αναγνωριστεί ο αντίχριστος από την αρχή, και θα πλανηθούν και οι εκλελκτοί.Ο π.Παίσιος είπε πως τα πρώτα 3,5 χρόνια θα είναι τα εύκολα. Οι Προφήτες θα έρθουν λίγο πριν την στέψη του αντιχρίστου για να υποστηρίξουν τους πιστούς στα δύσκολα χρόνια.
αραγε γινώσκεις ά αναγινώσκεις;
οι 2 προφητες πεθαινουν στο 2ο ουαι.
τα 3,5 χρονια του αντιχριστου, δηλαδη η 7η σαλπιγγα, ειναι το 3ο ουαι.
πως γινεται να πεθαινουν εντος του 3ου ουαι οπως λες αφου οταν πεθαινουν το 2ο ουαι παρερχεται?
.....
10 καὶ οἱ κατοικοῦντες ἐπὶ τῆς γῆς χαίρουσιν ἐπ᾿ αὐτοῖς, καὶ εὐφρανθήσονται καὶ δῶρα πέμψουσιν ἀλλήλοις, ὅτι οὗτοι οἱ δύο προφῆται ἐβασάνισαν τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς. 11 καὶ μετὰ τὰς τρεῖς ἡμέρας καὶ ἥμισυ, πνεῦμα ζωῆς ἐκ τοῦ Θεοῦ εἰσῆλθεν εἰς αὐτούς, καὶ ἔστησαν ἐπὶ τοὺς πόδας αὐτῶν, καὶ φόβος μέγας ἐπέπεσεν ἐπὶ τοὺς θεωροῦντας αὐτούς. 12 καὶ ἤκουσα φωνὴν μεγάλην ἐκ τοῦ οὐρανοῦ λέγουσαν αὐτοῖς· ἀνάβητε ὧδε. καὶ ἀνέβησαν εἰς τὸν οὐρανὸν ἐν τῇ νεφέλῃ, καὶ ἐθεώρησαν αὐτοὺς οἱ ἐχθροὶ αὐτῶν. 13 Καὶ ἐν ἐκείνῃ τῇ ἡμέρᾳ ἐγένετο σεισμὸς μέγας, καὶ τὸ δέκατον τῆς πόλεως ἔπεσε, καὶ ἀπεκτάνθησαν ἐν τῷ σεισμῷ ὀνόματα ἀνθρώπων χιλιάδες ἑπτά, καὶ οἱ λοιποὶ ἔμφοβοι ἐγένοντο καὶ ἔδωκαν δόξαν τῷ Θεῷ τοῦ οὐρανοῦ. 14 ῾Η οὐαὶ ἡ δευτέρα ἀπῆλθεν· ἡ οὐαὶ ἡ τρίτη ἰδοὺ ἔρχεται ταχύ.
15 Καὶ ὁ ἕβδομος ἄγγελος ἐσάλπισε.....
Γιώργοςκπ έγραψε:Ας μην προτρέχουμε,δεν έχει αποδειχθεί ακόμα οτι ο πατέρας Μάξιμος βρίσκεται σε πλάνη....Το 2013 τρέχει,είναι σε εξέλιξη,δεν έχει τελειώσει ακόμα ώστε να λέμε οτιδήποτε....Αν στις 1/1/2014 δεν έχει εμφανιστεί μέχρι τότε ο Αντίχριστος,πρώτος εγω θα βγω και θα πω οτι ήταν τόσα χρόνια σε πλάνη ο πατέρας Μάξιμος,όχι όμως πιο πριν.Διότι καθαρά απο την πρώτη στιγμή έχει δώσει την διετία 2012-2013 χρονικό περιθώρειο για την εμφάνιση,όπότε το πιο σοφό απ'ολα θα είναι να περιμένουμε να εξαντληθεί αυτή η διετία......
αναμενω λοιπον και την δικη σου απαντηση στο ιδιο ερωτημα που εκανα στο φιλο laste.
γιωργο, ειναι το τελος των ημερων. αυτο ειναι σιγουρο. ο πολεμος δεν θα αργησει να γινει και ο αντιχριστος δεν θα αργησει να αναλαβει εξουσια με το τελος του πολεμου..
το οτι δεν θα γινει η Δευτερα Παρουσια το 2018, δεν σημαινει οτι δεν μπορει να γινει το 2025, η το 2030. εξαλου η διαφορα ειναι μολις 12 χρονια.
ΚΑΙ ?
επισης ο μαξιμος ειχε δωσει διορια μεχρι το πολυ τις αρχες του 13 το 2006.
εαν ηταν Θεια Αποκαλυψη δεν θα επευτε ηδη εξω..
ο νοων νοειτω..
ουτε μεσα στο 13 θα εμφανιστει, ουτε στο 14, και να δω τι θα βγει να πει. πως θα τα μπαλωσει..
jm_ac_2018 έγραψε:το να λες οτι ειναι πληροφορηση εκ Θεου ενω στην πραγματικοτητα ειναι καθαρα εκ του διαβολου (δικη μου γνωμη), τοτε αυτο ειναι βλασφημια του Αγιου Πνευματος.
αγαπητε sarotos, για την πληροφόρηση εκ Θεου που αναφέρεσαι δεν σημαίνει οτι ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ αλλα και τον ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΞΙΜΟ, τον Κο Μπεσίνη και άλλους πολλούς...
Τωρα αν ολα αυτά τα θεωρούμε πλάνη και υποστηρίζουμε οτι ολη η θεωρία του 2018 είναι πλάνη, ειναι δικαίωμα σου να το πιστεύεις...
Να μας πεις ομως ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ γιατι υπήρξε συγκρουση με τον πατέρα Μαξιμο....μηπως ηταν μια μαχη μεταξυ ΑΛΗΘΕΙΑΣ και ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ???
Θα ενημερώσω τον πατέρα Μαξιμο, ωστε να μας απαντήσει εδω ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ απο τον αγαπητο μας saroto, ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...
και εγω δεν εννοω εσενα μονο, αλλα ολους αυτους...
συγκρουση με τον μαξιμο δεν υπαρχει. ξερω οτι ο τονος μου ειναι πολυ βαρης, αλλα δεν ειναι για τον μαξιμο αυτον καθε αυτον, αλλα για την πλανη του, οσον αφοαρ το 2018.
χαιρομαι καθε φορα που τον βλεπω! και ειμαι ειλικρινεστατος.
εξαλου, σιγουρα το εχει νιωσει και ο ιδιος.
νιωθουμε πολυ ανετα ο ενας με τον αλλον.
εγω του εδωσα την ιδεα για το βιβλιο της αναλαμπης, και ελεγα να του δωσω ολοκληρο το εργο, περιπου 600 σελιδες, δωρεαν.
τελικα θα γινει με αλλον τροπο
αλλο ομως το ενα και αλλο το αλλο. για μενα ο μαξιμος εχει πλανηθει και πλανα.
και αυτο, ητε τον συμπαθω ως προσωπο ητε οχι, πρεπει να ακουστει.
αχ...
δεν εχετε αναλογιστει τι μας περιμενει ολους απο ολη αυτην την πλανη του μαξιμου. σε μολις 1.5 χρονο, ολοι οι αθεοι και οι αιρετικοι θα πεσουν επανω στους εσχατολογους σαν τα κορακια δινοντας μας συνεχως το παραδειγμα του μαξιμου.
και ενω ειναι οντος ο καιρος του αντιχριστου, επειδη ο μαξιμος βγηκε και τον ορισε πριν την ωρα του, θα χασουν καθε πραγματικη υποσταση τα λογια των χριστιανων.
δεν πιανει μονο τον μαξιμο το προβλημα και οσοι τον πιστεψαν, αλλα πιανει και τους υπολοιπους.
ηδη βιωνω τον πολεμο των αθεων η αναλαμπιστων η ασχετων με την εσχατολογια της Εκκλησιας λογο της πλανης του μαξιμου.
εχετε ιδεα τι προκειτε να γινει στα καναλια σε μολις 1.5 χρονο?
αχ...
????????- Επισκέπτης
Παναγιώτη,ο χρόνος της Δευτέρας Παρουσίας δεν μπορεί να είναι άλλος,απο το 2018 για τρείς λόγους:
1)Πρέπει να είναι μέρα ΚΥΡΙΑΚΗ!
2)Πρέπει να είναι 25η ΜΑΡΤΙΟΥ!
3)Πρέπει να πέφτουν 2 Πασχαλιές μαζί (Ευαγγελισμός και Πάσχα μαζί)!
Αυτό μόνο το 2018,το 2029,το 2076 και το 2085 γίνεται.Τα 2076 και 2085 τα αποκλείουμε δίοτι είναι εκτός τελευταίας γενιάς που μας έδωσε ο Χριστός (1948+120=2068 ανώτερο η ΔΠ).
Αρα έχουμε το 2018 και το 2029.Οπότε,αν βγάλουμε άκυρο το 2018,μόνο το 2029 μας μένει,και εμφάνιση Αντιχρίστου το 2022!
Κοιτα όμως τι γίνεται με το 2022:
1)Αν ο Αντίχριστος έχει γεννηθεί το 1992,(όπως λέει ο Άγιος Νείλος) τότε το 2022 θα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ 30 ετών!
2)Αν ο Αντίχριστος έχει γεννηθεί το 1982,(όπως λέει ο πατέρας Βησσαρίωνας) τότε το 2022 θα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ 40 ετών!
Όμως για πες μου,πόσο πιθανό είναι ο Αχμαντινετζαντ να παρουσίαζει τον Ιμαμ Μαχντί τον Σεπτέμβριο του 2012,και να εμφανιστεί αυτός 10 ολόκληρα χρόνια αργότερα;;;Πόσο πιθανό είναι ένα τέτοιο σενάριο;;;
Αυτό μόνο το 2018,το 2029,το 2076 και το 2085 γίνεται.Τα 2076 και 2085 τα αποκλείουμε δίοτι είναι εκτός τελευταίας γενιάς που μας έδωσε ο Χριστός (1948+120=2068 ανώτερο η ΔΠ).
Αρα έχουμε το 2018 και το 2029.Οπότε,αν βγάλουμε άκυρο το 2018,μόνο το 2029 μας μένει,και εμφάνιση Αντιχρίστου το 2022!
Κοιτα όμως τι γίνεται με το 2022:
1)Αν ο Αντίχριστος έχει γεννηθεί το 1992,(όπως λέει ο Άγιος Νείλος) τότε το 2022 θα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ 30 ετών!
2)Αν ο Αντίχριστος έχει γεννηθεί το 1982,(όπως λέει ο πατέρας Βησσαρίωνας) τότε το 2022 θα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ 40 ετών!
Όμως για πες μου,πόσο πιθανό είναι ο Αχμαντινετζαντ να παρουσίαζει τον Ιμαμ Μαχντί τον Σεπτέμβριο του 2012,και να εμφανιστεί αυτός 10 ολόκληρα χρόνια αργότερα;;;Πόσο πιθανό είναι ένα τέτοιο σενάριο;;;
Εχουμε γράψει πολλές φορές οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 7ΕΤΙΑ στην ΑΘΡΟΙΣΗ ΔΡΑΣΗ 2 ΠΡΟΦΗΤΩΝ+3,5 ΕΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ....
Οι 2 προφήτες θα αναλάβουν δράση οταν ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ και φανερώσει το ΑΓΑΘΟ-ΠΡΑΟ-ΑΓΙΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ του ωστε να ΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ αναμένεται να γίνει εντος ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, οπότε ΤΟΤΕ θα εμφανιστούν οι 2 ΠΡΟΦΗΤΕΣ για να ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΣΕΒΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟ ΛΑΟ απο την ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ...αρα η 2η ουαι με τους 2 προφήτες ολοκληρώνεται μετα απο 3,5 ετη (τελη 2016-αρχες 2017) δηλ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ που ειναι η 3η ουαι της 5ης σαλπιγγος....
Αν ΕΝΝΟΗΣΟΥΜΕ τα παραπάνω θα μπορέσουμε να καταλάβουμε για ποιον λόγο είναι ΑΤΟΠΑ τα επιχειρήματα του αγαπητού αδελφου sarotos..
Eπισης για τα ΦΟΒΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ που εχουμε για το 2018
-> γ.Βησσαρίων
-> 1948 - ιδρυση Ισραηλ
-> αγιογραφικο 3996 (1983+2013)
-> αγιογραφικο 7490-5508==1982
-> μαρτυριες/οραματα ευσεβων Χριστιανων για το 2018
δεν βλέπω να υπάρχει κάποιος να τα αντικρούσει, αν αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ τι είναι τότε????
Θα μας απαντήσετε???
Οι 2 προφήτες θα αναλάβουν δράση οταν ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ και φανερώσει το ΑΓΑΘΟ-ΠΡΑΟ-ΑΓΙΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ του ωστε να ΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ αναμένεται να γίνει εντος ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, οπότε ΤΟΤΕ θα εμφανιστούν οι 2 ΠΡΟΦΗΤΕΣ για να ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΣΕΒΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟ ΛΑΟ απο την ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ...αρα η 2η ουαι με τους 2 προφήτες ολοκληρώνεται μετα απο 3,5 ετη (τελη 2016-αρχες 2017) δηλ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ που ειναι η 3η ουαι της 5ης σαλπιγγος....
Αν ΕΝΝΟΗΣΟΥΜΕ τα παραπάνω θα μπορέσουμε να καταλάβουμε για ποιον λόγο είναι ΑΤΟΠΑ τα επιχειρήματα του αγαπητού αδελφου sarotos..
-> γ.Βησσαρίων
-> 1948 - ιδρυση Ισραηλ
-> αγιογραφικο 7490-5508==1982
δεν βλέπω να υπάρχει κάποιος να τα αντικρούσει, αν αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ τι είναι τότε????
Θα μας απαντήσετε???
Έχει επεξεργασθεί από τον/την jm_ac_2018 στις Παρ Ιουν 07, 2013 9:23 am, 1 φορά
απο που και ως που ΠΡΕΠΕΙ?
απο που και ως που ΠΡΕΠΕΙ?
αυτη η πατατα απο που και ως που ΠΡΕΠΕΙ?
και τα 2 πρεπει που εβαλες γιωργο, για να μην σχολιασω το 3ο, ειναι μια υποθεση των Πατερων και δεν εχει καμια σχεση με τις Γραφες. οπως και τοσες υποθεσεις απο δικες τους γνωμες εκαναν οι Πατερες και επεσαν εξω.
δεν σημαινει οτι επειδη το ειπε ενας οπου υστερα Αγιασε ειναι και ετσι.
οσο για το 3ο ΠΡΕΠΕΙ γιωργο..
τι να σου πω! αυτο ειναι και το θεμα..
βαζετε ως δεδομενα πραγματα ανυποστατα και αυτοματως οδηγηστε σε λανθασμενα συμπερασματα.
οι 2 πασχαλιες ειναι στις υποτιθεμενες προφητειες του πατροκοσμα, αλλα ακομα και ετσι δεν μιλανε για την Δευτερα Παρουσια, αλλα για την απελευθερωση της Ελλαδος απο την Τουρκια. οπως και εγινε (αφου ηταν προφητεια ex eventu, δηλαδη μετα το γεγονος) το 1912 οπου απελευθερωθηκε σχεδον ολοκληρη η Ελλαδα και επεσαν οι 2 πασχαλιες μαζι.
βαζεις ΠΡΕΠΕΙ εκει που δεν πρεπει και δεδομενα ανυποστατα.
ρωταω ξανα..
πως ειναι δυνατον οι 2 προφητες να πεθαινουν στο 2ο ουαι, το 3ο ουαι να ξεκιναει αμεσως μετα, δηλαδη τα 3.5 χρονια του αντιχριστου και να βγαινουν οι μερες για το 2018.
ημαστε ΗΔΗ μειων 2 χρονια...
????????- Επισκέπτης
δες και το προηγούμενο Post απο το δικο σου...
η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ αναμένεται να γίνει εντος ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, οπότε ΤΟΤΕ θα εμφανιστούν οι 2 ΠΡΟΦΗΤΕΣ
λοιπον, κραταω το μυνημα σου φιλε μου. μολις ενας μηνας εμεινε...
εχετε την αυτη πεποιθηση επειδη τοτε γεννιεται το παιδι του ουιλλιαμ.
οποτε αναμενουμε 1 μηνα. τι γινεται ομως αν δεν αποκαλυφθει ουτε εμφανιστουν οι προφητες?
αλλη μια παραταση...
κραταω το μυνημα σου φιλε μου!!
η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ αναμένεται να γίνει εντος ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, οπότε ΤΟΤΕ θα εμφανιστούν οι 2 ΠΡΟΦΗΤΕΣ
αρα η 2η ουαι με τους 2 προφήτες ολοκληρώνεται μετα απο 3,5 ετη (τελη 2016-αρχες 2017) δηλ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ που ειναι η 3η ουαι της 5ης σαλπιγγος....
εισαι καλα?
καταλαβαινεις τι γραφεις?
δηλαδη παιρνεις ως δεδομενο την εμφανιση των 2 προφητων τον ιουλιο, σε εναν μηνα, ωστε να συνεχισεις το συμπερασμα σου και να βαλεις την λεξη ΑΡΑ επιχειρωντας συμπερασμα?
εισαι σοβαρος?
και δεν φτανει αυτο, συνεχιζεις μετα και λες το αλλο κουλο, οτι η βασιλεια του αντιχριστου ειναι η 3η ουαι της 5ης σαλπιγγος.
δεν ξερω, πραγματικα, καταλαβαινεις τι γραφεις?
εχεις παρει χαμπαρι διαβαζοντας την 5η σαλπιγγα οτι τελειωνει το 1ο ουαι και αμεσως σαλπιζει η 6η σαλπιγγα?
εχεις παρει χαμπαρι διαβαζοντας την 6η σαλπιγγα οτι τελειωνει το 2ο ουαι και αμεσως σαλπιζει η 7η σαλπιγγα?
εχεις παρει χαμπαρι οτι η 7η σαλπιγγα ειναι τα 3.5 χρονια της βασιλειας του αντιχριστου οπου απαρτιζεται απο 7 φιαλες οπου ειναι οι πληγες που πευτουν επανω στο κρατος του αντιχριστου και τους σφραγισμενους για 3.5 χρονια, ενω η Εκκλησια πλεον βρσκεται στις ερημους?
εχεις παρει χαμπαρι οτι η 5η σαλπιγγα εχει μονο 1 ουαι και οχι 2 η 3 που λες? μπορεις να μας δειξεις που ειναι το 3ο ουαι της 5ης σαλπιγγος που ειπες? να μας το δειξεις !!
εχεις παρει χαμπαρι αδερφε οτι τα 3 ουαι ειναι οι 3 τελευταιες σαλπιγγες της ανθρωποτητος?
1ο ουαι = 5η σαλπιγγα
2ο ουαι= 6η σαλπιγγα
3ο ουαι= 7η σαλπιγγα
εξαλου μας το κανει διαφανο η ιδια η Αποκαλυψη.
ιδου:
12 Καὶ ὁ τέταρτος ἄγγελος ἐσάλπισε, καὶ ἐπλήγη τὸ τρίτον τοῦ ἡλίου καὶ τὸ τρίτον τῆς σελήνης καὶ τὸ τρίτον τῶν ἀστέρων, ἵνα σκοτισθῇ τὸ τρίτον αὐτῶν, καὶ τὸ τρίτον αὐτῆς μὴ φανῇ ἡ ἡμέρα, καὶ ἡ νὺξ ὁμοίως. 13 Καὶ εἶδον καὶ ἤκουσα ἑνὸς ἀετοῦ πετομένου ἐν μεσουρανήματι, λέγοντος φωνῇ μεγάλῃ· οὐαί, οὐαί, οὐαὶ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς ἐκ τῶν λοιπῶν φωνῶν τῆς σάλπιγγος τῶν τριῶν ἀγγέλων τῶν μελλόντων σαλπίζειν.
αφου λοιπον σαλπισε ο 4ος αγγελος, μας λεει η Αποκαλυψη οτι τα 3 ουαι (ουαι, ουαι, ουαι) ειναι οι 3 υπολοιπες σαλπιγγες οπου ετοιμαζονται να σαλπισουν, δηλαδη η 5η, η 6η και η 7η.
δεν χρειαζεται εμεις να κανουμε καποια ερμηνεια, αν και ειναι πολυ ευκολο να το καταλαβουμε, μας το ξεκαθαριζει ομως απο μονη της η ιδια η Αποκαλυψη.
και ρωτω λοιπον ξανα.
εφοσον οι 2 προφητες θανατονονται στο 2ο ουαι, δηλαδη στην 6η σαλπιγγα, και υστερα ξεκιναει η 3η, πως ειναι δυνατον να βγαινει το 2018 αφου ειμαστε ηδη μειων 2 χρονια?
τι να πεις...
η πλανη καλα κρατει!
-> γ.Βησσαρίων
-> 1948 - ιδρυση Ισραηλ
αυτα ειναι τα ΦΟΒΕΡΑ σημεια για το 2018?
μου ερχεται να κλαψω απο απελπισια, πραγματι!
νιωθω οτι κατανταει ανουσια οποιαδηποτε συζητηση..
ας τα δουμε ομως ενα ενα αυτα τα φοβερα σημεια..
-> γ.Βησσαρίων
απο που και ως που λεει ο π. βησαριων για το 2018 βρε ανθρωπε? ο βησαριων ειπε πως ο αντιχριστος γεννηθηκε το 82. τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?
και μην μου πεις πως θα πρεπει να ειναι 30 χρονων ο αντιχριστος διοτι αυτο ειναι για γελια και μονο.
μπορει να ειναι οποιασδηποτε ηλικιας απο 30 και πανω!
τι σχεση εχει λοιπον το οραμα (ητε ηταν εκ Θεου ητε οχι) του βησαριων με το 2018??
-> 1948 - ιδρυση Ισραηλ
αντε παλι η ιδια πλανη! εσεις δεν καταλαβαινετε τιποτα!
το λεω ξανα με λιγα και απλα λογια. ο Χριστος δεν ειπε στο τελος της γεννεας ταυτης. ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ.
ειπε το εξης τελειως διαφορετικο.
δεν θα παρελεθει η γεννεα ταυτη.
που σημαινει το εξης απλο..
οι ανθρωποι που ζουσανε το 1948 θα ζουν την εποχη που θα γινει η Δευτερα Παρουσια.
απολυτως καμια σχεση με αυτο που εσεις διαστρεβλωνετε.
εσεις αλλαζετε τα λογια του Χριστου, και λετε στο τελος της γεννεας. ενω ο Χριστος ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ.
οπως και την εποχη του 32 μ.χ, οταν τον ρωτησαν οι μαθητε του ποτε θα γινει η καταστροφη της ιερουσαλημ ο Χριστος ειπε ακριβως το ιδιο. δεν θα παρελεθι η γεννεα αυτη.
ΠΟΙΑ ΑΥΤΗ? εκεινη που ζουσε ο Χριστος. και οντος ετσι εγινε.
οι ανθρωποι που ζουσαν την γεννεα του 32 μ.χ εζησαν και την καταστροφη της ιερουσαλημ μετα απο 38 χρονια.
ετσι και τωρα. οι ανθρωποι που εζησαν το 1948 θα ζησουν την Δευτερα Παρουσια. που αυτο σημαινει οτι θα μπορουσε να συμβει ανα πασα στιγμη μεχρις οτου να εχουν περασει περιπου 100 χρονια οπου θα εχει παρελθει σιγα σιγα η γεννεα του 1948. δεν οριοθετει εδω ο Χριστος οτι θα γινει ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ της Γεννεας ωστε να δουμε ποσα χρονια κρατα μια γεννεα οπως λανθασμενα κανετε. δεν μας λεει τετοιο πραγμα.
ειναι ξεκαθαρο και απλουστατο αυτο που μας λεει.
σταματηστε να διαστρεβλωνετε τα λογια του Χριστου. σταματηστε να διαστρεφετε τις Γραφες.
μπορεις να μας κανεις μια επεξηγηση?
αυτο εσυ το λογιζεις μετα των ΦΟΒΕΡΩΝ σημειων?
γιατι εγω το λογιζω μετα των ΦΟΒΕΡΩΝ πλανων του διαβολου.. αυτο εξαλου θα λυθει μεσα σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα..
να σας δω τοτε..
Θα μας απαντήσετε???
τι να πεις...
????????- Επισκέπτης
ΟΚ λοιπον.....
να ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ τα γεγονότα ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ απο τον ΥΠΝΟ μας...
αλλα πολυ φοβάμαι οτι και ΤΟΤΕ παλι τα ιδια θα λέγονται αφου οι δυνάμεις που ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ την ΠΛΑΝΗ και το ΣΚΟΤΑΔΙ θα δυναμώσουν τα παιχνίδια τους..
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
να ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ τα γεγονότα ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ απο τον ΥΠΝΟ μας...
αλλα πολυ φοβάμαι οτι και ΤΟΤΕ παλι τα ιδια θα λέγονται αφου οι δυνάμεις που ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ την ΠΛΑΝΗ και το ΣΚΟΤΑΔΙ θα δυναμώσουν τα παιχνίδια τους..
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
Φίλε sarote οι απαντήσεις σου μου δημιουργούν, καλοπροαίρετα κάποιες απορίες/παρατηρήσεις:
- Όπως λες περί Κυριακής και 25ης Μαρτίου έχουμε υπόθεση των Πατέρων που δεν έχει καμμία σχέση με τις γραφές και στην οποία κάνουν λάθος.
Αυτό αρχικά μου ακούγεται λίγο προτεσταντικό. Κατά δεύτερο έχουμε υπόθεση από πολλούς Πατέρες και όχι μόνον από έναν ώστε να πούμε οτι μπορεί να κάνει λάθος. Όλοι οι Πατέρες κάνουν λάθος υπόθεση; Ποιος έχει δίκιο; Εσύ; Εμείς; Όχι οι Άγιοι;
Από την άλλη πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να μην κάνουν λάθος...σωστά;
- Αν ο αντι δεν έχει εμφανιστεί επί των ημερών των 2 προφητών τότε ποιόν θα υποδείξουν οι 2 προφήτες ως αντι στο κόσμο και εναντίον ποιανού θα κάνουν κύρηγμα; Κάποιον ανύπαρκτο; Ποιός θα τους θανατώσει;
- Λες οτι οι ανθρωποι που ζουσανε το 1948 θα ζουν την εποχη που θα γινει η Δευτερα Παρουσια. Ας υποθέσουμε για κάποιον που ζούσε το 1948 και ήταν 10 χρονών τότε άρα τώρα είναι 75. Πόσο ακόμα θα ζήσει; Αν κάποιος ήταν 30 το 1948; Ποιοί άνθρωποι του 1948 θα ζούνε να δούνε την Δευτερα Παρουσια;
- Είπες οτι ξέρεις το ΓΙΑΤΙ έγραψε ο π. Μάξιμος το βιβλίο. Δεν θα πρέπει να το μάθουμε και εμείς για καλό δικό μας;
- Τέλος επειδή εγώ προσωπικά αδυνατώ να ερμηνεύσω την Αποκάλυψη του Ιωάννη οπότε δεν μπορώ να έχω γνώμη περί των ουαί, ωστόσο θα ήθελα να ξέρω πως εσύ είσαι βέβαιος περί των ορθών ερμηνειών που δίνεις; Δεν το ρωτάω κακοπροαίρετα αλλά από οτι ξέρω η ερμηνεία της Αποκάλυψης μέχρι στιγμής είναι στο κατά δύναμιν και όχι απόλυτη.
Για να είμαι τίμιος, ούτε το 2018 μπορώ να δεχτώ απόλυτα καθώς δεν μπορώ να το υποστηρίξω αλλά από την άλλη δεν μπορώ και να το απορρίψω. Οπότε απλά το κρατάω. Η ορθολογιστική προσέγγιση πάντα θα φέρνει προβλήματα σε όλους μας.
Όμως από αυτό κρατάω το τι όπλα πρέπει να κοιτάξω αποκτήσω (δεν ξέρω αν θα το καταφέρω - μάλλον όχι) στους έσχατους καιρούς μας είτε αυτοί τελειώνουν το 2018 είτε το 2108. Και αυτά είναι η πίστη, η προσευχή, η μετάνοια, η αγάπη στον Θεό, στον συνάνθρωπο και το θέλημα του Θεού.
- Όπως λες περί Κυριακής και 25ης Μαρτίου έχουμε υπόθεση των Πατέρων που δεν έχει καμμία σχέση με τις γραφές και στην οποία κάνουν λάθος.
Αυτό αρχικά μου ακούγεται λίγο προτεσταντικό. Κατά δεύτερο έχουμε υπόθεση από πολλούς Πατέρες και όχι μόνον από έναν ώστε να πούμε οτι μπορεί να κάνει λάθος. Όλοι οι Πατέρες κάνουν λάθος υπόθεση; Ποιος έχει δίκιο; Εσύ; Εμείς; Όχι οι Άγιοι;
Από την άλλη πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να μην κάνουν λάθος...σωστά;
- Αν ο αντι δεν έχει εμφανιστεί επί των ημερών των 2 προφητών τότε ποιόν θα υποδείξουν οι 2 προφήτες ως αντι στο κόσμο και εναντίον ποιανού θα κάνουν κύρηγμα; Κάποιον ανύπαρκτο; Ποιός θα τους θανατώσει;
- Λες οτι οι ανθρωποι που ζουσανε το 1948 θα ζουν την εποχη που θα γινει η Δευτερα Παρουσια. Ας υποθέσουμε για κάποιον που ζούσε το 1948 και ήταν 10 χρονών τότε άρα τώρα είναι 75. Πόσο ακόμα θα ζήσει; Αν κάποιος ήταν 30 το 1948; Ποιοί άνθρωποι του 1948 θα ζούνε να δούνε την Δευτερα Παρουσια;
- Είπες οτι ξέρεις το ΓΙΑΤΙ έγραψε ο π. Μάξιμος το βιβλίο. Δεν θα πρέπει να το μάθουμε και εμείς για καλό δικό μας;
- Τέλος επειδή εγώ προσωπικά αδυνατώ να ερμηνεύσω την Αποκάλυψη του Ιωάννη οπότε δεν μπορώ να έχω γνώμη περί των ουαί, ωστόσο θα ήθελα να ξέρω πως εσύ είσαι βέβαιος περί των ορθών ερμηνειών που δίνεις; Δεν το ρωτάω κακοπροαίρετα αλλά από οτι ξέρω η ερμηνεία της Αποκάλυψης μέχρι στιγμής είναι στο κατά δύναμιν και όχι απόλυτη.
Για να είμαι τίμιος, ούτε το 2018 μπορώ να δεχτώ απόλυτα καθώς δεν μπορώ να το υποστηρίξω αλλά από την άλλη δεν μπορώ και να το απορρίψω. Οπότε απλά το κρατάω. Η ορθολογιστική προσέγγιση πάντα θα φέρνει προβλήματα σε όλους μας.
Όμως από αυτό κρατάω το τι όπλα πρέπει να κοιτάξω αποκτήσω (δεν ξέρω αν θα το καταφέρω - μάλλον όχι) στους έσχατους καιρούς μας είτε αυτοί τελειώνουν το 2018 είτε το 2108. Και αυτά είναι η πίστη, η προσευχή, η μετάνοια, η αγάπη στον Θεό, στον συνάνθρωπο και το θέλημα του Θεού.
FirstLast- Αριθμός μηνυμάτων : 217
Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2013
μπορεις να μας κανεις μια επεξηγηση?
αγαπητε φιλε sarotos,
θεωρω οτι θα πρέπει να ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ αρχικά τα βιβλία του πατρος Μαξιμου "Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ 1983-2013" και "2018" οπου υπάρχουν ΟΛΕΣ ΟΙ ΖΗΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ που ζητας αλλα και των αλλων ΣΗΜΕΙΩΝ που ανέφερα και στην συνέχεια συνεχίζουμε εδω σε πιο ήρεμο τόνο....
Παράλληλα μπορείς να ψάξεις στο φορουμ αυτο για την σχετική ανάλυση που έχει γίνει για το "ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 3996" που έχει προέλθει απο ΘΕΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ-ΦΩΤΙΣΜΟ του πατρος Μαξιμου..
δεν συνεχίζω εδω μαζι σου αντίλογο ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
σε χαιρετω
δεν ειπα αυτα που γραφεις φιλε μου..
1ον δεν ειναι πολλοι Πατερες οπως λες, αλλα ελαχιστοι ελαχιστων..
και 2ον δεν ειπα οτι απαραιτητως κανουν λαθος, αλλα ουτε και εκεινοι δογματισαν. εκαναν μια υποθεση. ειπαν μια γνωμη.
δεν δογματισε η Εκκλησια, οποτε βεβαιως και υπαρχει περιπτωση να μην γινει 25η μαρτιου η κυριακη, αλλα βεβαιως και υπαρχει περιπτωση να γινει.
δεν μπορουμε ομως ΕΠΟΥΔΕΝΙ να λαβουμε αυτα ως δεδομενα για να ανατρεξουμε σε ευρεση τυχον χρονολογιων της Δ.Π.
αυτο ειναι το θεμα..
ποιος σου ειπε οτι ο αντι δεν θα εχει εμφανιστει επι την εποχη των 2 προφητων? τα θαυματα του για να πεισει τους ανθρωπους θα τα κανει ΠΡΙΝ την ενθρονιση του, δηλαδη πριν τα 3.5 χρονια.
τα 3.5 χρονια δεν ειναι η διαρκεια της παρουσιας του φιλε μου.
ειναι η διαρκεια της βασιλειας του.
αλλο το ενα και αλλο το αλλο.
στα 3.5 χρονια πλεον ολοι θα ειναι σφραγισμενοι και πλεον οι ανθρωποι δεν θα σφραγιζονται αλλα θα προσκυνουν τον αντιχριστο ως Θεο. τοτε ξεκιναει ο πολεμος Γωγ Μαγωγ ταυτοχρονα με την ενθρονιση του αντιχριστου.
ο αντιχριστος ομως θα εχει εμφανιστει απο πιο πριν ωστε να πεισει τον κοσμο να τον ανακυρηξει βασιλεα.
μα εγω συμφωνω και επαυξανω οτι ειναι ο καιρος της Δ.Π.
επειδη δεν θα γινει το 2018 δεν σημαινει οτι δεν θα γινει και το 2025 η το 2030. η διαφορα εξαλου ειναι μολις 7 χρονια η 12.
μην με ρωτας λοιπον ποσο θα ζησει γιατι ειναι ανουσιο φιλε μου. αλλοι θα εχουν πεθανει, αλλοι θα ειναι 70 χρονων, αλλοι θα ειναι 100, και αλλοι 80. τι ερωτηση ηταν αυτη?
για το καλο το δικο σας κοιταξτε να μην πιστευετε σε πλανες.
ακομα ομως και αν δεν καταλαβενετε την πλανη, τουλαχιστον να εχετε κρατησει τις επιφυλαξεις σας, αλλος λιγες αλλος πολλες, οτι ισως και να μην γινει το 18 η Δ.Π., πραγμα που ειναι δεδομενο και αδυνατον πλεον να γινει..
οσον αφορα το γιατι το εγραψε, οι λογοι ειναι πολλοι.
σημασια εχει οτι ο κυριος λογος που το εγραψε ο μαξιμος ειναι γιατι πλανηθηκε.
να μου μιλαγες για καποιο εδαφιο βρε αδερφε που οντος κανω καποια ερμηνεια να σου πω ενταξει.
μα στο συγκεκριμενο σημειο δεν κανω καμια ερμηνεια. η ιδια η Αποκαλυψη μας δινει την ερμηνεια των ουαι. ποια περεταιρω ερμηνεια να κανουμε απο την ερμηνεια που μας δινει η ιδια η Αγια Γραφη?
η Αποκαλυψη η ιδια μας λεει οτι τα 3 ουαι ειναι οι 3 σαλπιγγες 5η, 6η, 7η..
καλα κανεις και ρωτας, αλλα για ποια ερμηνεια μιλας?
καλα κανεις και κρατας επιφυλαξεις φιλε μου, αλλα εαν γνωριζες την Αποκαλυψη θα καταλαβαινες οτι δεν υπαρχει πλεον χρονος για να εκπληρωθει το 18. ο χρονος παρηλθε..
οσοι δεν το κατανοουν απο τωρα, μεσα σε 1.5 χρονο θα το εχουν καταλαβει
ορθως ομιλεις !
jm_ac_2018, οταν μας παραθεσεις αυτο που σου ζητηθηκε περι του "ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ 3996", τοτε συνεχιζουμε την συζητηση..
????????- Επισκέπτης
Φίλε sorotos πως λές πως το 2018 είναι πλάνη τόσο εύκολα.Θέλω να σε ρωτήσω τα εξής:
Εσύ είσαι σίγουρος πως όταν εμφανιστεί ο αντίχριστος θα τον καταλάβεις από την αρχή;
Ο αντίχριστος μπορεί να έκανε εμφάνιση αλλά να μην έχει αποκαλυφθεί γιατί περιμένει την κατάλληλη στιγμή.
Από την άλλη εσύ πιστεύεις πως από την πρώτη μέρα των πρώτων 3,5 χρόνων θα γίνει αντιληπτός;
Τα πρώτα 3,5 χρόνια θα είναι τα εύκολα.Η αποκάλυψή του θα γίνει σταδιακά και πιστεύω πως είσαι έξυπνος για να καταλάβεις ότι δεν θέλει να δώσει από την αρχή στόχο.
Τα 3,5 όμως χρόνια θα ξεκινήσουν από την ημέρα εμφάνισής του (από κάποιο γεγονός που σχετίζεται με αυτόν) άσχετα με το ποιοι θα τον πάρουν χαμπάρι.Μπορεί να μην τον καταλάβει κανείς.Ακόμη καλύτερα για αυτόν.Αυτός είναι ο σκοπός του. Εσύ μπορείς να ορίσεις με ακρίβεια την έναρξη των 3,5 πρώτων χρόνων;
Οπότε μπορεί να αποκαλυφθεί και να τον καταλάβουν κάποιοι όχι φυσικά όλοι αλλά ελάχιστοι προς τα μέσα ή προς το τέλος των πρωτων 3,5 ετών.
Φυσικά στα τελευταία 3,5 χρόνια θα μας δείξει το πραγματικό πρόσωπό του.
Το να εμφανιστεί από την αρχή και να αρχίσει τα δικά του τότε θα ήταν εύκολο να τον καταλάβουν πολλοί, αλλά σταδιακά και με αργά βήματα είναι πιο δύσκολο τα τον καταλάβουν και με αυτόν τον τρόπο να πλανήσει και πολλούς.
Εσύ είσαι σίγουρος πως όταν εμφανιστεί ο αντίχριστος θα τον καταλάβεις από την αρχή;
Ο αντίχριστος μπορεί να έκανε εμφάνιση αλλά να μην έχει αποκαλυφθεί γιατί περιμένει την κατάλληλη στιγμή.
Από την άλλη εσύ πιστεύεις πως από την πρώτη μέρα των πρώτων 3,5 χρόνων θα γίνει αντιληπτός;
Τα πρώτα 3,5 χρόνια θα είναι τα εύκολα.Η αποκάλυψή του θα γίνει σταδιακά και πιστεύω πως είσαι έξυπνος για να καταλάβεις ότι δεν θέλει να δώσει από την αρχή στόχο.
Τα 3,5 όμως χρόνια θα ξεκινήσουν από την ημέρα εμφάνισής του (από κάποιο γεγονός που σχετίζεται με αυτόν) άσχετα με το ποιοι θα τον πάρουν χαμπάρι.Μπορεί να μην τον καταλάβει κανείς.Ακόμη καλύτερα για αυτόν.Αυτός είναι ο σκοπός του. Εσύ μπορείς να ορίσεις με ακρίβεια την έναρξη των 3,5 πρώτων χρόνων;
Οπότε μπορεί να αποκαλυφθεί και να τον καταλάβουν κάποιοι όχι φυσικά όλοι αλλά ελάχιστοι προς τα μέσα ή προς το τέλος των πρωτων 3,5 ετών.
Το να εμφανιστεί από την αρχή και να αρχίσει τα δικά του τότε θα ήταν εύκολο να τον καταλάβουν πολλοί, αλλά σταδιακά και με αργά βήματα είναι πιο δύσκολο τα τον καταλάβουν και με αυτόν τον τρόπο να πλανήσει και πολλούς.
jm_ac_2018, οταν μας παραθεσεις αυτο που σου ζητηθηκε περι του "ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ 3996", τοτε συνεχιζουμε την συζητηση..
μια μικρη ανάλυση υπάρχει εδω..
https://apocalypsis.forumgreek.com/t157p15-topic
για περισσότερες λεπτομέρειες θα πρέπει να ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ το "2018 - η β'παρουσια" του π.Μαξιμου, οπου και εξηγεί λεπτομερώς το σκεπτικό του και πως κατέληξε στο "3996"...
δεν δογματισε η Εκκλησια, οποτε βεβαιως και υπαρχει περιπτωση να μην γινει 25η μαρτιου η κυριακη, αλλα βεβαιως και υπαρχει περιπτωση να γινει.
δεν μπορουμε ομως ΕΠΟΥΔΕΝΙ να λαβουμε αυτα ως δεδομενα για να ανατρεξουμε σε ευρεση τυχον χρονολογιων της Δ.Π.
αυτο ειναι το θεμα..
Στην Ορθοδοξη Εσχατολογική Ερευνα αγαπητέ μου ακολουθούμε την ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ οδο..
Το οτι θα γίνει ημερα ΚΥΡΙΑΚΗ το έχουνε αναφέρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ-ΑΓΙΟΙ, γιαυτο και έχει ορίσει η ΕΚΚΛΗΣΙΑ μας να γίνεται ΑΓΡΥΠΝΙΑ καθε Σαββατο βραδυ προς Κυριακη, ωστε να είμαστε σε ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ και δεν έχει ορίσει άλλες ημέρες...
ο Κυριος μας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ...
Το οτι θα γίνει ημερα ΠΑΣΧΑ και παλι το βλέπουμε απο τα ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑ Τροπάρια της Ημερας αυτης που ψάλλονται στον Ορθρο του Πασχα , ο οποίος και ξεκινάει απο τις 11.30 το βραδυ και τελειώνει γυρω στις 1.30 το πρωι και είναι σαν να περιμένουμε την Β'ΠΑΡΟΥΣΙΑ του Κυριου μας εορτάζοντας την δικη του ΑΝΑΣΤΑΣΗ και περιμένοντας την ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ολων μας...!!
Το οτι θα γίνει ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ (για τις 7/4/2018 διαρκεια νυκτος -->11h+12min/2 ==5,5h+6 min* , 01.20 ειναι περίπου το ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ) * μας το λέει το Ευαγγελιο και η ερμηνεία του Αγιου Ιωαννου Χρυσοστόμου
Το οτι εχουν γίνει ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΣΜΟΥ - ΕΞΟΔΟΣ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΩΝ - ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ - ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΟΥ) μας οδηγεί στο οτι και η Β'ΠΑΡΟΥΣΙΑ θα γίνει την ιδια ημέρα..
Αν αναλύσουμε τα επόμενα ετη και ψαχνοντας για το ΠΑΣΧΑ που να συμπίπτει με την 25η ΜΑΡΤΙΟΥ , η μονη ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ειναι το 2018 - 7 προς 8/4/2018 με το Νεο και 25 προς 26/3/2018 με το Παλιο...
Η αμέσως κοντινότερη ημερομηνία με τα χαρακτηριστικά αυτά ειναι το 2029, για το οποίο δεν έχουμε καμμια ενημέρωση τοσο με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ αλλα και απο ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΗΓΗ...Και αν υποθέσουμε οτι το 2029 θα γινει η Β΄ΠΑΡΟΥΣΙΑ του Κυριου μας τοτε ο γεννημένος Αντίχριστος το 1982 θα είναι 47 ετων που βέβαια καμμια ΠΡΟΤΥΠΩΣΗ στην Παλαιά Διαθήκη δεν μας δίνει κάτι τέτοιο, ενω αν θα γίνει το 2018 με τον Αντίχριστο να είναι 36 ετων ,μελετώντας απο την Π.Δ τον βιο του Ναβουχονοσορος (ο οποίος και αποτελεί ΠΡΟΤΥΠΩΣΗ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ) βλέπουμε οτι ΒΑΣΙΛΕΨΕ 36 ΧΡΟΝΙΑ...!!!
Επίσης το 2018 οι γεννημένοι το 1948, ετος ιδρυσης ΙΣΡΑΗΛ,θα είναι ηλικίας 70 ετων οσο είναι και το ανθρωπινα ετη ζωης που προκύπτει απο τους ψαλμούς ΔΑΒΙΔ..Τελος το οτι συνέβη ακριβως το 70 μΧ η καταστροφή της Ιερουσαλημ οπως προφήτεψε ο Κυριος μας, και αυτη του η αναφορά γίνεται ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με τα ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ μας κάνει να είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ οτι ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ και οτι αυτο ειναι το 1948+70=2018....!!!!
* http://www.seilias.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=253&Itemid=52
και εδω μπορείτε να δείτε περισσότερα σχετικά με ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ της Εκκλησίας μας, σχετικά με το "αγνωστο" της Β΄ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ του Κυριου μας..
https://apocalypsis.forumgreek.com/t113-topic
φίλε sarote πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα γιατί αλλιώς τριγυρίζουμε σε ένα συνεχές μπέρδεμα.
Γράφεις,
Γιατί θα κρυφτούμε; Το βάρος αυτό πρώτος από όλους θα το σηκώσει ο π. Μάξιμος οπότε δεν χρειάζεται να κρυφτεί κανείς αλλά να "αγκαλιάσει τον π. Μάξιμο" ώστε να γυρίσει πίσω από την πλάνη του αν αυτό αποδειχθεί οτι είναι έτσι. Αν όχι όμως; Αν δεν είναι πλάνη; Απ' οτι γνωρίζω ο π. Μάξιμος δεν έχει φτιάξει κανένα κίνημα που να παρασύρει ανθρώπους σε μη λελογισμένες πράξεις. Απλά ερμήνευσε όπως θεωρεί αυτός, κατέληξε κάπου και προτείνει προσοχή εγρήγορση και μετάνοια. Εκτός αν υπάρχει και κάτι άλλο που δεν ξέρω.
Νομίζω οτι οι περισσότεροι εδω στο φορουμ δεν είναι "κολλημένοι" με την εσχατολογία και με τα επικίνδυνα σημεία των καιρών μόνο και μόνο επειδή το λέει ο π. Μάξιμος. Οι φωνές είναι πάμπολες από ορθόδοξους αγίους, ιεράρχες, γέροντες κτλ. Οπότε η συνισταμένη από όλα αυτά δείχνει το επικίνδυνο των χρόνων που ζούμε. Μέσα σε αυτά, κατά την γνώμη μου το 2018 είναι μια τολμηρή ερμηνεία που ο καιρός θα δείξει αν θα επαληθευτεί. Εγώ δεν είμαι φωτισμένος για να ξέρω αν ο π. Μάξιμος είναι πλάνος ή οχι. Όποιος θεωρεί οτι είναι ερμηνεύοντας την Αποκάλυψη κατά γράμμα και χωρίς καμμία επιφύλαξει ας το πει ή ας δώσει βιβλιογραφικά την παγιομένη ερμηνεία (η οποία μάλλον δεν υπάρχει).
Γράφεις,
Αυτό αφήνει τεράστια υπονοούμενα για τις πράξεις του π. Μάξιμου τις οποίες στη συνέχεια αποφεύγεις να αναφέρεις. Το γιατί το γράφεις και με κεφαλαία γράμματα τονίζοντας το. Εσύ ξέρεις ενω οι υπόλοιποι όχι. Τι συμβαίνει εδώ;
Γράφεις,
Θα συμφωνήσω μαζί σου μόνο ως προς την απολυτότητα. Αλλά και εσύ δεν είσαι απόλυτος λέγοντας την δική σου "αλήθεια" και οτι όλα αυτά είναι πλάνη και είσαι σίγουρος για αυτό. Καμμία επιφύλαξη; Άσε στη άκρη το 2018, ωστόσο και εσυ συμφωνείς περί των εσχάτων χρόνων. Οπότε δώσε μας και εσύ μια ολοκληρωμένη εικόνα της άποψης σου περι των εξελίξεων για να υπάρχει γόνιμη συνεισφορά στο φόρουμ.
Γράφεις,
Μιας και αποτειχίστηκε δεν νομίζω οτι μπορεί να κλονίσει τόσο πολύ την Εκκλησία. Η απάντηση είναι απλή "Είχαμε απορρίψει την ερμηνεία του από το 2008"
Γράφεις,
Δεν νομίζω οτι είναι ελάχιστοι ελαχίστων. Νομίζω οτι κάνεις λάθος εδώ. Έκαναν μια υπόθεση σωστά λες οπότε κρατάμε την συνισταμένη γιατί όπως λες μπορεί να κάνουν λάθος αλλά μπορεί να έχουν και δίκιο. Ποιο είναι το πιθανότερο;
Γράφεις,
Εσύ είπες οτι θα ζούν στην ΔΠ οι άνθρωποι που ζούσαν το 1948 όχι εγώ. Απλά τώρα το συμπλήρωσες με το 2025 ή 2030. Οπότε το πρόβλημα είναι το 2018 απ' οτι καταλαβαίνω.
Τέλος περί της ερμηνείας δεν θα επιμείνω καθώς όπως σου είπα πρέπει να το ξανακοιτάξω. Απλά μου παραμένει η απορία πως αφού είναι τόσο ξεκάθαρο δεν έχει αποτυπωθεί κάπου (πατερική ορθόδοξη πηγή) ως σίγουρη εξέλιξη των εσαχατολογικών γεγονότων; Ίσως κάποιος φίλος από το φόρουμ μπορεί να βοηθήσει εδώ.
Γράφεις,
αναμενω σε λιγο να δω τι θα βγει να πει. οπως και ολοι αυτοι που τον αναπαρηγαγαν με τις δικες τους πλανες περι οραματων-ονειρων-φωτισεων κλπ κλπ.. να δω τι θα πειτε, και ορισμενοι απο εσας μαζι με τον μαξιμο.. που θα κρυφτειτε!
Γιατί θα κρυφτούμε; Το βάρος αυτό πρώτος από όλους θα το σηκώσει ο π. Μάξιμος οπότε δεν χρειάζεται να κρυφτεί κανείς αλλά να "αγκαλιάσει τον π. Μάξιμο" ώστε να γυρίσει πίσω από την πλάνη του αν αυτό αποδειχθεί οτι είναι έτσι. Αν όχι όμως; Αν δεν είναι πλάνη; Απ' οτι γνωρίζω ο π. Μάξιμος δεν έχει φτιάξει κανένα κίνημα που να παρασύρει ανθρώπους σε μη λελογισμένες πράξεις. Απλά ερμήνευσε όπως θεωρεί αυτός, κατέληξε κάπου και προτείνει προσοχή εγρήγορση και μετάνοια. Εκτός αν υπάρχει και κάτι άλλο που δεν ξέρω.
Νομίζω οτι οι περισσότεροι εδω στο φορουμ δεν είναι "κολλημένοι" με την εσχατολογία και με τα επικίνδυνα σημεία των καιρών μόνο και μόνο επειδή το λέει ο π. Μάξιμος. Οι φωνές είναι πάμπολες από ορθόδοξους αγίους, ιεράρχες, γέροντες κτλ. Οπότε η συνισταμένη από όλα αυτά δείχνει το επικίνδυνο των χρόνων που ζούμε. Μέσα σε αυτά, κατά την γνώμη μου το 2018 είναι μια τολμηρή ερμηνεία που ο καιρός θα δείξει αν θα επαληθευτεί. Εγώ δεν είμαι φωτισμένος για να ξέρω αν ο π. Μάξιμος είναι πλάνος ή οχι. Όποιος θεωρεί οτι είναι ερμηνεύοντας την Αποκάλυψη κατά γράμμα και χωρίς καμμία επιφύλαξει ας το πει ή ας δώσει βιβλιογραφικά την παγιομένη ερμηνεία (η οποία μάλλον δεν υπάρχει).
Γράφεις,
να σας θυμισω μονο το εξης.
Αυτό αφήνει τεράστια υπονοούμενα για τις πράξεις του π. Μάξιμου τις οποίες στη συνέχεια αποφεύγεις να αναφέρεις. Το γιατί το γράφεις και με κεφαλαία γράμματα τονίζοντας το. Εσύ ξέρεις ενω οι υπόλοιποι όχι. Τι συμβαίνει εδώ;
Γράφεις,
επειδη εχεις πλανηθει φιλε μου νομιζοντας οτι κατα θεια αποκαλυψη κατεχεις την αληθεια, τοσο για το προσωπο του αντιχριστου οσο και για την πλανη του 18, θεωρεις οτι εισαι και υπο διογμο για την αληθεια που κατεχεις.
οσοι λοιπον λενε πλανη την πραγματικη πλανη του 18, εξυπηρετουν ξενα συμφεροντα.
αχ...
Θα συμφωνήσω μαζί σου μόνο ως προς την απολυτότητα. Αλλά και εσύ δεν είσαι απόλυτος λέγοντας την δική σου "αλήθεια" και οτι όλα αυτά είναι πλάνη και είσαι σίγουρος για αυτό. Καμμία επιφύλαξη; Άσε στη άκρη το 2018, ωστόσο και εσυ συμφωνείς περί των εσχάτων χρόνων. Οπότε δώσε μας και εσύ μια ολοκληρωμένη εικόνα της άποψης σου περι των εξελίξεων για να υπάρχει γόνιμη συνεισφορά στο φόρουμ.
Γράφεις,
αχ...
δεν εχετε αναλογιστει τι μας περιμενει ολους απο ολη αυτην την πλανη του μαξιμου. σε μολις 1.5 χρονο, ολοι οι αθεοι και οι αιρετικοι θα πεσουν επανω στους εσχατολογους σαν τα κορακια δινοντας μας συνεχως το παραδειγμα του μαξιμου.
και ενω ειναι οντος ο καιρος του αντιχριστου, επειδη ο μαξιμος βγηκε και τον ορισε πριν την ωρα του, θα χασουν καθε πραγματικη υποσταση τα λογια των χριστιανων.
δεν πιανει μονο τον μαξιμο το προβλημα και οσοι τον πιστεψαν, αλλα πιανει και τους υπολοιπους.
ηδη βιωνω τον πολεμο των αθεων η αναλαμπιστων η ασχετων με την εσχατολογια της Εκκλησιας λογο της πλανης του μαξιμου.
εχετε ιδεα τι προκειτε να γινει στα καναλια σε μολις 1.5 χρονο?
αχ...
Μιας και αποτειχίστηκε δεν νομίζω οτι μπορεί να κλονίσει τόσο πολύ την Εκκλησία. Η απάντηση είναι απλή "Είχαμε απορρίψει την ερμηνεία του από το 2008"
Γράφεις,
δεν ειπα αυτα που γραφεις φιλε μου..
1ον δεν ειναι πολλοι Πατερες οπως λες, αλλα ελαχιστοι ελαχιστων..
και 2ον δεν ειπα οτι απαραιτητως κανουν λαθος, αλλα ουτε και εκεινοι δογματισαν. εκαναν μια υποθεση. ειπαν μια γνωμη.
Δεν νομίζω οτι είναι ελάχιστοι ελαχίστων. Νομίζω οτι κάνεις λάθος εδώ. Έκαναν μια υπόθεση σωστά λες οπότε κρατάμε την συνισταμένη γιατί όπως λες μπορεί να κάνουν λάθος αλλά μπορεί να έχουν και δίκιο. Ποιο είναι το πιθανότερο;
Γράφεις,
μα εγω συμφωνω και επαυξανω οτι ειναι ο καιρος της Δ.Π.
επειδη δεν θα γινει το 2018 δεν σημαινει οτι δεν θα γινει και το 2025 η το 2030. η διαφορα εξαλου ειναι μολις 7 χρονια η 12.
μην με ρωτας λοιπον ποσο θα ζησει γιατι ειναι ανουσιο φιλε μου. αλλοι θα εχουν πεθανει, αλλοι θα ειναι 70 χρονων, αλλοι θα ειναι 100, και αλλοι 80. τι ερωτηση ηταν αυτη?
Εσύ είπες οτι θα ζούν στην ΔΠ οι άνθρωποι που ζούσαν το 1948 όχι εγώ. Απλά τώρα το συμπλήρωσες με το 2025 ή 2030. Οπότε το πρόβλημα είναι το 2018 απ' οτι καταλαβαίνω.
Τέλος περί της ερμηνείας δεν θα επιμείνω καθώς όπως σου είπα πρέπει να το ξανακοιτάξω. Απλά μου παραμένει η απορία πως αφού είναι τόσο ξεκάθαρο δεν έχει αποτυπωθεί κάπου (πατερική ορθόδοξη πηγή) ως σίγουρη εξέλιξη των εσαχατολογικών γεγονότων; Ίσως κάποιος φίλος από το φόρουμ μπορεί να βοηθήσει εδώ.
FirstLast- Αριθμός μηνυμάτων : 217
Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2013
Παναγιώτη,σου απάντησε ο Γιάννης γιατί Κυριακή και 25 Μαρτίου,υπάρχει ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης που μιλάει για μεσονύκτιο Κυριακής,υπάρχει και ο Άγιος Δαμασκηνός ο Στουδίτης οπου ομιλεί περι 25 Μαρτίου,οτι ''ομοιάζει'' η Δευτέρα Παρουσία με την ημέρα 25η Μαρτίου,καθώς όλα τα μεγάλα γεγονότα την Πίστεως,μηνα Μάρτιο συμβήκανε....
Αλλά και υπάρχει και άλλος λόγος ο οποίος εγώ προσωπικά λέω Μάρτιο για Δευτέρα Παρουσία,διότι είναι 1335 μέρες ΑΚΡΙΒΩΣ απόσταση απο την ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ του Αντιχρίστου,όπου θα συμβεί ΑΝΗΜΕΡΑ στα γενέθλιά του!
Εδώ διαφωνώ προσωπικά με το υπόλοιπο φόρουμ,επειδή δεν περιμένω Οκτώβριο την ενθρόνιση,αλλά Ιούλιο-Άυγουστο.Ο λόγος είναι το κτίσιμο του Ναού του Σολωμόντα...Βάση της εβραικής παράδοσης,το τέλος του χτίσιματος του Ναού,πρέπει να λάβει μέρος ημερομηνία 9 Αβ (εβραικός μήνας που πέφτει παντα Ιούλιο-Άυγουστο στο δικό μας).Αρα,αφού θα γίνει μέσα σε 3 ημέρες το κτίσιμο,(θα αρχίσει και θα τελειώσει),9 Αβ πρέπει να είναι έτοιμος για την ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ του Αντί μέσα σε αυτόν!
Είναι επιπλέον τότε ή αρχή των 3,5 ετών των τελευταίων της ανθρωπότητας,όπου ο Χριστός μας προτρέπει να φύγουμε για τα βουνά ή το διάστημα που η Εκκλησία του Θεανθρώπου θα βρίσκεται στην έρημο.
Ενώ αν η ενθρόνιση γινόταν Οκτώβριο,θα έπρεπε να περιμένουμε μέχρι τον επόμενο Ιούλιο-Άυγουστο να συντελεσθεί ο Ναός,και να φάμε 9 μήνες απο την βασιλεία του Αντιχρίστου,πράγμα άτοπο διότι τα 3,5 χρόνια του διωγμού,αρχίζουν ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΊΑΣ ΤΟΥ!
Αλλά και υπάρχει και άλλος λόγος ο οποίος εγώ προσωπικά λέω Μάρτιο για Δευτέρα Παρουσία,διότι είναι 1335 μέρες ΑΚΡΙΒΩΣ απόσταση απο την ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ του Αντιχρίστου,όπου θα συμβεί ΑΝΗΜΕΡΑ στα γενέθλιά του!
Εδώ διαφωνώ προσωπικά με το υπόλοιπο φόρουμ,επειδή δεν περιμένω Οκτώβριο την ενθρόνιση,αλλά Ιούλιο-Άυγουστο.Ο λόγος είναι το κτίσιμο του Ναού του Σολωμόντα...Βάση της εβραικής παράδοσης,το τέλος του χτίσιματος του Ναού,πρέπει να λάβει μέρος ημερομηνία 9 Αβ (εβραικός μήνας που πέφτει παντα Ιούλιο-Άυγουστο στο δικό μας).Αρα,αφού θα γίνει μέσα σε 3 ημέρες το κτίσιμο,(θα αρχίσει και θα τελειώσει),9 Αβ πρέπει να είναι έτοιμος για την ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ του Αντί μέσα σε αυτόν!
Είναι επιπλέον τότε ή αρχή των 3,5 ετών των τελευταίων της ανθρωπότητας,όπου ο Χριστός μας προτρέπει να φύγουμε για τα βουνά ή το διάστημα που η Εκκλησία του Θεανθρώπου θα βρίσκεται στην έρημο.
Ενώ αν η ενθρόνιση γινόταν Οκτώβριο,θα έπρεπε να περιμένουμε μέχρι τον επόμενο Ιούλιο-Άυγουστο να συντελεσθεί ο Ναός,και να φάμε 9 μήνες απο την βασιλεία του Αντιχρίστου,πράγμα άτοπο διότι τα 3,5 χρόνια του διωγμού,αρχίζουν ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΊΑΣ ΤΟΥ!
Αυτό ουσιαστικά σημαίνει,οτι το χτίσιμο του Ναού θα γίνει ΑΜΕΣΩΣ μετά την ενθρονιση,αμέσως μόλις λάβει την εξουσία στα χέρια του,λίγες μέρες μετά......
laste έγραψε:Φίλε sorotos πως λές πως το 2018 είναι πλάνη τόσο εύκολα.Θέλω να σε ρωτήσω τα εξής:
επειδη πολλα μπορουν να ειπωθουν σε αυτα που ειπες και αποδειξεις δεν μπορουν να λεχθουν αλλα μονο υποθεσεις.
σου κανω και εσενα την ερωτηση που δεν απανταει κανεις σας..
το 2ο ουαι τελειωνει με τον θανατο των 2 προφητων.
προηγείται παγκοσμιος πολεμος , η δραση των 2 προφητων και με τον θανατο των 2 προφητων η Αποκαλυψη μας λεει οτι πλεον περασε το 2ο ουαι και τωρα ερχεται το 3ο.
και τοτε σαλπιζει ο 7ος αγγελος οπου ειναι το 3ο ουαι οπως η ιδια η Αποκαλυψη μας λεει, οπου ειναι και η βασιλεια των 3.5 χρονων του αντιχριστου.
για να μην πιασουμε λοιπον το θεμα ποιος καταλαβε τον αντιχριστο και τετοιες μπαρουφες, σου κανω την απλουστατη ερωτηση αδερφε.
που ειναι η δραση των προφητων ?
που ειναι οι προφητες ?
jm_ac_2018 έγραψε:jm_ac_2018, οταν μας παραθεσεις αυτο που σου ζητηθηκε περι του "ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ 3996", τοτε συνεχιζουμε την συζητηση..
μια μικρη ανάλυση υπάρχει εδω..
https://apocalypsis.forumgreek.com/t157p15-topic
για περισσότερες λεπτομέρειες θα πρέπει να ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ το "2018 - η β'παρουσια" του π.Μαξιμου, οπου και εξηγεί λεπτομερώς το σκεπτικό του και πως κατέληξε στο "3996"...δεν δογματισε η Εκκλησια, οποτε βεβαιως και υπαρχει περιπτωση να μην γινει 25η μαρτιου η κυριακη, αλλα βεβαιως και υπαρχει περιπτωση να γινει.
αυτο ειναι το θεμα..
Στην Ορθοδοξη Εσχατολογική Ερευνα αγαπητέ μου ακολουθούμε την ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ οδο..
Το οτι θα γίνει ημερα ΚΥΡΙΑΚΗ το έχουνε αναφέρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ-ΑΓΙΟΙ, γιαυτο και έχει ορίσει η ΕΚΚΛΗΣΙΑ μας να γίνεται ΑΓΡΥΠΝΙΑ καθε Σαββατο βραδυ προς Κυριακη, ωστε να είμαστε σε ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ και δεν έχει ορίσει άλλες ημέρες...
ο Κυριος μας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ...
Το οτι θα γίνει ημερα ΠΑΣΧΑ και παλι το βλέπουμε απο τα ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑ Τροπάρια της Ημερας αυτης που ψάλλονται στον Ορθρο του Πασχα , ο οποίος και ξεκινάει απο τις 11.30 το βραδυ και τελειώνει γυρω στις 1.30 το πρωι και είναι σαν να περιμένουμε την Β'ΠΑΡΟΥΣΙΑ του Κυριου μας εορτάζοντας την δικη του ΑΝΑΣΤΑΣΗ και περιμένοντας την ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ολων μας...!!
Το οτι θα γίνει ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ (για τις 7/4/2018 διαρκεια νυκτος -->11h+12min/2 ==5,5h+6 min* , 01.20 ειναι περίπου το ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ) * μας το λέει το Ευαγγελιο και η ερμηνεία του Αγιου Ιωαννου Χρυσοστόμου
Το οτι εχουν γίνει ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΣΜΟΥ - ΕΞΟΔΟΣ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΩΝ - ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ - ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΟΥ) μας οδηγεί στο οτι και η Β'ΠΑΡΟΥΣΙΑ θα γίνει την ιδια ημέρα..
Αν αναλύσουμε τα επόμενα ετη και ψαχνοντας για το ΠΑΣΧΑ που να συμπίπτει με την 25η ΜΑΡΤΙΟΥ , η μονη ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ειναι το 2018 - 7 προς 8/4/2018 με το Νεο και 25 προς 26/3/2018 με το Παλιο...
Η αμέσως κοντινότερη ημερομηνία με τα χαρακτηριστικά αυτά ειναι το 2029, για το οποίο δεν έχουμε καμμια ενημέρωση τοσο με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ αλλα και απο ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΗΓΗ...Και αν υποθέσουμε οτι το 2029 θα γινει η Β΄ΠΑΡΟΥΣΙΑ του Κυριου μας τοτε ο γεννημένος Αντίχριστος το 1982 θα είναι 47 ετων που βέβαια καμμια ΠΡΟΤΥΠΩΣΗ στην Παλαιά Διαθήκη δεν μας δίνει κάτι τέτοιο, ενω αν θα γίνει το 2018 με τον Αντίχριστο να είναι 36 ετων ,μελετώντας απο την Π.Δ τον βιο του Ναβουχονοσορος (ο οποίος και αποτελεί ΠΡΟΤΥΠΩΣΗ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ) βλέπουμε οτι ΒΑΣΙΛΕΨΕ 36 ΧΡΟΝΙΑ...!!!
Επίσης το 2018 οι γεννημένοι το 1948, ετος ιδρυσης ΙΣΡΑΗΛ,θα είναι ηλικίας 70 ετων οσο είναι και το ανθρωπινα ετη ζωης που προκύπτει απο τους ψαλμούς ΔΑΒΙΔ..Τελος το οτι συνέβη ακριβως το 70 μΧ η καταστροφή της Ιερουσαλημ οπως προφήτεψε ο Κυριος μας, και αυτη του η αναφορά γίνεται ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με τα ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ μας κάνει να είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ οτι ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ και οτι αυτο ειναι το 1948+70=2018....!!!!
* http://www.seilias.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=253&Itemid=52
και εδω μπορείτε να δείτε περισσότερα σχετικά με ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ της Εκκλησίας μας, σχετικά με το "αγνωστο" της Β΄ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ του Κυριου μας..
https://apocalypsis.forumgreek.com/t113-topic
λοιπον, παμε να τα δουμε ενα ενα..
σου ζητησα να μου δωσεις την αναλυση του "Αγιογραφικου 3996" και μου εδωσες το εξης απιστευτο..!
Αποστολος Παυλος Β' Προς Θεσσαλονικεις (ΚΕΦ 2)
στιχος 6 -->καὶ νῦν τὸ κατέχον οἴδατε, εἰς τὸ ἀποκαλυφθῆναι αὐτὸν ἐν τῷ ἑαυτοῦ καιρῷ·
απο εδω προκύπτει 6χ666=3996 (συμφωνα με την ανάλυση πατρος Μαξιμου -- ΒΙΒΛΙΟ "2018")
συνεχίζουμε...
O Κυριος μας σταυρώθηκε σε ηλικία 33,5 ετων..
Ο Αντί-Χριστος για να συμπληρώσει τα 70 ετη των Γραφων θα πρέπει να ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ σε ηλικια 36 ετων περίπου...
Αφου ο Αντίχριστος ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ περι τα μέσα του 1982 (το οποίο ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ απο πολλά σημεία με ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ την αναφορά του γερ.Βησσαρίωνος) και εμφανιστεί στις αρχες του 2013 (σε ηλικία λιγο μεγαλύτερη των 30 ετων, βλέπε και βιβλίο "Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ 1983-2013") θα είναι στα μέσα του 2018 ηλικίας 36 ετων περίπου...
εχουμε τοτε με απλα μαθηματικα..
β-α=30+χ & α+β=3996 & α+36=γ Και αν α=1982,5 (περιπου)
(οπου α, χρονολογια γεννησης - β,εμφανισης - γ- χρονος β'παρουσια - χ-χρονικο διαστημα περαν των 30 ετων απο την εμφανιση)
==> α=1982,5 , β=2013,5, γ=2018,5, χ==1
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ 2018!!!!
Για τον WILLIAM--->
Γεννήθηκε στις 21/6/1982 αρα το 1982,475 μΧ...
θα πρέπει α(==1982,475)+β=3996 ==>β=2013,525
κατα προσέγγιση ΕΜΦΑΝΙΣΗ το 2013 το καλοκαίρι (ΙΟΥΛΙΟΣ..)
τελικα κακως καθομαι και προσπαθω να μιλησω σοβαρα. ολα σας τα "δεδομενα" για να καταλληξετε στο 2018 ειναι παρε το ενα και βαρα το αλλο.. δεν μπορω να καταλαβω πως στο καλο σκευτεστε?
ειστε πραγματι τοσο επιπολαιοι...
στιχος 6 -->καὶ νῦν τὸ κατέχον οἴδατε, εἰς τὸ ἀποκαλυφθῆναι αὐτὸν ἐν τῷ ἑαυτοῦ καιρῷ·
απο εδω προκύπτει 6χ666=3996 (συμφωνα με την ανάλυση πατρος Μαξιμου -- ΒΙΒΛΙΟ "2018")
πως βγαινει αυτο το ακυρο συμπερασμα?
και απο που και ως που η Αγια Γραφη ειναι γραμμενη με τετοιους μασονικους-αποκρυφιστικους κωδικες ωστε να προσπαθησουμε ως αιρετικοτεροι των αιρετικων να αποκρυπτογραφησουμε τους αποκρυφιστικα κρυμενους κωδικες σε αριθμους στιχων?
εσεις οπως πατε, χανετε καθε εννοια Ορθοδοξιας !
τι ειναι αυτα?
τι αλλο Χριστε μου θα ακουσουμε !
η Αγια Γραφη, δεν εχει κρυπτογραφημενα σε αριθμους στιχων εννοιες. εχει κρυπτογραφημενο τον ΛΟΓΟ της, που ειναι ο ιδιος ο Θεος. και το εχει κανει ο Κυριος με τετοιον τροπο ωστε να μην κατανοουν τον ΛΟΓΟ, οπου ο λογος ειναι ΠΝΕΥΜΑ, οι αντι του λογου δηλαδη οι διαβολοι, ητε ανθρωποι ητε πνευματα. με απλα λογια, για να μην την κατανοει ο σατανας και οι εκτος Εκκλησιας ανθρωποι.
οπου λογος, Πνευμα-Θεος, οπου αντι του λογου, σαρκα- διαβολος.
Πνευμα η Γραφη. Λογος η Γραφη. και ο λογος του Χριστου στην Αποκαλυψη εγινε με συμβολα και επιδεχεται ερμηνεια ωστε να μην κατανοουν οι ασεβης.
δεν ειναι αποκρυφη στους αριθμους των στοιχων ωστε να επιδεχεται μασωνικη-ορθολογιστικη αποκωδικοποιηση.
ΕΛΕΟΣ, τι αλλο ποια θα ακουσουμε σε αυτους τους καιρους..
αχ !
Ο Αντί-Χριστος για να συμπληρώσει τα 70 ετη των Γραφων θα πρέπει να ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ σε ηλικια 36 ετων περίπου...
αυτο το λες ΕΣΥ.
κανενας Αγιος της Εκκλησιας, δεν το λεει η ιδια η Εκκλησια, και παλι διαστρεβλωνεις τα λογια του Χριστου σε σχεση με την γεννεα.
και παρολα αυτα, αφου βγαζεις συμπερασμα απο το δικο σου μυαλο, συνεχιζεις ως δεδομενο το συμπερασμα που εβγαλες εσυ διαστρεφοντας τα παντα, συνεχοζοντας με αυτο το πλανεμενο δεδομενο για να καταληξεις παρακατω.
τι να πεις...
Αφου ο Αντίχριστος ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ περι τα μέσα του 1982 (το οποίο ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ απο πολλά σημεία με ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ την αναφορά του γερ.Βησσαρίωνος) και εμφανιστεί στις αρχες του 2013 (σε ηλικία λιγο μεγαλύτερη των 30 ετων, βλέπε και βιβλίο "Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ 1983-2013") θα είναι στα μέσα του 2018 ηλικίας 36 ετων περίπου...
απο που και ως ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ οτι ο αντιχριστος γεννηθηκε το 1983? λετε οτι σας κατευει στο μυαλο.
αλλα για αυτο εχετε πλανηθει. γιατι αβασιμες πληροφοριες τις κανετε αυτοματως δεδομενα.
εαν ηταν αποδεδειγμενο φιλε μου, τοτε δεν θα ειχαμε λογο να μιλαμε. μιλαμε ομως, γιατι αυτα που παρουσιαζετε ως δεδομενα, ειναι ΓΕΛΟΙΑ!
1) δεν γνωριζουμε αν οντος το ειπε ο γεροντας βησσαριων η ειναι λογια των ανθρωπων
2) ακομα και αν υποθεσουμε οτι οντος το ειπε, δεν γνωριζουμε αν ειναι εκ Θεου η εκ του διαβολου
3) απο που και ως που ομως μιλατε οτι ο αντιχριστος γεννηθηκε το 1983 εφοσον ο βησσαριων μιλησε για αυγουστο του 1982 ?
μην μου πειτε οτι τοτε ηταν η συλληψη του αντιχριστου, γιατι δεν ειπε αυτο υποτιθεται η Παναγια στον βησσραιων. ειπε κατι πολυ ξεκαθαρο. οτι σημερα ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ο εχθρος του Υιου μου. αλλιως θα ελεγε πως σημερα συλληφθηκε ο εχθρος του Υιου μου.
η μηπως η Παναγια εκανε λαθος και δεν ηξερε τι ελεγε? αλλιως την γεννηση του Θεανθρωπου να μην την γιορταζουμε ρε παιδια στις 25 δεκεμβρη απου ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ, αλλα 25 μαρτιου οπου συλληφθηκε ! αλλα ακομα και ετσι να ηταν, δηλαδη η Παναγια να εκανε λαθος, απαγε της βλασφημιας, ο William γεννηθηκε 10-11 ΜΗΝΕΣ μετα, αφου γεννηθηκε 21/6/82.
τι εγινε? 11μηνιτικος ο αντιχριστος?
οποτε, αν ειναι να πιστεψουμε σε κατι απο τα 2, η ειναι μπαρουφα το ολο θεμα με τον ουιλλιαμ, η ειναι μπαρουφα το ολο θεμα με τον γεροντα. και τα 2 μαζι μην τα βαζεις, ειναι κριμα γιατι υποτιμας την νοημοσυνη σου ενωπιον μας.
εχουμε τοτε με απλα μαθηματικα..
β-α=30+χ & α+β=3996 & α+36=γ Και αν α=1982,5 (περιπου)
(οπου α, χρονολογια γεννησης - β,εμφανισης - γ- χρονος β'παρουσια - χ-χρονικο διαστημα περαν των 30 ετων απο την εμφανιση)
==> α=1982,5 , β=2013,5, γ=2018,5, χ==1
1) εκτος του οτι ειναι τραγικο ολο αυτο που κανετε με τις ασχετες προσθαφερεσεις και βεβαιως εκτος Εκκλησιας, εχετε εξαρχης λανθασμενα δεδομενα!
απο που και ως που Α=30? επειδη ετσι το θελεις? τα δεδομενα σου που ειναι? αυτα τα γελοια που μας εδειξες οπου φασκουν και αντιφασκουν μεταξυ τους? εισαι σοβαρος?
απο που και ως που β=2011, επειδη ετσι πιστευετε ΕΣΕΙΣ? ειστε σοβαροι? και μετα μιλατε για αποδειξεις?
ρε ειστε ΤΡΕΛΟΙ?
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ 2018!!!!
Για τον WILLIAM--->
Γεννήθηκε στις 21/6/1982 αρα το 1982,475 μΧ...
θα πρέπει α(==1982,475)+β=3996 ==>β=2013,525
κατα προσέγγιση ΕΜΦΑΝΙΣΗ το 2013 το καλοκαίρι (ΙΟΥΛΙΟΣ..)
πραγματικα.. δεν εχω να συμπληρωσω στα λογια σου. λεω να τα αφησω μονα τους γιατι οτι και να πω θα χασουν την μαγεια που εχουν απο μονα τους τα παρπανω λογια.
ποτε δεν πιστευα οτι θα διαβαζα και θα καθομουν να κανω διαλογο σε με τετοιες.. αρλουμπες!
κοντα ειναι η ωρα ομως για να φανει και η πλανη του παραπανω.. μολις 1 μηνας!
μολις 1 μηνας για να εμφανιστει ο αντιχριστος αλλα και οι προφητες..
ας αναμενουμε λοιπον!
και πανω απο ολα φιλε μου, οπως εχετε αποδειξει εξαλου, με τεκμηριωμενα δεδομενα !
αχ..
Το οτι θα γίνει ημερα ΚΥΡΙΑΚΗ το έχουνε αναφέρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ-ΑΓΙΟΙ
αναμενω να τους παραθεσεις εναν εναν, και αν βρεις πανω απο 4-5...
οι Πατερες της Εκκλησιας εχεις ιδεα στο συνολο τους ποσοι ειναι?
γιαυτο και έχει ορίσει η ΕΚΚΛΗΣΙΑ μας να γίνεται ΑΓΡΥΠΝΙΑ καθε Σαββατο βραδυ προς Κυριακη, ωστε να είμαστε σε ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ και δεν έχει ορίσει άλλες ημέρες...
το ΓΙΑ ΑΥΤΟ που λεει ο μαξιμος, ειναι σαν τα ΑΡΑ τα δικα σου..
μονος του βγαζει συμπερασματα, μονος του καταληγει!!
αυτο που εχει κανει η Εκκλησια, ειναι ΚΑΘΑΡΑ συμβολικο γεγονος διοτι η Κυριακη θεωρειται η 8η ανεσπερη ημερα.
οχι ομως κατα πραγματικη υποσταση, αφου σιγουρα εκεινη η ημερα που θα ερθει ο Χριστος καπου θα ειναι Κυριακη πρωι, καπου απογευμα δηλαδη εσπερα. η εσπερα ξεκιναει απο τις 12 το μεσημερι φιλε μου. ειναι λοιπον ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μην ειναι εσπερα καπου στην γη οταν ερθει ο Χριστος αφου υπαρχουν χωρες που εχουν μεταξυ τους και 14 ωρες διαφορα. ετσι λοιπον, ειναι καθαρα συμβολικο το γεγονος.
μην μου παραθεσεις τα λογια των Αγιων, καθοτι σου ειπα οτι ειναι μολις 4 απο ολη την Πατρολογια.
δεν σημαινει οτι επειδη ειχαν την αυτην γνωμη μερικοι Αγιοι, οτι θα συμβει ετσι οπωσδηποτε.
και αυτο το λεω οχι γιατι δεν πιστευω οτι θα γινει Κυριακη η Δ.Π.
αντιθετως. ειμαι προσωπικα 99% σιγουρος οτι θα γινει Κυριακη. δεν ειναι ομως δογμα της Εκκλησιας ωστε να το θεσουμε αυτο ως δεδομενο. μπορει οντος να γινει Κυριακη. αλλο τοσο ομως μπορει και να μην γινει. ασχετα τι πιστευει ο καθε ενας μας.
το οποιο ειναι και ΠΑΛΙ συμβολικο γεγονος και δεν εχει καμια απολυτως σχεση με την θεση της Εκκλησιας ως προς τον προσδιορισμο της Β Παρουσιας.
το γεγονος γινεται, διοτι βεβαιως λογο της Αναστασεως του Χριστου, αναμενουμε πλεον μετα βεβαιοτητος την δικη μας Ανασταση εφοσον βρισκομαστε εντος της Εκκλησιας. για αυτο γινεται το γεγονος και οχι ως προσδιορισμος.
ΕΛΕΟΣ
αληθεια?
σε ποια χωρα θα γινει η Β.Παρουσια? μηπως θα γινει μονο στην Ελλαδα και την Ευρωπη? γιατι οσο απομακρυνομαστε τοσο πιο πρωι γινεται βρε παιδι μου..
και εγω νομιζα πως θα γινει για ολοκληρο τον κοσμο!
ο Ιωαννης ο Χρυσοστομος την εποχη που ζουσε, δεν γνωριζε καν οτι η γη ειναι στρογγυλη και οτι η γη γυριζει. ηταν ΠΟΛΥ λογικο να πιστευει στην κυριολεξια του "εν μεσο της νυκτος" οπως θα πιστευαμε ολοι μας. ο Χριστος ομως το ειπε συμβολικα.
με απλα λογια, αν στην Ελλαδα ειναι νυχτα, σε πανω απο 70 χωρες (λιγες λεω) ειναι μερα, και το αντιθετο..
το "εν μεσο της νυκτος" ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ συμβολικο και εχει αμεση σχεση με το "κλεπτης εν νυκτι". και ο συμβολισμος του ειναι πως δεν θα γνωριζουν οι ανθρωποι οτι προκειται να ερθει ο Χριστος. θα γινει χωρις κανενας να το περιμενει. εκτος βεβαιως απο τους ελαχιστους-μετρημενους στα δαχτυλα Χριστιανους οπου θα γνωριζουν τον ερχομο Του κρυμενοι εντος των σπηλαιων και των οπων της γης.
ο Ευαγγελισμος της Θεοτοκου ναι. τα υπολοιπα απο που και ως που τα συμπεραινεις? σε παρακαλω να μας πεις αναλυτικα..
βαζεις ακομα και την ανασταση του Χριστου 25η μαρτιου.
το ξερεις οτι 25η μαρτιου, Κυριακη, ηταν 29 μχ? εφοσον λοιπον πιστευεις οτι εγινε η Ανασταση του Χριστου 25η μαρτιου, πως πιστευεις και σε αυτα που λεει ο Μαξιμος, αφου δεν τα εχει υπολογισει καταυτον τον τροπο..
.....
απο που και ως που θα πρεπει να συμβει κατι τετοιο?
απο που και ως που?
αχ..
Η αμέσως κοντινότερη ημερομηνία με τα χαρακτηριστικά αυτά ειναι το 2029, για το οποίο δεν έχουμε καμμια ενημέρωση τοσο με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ αλλα και απο ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΗΓΗ...
χαχα
ενω για το 2018 εχετε συγκεκριμενα σημεια και Ορθοδοξες πηγες !
μα φαινονται αλωστε..
Και αν υποθέσουμε οτι το 2029 θα γινει η Β΄ΠΑΡΟΥΣΙΑ του Κυριου μας τοτε ο γεννημένος Αντίχριστος το 1982 θα είναι 47 ετων που βέβαια καμμια ΠΡΟΤΥΠΩΣΗ στην Παλαιά Διαθήκη δεν μας δίνει κάτι τέτοιο, ενω αν θα γίνει το 2018 με τον Αντίχριστο να είναι 36 ετων ,μελετώντας απο την Π.Δ τον βιο του Ναβουχονοσορος (ο οποίος και αποτελεί ΠΡΟΤΥΠΩΣΗ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ) βλέπουμε οτι ΒΑΣΙΛΕΨΕ 36 ΧΡΟΝΙΑ...!!!
οι υποθεσεις σου βασιζονται σε ανυποστατα πραγματα, βλεπε τις 2 Πασχαλιες, οποτε τι να σχολιασω..
ολα σας τα επιχειρηματα ειναι για γελια και για κλαματα. για γελια ειναι επειδ ειναι αναξια ασχολιας, και για κλαματα επειδη υπαρχουν εστω και ελαχιστοι που πιστεψαν σε αυτες τις αρλουμπες !
ενω σου εγινε εξηγηση, συνεχιζεις να διαστρεφεις τα λογια του Χριστου.
αν αυτο δεν ειναι βλασφημια τοτε τι ειναι?
...
????????- Επισκέπτης
Γιώργοςκπ έγραψε:
γιωργο μηπως κανεις καποιο λαθος? σορρυ ε..καλοπροαιρετα το λεω....εκανα τον υπολογισμο για να δω αν εχεις δικιο...
21 ΙΟΥΝΙΟΥ 1982 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ..ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ 1335 ΜΕΡΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΚΑΙ ΟΧΙ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!
Calculation results
From date:Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014
Added 1335 days
Resulting date: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018
http://www.timeanddate.com/date/dateadded.html?d1=21&m1=6&y1=2014&type=add&ay=&am=&ad=1335&aw=
xristoforos- Αριθμός μηνυμάτων : 1840
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2013
επειδη πολλα μπορουν να ειπωθουν σε αυτα που ειπες και αποδειξεις δεν μπορουν να λεχθουν αλλα μονο υποθεσεις.
σου κανω και εσενα την ερωτηση που δεν απανταει κανεις σας..
το 2ο ουαι τελειωνει με τον θανατο των 2 προφητων.
προηγείται παγκοσμιος πολεμος , η δραση των 2 προφητων και με τον θανατο των 2 προφητων η Αποκαλυψη μας λεει οτι πλεον περασε το 2ο ουαι και τωρα ερχεται το 3ο.
και τοτε σαλπιζει ο 7ος αγγελος οπου ειναι το 3ο ουαι οπως η ιδια η Αποκαλυψη μας λεει, οπου ειναι και η βασιλεια των 3.5 χρονων του αντιχριστου.
για να μην πιασουμε λοιπον το θεμα ποιος καταλαβε τον αντιχριστο και τετοιες μπαρουφες, σου κανω την απλουστατη ερωτηση αδερφε.
που ειναι η δραση των προφητων ?
που ειναι οι προφητες ?
Πολύ απλά,το 2ο ουαί αρχίζει πριν το 3ο ουαί,αλλα ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ μέσα του!Δηλαδή ο θάνατος των 2 προφητών συμβαίνει στα 3,5 χρόνια εξουσίας του Αντιχρίστου,μέσα σε αυτά τα 3,5 χρόνια,αλλα η θητεία τους ΑΡΧΙΖΕΙ πριν!
Εχουμε 4 χρόνια και 10 μήνες για το τέλος του κόσμου,άρα:
3,5 χρόνια η διάρκεια προφητείας τους--->1 χρόνος και 4 μήνες πριν την Δευτέρα Παρουσία,ο θάνατός τους!
Είδες πως βγαίνει;;;
Σελίδα 30 από 38 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 34 ... 38
Σελίδα 30 από 38
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης