ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

2018 - Η Β'ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ...

+10
Efimeros
Thereaper
Θεόδωρος
Panossl4
amnos
raimon
laste
xristoforos
Γιώργοςκπ
jm_ac_2018
14 απαντήσεις

Σελίδα 3 από 21 Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

2018 - Η Β'ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ... - Σελίδα 3 Empty Απ: 2018 - Η Β'ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ...

Δημοσίευση από xristoforos Κυρ Δεκ 08, 2013 11:28 am

αυτο το 18αρι Οδυσσεα...ή ενα αλλο..καπου το ειδα προσφατα σε ενα σαιτ....ο Γιαννης το βαλε εδω στα αναγνωσματα Κυριακης? ή το ειδα σε ενα σαιτ? θα σε γελασω
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟ 18ΑΡΙ...παντως προσφατα το ειδα καπου!!!!
ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ!!!!

αν ηταν αυτο παντως..να ξερεις οτι δεν εδωσα προσοχη διοτι δεν ΕΒΡΙΣΚΑ ΤΙΣ 2 ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ..ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 18

εσυ ομως το ψαξες αναλυτικα...κ το ανεβασες-εγραψες!!!

τιποτα λοιπον δεν παει χαμενο.....μπορει βεβαια να εστιασα την προσοχη μου σε αλλο κειμενο κ να το ξαναδω στην πορεια..ποτε δεν ξερεις..αλλα λογικα θα ηταν το ιδιο!!!
τεσπα..να σαι καλα παντως που το επισημανες και το ανερτησες!

xristoforos

Αριθμός μηνυμάτων : 1840
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2013

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

2018 - Η Β'ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ... - Σελίδα 3 Empty Απ: 2018 - Η Β'ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ...

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Δευ Δεκ 09, 2013 5:04 am

raimon έγραψε:Δεν ξέρω Χριστόφορε δεν ξέρω, απλώς παρατηρώ όπως και εσείς τα σημεία, οπωσδήποτε πρέπει να μελετάμε να παρατηρούμε και να εμβαθύνουμε στην γραφή, όχι όμως απολυτότητα όχι απολυτότητα, μπορεί να κάνουμε λάθος, τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Χριστός

raimon,
σε απολυτότητα μας οδήγησε (καλώς ή κακώς) ο μοναχός με τα δύο βιβλία που έγραψε και έδωσε πολύ συγκεκριμένες ημερομηνίες!Αυτον ακολουθήσαμε και σε 22 μέρες θα ξέρουμε αν την έχουμε πατήσει ή όχι!Γιατι δεν είμαι μόνο εγω που τον πίστεψα,αν ήμουν μόνο εγω,μικρό θα ήταν το κακό.....

Γιώργοςκπ

Αριθμός μηνυμάτων : 871
Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2013

Δημοσίευση από Thereaper Τρι Δεκ 10, 2013 10:58 am

Ο Μοναχός έβγαλε ένα βιβλίο. Δεν νομίζω να πίεσε κανέναν με το ζόρι να δεχθεί τα όσα γράφει. Επομένως Γιώργο το αν έκανε ή θα κάνει λάθος σε κάτι που έχει γράψει είναι απολύτως φυσιολογικό.

Δηλαδή αν εσύ πιστεύεις με κλειστά μάτια και δεν ερευνάς όλες τις πιθανές εκδοχές σου φταίει ο άλλος που σου είπε μια θεωρία;

Περίμενε και θα δεις τι ισχύει και τι δεν ισχύει. Αν τελικά δηλαδή δεν εμφανιστεί Αντίχριστος τέλος του 2013 αλλά έρθει π.χ το 2018 και γίνει η Δ.Παρουσία το 2025 θα έχει πέσει έξω ο Μοναχός ; ή θα πρέπει να τον κρεμάσουμε;

Μην χάνουμε την ουσία. Ο Καιρός που ζούμε αφενός ''μας φωνάζει'' απ τα σημεία των καιρών και βάση τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο ότι κάτι πάει να γίνει. Και αυτό θα έπρεπε να είναι καμπανάκι για εμάς. Όχι να κρεμόμαστε στην ημερομηνία και στο δευτερόλεπτο. Ας πάρουμε τα θετικά στοιχεία , αυτά που μας κρατούν σε εγρήγορση για να δουλέψουμε και να παλέψουμε πνευματικά και να είσαι σίγουρος πως κανείς δεν θα βγει χαμένος.

Γνώμη μου πάντα.
Thereaper
Thereaper

Αριθμός μηνυμάτων : 83
Ημερομηνία εγγραφής : 14/04/2013
Τόπος : Αθήνα-Μαρούσι

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Τετ Δεκ 11, 2013 12:32 am

Thereaper έγραψε:Ο Μοναχός έβγαλε ένα βιβλίο. Δεν νομίζω να πίεσε κανέναν με το ζόρι να δεχθεί τα όσα γράφει. Επομένως Γιώργο το αν έκανε ή θα κάνει λάθος σε κάτι που έχει γράψει είναι απολύτως φυσιολογικό.

Δηλαδή αν εσύ πιστεύεις με κλειστά μάτια και δεν ερευνάς όλες τις πιθανές εκδοχές σου φταίει ο άλλος που σου είπε μια θεωρία;

Περίμενε και θα δεις τι ισχύει και τι δεν ισχύει. Αν τελικά δηλαδή δεν εμφανιστεί Αντίχριστος τέλος του 2013 αλλά έρθει π.χ το 2018 και γίνει η Δ.Παρουσία το 2025 θα έχει πέσει έξω ο Μοναχός ; ή θα πρέπει να τον κρεμάσουμε;

Μην χάνουμε την ουσία. Ο Καιρός που ζούμε αφενός ''μας φωνάζει'' απ τα σημεία των καιρών και βάση τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο ότι κάτι πάει να γίνει. Και αυτό θα έπρεπε να είναι καμπανάκι για εμάς. Όχι να κρεμόμαστε στην ημερομηνία και στο δευτερόλεπτο. Ας πάρουμε τα θετικά στοιχεία , αυτά που μας κρατούν σε εγρήγορση για να δουλέψουμε και να παλέψουμε πνευματικά και να είσαι σίγουρος πως κανείς δεν θα βγει χαμένος.

Γνώμη μου πάντα.

Thereaper,
o μοναχός σαφώς και δεν πίεσε κανέναν να δεχτεί όλα οσα έχει γράψει,εμείς θελήσαμε και τον πιστέψαμε!Και αν ρωτάς για μένα,παρ'οτι απο την αρχή ήμουν θετικός στο να τον πιστέψω,εντουτοις τον πίστεψα 2 χρόνια ολόκληρα μετα την πρώτη μου ενημέρωση για την θεωρεία του,ανακαλύπτοντας και νέες ενδείξεις οτι έλεγε την αλήθεια!Όμως αυτο δεν του ελαφραίνει την θέση αν έχει πέσει έξω και αυτο γιατί αλλιως συμπεριφερθήκαμε στην ζωή μας πιστεύοντας οτι ο κόσμος τελειώνει το 2018 και αλλιώς θα συμπεριφερόμασταν αν η ζωη συνεχιζόταν κανονικά μέχρι τα γεραματά μας!Αρα,οι άποφάσεις που ίσως να πήρε πολύς κόσμος για την ζωή του με αυτο το σκεπτικο,ίσως και να γυρίζει τώρα ''μπουμεραγκ'' πίσω και εναντίον του!Σε αυτη την κατηγορία βρίσκομαι και εγώ!Οπότε,θα μου στοιχήσει παρα πολύ αν ο μοναχός πέσει έξω στην θεωρεία του,δεν είναι αστείο όλο αυτο που συμβαίνει.....

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από Efimeros Τετ Δεκ 11, 2013 9:09 am

Γιώργοκπ, με χαροποιεί η απάντησή σου για κάποιο λόγο. Συνάμα με κάνει ν' αναρρωτιέμαι γιατί άραγε να πρέπει ν' αλλάξουμε ζωή ανάλογα με το αν η δευτέρα παρουσία γίνει το 2018 ή το 5098. Ή και ποτέ. Ας ζήσουμε, ας δουλέψουμε, ας σπουδάσουμε, ας μαλώσουμε κι αγαπήσουμε και - μακάρι - ας γεράσουμε. Αν οχι από σήμερα, τότε έστω από τον Μάϊο του 2018. Ας μην επιτρέψουμε σε άλλες ημερομηνίες να μαγαρίσουν τη ζωή μας.

Efimeros

Αριθμός μηνυμάτων : 16
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2013

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Τετ Δεκ 11, 2013 9:43 am

Efimeros έγραψε:Γιώργοκπ, με χαροποιεί η απάντησή σου για κάποιο λόγο. Συνάμα με κάνει ν' αναρρωτιέμαι γιατί άραγε να πρέπει ν' αλλάξουμε ζωή ανάλογα με το αν η δευτέρα παρουσία γίνει το 2018 ή το 5098. Ή και ποτέ. Ας ζήσουμε, ας δουλέψουμε, ας σπουδάσουμε, ας μαλώσουμε κι αγαπήσουμε και - μακάρι - ας γεράσουμε. Αν οχι από σήμερα, τότε έστω από τον Μάϊο του 2018. Ας μην επιτρέψουμε σε άλλες ημερομηνίες να μαγαρίσουν τη ζωή μας.

Εφιμερε,
εγω πριν λίγο καιρό ήμουν 100% βέβαιος οτι ο κόσμος θα τελείωνε το 2018,δεν σκεφτόμουνα την πιθανότητα να έχω κάνει λάθος....Ηταν τέτοιος ο ογκος των στοιχείων που είχαμε και έδειχνε αυτο το πράγμα,που πραγματικά δεν ξέρω τι συνέβει και δεν θα γίνει τελικά...Δεν μπορώ να το εξηγήσω,βρίσκομαι σε παντελή αδυναμία να πω το ένα ή το άλλο,να δώσω μια πειστική εξήγηση.....Τελειωνοντας αυτος ο χρόνος,χάνεται και η προσδοκία για ένα σύντομο τέλος του κόσμου.....

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από Ερευνητής888 Τετ Δεκ 11, 2013 9:48 am

Γιώργοςκπ έγραψε:
Efimeros έγραψε:Γιώργοκπ, με χαροποιεί η απάντησή σου για κάποιο λόγο. Συνάμα με κάνει ν' αναρρωτιέμαι γιατί άραγε να πρέπει ν' αλλάξουμε ζωή ανάλογα με το αν η δευτέρα παρουσία γίνει το 2018 ή το 5098. Ή και ποτέ. Ας ζήσουμε, ας δουλέψουμε, ας σπουδάσουμε, ας μαλώσουμε κι αγαπήσουμε και - μακάρι - ας γεράσουμε. Αν οχι από σήμερα, τότε έστω από τον Μάϊο του 2018. Ας μην επιτρέψουμε σε άλλες ημερομηνίες να μαγαρίσουν τη ζωή μας.

Εφιμερε,
εγω πριν λίγο καιρό ήμουν 100% βέβαιος οτι ο κόσμος θα τελείωνε το 2018,δεν σκεφτόμουνα την πιθανότητα να έχω κάνει λάθος....Ηταν τέτοιος ο ογκος των στοιχείων που είχαμε και έδειχνε αυτο το πράγμα,που πραγματικά δεν ξέρω τι συνέβει και δεν θα γίνει τελικά...Δεν μπορώ να το εξηγήσω,βρίσκομαι σε παντελή αδυναμία να πω το ένα ή το άλλο,να δώσω μια πειστική εξήγηση.....Τελειωνοντας αυτος ο χρόνος,χάνεται και η προσδοκία για ένα σύντομο τέλος του κόσμου.....

1. ειδαμε οτι 100% ειμασταν σιγουροι για το 2018 αλλα τωρα αλλαξαμε.....
2. ειδαμε οτι ο Fox ηταν 100% σιγουρος και τωρα αλλαξαμε
3. ειδαμε ότι ο Ουιλλιαμ ήταν 100% αυτος και τωρα αλλαξαμε
4. ειδαμε ότι θα ερχονταν οι 2 προφητες το 2011, μετα το 2012 και το 2013 και τωρα αλλαξαμε
5. ΤΩΡΑ ειμαστε σιγουροι για τον Σνοουντεν...........

αραγε ΓΙΑΤΙ αλλαξαμε ???? Ποια ειναι η βαση της ΛΟΓΙΚΗΣ του εγκεφαλου μας στην ερευνά μας ???

Ερευνητής888

Αριθμός μηνυμάτων : 421
Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2013

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Τετ Δεκ 11, 2013 9:53 am

Ο εντυπωσιασμός!Εντυπωσιαστηκαν τα παιδιά με την απότομη δημοσιότητα που πήρε ο Σνοουντεν και τον θεώρησαν Αντίχριστο!
Ερευνητη,δεν βγαίνει πλέον το 2018,πρέπει να το ομολογήσουμε καθαρά!Η προφητεία του Αγιου Νείλου για το 2018 και την Δευτέρα Παρουσία τότε,ήταν πλαστή!Κάποιος δαίμονας την έβαλε εκεί,για να με μπερδέψει και να πειστώ και εγω οτι τότε θα έρθει το τέλος του κόσμου!Δεν ήταν εργο Θεού αλλα διαβόλου!

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από Ερευνητής888 Τετ Δεκ 11, 2013 10:02 am

Γιώργοςκπ έγραψε:Ο εντυπωσιασμός!Εντυπωσιαστηκαν τα παιδιά με την απότομη δημοσιότητα που πήρε ο Σνοουντεν και τον θεώρησαν Αντίχριστο!
Ερευνητη,δεν βγαίνει πλέον το 2018,πρέπει να το ομολογήσουμε καθαρά!Η προφητεία του Αγιου Νείλου για το 2018 και την Δευτέρα Παρουσία τότε,ήταν πλαστή!Κάποιος δαίμονας την έβαλε εκεί,για να με μπερδέψει και να πειστώ και εγω οτι τότε θα έρθει το τέλος του κόσμου!Δεν ήταν εργο Θεού αλλα διαβόλου!

εξηγησε αν θες γιατι δεν βγαίνει το 2018 με λεπτομερεια (αν μπορεις) και ποια ειναι η γνωμη σου για τον Σνόουντεν

Ερευνητής888

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Τετ Δεκ 11, 2013 10:22 am

Ερευνητής888 έγραψε:
Γιώργοςκπ έγραψε:Ο εντυπωσιασμός!Εντυπωσιαστηκαν τα παιδιά με την απότομη δημοσιότητα που πήρε ο Σνοουντεν και τον θεώρησαν Αντίχριστο!

εξηγησε αν θες γιατι δεν βγαίνει το 2018 με λεπτομερεια (αν μπορεις) και ποια ειναι η γνωμη σου για τον Σνόουντεν

Είναι 3,5 και 3,5 χρόνια,αρα 7!Δεν έχουν ξεκινήσει τα πρώτα 3,5,γιατί αυτά ανήκουν στους 2 προφήτες,όχι στον Αντίχριστο!Οπότε,και αυριο να ξεκινουσαν τα πρώτα 3,5 θα πηγαίναμε τέλος του 2020 και για τις δύο περιόδους!Αρα,το 2018 καπουτ!
Δεν είναι για μένα ο Αντίχριστος ο Σνοουντεν,ο Αντίχριστος πρέπει να έχει γεννηθεί στις 29 Ιουλιου του 1982!Εχουμε σαφως ορισμένη ημερομηνία απο τον γέροντα Βησσαριωνα και πιστεύω 100% οτι είναι και η σωστή!

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από Ερευνητής888 Τετ Δεκ 11, 2013 10:36 am

Γιώργοςκπ έγραψε:
Ερευνητής888 έγραψε:

Είναι 3,5 και 3,5 χρόνια,αρα 7!Δεν έχουν ξεκινήσει τα πρώτα 3,5,γιατί αυτά ανήκουν στους 2 προφήτες,όχι στον Αντίχριστο!Οπότε,και αυριο να ξεκινουσαν τα πρώτα 3,5 θα πηγαίναμε τέλος του 2020 και για τις δύο περιόδους!Αρα,το 2018 καπουτ!
Δεν είναι για μένα ο Αντίχριστος ο Σνοουντεν,ο Αντίχριστος πρέπει να έχει γεννηθεί στις 29 Ιουλιου του 1982!Εχουμε σαφως ορισμένη ημερομηνία απο τον γέροντα Βησσαριωνα και πιστεύω 100% οτι είναι και η σωστή!

χαιρομαι που το καταλαβες. Επίσης δεν βγαίνει ΟΥΤΕ αν εχουμε τη 2η περιοδο μονο 1 έτος (κολοβωση 3,5 ετων σε 1 ετος) διοτι 3,5 +1 = 4,5 ετη. Απριλιος 2018 - 4,5 ετη = Δεκεμβριος 2013 (που αναγκαστικα πρεπει να ξεκινησει η επταετια)

ποτε προτεινεις με το ΔΕΔΟΜΕΝΟ 29 Ιουλιου 1982 που εχεις, οτι θα ξεκινησει η επταετια ??

Ερευνητής888

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Τετ Δεκ 11, 2013 10:43 am

Ιδέα δεν έχω!Μπορεί σε 1 χρόνο,μπορεί σε 10,μπορεί και σε 20!Αντιστοιχα,Αντίχριστος 33 ετών,43 ετών και 53 ετών!Καθε ηλικία περα των 33 είναι πλεόν πιθανή.....

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από Ερευνητής888 Τετ Δεκ 11, 2013 10:46 am

Γιώργοςκπ έγραψε:Ιδέα δεν έχω!Μπορεί σε 1 χρόνο,μπορεί σε 10,μπορεί και σε 20!Αντιστοιχα,Αντίχριστος 33 ετών,43 ετών και 53 ετών!Καθε ηλικία περα των 33 είναι πλεόν πιθανή.....

μονο ο Κύριος γνωρίζει. Εμεις σκεψεις μονο μπορουμε να κανουμε και να παιξουμε με το παζλ που εχουμε που μπορει να ειναι και το λαθος κουτι

Ερευνητής888

Δημοσίευση από Thereaper Πεμ Δεκ 12, 2013 12:56 pm

Γιώργοςκπ έγραψε:Αντιστοιχα,Αντίχριστος 33 ετών,43 ετών και 53 ετών!Καθε ηλικία περα των 33 είναι πλεόν πιθανή.....

Έχε υπόψιν σου πως όλες οι Σατανικές σέκτες, τύπου skull and bones, Μασόνοι κλπ δίνουν έμφαση στο 33 λόγω του Χριστού και θέλουν να περάσουν αυτό το μήνυμα δηλαδή πως ο δικός τους θεοσοφικός Χριστός-Αντίχριστος για εμάς θα κάνει ή θα μοιάσει μέχρι ενός σημείο με τον Ιησού Χριστό.Φυσικά το κάνουν επίτηδες για βλασφημία στο όνομα του Χριστού αλλά και στην ζωή του.

Thereaper
Thereaper

Δημοσίευση από Thereaper Πεμ Δεκ 12, 2013 1:03 pm

Γιώργοςκπ έγραψε:
Thereaper,
o μοναχός σαφώς και δεν πίεσε κανέναν να δεχτεί όλα οσα έχει γράψει,εμείς θελήσαμε και τον πιστέψαμε!Και αν ρωτάς για μένα,παρ'οτι απο την αρχή ήμουν θετικός στο να τον πιστέψω,εντουτοις τον πίστεψα 2 χρόνια ολόκληρα μετα την πρώτη μου ενημέρωση για την θεωρεία του,ανακαλύπτοντας και νέες ενδείξεις οτι έλεγε την αλήθεια!Όμως αυτο δεν του ελαφραίνει την θέση αν έχει πέσει έξω και αυτο γιατί αλλιως συμπεριφερθήκαμε στην ζωή μας πιστεύοντας οτι ο κόσμος τελειώνει το 2018 και αλλιώς θα συμπεριφερόμασταν αν η ζωη συνεχιζόταν κανονικά μέχρι τα γεραματά μας!Αρα,οι άποφάσεις που ίσως να πήρε πολύς κόσμος για την ζωή του με αυτο το σκεπτικο,ίσως και να γυρίζει τώρα ''μπουμεραγκ'' πίσω και εναντίον του!Σε αυτη την κατηγορία βρίσκομαι και εγώ!Οπότε,θα μου στοιχήσει παρα πολύ αν ο μοναχός πέσει έξω στην θεωρεία του,δεν είναι αστείο όλο αυτο που συμβαίνει.....

Καταλαβαίνω τι λες. Έχει εν μέρη φταίξιμο έτσι όπως το θέτεις αλλά στην τελική φίλε μου είμαστε ή δεν είμαστε ενήλικες ; Αν σου πει ο άλλος να πας να πηδήξεις απ τον γκρεμό θα το κάνεις;

Η γνώμη μου είναι, όπως και διατύπωσα και πριν, ότι δεν χάλασε ο κόσμος αν ο αντίχριστος έρθει 1 ή 2 ή 10 χρόνια μετά , το θέμα για μένα δεν είναι η ημερομηνία όσο η εγρήγορση και πως θα την επιτύχουμε. Τα πράγματα παγκοσμίως δεν τείνουν προς το καλύτερο, από αυτό και μόνο πρέπει να καταλαβαίνουμε κάτι. Ο Χρόνος όσος και αν απομένει, γιατί σίγουροι δεν μπορεί να είμαστε(ακόμη και αν είστε για το 2018 δεν αλλάζει κάτι ίσα ίσα),τουλάχιστον να τον εκμεταλλευτούμε σωστά και σίγουρα δεν ξέρουμε αν θα ζήσουμε αυτά τα γεγονότα ή μήπως μας συμβεί κάτι νωρίτερα. Σκέψου το ψύχραιμα και μην σε πιάνει πανικός αν ο μάξιμος πέσει έξω σε αυτά που λέει. Τα σημεία είναι εδώ...κάτι πάει να γίνει. Το φέρνουν από δω , το φέρνουν από κει με όλους τους λαούς του κόσμου. Δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο πέρα απ αυτό. Στην πράξη τι κάνουμε είναι το θέμα...
Thereaper
Thereaper

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Παρ Δεκ 13, 2013 4:01 am

Thereaper έγραψε:
Γιώργοςκπ έγραψε:Αντιστοιχα,Αντίχριστος 33 ετών,43 ετών και 53 ετών!Καθε ηλικία περα των 33 είναι πλεόν πιθανή.....

Έχε υπόψιν σου πως όλες οι Σατανικές σέκτες, τύπου skull and bones, Μασόνοι κλπ δίνουν έμφαση στο 33 λόγω του Χριστού και θέλουν να περάσουν αυτό το μήνυμα δηλαδή πως ο δικός τους θεοσοφικός Χριστός-Αντίχριστος για εμάς θα κάνει ή θα μοιάσει μέχρι ενός σημείο με τον Ιησού Χριστό.Φυσικά το κάνουν επίτηδες για βλασφημία στο όνομα του Χριστού αλλά και στην ζωή του.

Ναι,αλλα 33 εμφάνιση ή ενθρόνιση;Αν είναι ενθρόνιση δεν προλαβαίνει,αν είναι εμφάνιση έχει ακόμα δρόμο....Αυτο που πρέπει να εξετάσουμε είναι αν ο Αντίχριστος δεν έχει κώλυμα στην ηλικία παρουσιασής του δημόσια,η αν έχει κόλλημα....Σαφως,δεν έχουμε κάποιον Άγιο της Ορθοδοξίας μας που να μας λέει οτι ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί 30 και θα ενθρονιστεί 33,αυτη είναι καθαρά προτεσταντική αντίληψη,της ίδιας ηλικίας Χριστου-Αντίχριστου.....

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Παρ Δεκ 13, 2013 4:09 am

Καταλαβαίνω τι λες. Έχει εν μέρη φταίξιμο έτσι όπως το θέτεις αλλά στην τελική φίλε μου είμαστε ή δεν είμαστε ενήλικες ; Αν σου πει ο άλλος να πας να πηδήξεις απ τον γκρεμό θα το κάνεις;

Η γνώμη μου είναι, όπως και διατύπωσα και πριν, ότι δεν χάλασε ο κόσμος αν ο αντίχριστος έρθει 1 ή 2 ή 10 χρόνια μετά , το θέμα για μένα δεν είναι η ημερομηνία όσο η εγρήγορση και πως θα την επιτύχουμε. Τα πράγματα παγκοσμίως δεν τείνουν προς το καλύτερο, από αυτό και μόνο πρέπει να καταλαβαίνουμε κάτι. Ο Χρόνος όσος και αν απομένει, γιατί σίγουροι δεν μπορεί να είμαστε(ακόμη και αν είστε για το 2018 δεν αλλάζει κάτι ίσα ίσα),τουλάχιστον να τον εκμεταλλευτούμε σωστά και σίγουρα δεν ξέρουμε αν θα ζήσουμε αυτά τα γεγονότα ή μήπως μας συμβεί κάτι νωρίτερα. Σκέψου το ψύχραιμα και μην σε πιάνει πανικός αν ο μάξιμος πέσει έξω σε αυτά που λέει. Τα σημεία είναι εδώ...κάτι πάει να γίνει. Το φέρνουν από δω , το φέρνουν από κει με όλους τους λαούς του κόσμου. Δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο πέρα απ αυτό. Στην πράξη τι κάνουμε είναι το θέμα...

Thereaper,
συνέβησαν στην πορεία αυτη αλλα 2 περιστατικά που με έκαναν να πιστέψω τον μοναχό,ΕΞΩ απο αυτον,που δεν είχαν σχέση με τα επιχειρηματά του και την προσωπική του έρευνα,ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ ανεξάρτητα:
Πρώτον ήταν μια ''κρυφη'' προφητεία του Αγίου Νείλου,που δεν είχε δει ούτε αυτός,που έθετε το 2018 σαν το έτος της Δευτέρας Παρουσίας και
δεύτερον,ένας γνωστός μου,ο οποιος μου είχε πει πριν 2 χρόνια,οτι το 2012 με 2013 θα εμφανιστεί ο ''13ος'' αρχάγγελος!(αλλη ονομασία του Αντιχρίστου)
Με το πρώτο περιστατικό,πίστεψα οτι το τέλος του κόσμου θα συμβεί το 2018 και με το δεύτερο πίστεψα οτι ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί το 2012 με 2013...Επειδή όμως μένουν μόλις 18 μέρες για να εκπνεύσει και το 2013 και επειδή ο Αντίχριστος δεν έχει εμφανιστεί ακόμα,τότε ο γνωστός μου έλεγε βλακείες και η προφητεία του Αγίου Νείλου ήταν ψευδοπροφητεία....Αλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω.....

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από Thereaper Παρ Δεκ 13, 2013 4:23 am

Γιώργοςκπ έγραψε:
Thereaper έγραψε:

Ναι,αλλα 33 εμφάνιση ή ενθρόνιση;Αν είναι ενθρόνιση δεν προλαβαίνει,αν είναι εμφάνιση έχει ακόμα δρόμο....Αυτο που πρέπει να εξετάσουμε είναι αν ο Αντίχριστος δεν έχει κώλυμα στην ηλικία παρουσιασής του δημόσια,η αν έχει κόλλημα....Σαφως,δεν έχουμε κάποιον Άγιο της Ορθοδοξίας μας που να μας λέει οτι ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί 30 και θα ενθρονιστεί 33,αυτη είναι καθαρά προτεσταντική αντίληψη,της ίδιας ηλικίας Χριστου-Αντίχριστου.....

Δεν ξέρω αν είναι προτεσταντική αντίληψη. Εγώ κάνω εκτίμηση με βάση αυτό που βλέπω στις οργανώσεις που θέλουν να τον φέρουν να μας κυβερνήσει. Απλά κρατήστε το...δεν είναι κάτι απολύτως σίγουρο.

Οι προτεστάντες (και οι ιεχωβάδες) αποτελούν τον πυρήνα του Χριστιανικού Σιωνισμού (διαστροφής του Χριστιανισμού) και προσπαθούν μέσω ημερομηνιών να φέρουν το τέλος. Ήδη έχουν αποτύχει πάνω από 100 φορές με τα μέλη της Εκκλησίας τους να έχουν οδηγηθεί στην καταστροφή. Οι προτεστάντες ανακάλυψαν την δήθεν αληθινή Εκκλησία του Χριστού τπ 1500 μ.χ, πιο πριν ήταν,λένε,όλοι πλανεμένοι. Και από τότε μας έχουν πρήξει με ημερομηνίες Δ.Παρουσίας παίρνοντας επιλεκτικά ότι τους κατεβάσει η γκλάβα τους. Γιαυτό και επειδή τρώνε κόλλημα με τα νούμερα (αφού οι προτεστάντες είναι κάτι σαν αίρεση των παπικών, εξίσου αίρεση)και οι σατανιστές (λέσχες κλπ) θέλουν να έχουν τα σύμβολα και τα όσα έκανε ο Χριστός ως πρότυπο για να διαπομπεύουν διαρκώς την Χριστιανική Πίστη.
Thereaper
Thereaper

Δημοσίευση από Thereaper Παρ Δεκ 13, 2013 4:27 am

Γιώργοςκπ έγραψε:
Thereaper,
συνέβησαν στην πορεία αυτη αλλα 2 περιστατικά που με έκαναν να πιστέψω τον μοναχό,ΕΞΩ απο αυτον,που δεν είχαν σχέση με τα επιχειρηματά του και την προσωπική του έρευνα,ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ ανεξάρτητα:
Πρώτον ήταν μια ''κρυφη'' προφητεία του Αγίου Νείλου,που δεν είχε δει ούτε αυτός,που έθετε το 2018 σαν το έτος της Δευτέρας Παρουσίας και
δεύτερον,ένας γνωστός μου,ο οποιος μου είχε πει πριν 2 χρόνια,οτι το 2012 με 2013 θα εμφανιστεί ο ''13ος'' αρχάγγελος!(αλλη ονομασία του Αντιχρίστου)
Με το πρώτο περιστατικό,πίστεψα οτι το τέλος του κόσμου θα συμβεί το 2018 και με το δεύτερο πίστεψα οτι ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί το 2012 με 2013...Επειδή όμως μένουν μόλις 18 μέρες για να εκπνεύσει και το 2013 και επειδή ο Αντίχριστος δεν έχει εμφανιστεί ακόμα,τότε ο γνωστός μου έλεγε βλακείες και η προφητεία του Αγίου Νείλου ήταν ψευδοπροφητεία....Αλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω.....

Για ''κρυφές'' προφητείες κλπ δεν μου κάθεται κάτι καλά (αυτονοητο το γιατί). Από κει και έπειτα αυτός ο γνωστός σου ορθά ανέφερε τον 13ο Αρχάγγελο όχι όμως και την προσπάθεια ορισμού ημερομηνίας. Βλέπεις ο 13ος Αρχάγγελος είναι φυσικά ο Αντίχριστος για εμάς αλλά προέρχεται από ένα ''μείγμα'' New Age θεωριών, λίγο θεοσοφία, λίγο αγγελολογία κλπ και είναι κάτι σαν ''Μεσσίας''.

Προφητείες που αποδίδονται στον Άγιο Νείλο είναι πολλές, το τι ισχύει τώρα σίγουρα είναι στο τι δέχεται ο κάθε ένας μας στην τελική. Εγώ δεν τις δέχομαι και τις θεωρώ πλαστές.

Δεν χρειάζεται να ψάξουμε σε τέτοια μονοπάτια , δεν βλέπω τον λόγο. Τα σημεία των καιρών έπρεπε να μας βγάζουν τα μάτια...
Thereaper
Thereaper

Δημοσίευση από xristoforos Παρ Δεκ 13, 2013 11:04 am

Ερευνητής888 έγραψε:
Γιώργοςκπ έγραψε:
Ερευνητής888 έγραψε:

χαιρομαι που το καταλαβες. Επίσης δεν βγαίνει ΟΥΤΕ αν εχουμε τη 2η περιοδο μονο 1 έτος (κολοβωση 3,5 ετων σε 1 ετος) διοτι 3,5 +1 = 4,5 ετη. Απριλιος 2018 - 4,5 ετη = Δεκεμβριος 2013 (που αναγκαστικα πρεπει να ξεκινησει η επταετια)

ποτε προτεινεις με το ΔΕΔΟΜΕΝΟ 29 Ιουλιου 1982 που εχεις, οτι θα ξεκινησει η επταετια ??

ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ..Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ
Ο ΤΡΙΤΟΣ ΝΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΤΟ 2014-15 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ 3,5 ΕΤΗ ''ΒΑΣΙΛΕΙΑ'' ΤΟΥ...
ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ,ΚΡΙΣΗ & ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018
30 ΧΡΟΝΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΟΠΩΣ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΚΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ!

xristoforos

Δημοσίευση από Ερευνητής888 Παρ Δεκ 13, 2013 11:09 am

Xristofore εννοειται οτι αν το 2018 ειναι η Β παρουσία όπως λές, τότε 3,5 ετη + ΚΟΛΟΒΩΜΕΝΑ ΕΤΗ (εστω 6 μηνες το λιγοτερο πραγμα απιθανο αλλα οχι αδυνατο!!!) πριν πρεπει να εχουμε ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΨΗ ή κάτι παρόμοιο. Εχεις υπολογίσει ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ??? ¨η μιλάμε θεωρητικά. Το 2018 δεν ειναι θεωρητικο. Γιατι η αρχη της 3,5ετιας να ειναι θεωρητικη Χριστοφορε ??? Ποτε πρεπει να ξεκινήσει ?? εδω σε θελω. Τ αλλα ολα ειναι <<ανακλυκλωση του ιδιου θεματος χωρις αποτελεσμα>>. Θελω αναλυτικα τις σκεψεις σου αν επιθυμεις βασικα και εχεις χρονο. Παιζει ρολο η ΣΚΕΨΗ. Δεν εχει σημασία το αποτελεσμα αλλα το ΠΩΣ σκεπτεσαι. Η αλληλουχία, ο συνειρμός, η λογική ακολουθία και οι πιθανοτητες. Συναισθηματικά και γω θελω να δω τωρα αντιχριστο και να ερθει και η Β Παρουσία.

Ερευνητής888

Δημοσίευση από xristoforos Παρ Δεκ 13, 2013 11:30 am

2018 ΑΠΡΙΛΙΟΣ - 3,5 = ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014

ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014 ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ 3,5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

ΤΡΙΤΟΣ ΝΑΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...
ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΡΘΕ....
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟ 1983 ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2013...

ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΣΑΙ?

xristoforos

Δημοσίευση από Ερευνητής888 Παρ Δεκ 13, 2013 11:36 am

xristoforos έγραψε:2018 ΑΠΡΙΛΙΟΣ - 3,5 = ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014

ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014 ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ 3,5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

ΤΡΙΤΟΣ ΝΑΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...
ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΡΘΕ....
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟ 1983 ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2013...

ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΣΑΙ?

απαντας λογικά και μετά πετάς το <<τυφλός είσαι>>. Μπλέκεις τη λογική ακολουθία με τη συναισθηματική σου κατάσταση. Το παραβλεπω αυτο διοτι δεν νομιζω να πιστυεις οτι ειμαι τυφλος γιατι αν ειμουν δεν θα μπαινα στο site αυτο. Δεν νομιζεις ???

Εφοσον τα τελευταια ΜΟΝΟ 3,5 ετη τα τοποθετεις Οκτωβριο 2014, ποτε θα γινει η Β Παρουσία ?? Μην απαντησεις 2018 διότι γνωρίζω οτι το αποτελεσμα ειναι αυτο. Θελω ν απαντησεις διοτι δεν ξερω ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΤΑ ΚΟΛΟΒΩΜΕΝΑ ετη. Και για να μπω και γω στο συναισθημα θα σου πω <<με το τσιγκέλι θα στα βγάζω >> ??? Αν φυσικα βαριεσαι ν απαντησεις για να δω πως ακολουθει η λογικη σου μην απαντας. Θα το σεβαστω.

Ερευνητής888

Δημοσίευση από xristoforos Παρ Δεκ 13, 2013 11:53 am

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Ο ΠΛΗΡΩΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΣΤΗΝ ΚΑΗΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΑ.....ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ..
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ''ΕΛΕΥΣΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ''(ΒΛΕΠΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ)
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ...ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ή ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ........!!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 25 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 3,5 ΕΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ..ΤΥΦΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!

xristoforos

Δημοσίευση από Ερευνητής888 Παρ Δεκ 13, 2013 11:59 am

xristoforos έγραψε:ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Ο ΠΛΗΡΩΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΣΤΗΝ ΚΑΗΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΑ.....ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ..
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ''ΕΛΕΥΣΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ''(ΒΛΕΠΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ)
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ...ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ή ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ........!!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 25 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 3,5 ΕΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ..ΤΥΦΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!

δεν ξερω αλλα μαλλον πρεπει να βγεις γυμνος στο δρομο με πανο οπως οι προτεσταντες κυρηκες...αυτη την εντυπωση μου δινεις. Βρε ειπα οτι δεν εχουμε εδω ενα δυνατο εσχατολογικο προσωπο. Γιατί θες να με πεισεις οτι ειναι ο αντίχριστος με επαναλαμβανομενες λεξεις που χρησιμοποιείς στο λογο σου ???? Πλυση εγκεφαλου εκανες στον εαυτο σου. ενταξει παιδι μου αυτός ειναι. Ν απαντησεις για το θεμα της κολοβωσης ακομη περιμενω. Αλλα πατησες παλι το play και η κασσετα παιζει το ιδιο. Φοβασαι ν απαντησεις ?? Δεν νομιζω. Σε συνεπηρε το συναισθημα βλεπω.

Ερευνητής888

Σελίδα 3 από 21 Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης