ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Σφράγισμα - 666

+4
FirstLast
jm_ac_2018
xristoforos
raimon
8 απαντήσεις

Σελίδα 8 από 28 Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 28  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Σφράγισμα - 666 - Σελίδα 8 Empty Απ: Σφράγισμα - 666

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 8:56 am

xristoforos έγραψε:ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΒΑΣΙΛΗ...ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΤΟ 666...ΓΙΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΩ Κ ΛΕΩ.....ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ....ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ...ΑΠΛΑ...ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΝΕΙΣ...ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Κ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΛΙΤΗ/ΕΝΙΑΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ Κ ΤΑ ΛΟΙΠΑ...ΑΥΤΟ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....ΑΚΟΜΑ Κ ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ...Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ 666 ΔΕ ΣΕ ΚΑΘΑΓΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ!!!

ΣΑΡΩΤΕ...ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ....ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΑΤΟΜΩΝ...ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ...ΛΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΕΟΡΤΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ...ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΕΥΑΛΩΤΟΙ Κ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ....

ΑΠΛΑ....ΟΣΟΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ....ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ!!!!!!!!!!!

ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ Κ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ...ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΨΕΙ Κ Ο ΠΑΤΗΡ ΠΑΙΣΙΟΣ...

ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΜΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ/ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ 666 !!!
raimon
raimon

Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 8:57 am

Maximus83 έγραψε:Αδερφέ sarote, δαιμονοποιείς έναν απλό αριθμό (το 666), άσχετα αν εμείς οι γνωρίζοντες ξέρουμε ότι αυτός ο αριθμός θα χρησιμοποιηθεί απο τον αντίχριστο σε λίγο καιρό για να σφραγίσει κόσμο...

Μέχρι να χρησιμοποιηθεί όμως, είναι ένας απλός αριθμός...

666 μπορεί να είναι οι σελίδες ενός βιβλίου...
666 μπορεί να είναι τα ευρώ που πρέπει να πληρωσεις στην εφορία...
666 μπορεί να είναι οι αποδείξεις που θα εκδώσει ένα μαγαζί σε μία βδομάδα...

Καμία διαφορά και καμία υποψία για τον αριθμό αυτό...

Άσχετα αν οι νεοταξίτες τον χρησιμοποιούν κατά κόρον για να τον συνηθίσουμε και για να δηλώσουν το τι έρχεται...

Πρόσωπο θα αποδεχθούν οι άνθρωποι στο μέλλον και όχι αριθμό! Όπως εμείς δεχθήκαμε το πρόσωπο του Ιησού Χριστού, έτσι και όλος ο πλανήτης θα δεχθεί τον πρόσωπο του αντιχρίστου... Αυτό θέλει ο διάβολος και αυτό θα προσπαθήσει... Να αρνηθούμε τον Χριστό και να δεχθούμε αυτον.
raimon
raimon

Maximus83 έγραψε:
xristoforos έγραψε:ΑΡΑΓΕ...ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ...ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ?

ΟΥΤΕ ΑΥΤα?

Σε αγαπώ αδερφέ Χριστόφορε, ακόμα και αν έχεις βάλει φραγή στα δικά μου ποστ και δεν τα διαβάζεις...! Laughing
raimon
raimon

η λεξη λοιπον "υποχρεωτικο", ειναι πολυ γενικολογη, αφου για καθε τι, θα γινει υποχρεωτικο εαν θελεις να συμμετεχεις σε αυτα που θα σου παρεχουν. εαν δεν θελεις, δεν θα σου πει "συμμετεχε με το ζορι". καθε αλλο, θα σου πει εχεις 2 επιλογες.
η παιρνεις το χαραγμα, η ζησε οπως νομιζεις χωρις να εχεις καμια απολυτως παροχη.
ετσι ακριβως οπως και στο κλαμπ. η παιρνεις το χαραγμα, η δεν σου παρεχουμε εισοδο στο κλαμπ.

Και εγώ πιστεύω ότι το χάραγμα δεν θα είναι υποχρεωτικό όπως λέει ο ςαροτος και ότι θα έχεις να επιλέξεις χάραγμα η θάνατος από πείνα, στην αποκάλυψη δεν λέει υποχρεωτικό και με θάνατο όποιος το αρνηθει, αλλά λέει,
<<καί ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι η πωλήσαι εί μή ό έχων τό χάραγμα, το όνομα του θηρίου η τον αριθμόν του ονόματος αυτού.>>

ενώ υποχρεωτική θα είναι η προσκύνησης της εικόνας του, και όποιος δεν την προσκυνήσει θα θανατώνετε << και εδόθη αυτω πνεύμα δούναι τη εικόνι του θηρίου, ινα καί λαλήση η εικών του θηρίου και ποιήση, όσοι εάν μη προσκυνήσωσι τη εικόνι του θηρίου, ίνα αποκτανθώσι >>

τώρα για την κάρτα είναι η δεν είναι χάραγμα προτείνω να απέχουμε από αυτήν μιας και θα είμαστε υπό παρακολούθηση εφόσον θα είμαστε μέσα στο σύστημα του αντιχρίστου, η κάρτες θα περιέχουν ενσωματωμένο τσιπ που από τα κομπιούτερ διαβάζετε ο αριθμός 666 αλλά δεν είναι ορατός από το ανθρώπινο μάτι, ότι θα υπάρχουν στερήσεις αυτό είναι δεδομένο, και αυτό το βλέπουμε πάλι στην αποκάλυψη

<<Και ήκουσα φωνής έκ τού ουρανού λεγούσης γράψον, μακάριοι οί νεκροί οί εν Κυρίω αποθνήσκοντες άπ' άρτι. ναί, λέγει τό Πνεύμα, ίνα αναπαύσωνται έκ τών κόπων αυτών' τα δέ έργα αυτών ακολουθεί μετ΄ αύτών.>>
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 8:58 am

Γιώργος έγραψε:
ποιος θα διαταξει να ξεκινησουν οι διαδικασιες ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ 99 / 100 ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΙΛΛΙΑΜ....

Όπα!Όχι 100/100;;;Αφήνουμε παραθυράκι βλέπω!
raimon
raimon

xristoforos έγραψε:ΕΣΥ ΓΙΩΡΓΟ....ΠΡΙΝ ΣΟΥ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΣΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ....ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1983 ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΦΟΞ......
ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ 1982 ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΟΥΙΛΛΙΑΜ.....

ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΑΥΤΟ..??? ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ 1983-1982...ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ 30 ΕΤΗ...ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2012-13

ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!
ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΣΑΝΕ ΟΙ ΦΟΝΦΟΝ ΚΑΙ GEORGE7....ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ....
ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ....

ΑΡΑ ΜΗΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΣΑΙ....

ΚΟΙΤΑ....ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΜΠΗΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΥΓΕΙΑ..Κ ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ....

ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΘΙΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΖΗΤΗΜΑ....

ΓΙΑΤΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ....

ΕΙΧΑ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ ΜΕ ΟΣΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ...
ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ.....ΘΕΩΡΗΣΑ ΣΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ''ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ'' ΔΗΜΟΣΙΑ....
ΚΙ ΟΜΩΣ....ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΔΕ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΡΕΛΟ..ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΙΣ ΑΚΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ...

ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ...ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ....ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΣΕ ΚΟΠΑΝΟΥΣΑ...ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΝΑ ΔΕΡΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ..ΟΧΙ ΟΧΙ.....ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΞΙΜΟ!!!!
raimon
raimon

vas019 έγραψε:
xristoforos έγραψε:
ΚΙ ΟΜΩΣ....ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΔΕ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΡΕΛΟ..ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΙΣ ΑΚΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ...

ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ...ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ....ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΣΕ ΚΟΠΑΝΟΥΣΑ...ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΝΑ ΔΕΡΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ..ΟΧΙ ΟΧΙ.....ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΞΙΜΟ!!!!

αΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΡΙΤΟΥ ΕΤΣΙ?
ΣΑΦΩΣ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΒΙΑ..
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 8:59 am

xristoforos έγραψε:θεωρω οτι οσα λεει ο πατερας Μαξιμος ειναι εκ Θεου...και πρεπει να ευχαριστουμε τον Θεο που μας εστειλε αυτον μα και εσενα που ανοιξες αυτο το φορουμ και εισαι γνωστης απειρων εσχατολογικων θεματων !
δεν παραγκωνιζω πατερα Μουλατσιωτη ...ουτε μητροπολιτη Πειραιως (νεου ημερολογιου)....και φυσικα τοσους ανωνυμους αγωνιστες

ναι θα τον υπερασπιζομουνα....διοτι θεωρω οτι ολα αυτα τα χρονια αδικως τον συκοφαντουνε,δεν τον στηριζουν και τον χλευαζουν!!!!

ΚΟΙΝΟΣ ΘΝΗΤΟΣ Ή ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΣΑ ΣΗΜΕΙΑ......ΔΙΑΛΕΞΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ...ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΛΕΞΕ ΒΑΣΙΛΗ...
ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ !!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ Κ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ..Κ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΥΝΑΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ 'Η ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟ....ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ !
ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΙΝΑ ΜΕΓΑΛΑ!
raimon
raimon

Γιώργος έγραψε:Χριστόφορε,
δεν είμαι εμπαθής άνθρωπος,ούτε κρατάω κακίες....Τον πατέρα Μάξιμο τον αγαπώ,και αναγνωρίζω οτι εγώ φταίω για το τι δεν μιλάμε πια....Απλά,έχω ''στιφτεί'' κυριολεκτικά εδώ και 2 χρόνια,περιμένοντας την εμφάνιση του Αντιχρίστου και αυτή να μην έρχεται...Σκέψου,κλείνω 1,5 χρόνο αναμονής και έχω μπροστά μου άλλους 3 μήνες....Είναι υπερβολικά μεγάλο διάστημα για οποιονδήποτε....Και αυτός ο Ουίλλιαμ δεν βοηθάει την κατάσταση...Απο τα 30 και μετά είναι άφαντος,δεν έχει κάνει τίποτα,ενώ θα έπρεπε να ξέρει οτι έχει βγεί βιβλίο με τίτλο ''Antichrist 2012'' με την φωτογραφία του απ'έξω!Θα έπρεπε μέσα στο 12 να έχει κάνει πράγματα ώστε να δικαιολογήσει τον τίτλο του!Δεν τα έκανε όμως....
Νιώθω οτι δεν έχω άλλη υπομονή...Μετά τις 21η Δεκέμβρη και αν δεν εμφανιστεί ούτε τότε τα παρατάω......Θα το μάθω απο τις ειδήσεις κάποια στιγμή,δεν μπορεί,θα εμφανιστεί και σε αυτές......
raimon
raimon

xristoforos έγραψε:ΠΡΟΧΤΕΣ..ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ!!! ΕΒΑΛΑ BBC Ή CNN ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ....!!!!
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ? ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ?
ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΠΛΗΚΤΑ Κ ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ
ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΥΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ Κ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝΕ!
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 9:00 am

vas019 έγραψε:@ ΓΙΩΡΓΟ

γΙΑΡΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙς ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ? ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕς ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΜΩς ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ..

ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙΣ? ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ? ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΥΣΥΧΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ , ΚΑΘΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ , ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ..

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟς ΓΙΑ ΒΟΥΝΑ, ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ, ΕΧΕΙΣ ΔΥΚΤΙΩΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΝΟ ΕΦΕΔΡΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΙΣΩΣ ΣΕ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ?

ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΣ, ΜΑΔΑς ΜΑΡΓΑΡΙΤΕς ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑΚΗΔΕΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΝΕΥΑΜΤΙΚΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗς, ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΑΦΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΚΕΝΟ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ...
ΑΥΤΗ ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...ΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ?
ΕΣΥ ΟΜΩς ΖΗΤΑς ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ , ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΒΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ...

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ..

ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ..
raimon
raimon

vas019 έγραψε:
xristoforos έγραψε:ΠΡΟΧΤΕΣ..ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ!!! ΕΒΑΛΑ BBC Ή CNN ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ....!!!!

Ασε που παιζει και πρωτοσελιδο στις εικονες του newsit ...
raimon
raimon

Maximus83 έγραψε:
vas019 έγραψε:@ ΓΙΩΡΓΟ

γΙΑΡΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙς ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ? ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕς ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΜΩς ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ..

ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙΣ? ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ? ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΥΣΥΧΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ , ΚΑΘΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ , ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ..

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟς ΓΙΑ ΒΟΥΝΑ, ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ, ΕΧΕΙΣ ΔΥΚΤΙΩΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΝΟ ΕΦΕΔΡΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΙΣΩΣ ΣΕ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ?

ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΣ, ΜΑΔΑς ΜΑΡΓΑΡΙΤΕς ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑΚΗΔΕΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΝΕΥΑΜΤΙΚΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗς, ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΑΦΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΚΕΝΟ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ...
ΑΥΤΗ ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...ΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ?
ΕΣΥ ΟΜΩς ΖΗΤΑς ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ , ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΒΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ...

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ..

ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ..

Σοφά λόγια... Πάρα πολύ σοφά...

Ακόμα και στο Αγιον Όρος οι μοναχοί, αυτοί που υποτίθεται οτι είναι δοσμένοι στην προσευχή και στον Θείο έρωτα, ακόμα και αυτοί τις πρωινές ώρες ασχολούνται με εργόχειρα και διακονήματα...

Αδερφια μου Γιώργο και Χριστόφορε, σαν νιώθω τόσο πολύ, όσο δεν φαντάζεστε...

Η Παναγία κυριολεκτικά με έσωσε από βέβαιο πέσιμο στον γκρεμό μέσα στους νεοεποχίτικους κύκλους (ειχα αρχισει ήδη να πέφτω) και κυριολεκτικά πιστέψτε με, ούτε πιστός ήμουν, ούτε είχα χριστιανικές καταβολές, άθεος κάργα ήμουν...!

Δεν μπορώ να διανοηθώ τι θα ήμουν τώρα, αν έμενα εκεί...

Ο Θεός φρόντισε και μπήκα στην Ορθοδοξία από την...πίσω πόρτα! Μέσω της εσχατολογίας! Εδώ και 11-12 χρόνια έχω πειστεί για τα σχέδια που ετοιμάζουν (νεαρό παιδί τότε) και προσπαθώ να αφυπνίσω συγγενείς και φίλους.... Το αποτέλεσμα το ξέρετε. "Είσαι τρελός, πως έγινες έτσι, που είναι ο παλιός, ο ανέμελος που ξέραμε κλπ κλπ"

Ας μην πω περισσότερα, δεν χρειάζεται... Άνοιξα δημόσια την καρδιά μου για να σας πω ότι η ζωή συνεχίζεται, μέχρι ο Θεός να μας δείξει ότι πρέπει να αποσυρθούμε από τον κοινωνικό βίο και να πάρουμε πιο δραστικά μέτρα...Μέχρι τότε αγωνιζόμαστε εν Χριστώ μέσα στον κόσμο με γυναικα, οικογένεια και εργασία. Δώρα του Θεού είναι και ο έρωτας και η οικογένεια και η εργασία, διότι μέσω αυτών δοξάζουμε τον Κύριο... Και εγώ είχα τις απόψεις που έχετε, ειδικά τα πρώτα χρόνια... Γιατί να παλεψω για σπουδές και για γυναίκα, εφόσον βαδίζουμε εκεί που βαδίζουμε? Δεν είναι όμως τόσο απόλυτα τα πράγματα...

Μία εργασία μπορεί να διώξει μακρυά την ραθυμία και την ακηδία...
Μία γυναίκα (στον γάμο) μπορεί να διώξει μακρυά την πορνεία...
Μία οικογένεια μπορεί να φέρει στην καρδιά μας την πραγματική αγάπη...

Ας μην αρνιόμαστε τα δώρα του Κυρίου. Όλα αξιοποιούνται πνευματικά. Τα πάντα. Ακόμα και οι θλίψεις.

Αφήστε που ο Χριστός μπορεί να μας ζητήσει και τα ρέστα στο τέλος... "Γιατί δεν πάλεψες για την οικογένεια σου? Γιατί δεν βοηθησες οικονομικά τους γονείς σου, αλλά ήσουν βάρος τους?"

Σοβαρά ερωτήματα, τα οποία έθιξε ο Αποστολος Παύλος (νομίζω)...

Συγχωρέστε με και μένα για την παρέμβαση μου, εσείς ξέρετε τις καρδιές σας καλύτερα από μένα, και ο Κύριος ακόμα περισσότερο...

Μακάρι να μπορέσουμε να τα πούμε και από κοντά κάποια στιγμή.
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 9:01 am

xristoforos έγραψε:
vas019 έγραψε:

Ασε που παιζει και πρωτοσελιδο στις εικονες του newsit ...
εδω μιλανε για τοπλεσσ της κειτ
αλλα πιο κατω μιλαν για νταιανα

http://www.elladanews.gr/tag/keit-mintleton.html
raimon
raimon

vas019 έγραψε:Απο δω και περα, θα μιλουν συνεχεια..
raimon
raimon

sarotos έγραψε:
ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟς ΜΕ ΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ...ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙς ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ..

αυτα λες ρε βασιλη, και με αναγκαζεις να μην μπαινω καν σε συζητηση μαζι σου..
ποια η διαφορα με το κατασενα "σφραγισμα του αντιχριστου" ?

το τσιπ στο χερι πηραν και εγιναν ενας 666 αριθμος.
αργοτερα, το τσιπ στο χερι θα εχουν και θα εχουν γινει οι ανθρωποι ενας 666 αριθμος..

ΟΠΟΤΕ ΣΑΡΩΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ 666 ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΕΞΙΣΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ..

αυτα λες ρε βασιλη, και με αναγκαζεις να μην μπαινω καν σε συζητηση μαζι σου..
ενω το ειπαμε 10 φορες, συνεχιζεις να μην καταλαβαινεις ουτε καν το τι λες.
βασιλη, το χαραγμα ειναι το 666.

ειναι σαν να λες:

"ΟΠΟΤΕ ΣΑΡΩΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ 666 ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΕΞΙΣΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ 666.."

ειναι τελειως ατοπο αυτο που λες βασιλη.

η συνειδητη αποδοχη του 666, καθιστα τον ανθρωπο χαραγμενο και αρνητη Χριστου.
απλα πραγματα δηλαδη..

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΟΔΗΤΑ ΤΟ 666.

ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ? ?

ισα ισα που θα εχει ΤΣΙΠΑΚΙ κανονικοτατα !

πως εβγαλες ενα τετοιο συμπερασμα ενω δεν εχουν ΚΑΝ νομοθετηθει τα τεχνικα χαρακτηριστικα της?

αρε βασιλη.. αφηνεις με αυτα που λες τους αλλους αφωνους, και τους αναγκαζεις να βλεπουν ανουσια την συζητηση μαζι σου.
εχεις γνωμη χωρις να εχεις γνωση.
σταματα ποια να το κανεις και να εκτιθεσαι συνεχως και ρωτα να μαθεις .
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ! ΕΛΕΟΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΜΕ ΕΜΦΑΝΗ ΑΠΟΔΟΧΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΑΓΜΑ...

βασιλη τι ανεκδιηγιτο ειναι αυτο που λες παλι?

στο barcode ειναι εμφανες το 666 η οχι?? ΕΙΝΑΙ ΚΟΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ !

μηπως οποιος γινει ενας barcode 666 αριθμος δεν ειναι χαραγμενος ?

τα προιοντα που ειναι barcode 666 αριθμοι δεν τα λεμε ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ για αυτον ακριβως τον λογο?

καθεστε και ψαχνεται ολοι σας το ποιος ειναι ο αντιχριστος, πραγμα που σας ειναι παντελως αχρηστο να το ξερετε και το ποτε θα γινει η Δευτερα Παρουσια, που παλι σας ειναι παντελως αχρηστο,
σαν κουτσομπολες χριστιανες, και δεν ασχοληστε να θεολογησετε και να κατανοησετε το πιο σοβαρο πραγμα αυτην την στιγμη στον πλανητη που ειναι το ιδιο το χαραγμα!

και μιλατε για χαραγμα, και δεν καταλαβαινετε ουτε τι λετε !

ΝΑΙ ΕΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ 666 ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΑΥΤΟ ΝΑΙ ΕΞΙΣΟΝΕΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΧΑΡΑΓΜΑ, ΣΦΡΑΓΙΖΟΜΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑς ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙ...

δεν σφραγιζεσαι κατα "καποιον τροπο".
ΣΦΡΑΓΙΖΕΣΑΙ σκετο !

απο την στιγμη που αποδεχεσαι το χαραγμα, το 666, εισαι σφραγισμενος !

δυνατοτητα μετανοιας, υπαρχει παντοτε ητε εχεις παρει το χαραγμα , 666, μεσω του τσιπ, ητε το εχεις παρει μεσω της ταυτοτητας, ητε το εχεις αποδεχτει υπογραφοντας οτι το αποδεχεσαι...
παντοτε μπορεις να μετανοησεις.
το θεμα ειναι, η δυσκολια μετανοιας, οπως αναλυσαμε στην προιγουμενη σελιδα 14.

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΓΩΓ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΩς ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟ ΜΙΧΑΗΛ ΕΚ ΚΥΠΡΟΥ, ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΟΧΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑΤΗ..
ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΟΤΙ ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ = ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ, Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ..

σωστο ειναι αυτο, αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενο, καθως λεει το λογο που λαμβανει χωρα μονο του Αρμαγεδων, ενω ο Γωγ Μαγωγ εχει διαφορετικο λογο.
παρολα αυτα, και οι 2 αυτοι, στην πραγματικοτητα ειναι ενας πολεμος.
ο πολεμος Γωγ Μαγωγ και ο πολεμος Αρμαγεδων, εχουν την ιδια ακριβως αρχη, και το ιδιο ακριβως τελος.
για αυτο και ολοι οι Θεολογοι και οι Πατερες τον θεωρουν ΤΟΝ εναν "πολεμο"
για αυτο και ο Ιωαννης, ητε αναφερεται στον Γωγ Μαγωγ, ητε στον Αρμαγεδων, παντα βαζει την λεξη "ΤΟΝ" πολεμο, οπου μας δινει να καταλαβουμε οτι ειναι ενας συγκεκριμενος πολεμος με μια ομως μικρη διαφορα την οποια θα δουμε αναλυτικα παρακατω

παραθετω αυτα που ηδη εχουμε γραψει εδω, εξολοκληρου τι ειναι ο πολεμος Γωγ Μαγωγ, τι ειναι ο Αρμαγεδων.

7 Και όταν τελεσθή τα χίλια έτη, λυθήσεται ο σατανάς εκ της φυλακής αυτού,
8 και εξελεύσεται πλανήσαι τα έθνη τα εν ταις τέσσαρσι γωνίαις της γης, τον Γώγ και τον Μαγώγ, συναγαγείν αυτούς εις τον πόλεμον, ων ο αριθμός αυτών ως η άμμος της θαλάσσης.
9 και ανέβησαν επί το πλάτος της γης, και εκύκλευσαν την παρεμβολήν των αγίων και την πόλιν την ηγαπημένην• και κατέβη πυρ εκ του ουρανού από του Θεού και κατέφαγεν αυτούς•
10 και ο διάβολος ο πλανών αυτούς εβλήθη εις την λίμνην του πυρός και του θείου, όπου και το θηρίον και ο ψευδοπροφήτης, και βασανισθήσονται ημέρας και νυκτός εις τους αιώνας των αιώνων.

λοιπον, καταρχας, οποιαδηποτε συνδεση και να προσπαθησουν να κανουν σε σχεση με 3ο παγκοσμιο πολεμο και Γωγ-Μαγωγ, ειναι παντελως ακυρο σε σχεση με την Αποκαλυψη.
εδω, παρατηρουμε κατι που ξεκαθαριζει τα παντα περι τουτου. ο πολεμος αυτος, γινεται την εποχη λυσιματος του σατανα, δηλαδη της εποχης του αντιχριστου και του ψευδοπροφητη!! με το τελος του πολεμου γωγ-μαγωγ μας ξεκαθαριζει το τι γινεται..

και ο διάβολος ο πλανών αυτούς εβλήθη εις την λίμνην του πυρός και του θείου, όπου και το θηρίον και ο ψευδοπροφήτης

οποιαδηποτε συνδεση περι αναλαμπης λοιπον και πολεμου γωγ-μαγωγ, ειναι απλα.. γελοια ? ευγενικα το λεω..

τι ειναι αυτος ο πολεμος ομως? παλι μας το ξεκαθαριζει η ιδια η αποκαλυψη.
ας το δουμε το εδαφιο ξανα, πιο προσεκτικα..

8 και εξελεύσεται πλανήσαι τα έθνη τα εν ταις τέσσαρσι γωνίαις της γης, τον Γώγ και τον Μαγώγ, συναγαγείν αυτούς εις τον πόλεμον, ων ο αριθμός αυτών ως η άμμος της θαλάσσης.
9 και ανέβησαν επί το πλάτος της γης, και εκύκλευσαν την παρεμβολήν των αγίων και την πόλιν την ηγαπημένην

βλεπουμε λοιπον, ο διαβολος να πλαναει την οικουμενη ολοκληρη, εν ταις τέσσαρσι γωνίαις της γης, και να τους μαζευει ολους ωστε ολοι μαζι να πραξουν ενα πραγμα.
τι ειναι αυτο?
και εκύκλευσαν την παρεμβολήν των αγίων και την πόλιν την ηγαπημένην

1) ποιοι ειναι οι αγιοι που κυκλωσε ολοκληρη η γη?
οι Αγιοι ειναι οι Χριστιανοι οι οποιοι δεν ελαβαν το χαραγμα του θηριου ουτε προσκυνησαν αυτον η την εικονα αυτου.

2) ποια ειναι η πολις η ηγαπημενη?
η Εκκλησια

βλεπουμε λοιπον τον διαβολο να πλαναει και να συναγει ολοκληρη την οικουμενη ινα κανουν πολεμο στους Αγιους, στην Εκκλησια του Χριστου.

βλεπουμε λοιπον, τον διωγμο της στρατευομενης Εκκλησιας του Χριστου με το λυσιμο του σατανα.

παμε να το αναλυσουμε λιγο περισσοτερο για πληρη κατανοηση.

ολοι οι πατερες, ονομαζουν τον αντιχριστο Γωγ! ο Γωγ, αντιπροσωπευει ολοκληρη την εννοια του κακου. για αυτο και η προφητεια του ιεζεκιηλ εχει 2 σκελη ερμηνειας. το πρωτο σκελος ειναι η πραγματικη εκβαση του πολεμου, η οποια εγινε ιστορικως, και το δευτερο σκελος ειναι η πνευματικη ερμηνεια.

να σημειωσουμε βεβαια εδω, το εξης αξιοσημειωτο! ειδαμε, οτι η εκβαση του πολεμου του Γωγ, εγινε απο τους σκυθες, και ονομαστηκε η πολις αυτη για την αναμνηση του γεγονοτος, σκυθοπολις! και απο εκει ειναι που θα βγει ο αντιχριστος! απο την σκυθοπολις του ΓΩΓ.

ιδου:

Μεγάλος Αθανάσιος
Ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί από τη Γαλιλαία, όπως και ο Χριστός, καθώς η Γραφή λέει: «ο Δαν είναι ένα λιονταράκι που εξορμάει απ' τη Βασάν». Εδώ πρόκειται για την πόλη της Σκυθόπολης.

ετσι λοιπον, οι πατερες με πνευμα Αγιο, μιλησαν για τον Γωγ ως την εκπροσωπηση του Αντιχριστου, και αυτος ειναι ο λογος που χρησιμοποιει το ονομα αυτο, ο Ιωαννης στην αποκαλυψη!

η πνευματικη ερμηνεια οχι της γης ισραηλ, αλλα του λαου ισραηλ που ειναι η Εκκλησια.

για να κατανοησουμε βεβαια την μεγαλη συνδεση και τον λογο που ο Ιωαννης εβαλε το ονομα Γωγ εκει, θα πρεπει να αναλυσουμε αλλο ενα θεμα, το θεμα του Αρμαγεδωνος.

στην πραγματικοτητα, ο πολεμος του Αρμαγεδονως με τον πολεμο Γωγ-Μαγωγ ταυτιζονται αμεσα στην αποκαλυψη. οποτε για να εχουμε πληρη κατανοηση του πολεμου Γωγ-Μαγωγ, πρεπει να γνωριζουμε και τον πολεμο του Αρμαγεδωνος.

ο πολεμος του Αρμαγεδων, αναφερεται 2 φορες μεσα στην αποκαλυψη, ενω ο Γωγ-Μαγωγ 1. και οι 2 πολεμοι τελειωνουν ταυτοχρονα, ενω και οι 2 πολεμοι γινονται απο τον αντιχριστο, τον ψευδοπροφητη, και τον σατανα.

παμε να το δουμε λιγο πιο αναλυτικα.

η πρωτη φορα που εμφανιζεται ο πολεμος του Αρμαγεδων ειναι στην 6η φιαλη.

Και ο έκτος έχυσε τη φιάλη του πάνω στον ποταμό το μεγάλο, τον Ευφράτη: και ξεράθηκε το νερό του, για να ετοιμαστεί η οδός των βασιλιάδων που είναι από την ανατολή του ήλιου. 13 Και είδα να βγαίνουν από το στόμα του δράκου και από το στόμα του θηρίου και από το στόμα του ψευδοπροφήτη τρία πνεύματα ακάθαρτα σαν βάτραχοι. 14 Είναι δηλαδή πνεύματα δαιμονίων που κάνουν θαυματουργικά σημεία, τα οποία εκπορεύονται πάνω στους βασιλιάδες της οικουμένης όλης, για να τους συνάξουν στον πόλεμο της ημέρας της μεγάλης του Θεού του Παντοκράτορα. 15 – «Ιδού, έρχομαι σαν κλέφτης. Μακάριος αυτός που αγρυπνεί και διατηρεί τα ρούχα του, για να μην περπατά γυμνός και βλέπουν την ασχήμια του». – 16 Και τους σύναξε στον τόπο που καλείται εβραϊκά Αρμαγεδών.

καταρχας, θελω να πω, πως ενα απο τα σημεια που μας "αναγκαζει" ο Ιωαννης να δουμε τον πολεμο Γωγ Μαγωγ και Αρμαγεδων, ειναι πως οταν αναφερεται ο Ιωαννης σε καποιον απο αυτους τους πολεμους, τοτε βαζει το ΤΟΝ πολεμο. που σημαινει τον 1, τον ιδιο πολεμο!

παμε να δουμε τωρα τι μας λεει το εδαφιο αυτο.

μας δειχνει ο Ιωαννης, εναν Αγγελο να ριχνει την φιαλη του στον Μεγα ποταμο, τον Ευρφατη, ωστε να προκαλεσει την ξηρανση αυτου.
τι αραγε να σημαινει αυτο?
πολλοι εχουν πει, οτι τους κατευει στο μυαλο. ας με συνχωρησετε, αλλα ειναι ετσι ακριβως.
διαβασαμε στον π.παισιο, ο οποιος λεει πως ο αρμαγεδων, ειναι ο 3ος παγκοσμιος πολεμος, η μιλουν για την ξηρανση του ευφρατη με τετοιο τροπο ωστε να πεσασουν απο εκει 200.000.000 κινεζοι, και αλλα τετοια..

καταρχας, οσοι τα λενε αυτα, κανουν το τεραστιο ατοπημα, να συνχεουν τον πολεμο της 6ης σαλπιγγος, με τον πολεμο του αρμαγεδων της 6ης φιαλης. ο μεν πολεμος της 6ης σαλπιγγος ειναι ΠΡΙΝ την ελευση του αντιχριστου, ενω ο δευτερος, της 6ης φιαλης ειναι την εποχη του ιδιου του αντιχριστου, αφου αυτος ειναι που διαπρατει τον πολεμο, οπως θα δουμε παρακατω..
η ξηρανση του ευφρατη ποταμου, συμφωνα με τους πατερες, ειναι συμβολικη. ο "ποταμος" στο αλιγορικο λεξιλογιο της Α. γραφης, ειναι σχεδον παντα "πειρασμος". ετσι λοιπον οι πατερες λενε οτι εδω, τον αντιχριστο ονομαζει "ευφρατη" ο Ιωαννης, και για αυτο τον ονομαζει "Μεγα". με απλα λογια, "Μεγα πειρασμο".

παμε να δουμε τωρα, ποιος κανει τον πολεμο αυτον:

Και είδα να βγαίνουν από το στόμα του δράκου και από το στόμα του θηρίου και από το στόμα του ψευδοπροφήτη τρία πνεύματα ακάθαρτα σαν βάτραχοι.

ωστε βλεπουμε λοιπον ξεκαθαρα, οτι ο πολεμος του αρμαγεδωνος, γινεται απο τον ιδια την σατανικη τριαδα, αντιχριστο-σατανα-ψευδοπροφητη.
και βγαινουν απο το στομα τους πνευματα 3 ακαθαρτα. μας λεει δηλαδη, το ακριβως αντιθετο απο τον Χριστο μας, οτι απο τον στομα του βγαινει ρομφαια διστομος και κοπτερα. που η ρομφαια αυτη, ειναι ο λογος του Χριστου, του Α.Πνευματος. ετσι και εδω, ειναι ο μυαρος λογος του αντιχριστου - σατανα - ψευδοπροφητη, τα οποια ειναι "λογος" δαιμονιων.

σε ποιους ομως απευθηνεχται ο δαιμονικος λογος αυτος?

14 Είναι δηλαδή πνεύματα δαιμονίων που κάνουν θαυματουργικά σημεία, τα οποία εκπορεύονται πάνω στους βασιλιάδες της οικουμένης όλης, για να τους συνάξουν στον πόλεμο της ημέρας της μεγάλης του Θεού του Παντοκράτορα.

εδω, μας δεινει ο Ιωαννης, ολοκληρη την κατανοηση και τον λογο τον οποιο κανουν τον πολεμο αυτο, η σατανικη τριας.
μας λεει λοιπον, οτι ο "λογος" τους, εκπορευεται στους βασιλεις της οικουμενης ολης κανοντας τεραστια θαυματα εμπρος των βασιλεων αυτων.
1) γιατι ομως πανε σε ολοκληρη την οικουμενη?
για να συναξουν τους βασιλεις αυτους, ΣΤΟΝ πολεμο, της μεγαλης ημερας του Θεου του παντοκρατωρος!

2)και ποια ειναι η ημερα αυτη?
η Δευτερα Παρουσια !!

«Ιδού, έρχομαι σαν κλέφτης. Μακάριος αυτός που αγρυπνεί και διατηρεί τα ρούχα του, για να μην περπατά γυμνός και βλέπουν την ασχήμια του».

αυτη ειναι φραση που χρησιμοποιει ο Χριστος, για δηλωσει τον ερχομο του στην ενδοξη Δευτερα εκευση Του.
ο πολεμος αυτος αφορα, την ημερα της Δευτερας Παρουσιας του Χριστου.

16 Και τους σύναξε στον τόπο που καλείται εβραϊκά Αρμαγεδών.

το "αρμαγεδων" συμφωνα με τους πατερες, ερμηνευεται ως "διακοπη" η "διακοπτομενη"¨. και βεβαιως ειναι ετσι, αφου παρακατω θα δουμε και την εκβαση του πολεμου αυτου, αλλα και το αποτελεσμα του, που ειναι η δευτερα ελευση του Χριστου Κριτου πλεον.
Αρμαγεδδων ειναι συνθετη λεξη εβραικη και σημαινει ορος της Μαγεδων. ΑΡ=Ορος.
στο ακρο της πεδιαδας Εσδριλον. πιθανοτατα να ηταν στους προποδες του Καρμηλου ορους. Στην πεδιαδα αυτη, κατα το παρελθον εχουν γινει βιβλικες μαχες των εβραιων τοσο ενδοξες, οσο και αδοξες. Σε αυτην την πεδιαδα παλι, ο προφητης Ηλιας κατεσφαξε τους «ιερεις» του βααλ. οπως και επισης εγινε η μαχη των χανανεων οπου ο Βαρακ και η Δεβορα τους κατενικησαν. επισης ο Γεδεων κατετροπωσε τους Μαδιανητες. Στον ιδιο τοπο, φωνευθηκε ο Σαουλ απο τους Φιλιστεους. Ο Ιωσηας ο βασιλευς του Ιουδα κατενικηθη και εφονευθη απο τον Φαραω Νεχω. ο τοπος αυτος λοιπον, λογο των αιματηρων συγκρουσεων, τοσο ενδοξων οσο και αδοξων, εγινε θρυλικος τοπος στην εθνικη ιστορια των εβραιων. αυτον λοιπον τον τοπο, τον Αρμαγεδων,τωρα, οραματιζεται ο Ιωαννης.

με απλα λογια λοιπον, βλεπουμε τον αντιχριστο, τον ψευδοπροφητη, και τον σατανα, να ποιουν σημεια και τερατα, ενωπιων των βασιλεων ολοκληρης της οικουμενης, ωστε να τους πεισουν, και να τους συναγαγουν εις τον τοπο του αρμαγεδωνος.
ολοι μαζι λοιπον, συνηγμενοι, ενωμενη ολοκληρη η οικουμενη, για να ποιησουν πολεμο που αραγε?

αυτο μας απαντατε στο 19 κεφαλαιο της αποκαλυψεως οπου ειναι και η 2η εμφανιση του πολεμου του αρμαγεδωνος, και μας δειχνει, τοσο τον λογο τον οποιο γινεται αυτη η συναξης των βασιλεων της οικουμενης ολης, οσο την εκβαση του πολεμου, αλλα και το αποτελεσμα του.

παμε να δουμε...

11 Και είδα τον ουρανό ανοιγμένο, και ιδού ίππος λευκός και αυτός που κάθεται πάνω του καλείται “Πιστός και Αληθινός”, και με δικαιοσύνη κρίνει και πολεμά. 12 Και οι οφθαλμοί του είναι σαν πύρινη φλόγα, και πάνω στο κεφάλι του διαδήματα πολλά, έχοντας όνομα γραμμένο που κανείς δεν ξέρει παρά μόνο αυτός. 13 Και είναι ντυμένος με ρούχο βαμμένο σε αίμα, και έχει καλεστεί το όνομά του “Ο Λόγος του Θεού”. 14 Και τα στρατεύματα που είναι στον ουρανό τον ακολουθούσαν πάνω σε ίππους λευκούς, ντυμένοι με εκλεκτό λινό λευκό, καθαρό. 15 Και από το στόμα του εκπορεύεται ρομφαία κοφτερή, για να πατάξει με αυτήν τα έθνη, και αυτός θα τους ποιμάνει με ράβδο σιδερένια. Και αυτός πατά το πατητήρι του θυμωμένου κρασιού της οργής του Θεού του Παντοκράτορα. 16 Και έχει πάνω στο ρούχο του και πάνω στο μηρό του ένα όνομα γραμμένο: “Βασιλιάς βασιλιάδων και Κύριος κυρίων”. 17 Και είδα έναν άγγελο να έχει σταθεί στον ήλιο και έκραξε με φωνή μεγάλη, λέγοντας σε όλα τα όρνια που πετούν στα μεσούρανα: «Ελάτε, συναχτείτε στο δείπνο το μεγάλο του Θεού, 18 για να φάτε σάρκες βασιλιάδων και σάρκες χιλίαρχων και σάρκες ισχυρών και σάρκες ίππων και αυτών που κάθονται πάνω τους και σάρκες όλων, ελεύθερων και δούλων και μικρών και μεγάλων». 19 Και είδα το θηρίο και τους βασιλιάδες της γης και τα στρατεύματά τους συναγμένα, για να κάνουν τον πόλεμο με αυτόν που κάθεται πάνω στον ίππο και με το στράτευμά του. 20 Και πιάστηκε το θηρίο και μαζί του ο ψευδοπροφήτης που έκανε τα θαυματουργικά σημεία μπροστά του, με τα οποία πλάνησε εκείνους που έλαβαν το χάραγμα του θηρίου και εκείνους που προσκυνούν την εικόνα του. ζωντανοί ρίχτηκαν οι δύο στη λίμνη της φωτιάς που καίγεται με θειάφι. 21 Και οι λοιποί σκοτώθηκαν με τη ρομφαία αυτού που κάθεται πάνω στον ίππο, η οποία εξήλθε από το στόμα του, και όλα τα όρνια χόρτασαν από τις σάρκες τους.

13 Και είναι ντυμένος με ρούχο βαμμένο σε αίμα, και έχει καλεστεί το όνομά του “Ο Λόγος του Θεού”. 14 Και τα στρατεύματα που είναι στον ουρανό τον ακολουθούσαν πάνω σε ίππους λευκούς, ντυμένοι με εκλεκτό λινό λευκό, καθαρό. 15 Και από το στόμα του εκπορεύεται ρομφαία κοφτερή, για να πατάξει με αυτήν τα έθνη, και αυτός θα τους ποιμάνει με ράβδο σιδερένια.

βλεπουμε λοιπον τον Χριστο να ερχεται στην γη απο τους ανεωγμενους ουρανους πλεον, κατα την Δευτερα Ελευση Του, με τα στρατευματα Του, τα Αγια ταγματα των Αγιων Αγγελων.

17 Και είδα έναν άγγελο να έχει σταθεί στον ήλιο και έκραξε με φωνή μεγάλη, λέγοντας σε όλα τα όρνια που πετούν στα μεσούρανα: «Ελάτε, συναχτείτε στο δείπνο το μεγάλο του Θεού, 18 για να φάτε σάρκες βασιλιάδων και σάρκες χιλίαρχων και σάρκες ισχυρών και σάρκες ίππων και αυτών που κάθονται πάνω τους και σάρκες όλων, ελεύθερων και δούλων και μικρών και μεγάλων».

εντολη λοιπον του Θεου, να φανε τα ορνεα της γης, τις σαρκες ολων! ποιων ολων? ολων οσων ηταν στην εκβαση του πολεμου μονο?
οχι ! ολων των ανθρωπων της γης οι οποιοι ελαβαν το χαραγμα του θηριου, και προσκυνησαν την εικονα αυτου. και αυτο, μας το δειχνει ο Χριστος, αφου χρησιμοποιει την ιδια φραση που χρησιμοποιησε για αυτους που θα λαβουν το χαραγμα του μυαρου αντιχριστου.

Και κάνει σ’ όλους, στους μικρούς και στους μεγάλους, και στους πλούσιους και στους φτωχούς, και στους ελεύθερους και στους δούλους, να δώσουν σ’ αυτούς χάραγμα

και τωρα, μας δειχνει τον λογο τον οποιο ειναι ολα αυτα τα στρατευματα συνειγμενα στον τοπο του αρμαγεδωνος.

19 Και είδα το θηρίο και τους βασιλιάδες της γης και τα στρατεύματά τους συναγμένα, για να κάνουν τον πόλεμο με αυτόν που κάθεται πάνω στον ίππο και με το στράτευμά του.

αυτος ειναι λοιπον ο λογος που συνηχθησαν τα στρατευματα της οικουμενης ολης στον τοπο του αρμαγεδωνος. για να κανουν πολεμο στον ιδιο τον Χριστο και στο στρατευμα Αυτου, την ημερα της Δευτερας Παρουσιας Του !
πως νοητε ομως αυτος ο πολεμος? θα πετανε δηλαδη βομβες και ρουκετες στον Χριστο και τους Αγγελους?
προφανως και οχι..
θα προσπαθησουν ομως, αφου ετσι θα τους εχει πεισει ο σατανας , ο αντιχριστος και ο ψευδοπροφητης, να αντισταθουν στον ιδιο τον Χριστο, στην ενδοξη Δευτερα Παρουσια Του.

και τωρα, μας δειχνει ο Ιωαννης και το αποτελεσμα του πολεμου αυτου

20 Και πιάστηκε το θηρίο και μαζί του ο ψευδοπροφήτης που έκανε τα θαυματουργικά σημεία μπροστά του, με τα οποία πλάνησε εκείνους που έλαβαν το χάραγμα του θηρίου και εκείνους που προσκυνούν την εικόνα του. ζωντανοί ρίχτηκαν οι δύο στη λίμνη της φωτιάς που καίγεται με θειάφι. 21 Και οι λοιποί σκοτώθηκαν με τη ρομφαία αυτού που κάθεται πάνω στον ίππο, η οποία εξήλθε από το στόμα του, και όλα τα όρνια χόρτασαν από τις σάρκες τους.

το αποτελεσμα της εκβασης, ειναι το πιασιμο της σατανικης- μοιαρης τριαδος και το ριξιμο τους στο πυρ της κολασεως.

η ερωτηση που θα κανουν οι πιο πολλοι, ειναι η εξης.

γιατι ομως λεει οτι πιανοντε ο αντιχριστος και ο ψευδοπροφητης, και δεν λεει το διαβολο, ενω στο επομενο ακριβως κεφαλαιο, βλεπουμε τον διαβολο να κανει τον πολεμο γωγ-μαγωγ και να πιανεται παλι απο τον Χριστο?

ο πολεμος του αρμαγεδωνος και ο πολεμος γωγ και μαγωγ, ειναι Ο πολεμος. για αυτο οπως ειπαμε, θα δουμε τον Ιωαννη να να βαζει την λεξη "ΤΟΝ πολεμο" πριν απο τους 2 αυτους πολεμους, για να τονισει και να καταδειξει την μοναδικοτητα της εκβασης του πολεμου.

ξεκινανε ακριβως την ιδια στιγμη, και τελειωνουν ακριβως την ιδια στιγμη, με την ελευση του Χριστου ως Μεγας Κριτης.
ο πολεμος γωγ-μαγωγ ειναι ο πολεμος εναντιων της στρατευομενης εκκλησιας του Χριστου, δηλαδη ο διογμος της Εκκλησιας,
ενω ο πολεμος του αρμαγεδωνος, ειναι ο πολεμος της οικουμενης ολης εναντιων του ιδιου του Χριστου εν τη δευτερα ελευση του.
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 9:02 am

xristoforos έγραψε:Σφράγισμα - 666 - Σελίδα 8 EloraI
raimon
raimon

xristoforos έγραψε:»Ἀκόµη καί ἄν δεχθῆ νά σφραγισθῆ κανείς ἀπό ἀδικαιολόγητη ἄγνοια ἤ ἀδι-
αφορία, πάλι χάνει τήν θεία χάρι καί δέχεται δαιµονική ἐνέργεια».

ΠΑΤΗΡ ΠΑΙΣΙΟΣ
raimon
raimon

vas019 έγραψε:Σαροτε, η θεση μου εινια γνωστη και σε πληρη συμφωνια με το βιβλιο το Δωρεαν Βιβλιο του ΠΑτερ..

Δεν θα μιλησω αλλο με ΓΟΧ, διοτι ως επιτο πλειστον εξ ορισμου ειναι σε πλανη, νομιζοντας οτι κατεχουν την απολυτη αληθεια...ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΘΑ ...ΚΟΛΑΣΤΟΥΝ
Εδω ενας απο τους γνωστοτερους ηγετικους ΓΟΧ, ο ΑΡΗΣ , εμαθα οτι αρνηθηκε να μου δωσει στοιχεια οτι η Σκυθοπολη εινια το Λονδινο, για να μην υποστηριξω την "πλανη" μου, (που φυσικα ΑΕΡΟΛΟΓΕΙ οπως συνηθως ολοι οι ΓΟΧ , κρινει χωρις να εχει καν καταλαβει τα κριτηρια κτλ..( , και αυτο για να μην του χαλασει το παραμυθι που εχει στο κεφαλακι του, οτι καθως διαβαζε την παλαια Διαθηκη, του ηρθε η Θεια επιφωτηση και βρηκε το ονομα του αντιχριστου, το οποιο νομιζει οτι θα ειναι και ελληνικης καταγωγης βασιλικου αιματος ...

ΟΤΑΝ Η ΠΛΑΝΗ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΓΟΧ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ Evil or Very Mad ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ..
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 9:03 am

xristoforos έγραψε:θα ειναι και ελληνικης καταγωγης βασιλικου αιματος

BAΣΙΛΗ.....KANEI KOMMA O NONOΣ ΤΟΥ ΟΥΙΛΛΙΑΜ !!!!!!
κατι σημαινει αυτο !!!!!
raimon
raimon

xristoforos έγραψε:θα ειναι και ελληνικης καταγωγης βασιλικου αιματος

BAΣΙΛΗ.....KANEI KOMMA O NONOΣ ΤΟΥ ΟΥΙΛΛΙΑΜ !!!!!!
κατι σημαινει αυτο !!!!!

Όχι ο Κωνσταντίνος, αλλά ένας από τους γιούς του θα κάνει κόμμα, και δεν νομίζω να σημαίνει τίποτα αυτό, θα έχει την μοίρα που είχαν και τα υπόλοιπα κόμματα, θα είναι μια αποτυχία και αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι πρέπει να αποτύχουν οι πάντες και τα πάντα πριν ανέβει στην εξουσία ο αντίχριστος, τα κόμματα στην Ελλάδα τελείωσαν, μένει να έλθει ακόμα άλλο ένα κόμμα από την βασιλική οικογένεια, γιατί στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα νοσταλγοί του βασιλιά, γιαυτό θα δημιουργηθεί και από αυτούς ένα κόμμα το οποίο βέβαια θα έχει τα ίδια δραματικά αποτελέσματα των άλλων.
raimon
raimon

vas019 έγραψε:Ναι αλλα σημαινει εμπλοκη με την εξουσια, δειχνει επιθυμια εξουσιας της ελληνικης βασιλικης οικογενειας, που σημειωτέον συντηρηται τοσα χρονια απο το βασιλειο της Βρετανιας..

Ας μην ξεχναμε και την προφητεια με τους 10 Βασιλεις αλλα και την πολιτεια του πλατωνα, οπου οι βασιλιαδες γινονται με ψηφοφορια δεκτοι απο τον λαο..

Επισης σαν κομμα μπορει να μην μπει στην βουλη, αλλα εαν ειναι στην πολιτικη σκηνη και γινει καμια χοντρη κριση του στυλ δεν εχουμε να φαμε, τοτε οι διασυνδεσεις με το βασιλειο της αγγλιας θα μετρησει για την σωτηρια μας ...
Αλλωστε σε καθε χωρα , χρειαζεται ενας "αντιχριστος" αρχοντας - κυβερνητης που λογοδοτει στον αρχηγο, οπως στο ρωμαικο βασιλειο που λογοδοτουσαν στον καισαρα οι τοπικοι κυβερνητες ..
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 9:04 am

Έτσι όπως το έθεσες vas λογικό ακούγετε, ας περιμένουμε και θα δούμε πως θα εξελιχθεί.
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 9:04 am

xristoforos έγραψε:Το τατουάζ είναι το μήνυμα
28 Σεπτεμβρίου 2012 08:46
Τα διαφημιστικά τατουάζ γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στις αρχές του 2000 όταν οι εταιρείες του διαδικτύου ανθούσαν και αναζητούσαν εντυπωσιακούς και πρωτότυπους τρόπους για να επικοινωνήσουν την παρουσία τους. Τότε λεφτά υπήρχαν -και μάλιστα πολλά- και κάποιες από αυτές τις νεόκοπες επιχειρήσεις αποφάσισαν να χτυπήσουν το λογότυπό τους με τατουάζ στο σώμα κάποιων τολμηρών.

Όπως γίνεται πάντα με το νόμο της προσφοράς και της ζήτησης, βρέθηκαν αρκετοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των εταιρειών πουλώντας ουσιαστικά διαφημιστικό χώρο πάνω στο σώμα τους. Τα τατουάζ με τις διευθύνσεις των ιστοσελίδων χτυπήθηκαν σε μέτωπα, χέρια και πλάτες. Και η αμοιβή; Η πρώτη διαφήμιση του είδους χτυπήθηκε το 2003 στην πλάτη ενός άντρα από το Ιλινόις των ΗΠΑ, ο οποίος πληρώθηκε με 7.000 δολάρια και δεσμεύτηκε ότι θα το άφηνε εκεί τουλάχιστον για πέντε χρόνια. Η εταιρεία έκλεισε, αλλά 20 χρόνια μετά το τατουάζ παραμένει.

Υπήρξαν όμως και περιπτώσεις ανθρώπων που το έκαναν κανονικό επάγγελμα. Όπως ο Joe Tamargo,ο οποίος έχει επάνω τα τατουάζ 15 διαφορετικών ιστοσελίδων κερδίζοντας περισσότερα από 200.000 δολάρια. Σήμερα οι περισσότερες από αυτές τις εταιρείες έχουν βάλει λουκέτο, τα τατουάζ όμως έχουν μείνει για να θυμίζουν άλλη μια μόδα που έκλεισε άδοξα τον κύκλο της

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΛΕΙΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗΣ...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΟ....ΧΑΡΑΓΜΑ-ΤΑΤΟΥΑΖ !!!!

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΑΥΤΗ...
Ε ΘΑ ΠΟΥΝΕ....''ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ..ΑΣ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΜΑΣ...ΣΙΓΑ ΜΩΡΕ...''
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 9:05 am

«Θα σε βρούμε». Ανατριχιαστική διαφήμιση της Nestlé που χρησιμοποιεί τσιπ εντοπισμού για να βρει τον νικητή διαγωνισμού
Σφράγισμα - 666 - Σελίδα 8 Nestlwewillfindyoustill

Σε μια διαφήμιση για το νέο διαγωνισμό στις σοκολάτες Kit Kat της Nestlé δίνεται με τρόπο… διασκεδαστικό η εικόνα ενός αστυνομικού κράτους ‘Μεγάλου Αδελφού’ που παρακολουθεί όλους τους ‘υπηκόους’ του με δορυφόρο. Ο τίτλος του διαγωνισμού είναι «Θα σε βρούμε» (“We Will Find You”) και δείχνει να έχει τοποθετηθεί ένα τσιπ παρακολούθησης στο εσωτερικό της σοκολάτας που "κερδίζει", επιτρέποντας στους υπεύθυνους στα κεντρικά γραφεία της Nestlé την παρακολούθηση του ‘νικητή’ μέσω δορυφόρου και την αποστολή ειδικής ομάδας που θα βρει τον νικητή και θα του δώσει το βραβείο του.

Η τηλεοπτική διαφήμιση αναφέρει:

"Η σοκολάτα θα είναι εξοπλισμένη με μια συσκευή σηματοδότησης GPS. Όταν ενεργοποιηθεί, θα δίνει ένα σήμα στο διάστημα μέσω δορυφόρου και θα επιστρέφει στη γη. Αυτό θα ειδοποιεί ένα μυστικό δωμάτιο ελέγχου που θα βρίσκεται μια ομάδα άρτια εκπαιδευμένων ατόμων. Θα επιβιβαστούν στο ελικόπτερο, θα βρουν την ειδική σοκολάτα και θα δώσουν στον νικητή 10.000 λίρες. "

Δείτε τη διαφήμιση:

Έτσι, για να το συνοψίσουμε, οι νικητές του διαγωνισμού παρακολουθούνται και εντοπίζονται από μια ειδική ομάδα S.W.A.T. που τους «συλλαμβάνει» σαν να είναι τρομοκράτες ή εχθροί του κράτους. Ωστόσο, η ομάδα αυτή αντί να τους μπαγλαρώσει και να τους πετάξει σε καμία απόρρητη φυλακή, τους δίνει £ 10.000. Βλέπετε πώς ένα αστυνομικό κράτος μπορεί να είναι… διασκεδαστικό; Φιλικά άτομα που πηδούν από το ελικόπτερο και σας δίνουν χρήματα! Τέλεια! ... Έως ότου θα χρησιμοποιήσουν τις ίδιες τεχνικές για να μπαγλαρώσουν τους «αντιφρονούντες» της Νέας Τάξης και να τους στείλουν σε απόρρητες φυλακές.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
raimon
raimon

Σελίδα 8 από 28 Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 28  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης