ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Σφράγισμα - 666

+4
FirstLast
jm_ac_2018
xristoforos
raimon
8 απαντήσεις

Σελίδα 18 από 28 Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Σφράγισμα - 666 - Σελίδα 18 Empty Απ: Σφράγισμα - 666

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 10:42 am

xristoforos έγραψε:ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ?
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ...ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ..ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΛΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ..ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ !!
ΑΠΛΑ ΕΠΑΘΕ ΠΛΑΚΑ..ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ....ΧΩΡΙΣ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ
raimon
raimon

Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 10:42 am

Γιώργος έγραψε:
παλι κανεις το ιδιο λαθος.

για ποιες μορφες χαραγματος μιλας? ειπαμε οτι χαραγμα ειναι το 666.

ητε δεχτεις το 666 πριν την εμφανιση του αντιχριστου, ητε μετα απο αυτην, το 666 το δεχτηκες. δηλαδη, το χαραγμα το δεχτηκες.
για ποιες μορφες λοιπον μιλας?

ητε δεχτεις να γινεις ενας 666 αριθμος πριν την εμφανιση του αντιχριστου, ητε δεχτεις μετα απο αυτην ποια η διαφορα?
το χαραγμα δεχτηκες και πριν,
το χαραγμα δεχτηκες και μετα

Δεν ξεκαθαρίζεις όμως τι θα πει ''αποδέχομαι το 666''!ΠΟΥ το αποδέχομαι έχει σημασία....Για παράδειγμα,αν ψωνίσω ένα κρουασάν και αυτό έχει πάνω του το 666,αποδέχομαι αυτό το κρουασάν με το 666 επάνω του!Και αυτό αποδοχή είναι!Ποια ή διαφορά;
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 10:43 am

sarotos έγραψε:βασιλη,

βασιλη, για να τελειωνουμε..

επειδη εισαι απεριγραπτης διαστρεβλωσης ατομο (μην ξανακανεις EDIT χριστοφορε, αλλιως να κανεις και τα λογια του βασιλη), θα κανουμε δημοσιως το εξης.

σε προκαλω λοιπον σε στοιχημα

οποιος χασει το στοιχημα, θα κατσει να γραψει απο 100 φορες σε μια σελιδα, τα παρακατω λογια, σε οποια φορουμ επιθυμει ο νικητης.

"ΕΙΜΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗΣ, ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ"

το στοιχημα λοιπον θα ειναι το εξης:

εγω λεω οτι ο ΑΦΜ πριν το 99 δεν προσδιοριζε το προσωπο του κατοχου ,οπως γινεται απο το 99 και μετα, αλλα το εγγραφο.
επισης, εγω λεω οτι ο ΑΦΜ αλλαζε πριν απο το 99, ενω απο το 99 και επειτα που εφαρμοστηκε ο νομος του 98, ο ΑΦΜ μετατραπηκε σε αμεταβλητο αριθμο.

περιμενω λοιπον την αποδοχη η οχι του στοιχηματος..

ετσι λοιπον θα παραθεσω εδω, ολα τα στοιχεια που χρειαζονται..
δεν θα σου χρειαζοταν αυτο βασιλη, με καποια τηλεφωνα σε μερικους λογιστες η φοροτεχνιτες δεν θα γινοταν ολη αυτη η φασαρια, θα σου εξηγουσαν.
τωρα ομως, με ολα αυτα που ειπες και εκανες, αυτος ο τροπος σου χρειαζεται..
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 10:44 am

xristoforos έγραψε:
Γιώργος έγραψε:

ητε δεχτεις το 666 πριν την εμφανιση του αντιχριστου, ητε μετα απο αυτην, το 666 το δεχτηκες. δηλαδη, το χαραγμα το δεχτηκες.

ητε δεχτεις να γινεις ενας 666 αριθμος πριν την εμφανιση του αντιχριστου, ητε δεχτεις μετα απο αυτην ποια η διαφορα?

Δεν ξεκαθαρίζεις όμως τι θα πει ''αποδέχομαι το 666''!ΠΟΥ το αποδέχομαι έχει σημασία....Για παράδειγμα,αν ψωνίσω ένα κρουασάν και αυτό έχει πάνω του το 666,αποδέχομαι αυτό το κρουασάν με το 666 επάνω του!Και αυτό αποδοχή είναι!Ποια ή διαφορά;

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ..ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΩΛΟΘΥΤΑ
ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕ ΤΑ ΕΙΔΩΛΟΘΥΤΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ?
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 10:44 am

sarotos έγραψε:
Γιώργος έγραψε:

η διαφορα ειναι οτι ΑΥΤΟ ειναι χαραγμενο, διοτι ΑΥΤΟ ειναι ενας 666 αριθμος.

αν τωρα ο ΑΜΚΑ λειτουργει με το 666,

τοτε ΕΣΥ εισαι χαραγμενος, διοτι ΕΣΥ εχεις γινει ενας 666 αριθμος.

αυτη ειναι και η τεραστια διαφορα.
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 10:45 am

Γιώργος έγραψε:Ναι,το έχω διαβάσει....Λέει οτι δεν πειράζει που τα προιόντα είναι χαραγμένα,αρκεί αυτό να μην περάσει στον άνθρωπο....Με την λογική όμως του Παναγιώτη,πρέπει και τα προιόντα να τα απορρίπτουμε,διότι έχουν πάνω τους το 666,αρα ''αποδεχόμενοι'' ένα προιόν με το 666 πάνω του,''αποδεχόμαστε'' και το 666.......
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 10:45 am

Γιώργος έγραψε:

Δεν έχω γίνει 666 αριθμός,ο Αριθμός Μητρώου μου έχει γίνει ένας 666 αριθμός!Θα την καταλάβεις την διαφορά;;;
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Σαβ Απρ 13, 2013 10:46 am

vas019 έγραψε:
Το θρασος της διαστροφης σου ξεπερναει καθε οριο ομως ..
ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...ΕΣΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ...ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ , ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ...

Ο ΑΦΜ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ...ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ..
ΑΚΥΡΗ ΟΛΗ Η ΘΕΩΡΕΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΖΑΚΗ ΠΕΡΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ...

λεει ο σαραντης σαραντος, οτι αντι του ΕΚΑΜ (οπου ο ΕΚΑΜ σημαινει Ενιαίος Κωδικός Άριθμός Μητρώου), εφαρμοστηκε ο ΑΦΜ.
ο ΕΚΑΜ, ψηφιστηκε το 86.
ο ΑΦΜ υπηρχε ΠΡΙΝ απο το 86.

ο ΕΚΑΜ ομως, θα ηταν αριθμος προσωπου. κατι που ο ΑΦΜ τοτε ΔΕΝ ηταν.
τελικα, με τις πολλες καταγγελιες των πολιτων, ο ΕΚΑΜ μετατραπηκε.
ετσι, εφαρμοστηκε ο ΑΦΜ αντι του ΕΚΑΜ ως αριθμος προσωπου οπου και χαρακτηριζει δια βιου τον ανθρωπο.

εαν ο ΑΦΜ ηταν αριθμος προσωπου, τοτε ο σαραντης δεν θα ελεγε " Ἐφαρμόσθηκε ὅμως ὁ Α.Φ.Μ. (αντι του ΕΚΑΜ), ἕνας ἀριθμός πού χαρακτηρίζει διά βίου τόν πολίτη"

ΤΟ ΤΟΙ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο Π.ΣΑΡΑΝΤΟΣ , ΕΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΤΗΜΑΤΑ...

Ο ΑΦΜ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΦΜ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΜ ΑΡΙΘΜΟ ΝΟΜΙΚΟΥ Η ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ..ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΦΜ ΕΝΩ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.

ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Ο ΑΜΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.

ΕΙΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ...
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΑΝΟΜΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ..
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ Π.ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ...
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ ..ΕΑΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΕΥΤΥ ΦΑΣΜΑ ΝΑ
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΝΑΙ ...ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΗΣ Η ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΤΛ, ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ Η ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ, ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ ...ΑΣ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙ ΚΑΙ Ο Π.ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ..Η ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΒΑΘΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ .
ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΜΩ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΜ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΥΣ Η ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ..
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΟΧΙ Ο Π.ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΛΑΛ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ..ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ...

ΕΙΠΑ
ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΣ ΕΣΥ, ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΑ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΗ ΤΗΣ ..ΟΠΟΤΕ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙΣ ΨΕΥΤΗ ...
ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ
μπορεις να μας το δειξεις που το ειπες αυτο? ? ?

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙς ΟΤΙ ΕΨΑΞΕΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΕΣ ...
ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΚΑΝΑΡΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ...

μπορεις να μας πεις τον λογο που η καρτα πολιτη ειναι αραβωνας με το χαραγμα?
Ειπα οτι συμφωνω , δεν ειπα οτι πρεπει να εξηγησω εδω και τωρα τα χιλιοειπωμενα απο πολλους ..Στην τελικη οι εξηγησεις υπαρχουν στο γνωστο μπλογκ του κ.Σταθη, πηγαινε και διαβασε ..
Κραταω λοιπον την δηλωση για να σου δειξω οτι δεν ειναι χαραγμα η καρτα αλλα προετοιμασια αρα "αρραβωνας" ..απλα πραγματα ..
Αυτος ειναι και ο λογος αντιστασης, το αναχωμα στις υποδομες ολοκληρωτισμου και καταχρησης , οχι η αποφυγη χαραγματος ..

ναι, οκ, για να παρεις τα φαρμακα σου, τα παιρνεις αναγνωριζομενος ως αριθμος, και παρολα αυτα, δεν υφισταται..

οταν η λογικη χανεται στο νου του ανθρωπου, τι μπορεις αραγε υστερα να πεις..

Η λογικη τεινει να χαθει απο εσενα νεαρε μου αντρα..
Εξηγησα πιο πισω τα περι ταυτοποισης και αριθμου και της μη πνευματικης συνεπειας για αυτο τον λογο...αλλα παλι τα δικα σου για να πολυλογεις ..
Ορθοδοξη αναλυση στα περι ταυτοποιησης...
Αληθεια καταλαβες οτι ο Χριστος ηταν γραμενος στα μητρωα η οχι?
Πως ξερεις οτι δεν ειχε καρτα εποχης με αριθμο απανω?
Το θα πεις οτι ηταν αριθμος εγραφου? Και πως ξερεις οτι ο αριθμος εγραφου δεν χρησιμοποιοταν απο τον υπαλληλο να πιστοποιηση την εγραφη στα μητρωα?

Οτι να ναι λετε , ειλικρινα ...οι καταγραφες και η συναριθμηση ηταν αρχιες πρακτικες ..Ειδες ΑΓΙΟ η ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Να τις καταδικαζει?

ο μονοσ λογος ειναι η τεχνολογικη καταχρηση και συγκεντροση υπερεξουσιων στο οργουελικο πρωτυπο και ελεγχου απο τον αντιχιστο , οχι για την υποβοηθηση της οποιας μονιμης η μη χρησης αριθμου με το προσχημα της ετυμολογιας "αριθμοποιησης¨"..
ΚΑΜΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...
εαν ειχε θα αναφεροταν ο ορος η πραξη στην Αποκαλυψη με τις αλλες ιδιοτητες του χαραγματος ..
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Κυρ Απρ 14, 2013 11:28 am

xristoforos έγραψε:
Γιώργος έγραψε:Ναι,το έχω διαβάσει....Λέει οτι δεν πειράζει που τα προιόντα είναι χαραγμένα,αρκεί αυτό να μην περάσει στον άνθρωπο....Με την λογική όμως του Παναγιώτη,πρέπει και τα προιόντα να τα απορρίπτουμε,διότι έχουν πάνω τους το 666,αρα ''αποδεχόμενοι'' ένα προιόν με το 666 πάνω του,''αποδεχόμαστε'' και το 666.......
KAI TA ZΩΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ 666 ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ...
ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΧΑΡΑΧΤΕΙ? ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ)

ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Ή ΚΟΛΑΣΗ....ΕΝΩ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝΕ...ΑΡΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΑΠΟΔΟΧΗ 'Η ΟΧΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ!
ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ !
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Κυρ Απρ 14, 2013 11:28 am

sarotos έγραψε:
Γιώργος έγραψε:

Δεν έχω γίνει 666 αριθμός,ο Αριθμός Μητρώου μου έχει γίνει ένας 666 αριθμός!Θα την καταλάβεις την διαφορά;;;

αφου ο αριθμος αυτος πρσδιοριζει ΕΣΕΝΑ. οπως το ονομα σου προσδιοριζει ΕΣΕΝΑ.
ετσι, για το κρατος, ΕΙΣΑΙ αυτος ο αριθμος.
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Κυρ Απρ 14, 2013 11:29 am

Γιώργος έγραψε:Δεν είμαι για το κράτος κανένας αριθμός,για το κράτος είμαι ο Γεώργιος Καπετανέας,του Δημητρίου και της Ευαγγελίας!
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Κυρ Απρ 14, 2013 11:29 am

Γιώργος έγραψε:
sarotos έγραψε:καλα γιωργο..

εαν δεν εισαι κανενας αριθμος για το κρατος, και το κρατος σε αναγνωριζει με το ονομα σου, τοτε να πας να κανεις καποια οποιαδηποτε συναλλαγη με αυτο, με το ονομα σου.
και αν την κανεις ποτε σου δινω οτι ζητησεις...

ουτε με εισαγγελικη παραγγελια δεν προκειτε.

Παντού,όπου και να πάω,σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία,μου ζητάνε ταυτότητα,άρα έχουν το όνομά μου,τους το δίνω!Τώρα,αν μπει και το 666 στις ταυτότητες,εκεί αλλάζει το πράγμα!Θα περιμένω την απόφαση της Ιερας Συνόδου για να δω πως θα πορευτώ σε τέτοια περίπτωση.....Για το ΑΜΚΑ όμως έχει αποφανθεί απο το 2009 ότι είναι απλώς ένας χρηστικός αριθμός και κανένας κίνδυνος δεν παραμονέυει για το χριστεπώνυμο πλήρωμα......
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Κυρ Απρ 14, 2013 11:30 am

vas019 έγραψε:
sarotos έγραψε:
βασιλη, για να τελειωνουμε..

σε προκαλω λοιπον σε στοιχημα

.....
το στοιχημα λοιπον θα ειναι το εξης:

εγω λεω οτι ο ΑΦΜ πριν το 99 δεν προσδιοριζε το προσωπο του κατοχου ,οπως γινεται απο το 99 και μετα, αλλα το εγγραφο.

ΣΑΡΩΤΕ , ΜΗΝ ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΙΣ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ...
Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΘΩΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΦΕΚ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΣ...
ΧΑΡΙΣΤΙΚΩΣ ΔΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗς ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΣΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΑΦΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΓΡΑΠΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ Η ΑΝΕΥΡΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΦΕΡΕΙΣ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΣΤΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΕΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ Η Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ Η "ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΙΤΗΣ". ΘΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΗΣΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗς ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ...ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΔΕΝΕ ΧΕΙΣ ΠΡΟΣΚΟΜΗΣΕΙ ΟΤΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΓΛΥΤΩΝΕΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΕΡΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΤΥΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟς ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΗΔΗ...ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ...ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΡΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ...
ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΕΣ ΨΕΥΔΟΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΣ ΓΙΑ ΨΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΟΥ..ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ..

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ...ΕΑΝ ΤΟ ΑΦΜ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΘΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΦΜ ΕΞ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ...ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ Η ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ ΣΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ..Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ...ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΞΙΠΑΙΓΝΙΑ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΤΕ .....

Ο ΛΟΓΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΡΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ...Η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗς ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ...

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΕ ΙΣΟΡΟΠΗΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΑΦΜ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΑΜ...ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ...Η ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ..

επισης, εγω λεω οτι ο ΑΦΜ αλλαζε πριν απο το 99, ενω απο το 99 και επειτα που εφαρμοστηκε ο νομος του 98, ο ΑΦΜ μετατραπηκε σε αμεταβλητο αριθμο.

ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΦΜ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΝ ΑΛΑΖΕ Η ΟΧΙ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ...
ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ Η ΜΗ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Η ΕΓΓΡΑΦΟΥ..
ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΑΥΤΟ..
ΞΑΝΑ ΟΜΩΣ, ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΦΜ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ, ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ , ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΤΛ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ...
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΜ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ..
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΦΜ...ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΦΜ ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΛΑΛ ΣΥΝΕΔΕΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΝΟΜΙΚΟ Η ΦΥΣΙΚΟ..

ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΦΜ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕς ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙς Η ΠΑΡΑΘΥΡΟ..

περιμενω λοιπον την αποδοχη η οχι του στοιχηματος..

ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΩΣ ΕΞΗΓΗΣΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΑΤΥΠΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΘΕΤΕΙ..ΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ...
ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ..
ΦΕΡΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ..

ετσι λοιπον θα παραθεσω εδω, ολα τα στοιχεια που χρειαζονται..
δεν θα σου χρειαζοταν αυτο βασιλη, με καποια τηλεφωνα σε μερικους λογιστες η φοροτεχνιτες δεν θα γινοταν ολη αυτη η φασαρια, θα σου εξηγουσαν.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΩ ΑΝΟΗΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΩ ΑΛΛΟΥ..ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΟ ΧΑΡΤΙ Η ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΠΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .....ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΕΜΑΙΛ , ΠΕΣ ΜΟΥ

τωρα ομως, με ολα αυτα που ειπες και εκανες, αυτος ο τροπος σου χρειαζεται..
ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΔΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ..ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ...Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ..
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Κυρ Απρ 14, 2013 11:32 am

vas019 έγραψε:
sarotos έγραψε:καλα γιωργο..

εαν δεν εισαι κανενας αριθμος για το κρατος, και το κρατος σε αναγνωριζει με το ονομα σου, τοτε να πας να κανεις καποια οποιαδηποτε συναλλαγη με αυτο, με το ονομα σου.
και αν την κανεις ποτε σου δινω οτι ζητησεις...

ουτε με εισαγγελικη παραγγελια δεν προκειτε.

ΣΑΡΩΤΕ , ΑΣΕ ΤΟ ΨΗΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ..

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΝΑ ΠΕΙΣ Η ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ...

ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΣ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΣΣΕΤΑ ..
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Κυρ Απρ 14, 2013 11:32 am

sarotos έγραψε:γιωργο, εαν θελεις να καταλαβεις, καλως, εαν δεν θες, τοτε οτι και να πουμε δεν θα καταλαβεις ποτε.
και ο Χριστος ο ιδιος να κατευει, παλι θα λες διαφορα..

γιωργο, οπου και αν πας για να κανεις συναλλαγη με το κρατος, οπως πχ για να νοσηλευτεις, η να κανεις ιατρικες εξετασεις, η να λαβεις φαρμακα, το μονο που χρειαζονται ειναι ο αριθμος του ΑΜΚΑ σου.
το ονομα σου πλεον ειναι συμπληρωματικο του αριθμου. στην ουσια ειναι παντελως ΑΧΡΗΣΤΟ για το συστημα.
το μονο που χρειαζεται ειναι να δουν οτι ο ΑΜΚΑ ειναι δικος σου. και αυτο το κανουν με 2 τροπους.
1) με ταυτοτητα
2) με το βιβλιαριο οπου περιεχει φωτογραφια.

το μονο που χρειαζονται ειναι να δουν την μουρη σου, για να πιστοποιησουν οτι οντος εισαι ο αριθμος αυτος.
το ονομα σου, ειναι παντελως αχρηστο
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Κυρ Απρ 14, 2013 11:33 am

Γιώργος έγραψε:Το είπες και μόνος σου,για να πιστοποιήσουν οτι είμαι εγώ,ζητάνε ταυτότητα!Η ταυτότητα αποδεικνύει οτι είμαι αυτό το πρόσωπο,και οχι ο ΑΜΚΑ απο μόνος του!Ο ΑΜΚΑ είναι απλώς ένας αριθμός στοιχειοθέτησης στα αρχεία των συστημάτων τους,δεν μπορούν να με ταυτοποιήσουν ΜΟΝΟ απο αυτόν!Χρειάζονται ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!
raimon
raimon

vas019 έγραψε:ΣΑΡΩΤΕ ΑΣΕ ΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ Η ΣΥΝΔΕΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ..

ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ..

ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ...

ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ..
raimon
raimon

amnos έγραψε:Κατανοώ ότι έχεις δεχτεί βομβαρδισμό ανταπαντήσεων απ'όλους εμάς, οπότε έχεις όλο το περιθώριο από μένα ν'απαντήσεις όποτε ευκαιρήσεις στα δικά μου.

sarotos έγραψε:οκ, δηλαδη οσοι εχουν το τσιπακι στο δεξι τους χερακι, δεν ειναι χαραγμενοι για σενα.
για να καταλαβω δηλαδη..
Ακόμα & στην "κολυμπήθρα" να μπήκαν, ο παπάς & ο νονός τους έστησαν καρτέρι. Οι μη "χαραγμένοι" πάντως - κατ'εσέ - εξακολουθούν να πουλάνε & ν'αγοράζουν προϊόντα & υπηρεσίες, κάτι που γνωρίζουμε από την Αποκάλυψη ότι δεν θα ισχύει κατά την περίοδο του χαράγματος.

amnos έγραψε:Η πλάνη (ει δυνατόν & των εκλεκτών) δεν θα βασίζεται τόσο σε κρυφτούλι με κωδικοποιήσεις & συμβολισμούς όσο κυρίως στο πολύ ισχυρό ένστικτο της επιβίωσης & τον φόβο του επίγειου θανάτου που νιώθει κάθε άνθρωπος λίγο πολύ.

sarotos έγραψε:αυτο που λες δεν ονομαζεται πλανη, αλλα αδυναμια η φοβος.
ειναι ξεκαθαρες οι διαφορες των λεξεων.

Λέω όμως παρακάτω στο ίδιο post μου:
amnos έγραψε:Τι είπε ότι είναι ο Χριστός; Ο δρόμος, η αλήθεια, η ζωη. Ποια ζωή; Η αιώνια, η επουράνια. Ποια είναι οπότε η άρνηση Χριστού; Η απάρνηση της επουράνιας ζωής & η συγκαταβατική προσκόλληση στην επίγεια με τον εκεί άρχοντά της.
Δεν είναι λοιπόν πλάνη να έρχεται ένας επίγειος "μεσσίας" & με τον τρόπο του να σε γειώνει & να σου λέει ότι αυτός είναι η ζωή, να σου τάζει μέχρι & επίγεια αθανασία με τη "βάπτισή" σου & τη δήλωση υποταγής προς αυτόν; Να σε πείσει ότι μακριά απ'αυτόν δεν υπάρχει ζωή παρά μόνον ασιτία, κοινωνικός αποκλεισμός & θάνατος & από κει μεταφορά κατευθείαν στον Άδη; Ότι ο επουράνιος παράδεισος είναι παραμύθι μιας ξεπερασμένης θρησκείας & ο πραγματικός παράδεισος βρίσκεται στη γη;
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Κυρ Απρ 14, 2013 11:34 am

sarotos έγραψε:βασιλη, δεν αποδεχεσαι την προκληση.
δικαιωμα σου βεβαιως.

αναμενομενο και πολυ λογικο, αφου θα πρεπει να υπαρξει ταπεινωση για να επωμιστεις τις συνεπειες..

βασιλη, παρε τηλεφωνο σε εναν δικο σου λογιστη και ρωτα. δεν ειναι δυσκολο.
ουτε εχει αλλη γνωμη ο ενας και αλλη ο αλλος. εκτος και αν δεν γνωριζει το θεμα λογο νεοτητος οποτε και θα σου πει πως δεν γνωριζει.
εαν πραγματικα ησουν ειλικρηνης και δεκτικος στο να μαθεις την αληθεια, δεν θα σου εκανε κανενα κοπο να παρεις εναν δικο σου λογιστη τηλεφωνο και να ρωτησεις να μαθεις.
προτιμησες να εκτεθεις, λεγοντας ολα αυτα που ειπες..
και τωρα, που ερχεται η ωρα να αναλαβεις επισημως και την βαρυτητα των λογων σου, κανεις πισω..

η προκληση στο στοιχημα ειναι ανοιχτη. εαν την αποδεχτεις, θα παραθεσω εδω τα στοιχεια λοιπον..
εαν οχι, παρε εναν δικο σου λογιστη και ρωτα και τελειωσε το θεμα.
εαν εισαι τιμιος ως ανθρωπος, γραψε μας εδω τι σου ειπε ο λογιστης και τελειωσε το θεμα.

εξαλου, ολο το θεμα εαν ο ΑΦΜ πριν το 99 ηταν αριθμος εγγραφου, ενω μετα το 99 μπηκε στο TAXIS και μετατραπηκε σε αριθμο προσωπου, ειναι μια καθαρα εγωιστικη κοντρα, αφου η ουσια ειναι πως ειναι αριθμος προσωπου.
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Κυρ Απρ 14, 2013 11:34 am

sarotos έγραψε:
Γιώργος έγραψε:Το είπες και μόνος σου,για να πιστοποιήσουν οτι είμαι εγώ,ζητάνε ταυτότητα!Η ταυτότητα αποδεικνύει οτι είμαι αυτό το πρόσωπο,και οχι ο ΑΜΚΑ απο μόνος του!Ο ΑΜΚΑ είναι απλώς ένας αριθμός στοιχειοθέτησης στα αρχεία των συστημάτων τους,δεν μπορούν να με ταυτοποιήσουν ΜΟΝΟ απο αυτόν!Χρειάζονται ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!

ρε γιωργο μου, γιατι δυσκολευεσαι να καταλαβεις?

την φατσα σου πιστοποιουν, για να δουν οτι εσυ εισαι ο αριθμος αυτος.

για να στο πω απλα να το καταλαβεις, εαν η καρτα του ΑΜΚΑ ειχε πανω μια φωτογραφια, τοτε ο υπαλληλος που θα καταχωρουσε τον ΑΜΚΑ σου για να λαβεις τις υπηρεσιες του κρατους, δεν θα γνωριζε καν πως εχεις και ονομα. θα το εβλεπε μεσα απο το κομπιουτερ. το ονομα σου, καθισταται αχρηστο.
το μονο που χρειαζεται για το κρατος, ειναι ο αριθμος σου.

επειδη λοιπον ο ΑΜΚΑ δεν εχει φωτογραφια πανω, πρεπει να δουν οτι εισαι οντος αυτος που λες. οποτε αυτος ο τροπος γινεται μονο με ενα εγγραφο το οποιο εχει φωτογραφια.
δεν τους νοιαζει το ονομα σου,
τους νοιαζει η φατσα σου για να δουν αν οντος εισαι εσυ ο αριθμος που τους λες.
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Κυρ Απρ 14, 2013 11:35 am

FirstLast έγραψε:
sarotos έγραψε:
FirstLast έγραψε:
sarotos έγραψε:τα παντα ειναι εδω,

ο καθε ενας που εχει νου, ας νοησει..

οποιος θελει να μου κανει οποιαδηποτε ερωτηση και να συζητησουμε επι του θεματος, ευχαριστως να απαντησω..

Επειδή υπάρχει κίνδυνος που παραλληλίζεται με το παραμύθι του μικρού βοσκού και του λύκου, θα χρησίμευε μια σαφής απάντηση και από τον Saroto στα παρακάτω (με βάση και το εδάφιο της Αποκάλυψης που είχε παραθέσει ο JM αντίστοιχα)

α) Έχει εμφανιστεί το 2ο θηρίο που θα τα συντελέσει αυτά δηλ. το χάραγμα? (δηλ. το και "Ποιεί....")?

Αλλιώς ξεκάθαρα ο ΑΜΚΑ και ο ΑΦΜ δεν είναι το χάραγμα.

β) Η πλάνη και η άρνηση είναι οτι οι άνθρωποι δεν θα έχουν επίγνωση περι χαράγματος Ή οτι θα δεχθούν συνειδητά άλλον άνθρωπο ως μεσσία (άσχετα αν ξέρουν ή δεν ξέρουν οτι είναι ο αντίχριστος), άρα αποδεχόμενοι ένα "είδωλο" για χάρη του οποίου θα δεχτούν την σφραγίδα του?

α) το δευτερο θηριο φιλε μου, ο ψευδοπροφητης δηλαδη, θα ποιησει, θα πεισει, να λαβουν ολοι το χαραγμα του 1ου θηριου, το οποιο ειναι πολυ πιθανον να ειναι το ιδιο του το ονομα την εποχη εκεινη.

αυτην την στιγμη, εχουμε ομως τον αριθμο του ονοματος του, που ειναι ισοκυρο του ονοματος.
ητε αποδεχτουμε το ιδιο του το ονομα, ητε αποδεχτουμε τον αριθμο του ονοματος του, 666, ειναι το ενα και το αυτο. ειναι το ιδιο πραγμα.

εφοσον γνωριζουμε οτι το 666 ειναι το χαραγμα. η αποδοχη του χαραγματος δεν σε κατατασει χαραγμενο?
τι να εφμανιστει ο ψευδοπροφητης και δικαιολογιες..

δηλαδη εαν υπογραψεις σε ενα λευκο χαρτι πως αποδεχεσαι το 666 δεν εισαι χαραγμενος νομιζεις?
η μηπως θα εισαι χαραγμενος αφου πρωτα θα εμφανιστει ο ψευδοπροφητης?
τι προτεσταντισμος μας εχει πιασει..

β) η πλανη ειναι και τα 2 που γραφεις ! δεν το καταλαβαινεις?
εαν δεχτουν εναν αλλον ανθρωπο ως μεσσια, τοτε αυτοματως παυει η εννοια του χαραγματος για την συνειδηση αυτων των ανθρωπων, αφου εκεινοι, ΔΕΝ θα πιστευουν οτι αυτο ειναι το "Χαραγμα του αντιχριστου", αφου για αυτους δεν θα ειναι αντιχριστος αλλα μεσσιας.
απο που και ως που για τους εβραιους θα ειναι "χαραγμα αντιχριστου" αφου θα τον πιστεψουν για τον ιδιο τον Χριστο?
και στα 2 λοιπον θα πλανηθουν.
και οτι θα χαραχτουν (ειναι ηδη χαραγμενοι με τον αριθμο του) με το ονομα του, και οτι θα τον πιστεψουν ως μεσσια.

Φίλε sarote, σχετικά με το α) η ύπαρξη του 2ου θηρίου αποτελεί αναγκαία συνθήκη ώστε να πραγματοποιηθεί το χάραγμα. Οπότε για να υπάρχει χάραγμα το 2ο θηρίο υπάρχει και ενεργεί μυστικά χωρίς εμείς να το έχουμε αντιληφθεί. Και όχι στις μέρες μας αλλά εδώ και πολλά χρόνια, π.χ. η Αμερική έχει social security number εδώ και δεκαετίες. Αλλιώς δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο χάραγμα της Αποκάλυψης. Σε αριθμοποίηση ναι αλλά στο χάραγμα της Αποκάλυψης όχι.

Ωστόσο, μιας και είτε αυτή η γνώμη είτε η δική σου περι αριθμοποίησης είναι απλά δικές μας γνώμες καλό θα ήταν και οι 2 απόψεις να υποστηριχτούν από ερμηνείες Πατέρων. Η άποψη οτι οι Πατέρες δεν θα μπορούσαν να το ερμηνεύσουν γιατί δεν ήταν η εποχή τους δεν στέκει. Με την λογική αυτή δεν θα έκαναν καμμία αναφορά σε αυτό το θέμα γιατί δεν θα το γνώριζαν. Οι υπόλοιποι συνομιλητές έδωσαν αναφορές περί της 1ης άποψης, άρα καλό είναι να δούμε αν υπάρχουν και επι της 2ης που υποστηρίζεις.

Σχετικά με το β) η γνώμη μου είναι (χωρίς να σημαίνει οτι είναι σωστή - απλά με αυτά που γνωρίζω) οτι η πλάνη είναι μια. Να μην δεχτεί ποτέ η ανθρωπότητα άλλον άνθρωπο ως μεσσία οτι και αν αυτός "προσφέρει" στον κόσμο.

Ελπίζω να ξεδιαλύνουμε το πρόβλημα (όσο μπορούμε και μας επιτρέπεται) γιατί ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος παρά τις διαφωνίες μας.
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Κυρ Απρ 14, 2013 11:35 am

sarotos έγραψε:
Κατανοώ ότι έχεις δεχτεί βομβαρδισμό ανταπαντήσεων απ'όλους εμάς, οπότε έχεις όλο το περιθώριο από μένα ν'απαντήσεις όποτε ευκαιρήσεις στα δικά μου.

δεν με ενοχλει καθολου, οταν αυτος που μιλαει εχει συνοχη στα λογια του.

Ακόμα & στην "κολυμπήθρα" να μπήκαν, ο παπάς & ο νονός τους έστησαν καρτέρι. Οι μη "χαραγμένοι" πάντως - κατ'εσέ - εξακολουθούν να πουλάνε & ν'αγοράζουν προϊόντα & υπηρεσίες, κάτι που γνωρίζουμε από την Αποκάλυψη ότι δεν θα ισχύει κατά την περίοδο του χαράγματος.

δεν καταλαβα την απαντηση σου.

σε ρωτησα εαν θεωρεις οτι οι τσιπαρισμενοι ειναι χαραγμενοι, αλλα δεν καταλαβα με τα παραπανω λογια σου τι πιστευεις.

χαραγμενος για μενα ειναι οποιος εχει αποδεχτει το 666. ενας ανθρωπος γινομενος ενας 666 αριθμος, αποδεχεται το 666.

αυτο, δεν σημαινει οτι ειναι ο μονος τρπος αποδοχης του χαραγματος. εαν ας πουμε την εποχη του 1800 καποιος σε ενα χαρτι υπεγραφε πως αποδεχεται το συμβολο του 666, και παλι χαραγμενος θα ηταν.
και γιατι θα ηταν χαραγμενος?
διοτι θα υπεγραφε πως αποδεχεται ενα συμβολο του σατανα.
δεν υπαρχει, και δεν υπηρξε χριστιανος που να μην γνωριζε οτι το 666 ειναι το συμβολο του διαβολου.
ετσι λοιπον, βεβαιως και μπορουν ακομα να αγοραζουν και να πωλουν (οχι νομιμως) οι μη χαραγμενοι, διοτι δεν εχει φτασει ακομα η εξελιξη της μορφης του σφραγισματος στο σταδιο της αχρηματης κοινωνιας.
οταν φτασει σε αυτο το σημειο, θα ολοκληρωθει η προφητεια.
δεν σημαινει ομως οτι πριν φτασει σε αυτο το σημειο οποιος εχει αποδεχτει το συμβολο του σατανα, δεν εχει αρνηθει Χριστο.
εξαλου, αυτο που πρεπει να κατανοησουμε στο ολο θεμα του χαραγματος, ειναι οτι το χαραγμα, δηλαδη το 666, μας ερχεται ως αποδοχη σε διαφορες μορφες.
το 99 ας πουμε, εγινε με το ΑΦΜ, υστερα, εγινε με τον ΑΜΚΑ, υστερα εγινε με τον αριθμο κτηματολογιου (εκει το γνωριζω πως λειτουργει με το 666 και ο αριθμος κτηματολογιου ειναι "κωδικος προσωπου")υστερα με την ηλεκτρονικη ταυτοτητα, υστερα με το τσιπ, υστερα ισως με ενα διαφανο τατου στο μετωπο με το ονομα του αντιχριστου.
το 666, εχει μια εξελιξη.
ητε ομως το αποδεχτεις στην αρχικη του μορφη, γινομενος ενας 666 αριθμος,
ητε το αποδεχτεις στην μεσσαια του μορφη με το τσιπαρισμα, παλι γινομενος ενας 666 αριθμος,
ητε στην τελικη του μορφη στο μετωπο με το ονομα του αντιχριστου,
η αποδοχη του χαραγματος, ειναι ακριβως η ιδια. δεν αλλαζει κατι.

το μονο που αλλαζει, ειναι η δυσκολια μετανοιας απο την μια κατασταση στην αλλη..
εκει, η διαφορα πραγματι ειναι τεραστια.

Δεν είναι λοιπόν πλάνη να έρχεται ένας επίγειος "μεσσίας" & με τον τρόπο του να σε γειώνει & να σου λέει ότι αυτός είναι η ζωή, να σου τάζει μέχρι & επίγεια αθανασία με τη "βάπτισή" σου & τη δήλωση υποταγής προς αυτόν; Να σε πείσει ότι μακριά απ'αυτόν δεν υπάρχει ζωή παρά μόνον ασιτία, κοινωνικός αποκλεισμός & θάνατος & από κει μεταφορά κατευθείαν στον Άδη; Ότι ο επουράνιος παράδεισος είναι παραμύθι μιας ξεπερασμένης θρησκείας & ο πραγματικός παράδεισος βρίσκεται στη γη;

αυτο που λες, βεβαιως και ειναι πλανη..

αυτο ομως:

"Η πλάνη (ει δυνατόν & των εκλεκτών) δεν θα βασίζεται τόσο σε κρυφτούλι με κωδικοποιήσεις & συμβολισμούς όσο κυρίως στο πολύ ισχυρό ένστικτο της επιβίωσης & τον φόβο του επίγειου θανάτου που νιώθει κάθε άνθρωπος λίγο πολύ"

ειναι αδυναμια η φοβος.
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Κυρ Απρ 14, 2013 11:36 am

sarotos έγραψε:
FirstLast έγραψε:
sarotos έγραψε:
FirstLast έγραψε:
sarotos έγραψε:τα παντα ειναι εδω,

ο καθε ενας που εχει νου, ας νοησει..

οποιος θελει να μου κανει οποιαδηποτε ερωτηση και να συζητησουμε επι του θεματος, ευχαριστως να απαντησω..

Επειδή υπάρχει κίνδυνος που παραλληλίζεται με το παραμύθι του μικρού βοσκού και του λύκου, θα χρησίμευε μια σαφής απάντηση και από τον Saroto στα παρακάτω (με βάση και το εδάφιο της Αποκάλυψης που είχε παραθέσει ο JM αντίστοιχα)

α) Έχει εμφανιστεί το 2ο θηρίο που θα τα συντελέσει αυτά δηλ. το χάραγμα? (δηλ. το και "Ποιεί....")?

Αλλιώς ξεκάθαρα ο ΑΜΚΑ και ο ΑΦΜ δεν είναι το χάραγμα.

β) Η πλάνη και η άρνηση είναι οτι οι άνθρωποι δεν θα έχουν επίγνωση περι χαράγματος Ή οτι θα δεχθούν συνειδητά άλλον άνθρωπο ως μεσσία (άσχετα αν ξέρουν ή δεν ξέρουν οτι είναι ο αντίχριστος), άρα αποδεχόμενοι ένα "είδωλο" για χάρη του οποίου θα δεχτούν την σφραγίδα του?

α) το δευτερο θηριο φιλε μου, ο ψευδοπροφητης δηλαδη, θα ποιησει, θα πεισει, να λαβουν ολοι το χαραγμα του 1ου θηριου, το οποιο ειναι πολυ πιθανον να ειναι το ιδιο του το ονομα την εποχη εκεινη.

αυτην την στιγμη, εχουμε ομως τον αριθμο του ονοματος του, που ειναι ισοκυρο του ονοματος.
ητε αποδεχτουμε το ιδιο του το ονομα, ητε αποδεχτουμε τον αριθμο του ονοματος του, 666, ειναι το ενα και το αυτο. ειναι το ιδιο πραγμα.

εφοσον γνωριζουμε οτι το 666 ειναι το χαραγμα. η αποδοχη του χαραγματος δεν σε κατατασει χαραγμενο?
τι να εφμανιστει ο ψευδοπροφητης και δικαιολογιες..

δηλαδη εαν υπογραψεις σε ενα λευκο χαρτι πως αποδεχεσαι το 666 δεν εισαι χαραγμενος νομιζεις?
η μηπως θα εισαι χαραγμενος αφου πρωτα θα εμφανιστει ο ψευδοπροφητης?
τι προτεσταντισμος μας εχει πιασει..

β) η πλανη ειναι και τα 2 που γραφεις ! δεν το καταλαβαινεις?
εαν δεχτουν εναν αλλον ανθρωπο ως μεσσια, τοτε αυτοματως παυει η εννοια του χαραγματος για την συνειδηση αυτων των ανθρωπων, αφου εκεινοι, ΔΕΝ θα πιστευουν οτι αυτο ειναι το "Χαραγμα του αντιχριστου", αφου για αυτους δεν θα ειναι αντιχριστος αλλα μεσσιας.
απο που και ως που για τους εβραιους θα ειναι "χαραγμα αντιχριστου" αφου θα τον πιστεψουν για τον ιδιο τον Χριστο?
και στα 2 λοιπον θα πλανηθουν.
και οτι θα χαραχτουν (ειναι ηδη χαραγμενοι με τον αριθμο του) με το ονομα του, και οτι θα τον πιστεψουν ως μεσσια.

Φίλε sarote, σχετικά με το α) η ύπαρξη του 2ου θηρίου αποτελεί αναγκαία συνθήκη ώστε να πραγματοποιηθεί το χάραγμα. Οπότε για να υπάρχει χάραγμα το 2ο θηρίο υπάρχει και ενεργεί μυστικά χωρίς εμείς να το έχουμε αντιληφθεί. Και όχι στις μέρες μας αλλά εδώ και πολλά χρόνια, π.χ. η Αμερική έχει social security number εδώ και δεκαετίες. Αλλιώς δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο χάραγμα της Αποκάλυψης. Σε αριθμοποίηση ναι αλλά στο χάραγμα της Αποκάλυψης όχι.

Ωστόσο, μιας και είτε αυτή η γνώμη είτε η δική σου περι αριθμοποίησης είναι απλά δικές μας γνώμες καλό θα ήταν και οι 2 απόψεις να υποστηριχτούν από ερμηνείες Πατέρων. Η άποψη οτι οι Πατέρες δεν θα μπορούσαν να το ερμηνεύσουν γιατί δεν ήταν η εποχή τους δεν στέκει. Με την λογική αυτή δεν θα έκαναν καμμία αναφορά σε αυτό το θέμα γιατί δεν θα το γνώριζαν. Οι υπόλοιποι συνομιλητές έδωσαν αναφορές περί της 1ης άποψης, άρα καλό είναι να δούμε αν υπάρχουν και επι της 2ης που υποστηρίζεις.

Σχετικά με το β) η γνώμη μου είναι (χωρίς να σημαίνει οτι είναι σωστή - απλά με αυτά που γνωρίζω) οτι η πλάνη είναι μια. Να μην δεχτεί ποτέ η ανθρωπότητα άλλον άνθρωπο ως μεσσία οτι και αν αυτός "προσφέρει" στον κόσμο.

Ελπίζω να ξεδιαλύνουμε το πρόβλημα (όσο μπορούμε και μας επιτρέπεται) γιατί ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος παρά τις διαφωνίες μας.

φιλε μου,

το χαραγμα, ειναι το 666. το 666 εγινε συμβολο του σατανα απο τοτε που γραφτηκε η Αποκαλυψη.
ολοι γνωριζαν πως το χαραγμα του αντιχριστου θα ειναι το 666.
ετσι λοιπον, δεν χρειαζεται να υπαρχει απο τοτε το 2ο θηριο ωστε να υπαρξει και χαραγμα, δηλαδη 666, διοτι ως συμβολο του διαβολου υπηρξε απο τοτε.
το οτι ο ψευδοπροφητης οντος θα ειναι αυτος που θα πλανησει τους ανθρωπους και θα τους πεισει να λαβουν το 666, η κατα την αποψη μου οταν εμφανιστει το ονομα του ιδιου του αντιχριστου, αλλα δεν ενεργοποιηται η αποδοχη του 666 με την εμφανιση του 2ου θηριου.
η αποδοχη του 666 εχει ενεργοποιηθει απο τοτε που εγινε συμβολο του διαβολου.
αυτος ειναι και ο λογος, ξαναλεμε, που χρησιμοποιειται αιωνες αυτος ο αριθμος τοσο σε τελετες μαυρης μαγειας, σε ανθρωποθυσιες, κλπ.. γιατι αυτο ειναι το χαραγμα. το συμβολο του σατανα, 666.
ητε αποδεχτω το χαραγμα, 666, το 1500 μ.χ. σε μια λευκη κολα χαρτι υπογραφοντας πως αποδεχομαι το 666,
ητε το αποδεχτω το 2000 μ.χ. γινομενος ο ιδιος ενας 666 αριθμος, η αποδοχη του χαραγματος, του 666, του συμβολου του διαβολου, ειναι ακριβως η ιδια.
δεν προυποθετει την εμφανιση του ψευδοπροφητη ωστε να ενεργοποιηθει "κατι". το χαραγμα 666 αποδεχτηκα με τον εναν τροπο, το 666 αποδεχτηκα και με τον αλλον τροπο φιλε μου.
δεν υπαρχει απολυτως καμια διαφορα.

Σε αριθμοποίηση ναι αλλά στο χάραγμα της Αποκάλυψης όχι.

οριστε και ενας ανθρωπος που εχει τα καρυδια της ειλικρινειας μεταξυ των πολλων..

Ωστόσο, μιας και είτε αυτή η γνώμη είτε η δική σου περι αριθμοποίησης είναι απλά δικές μας γνώμες καλό θα ήταν και οι 2 απόψεις να υποστηριχτούν από ερμηνείες Πατέρων. Η άποψη οτι οι Πατέρες δεν θα μπορούσαν να το ερμηνεύσουν γιατί δεν ήταν η εποχή τους δεν στέκει. Με την λογική αυτή δεν θα έκαναν καμμία αναφορά σε αυτό το θέμα γιατί δεν θα το γνώριζαν.Οι υπόλοιποι συνομιλητές έδωσαν αναφορές περί της 1ης άποψης, άρα καλό είναι να δούμε αν υπάρχουν και επι της 2ης που υποστηρίζεις.

μην περιμενεις οι Πατερες να μιλουσαν για αριθμοποιηση φιλε μου. δεν υπηρχε καν η εννοια του ορου.
δεν υπηρχε καν στο μυαλο τους οτι μπορει να υπαρξει καποτε κατι τετοιο.
δεν υπηρχε καν η λεξη

Υ.Γ

ο οποιος social security number, απο οσο γνωριζω, λειτουργει με το ιδιο barcode που λειτουργει και ο ΑΜΚΑ.
code-39
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Κυρ Απρ 14, 2013 11:37 am

FirstLast έγραψε:Και το "...αριθμός ανθρώπου εστί..." πως το έγραψε ο Ιωάννης αφού δεν υπήρχε η έννοια του όρου?
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Κυρ Απρ 14, 2013 11:37 am

FirstLast έγραψε:Δεν γνωρίζω περισσότερα τεχνικά αλλά ο ΑΜΚΑ είναι η ημερομηνία γεννήσεως + πέντε ακόμα αριθμοί. Πως προκύπτει το "γνωστό" νούμερο?
raimon
raimon

Σελίδα 18 από 28 Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης