Σφράγισμα - 666
+4
FirstLast
jm_ac_2018
xristoforos
raimon
8 απαντήσεις
Σελίδα 19 από 28
Σελίδα 19 από 28 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 28
Απ: Σφράγισμα - 666
sarotos έγραψε:FirstLast έγραψε:Και το "...αριθμός ανθρώπου εστί..." πως το έγραψε ο Ιωάννης αφού δεν υπήρχε η έννοια του όρου?
επιτελους !
μια πραγματικα θεολογουμενη ερωτηση..
ο Ιωαννης οντος, για μενα, εννουσε την αριθμοποιηση. η εννοια ομως αυτου που ειπε ο Ιωαννης, δεν αποσαφινηστηκε ποτε.
οι Πατερες δεν εχουν αποσαφινισει το εδαφιο αυτο με καποια συγκεκριμενη ερμηνεια, και πως θα μπορουσαν αλλωστε, οταν δεν υπαρχει καν η λεξη της αριθμοποιησης, ποσο μαλλον η εννοια. ειναι δε τοσο σοβαρο το σημειο και αξιον προσοχης, οπου ο Ιωαννης, εβαλε και το γνωστο "Ωδε ἡ σοφία ἐστίν"
ακομα και οι συγχρονες ερμηνειες, ειναι γλαφυρες.
ακους να λενε "το ειπε για να δειξει πως δεν θα ειναι μηχανη αλλα ανθρωπος".
στην πραγματικοτητα, ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που λεει.
στο κειμενο της Γραφης
"αριθμος ανθρωπου ΧΞΣ"
στα σημερινα δεδομενα
"προσωπικος αριθμος 666"
ξερεις γιατι επετρεψε ο Θεος να το δεις και να το κατανοησεις?
επειδη εχεις ειλικρινη προαιρεση.
raimon- Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
sarotos έγραψε:FirstLast έγραψε:Δεν γνωρίζω περισσότερα τεχνικά αλλά ο ΑΜΚΑ είναι η ημερομηνία γεννήσεως + πέντε ακόμα αριθμοί. Πως προκύπτει το "γνωστό" νούμερο?
ο ΑΜΚΑ αναγνωριζεται απο την μηχανογραφιση. δηλαδη, βγαινει και αναγνωριζεται ως ενας barcode αριθμος.
οπως τα προιοντα που βλεπεις στα σουπερμαρκετ. αναγνωριζονται ως ενας συγκεκριμενος αριθμος.
διαβαζονται απο εναν σαρωτη, ο οποιος για να ανγωρισει το προιον, διαβαζει πρωτιστως τα 3 6αρια, και υστερα διαβαζει τα υπολοιπα νουμερα,
δηλαδη, διαβαζεται ως 666-452 5255 6554
το ιδιο ακριβως και ο ΑΜΚΑ, εαν ο συγκεκριμενος τυπος barcode που βγαινει ο ΑΜΚΑ λειτουργει με το 666.
vas019 έγραψε:sarotos έγραψε:βασιλη, δεν αποδεχεσαι την προκληση.
δικαιωμα σου βεβαιως.
αναμενομενο και πολυ λογικο, αφου θα πρεπει να υπαρξει ταπεινωση για να επωμιστεις τις συνεπειες..
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΣΑΡΩΤΕ, ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΞΕΓΛΙΣΤΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΙΜΩΧΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ..
ΕΣΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΦΕΚ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΣ ..
ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗ ΕΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ..
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ..ΕΑΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΓΩ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΕ P.M..βασιλη, παρε τηλεφωνο σε εναν δικο σου λογιστη και ρωτα. δεν ειναι δυσκολο.
ουτε εχει αλλη γνωμη ο ενας και αλλη ο αλλος
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ Η ΑΛΛΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ...ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ..προτιμησες να εκτεθεις, λεγοντας ολα αυτα που ειπες..
και τωρα, που ερχεται η ωρα να αναλαβεις επισημως και την βαρυτητα των λογων σου, κανεις πισω..
ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ..
ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ .ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ?
ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΧΑΖΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ..ΕΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ..
ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ ...ΕΣΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ..ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΕΚ, ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ...
ΑΛΛΙΩΣ ΑΕΡΟΛΟΓΕΙΣς ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΚΦΥΓΗ ΣΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ...η προκληση στο στοιχημα ειναι ανοιχτη. εαν την αποδεχτεις, θα παραθεσω εδω τα στοιχεια λοιπον..
εαν οχι, παρε εναν δικο σου λογιστη και ρωτα και τελειωσε το θεμα.
εαν εισαι τιμιος ως ανθρωπος, γραψε μας εδω τι σου ειπε ο λογιστης και τελειωσε το θεμα.
ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΣ ΤΡΕΛΑ ΠΕΡΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ, ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΤΡΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ...ΠΡΟΧΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ..ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ? ΟΤΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ Η ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ..
ΒΑΛΕΙΣ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΡΕΖΙΛΙΟΥΣ ΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΧΤΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΑΚΗΣ ..εξαλου, ολο το θεμα εαν ο ΑΦΜ πριν το 99 ηταν αριθμος εγγραφου, ενω μετα το 99 μπηκε στο TAXIS και μετατραπηκε σε αριθμο προσωπου, ειναι μια καθαρα εγωιστικη κοντρα, αφου η ουσια ειναι πως ειναι αριθμος προσωπου.
ΠΙΑ ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ..ΕΔΩ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΛΖΑΚΗΣ ΟΤΙ ΟΛΗ ΣΧΕΔΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΡΑΚΤΗΚΕ..ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΖΩΕΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ? ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ...ΓΙΑΤΙΟ ΟΠΩς ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΔΩ , ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑΡΚΩΣΕΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ...ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΣΑς ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ ..
ΦΕΡΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΛΟΠΟΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ..
ΕΙΠΑ ΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΤΡΩΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΦΥΣΙΚΟ Η ΝΟΜΙΚΟ , ΜΚΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ..
ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΟΨΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΛΩΝ ..
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑ ΣΑΡΩΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ..
ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΦΜ ...ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΑΛΛΑΧΤΗΚΕ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ...
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΜ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΤΑΝ ...ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ...
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ...
vas019 έγραψε:ψΑΧΝΩ ΗΔΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΡΙΘΜΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΑΔΕΡΦΕ FΙRSTLAST..
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ ..
ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ ..
sarotos έγραψε:βασιλη, απο την στιγμη που δεν δεχεσαι το στοιχημα οπως σε προκαλεσα ανοιχτα και ξαστερα, δεν σου παραθετω τιποτε.
αποδεξου οτι θα ζητησεις δημοσιως συγνωμη με τα λογια που σου ειπα, και θα τα γραψεις σε οποια φορουμ σου πω, και εγω βεβαιως το ιδιο ετσι και ειμαι λαθος, και τοτε παραθετω εδω αναλυτικα τα παντα.
ειδαλως, ρωτα τον λογιστη σου ομορφα και ευκολα..
οπως βεβαιως, μπορουν ευκολως να κανουν και οσοι διαβαζουν.
vas019 έγραψε:ΣΑΡΩΤΕ ΠΕΡΙΤΟΛΟΓΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙς ΤΟ ΝΗΜΑ ΜΕ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΟΟΥΜΕΝΑ ..
ΕΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΙ , ΝΟΜΙΖΕΙς ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΡΑΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ? ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΠΟΥ ΜΑς ΞΕΤΥΦΛΩΣΕΣ?
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙς ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΥΛΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΘΕΣΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ ...ΠΡΟΧΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΣΜΑΤΑ ..
FirstLast έγραψε:Αγαπητοί δεν είναι ώρα για "τσακωμούς". Το θέμα είναι πολύ επικίνδυνο και θέλει πολλή προσοχή, μελέτη και διάκριση άρα φώτιση. Ας το ψάξουμε βαθύτερα και με περισσότερη ταπείνωση.
Αγαπητέ sarote δεν μπορώ να δεχθώ οτι εγώ γνώρισα και κατανόησα αλλά οι Πατέρες όχι. Είναι πολύ περήφανο αυτό. Δεν κατανόησαν οι Πατέρες και οι σύγχρονοι φωτισμένοι γέροντες που λενε οτι αυτά είναι "προπόνηση χαράγματος"?
xristoforos έγραψε:EΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΑΡΩΤΟΥ...
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΜΚΑ ...ΚΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ''ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ'' ΜΟΥ ?
ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΦΙΛΕ ΣΑΡΩΤΕ...ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ....ΣΤΟ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ....ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ....ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΠΛΕΣ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ....ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...
ΟΠΩΣ ΛΕΝ ΚΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΟΚΑΔΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΙΧΟ....
''ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ''
sarotos έγραψε:ξερεις βασιλη γιατι απαντω σε ολους εκτος απο εσενα?
γιατι ολοι οι αλλοι δεν εχουν την μεθοδο της συγχυσης, της παραπλανησης και της διαστρεβλωσης.
δεν θελεις να δεχτεις βασικες αληθειες, διοτι ετσι και τις δεχτεις, πρεπει να κανεις "κατι". και αυτο το κατι, ειναι πραγματι δυσκολο.
εδω λες οτι ο ΑΜΚΑ δεν ειναι αριθμος προσωπου, αλλα αριθμος μητρωου.
λες και ο αριθμος μητρωου δεν μπορει να ειναι αριθμος προσωπου.
τι να συζητησω μετα μαζι σου ρε βασιλη?
σε τι να κατσω να σου απαντησω.
λυπαμαι τον χρονο μου.
παρε αυριο τον λογιστη σου και ρωτα οσον αφορα τον ΑΦΜ. απο εμενα μην περιμενεις.
εκτος και αν πεις το μεγαλο "ναι"..
sarotos έγραψε:FirstLast έγραψε:Αγαπητοί δεν είναι ώρα για "τσακωμούς". Το θέμα είναι πολύ επικίνδυνο και θέλει πολλή προσοχή, μελέτη και διάκριση άρα φώτιση. Ας το ψάξουμε βαθύτερα και με περισσότερη ταπείνωση.
Αγαπητέ sarote δεν μπορώ να δεχθώ οτι εγώ γνώρισα και κατανόησα αλλά οι Πατέρες όχι. Είναι πολύ περήφανο αυτό. Δεν κατανόησαν οι Πατέρες και οι σύγχρονοι φωτισμένοι γέροντες που λενε οτι αυτά είναι "προπόνηση χαράγματος"?
οι Πατερες σου ξαναλεω πως δεν γνωριζαν καν την λεξη φιλε μου.
δεν υπηρχε η λεξη αυτη στην εποχη τους.
εδω δεν υπηρχε αυτη η λεξη στην δικη μας εποχη.
παρακατω, παραθετω το ιδιο το Ινστιτουτο Καταναλωτη (τι γνωστο ΙΝΚΑ) να δειτε τι λεει για την αριθμοποιηση, που για τον βασιλη, δεν υφισταται.
τι αραγε μπορεις να πεις..
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το ΙΝΚΑ αγωνίζεται για τα Κοινωνικά και τα Ατομικά Δικαιώματα των Πολιτών. Απορρίπτει και αγωνίζεται εναντίον κάθε μορφής Ολοκληρωτισμού (παλιάς και Νέας Τάξης).
Η σημερινή ταυτότητά μας είναι πλήρες έγγραφο
δεν χρειαζόμαστε άλλη, ούτε καμία ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ.
Το ΙΝΚΑ αγωνίζεται δυνατά και σε βάθος χρόνου εναντίον του Φακελώματος-Ξεγυμνώματος-Αριθμοποίησης του Ανθρώπου με όποια μορφή και αν παρουσιάζονται πριν και μετά από τα Μνημόνια («Κάρτα Πολίτη», «Περιουσιολόγιο», «Φοροκάρτα», «Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση», Υποχρεωτική Δωρεά Οργάνων κ.ά.).
Ο αγώνας του ΙΝΚΑ για τα Δικαιώματα του Καταναλωτή και του Πολίτη ξεκινά από τα χρόνια της επτάχρονης Δικτατορίας.
Ο αγώνας μας με ορισμένες άλλες οργανώσεις πολιτών εναντίον του Φακελώματος-Αριθμοποίησης του Πολίτη, είναι αγώνας για την απόκρουση του Ολοκληρωτισμού που προσπαθεί μάταια να επιβληθεί, είναι αγώνας για τη Δημοκρατία ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ «αθόρυβης κατάργησης κάθε συνταγματικότητας».
Το ΙΝΚΑ αγωνίζεται για να απορριφθούν οριστικά οι με «σύγχρονη μορφή» Μαύρες Εποχές της Ιστορίας όπως των Ναζιστικών Στρατοπέδων Συγκέντρωσης, όπου οι κρατούμενοι, ανάμεσα στους οποίους και πολλοί Έλληνες, είχαν πριν πάνε για σαπούνι, σφραγισμένο στο μπράτσο τους ΑΡΙΘΜΟ (κάτι ανάλογο του ΑΜΚΑ).
Είμαστε ενάντια σε κάθε κομματικό, κυβερνητικό, ή υπερεθνικό φακέλωμα που δημιουργεί κριτήρια για όλους τους Έλληνες Πολίτες, αριστερούς, δεξιούς και κεντρώους ώστε ο καθένας να μπορεί να βρεθεί χωρίς δουλειά ή να πέσει θύμα εκβιασμού από τους κακοποιούς.
Το κυρίαρχο νόημα του Αγώνα του ΙΝΚΑ εναντίον του Φακελώματος-Αριθμοποίησης, αυτόματης στοχοποίησης δηλαδή του πολίτη, από οποιονδήποτε καταχραστή και παράνομο χρήστη δεδομένων του Πολίτη, είναι η προστασία της Ζωής της Ελευθερίας και Περιουσίας του Πολίτη, είναι η ίδια η προστασία της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ υπόστασης αντί του Ανθρωποαριθμού.
Η φύση του αγώνα μας δεν επιτρέπει σε κανένα να καπηλευτεί, αυτόν τον αγώνα.
Το Ηλεκτρονικό Φακέλωμα, δηλαδή το ΧΑΟΣ,
δεν θα περάσει.
Κανένας νόμος σε βάρος της Ζωής, της Ελευθερίας
και της Περιουσίας του Πολίτη δεν θα γίνει δεκτός.
Το Γραφείο Τύπου του ΙΝΚΑ
Πέμπτη 29 Νοε. 12
οσο καλε μου φιλε για τους συγχρονους γεροντες, ας μην πιασουμε αυτο το θεμα γιατι θα βγουν φωτιες..
εδω δεν κατανοησαν αλλα και αλλα.
υπαρχουν ομως πραγματι, και μερικοι που κατανοησαν. βλεπε σαραντη σαραντο. βλεπε πατηρ σαββα αχιλεως, και αλλους. οπως και πολλοι λαικοι του νεου.
απο το παλαιο, ελαχιστοι και εδω αυτοι που εχουν κατανοησει τι ειναι αριθμοποιηση, και ποσο μεγαλη πτωση ειναι η αποδοχη αυτης απο εναν βαπτισμενο χριστιανο.
ειναι βεβαια καποιοι γεροντες και λιγοι λαικοι και μοναχοι που εχουν κατανοησει.
και απο το παλαιο, ολοι τα εχουν παρει. ελαχιστοι εχουν απομεινει..
ολοι αυτοι οι εκατονταδες χιλιαδες που φωναζαν πριν 30 χρονια, οταν ηρθε η ωρα, τα πηραν πρωτοι και δεν καταλαβαν οτι τα πηραν κιολας..
vas019 έγραψε:ΣΑΡΩΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΠΩΣ ΠΑΣ ..
ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΑΝ ΘΕΛΩ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΚ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ...
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΟΡΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΣΕ ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ...ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕΣ ΤΙΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ...ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΕΙ ...ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΟΙΒΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΠΛΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ..
ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ..
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ..
FirstLast έγραψε:Επίσης με την λογική αυτή, όπως είπε και ο Γιώργος, ο ΑΜΚΑ καθίσταται ένας αριθμός και όχι το πρόσωπο που αντιστοιχεί (αναπαριστά) ο ΑΜΚΑ, δηλ. υπογράφεις σε ενα λευκο χαρτι πως αποδεχεσαι οτι ο ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης είναι ένας 666 αριθμός που κάποιος χρησιμοποιεί για υπηρεσίες υγείας. Ο ΑΦΜ επίσης για οικονομικές υπηρεσίες κτλ.
Πάω στο super market και υπογράφω ένα χαρτί οτι δέχομαι ως υπηρεσία να αγοράσω ένα 666 προιόν ως γάλα. Αγοράζω μια αντίστοιχη υπηρεσία π.χ. ένα εισητήριο με αυτόν τον αριθμό. Εκεί τι γίνετε?
Δηλ. ο 666-555555555 είναι ο ΑΜΚΑ μου και ΟΧΙ εγώ.
Όλες οι κοσμικές υπηρεσίες θα είναι ένας τέτοιος αριθμός αλλά θεωρώ τα πρόσωπα όχι ακόμα έως τελικού χαράγματος.
Κάπου εδώ τελειώνουν τα προσωπικά επιχειρήματα μας οπότε γι αυτό χρειάζονται Αγιοπατερικές αναφορές.
sarotos έγραψε:ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΜΚΑ ...ΚΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ''ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ'' ΜΟΥ ?
βεβαιως...
αφου μετανοησεςΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΦΙΛΕ ΣΑΡΩΤΕ...ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ....ΣΤΟ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ....ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ....ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΠΛΕΣ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ....ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...
οταν θα εχει μπει πανω σου, δηλαδη μεσω ενος τσιπ, τοτε δεν θα πετιεται τοσο απλα οπως μια καρτα.
εαν ειναι στο χερι, δεν θα αφαιρειται, ομως το χερακι κοβεται.
εαν ειναι στο μετωπο, εκει τα πραγματα ειναι σκουρα.. βλεπεις, ο αντιχριστος θα ζητησει προσκυνηση. με τον πομπο το τσιπακι δεν κρυβεσαι λοιπον. και εαν ειναι στο μετωπο, τοτε οποιον πιασουν που δεν προσκυνει, θα πρεπει να υπομεινει στα μαρτυρια.
ποιος μπορει ομως να υπομεινει στα μαρτυρια της τεχνολογιας της νεας εποχης ?
μετανοια υπαρχει αναπασα στιγμη. η δυσκολια της μετανοιας ειναι που αλλαζει.
sarotos έγραψε:FirstLast έγραψε:Επίσης με την λογική αυτή, όπως είπε και ο Γιώργος, ο ΑΜΚΑ καθίσταται ένας αριθμός και όχι το πρόσωπο που αντιστοιχεί (αναπαριστά) ο ΑΜΚΑ, δηλ. υπογράφεις σε ενα λευκο χαρτι πως αποδεχεσαι οτι ο ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης είναι ένας 666 αριθμός που κάποιος χρησιμοποιεί για υπηρεσίες υγείας. Ο ΑΦΜ επίσης για οικονομικές υπηρεσίες κτλ.
Πάω στο super market και υπογράφω ένα χαρτί οτι δέχομαι ως υπηρεσία να αγοράσω ένα 666 προιόν ως γάλα. Αγοράζω μια αντίστοιχη υπηρεσία π.χ. ένα εισητήριο με αυτόν τον αριθμό. Εκεί τι γίνετε?
Δηλ. ο 666-555555555 είναι ο ΑΜΚΑ μου και ΟΧΙ εγώ.
Όλες οι κοσμικές υπηρεσίες θα είναι ένας τέτοιος αριθμός αλλά θεωρώ τα πρόσωπα όχι ακόμα έως τελικού χαράγματος.
Κάπου εδώ τελειώνουν τα προσωπικά επιχειρήματα μας οπότε γι αυτό χρειάζονται Αγιοπατερικές αναφορές.
ο ΑΜΚΑ, δεν ειναι ενας οποιοσδηποτε αριθμος firstlast. ειναι προσωπικος αριθμος.
δηλαδη, για το κρατος, εισαι εσυ ο αριθμος αυτος. και εσυ, αποδεχομενος τον ΑΜΚΑ, αποδεχεσαι την αριθμοποιηση σου αυτη.
το κρατος, για τις ασφαλιστικες σου συναλλαγες, δεν σε αναγνωριζει πλεον ως ονομα, αλλα ως αριθμο.
δεν ειναι λοιπον ενας απλος αριθμος οπως μιας καρτας του σουπερμαρκετ, αλλα εισαι εσυ ο ιδιος ο αριθμος αυτος.
η ταυτοποιηση σου γινεται μεσω του ΑΜΚΑ, οπως λεει και ο ιδιος ο νομος.
Νόμος 3655/2008 (άρθρο 153) - ΦΕΚ 58/Α/03.04.2008
1. Ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), καθιερώνεται υποχρεωτικά ως αριθμός εργασιακής και ασφαλιστικής ταυτοποίησης όλων των πολιτών της Χώρας.
sarotos έγραψε:Τελικά πέρασε ο ΑΜΚΑ. Από σήμερα όλες οι συναλλαγές γίνονται μόνο με την χρήση αυτού του αριθμού. Η ελληνική κοινωνία τελικά δεν έχει αντανακλαστικά. Δεν έχει ενδιαφέρον για βαθύτερα ζητήματα, το μόνο που σκέπτεται είναι ένας πνευματικός υλισμός χωρίς να δείχνει δυστυχώς ενδείξεις μεταστροφής από αυτή την κατάσταση. Επιβλήθηκε στην Ελλάδα μια μορφή αποπροσωποποίησης της κοινωνίας, από σήμερα δεν είσαι το όνομά σου είσαι ο αριθμός ΑΜΚΑ . Τέλεια ισοπέδωση του ανθρώπινου προσώπου, έχει καταστεί από σήμερα και τυπικά μια μονάδα οικονομική, παραγωγική δεν είναι πλέον αναγνωρίσιμος ο Έλληνας ως φυσικό πρόσωπο. Δεν τον αναγνωρίζει το «σύστημα» ……..Είναι ο αριθμός ΑΜΚΑ.
απο εναν νεοημερολογιτη..
http://aithalos.wordpress.com/2009/10/01/να-δώσουμε-«θερμά-συγχαρητήρια»-για-τ/
ο ΑΜΚΑ, εισαι εσυ.. δεν ειναι ενας αριθμος. για το κρατος, εισαι εσυ ο αριθμος του ΑΜΚΑ.
το ονομα του ανθρωπου, ειναι πλεον παντελως αχρηστο.
ο ανθρωπος πλεον ταυτοποιειται μεσω του ΑΜΚΑ του.
αν τωρα ο ΑΜΚΑ λειτουργει με το 666, τοτε η ταυτοποιηση του ανθρωπου γινεται μεσω ενος 666 αριθμου.
FirstLast έγραψε:Στην αριθμοποίηση συμφωνώ. Την βλέπουμε παντού γύρω μας πλεον.
Ωστόσο ο ΑΜΚΑ πάλι "σηκώνει κουβέντα" και εκεί είναι πάλι πρόβλημα. Δηλ. ο ΑΜΚΑ είναι εργασιακή και ασφαλιστική ταυτοποίηση και ΟΧΙ ατομική ταυτοποίηση. Όπως ο ΑΦΜ είναι φορολογική ταυτοποίηση και ΟΧΙ ατομική...και συνεχίζεται. Με την κάρτα του πολίτη δυσκολεύει λίγο το ζήτημα αλλά και εκεί στην τελική την πετάς - στο κράτος ανήκει και όχι σε έσενα, είναι πως θέλει να σε βλέπει το κράτος.
Το ατομικό χάραγμα μπορεί να είναι αλλιώς. Σαν να λεέι ο αντι "Τα βλέπεις όλα στο κόσμο αυτό είναι δικά μου και λειτουργούν με το δικό μου σύστημα. Τα θέλεις? Πέσε προσκύνα και γίνε και εσύ ένα από αυτά βάζοντας την σφραγίδα μου"
Ο Θεός να μας φωτίσει.
sarotos έγραψε:Ωστόσο ο ΑΜΚΑ πάλι "σηκώνει κουβέντα" και εκεί είναι πάλι πρόβλημα. Δηλ. ο ΑΜΚΑ είναι εργασιακή και ασφαλιστική ταυτοποίηση και ΟΧΙ ατομική ταυτοποίηση. Όπως ο ΑΦΜ είναι φορολογική ταυτοποίηση και ΟΧΙ ατομική...και συνεχίζεται.
τι εννοεις ατομικη ταυτοποιηση? οτι δεν αναγνωριζεις εσυ τον εαυτο σου ως αριθμο?
Με την κάρτα του πολίτη δυσκολεύει λίγο το ζήτημα αλλά και εκεί στην τελική την πετάς - στο κράτος ανήκει και όχι σε έσενα, είναι πως θέλει να σε βλέπει το κράτος.
δεν διαφωνει κανεις..
σημασια εχει οτι εσυ αποδεχεσαι να σε βλεπει ετσι το κρατος.
δεν σε νοιαζει τι κανει το κρατος σε σενα, αλλα τι αποδεχεσαι εσυ να κανει το κρατος σε σενα.
εαν σε βαλουν σε μια καρεκλα και σου πουν παρε το 666, εαν το αποδεχτεις, το αποδεχτηκες, εαν οχι, το αρνηθηκες.
σημασια εχει τι αποδεχεσαι εσυ.
εαν στο βαλουν παρα την διαφωνια σου, τοτε δεν εχεις αρνηθει Χριστο, γιατι δεν εκανες κατι εσυ. δεν εκανες κατι εκουσιως.
ετσι ειναι και εδω. εκεινοι σε κανουν εναν αριθμο.
σημασια εχει εαν εσυ το αποδεχεσαι.Το ατομικό χάραγμα μπορεί να είναι αλλιώς. Σαν να λεέι ο αντι "Τα βλέπεις όλα στο κόσμο αυτό είναι δικά μου και λειτουργούν με το δικό μου σύστημα. Τα θέλεις? Πέσε προσκύνα και γίνε και εσύ ένα από αυτά βάζοντας την σφραγίδα μου"
γιατι υπαρχει και συλλογικο χαραγμα?
φιλε μου το χαραγμα ειναι ενα. το 666.
ητε το αποδεχτεις πριν την εμφανιση του, ητε μετα, το εχεις αποδεχτει.
εχεις αποδεχτει το 666. εχεις αποδεχτει το χαραγμα..
vas019 έγραψε:Λοιπον καταλαβατε ο σαρωτος δεν μπορει να αποδειξει τιποτε μεσω ΦΕΚ και λογιστη ...
Για να τον βοηθησω λιγο του βρηκα εγω το ΦΕΚ του ΕΚΑΜ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ...
http://norfid.files.wordpress.com/2010/11/ka8ierwsh-ekam-neou-deltiou-tautothtos-nomos-1599-fek-75-a-11-6-1986.pdf
Καθιερώνεται Ένιαίος Κωδικός Άριθμος Μητρώου (Ε.Κ.Α.Μ.) γία κάθε Έλληνα Πολίτη. (άρθρο 2.1). ‘Ο ΕΚΑΜ θά είναι 13ψήφιος καί ισόβιος αφού τά ψηφία πού θά τόν ’αποτελόυν δέν ‘αλλάζουν. (‘αρθρο 2.3). ‘Ο ΕΚΑΜ θά ‘αποτελεί μία πολυ-ταυτότητα, άφού θά περιέχονται σέ αυτόν καί θά ένοποιηθούν : 1. τό δελτίο άστυνομικής ταυτότητας, 2. τό έκλογικό βιβλιαριο (Ε.Ε.Α – ειδικός έκλογικός άριθμός πλέον), 3. τό διαβατήριο, 4. τό άσφαλιστικό βιβλιάριο (Α.Μ.Κ.Α – άριθμός μητρώου κοινωνικής άσφάλισης πλέον), 5. τό φορολογικό μητρώο (Α.Φ.Μ – άριθμός φορολογικού μητρώου πλέον), 6. άδεια ίκανότητας όδηγού (δίπλωμα όδήγησης). (άρθρο 2.4)
Σε αυτο λοιπον το παλαιο σχεδιο ενοποιησης , εχουμε την προσπαθεια ενοποιησης διαφορων αρχειων με στοιχεια πολιτων μεσω ενος οριστικου ενιαιου αριθμου..
Ο σαρωτος βασισμενος σε ορολογια των τοτε διαμαρτυρομενων αρχισε βαση των δικαιολογημενων φοβων για ολοκληρωτισμο να βασιζει την πνευματικη ενσταση σε προσβολη βαπτισματος και αλλα τετοια, τα οποια φυσικα τοτε και μεχρι και σημερα δεν εχουν ισχυ..Ο πραγματικος κινδυνος ομως εντοπιστηκε τοτε ...
Επειδη δεν κυβερνουν αγιοι, μια καταχρηση στα συστηματα θα γινοταν καταπιεστικη για τους πολιτες..Δεν υπαρχει καμια προσβολη βαπτισματος με την περιφημη αριθμοποιηση και θα το αποδειξουμε και πατερικα..
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ Η ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΝ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΚΟΛΛΗΜΑ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ..
Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗς ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ..
.ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ...ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΝΩ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΡΩΜΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ...ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ..
Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ , ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΗ ΤΗΣ ..ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ...
ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΞΜΑ,, ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙ ΚΑΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ "ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ..
ΑΥΤΟ ΔΕ ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ...ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΣΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ ΚΤΛ ...
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ...
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΣ -ΕΚΑΜ- ΠΡΟΓΟΝΙΚΟς ΤΟΥ ΑΜΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ..ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ...ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ..
ΑΠΛΑ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ...ΟΧΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ Η ΤΟ .."(sic) TO XARAGMA ..
Για να καταλάβει καποιος αρκετα θα πρεπει να πουμε συντομα για την ιστορια του χαραγματος και της αναγνωρισης των πολιτων στα αρχαια χρονια ...
Μετα μεσα απο την πατρολογια θα καταλαβουμε γιατι οι Πατερες δεν εκαναν ενσταση για την αριθμοποιηση που χρησιμοποιεται για να προσδιορισουν καποιο προσωπο ...
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ Η ΠΑΤΡΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ...ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΣΤ..ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΑΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ....ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ Π.ΣΑΡΑΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΛΑΝΑ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΜΚΑ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ Π.ΣΑΡΑΝΤΗ ...ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ...
vas019 έγραψε:Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΑΦΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΤΕ ΕΓΚΑΥΜΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΙΤΕ ΤΑΤΟΥΑΖ..ΣΤΟ ΣΩΜΑ
Η ΙΣΤΡΟΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ , ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ..
http://ro.uow.edu.au/cgi/viewcontent.cgi?article=1387&context=infopapers
ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΕΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΝΑΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΞΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ..ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ..ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΗΡΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ , ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΟΥΜΕΡΑ ..ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΛΙΓΟΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ..
ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥΣ ..Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΩΜΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ...
ΑΝΤΙΘΕΤΑ , ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΡΩΜΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ..ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΜΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟ ΣΤΑΥΡΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ..
Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΛΥΤΩΣΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ..
Πράξ. 22:25 ὡς δὲ προέτειναν αὐτὸν τοῖς ἱμᾶσιν, εἶπε πρὸς τὸν ἑστῶτα ἑκατόνταρχον ὁ Παῦλος· εἰ ἄνθρωπον Ῥωμαῖον καὶ ἀκατάκριτον ἔξεστιν ὑμῖν μαστίζειν;
Πράξ. 22:26 ἀκούσας δὲ ὁ ἑκατόνταρχος, προσελθὼν ἀπήγγειλε τῷ χιλιάρχῳ λέγων· ὅρα τί μέλλεις ποιεῖν· ὁ γὰρ ἄνθρωπος οὗτος Ῥωμαῖός ἐστι.
Πράξ. 22:27 προσελθὼν δὲ ὁ χιλίαρχος εἶπεν αὐτῷ· λέγε μοι, εἰ σὺ Ῥωμαῖος εἶ· ὁ δὲ ἔφη· ναί.
Πράξ. 22:28 ἀπεκρίθη τε ὁ χιλίαρχος· ἐγὼ πολλοῦ κεφαλαίου τὴν πολιτείαν ταύτην ἐκτησάμην. ὁ δὲ Παῦλος ἔφη· ἐγὼ δὲ καὶ γεγέννημαι.
Πράξ. 22:29 εὐθέως οὖν ἀπέστησαν ἀπ' αὐτοῦ οἱ μέλλοντες αὐτὸν ἀνετάζειν· καὶ ὁ χιλίαρχος δὲ ἐφοβήθη ἐπιγνοὺς ὅτι Ῥωμαῖός ἐστι, καὶ ὅτι ἦν αὐτὸν δεδεκώς.
Πράξ. 22:30 Τῇ δὲ ἐπαύριον βουλόμενος γνῶναι τὸ ἀσφαλές, τὸ τί κατηγορεῖται παρὰ τῶν Ἰουδαίων, ἔλυσεν αὐτὸν ἀπὸ τῶν δεσμῶν καὶ ἐκέλευσεν ἐλθεῖν τοὺς ἀρχιερεῖς καὶ ὅλον τὸ συνέδριον αὐτῶν, καὶ καταγαγὼν τὸν Παῦλον ἔστησεν εἰς αὐτούς.
ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΕΠΕΡΝΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕ ΠΟΤΕ ..ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΒΡΗΚΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΓΡΑΦΗ ΣΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ..
ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΙΘΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΡΙΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ (ΒΛΕΠΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ) ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΞΩΝΤΑΣ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ..
ΟΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΟΥ GOOGLE , ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΑΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΑ ΛΙΝΚ..
"Ο Ρωμαίος πολίτης ήταν υποχρεωμένος να δηλώσεΙ τη γέννηση των παιδιών του μέσα σε τριάντα ημέρες πριν από την επίσημη ρωμαϊκή, και έλαβε ένα ξύλινο δίπτυχο καταγραφή της δήλωση, η οποία λειτούργησε ως πιστοποιητικό της ιδιότητας του πολίτη για το παιδί για το υπόλοιπο της ζωής του."
Sherwin-White, Η ρωμαϊκή ιθαγένεια, 316.
http://www.romanarmytalk.com/rat/13-ancient-civ-talk/35127-proof-of-citizenship.html
"Ναι, ιθαγένεια λίστες διατηρήθηκαν από τους δικαστές. Δεν είμαι σίγουρος, όπου κρατήθηκαν εκ των προτέρων, αλλά έχουμε αυτό από την εποχή του Μάρκου Αυρηλίου:
Εν τω μεταξύ, έβαλε τέτοιες εγγυήσεις για κοστούμια για την προσωπική ελευθερία - και ήταν ο πρώτος για να κάνει έτσι - να διατάξει ότι κάθε πολίτης θα πρέπει να παραχωρήσει δωρεάν τα ονόματα από τα νεογέννητα παιδιά του μέσα σε τριάντα ημέρες μετά τη γέννηση και να δηλώνουν οι νομάρχες το θησαυροφυλάκιο του Κρόνου. Στις επαρχίες, επίσης, ίδρυσε τη χρήση των δημόσιων αρχείων, στην οποία καταχωρήσεις σχετικά με γεννήσεις ήταν να γίνει με τον ίδιο τρόπο όπως και στη Ρώμη, στο γραφείο του τους νομάρχες του ταμείου, ο σκοπός είναι ότι αν κάποιος γεννήθηκε στην επαρχίες θα πρέπει να επικαλεστεί μια υπόθεση για να αποδείξει την ελευθερία, θα μπορούσε να υποβάλει αποδεικτικά στοιχεία από τα αρχεία αυτά."
Historia Augusta, ο Μάρκος Αυρήλιος, 9,7 - 8
http://www.romanarmytalk.com/rat/13-ancient-civ-talk/35127-proof-of-citizenship.html
"Όσο για το πώς St.Paul ήταν σε θέση να προσδιορίσει τον εαυτό του ως Ρωμαίου πολίτη, σημειώστε ότι πρώτα απ 'όλα οι Ρωμαίοι είχαν καλές αρχεία όπου υπήρχε ο κατάλογος όλων των Ρωμαίων πολιτών σε όλη την αυτοκρατορία.
Στην πραγματικότητα, κάθε πέντε χρόνια, κάθε αρσενικό Ρωμαίος πολίτης έπρεπε να εγγραφούν στη Ρώμη για την απογραφή («tabulae censoriae", στα λατινικά) και έπρεπε να δηλώσει την οικογένειά του, τη γυναίκα, τα παιδιά, οι δούλοι και τα πλούτη, για όλο το ρεπουμπλικανικό εγγραφή εποχή ήταν ο μόνος τρόπος που ένας Ρωμαίος θα μπορούσε να εξασφαλίσει ότι η ταυτότητα και την ιδιότητά του ως πολίτης αναγνωρίστηκαν.
Επιπλέον, κάθε Ρωμαίος πολίτης, και στη συνέχεια ο Απόστολος Παύλος επίσης, είχε ένα είδος πιστοποιητικού της ιδιότητας του πολίτη, το οποίο στα λατινικά ονομαζόταν "Δίπλωμα". "
http://en.allexperts.com/q/Ancient-Classical-History-2715/2008/2/Roman-citizenship.htm
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ..
"Ἡ ἀπογραφή
Ἡ ἀπογραφή, γεγονός ἰδιαίτερα ταπεινωτικό κατά τήν ἐποχή τῆς γέννησης τοῦ Κυρίου, συγκινεῖ τούς ὑμνογράφους τῆς Ἐκκλησίας καί τούς δίδει τήν ἀφορμή νά ἐμβαθύνουν στό μυστήριο τῆς ἐνανθρώπησης. «Ἐγένετο δέ ἐν ταῖς ἡμέραις ἐκείναις ἐξῆλθε δόγμα παρά Καίσαρος Αὐγούστου ἀπογράφεσθαι πᾶσαν τήν οἰκουμένην» (Λκ 2,1), σημειώνει ὁ ἱερός εὐαγγελιστής. Κι ὁ ὑμνωδός, συγκλονισμένος μπρός στό σχέδιο πού κατέστρωσε γιά τή σωτηρία μας ἡ ἀγάπη τοῦ Θεοῦ, ὑμνολογεῖ μέ βαθειά κατάνυξη τή θεία εὐσπλαγχνία:
"Δούλου φορέσαι σχῆμα ἠθέλησας, ὅπως με τῆς δουλείας τοῦ πονηροῦ λυτρώσῃ· ὑμνολογῶ σου τό εὔσπλαγχνον...".
Ἡ ἀρχαία ἀπογραφή δέν ἦταν ἁπλῶς ἡ καταμέτρηση τοῦ πληθυσμοῦ μιᾶς χώρας. Οἱ ἀπογραφόμενοι τότε λογίζονταν ὡς δοῦλοι τοῦ αὐτοκράτορα. Ὁ ἐνανθρωπήσας Θεός γεννήθηκε ὡς δοῦλος, καί ἡ πρώτη ὑποχρέωση τῆς ζωῆς του ἦταν νά ἐξαγοράσει τόν ἑαυτό του γιά ἕνα χρόνο! Ὁ βασιλεύς τῶν βασιλευόντων καί κύριος τῶν κυριευόντων δηλώθηκε κατά τήν ἀπογραφή ὡς μέρος τῆς περιουσίας τοῦ Αὐγούστου! «Ἄνω ἐλεύθερος, καί κάτω ἐνυπόγραφος· ἄνω Υἱός καί κάτω δοῦλος... ἄνω προσκυνούμενος καί κάτω φορολογούμενος», ἀναφωνεῖ ὁ Μ. Ἀθανάσιος. Μᾶς γονατίζει ἡ θεία κένωση! «Πρός σέ ὀρθρίζω», ψάλλει ἡ Ἐκκλησία, «τόν δι᾿ εὐσπλαγχνίαν σεαυτόν τῷ πεσόντι κενώσαντα ἀτρέπτως, καί δούλου μορφήν ἐκ Παρθένου φορέσαντα».
Γιατί, ἄραγε, θέλησε ὁ Κύριος νά ὑπομείνει μιά τέτοια ταπείνωση; Γιά νά χαρίσει σέ μᾶς τίς πνευματικές συνέπειες τῆς ἀπογραφῆς του. Οἱ ὕμνοι τονίζουν ὅτι ὁ παμβασιλεύς Χριστός ἀπογράφηκε ὡς δοῦλος τοῦ Αὐγούστου,
*γιά νά μᾶς ἐλευθερώσει ἀπό τή δουλεία τῆς ἁμαρτίας:
«Ἐν δούλοις τῷ Καίσαρος δόγματι ἀπεγράφης πειθήσας, καί δούλους ἡμᾶς ἐχθροῦ καί ἁμαρτίας ἠλευθέρωσας, Χριστέ...»,
*γιά νά μᾶς ἀπογράψει στό βιβλίο τῆς ζωῆς:
«Ἀπεγράφης Καίσαρος θεσμῷ θέλων ἀπογράψασθαι βίβλῳ ζωῆς, παμβασιλεῦ, τόν ἄνθρωπον...»,
*γιά νά μᾶς ἐπιγράψει μέ τό δικό του ὄνομα ὡς χριστιανούς:
«Ἀπεγράφημεν οἱ λαοί τῷ δόγματι τοῦ Καίσαρος· ἐπεγράφημεν οἱ πιστοί ὀνόματι Θεότητος σοῦ τοῦ ἐνανθρωπήσαντος Θεοῦ ἡμῶν...».
Ἑκούσια, λοιπόν, ὁ Κύριος ἀπογράφηκε στά φορολογικά βιβλία τοῦ Αὐγούστου, ὥστε νά πληρώνει χρηματικό φόρο. Ἄς θελήσουμε μέ τή σειρά μας οἱ πιστοί νά πληρώνουμε ἰσόβια σ᾿ Αὐτόν, τόν μονοκράτορα τῆς καρδιᾶς μας, φόρο πίστεως καί ἀγάπης.
Σ. Καρακασίδου
Δρ. Θεολογίας
"
http://www.apolytrosis.gr/web/guest/apografh
vas019 έγραψε:ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩ ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΟΛΟΓΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΠΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΛΛΟΤΕ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΜΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΠΟΓΟΝΩΝ Η ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ Η ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΚΤΛ..
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΥΞΟΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ ..
ΟΠΟΤΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ Η ΠΑΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΑΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟς ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ , ΑΛΛΑ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΟΥ ΔΙΩΓΜΟΥ....
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΟΛΟΓΙΑ , ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ PG. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ..ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΣΤ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΠΑΤΕΡΩΝ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ..
Καὶ ἑνδέκατος μὲν ἐξ Ἀδὰμ ὁ Νῶε· Χριστὸς δὲ δὴ πάλιν ὡς ἐν ἐσχάτῳ τε καὶ ἑνδεκάτῳ καιρῷ γεγέννηται κατὰ σάρκα, καὶ τῆς ἐφ' ἡμῖν οἰκονομίας ἄρχεται
Κυριλος Αλεξανδρειας.. P.G 69.60
Νῶε τοίνυν γέγονεν ἑνδέκατος ἐξ Ἀδὰμ διά τε Σὴθ
Κυριλος Αλεξανδρειας.. P.G 69.61
διὰ τῆς ἀποστασίας Ἰούδα, ὃς δωδέκατος ἦν
τῶν ἀποστόλων,
Παναριον
Ἐπιστολὴ γραφεῖσα ἐν τῷ ἐνενηκοστῷ δευτέρῳ ἔτει Διοκλητιανοῦ
βασιλείας, Οὐαλεντινιανοῦ καὶ Οὐάλεντος ἔτους δωδεκάτου καὶ Γρατιανοῦ
ἔτους ὀγδόου, πρὸς Ἐπιφάνιον Παλαιστινὸν Ἐλευθεροπολίτην,
δια λελοιπότων δ' οὖν τη νικαῦτα τῶν ἐκ περιτομῆς ἐπισκόπων, τοὺς ἀπὸ πρώτου
νῦν ἀναγκαῖον ἂν εἴη καταλέξαι. πρῶτος τοιγαροῦν Ἰάκωβος ὁ τοῦ κυρίου λεγόμενος ἀδελφὸς ἦν· μεθ' ὃν δεύτερος Συμεών· τρίτος Ἰοῦστος· Ζακχαῖος τέταρτος· πέμπτος Τωβίας· ἕκτος Βενιαμίν· Ἰωάννης ἕβδομος· ὄγδοος Ματθίας· ἔνατος Φίλιππος· δέκατος Σενέκας· ἑνδέκατος Ἰοῦστος· Λευὶς δωδέκατος· Ἐφρῆς τρισκαιδέκατος· τεσσαρεσκαιδέκατος Ἰωσήφ· ἐπὶ πᾶσι πεντε και δέκατος Ἰούδας. τοσοῦτοι καὶ οἱ ἐπὶ τῆς Ἱεροσολύμων πόλεως ἐπίσκοποι ἀπὸ τῶν ἀποστόλων εἰς τὸν δηλούμενον διαγενόμενοι χρόνον, οἱ πάντες ἐκ περιτομῆς. ἤδη δὲ δωδέκατον ἐχούσης ἔτος τῆς ἡγεμονίας,
ΕΥΣΕΒΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Ὅτι προκαλούμενος ὁ βασιλεὺς Ἀλκίνοος εἰς εὐεργεσίαν Ὀδυσσέως τοὺς συνάρχοντας φησί. δώδεκα γὰρ κατὰ δῆμον ἀριπρεπέες βασιλῆες ἀρχοὶ κραίνουσι, τρισκαιδέκατος δ' ἐγὼ αὐτός.
.......
ὡς γὰρ ἐκ τοῦ τέσσαρες καὶ τοῦ δέκα, ὁ τεσσαρεσκαιδέκατος, ὁμοίως δὲ καὶ ἐπὶ ἄλλων τοιούτων, οὕτω καὶ ἐκ τοῦ τρεῖς καὶ τοῦ δέκα, ὁ τρεισκαίδεκα. ὅθεν ὁ τρεῖς καὶ δέκατος. εἰ δὲ διὰ τοῦ ˉι γράφεται ὁ τρισκαίδεκα καὶ ὁ τρισκαιδέκατος ὡς ἐκ τοῦ τρὶς ἐπιῤῥήματος, ὥρα λοιπὸν καὶ τετρακισκαιδέκατον λέγειν τὸν τεσσαρεσκαιδέκατον. καὶ τὰ ἐφεξῆς δὲ οὕτω κατὰ ὁμοίαν ἔφοδον. ἀλλὰ τοῦτο μὲν ἐς τοσοῦτον διὰ τοὺς πολλούς. ὁ δὲ Ἀλκίνοος οὐκ ἂν ἐλάττων εἴη τῶν ἄλλων ὡς τρισκαιδέκατον ἑαυτὸν ἀριθμήσας κατὰ μετριότητα ἐπιεικῆ
Ευσταθιος Θεσαλονικευς, Ομηρου Οδυσεια σχολια..
καὶ πρῶτος Ἀζαὴλ ὁ δέκατος ἄρχων αὐτῶν
ΣΥΝΟΨΙΣ ΙΣΤΟΡΙΩΝ ΑΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΤΙΣΕΩΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ
ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΙΣΑΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΝΗΝΟΥ, ΣΥΛΛΕΓΕΙΣΑ ΠΑΡΑ ΚΥΡΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΚΕΔΡΗΝΟΥ
πρῶτος Ἀζαὴλ ὁ δέκατος τῶν ἀρχόν των ἐδίδαξε
ποιεῖν μαχαίρας ἱερωσύνη τῷ Λευὶ ἐδόθη, ὅτι δέκατος ὑπάρχων ἀπὸ τοῦ ἐσχάτου τῶν υἱῶν Ἰακὼβ Ἰωσὴφ δὲ δωδέκατος καὶ ἔσχατος τῶν ἐν Μεσοποταμίᾳ παίδων τοῦ Ἰακὼβ ἐγεννήθη
τῆς Φρυγῶν αἱρέσεως διαλεγόμενος ἐν
τοῖς χρόνοις Ζεφυρίνου, πεντεκαιδέκατος τῆς Ῥωμαίων ἐκκλησίας ἐπί σκοπος κατὰ Σεβῆρον Ῥωμαίων αὐτοκράτορα·
ΕΚΛΟΓΗ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΕΙΣΑ ΥΠΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ
ΣΥΓΚΕΛΛΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΤΑΡΑΣΙΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ
Τωβίας πέμπτος, εκτος Βενιαμίν, εβδομος ̓Ιωάννης,
ογδοος Ματθίας, ενατος Φίλιππος, δέκατος Σενεκᾶς, ̓Ιοῦστος αλλος ἑνδέκατος,
Λευῒς δωδέκατος, ̓Εφρῆς τρισκαιδέκατος, τεσσαρεσκαιδέκατος ̓Ιωσήφ, καὶ ̓Ιούδας πεντεκαιδέκατο
ΕΠΙΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΩΝ ΣΥΛΛΕΓΕΙΣΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣΑ ΠΑΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΜΟΝΑΧΟΥ ΤΟΥ ΖΩΝΑΡΑ PG. 134-135
δωδέκατος δὲ Πτολεμαῖος ἐβασίλευσεν ὀνόματι Διόνυσος ἔτη κθʹ, ὃς ἔσχε θυγατέρα ὀνόματι Κλεοπάτραν καὶ υἱὸν ὀνόματι Πτολεμαῖον. καὶ λοιπὸν τρισκαιδεκάτη βασίλισσα τῶν Πτολεμαίων Κλεοπάτρα·
ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΛΑΛΑ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΑ. P.G 97
ΛΟΓΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ.
ἦρξε δὲ τούτοις τῆς σοφίας ὁ παλαίτατος Νίνος, μεθ' ὃν τεσσαρεσκαιδέκατος Ὠάνης γενόμενος ἐκ τῆς μεσημβρινῆς ζώνης ἀφίκετο, ἰχθύος ἠμφιεσμένος δοράν, ἀφ' Ἑρμοῦ καὶ Ἀπόλλωνος ἑαυτὸν γενεαλογῶν
Opuscula logica, physica, allegorica, alia
De vita philosophica
Μιχαηλ Ψηλος P.G 122
καὶ γὰρ πρωτόθρονος ὁ Κολωνείας ὤν, δωδέκατος δὲ αὐτὸς ὁ βασιλευς..
ΣΥΜΕΩΝ ΜΑΓΙΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΟΘΕΤΟΥ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΑ P.G 109
Ὁ λόγος ὁ γενόμενος παρὰ Κυρίου πρὸς Ἱερεμίαν ἐν τῷ
ἐνιαυτῷ τῷ δεκάτῳ Σεδεκίου βασιλέως Ἰούδα, οὗτος ἐνιαυτὸς ὀκτωκαιδέκατος τῷ Ναβουχοδονόσορ τῷ βασιλεῖ Βαβυλῶνος,
P.G 81.1353 ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΣ ΚΥΡΟΥ
Ὁ τοίνυν Σαμουὴλ πέμπτος καὶ δέκατος μὲν ἀπὸ Λευΐ· τῆς δὲ
Καὰθ ἦν πατριᾶς
P.G 80.532 ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΣ ΚΥΡΟΥ
vas019 έγραψε:Δευτερολογία γιὰ τὸν ΑΜΚΑ καὶ … τέλος.
Τό κείμενο πού ἀκολουθεῖ εἶναι ἕνα εἶδος ἀπαντήσεως σέ προηγούμενο κείμενο τοῦ καθηγουμένου τῆς Ἱ. Μ. Γρηγορίου, στό ὁποῖο ἐγράφετο ὅτι «Ἀπὸ ποιμαντικὴ πάντως ἄποψη θὰ ἦταν ἄκαιρο νὰ ζητήσουμε ἀπὸ τόν καθέκαστα συνάνθρωπο μας, ὁ ὁποῖος ἔχει λόγους νὰ κινηθῆ μέσα στὴν σύγχρονη κοινωνία (θέματα ὑγείας, παιδείας, μετακινήσεως, δοσοληψιῶν κ.λπ.) χρησιμοποιώντας τὸν ΑΜΚΑ, νὰ μὴ τὸν παραλάβει καὶ νὰ μπεῖ σὲ δοκιμασίες»
Πανοσιολογιώτατε Ἅγιε Καθηγούμενε
τῆς Ι. Μονῆς Ὁσίου Γρηγορίου, π. Γεώργιε,
Ὄχι Κριτικὴ
Ζητήσατε ἀπὸ τὴν ἐλαχιστότητά μου τὶς παρατηρήσεις μας. Ὁ σεβασμός μου καὶ ἡ ἀληθὴς ἐν Χριστῷ ἀγάπη μου πρὸς τὸ πρόσωπό Σας δὲν μοῦ ἐπιτρέπουν νὰ κάνω κριτική του κειμένου Σας. Ὡστόσο τὸ μόνο ποὺ πρέπει ἀνοιχτὰ νὰ πῶ εἶναι ὅτι δὲν ἔχουμε κατανοήσει ὅτι τὸ θέμα ΑΜΚΑ μᾶς εἰσάγει ἀπὸ τὸν Ὀκτώβριο τοῦ 2009 στὸ ἤδη ἱδρυθὲν ἀντίχριστο παγκόσμιο κράτος τῆς μεγάλης αἱρέσεως τῆς Νέας Ἐποχῆς ποὺ ἀναιρεῖ καὶ συνολικὰ καὶ ἀναλυτικὰ ὁλόκληρο τὸ θεανθρώπινο χριστιανικὸ τρόπο ζωῆς
....
4. Ἔνταξη τῆς Ἑλλάδος στὸ ἀντίχριστο παγκόσμιο κράτος
Τὸ ἀπειλητικὸ ἄρθρο 153 τοῦ ἀσφαλιστικοῦ Νόμου 3655/2008 ὁλοφάνερα πιὰ τοποθετεῖ τὶς ὁλοκληρωτικὲς βάσεις τοῦ νεοεποχίτικου ἀντίχριστου κράτους παγιώνοντας καὶ στὴ χώρα μας τὴ Δύση τῆς Δημοκρατίας. Αὐτὴ τὴ δύση τῆς δημοκρατίας καὶ τὴν ἐπιβολὴ ἀντίχριστων νόμων στὴ ζωή μας εἶχε πρὸ χρόνων προβλέψει ὁ Ἅγιος Γέροντας π. Παΐσιος.
...
...5 ....
Τώρα προσωρινὰ ὁ ΑΜΚΑ εἶναι ἕνας ἁπλὸς ἀριθμὸς σὲ μία ἁπλὴ κάρτα ποὺ δὲν ἔχει πάνω της ἢ μέσα στὶς ἴνες τῆς κανένα ἀπὸ τοὺς ἐπίμαχους δυσώνυμους συμβολισμούς, ὅπως π.χ. τὸ 666 ποὺ εἶναι ὁ συμβολικὸς ἀριθμὸς τοῦ ἀντιχρίστου. Αὐτὸ τουλάχιστόν μας διαβεβαιώνει τὸ Ὑπουργεῖο Ἀπασχόλησης ἀπαντώντας στὶς ἔγγραφες ἀντιδράσεις τῶν πολιτῶν γιὰ τὸν ΑΜΚΑ.
Ὅμως, ὁ ἀριθμὸς ποὺ δίδεται σὲ κάθε πολίτη δὲν εἶναι ἕνας αὔξων τυχαῖος ἀριθμὸς ὅπως π.χ. ὁ ΑΦΜ. Ὁ πυρήνας τοῦ συνολικοῦ ἀριθμοῦ εἶναι τὸ πιὸ εὐαίσθητο προσωπικὸ δεδομένο. Τὰ ἕξι πρῶτα ψηφία δηλώνουν τὴν ἡμέρα, τὸ μήνα καὶ τὸ ἔτος γέννησης τοῦ ἀνθρώπου. Στὴ συνέχεια ὑπάρχει ἕνας αὔξων ἀριθμὸς καὶ ἕνας ἀριθμὸς τοῦ κομπιοῦτερ. Ἀργότερα, ὅταν τὸ ἠλεκτρονικὸ σύστημα φτάσει στὴν παγκόσμια ὁλοκλήρωσή του ὁ ΑΜΚΑ κάθε πολίτη θὰ περιλαμβάνει
7....
Γιὰ τὰ μικροτσὶπ ἔχουν γραφεῖ πολλά. Θὰ ἔχουν ἀπέραντη χωρητικότητα. Τὸ παγκόσμιο κράτος τῆς Νέας Ἐποχῆς θὰ μπορεῖ νὰ συλλέξει ἄπειρες πληροφορίες γιὰ ὅλη τὴ ζωὴ ὅλων τῶν πολιτῶν, ὅλων τῶν ἀνθρώπων. Ὁλόκληρο τὸ προφὶλ τῆς «προσωπικότητος» κάθε ἀνθρώπου θὰ βρίσκεται στὰ χέρια τοῦ ἀπρόσωπου διοικητηρίου τῆς ἀντίχριστης Νέας Ἐποχῆς.
Τέλος ὡς κρατοῦσα ἄρχουσα τάξη, ἡ Νέα Ἐποχή, μὲ τὰ γνωστὰ ἄγνωστα κεκρυμμένα ἄτομα ποὺ θὰ μᾶς διοικοῦν, θὰ μᾶς ἀναγκάσει στανικά, ἐπίμονα ἢ δόλια νὰ χώσουμε στὸ μέτωπό μας ἢ στὸ δεξὶ χέρι μας τὸ μικροτσίπ. Τότε θὰ ὁλοκληρωθεῖ τὸ ὅλο σύστημα ποὺ ἀρχίζει ἀπὸ τὸν ΑΜΚΑ, συνεχίζεται μὲ τὴν ἠλεκτρονικὴ κάρτα ἢ ταυτότητα καὶ κορυφώνεται, φεῦ, μὲ τὸ σφράγισμα ἢ τὸ χάραγμα πάνω στὸ σῶμα τοῦ ἀνθρώπου
8. Ὁ Ἀντίχριστός μας ἀριθμοποιεῖ.....
Ὁ παραγκωνισμὸς τοῦ ὀνόματός μας καὶ ἡ ἀνταλλαγή του μὲ τὸν ἀριθμὸ ΑΜΚΑ μέσα στὸ παγκόσμιο κράτος τῆς Νέας Ἐποχῆς θὰ ἐπιφέρει πολλὲς ἀλλοιώσεις στὸν τρόπο ζωῆς καὶ τὸ βιωτικὸ καὶ κυρίως τὸν ἐν Χριστῷ τρόπο ζωῆς
9....
Ἀπὸ δεκαετίες ἡ Νέα Ἐποχὴ ἔχει καταφέρει νὰ ψηφιστοῦν ἀντίχριστοι νόμοι ἀπὸ τὰ Κοινοβούλια τῶν μελῶν κρατῶν. Ἔτσι ἡ ἄθεη καὶ ἀπάνθρωπη νοοτροπία τῆς ἔχει ἐπιβληθεῖ σὲ πολλοὺς τομεῖς τῆς ζωῆς συνιστώντας μὲ ἄλλον τρόπο τὸ νέο παγκόσμιο ἢ παγκοσμιοποιούμενο κράτος τοῦ Ἀντιχρίστου.
Ὑπολείπεται τώρα μὲ τὴν ἀπειλὴ τοῦ ΑΜΚΑ νὰ ἐνταχθοῦμε καὶ ἐμεῖς οἱ Ἕλληνες Ὀρθόδοξοι πολίτες στὸ παγκόσμιο κράτος τῆς Νέας Ἐποχῆς. Ὅταν ὁλοκληρωθοῦν διὰ τοῦ ΑΜΚΑ καὶ τῶν ἐπερχομένων ἠλεκτρονικῶν ταυτοτήτων ἢ καρτῶν οἱ διαδικασίες αὐτές, τότε θὰ εἶναι ἕτοιμα τὰ πάντα γιὰ τὴν ὑποδοχὴ τοῦ Ἀντιχρίστου.
Ὄχι πανικός, ἀλλὰ ποιμαντικὸ χρέος ἡ ἐνημέρωση περὶ ΑΜΚΑ
Ὅλα τὰ παραπάνω θὰ πρέπει νὰ ἔχουμε ὑπ’ ὄψη ὅλοι μας, κάθε χριστιανὸς πολίτης τῆς πατρίδος μας, ὄχι γιὰ νὰ καταληφθοῦμε ἀπὸ τὸν πανικὸ τῶν ἐπερχομένων δεινῶν, ἀλλὰ γιὰ νὰ ἐμβολιασθοῦμε μὲ τὴν καλὴ ἐν Χριστῷ ἀνησυχία καὶ τὴν καλὴ ἐν Χριστῷ ἑτοιμασία
...γιὰ νὰ ἑτοιμαζόμαστε, ὅσοι πιστοὶ γιὰ τὶς πιὸ δύσκολες ἡμέρες, καθὼς πορευόμαστε πρὸς τὰ Ἔσχατα.
Τότε ἴσως, φεῦ, ἔχοντας στὸ χέρι ἢ στὸ μέτωπο τὸ ἀντίχριστο χάραγμα,...
http://www.orthros.org/Greek/Keimena/K-AMKA2-p.htm
-----------------------------------------------------------
Ο ΣΑΡΟΤΟΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ...
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ..
jm_ac_2018 έγραψε:αν συνεχίσει ο φιλος μας sarotos την ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ,γραφοντας δηλαδή ουσιαστικά τα ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ εδω και μέρες χωρις να απαντήσει με ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΠΗΓΕΣ απο την Γραφη και τους Πατέρες, θα αναγκαστώ να κλειδώσω το νήμα...
ΚΑΦΕΝΕΙΟ δεν είμαστε και ουτε θέλουμε να καταλήξουμε, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ να τα αναφέρει ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ωστε να μπορεί ο καθένας αναγνώστης να προστρέχει σε αυτές για επιβεβαίωση και περαιτέρω έρευνα-μελέτη..
xristoforos έγραψε:Και στο κατω κατω...το να αριθμοποιηθω...δεν ειναι βλαβερο για την ψυχη! ουτε με καθιστα εγχαραγμενο !!
το να χαραχτω ειναι το επιβλαβες....
ΟΧΙ ΣΑΡΩΤΕ...ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΟΒΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ....ΔΙΟΤΙ ΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ!!! ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ..ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΣΑΤΑΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!!!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΜΚΑ....ΟΥΤΕ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ...ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΕΧΑΡΑΧΤΕΙΣ ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ-ΚΑΨΕΙΣ...ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ!
FirstLast έγραψε:Ευχαριστούμε τον vas για τον κόπο του στην διαρκή ανάρτηση αναφορών.
Να συμπληρώσω οτι στον πρόλογο του βιβλίου "Η Ευθύνη της επιλογής μας", ο π. Σαράντης Σαράντος μιλάει για την επιβολή του ΑΜΚΑ αλλά και τις ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ηλεκτρονικές κάρτες και το ΧΑΡΑΓΜΑ ή ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ. Άρα δεν θεωρεί τον ΑΜΚΑ ως χάραγμα.
Προφανώς και δεν αναγνωρίζω το εαυτό μου ως ένα αριθμό και το κράτος δεν με ρώτησε όταν τον εξέδωσε παρά την οποιαδήποτε διαφωνία μου.
Συλλογικό χάραγμα δεν υπάρχει αλλά το παράδειγμα αναφέρεται σε συνειδητή προσκύνηση - όπως το παράδειγμα του πειρασμού του Κυρίου μας.
Δεν θα πρέπει να είναι εμφανές το όνομα ή/και ο αριθμός του θηρίου? Οι μάρτυρες δεν θανατώθηκαν γιατί τους ζητήθηκε να αποδεχτούν κάτι αόρατο αλλά γιατί τους ζητήθηκε να αρνηθούν συνειδητά τον Χριστό. Δεν είναι και προτυπώσεις αυτά?
Δεν μας έβαλαν σε μια καρέκλα και μας είπαν πάρε το 666 αλλά πάρε το π.χ., 55776464. Δεν είναι φανερός ο αριθμός. Ο αριθμός υπάρχει παντού συγκεκαλυμένος πολλά χρόνια τώρα και ο καθένας μας τον έχει αποδεχτεί σε κάποια περίσταση. Δεν μπορεί να είμαστε όλοι χαραγμένοι.
xristoforos έγραψε:ΣΩΣΤΑ!!!FirstLast έγραψε:
Προφανώς και δεν αναγνωρίζω το εαυτό μου ως ένα αριθμό και το κράτος δεν με ρώτησε όταν τον εξέδωσε παρά την οποιαδήποτε διαφωνία μου.
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΕΙ...ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΑΡΙΘΜΟ
Ε ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΧΤΟΥΜΕ
ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ Ο-Χ-Ι
Σελίδα 19 από 28 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 28
Σελίδα 19 από 28
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης