Σφράγισμα - 666
+4
FirstLast
jm_ac_2018
xristoforos
raimon
8 απαντήσεις
Σελίδα 11 από 28
Σελίδα 11 από 28 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 28
Απ: Σφράγισμα - 666
vas019 έγραψε:Γιώργος έγραψε:.Είναι απλά ένας αριθμός μιας κάρτας,τίποτα παραπάνω......
Υποκρυβει μαλλον το σημειο αντιπαραθεσης αυτο , που θα πρεπει να μας το εξηγησει...Για τον ΑΦΜ δεν ειπε τιποτα εντωμεταξυ που ρωτησα..Ο οποιος δεν αλλαζει και υπαρχει δεκαετιες...Ο ΑΦΜ προσδιοριζει καθαρα το προσωπο, αλλα αυτο δεν ειναι κοινωνικη αριθμοποιηση του προσωπου.
Στην προκειμενη ομως εχει την ιδια δυναμικη στην υποθεση του παναγιωτη με τον αμκα..
raimon- Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
sarotos έγραψε:για τον ΑΦΜ δεν ειπα, διοτι υπαρχει συγκεκριμενος λογος. θα φτασουμε και εκει ομως..
υπομονη
γιωργο,
μου ειχες πει, οτι ο ΑΜΚΑ εχει εναν συγκεκριμενο τυπο barcode επανω. ειναι ετσι?
vas019 έγραψε:σαρωτε, γιατι πρεπει να εξισωθει η υπογραφη και η καθαρη υπογραφη σε λευκο χαρτι πληρους αποδοχης του αριθμου με ενα συστημα αναγνωσης , αρα κρυφης για τον μεσο ανθρωπο χρησης αριθμου.
Οταν υπογραφει ο ανθρωπος υπογραφει για την κοινωνικη του ασφαλιση και οχι για τον αριθμο..Το 666 απο μονο του δεν εχει κολασιμη αξια, ακομα και εαν το χρησιμοποιω καθε μερα..Ειναι ενας αριθμος σαν ολα τα αλλα. Αν τον αποδεκτω λατρευτικα, συνειδητα σε σχεση με το προσωπο και την υποταγη στον αντιχριστο και το μελλοντικο συστημα του, σε συνδιασμο με το χαραγμα στο χερι, η εστω και πριν αλλα ξερωντας οτι συνειδητα αποδεχόμεθα διαβολο η αντι, μονο τοτε ισχυει οτι λες. Εαν ημουν μισθοφορος του στρατου η πρακτορας και μου εβαζαν τσιπ αναγνωρισης θεσης απο δορυφορο, χωρις τα υπολοιπα δεν ειναι το χαραγμα, αλλα πιθανον παρομοια τεχνολογια...
Αυτο λοιπον που κανει κατι χαραγμα , δεν ειναι ουτε το νουμερο καθαρο και κυριως κρυμμενο ουτε το χερι απαραιτητα..Ειναι το πνευμα..
ΕΑΝ ΤΟ ΔΕΚΤΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ,ΕΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ , ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ , ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ , ΕΣΤΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΔΕΚΤΩ..
ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ Η ΑΝΤΙ ΘΕΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΟΥ...
Με τον αμκα απουσιαζει αυτο..
Εαν εγω υπογραψω σε μια κολλα χαρτι οτι σου χρωσταω 666 ευρω, δεν με κανει σφραγισμενο-ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ..Γιατι δεν θα εχω σκεφτει οτι εγω αποδεχομαι αυτο το νομερο για εμενα η οτιο αοδεχομαι το προσωπο που συμβολιζει το νουμερο οτι ειναι ισχυροτερος του Θεου μου Η ΟΤΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΥ..
Γιώργος έγραψε:sarotos έγραψε:για τον ΑΦΜ δεν ειπα, διοτι υπαρχει συγκεκριμενος λογος. θα φτασουμε και εκει ομως..
υπομονη
γιωργο,
μου ειχες πει, οτι ο ΑΜΚΑ εχει εναν συγκεκριμενο τυπο barcode επανω. ειναι ετσι?
Ναι,εχει barcode.
vas019 έγραψε:Για αυτο η γραφη λοιπον εδωσε και το σημειο στο χερι, για να γινει κατανοητο οτι πρεπει να ισχυουν ολες οι συνθηκες ταυτοχρονα, οπου εκει πλεον δεν ειχει δεν ηξερα ..Ο αντιχριστος θα ειναι στο προσκηνιο, στην εξουσια..
Θα ειναι ο βασιλιας -"θεος"...
και κτι ακομα..αν ξερω το ονομα του αντιχριστου, και υπογραψω σε χαρτι οτι ειναι θεος, χωρις το νουμερο, παλι ειμαι σφραγισμενος ...
Δεν ειναι λοιπον καθε συστατικο απο μονο του χαραγμα, αλλα ο συνδιασμος τους και η αποδοχη οτι δεν ανηκω πλεον μονο στον αληθινο θεο...
δεν μπορω να πειστω πως αυτο εχει γινει με οσους εχουν παρει αμκα η αφμ..
Γιώργος έγραψε:vas019 έγραψε:σαρωτε, γιατι πρεπει να εξισωθει η υπογραφη και η καθαρη υπογραφη σε λευκο χαρτι πληρους αποδοχης του αριθμου με ενα συστημα αναγνωσης , αρα κρυφης για τον μεσο ανθρωπο χρησης αριθμου.
Οταν υπογραφει ο ανθρωπος υπογραφει για την κοινωνικη του ασφαλιση και οχι για τον αριθμο..Το 666 απο μονο του δεν εχει κολασιμη αξια, ακομα και εαν το χρησιμοποιω καθε μερα..Ειναι ενας αριθμος σαν ολα τα αλλα. Αν τον αποδεκτω λατρευτικα, συνειδητα σε σχεση με το προσωπο και την υποταγη στον αντιχριστο και το μελλοντικο συστημα του, σε συνδιασμο με το χαραγμα στο χερι, η εστω και πριν αλλα ξερωντας οτι συνειδητα αποδεχόμεθα διαβολο η αντι, μονο τοτε ισχυει οτι λες. Εαν ημουν μισθοφορος του στρατου η πρακτορας και μου εβαζαν τσιπ αναγνωρισης θεσης απο δορυφορο, χωρις τα υπολοιπα δεν ειναι το χαραγμα, αλλα πιθανον παρομοια τεχνολογια...
Αυτο λοιπον που κανει κατι χαραγμα , δεν ειναι ουτε το νουμερο καθαρο και κυριως κρυμμενο ουτε το χερι απαραιτητα..Ειναι το πνευμα..
ΕΑΝ ΤΟ ΔΕΚΤΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ,ΕΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ , ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ , ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ , ΕΣΤΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΔΕΚΤΩ..
Εαν εγω υπογραψω σε μια κολλα χαρτι οτι σου χρωσταω 666 ευρω, δεν με κανει σφραγισμενο-ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ..Γιατι δεν θα εχω σκεφτει οτι εγω αποδεχομαι αυτο το νομερο για εμενα η οτιο αοδεχομαι το προσωπο που συμβολιζει το νουμερο οτι ειναι ισχυροτερος του Θεου μου Η ΟΤΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΥ..
O πατέρας Μάξιμος είχε πει (το είχε αναφέρει ο Οδυσσέας αυτό) οτι αμα είναι κάτι υποχρεωτικό απο το κράτος,δεν μπορούμε παρα να το πάρουμε.Το σφράγισμα θα έχει εθελοντικό χαρακτήρα,δεν θα το επιβάλλει το κράτος,απλά δεν θα μπορείς να συναλλάσεσαι για προιόντα....Πάντως,όπως και να έχει,είναι λεπτές οι γραμμές και λεπτές οι ισορροπίες.....
sarotos έγραψε:καταρχας, να ξεκαθαρισω πως δεν γινεται να μιλαω με πολλους ταυτοχρονα.
οι λογοι ειναι νομιζω προφανης.
το θεμα ειναι ακρως σοβαρο, οποτε και εχω ολη την καλη θεληση και υποχρεωση να απαντησω σε ολα.
ομως, για να γινει ευαναγνωστος ο διαλογος, να εχει συνοχη, και να μην ειναι κουραστικος, ας λαβει καποιος τον λογο, και οταν τελειωσει την συζητηση μαζι μου, ας τον λαβει καποιος αλλος.
το ζηταω σαν χαρη απο τους συντονιστες λογο ομαλης λειτουργιας της συζητησης.
γιωργο,
τι τυπος barcode ειναι ? εχει στις 2 ακρες, και στην μεση εξεχων γραμμες?
εαν οχι, σε παρακαλω πολυ, να σκαναρεις τον τυπο barcode και να τον παραθεσεις εδω.
θα κανεις ενα μεγαλο καλο σε ολους μας.
Γιώργος έγραψε:sarotos έγραψε:καταρχας, να ξεκαθαρισω πως δεν γινεται να μιλαω με πολλους ταυτοχρονα.
οι λογοι ειναι νομιζω προφανης.
το θεμα ειναι ακρως σοβαρο, οποτε και εχω ολη την καλη θεληση και υποχρεωση να απαντησω σε ολα.
ομως, για να γινει ευαναγνωστος ο διαλογος, να εχει συνοχη, και να μην ειναι κουραστικος, ας λαβει καποιος τον λογο, και οταν τελειωσει την συζητηση μαζι μου, ας τον λαβει καποιος αλλος.
το ζηταω σαν χαρη απο τους συντονιστες λογο ομαλης λειτουργιας της συζητησης.
γιωργο,
τι τυπος barcode ειναι ? εχει στις 2 ακρες, και στην μεση εξεχων γραμμες?
εαν οχι, σε παρακαλω πολυ, να σκαναρεις τον τυπο barcode και να τον παραθεσεις εδω.
θα κανεις ενα μεγαλο καλο σε ολους μας.
Δεν έχω scanner,αλλά δεν έχει εξέχων γραμμές,δηλαδή δεν είναι σαν το barcode των προιόντων,όχι....
vas019 έγραψε:Τα γραπτα μενουν παναγιωτη..δεν ειναι αναγκη να απαντησει σε ολα αμεσα, με την ησυχια σου..μου εχει τυχει και εμενα να πεφτει βομβαρδισμος και να ειμαι μονος μου ...μην αγχωνεσαι , περνας και μια βολτα αλλη φορα και τα ξαναδιαβαζεις απο την αρχη στο σημειο ...και πει λεγοντας ..
Γιώργος έγραψε:Δεν είναι ακριβώς έτσι,στην αρχή έχει μια λεπτή γραμμή μόνη της,και μετά δεν έχει αλλη μεχρι το τέλος.Και στο τέλος έχει αλλη μια λεπτή γραμμή.Είναι κάπως έτσι:
Το πρώτο:
xristoforos έγραψε:amnos έγραψε:Κατανοητό όλο το θεωρητικό υπόβαθρο για τον αριθμό του ΑΜΚΑ. Ωστόσο εκκρεμεί μια αγιογραφική λεπτομέρεια που θα μας άφηνε πραγματικά, ολοφάνερα & χωρίς το παραμικρό περιθώριο υπεκφυγής αναπολόγητους άπαντες: δεξί χέρι & μέτωπο. Και δεν μιλάμε για μια τυχαία & ασήμαντη αναφορά σε αποκαλυπτικό χωρίο. Μιλάμε για δυο σημεία του ανθρώπινου σώματος που άπαξ & χαραχτούν πρακτικά σου αφαιρούν τη δυνατότητα να κάνεις τον σταυρό του.
πες τα ρε φιλε να αγιασει το στομα σου...
του εξηγω και δεν καταλαβαινει..πως εχοντας τον αμκα δεν ειμαστε χαραγμενοι
θα αριθμοποιηθουμε θα σφραγιστουμε σαν τα ζωα και τα αντικειμενα....μονο αν δεχτουμε να μπει επανω μας.....ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!!!
ειτε στο δεξι ειτε στο αριστερο χερι..ειτε στην πλατη ειτε στο ματι..ειτε στο μπρατσο..ειτε εσωτερικα δηλαδη κατω απο το δερμα μας..τοτε ειναι το ΧΑΡΑΓΜΑ....καποιοι εχουν χαραχτει ηδη σε καποιο απο αυτα τα σημεια...!ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ-ΧΑΡΑΧΤΟΥΝ...
ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟΤΕ..ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!!!
Ε ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΛΥΠΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΙΜΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ!!!
xristoforos έγραψε:vas019 έγραψε:σαρωτε, γιατι πρεπει να εξισωθει η υπογραφη και η καθαρη υπογραφη σε λευκο χαρτι πληρους αποδοχης του αριθμου με ενα συστημα αναγνωσης , αρα κρυφης για τον μεσο ανθρωπο χρησης αριθμου.
ΔΕ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΚΕΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ-ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 666...ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΙ Η ΛΕΞΗ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΧΤΕΙΣ....
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ 666..ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΑΧΤΕΙ ΠΟΤΕ
ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΧΑΡΑΧΤΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ!
ΚΑΙ ΤΟ 2015 ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ..ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΘΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΤΗΝ ΠΕΙΝΑ...ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ
ΟΧΙ ΟΛΟΙ..ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙ ΓΗΣ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ!
vas019 έγραψε:η ανα το υπογραψει οτι ισχυει και το αποδεχεσαι ρητα και συνειδητα σε χαρτι, η εστω στην καρδια σου και νοηση σου γουσταρεις και αγαπας τον εωσφορο και τον αντιοχριστο ..
Το να χαρακτεις ομως απο τρυκακια των κυβερνωντων οταν εσυ ο μεσος καλοπροαιρετος πολιτης πας να εχεις ιατρικη φροντιδα και εργασια, απονηρευτα, δεν νομιζω οτι πληρει τον λογο ελευσης του αντιχριστου περι αναιρεσης δικαιολογιας που λεει ο Ιερος χρυσοστομος ...
Για αυτο ειναι επικινδυνες οι ερμηνειες οι ρηχες που δεν λαμβανουν τα παντα τα σχετικα υποψιν ..
xristoforos έγραψε:vas019 έγραψε:Για αυτο η γραφη λοιπον εδωσε και το σημειο στο χερι, για να γινει κατανοητο οτι πρεπει να ισχυουν ολες οι συνθηκες ταυτοχρονα, οπου εκει πλεον δεν ειχει δεν ηξερα ..Ο αντιχριστος θα ειναι στο προσκηνιο, στην εξουσια..
Θα ειναι ο βασιλιας -"θεος"...
και κτι ακομα..αν ξερω το ονομα του αντιχριστου, και υπογραψω σε χαρτι οτι ειναι θεος, χωρις το νουμερο, παλι ειμαι σφραγισμενος ...
Δεν ειναι λοιπον καθε συστατικο απο μονο του χαραγμα, αλλα ο συνδιασμος τους και η αποδοχη οτι δεν ανηκω πλεον μονο στον αληθινο θεο...
δεν μπορω να πειστω πως αυτο εχει γινει με οσους εχουν παρει αμκα η αφμ..
ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ..ΠΑΛΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙ!!!
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ MONDEX ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ ΗΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ MON-EY ΣΤΟ DEX-I ΧΕΡΙ
ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ! ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!
xristoforos έγραψε:Γιώργος έγραψε:
O πατέρας Μάξιμος είχε πει (το είχε αναφέρει ο Οδυσσέας αυτό) οτι αμα είναι κάτι υποχρεωτικό απο το κράτος,δεν μπορούμε παρα να το πάρουμε.Το σφράγισμα θα έχει εθελοντικό χαρακτήρα,δεν θα το επιβάλλει το κράτος,απλά δεν θα μπορείς να συναλλάσεσαι για προιόντα....Πάντως,όπως και να έχει,είναι λεπτές οι γραμμές και λεπτές οι ισορροπίες.....
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ
ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ
ΘΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙΣ...ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ
ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΟΣ...ΔΕ ΘΑ ΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΘΑ ΣΕ ΤΡΕΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ
ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ....ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ..Κ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ..ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666 ΤΟΥ ΟΥΙΛΛΙΑΜ Ο Ε=666
xristoforos έγραψε:vas019 έγραψε:η ανα το υπογραψει οτι ισχυει και το αποδεχεσαι ρητα και συνειδητα σε χαρτι, η εστω στην καρδια σου και νοηση σου γουσταρεις και αγαπας τον εωσφορο και τον αντιοχριστο ..
Το να χαρακτεις ομως απο τρυκακια των κυβερνωντων οταν εσυ ο μεσος καλοπροαιρετος πολιτης πας να εχεις ιατρικη φροντιδα και αεργασια, απονηρευτα, δεν νομιζω οτι πληρει τον λογο ελευσης του αντιχριστου περι αναιρεσης δικαιολογιας που λεει ο Ιερος χρυσοστομος ...
Για αυτο ειναι επικινδυνες οι ερμηνειες οι ρηχες που δεν λαμβανουν τα παντα τα σχετικα υποψιν ..
Ε ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ.....ΤΟΤΕ ΟΙ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΙ...ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΥΤΟ !
xristoforos έγραψε:ΔΕ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ..ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ...
ΑΠΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ....ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ..ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ
ΔΙΟΤΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ....ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ..ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !!!
ΦΕΥΓΕΙ Η ΘΕΙΑ ΧΑΡΙΣ..ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ...ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΚΑΝΕΙΣ!
Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ...ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (2014)
ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟ ΤΣΙΠ Ή ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Ή ΤΟ ΛΕΙΖΕΡ ΣΤΟ ΜΑΤΙ (Ή ΚΑΙ ΤΑ 3) ......(2015)
Γιώργος έγραψε:Με την ηλεκτρονική κάρτα τι γίνεται;Τι έχει πει η Ιερά Σύνοδος;
xristoforos έγραψε:Γιώργος έγραψε:Με την ηλεκτρονική κάρτα τι γίνεται;Τι έχει πει η Ιερά Σύνοδος;
η ιερα συνοδος καταδικασε τον πατερα Μαξιμο
αρα λογικα ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
sarotos έγραψε:vas019 έγραψε:σαρωτε, γιατι πρεπει να εξισωθει η υπογραφη και η καθαρη υπογραφη σε λευκο χαρτι πληρους αποδοχης του αριθμου με ενα συστημα αναγνωσης , αρα κρυφης για τον μεσο ανθρωπο χρησης αριθμου.
ενταξει βασιλη, θα απαντησω τοτε σε εσενα, οπου εισαι και πιο ταχυς στις απαντησεις σου, και υστερα θα απαντησω και στους υπολοιπους εαν χρειαστει..
ως νουμερο το 666, αφηριμενα, δεν εχει κατι το μεμπτο. οταν δηλαδη χρησιμοποιειται αφηριμενα, οπως ας πουμε για μια καταμετρηση, δεν λαμβανει εξουσια ο σατανας, αφου δεν γινεται επι σκοπου.
ετσι ακριβως, οπως και ο σταυρος. οταν ο σταυρος χρησιμοποιειται ως κατι πρακτικο, ως κατι αφηριμενο, που δεν εχει σχεση πιστεως, τοτε δεν επενεργει η Θεια Χαρις. ας πουμε, αν φτιαξω κατι σταυροειδως γιατι με βολευει, δεν θα επενεργει η Θεια Χαρις, αφου δεν γινεται για τον αυτο σκοπο.
οταν ομως, ητε το ενα, ητε το αλλο, γινεται επι συγκεκριμενου σκοπου τοτε τα πραγματα αλλαζουν.
οταν ας πουμε το 666 χρησιμοποιειτε ως το συμβολο του σατανα-αντιχριστου, τοτε το 666 λαμβανει και την αναλογη δυναμη και επενεργεια.
οπως ακριβως και ο σταυρος. οταν γινεται επι συγκεκριμενου σκοπου, τοτε λαμβανει και την αναλογη δυναμη και επενεργεια.
οταν λοιπον το 666 χρησιμοποιειται απο την νεα ταξη ως το συβολο του αντιχριστου, και το βαζει επανω στα προιοντα ως το σημα κατατεθεν του, τοτε το 666 λαμβανει μια συγκεκριμενη δυναμικη. τοτε γινεται ενα συγκεκριμενο συμβολο. γνωριζοντας λοιπον εγω ως χριστιανος οτι αυτο, δεν χρησιμοποιειται εκει αφηριμενα και τυχαια, αλλα πολυ συγκεκριμενα και με απολυτο σκοπο, τοτε εκει οφειλω να διαλεξω. η θα αποδεχτω το συβολο αυτο, η οχι.
βεβαιως, οπως σωστα αναφερεις, υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι δεν γνωριζουν οτι τα μηχανογραφικα συστηματα λειτουργουν με το 666.
ειναι οντος ετσι. αυτο ομως, απο μονο του δεν τους δικαιωνει, καθως ειναι η μιση αληθεια. καθως πρεπει να εξεταστει ποιος ειναι ο λογος που δεν γνωριζουν..
αν ανατρεξουμε πισω στα προιγουμενα χρονια, θα δουμε πως οταν ξεκινησε η εμφανιση του 666 στα προιοντα, ο κοσμος αρχισε να ψαχνεται. αρχισε να αναρωτιεται τους λογους που πηρε αυτην την παγκοσμια εξαπλωση ο αριθμος του 666. εβλεπαν μερα με την μερα να μην υπαρχει κανενα προιον που να μπορουν να αγορασουν διχως τον αριθμο του 666.
μαλιστα, το 80 περιπου, ακουγοταν οτι θα δωσουν σε ολους τους ελληνες τον αριθμο ΕΚΑΜ. ο ΕΚΑΜ τοτε ειχε γινει καθημερινο θεμα συζητησεως μεταξυ των χριστιανων. ολοι ελεγαν ο ΕΚΑΜ ειναι το σφραγισμα (και οντος ηταν εαν δινοταν στον κοσμο), ηρθε ο αντιχριστος κλπ. τοτε φωναζαν ολοι λοιπον για τον ΕΚΑΜ. η Εκκλησια συσσωμη (σε συνεργασια Πατριο και νεο) βγαιναν στους δρομους κατα χιλιαδες να διαδηλωσουν εναντιων των ηλεκτρονικων ταυτοτητων και του ΕΚΑΜ (ο οποιος θα ηταν πανω στην ηλεκτρονικη ταυτοτητα). ειχαν οι ανθρωποι αυτην την πεποιθηση δικαιως, διοτι πιστευαν οτι ο ΕΚΑΜ (Ενιαιος Κωδικος Αριθμος Μητρωου) θα περιεχει και το 666, δηλαδη το χαραγμα. σωστα σκεπτοντουσαν τοτε λοιπον οι ανθρωποι περιπου το 1985. ο ΕΚΑΜ, ψηφιστηκε το 1986 εν τελη. ετσι λοιπον, τοτε ολοι γνωρισαν περι του χαραγματος, περι του τι μελλει γενεσθαι, και το οτι η παγκοσμια κυριαρχια του 666, δεν ηταν βεβαιως τυχαια, αλλα απολυτως σκοπιμη και συγκεκριμενη. γνωρισαν λοιπον οι ανθρωποι οτι προκειτε καποια στιγμη να βγουν αυτες οι πολυδιαφημιζομενες νεου τυπου ταυτοτητες οπου θα αντικαταστησουν τα παντα σε ενα μονο εγγραφο, και ο καθε πολιτης θα εχει προσωπικο αριθμο. τα γνωρισαν. με τις μεγαλες αντιδρασεις τοτε κληρου και λαου, αποτρεπτηκε αυτη κατασταση, που ηταν ετοιμη να εφαρμοστει. το υπουλο σχεδιο της νεας ταξης ομως, μολις ειχε ξεκινησει, και λιγοι ανθρωποι καταφεραν με την χαρη του Θεου να το κατανοησουν, και ακομα προσπαθουν. ετσι λοιπον, ξεκινησαν σιγα σιγα, ωστε να ειναι ολα ετοιμα, οταν θα εφαρμοστει εν τελη ο νομος, ο οποιος εχει εξολοκληρου σημερα εφαρμοστει, χωρις να εχει ομως τελειοποιηθει, οχι ως προς την αποχριστοποιηση των ανθρωπων, καθως το εχει πετυχει, αλλα ως προς την συνολικη εφαρμογη του. αυτο βεβαιως θα συμβει, την ωρα που θα μπουν ολα τα εγγραφα, οπως ταυτοτητα, διπλωμα, εκλογικος αριθμος, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, διαβατηριο, κλπ, σε ενα υπερεγγραφο - καρτα πολιτη. ετσι λοιπον, ολος αυτος ο κοσμος και λαος που φωναζε οτι πανε να τον σφραγισουν με τον ΕΚΑΜ, τωρα υποτιθεται οτι δεν γνωριζει.
ειναι ισως μεγαλη υποκρισια απεναντι στον Θεο να λεμε κατι τετοιο με την διασταση που εχει λαβει το θεμα. δεν ειναι οτι δεν γνωριζουν. ειναι κυριως οτι αδιαφορουν να μαθουν. συνεχιζουμε λοιπον..
υστερα, το 99, παρθηκε αποφαση ο ΑΦΜ να γινει αριθμος προσωπου, ενω ηταν αριθμος εγγραφου μεχρι τοτε. δηλαδη, το λεγομενο συστημα ΤΑΧΙS. απο εκει και περα, ολοι οι ΑΦΜ που εβγαιναν απο ενα συγγκεριμενο μηχανογραφικο συστημα, θα αριθμοποιουσαν το προσωπο και οχι το εγγραφο. αυτο, το γνωριζε βεβαιως η εκκλησια, τοσο του νεου, οσο και του Πατριου. ετσι λοιπον βγηκαν και καποιες εγγυκλιοι πανω στο θεμα, οπως η 2641/98, 2626/97 (νεο) και αλλες δικες μας. τοτε πολλοι (παλαιοημερολογιτες) ανυσηχυσαν και ελεγαν ο ΑΦΜ ειναι το χαραγμα κλπ. τοτε λοιπον αρχισε και η ανυσηχια γυρω απο το θεμα του ΑΦΜ. μαλιστα, την περιοδο εκεινη, το 97, εδωσε για το θεμα αυτο συνεντευξη ο λαμπρος παπαδημας, οπου ηταν υφυπουργος εσωτερικων τοτε, λεγομενος οτι σε καθε μηχανογραφικο συστημα του κρατους υπαρχει το 666.
https://www.youtube.com/watch?v=SvWRDNCba1M
ετσι λοιπον, εαν το 666 εμπαινε στον ΑΦΜ, τοτε οποιος θα ειχε ΑΦΜ απο το 99 και επειτα οπου θα γινοταν και αριθμος προσωπου, θα γινοταν ο ανθρωπος ενας 666 αριθμος.
με λιγα και απλα λογια, ο ΕΚΑΜ που ολοι φωναζαν, περασε μεσω του ΑΦΜ, και κανενας σχεδον δεν καταλαβε απολυτως τιποτε.
τωρα, η διαφορα που υπαρχει απο τον ΑΦΜ με τον ΑΜΚΑ:
ως προς την αποδοχη της αριθμοποιησης του ανθρωπου, δεν υπαρχει καμια διαφορα. η διαφορα εγκειται στο οτι υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι εχουν τον ιδιο ΑΦΜ απο το 80. ελαχιστοι μεν, αλλα υπαρχουν. εκεινος ο αριθμος, δεν εχει βγει, απο το συγκεκριμενο μηχανογραφικο συστημα που ισως εμπεριεχει το 666, και ειναι αγνωστο εαν δυναται να διαβαστει καταυτον τον τροπο. ειναι η μονη διαφορα. για μενα δεν εχει καμια ουσιαστικη διαφορα. ουτως η αλλως προσωπικα δεν κοιταζω εαν λειτουργουν οι αριθμοι με το 666, αλλα εαν ειναι αριθμοι προσωπου. εφοσον καποιος αριθμος ειναι αριθμος που αντικαθιστα το ονομα μου, δεν δυναμαι ως Ορθοδοξος βαπτισμενος χριστιανος να δεχτω την αριθμοποιηση μου. η αποδοχη μιας τετοιας πραξης, ειναι αρνηση της δογματικοτητος της βαπτισεως μου.
ετσι λοιπον, ολοι γνωριζαν τοτε, και τωρα ξαφνικα ειναι κατι κρυφο και δεν το γνωριζουν? απο αμελεια ειναι..
επισης, το οτι ο ανθρωπος γινεται αριθμος αντι για προσωπο, δεν ειναι κατι κρυφο. ειναι ολοφανετο. στο λενε κιολας, οτι ο αριθμος ειναι αριθμος προσωπου και οχι εγγραφου. σου λενε με θρασος, οτι για εμας, οτι εισαι εσυ ο αριθμος. το δεχεσαι? και εσυ πρεπει να σπευσεις να επιλεξεις αν το δεχεσαι η οχι..
ας μην μιλαμε λοιπον για μυστικοτητα, καθως δεν υπαρχει τιποτε το μυστικο.
εκει που υπαρχει οντος μυστικοτητα ειναι ως προς το χαραγμα, δηλαδη το 666. οσο η τεχνολογια αυξανεται, τοσο πιο ακατορθωτη θα γινεται και η ευρεση του αριθμου. θα φτασουμε μαλιστα στο σημειο, να λενε τους χριστιανους τρελους, διοτι δεν υπαρχει πουθενα ο αριθμος αυτος του 666, οποτε δεν υπαρχει και λογος να αρνουμαστε καποιο εγγραφο. το 666 το εδωσε ο Θεος ως σημειο. δεν ειναι αυτο απο μονο του που κανει την αρνηση Χριστου. εδω γινομαστε αντι για φυσικα προσωπα, αριθμοι.
σε λιγο λοιπον που θα υποχρεωσουν τους ανθρωπους να λαβουν ενα τσιπ, ισως να μας ειναι πληρως αδυνατον να αποδειξουμε οτι εμπεριεχει το χαραγμα, το 666, και ας γνωριζουμε οτι πραγματι θα το εμπεριεχει.
ελαχιστοι θα ειναι αυτοι που θα μεινουν στην ομολογια της Πιστεως του Χριστου. εργαζονται ωστε και οι εκλεκτοι ακομη να πλανηθουν. και τι εννοει πλανηθουν? συνηδητη επιλογη? οχι βεβαια..
ποτε δεν προκειτε να μου πουν αρνησου τον Χριστο. θα μου πουν ομως, γινε αριθμος, οπου με τον τροπο αυτον αρνουμαι τον Χριστο. θα μου πουν παρε το 666, οπου με τον τροπο αυτον αρνουμαι τον Χριστο.
και στο τελος, θα μου πουν, τωρα, προσκυνα και τον αντιχριστο.
vas019 έγραψε:sarotos έγραψε:
οταν λοιπον το 666 χρησιμοποιειται απο την νεα ταξη ως το συμβολο του αντιχριστου,
ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ...Δεν εχω επιλογες να μην το αποδεχτω στα προιοντα η στα μηχανογραφικα συστηματα. Ακομα και στα μηχανογραφικα συστηματα, μπορει ο μοναδικος αριθμος να συνδεεται και για τεχνικους λογους (οσοι γνωριζουν κατασκευη πολυπλοκων βασεων δεδομενων το κατανοιυουν οτι υπαρχει οικονιμια σε ταχυτητα επεξεργασιας και αρα ενεργειακο ωφελος και αλλα ωφελη) να συνδεθει καθε υποκειμενο επεξεργασιας με εναν αριθμο. Δεν σταματησαν ομως οι κρατικες αρχες να με φωναζουν και με το ονομα μου η να μην χρησιμοποιουν το ονομα μου, περα και απο τον αριθμο που συνδεουν για τεχνικους η πονηρους λογους με το ονομα μου. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ. ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ...η θα αποδεχτω το συβολο αυτο, η οχι.
ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ. ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΥ, ΝΟΗΤΙΚΟ ΑΚΡΟΒΑΤΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΑΣΗ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΒΑΣΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΓΟΜΑΙ ΤΑΔΕ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΑΔΕ..ΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ TAΞΙΣ ΕΙΤΕ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ..
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ...
ΣΥΝΕΧΙΖΩ ..
vas019 έγραψε:πολυδιαφημιζομενες νεου τυπου ταυτοτητες οπου θα αντικαταστησουν τα παντα σε ενα μονο εγγραφο, και ο καθε πολιτης θα εχει προσωπικο αριθμο. τα γνωρισαν.
Ναι αλλα ο φοβος ηταν το επερχομενο σφραγισμα για αυτο και η αντιδραση, θα εμπαινε σε τελικη ευθεια ...οχι οτι ενοιωθαν αριθμοποιημενοι η συμφωνησαν να χρησιμοποιοειται μονο ο αριθμος τους σαν αντικατασταση του βαπτιστικου τους ονοματος..Τεχνολογικα και δομικα ειναι καλο να ειναι ετσι. Αλλωστε εδω και δεκαετιες θα μπορουσε να γινει και γινεται. Το προβλημα ειναι η καταχρηση εξουσιας και η χρησιμοποιηση απο την αντιχριστη κυβερνηση , οταν ολος ο κοσμος θα εχει συνιθισει την εφαρμογη του. Συνεπως κεκοπορτες στο λογισμικο εκ σχεδιασμου και η σιγη των χειριστων μαζι με νομους αξιοπιστιας , θα κανουν την παλαια αποδεικτικη δυναμη του χαρτιου αχρειαστη στην συνειδηση των υποταγμενων δικαστων και τον καθε πολιτη ερμαιο των υπερβασεων του συστηματος, για οποιον τους ενοχλει..κουμπακι και εισαι ενοχος ..
αυτο βεβαιως θα συμβει, την ωρα που θα μπουν ολα τα εγγραφα, οπως ταυτοτητα, διπλωμα, εκλογικος αριθμος, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, διαβατηριο, κλπ, σε ενα υπερεγγραφο - καρτα πολιτη. ετσι λοιπον, ολος αυτος ο κοσμος και λαος που φωναζε οτι πανε να τον σφραγισουν με τον ΕΚΑΜ, τωρα υποτιθεται οτι δεν γνωριζει.
αντε να αποδειξεις οτι το συστημα ειναι αναξιοπιστο μαζι με τους μασωνους χειριστες του ..
ΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΛΕς ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΣΤΩ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ..ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΟΧΙ ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΤΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ Η ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ Η ΜΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ..ΠΧ. ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ ΣΑΝ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΑΠΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ...
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΦΟΡΟ..
Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΠΩΣ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΑ ΛΕΓΕΤΑΙ..ΟΤΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ. ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΕΝΑ ΨΥΧΡΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑΙ..
ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ..ειναι ισως μεγαλη υποκρισια απεναντι στον Θεο να λεμε κατι τετοιο με την διασταση που εχει λαβει το θεμα. δεν ειναι οτι δεν γνωριζουν. ειναι κυριως οτι αδιαφορουν να μαθουν.
Οχι απαραιτητα για ολους , υπαρχουν ανθρωποι νεωτεροι , αγενητοι , αδιαφοροι εστω αλλα δεν μπορει να τους καταδικασει ο ΘΕΟς μονο απο αυτο..για αυτο ερχεται και το ΣΑΦΕΣΤΑΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ...για αυτο δεν θα καταφερει αμεσα να τους χαραξει ολους ακαι στην αποκαλυψη οσοι ειναι στον ουρανο λαμβανουν απαντηση να κανουν υπομονη απο τον ΘΕΟ..Εκει δεν θα εχει δεν ηξερα ..ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ...Υπαρχουν και οι γνωμες σαν την δικη μου η και αλλων πιο ανετες ακομα, που λεεν δεν τρεχει πνευματικα τιποτα ..τουλαχιστον ακομη..Δεν καταλαβα την διαφορα ,,,αριθμος προσωπικος ηταν ανεκαθεν ο ΑΦΜ και δεν αλλαζε ποτε εαν εχανες ενα εγγραφο που τον εφερε..Δεν επαιρνες νεο αφμ..ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ , ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑΞΙΣ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ....Μην κανεις υπερβασεις νοητικες σε παρακαλω και παιζεις με την νοημοσυνη του κοσμου ...Ο λαζακης το σκεφτηκε ?υστερα, το 99, παρθηκε αποφαση ο ΑΦΜ να γινει αριθμος προσωπου, ενω ηταν αριθμος εγγραφου μεχρι τοτε. δηλαδη, το λεγομενο συστημα ΤΑΧΙS.απο εκει και περα, ολοι οι ΑΦΜ που εβγαιναν απο ενα συγγκεριμενο μηχανογραφικο συστημα, θα αριθμοποιουσαν το προσωπο και οχι το εγγραφο.
Ανακριβεστατο ...Η γεννητρια αποδωσης ΑΦΜ ειναι παρομοια και εξκ συλληψεως του ο ΑΦΜ ειναι αριθμος προσωπου και οχι εγγραφου. ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ ...δΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΦΜ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ Η ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Η ΛΑΤΡΕΨΕ ΕΩΣΦΟΡΟ ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ..
ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ ΜΕ ΑΜΚΑ..
vas019 έγραψε:
μαλιστα, την περιοδο εκεινη, το 97, εδωσε για το θεμα αυτο συνεντευξη ο λαμπρος παπαδημας, οπου ηταν υφυπουργος εσωτερικων τοτε, λεγομενος οτι σε καθε μηχανογραφικο συστημα του κρατους υπαρχει το 666.
https://www.youtube.com/watch?v=SvWRDNCba1M
Αυτο δεν κανει χαραγμενο πνευματικα τον καθε ενα που υπαγεται στο συστημα ...επισημανει τον κινδυνο για οτι επακολουθησει σε ολιγες το πολυ απο τοτε δεκαετιες απλα ..ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΕ Ο ΘΕΟΣ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ..Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 666 ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙ ΣΑΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.ετσι λοιπον, εαν το 666 εμπαινε στον ΑΦΜ, τοτε οποιος θα ειχε ΑΦΜ απο το 99 και επειτα οπου θα γινοταν και αριθμος προσωπου, θα γινοταν ο ανθρωπος ενας 666 αριθμος.
ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ Η ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟ
ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ...Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ...Αμπελοφιλοσοφιες ....εξηγηθηκε ..
τωρα, η διαφορα που υπαρχει απο τον ΑΦΜ με τον ΑΜΚΑ:
ως προς την αποδοχη της αριθμοποιησης του ανθρωπου, δεν υπαρχει καμια διαφορα. η διαφορα εγκειται στο οτι υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι εχουν τον ιδιο ΑΦΜ απο το 80. ελαχιστοι μεν, αλλα υπαρχουν. εκεινος ο αριθμος, δεν εχει βγει, απο το συγκεκριμενο μηχανογραφικο συστημα που ισως εμπεριεχει το 666, και ειναι αγνωστο εαν δυναται να διαβαστει καταυτον τον τροπο.
Σαν επαναληψη χρησιμοποιω τα δικα σου λογια , δες το καθαροτερα ... εφοσον καποιος αριθμος ειναι αριθμος που αντικαθιστα το ονομα μου, δεν δυναμαι ως Ορθοδοξος βαπτισμενος χριστιανος να δεχτω την αριθμοποιηση μου. η αποδοχη μιας τετοιας πραξης, ειναι αρνηση της δογματικοτητος της βαπτισεως μου.
Δεν υπαρχει αντικατασταση που λες...υπαρχει απλα βοηθητικο στοιχειο αναφορας για λογους επεξεργασιας στοιχειων και αρχειοθετησης και αποφυγης λαθος εκ της συνωνυμιας. Ακυρο οπως καταλαβαινεις τα περι δογματικοτητας ..Τα ειπαμε, ενας βοηθητικος αριθμος γιατην επεξεργασια δεν σημαινει οτι ο υπαλληλος του κρατους εξαλειψε το ονομα μου και δεν το χρησιμοποει καθολου στην προσωπικη επαφη, ουτε καν το χρηστικο περιβαλλο ν του συστηματος δεν το τολμησε..Το να λεμε οτι ο ανθρωπος εγινε αριθμος ειναι υπερβαση ..οτι μπορει και να γινει στο μελλον απο ακαρδους διαβολικους κυβερνητες ναι ...το οτι ο ανθρωπος γινεται αριθμος αντι για προσωπο, δεν ειναι κατι κρυφο. ειναι ολοφανετο. στο λενε κιολας, οτι ο αριθμος ειναι αριθμος προσωπου και οχι εγγραφου.Εχεις καπου τα ψιλα γραμματα που υπογραφεις και που στο λενε αυτο η παρομοιο? Το να σου αποδωσουν εναν συνοδευτικο αριθμο ΜΑΖΙ με το ΟΝΟΜΑ σου σαν επιβεβαιωση της μοναδικοτητας του προσωπου σου, που ειναι και απαραβατος θεολογικος ορος, δεν σε κανει αριθμο..σου λενε με θρασος, οτι για εμας, οτι εισαι εσυ ο αριθμος. το δεχεσαι? και εσυ πρεπει να σπευσεις να επιλεξεις αν το δεχεσαι η οχι..
εκει που υπαρχει οντος μυστικοτητα ειναι ως προς το χαραγμα, δηλαδη το 666. οσο η τεχνολογια αυξανεται, τοσο πιο ακατορθωτη θα γινεται και η ευρεση του αριθμου. θα φτασουμε μαλιστα στο σημειο, να λενε τους χριστιανους τρελους, διοτι δεν υπαρχει πουθενα ο αριθμος αυτος του 666, οποτε δεν υπαρχει και λογος να αρνουμαστε καποιο εγγραφο.
Οταν θα φτασουμε στο χαραγμα ειτε το W, ειτε το πληρες ονομα , ειτε το 666 ειτε καποιο κεκαλυμενο, το θεμα θα ειναι ενα ..ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤ ΟΤΙ ΠΑΣ ΜΕ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ...Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ...ΔΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ...ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ...ΟΤΙ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ...ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ Η ΜΗ...ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ...
ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ωστε και οι εκλεκτοι ακομη να πλανηθουν. και τι εννοει πλανηθουν? συνηδητη επιλογη? οχι βεβαια..
ποτε δεν προκειτε να μου πουν αρνησου τον Χριστο. θα μου πουν ομως, γινε αριθμος, οπου με τον τροπο αυτον αρνουμαι τον Χριστο. θα μου πουν παρε το 666, οπου με τον τροπο αυτον αρνουμαι τον Χριστο.και στο τελος, θα μου πουν, τωρα, προσκυνα και τον αντιχριστο.
η ΠΛΑΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ, ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΗ ΜΕ ΕΙΡΗΝΗ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ , ΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΤΛ ..
vas019 έγραψε:ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΧΩ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ..ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΟ ΚΤΛ ..
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΟΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΚΑ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ..
Σελίδα 11 από 28 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 28
Σελίδα 11 από 28
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης