Σφράγισμα - 666
+4
FirstLast
jm_ac_2018
xristoforos
raimon
8 απαντήσεις
Σελίδα 12 από 28
Σελίδα 12 από 28 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 28
Απ: Σφράγισμα - 666
xristoforos έγραψε:vas019 έγραψε:ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΧΩ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ..ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΟ ΚΤΛ ..
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΟΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΚΑ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ..
ΤΙ? ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 2007-8 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΜΚΑ?
ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ,ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ,ΜΟΥ ΠΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΓΟΥΛΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑ....ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΝΑΙΚ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ..ΜΟΥ ΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ..ΕΛΕΟΣ...
ΚΑΙ ΤΟ 2012 ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΠΑΝΟ Ή ΣΗΜΑΙΑ??
ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ..ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΣ ΚΑΤΙ !
HΣΟΥΝΑ ΕΣΤΩ ΣΤΗ ΣΥΝΑΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΜΚΑ/ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ ?
raimon- Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
vas019 έγραψε:Δεν τη θυμαμαι πολυ στην ομονοια αλλα νομιζω ναι. Απο μερικες εχω και φωτο..
Το 12 ναι ημουν και εγω στο πεδιο του Αρεως κυριως με τον φιλο μου τον Γιωργο που ξερει τον Παναγιωτη κα τον Λαζακη και ειναι και αυτος ξυρισμενος "ἁντιχριστος". Στην πορεια για συνταγμα ημουν με τον κ.Ατζακλη..
εχω φωτο απο το κινητο και λιγο βιντεο τον π.Νεκταριο απο κινητο ..
xristoforos έγραψε:vas019 έγραψε:Δεν τη θυμαμαι πολυ στην ομονοια αλλα νομιζω ναι. Απο μερικες εχω και φωτο..
Το 12 ναι ημουν και εγω στο πεδιο του Αρεως κυριως με τον φιλο μου τον Γιωργο που ξερει τον Παναγιωτη κα τον Λαζακη και ειναι και αυτος ξυρισμενος "ἁντιχριστος". Στην πορεια για συνταγμα ημουν με τον κ.Ατζακλη..
εχω φωτο απο το κινητο και λιγο βιντεο τον π.Νεκταριο απο κινητο ..
ωχ ωχ ....για ανεβασε αυτες τις φωτο απο ομονοια...δηλαδη μπορει να σε ειχα δει και με ειχες δει απο τοτε?
καλα στο πεδιον του αρεως δε σε ειδα καθολου...μπορει να ησουν πιο πισω κατα τη διαρκεια της πορειας..γιαυτο
ο ατζακλης φοβερος ειναι..τον ακουγα ως το πρωι καποιες φορες,που χε εκπομπες στο ραδιο..στην πειραικη εκκλησια
sarotos έγραψε:Δεν σταματησαν ομως οι κρατικες αρχες να με φωναζουν και με το ονομα μου η να μην χρησιμοποιουν το ονομα μου, περα και απο τον αριθμο που συνδεουν για τεχνικους η πονηρους λογους με το ονομα μου. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ.
οταν λες αρχες τι ακριβως εννοεις? τους ανθρωπους πισω απο τους υπολογιστες? εκεινοι, οπως σου ειπα και πιο πανω, δεν προκειτε ποτε να σταματησουν να σε αποκαλουν με το ονομα σου.
για να λαβεις ομως τις υπηρεσιες που σου παρεχει το κρατος, σου ζητα να αποδεχτεις τον αριθμο που με αυτον θα σε αναγνωριζει πλεον.
ετσι λοιπον, για το κρατος, προφανεστατα και εισαι αριθμοποιημενος.
και εσυ με την σειρα σου, για να λαβεις τις υπηρεσιες του κρατους, αποδεχεσαι την αριθμοποιηση αυτην.ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΒΑΣΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.
εαν αρνηθεις τον Χριστο σε μια εκφραση της ζωης σου, π.χ. για να λαμβανεις φαρμακα, αυτοματως τον αρνηθηκες, ειτε τον αποδεχεσαι σε ολες τις αλλες εκφρασεις της ζωης σου οπως λες, ητε οχι.
νομιζω πως ειναι πολυ ξεκαθαρο..
ειναι σαν να μου λες, οτι εαν υπογραψω σε ενα χαρτι οτι αρνουμαι τον Χριστο με την προυποθεση να μου παρεχουν μια οποιαδηποτε υπηρεσια, δεν το εχω αρνηθει σε ολες τις εκφρασεις της ζωης μου..
καταλαβαινεις και μονος σου το ατοπο του θεματοςΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΛΕς ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΣΤΩ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ..
δεν ειπα πουθενα κατι τετοιο..
αριθμοποιηση συντελειται απο την στιγμη που αποδεχεται καποιος εναν αριθμο προσωπου και οχι αυτα που εγραψες.ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
αυτο δεν προκειτε να γινει ποτε. στην πραγματικοτητα, δεν εχει κανεναν απολυτως λογο να γινει. το ονομα ειναι συμπληρωματικο του αριθμου, οπως ηταν ο αριθμος συμπληρωματικο του ονοματος πριν απο το 99.Οχι απαραιτητα για ολους , υπαρχουν ανθρωποι νεωτεροι , αγενητοι , αδιαφοροι εστω αλλα δεν μπορει να τους καταδικασει ο ΘΕΟς μονο απο αυτο..
υπαρχουν ανθρωποι αδιαφοροι, στοπ.
εαν δεν υπηρχαν, θα γνωριζαν.
τωρα, το πως θα κρινει ο Θεος ακομα και αυτους που θα προσκυνησουν τον αντιχριστο, ειναι ενα αλλο, μεγαλο θεμα συζητησεως που δεν εχει σχεση με αυτο που συζηταμε..για αυτο ερχεται και το ΣΑΦΕΣΤΑΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ...για αυτο δεν θα καταφερει αμεσα να τους χαραξει ολους ακαι στην αποκαλυψη οσοι ειναι στον ουρανο λαμβανουν απαντηση να κανουν υπομονη απο τον ΘΕΟ..Εκει δεν θα εχει δεν ηξερα ..ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ...Υπαρχουν και οι γνωμες σαν την δικη μου η και αλλων πιο ανετες ακομα, που λεεν δεν τρεχει πνευματικα τιποτα ..τουλαχιστον ακομη..
υπαρχουν επισης γνωμες που λενε οτι δεν ειναι τιποτε και το να παρεις το χαραγμα, αυτο σημαινει οτι επειδη υπαρχουν αυτες οι γνωμες, δεν θα κολαστουν οι αριθμοποιημενοι ανθρωποι?
μιλας επισης για σαφεστατο χαραγμα, ενω σου ειπα οτι σε λιγο δεν θα μπορεις με τιποτε να αποδειξεις οτι υφισταται καν το χαραγμα, 666.
ενω ακομα, αστω και δυσκολως, υπαρχει η δυνατοτητα.Δεν καταλαβα την διαφορα ,,,αριθμος προσωπικος ηταν ανεκαθεν ο ΑΦΜ και δεν αλλαζε ποτε εαν εχανες ενα εγγραφο που τον εφερε..Δεν επαιρνες νεο αφμ..ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ , ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑΞΙΣ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ....Μην κανεις υπερβασεις νοητικες σε παρακαλω και παιζεις με την νοημοσυνη του κοσμου ...Ο λαζακης το σκεφτηκε ?
επειδη βασιλη μου δεν γνωριζεις, καλο θα ηταν να μην μιλας για πραγματα που δεν εχεις την γνωση με τετοια σιγουρια.
ο ΑΦΜ πριν το 99 ηταν αριθμος εγγραφου. εαν εχανες το εγγραφο του ΑΦΜ πηγαινες και εβγαζες αλλο εγγραφο με αλλον ΑΦΜ.
μην λες πραγματα σε παρακαλω που δεν ισχυουν και δεν τα γνωριζεις.δΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΦΜ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ Η ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Η ΛΑΤΡΕΨΕ ΕΩΣΦΟΡΟ ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ..
ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ ΜΕ ΑΜΚΑ..
καλως η κακως, ο ΑΦΜ πλεον ειναι αριθμος προσωπου. για να εχω τις παροχες της εφοριας, θα πρεπει να αποδεχτω να με αναγνωριζει η εφορια ως αριθμο και οχι ως φυσικο προσωπο.
δεν μπορω βεβαιως να χρησιμοποιησω αυτες τις εκφρασεις που χρησιμοποιεις, ομως το μονο σιγουρο, ειναι πως υφισταται η αριθμοποιηση στο προσωπο των ανθρωπων αυτων, με σοβαροτατες σωτηριολογικες συνεπειες.Αυτο δεν κανει χαραγμενο πνευματικα τον καθε ενα που υπαγεται στο συστημα ...επισημανει τον κινδυνο για οτι επακολουθησει σε ολιγες το πολυ απο τοτε δεκαετιες απλα ..
αυτο, εαν ειναι οπως τα λεει ο υφυπουργος, σημαινει πως οποιος εχει λαβει εναν προσωπικο αριθμο ο οποιος βγαινει απο το αυτο μηχανογραφικο συστημα εχει γινει ενας 666 αριθμος με την αποδοχη του ιδιου του ανθρωπου.
τωρα, εαν αυτος ο ανθρωπος εχει αρνηθει τον Χριστο η οχι,
προσωπικα για μενα ειναι παντελως ξεκαθαρο.
τον εχει αρνηθει ητε εκουσια (γνωριζοντας πως λειτουργει το συστημα) η ακουσιως (μη γνωριζοντας).Δεν υπαρχει αντικατασταση που λες...υπαρχει απλα βοηθητικο στοιχειο αναφορας για λογους επεξεργφασιας στοιχειων και αρχειοετησης και αποφυγης λαθος εκ της συνωνυμιας. Ακυρο οπως καταλαβαινεις τα περι δογματικοτητας ..
οχι βασιλη, κανεις πολυ μεγαλο λαθος, του οποιου λαθους η εξακριβωση ειναι απλουστατη.
πηγαινε σε ενα οποιοδηποτε νοσοκομειο να λαβεις καποια υπηρεσια οπου χρειαζεται ΑΜΚΑ, και πες τους οτι δεν εχω ΑΜΚΑ και θελω να δικαιωθω μεσω του ονοματος μου.
βεβαιως θα ακουσεις ενα τρανταχτο
"δεν γινεται κυριε, χρειαζεστε τον ΑΜΚΑ σας για να εξυπηρετηθητε"
και αυτο, γιατι πλεον το συστημα δεν σε αναγνωριζει ως ονομα αλλα μονο ως αριθμο.
το ονομα σου, ειναι συμπληρωματικο του αριθμου.
για αυτο εξαλου και λεγεται "Αριθμος Προσωπου". διοτι το προσωπο πλεον αναγνωριζεται ως αριθμος. οπως ακριβως το εγγραφο αναγνωριζεται ως αριθμος, πλεον ο ιδιος ο ανθρωπος αναγνωριζεται ως αριθμος.
Τα ειπαμε, ενας βοηθητικος αριθμος γιατην επεξεργασια δεν σημαινει οτι ο υπαλληλος του κρατους εξαλειψε το ονομα μου και δεν το χρησιμοποει καθολου στην προσωπικη επαφη
μα δεν ειπαμε οτι καποιος ειναι αριθμος για τον υπαλληλο του κρατους, ουτε για τον πατερα του, ουτε για την μανα του, ουτε για τους γυρω του.
αυτο δεν προκειτε να καταργηθει ποτε.
αριθμος εχει γινει για το ιδιο το κρατος, και εκεινος αποδεχεται την αριθμοποιηση του αυτη.
για την ακριβεια, αυτο ακριβως μας λεει ο ιδιος ο νομος του ΑΜΚΑ, οτι πλεον οι ανθρωποι, για να λαμβανουν καποιες συγκεκριμενες παροχες ασφαλισης, ταυτοποιουνται, δηλαδη αναγνωριζονται, μεσω αυτου του αριθμου του ΑΜΚΑ.
Ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ο οποίος καθιερώθηκε με το άρθρο 64 του ν. 2084/1992 που συμπληρώθηκε με την παρ. 8 του ... από 1.6.2009 καθιερώνεται υποχρεωτικά ως αριθμός εργασιακής και ασφαλιστικής ταυτοποίησης όλων των πολιτών της χώρας.
ετσι πλεον σε αναγνωριζει, σε ταυτοποιει το κρατος, μεσω αυτου του αριθμου.
το ονομα πλεον μπαινει ως συμπληρωματικο του αριθμου.Εχεις καπου τα ψιλα γραμματα που υπογραφεις και που στο λενε αυτο η παρομοιο? Το να σου αποδωσουν εναν συνοδευτικο αριθμο ΜΑΖΙ με το ΟΝΟΜΑ σου σαν επιβεβαιωση της μοναδικοτητας του προσωπου σου, που ειναι και απαραβατος θεολογικος ορος, δεν σε κανει αριθμο..
μα δεν ειναι συνοδευτικος αριθμος του ονοματος. οχι βεβαια !
το ονομα ειναι συνοδευτικο του αριθμου. σε κανει λοιπον αριθμο..Οταν θα φτασουμε στο χαραγμα
ας βαλουμε λοιπον αντι της λεξεως "χαραγμα" και την εννοια του χαραγματος που ειναι το 666.
οποτε πλεον η προταση σου γινεται,
"οταν θα φτασουμε στο 666.."
ξεκιναει λοιπον ατοπα η προταση σου, καθως εχουμε ΗΔΗ φτασει στο χαραγμα..ειτε το W, ειτε το πληρες ονομα , ειτε το 666 ειτε καποιο κεκαλυμενο, το θεμα θα ειναι ενα ..ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤ ΟΤΙ ΠΑΣ ΜΕ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ...
αυτο το λες εσυ βασιλη. δεν θα ειναι καθολου ετσι τα πραγματα. στην πραγματικοτητα οι ανθρωποι δεν θα εχουν καμια επιγνωση της καταστασης.
θα πλανηθουν απο τον αντιχριστο !
δεν υπαρχει θεμα πλανης, οταν συνειδητα κανεις κατι. πλανιεσαι οταν δεν εχεις την επιγνωση μιας κατστασης.
στην πραγματικοτητα, ελαχιστοι θα ειναι αυτοι που θα εχουν την επιγνωση της καταστασης. αυτος ειναι και ο λογος που θα ερθουν οι 2 προφητες. για να μην πλανονται και πιστευουν στον αντιχριστο.
εαν ηταν λοιπον συνειδητη επιλογη, δεν θα υπηρχε η εννοια της πλανης.
οπως και τωρα οι ανθρωποι γινονται 666 αριθμοι, και δεν εχουν καμια επιγνωση της καταστασης, γιατι ειναι πληρως αδιαφοροι.η ΠΛΑΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ, ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΗ ΜΕ ΕΙΡΗΝΗ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ , ΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΤΛ ..
οχι βασιλη, η πλανη θα ειναι σε ολα.
εαν ηταν οπως λες, τοτε δεν θα υπηρχε ΚΑΝ η εννοια του χαραγματος, αφου το χαραγμα σημαινει αμεσως και αντιχριστος.
εφοσον λοιπον θα πλανηθουν οι ανθρωποι και θα πιστεψουν σε αυτον, αυτοματως εχουν πλανηθει και στο χαραγμα, αφου δεν θα υπαρχει η εννοια του χαραγματος, εφοσον δεν θα υπαρχει ΚΑΝ η εννοια του αντιχριστου.
για ποια συνειδητη επιλογη λοιπον μιλας?
τα παντα θα γινουν μεσα στην πλανη, και τιποτε συνειδητο δεν θα κανουν οι ανθρωποι.
οι ανθρωποι θα πλανηθουν απο εκεινον και θα πιστεψουν σε εκεινον. οποτε για ποιο χαραγμα και ποια συνειδηση χαραγματος μιλαμε?
καμια συνειδητη επιλογη δεν θα υπαρχει.
vas019 έγραψε:sarotos έγραψε:
τους ανθρωπους πισω απο τους υπολογιστες? εκεινοι, οπως σου ειπα και πιο πανω, δεν προκειτε ποτε να σταματησουν να σε αποκαλουν με το ονομα σου.
για να λαβεις ομως τις υπηρεσιες που σου παρεχει το κρατος, σου ζητα να αποδεχτεις τον αριθμο που με αυτον θα σε αναγνωριζει πλεον.
ετσι λοιπον, για το κρατος, προφανεστατα και εισαι αριθμοποιημενος.
Οχι φιλε μου, αφου δεν θα σταματησουν ποτε αρα δεν θα ειμαι ποτε αριθμοποιημενος απο το κρατος που το αποτελουν αλλοι ανθρωποι..
Για το τεχνικο μερος του ηλεκτρονικου συστηματος που χρησιμοποιει το κρατος ειμαι αριθμοποιημενος, οπως ειναι και το ευαγγελιο και ολο το δυαδικο ψηφιακο συστημα που βασιζεται η επιστημη των υπολογιστων. Το ευαγγελιο το ιδιο, το ονομα του Κυριου στους υπολογιστες ειναι αριθμοποιημενο οταν διαδιδουμε τον λογο Του..τΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ? οτι νοητικη ακροβασια θελουμε λεμε?
Εσυ που δεν εχεις αμκα δεν εχεις αποδεκτει με την βουληση σου να χρησιμοποιεις υπολογιστες? Αρα οταν γραψω η γραψεις το ονομα σου, ειναι αριθμοποιημενο με την λογικη σου και εσυ αποδεχεσαι να χρησιμοποειται ετσι..
Επισης οταν γραφτηκες εδω "προδωσες" το ονομα σου, γιατι την διαδυκτικη σου ταυτοτητα δεκτηκες να αναγνωριζεσαι απο τους αδερφους στο φορουμ ως σαροτος. εγω vas019 κτλ..Τι παει να πει , οτι αρνηθηκαμε την ονοματοδοσια μας η το βαπτισμα μου? Και βεβαια ΟΧΙ..Ειναι μια συνηδητη παραχωρηση εφεδρικου στοιχειου αναγνωριση και ταυτοποιησης το οποιο δηλωτικα δεν αντικαθιστα το ονομα μου...
Και κατι ακομα..οι βασιλιαδες πρεπει να κολαστουν επειδη λογω ιδιοτητας θελουν να αναγωνριζονται ιστορικα και προσθετουν ο 2ος ο 3ος κτλ στο ονομα του , εχουν αριθμοποιηθει?
Και στην τελικη ποιος ειπε οτι εαν ο νονος μου επελεγε να μου δωσει το ονομα "Δεκατος" οτι αυτοματα θα ημουν αρνητης Χριστου η βαπτισματος επειδη το ονομα μου θα εμπεριεχει αριθμο? Ποιος ειπε οτι θα ημουν αριθμος ? πΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΗΜΟΥΝ...
Ας συνερθουν μερικοι δοκισησοφοι που εχουν καταστρεψει ζωες και ψυχες νομιζοντας οτι επιτελουν εργο και ομολογια ..Επειδη δεν μπορουν να καταλαβουν τα αυτονοητα και κανουν νοητικες υπερβασεις υπερηφανειας νομιζοντας οτι εχουν την απολυτη ερμηνεια.. Εχει καλυτερους τροπους ομολογιας και ιεραποστολης για οποιον θελει, μονο που εχουν χειροτερες επιπτωσεις απο το να πηγαινεις σε πορειες διαμαρτυριας και να διαδιδεις πλανες που επιφερουν χειρτερα αποτελεσματα στην ψυχη απο τις αριθμοποιησεις ...Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ Η ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 3,5 ΕΤΗ....ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΕΡΓΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ , ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ...ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΑΣΣΥΛΗΠΤΗ ΟΙΗΣΗ ..
και εσυ με την σειρα σου, για να λαβεις τις υπηρεσιες του κρατους, αποδεχεσαι την αριθμοποιηση αυτην.
Δεν βλεπω καποιο πενυματικο εγκλημα και αρνηση χριστου με το να επιτρεψω στο συστημα τεχνικα να με πιστοποιει με εναν μοναδικο αριθμο. Ειναι το βασικο του σχεδιασμου των βασεων δεδομενων. Ειναι το βασικο της θεολογιας για την μοναδικοτητα του προσωπου. Αν πανε δεκα γεωργιοι παπαδοπουλοι του ιωαννη τι θα γινει δηλαδη στην πολυπληθη εποχη μας?Δεν ειμαστε εκατομυρια οπως στην εποχη του Χριστου αλλα δις πλεον .. Δεν βλεπω πνευματικο εγκλημα και αρνηση και αλλα τετοια υπερβατικα ...που λενε οι τρελαμενοι ..
ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ Θ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ , ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΩΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΑΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΕ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ Η ΜΗ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ.
ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΩ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ...
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...
vas019 έγραψε:ΕΓΡΑΨΑΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣΛΕΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΒΑΣΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.Ασε λοιπον τις δολοπλοκιες στις απαντησεις σου...ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΑΚΡΟΒΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΤΙΚΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ...ΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ...ΤΟ ΟΝΟΜΑ..εαν αρνηθεις τον Χριστο σε μια εκφραση της ζωης σου, π.χ. για να λαμβανεις φαρμακα, αυτοματως τον αρνηθηκες, ειτε τον αποδεχεσαι σε ολες τις αλλες εκφρασεις της ζωης σου οπως λες, ητε οχι.
ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ..ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΑφΟΥ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ...
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΚΡΟΒΑΣΙΑΣ ...ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗΚΑΘΟΛΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙνομιζω πως ειναι πολυ ξεκαθαρο..ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙΣ. ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΑΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ Η ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..ειναι σαν να μου λες, οτι εαν υπογραψω σε ενα χαρτι οτι αρνουμαι τον Χριστο με την προυποθεση να μου παρεχουν μια οποιαδηποτε υπηρεσια, δεν το εχω αρνηθει σε ολες τις εκφρασεις της ζωης μου..
καταλαβαινεις και μονος σου το ατοπο του θεματος
ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΞΙΣΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ....
ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ...ΕΧΕΙ ΧΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΖΕΙ
christian έγραψε:vas019 έγραψε:
ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ Θ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ , ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΩΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΑΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΕ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ Η ΜΗ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ.
ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΩ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ...
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...
Κατά την ταπεινή μου άποψη το κλειδί στην προσέγγιση του χαράγματος του θηρίου βρίσκεται ακριβώς εκεί που αναφέρεις. Στη λογική πίσω από την πράξη. Αυτό είναι και το βασικό χαρακτηριστικό που καθορίζει την έλευση του χαράγματος.
Φυσικά και διαφωνώ με το saroto στο συγκεκριμένο θέμα και το έχω ξαναναφέρει. Ας σταθώ όμως σε μερικές λέξεις κλειδιά που αναφέρεις, Βασίλη. Κρίσιμες κατά την άποψή μου.
1. Αποδέχομαι ότι ανήκω, σφραγίζομαι
2. Βάπτισμα
Πρόσθετα στοιχεία.
α. Ο αντί προσπαθεί να μιμηθεί τα του Χριστού
β. 20 Διότι πάσαι αι επαγγελίαι του Θεού είναι εν αυτώ, το ναι και εν αυτώ το αμήν, προς δόξαν του Θεού δι' ημών. 21 Ο δε βεβαιών ημάς μεθ' υμών εις Χριστόν και ο χρίσας ημάς είναι ο Θεός, 22 όστις και εσφράγισεν ημάς και έδωκε τον αρραβώνα του Πνεύματος εν ταις καρδίαις ημών
γ. 12 διά να ήμεθα εις έπαινον της δόξης αυτού ημείς οι προελπίσαντες εις τον Χριστόν· 13 εις τον οποίον και σεις ηλπίσατε, ακούσαντες τον λόγον της αληθείας, το ευαγγέλιον της σωτηρίας σας, εις τον οποίον και πιστεύσαντες εσφραγίσθητε με το Πνεύμα το Άγιον της επαγγελίας
δ. 30 Και μη λυπείτε το Πνεύμα το Άγιον του Θεού, με το οποίον εσφραγίσθητε διά την ημέραν της απολυτρώσεως
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ?
ε. 13 διότι ημείς πάντες διά του ενός Πνεύματος εβαπτίσθημεν εις εν σώμα
Η σφραγίδα μας εν Κυρίω είναι το Αγιο Πνεύμα με το οποίο σφραγιζόμαστε κατά το βάπτισμά μας σαν αποτέλεσμα της πίστης μας στον Κύριο Ιησού Χριστό και στο Ευαγγέλιο της σωτηρίας μας. Οτι δηλαδή Αυτός είναι ο Σωτήρας μας.
Το χάραγμα του αντιχρίστου θα είναι ακριβώς αυτό με διαφορετικό υποκείμενο σωτήρα και διαφορετική σφραγίδα. Η σφραγίδα του πνεύματος του σατανά εις το οποίο και θα "βαπτίζεται" ο πιστός του.
Το χάραγμα του θηρίου θα αποτελεί μια τελετή αντίστοιχη (όχι απαραίτητα σαν διαδικασία αλλά σαν θεωρία) του βαπτίσματος των Χριστιανών. Οπως ακριβώς κατά το βάπτισμα ο Χριστιανός ομολογεί συνειδητά την πίστη του στον Ιησού Χριστό σαν Σωτήρα του, και λαμβάνει τη σφραγίδα του Αγίου Πνεύματος, έτσι ακριβώς κατά τις ημέρες του αντιχρίστου οι άνθρωποι θα ομολογούν την πίστη τους στο θηρίο σαν σωτήρα τους και θα λαμβάνουν τη σφραγίδα ιδιοκτησίας, το χάραγμα, μαζί με το πνεύμα του σατανά. Γι αυτό άλλωστε και κατά τη Γραφή και τους Πατέρες δεν υπάρχει πια επιστροφή μιας και ο άνθρωπος θα γίνεται οίκος του πνεύματος του σατανά, μή έχοντας πια ούτε βούληση ούτε δυνατότητα μετανοίας και επιστροφής.
Αυτή είναι η άποψή μου και παρόλο που ο sarotos διαφωνεί είμαι της άποψης ότι το διακριτικό στοιχείο του χαράγματος του θηρίου είναι πρώτιστα πνευματικό και μετά υλικό. Πρώτα δηλαδή θα χρειαστεί να έρθει η στιγμή που η αποδοχή κάποιου πράγματος, κάποιας διαδικασίας, θα οδηγεί στην αποδοχή του θηρίου σαν σωτήρα και κατά συνέπεια θεού, και μετά θα γίνει διακριτή ποιά είναι η διαδικασία, ποιο είναι το μέσο. Στο δικό μου μυαλό τα πρόσφατα τατουάζ που λειτουργούν σαν rfid, τατουάζ δηλαδή που λειτουργούν σαν τσιπάκια (χωρίς να υπάρχει τσιπάκι) και που ενεργοποιούνται από τον ηλεκτρισμό του σώματος, δείχνουν πολύ κοντά σε αυτό που ενδεχομένως εμφανιστεί. ΑΠό την άλλη μπορεί να είναι κάτι που ούτε να το διανοηθούμε μπορούμε αυτή τη στιγμή. Το πνεύμα της πράξης θα μας οδηγήσει και στο τι την αποτελεί.
Τέλος είναι ξεκάθαρο στην Αποκάλυψη οτι ο ψευδοπροφήτης είναι αυτός που φέρνει το χάραγμα, ταυτόχρονα με την γνωριμία της ανθρωπότητας με το θηρίο και την προσκύνησή του σε παγκόσμια κλίμακα, και ότι μετά την αποδοχή του χαράγματος δεν υπάρχει επιστροφή.
Συνυπολογίζοντας το πόσες φορές οι άνθρωποι θα έχουν ακούσει μέχρι τότε "λύκος, λύκος", με ταυτότητες, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, τσιπάκια, Barcode, κλπ κλπ, αντε τότε να τους πείσεις ότι ήρθε το χάραγμα.
Απλά τα 2 μου σεντς.
christian έγραψε:ΥΓ Σημειώνω επίσης ότι η δική μας σφραγίδα είναι πνευματική και αόρατη. Η σφραγίδα του πιθηκίζοντα διαβόλου θα είναι υλική και ορατή, και γι αυτό πιθανότατα ονομάζεται και χάραγμα.
vas019 έγραψε:ΕΙΠΑΚΑΙ ΛΕΣΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΛΕς ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΣΤΩ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ..ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ...ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΙΠΕΣδεν ειπα πουθενα κατι τετοιο..γνωρισαν λοιπον οι ανθρωποι .... θα αντικαταστησουν τα παντα σε ενα μονο εγγραφο, και ο καθε πολιτης θα εχει προσωπικο αριθμο. τα γνωρισαν. με τις μεγαλες αντιδρασεις τοτε κληρου και λαου, αποτρεπτηκε αυτη κατασταση, που ηταν ετοιμη να εφαρμοστει.
για αυτο αντιδρασαν για να αποφευχθεί η αριθμοποιηση λοιπον απο την συγκεντρωση σε ενα εγγραφο, αυτο λεει η προταση σου στον αναγνωστη.
Συνεδεσες την αποδωση προσωπικου αριθμου με την ενοποιηση εγγραφων.
Αλλιως ποιος ο λογος να διαμαρτυρηθουν...Την κουμπαρα θα παιξουμε ?
Το θες με εξισωση μηπως?Τα λογια σου ειπα με αλλα λογια , αλλα μαλλον δεν καταλαβαινεις την σημασια τους..Ας μην εγγραφες πολυλογια ιστορικου αλλα ας επικεντρωνόσουν μονο στην ουσια που υπαρχει η διαφορα..Στον ακροβατισμο για το αν ενας προσωπικος αριθμος για λογους πιστοποιησης της μοναδικοτητας του προσωπου και τεχνικης διευκόλυνσης , συνιστα αριθμοποιηση προσωπου και αρνηση βαπτισματος..ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ...αριθμοποιηση συντελειται απο την στιγμη που αποδεχεται καποιος εναν αριθμο προσωπου και οχι αυτα που εγραψες.
ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ..
ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΡΙΘΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟς ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, Η ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ.
ΕΑΝ Η ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΜΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΧΡΙΣΤΝΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΜΑΡΤΑΝΑΝ ..ΕΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ , ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΛΛΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΝ ΚΑΙ ΑΝΑΙΡΟΥΣΑΝ ..
ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ..ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣοΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ 666 -38940542GR-AFM δεν ειμαι σφραγισμενος ουτε ειμαι ο 666 αντιχριστος ουτε θεωρω οτρι ανηκω στον αντιχριστο, απο την στιγμη που δεν το εχω tatoo στο κορμι μου και δεν το υπογραψα. ΕΑΝ ΙΣΧΥΕ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΓΙΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΑΠΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΤΛ ..ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ...ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑΣ ΣΑΡΩΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΛΑΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΣΤΩ ΝΟΜΟΥ...Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ..αυτο δεν προκειτε να γινει ποτε. στην πραγματικοτητα, δεν εχει κανεναν απολυτως λογο να γινει. το ονομα ειναι συμπληρωματικο του αριθμου, οπως ηταν ο αριθμος συμπληρωματικο του ονοματος πριν απο το 99.
ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΟΧΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΘΕΟ-ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΝ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..
υπαρχουν επισης γνωμες που λενε οτι δεν ειναι τιποτε και το να παρεις το χαραγμα, αυτο σημαινει οτι επειδη υπαρχουν αυτες οι γνωμες, δεν θα κολαστουν οι αριθμοποιημενοι ανθρωποι?
ΔΕΝ ΚΟΛΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ...ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΣΤΕ ΛΑΘΟΣ ..ΤΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΕΤΣΙ. ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ..ΥΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ...μιλας επισης για σαφεστατο χαραγμα, ενω σου ειπα οτι σε λιγο δεν θα μπορεις με τιποτε να αποδειξεις οτι υφισταται καν το χαραγμα, 666.Η ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΠΟΤΑΜΩΝ ...ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ...Ο ΑΦΜ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ..ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΟ ΑΦΜ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ..ΕΑΝ ΙΣΧΥΕ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΩΣΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΑΠΑΤΗΣ ..Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ..ΕΧΑΝΕ ΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΘΑΡΟ ...
επειδη βασιλη μου δεν γνωριζεις, καλο θα ηταν να μην μιλας για πραγματα που δεν εχεις την γνωση με τετοια σιγουρια.
ο ΑΦΜ πριν το 99 ηταν αριθμος εγγραφου. εαν εχανες το εγγραφο του ΑΦΜ πηγαινες και εβγαζες αλλο εγγραφο με αλλον ΑΦΜ.
ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙ ΓΟΧ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΑΣ ,,,ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΣΗΜΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΑΜΑΘΕΙΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ..ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ..ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ , ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ..
ΨΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΙΛΙΑ , ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΕ ..μην λες πραγματα σε παρακαλω που δεν ισχυουν και δεν τα γνωριζεις.
ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ...
xristoforos έγραψε:βασιλη πιστευω οτι σε εναν διανοητικα αναπηρο αν τοποθετησουν το χαραγμα...αυτο δε θα εχει ισχυ...
οπως και ενα κοριτσακι αν το διακορευσουν βιαζοντας το...στα ματια του Θεου θα ειναι παρθενο
σωστα?
εννοω δεν εχει επενεργεια το χαραγμα...σε ανθρωπους που δε μπορουν να αντιληφθουνε...ή σε νηπια...
μαλλον στα νηπια αλλαζει το πραγμα...διοτι για αυτα θα φταινε οι γονεις τους...
vas019 έγραψε:καλως η κακως, ο ΑΦΜ πλεον ειναι αριθμος προσωπου.
Δεν ειναι πλεον ...ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ..ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΑΥΤΗΝ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ...
ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΦΕΚ κτλ..
το μονο σιγουρο, ειναι πως υφισταται η αριθμοποιηση στο προσωπο των ανθρωπων αυτων, με σοβαροτατες σωτηριολογικες συνεπειες.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι η λαζακειος ερμηνευτικη σωτηριολογια πνεει τα λοισθια της βλακειας ...Με αγαπη το λεω για να προφυλαξω ..
Εξηγησα γιατι δεν ισχυει η αυτοματη ψυχρη αριθμοποιηση που εξισωνεται με αρνηση χριστου ..Αντε να δεις την αξιοπιστια των βλακειων που σου μεταδωσαν νεαρε μου φιλε απο τον ΑΦΜ...ξεκινα απο κει και βλεπουμε ..αυτο, εαν ειναι οπως τα λεει ο υφυπουργος, σημαινει πως οποιος εχει λαβει εναν προσωπικο αριθμο ο οποιος βγαινει απο το αυτο μηχανογραφικο συστημα εχει γινει ενας 666 αριθμος με την αποδοχη του ιδιου του ανθρωπου.
Ποιος αγιος ειπαμε το λεει αυτο? Μην μου πεις ο λαζακης μονο ...τωρα, εαν αυτος ο ανθρωπος εχει αρνηθει τον Χριστο η οχι,
προσωπικα για μενα ειναι παντελως ξεκαθαρο.
Μονο που δεν κρινεις εσυ, αλλα ο Χριστος και προφανως εσυ και μονο που το λες δειχνεις οτι δεν εχεις προσωπικη αμεση σχεση μαζι του ....
Αντιθετα ξερω ανθρωπους με αμκα που βλεπω την Θεια χαρη να περισσευει ..
Εαν ηταν αρνητες Του , δεν νομιζω να τους εδινε την Θεια χαρι τοσο πολυ πια ..προνοια ναι, Θεια Χαρι και ειρηνη και φωτιση κτλ οχι..
ΛΕΩΚΑΙ ΛΕΣΔεν υπαρχει αντικατασταση που λες...υπαρχει απλα βοηθητικο στοιχειο αναφορας για λογους επεξεργφασιας στοιχειων και αρχειοετησης και αποφυγης λαθος εκ της συνωνυμιας. Ακυρο οπως καταλαβαινεις τα περι δογματικοτητας ..το συστημα δεν σε αναγνωριζει ως ονομα αλλα μονο ως αριθμο.
το ονομα σου, ειναι συμπληρωματικο του αριθμου.
για αυτο εξαλου και λεγεται "Αριθμος Προσωπου". διοτι το προσωπο πλεον αναγνωριζεται ως αριθμος. οπως ακριβως το εγγραφο αναγνωριζεται ως αριθμος, πλεον ο ιδιος ο ανθρωπος αναγνωριζεται ως αριθμος.
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΕΓΩ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑς ΕΙΤΕ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ, Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΡΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΒΛΑΚΕΙΩΔΩΣ ΛΕΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ..ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ ΘΑ ΙΣΧΥΕ ΟΤΙ ΛΕΣ , ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 5Θ0Θ5032 ...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ..
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΑΛ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ..ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ..Ξανα τα ιδια ...αρα δεν θα γινει ποτε εγκλημα και αρνηση επι της ανυπαρκτης αριθμοποιησης αλλα θα γινει επι της αληθινης αρνησης επι του αντιχριστου χαραγματος ..ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩς ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..μα δεν ειπαμε οτι καποιος ειναι αριθμος για τον υπαλληλο του κρατους, ουτε για τον πατερα του, ουτε για την μανα του, ουτε για τους γυρω του.
αυτο δεν προκειτε να καταργηθει ποτε.
αριθμος εχει γινει για το ιδιο το κρατος, και εκεινος αποδεχεται την αριθμοποιηση του αυτη.
ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΙΣΧΥΕ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗΣ Η ΑΡΝΗΣΗ , ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ..ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ..Γιατι λες τα ιδια και γινεσαι κουραστικος ?Επι της ουσιας εχεις να πειος κατι?
ετσι πλεον σε αναγνωριζει, σε ταυτοποιει το κρατος, μεσω αυτου του αριθμου.
το ονομα πλεον μπαινει ως συμπληρωματικο του αριθμου.
Η τεχνικη ταυτοποιηση του κρατους δεν με κανει αποκλειστικα και μονο αριθμο..Το οτι με χρησιμοποιουν σαν αριθμο, αυτο το εκαναν με την στατιστικη υπηρεσια απο πριν ...ουτε η ταυτοποιηση με κανει αρνητη της πιστης ου και του ονοματος μου.. δεν μου εδωσε εξουσια ο Θεος να το αρνηθω αυτον τον τροπο, ουτε σαφη οδηγια..Μαλιστα μου ορισε οτι χρεειαζεται προσωπο δικτατορας και 3,5 ετη σαν συνθηκες για να ισχθυει η αρνηση ..Χωρις ολες τις συνθηκες ταυτοχρονα η αλλη σαφη αρνηση , αρνηση με αμκα και αφμ δεν υφισταται..μα δεν ειναι συνοδευτικος αριθμος του ονοματος. οχι βεβαια !
το ονομα ειναι συνοδευτικο του αριθμου. σε κανει λοιπον αριθμο..
Μηπως να κανεις ενα βασικο τεστ IQ πρωτα πριν συνεχισουμε την συζητηση?
Δεν μπορω να παιξω την κολοκυθια και την λογικη της αυθαιρεσιας ..ας βαλουμε λοιπον αντι της λεξεως "χαραγμα" και την εννοια του χαραγματος που ειναι το 666.οποτε πλεον η προταση σου γινεται,
"οταν θα φτασουμε στο 666.."
ξεκιναει λοιπον ατοπα η προταση σου, καθως εχουμε ΗΔΗ φτασει στο χαραγμα..
Θες απο απο ανθρωπους του παλαιου να δεις οτι εγγραψαν οτι χωρις αντιχριστο δεν υπαρχει χαραγμα ? ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ..
Η ΑΡΝΗΣΗ ΕΦΑΜΙΛΗ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ Η ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ , ΟΧΙΟ ΠΩΣ ΣΕ ΤΑΥΤΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ..Η ΣΥΣΤΗΜΑ..ειτε το W, ειτε το πληρες ονομα , ειτε το 666 ειτε καποιο κεκαλυμενο, το θεμα θα ειναι ενα ..ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΤΙ ΠΑΣ ΜΕ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ...Αυτο το λες εσυ παναγιωτη και οι φαντασιοπληξιες σου..Οι αγιοι και η γραφη το περιγραφουν διαφορετικα και εγω εχω βιοωσει κατι αναλογο διαφορετικα ..
αυτο το λες εσυ βασιλη. δεν θα ειναι καθολου ετσι τα πραγματα. στην πραγματικοτητα οι ανθρωποι δεν θα εχουν καμια επιγνωση της καταστασης.
Τελος , πιστευε οτι θες ..Οχι δα, εννοια της πλανης ειναι η εμπιστοσυνη στο ψεμα της ουτοπιας του διαβολου και οχι του αποκρυφου χαραγματος ...
εαν ηταν λοιπον συνειδητη επιλογη, δεν θα υπηρχε η εννοια της πλανης.
οπως και τωρα οι ανθρωποι γινονται 666 αριθμοι, και δεν εχουν καμια επιγνωση της καταστασης, γιατι ειναι πληρως αδιαφοροι.
Το χαραγμα θα ειναι εμφανεστατο και η παραδωση εαυτου στον αντιχριστο ..Ο αγιος Ιωαννης Χρυσοστομος ειναι σαφης και ο αγιος Εφραιμ ..
Τα αλλα που λες ειναι λαζακειες πλανες ...ο πρωτος διαστροφεας ειναι στην εκκλησιαστικη ιστορια αλλωστε?...
ΛΕΩΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣη ΠΛΑΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ, ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΗ ΜΕ ΕΙΡΗΝΗ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ , ΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΤΛ ..Γιατι να μην υπηρχε? Το χαραγμα ειναι η επισφραγιση αυτης της πιστης , οτι ο διαβολος ειναι ισχυροτερος πο τον Θεο για να λυσει τα προβληματα, αυτο που αρχιζουν και λενε οι πολιτικοι δημοσιως ..οχι βασιλη, η πλανη θα ειναι σε ολα.
εαν ηταν οπως λες, τοτε δεν θα υπηρχε ΚΑΝ η εννοια του χαραγματος, αφου το χαραγμα σημαινει αμεσως και αντιχριστος.
Αυτο φαντασου το σε μαζικη κλιμακα ..οποτε για ποιο χαραγμα και ποια συνειδηση χαραγματος μιλαμε?
Δεν μπορω να παρακολουθησω το σκεπτικο σου ..
Αντιθετα εαν δεν ηταν ετσι και υπηρχε κρυφο χαραγμα αντι του αμκα, τοτε
τα λογια του χρυσοστομου και αλλων ειναι λαθος αφου το χαραγμα με αμκα προσφερει μεγαλη δικαιολογια σε πολλους ...
Προτιμω αγιους απο εσενα και τον λαζακη, συγνωμη ..
vas019 έγραψε:xristoforos έγραψε:Γιώργος έγραψε:Με την ηλεκτρονική κάρτα τι γίνεται;Τι έχει πει η Ιερά Σύνοδος;
η ιερα συνοδος καταδικασε τον πατερα Μαξιμο
αρα λογικα ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Δεν καταδικασε το προσωπο μαξιμος αλλα με εξ ορισμου και αποδεδειγμενα ψευδη, ατυχη η ανακριβη διατυπωση καταδικασε το πρωτο βιβλιο ηλθεν ..
Μετα επεδειξε ατυπο και κεκαλυμενο με προφασεις διωγμο ..και δεσποτης υπερασπιστης ουδεις ..
vas019 έγραψε:xristoforos έγραψε:βασιλη πιστευω οτι σε εναν διανοητικα αναπηρο αν τοποθετησουν το χαραγμα...αυτο δε θα εχει ισχυ...
οπως και ενα κοριτσακι αν το διακορευσουν βιαζοντας το...στα ματια του Θεου θα ειναι παρθενο
σωστα?
εννοω δεν εχει επενεργεια το χαραγμα...σε ανθρωπους που δε μπορουν να αντιληφθουνε...ή σε νηπια...
μαλλον στα νηπια αλλαζει το πραγμα...διοτι για αυτα θα φταινε οι γονεις τους...
Ετσι ειναι...αλλα και με τα νηπια δεν μπορουμε να ξερουμε ακριβως , δεν μπορουν να αποδωθουν ευθυνες οπως με τους μεγαλους ουτε ποια θα ειναι η αιωνια προνοια για αυτα..Επισης θα μαθαινουν και αυξανουν ολοι και στην αιωνιοτητα με αλλες συνθηκες βεβαια χαρας και ευτυχιας..Δεν γνωριζουμε λοιπον τα κριματα του Θεου για τα νηπια του ενος ετους και εαν θα γινοντουσαν ορθοδοξα η οχι..το γνωριζει ο Θεος..δεν μπορουμε να δογματισουμε ουτε να ειμαστε με ολοκληρωτικες διατυπωσεις ..
Ειναι θεολογουμενο θεμα...
vas019 έγραψε:Ευχαριστουμε cristian για τις ωραιες συμπληρωσεις σου.
Μια μικρη διευκρινηση..μπορει να υπαρξει θεωρητικα κατα τεραστια εξαιρεση μετανοια μετα το σφραγισμα αλλα η πιθανοτητα ειναι τοσο μικρη που δεν ειναι υπολογισιμη..και αρα δεν ειναι λαθος εκφραστικα να πουμε οτι χαραγμα =απωλεια. Φαινεται και στην Αποκαλυψη αυτο που ο Θεος λεει δεν μετανοησαν κτλ , δηλαδη ειχε ανοιχτο παραθυρο μετανοιας..
Οπως και αλλου φαινεται γενικοτερα στην θεολογια οτι το ελεος και η αγαπη Του υπερνικουν τα παντα , για οποιον τα εκμεταλευτει εγκαιρα..
Το προβλημα ειναι οτι στην πραξη υπο δαιμονικη καταληψη, φοβο , πιθανη καταληξη να εξιλεωθεις με θανατο για την μετανοια κτλ .. και η πληροτητα της απωλειας που ενισχυεται απο λογια αγιων, κανουν αυτη την εξαιρεση δυσκολοτερη απο το να σκοινοβατησεις ορθιος σε γκρεμο..Θεωρητικα ειναι εφικτο ..στην πραξη ομως σχεδον ακατορθωτο..
vas019 έγραψε:Δεν ειναι απο ομονοια τοσο παλιες αλλα δεν το αποκλειω, μαλλον απο συνταγμα ειναι γυρω στο 10 η 08 η 09..μπορει να ειναι και παραπανω απο μια ..xristoforos έγραψε:
ωχ ωχ ....για ανεβασε αυτες τις φωτο απο ομονοια...δηλαδη μπορει να σε ειχα δει και με ειχες δει απο τοτε?
Αυτη την περιοδο δεν μπορω να ασχοληθω , δεν τις εχω πολυ ευκαιρες να ψαχνω γιατι εχω πολλες χιλιαδες φωτο και δεν ειναι στις διαλεγμενες καπου ..
Οταν ξαναπαω στο γραφικο μερος και βλεπω συλογες θα τις πετυχω και ανεβασω..θυμισε το μου παλι..Ημουν εξωτερικα γυρω γυρω στις ομιλιες , τον λαζακη τον ειδα παντως..καλα στο πεδιον του αρεως δε σε ειδα καθολου...μπορει να ησουν πιο πισω κατα τη διαρκεια της πορειας..γιαυτο
Στην πορεια για συνταγμα ημουν τελευταιος σχεδον με τον Κ.Ατζακλη κυριως ..
jm_ac_2018 έγραψε:ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΟΥ
κεφ13
11 Καὶ εἶδον ἄλλο θηρίον ἀναβαῖνον ἐκ τῆς γῆς, καὶ εἶχε κέρατα δύο ὅμοια ἀρνίῳ, καὶ ἐλάλει ὡς δράκων.
12 καὶ τὴν ἐξουσίαν τοῦ πρώτου θηρίου πᾶσαν ποιεῖ ἐνώπιον αὐτοῦ. καὶ ποιεῖ τὴν γῆν καὶ τοὺς ἐν αὐτῇ κατοικοῦντας ἵνα προσκυνήσωσι τὸ θηρίον τὸ πρῶτον, οὗ ἐθεραπεύθη ἡ πληγὴ τοῦ θανάτου αὐτοῦ.
13 καὶ ποιεῖ σημεῖα μεγάλα, καὶ πῦρ ἵνα ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβαίνῃ εἰς τὴν γῆν ἐνώπιον τῶν ἀνθρώπων.
14 καὶ πλανᾷ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς διὰ τὰ σημεῖα ἃ ἐδόθη αὐτῷ ποιῆσαι ἐνώπιον τοῦ θηρίου, λέγων τοῖς κατοικοῦσιν ἐπὶ τῆς γῆς ποιῆσαι εἰκόνα τῷ θηρίῳ, ὃς εἶχε τὴν πληγὴν τῆς μαχαίρας καὶ ἔζησε.
15 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι.
16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,
17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.
18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς'.
κεφ.14
9 Εἴ τις προσκυνεῖ τὸ θηρίον καὶ τὴν εἰκόνα αὐτοῦ, καὶ λαμβάνει τὸ χάραγμα ἐπὶ τοῦ μετώπου αὐτοῦ ἢ ἐπὶ τὴν χεῖρα αὐτοῦ,
10 καὶ αὐτὸς πίεται ἐκ τοῦ οἴνου τοῦ θυμοῦ τοῦ Θεοῦ τοῦ κεκερασμένου ἀκράτου ἐν τῷ ποτηρίῳ τῆς ὀργῆς αὐτοῦ, καὶ βασανισθήσεται ἐν πυρὶ καὶ θείῳ ἐνώπιον τῶν ἁγίων ἀγγέλων καὶ ἐνώπιον τοῦ ἀρνίου.
11 καὶ ὁ καπνὸς τοῦ βασανισμοῦ αὐτῶν εἰς αἰῶνας αἰώνων ἀναβαίνει, καὶ οὐκ ἔχουσιν ἀνάπαυσιν ἡμέρας καὶ νυκτός οἱ προσκυνοῦντες τὸ θηρίον καὶ τὴν εἰκόνα αὐτοῦ, καὶ εἴ τις λαμβάνει τὸ χάραγμα τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.
απο την αποκάλυψη βλέπουμε τα εξης..
1)πρωτα ο ψευδοπροφήτης ποιεῖ τὴν γῆν καὶ τοὺς ἐν αὐτῇ κατοικοῦντας ἵνα προσκυνήσωσι τὸ θηρίον τὸ πρῶτον και στην συνέχεια μας μιλάει για το ΧΑΡΑΓΜΑ (ποιεῖ πάντας ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα)
2)η λέξη ποιει και παράγωγα της χρησιμοποιείται 7 ΦΟΡΕΣ στο κεφάλαιο 13, προφανως ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ αρα κατι πρέπει να ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ εδω περα απο την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ που ειναι
ποιω == κατασκευάζω, δημιουργώ, κάνω κάτι, εκτελώ
οπως επίσης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ το οτι το τελευταίο ΠΟΙΕΙ έχει σχέση με το χάραγμα και το ΠΡΩΤΟ με την Εξουσία του Θηριου-Ψευδοπροφήτη και ενδιάμεσα έχει ήδη ΠΡΟΣΚΥΝΗΘΕΙ το Θηρίο αλλα και η Εικόνα αυτού...Καλό θα είναι να εξετάσουμε το συγκεκριμένο κεφάλαιο 13 γιατι προφανώς και πιθανότατα ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ μαζι με ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ που θα προηγηθούν για το πότε θα γίνει...
3) ΕΔΩ απο την Ι.Μ Θεσσαλονίκης, http://www.imth.gr/inst/imth/gallery/K.D/Apokalypsh, το χωριο στιχ.16 μεταφράζεται ως "ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΣΗΜΑΔΙ"
4) αν κάποιος ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ Ή πάρει το χάραγμα ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ δεν υπάρχει σωτηρία για την ψυχη του....αρα και απο εδω προκύπτει οτι ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ και τιποτα άλλο ωστε να ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ αλλα μπαίνει στην μέση και η ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ του Θηρίου...
FirstLast έγραψε:Οπότε, από εδώ προκύπτει οτι για να υπάρχει χάραγμα θα πρέπει πρώτα να εμφανιστεί το 2ο θηρίο το οποίο θα συντελέσει την όλη διαδικασία.
Υπάρχει το 2ο θηρίο από τότε που βγήκε το ΑΦΜ ή τώρα στις ημέρες μας με τον ΑΜΚΑ?
Μήπως οτι γίνεται τώρα αφορά την δημιουργία της υποδομής αλλά κυριότερα την συνήθεια αλλά και την "αναγκαιότητα" στο νέο σύστημα?
jm_ac_2018 έγραψε:christian έγραψε:
Πρώτα δηλαδή θα χρειαστεί να έρθει η στιγμή που η αποδοχή κάποιου πράγματος, κάποιας διαδικασίας, θα οδηγεί στην αποδοχή του θηρίου σαν σωτήρα και κατά συνέπεια θεού, και μετά θα γίνει διακριτή ποιά είναι η διαδικασία, ποιο είναι το μέσο
συμφωνω αδελφε μου με αυτο αφου ετσι προκύπτει απο την Αποκάλυψη...
ΠΡΩΤΑ θα γίνει η ΑΠΟΔΟΧΗ του Αντιχρίστου και ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ του και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ του με προτροπή του Ψευδοπροφήτη και στην συνέχεια ακολουθεί το ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ-ΧΑΡΑΓΜΑ επι του μετώπου ή του δεξιου χεριού...
Καλο θα ηταν να βρίσκαμε και ερμηνείες Αγιων σχετικές...
vas019 έγραψε:Ευχαριστουμε τον αδερφο JM γι τις αψογες αγιογραφικες τεκμηριωσεις του.
Απλα να υπενθυμισουμε τις δυο ερμηνειεες σε σχεση με τον ψευτοπροφητη..
Η δευτερη ειναι να ειναι ο αντιχριστος ο ψευτοπροφητης και ο διαβολος το θηριο που δεχεται την προσκυνηση (Αγ.Ιππολυτος και βασει αλλων μερικων πατερων για το ποιο Θηριο ειναι ποιο..)
Σε καθε περιπτωση υπαρχει προσκυνηση συνηδητη, διαβολου η αντιχριστου και συμβαδιζει με το χαραγμα ..
Ολα τα αλλα με τις καρτες ειναι απλες προπονησεις και προετοιμασιες και οχι χαραγμα κτλ..
Απλα μας κρατουν σε εγγρηγορση ..
sarotos έγραψε:Οχι φιλε μου, αφου δεν θα σταματησουν ποτε αρα δεν θα ειμαι ποτε αριθμοποιημενος απο το κρατος που το αποτελουν αλλοι ανθρωποι..
μαλιστα..
ε τοτε, να παρουμε και το τσιπακι οταν ερθει η ωρα στο χερακι μας, αφου ουτως η αλλως απο τους ανθρωπους που αποτελουν το κρατος, με το ονομα μου θα με φωναζουν και παλι, και οχι με τον 666 αριθμο που θα εχω γινει μεσω του τσιπ.
οπως καταλαβαινεις βασιλη, ειναι παντελως ατοπο αυτο που προσπαθεις να αποφυγεις.
ητε με τον εναν τροπο, ητε με τον αλλον, το αποτελεσμα ειναι ακριβως το ιδιο.
με το να λαβεις το τσιπακι στο δεξι χερακι σου, γινεσαι ενας 666 αριθμος για το κρατος,
με το να λαβεις εναν αριθμο προσωπου οπου λειτουργει με το 666, γινεσαι ενας αριθμος 666 για το κρατος.
παρολα αυτα, βασιλη θα σε αποκαλουν και στις 2 περιπτωσεις.
παρολα αυτα, χαραγμενος και στις 2 περιπτωσεις.
Το ευαγγελιο το ιδιο, το ονομα του Κυριου στους υπολογιστες ειναι αριθμοποιημενο οταν διαδιδουμε τον λογο Του..τΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ? οτι νοητικη ακροβασια θελουμε λεμε?
εσενα βλεπουμε με αυτα που λες να κανεις νοητικη ακροβασια.
ο Θεος βασιλη, ειναι προσωπο.
οπως και οι ανθρωποι, ειναι προσωπα.
στον Θεο δεν εχει αποδοθει κανενας αριθμος. επισης δεν εχει αποδοθει κανενας αριθμος που γραφεις εδω στον λογο του Θεου, αλλα ακομα και ετσι να ηταν, αυτο γραφουμε εδω τοση ωρα.
απο που και που ο Θεος αποδεχτηκε την αριθμοποιηση Του?
ο λαβων ομως εναν αριθμο προσωπου, αποδεχεται την αριθμοποιηση Του.Εσυ που δεν εχεις αμκα δεν εχεις αποδεκτει με την βουληση σου να χρησιμοποιεις υπολογιστες? Αρα οταν γραψω η γραψεις το ονομα σου, ειναι αριθμοποιημενο με την λογικη σου και εσυ αποδεχεσαι να χρησιμοποειται ετσι..
βασιλη, μην κανεις πως δεν καταλαβαινεις τα απλα. οχι τιποτε αλλο, αλλα μιλας για νοητικες ακροβασιες..
οταν γρ;αφεις το ονομα μου στον υπολογιστη, τα γραμματα μετατρεπονται σε μια μορφη 011010010 κλπ., δηλαδη εχουμε μια αλλη μορφη γραμματων.
οπως ακριβως και στην ελληνικη αριθμηση, οπου ειναι το Α , Β , Γ κλπ, εαν το μετατρεψουμε στην αραβικη αριθμιση τοτε εχουμε 1,2,3 κλπ.
εδω φιλε μου καλε, δεν μιλαμε για μετατροπη της μιας γραφης σε αλλου ειδους γραφης. ειναι παντελως ασχετο.
μιλαμε οτι αποδεχομαι να λαβω εναν αριθμο ο οποιος ,για το κρατος, αντικαθιστα το ονομα μου. αποδεχομαι λοιπον, να γινω ενας αριθμος αντι του ονοματος μου. παυω δηλαδη πλεον να εξυπηρετουμε και να δικαιωνομαι μεσω ενος ονοματος, αλλα αυτο γινεται μοναχα μεσω ενος αριθμου.
ταυτοποιουμαι δηλαδη με εναν αριθμο ο οποιος οριζει το προσωπο μου και οχι με το ονομα μου.
αυτος ειναι και ο λογος ο οποιος ονομαζεται αριθμοποιηση.
εξαλου, δεν ειναι δυσκολο να το κατανοησεις,
μυαλο εχεις.. θεληση σου λειπει, για ευνοητους λογους.
εξαλου, "αριθμοποιηση" σημαινει το εξης απλο.
"ταυτοποιηση μεσω αριθμου".
μεχρι το 99 αυτο για μας υπηρχε μονο στα προιοντα. τα προιοντα ηταν αριθμοποιημενα.
απο το 99 και επειτα, εγινε και στους ανθρωπους.
ταυτοποιοντουσαν μεσω ενος αριθμου και οχι μεσω του ονοματος τους.
η δικαιολογια οτι μπορει να πηγαιναν 10 παπαδοπουλοι δεν υφισταται.
Δημητριος Παπαδοπουλος του 1968 του Γεωργιου Παπαδοπουλου και της Αννας Μπατσου, μονο ενας υπαρχει.
υπαρχουν επισης, τοσα και τοσα δεδομενα που μπορεις να προσθεσεις ακομα για να γινει η ταυτοποιηση.
ο σκοπος ομως, δεν μπορει να επιτευχθει εαν εμενε το συστημα ως ειχε.
επρεπε με καποιον τροπο, ολοι να γινουν 666 αριθμοι. δηλαδη, χαραγμενοι.
ετσι λοιπον, επρεπε να ξεκινησει η αριθμοποιηση των ανθρωπων.
αυτο που δεν κατανοητε, ειναι οτι και το τσιπακι που εχουν παρει οι ανθρωποι, και που αυτος ειναι ο απωτερος σκοπος τους, και οχι το τατουαζ που λεει ο christian, δεν σε κανει τιποτε αλλο, απο οτι σε κανει ο οποιοσδηποτε αριθμος προσωπου που λιετουργει με το 666.
εξαλου, το τσιπ δεν ειναι τιποτε αλλο, απο τον φορεα ενας 666 αριθμου.
οποιος εχει λαβει ηδη το τσιπ, εχει γινει ενας 666 αριθμος.
σε τι λοιπον διαφερει απο εναν που εχει γινει ενας 666 αριθμος μεσω της αποδοχης της ταυτοτητας του ας πουμε?
απολυτως σε τιποτε.
666 αριθμος εχει γινει αυτος με το τσιπ,
666 αριθμος εχει γινει αυτος με την ταυτοτητα.
ολα τα αλλα, ειναι υπεκφυγες και δικαιολογιες απο την αδυναμια των ανθρωπων.Επισης οταν γραφτηκες εδω "προδωσες" το ονομα σου, γιατι την διαδυκτικη σου ταυτοτητα δεκτηκες να αναγνωριζεσαι απο τους αδερφους στο φορουμ ως σαροτος. εγω vas019 κτλ..Τι παει να πει , οτι αρνηθηκαμε την ονοματοδοσια μας η το βαπτισμα μου?
επισης, και οποιος με φωναζει με το επιθετο μου, και του το επιτρεπω, προδιδω το ονομα μου με την λογικη αυτην του παραλογου.
πως φτιαχνουμε τοσο παραλογη την λογικη μας, οταν δεν θελουμε με τιποτε να κατανοησουμε κατι..
ο ΑΜΚΑ, αντικαθιστα το ονομα του κατοχου και δεν μπορεις πλεον να χρησιμοποιησει ο κατοχος το ονομα του για να λαβει καποια υπηρεσια. ταυτοποιηται μονο μεσω του αριθμου. το ονομα του πλεον ειναι συμπληρωματικο του αριθμου.
σε αντιθεση με το επωνυμο, τα υποκοριστικα, τα ψευδωνυμα κλπ, οπου δεν αντικαθιστουν το ονομα, αλλα αντιθετως συμπληρωνουν το ονομα.
λεγομαι ληδαδη, Παναγιωτης ταδε..
οπως και πριν το 99, ο αριθμος του ΑΦΜ, οπου ηταν αριοθμος εγγραφου, συμπληρωνε την ταυτοποιηση απο το ονομα του κατοχου με εναν αριθμο εγγραφου.
οπως ακριβως γινεται μεχρι σημερα και με τον αριθμος της ταυτοτητας.Και κατι ακομα..οι βασιλιαδες πρεπει να κολαστουν επειδη λογω ιδιοτητας θελουν να αναγωνριζονται ιστορικα και προσθετουν ο 2ος ο 3ος κτλ στο ονομα του , εχουν αριθμοποιηθει?
μα, μονος σου δινεις την απαντηση..
αυτο, δεν ειναι αντικατασταση του ονοματος με εναν αριθμο ωστε να μιλαμε για αριθμοποιηση, ειναι μια καταμετρηση 1,2,3, κλπ..
αλλα ακομα και να μην ηταν ετσι, απο που και ως που χρησιμοποιεις την λεξη αριθμοποιηση σε ενα γεγονος το οποιο δεν αντικαθιστα το ονομα, αλλα ειναι συμπληρωματικο του ονοματος.
μονος σου εξαλου, γραφεις, προσθετουν στο ονομα τουΚαι στην τελικη ποιος ειπε οτι εαν ο νονος μου επελεγε να μου δωσει το ονομα "Δεκατος" οτι αυτοματα θα ημουν αρνητης Χριστου η βαπτισματος επειδη το ονομα μου θα εμπεριεχει αριθμο? Ποιος ειπε οτι θα ημουν αριθμος ? πΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΗΜΟΥΝ...
μα ρε βασιλη τι λες..
περαν του οτι ειναι μια θεολογικη συζητηση απο μονη της αυτη που λες,
εαν ο νονος σου σε βατιζε δεκατο, τοτε αυτο θα ηταν το ονομα σου.
επισης, και τωρα προσωπα ειναι ολοι οσοι εχουν ΑΜΚΑ, αλλα ειναι αριθμοποιημενα προσωπα..Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ Η ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 3,5 ΕΤΗ
αυτο το λες εσυ βασιλη, οχι η Γραφη. αυτο ειναι δικο σου συμπερασμα, και οχι των πατερων..
το χαραγμα ερχεται πριν τον αντιχριστο, οπως και τα γεγονοτα δηλωνουν.
ολα τα προιοντα ειναι χαραγμενα.
ειναι αριθμοποιημενα και αναγνωριζονται μονο μεσω του 666.
τωρα, ετσι γινονται και οι ανθρωποι.
ο νοων, νοητο..Δεν βλεπω καποιο πενυματικο εγκλημα και αρνηση χριστου με το να επιτρεψω στο συστημα τεχνικα να με πιστοποιει με εναν μοναδικο αριθμο.
αυτονοητο!
αν το εβλεπες, ισως να μην το εκανες.
το κρατος σου ειπε. "απο εδω και περα, για να λαμβανεις τις υπηρεσιες του κρατους, θα σε αναγνωριζω ως αριθμο. θα μπορεις να δικαιωνεσαι μονο ως αριθμος και οχι ως φυσικο προσωπο"
και εσυ ειπες, ναι !
οποιος καταλαβε, καταλαβε..ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ Θ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ , ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΩΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΑΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ
στην πραγματικοτητα, την εποχη που θα ερθει ο ιδιος, δεν θα υπαρχει καμια απολυτως διαφορα με το σημερα.
δεν προκειτε να αλλαξει απολυτως τιποτε απο το συστημα που ηδη υπαρχει.
οι ανθρωποι θα γινονται 666 αριθμοι, οπως και σημερα.
το μονο που θα αλλαξει, ειναι το μεσον που θα γινονται.
αυτην την στιγμη γινονται μεσω ταυτοτητας ας πουμε,
τοτε θα γινονται μεσω τσιπ.
κανενας δεν προκειτε να ανοικει αυτοβουλα στον διαβολο. και εκει ειναι το σημειο της πλανης.
εαν γνωριζαν οτι αυτος που ερχεται με το γαληνιο υφος να τους λυσει τα προβληματα ειναι ο αντιχριστος, κανενας δεν θα τον πιστευε.
εκει ομως ειναι η πλανη και η εξαπατηση.
εαν γνωριζαν οι ανθρωποι οτι με το να γινονται ενας 666 αριθμος γινονται προιοντα του αντιχριστου, κανενας δεν θα γινοταν.
εκει ομως βρισκεται η πλανη και η εξαπατηση.
και οταν θα ερθει εκεινος, το μονο που θα αλλαξει θα ειναι το μεσον που θα γινονται 666 αριθμοι οι ανθρωποι, εαν δεν εχει αλλαξει ηδη πιο πριν (βλεπε obama care στην Obamoχωρα)ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΡΙΘΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟς ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ
εαν ηταν οπως τα λες, να συμφωνουσα..
ΔΕΝ ειναι ομως οπως τα γραφεις και αυτο ειναι το προβλημα..
καθως, δεν ειναι απλη αναφορα αριθμου, αλλα ταυτοποιηση προσωπου μεσω αριθμου. τεραστια διαφορα..
ΕΙΝΑΙ αποκλειστικη η χρηση του αριθμου, καθως το ονομα γινεται παντελως αχρηστο. για την ακριβεια, γινεται συμπληρωματικο του αριθμου.ΕΑΝ Η ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΜΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
μα δεν εχουμε καταργηση ονοματος. δηλαδη, για το κρατος, συνεχιζεις να εχεις να εχεις ονομα. δεν ταυτοποιησαι ομως μεσω του ονοματος.
δεν ενδιαφερει το κρατος πως εχεις βαπτιστει. δεν ενδιαφερει το πως ονομαζεσαι. ενδιαφερει το νουμερο σου. ετσι μοναχα σε αναγνωριζει.
η καταργηση του ονοματος που λες,
σου εχω πει τοσες φορες, οτι δεν προκειτε να γινει ποτε. ακομα και την εποχη που θα ειναι ολοι σφραγισμενοι στο μετωπο, θα αποκαλουν ο ενας τον αλλον με το ονομα του. και οι υπαλληλοι του κρατους, με το ονομα τους θα τους αναφωνουν.
τι θα εχει ομως γινει?
το κρατος, θα τους αναγνωριζει μονο μεσω ενος 666 αριθμου.
οτι ακριβως δηλαδη γινεται και τωρα...ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΜΑΡΤΑΝΑΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΜΑΡΤΑΝΑΝ ..ΕΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ , ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΛΛΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΝ ΚΑΙ ΑΝΑΙΡΟΥΣΑΝ ..
ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ..
μα δεν αριθμοποιουσαν κανεναν οι Πατερες της εποχης.
ακομα, δεν εχεις καταλαβει το τι ειναι αριθμοποιηση.
ξαναλεμε,
αριθμοποιηση=ταυτοποιηση ανθρωπου μεσω αριθμου.
οι Πατερες δεν ταυτοποιουσαν τον αρχοντα με εναν συγκεκριμενο αριθμο.
μετετρεπαν εκαστο γραμμα του ονοματος του αρχοντα με τους αντιστοιχους αριθμους ωστε να δουν αν βγαζει το ονομα 666.
δεν αναγνωριζαν τον αρχοντα μεσω του αριθμου. δεν ταυτοποιουσαν τον αρχοντα με αυτον τον αριθμο οπως κανει το κρατος στους αποδεχομενους του ΑΜΚΑ.
δεν εχει καμια απολυτως σχεση το ενα γεγονος με το αλλο..
.ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ...ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑΣ ΣΑΡΩΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΛΑΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΣΤΩ ΝΟΜΟΥ...Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ..
ειναι σαν να λες:
η διαφορα με το κανονικο 666......
ποτε θα καταλαβεται επιτελους οτι το χαραγμα ειναι το 666?
δεν θα υπαρχει καμια απολυτως διαφορα.
οι ανθρωποι τοτε θα γινονται 666 αριθμοι,
οπως και τωρα γινονται 666 αριθμοι.ΔΕΝ ΚΟΛΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ..
ειναι σαν να λες:
"ΔΕΝ ΚΟΛΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ 666 ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ...."
ε τοτε γιατι να μην παρουμε το τσιπακι στο δεξι χερι? βεβαιως και να το παρουμε, αφου οπως λες δεν κολαζομαστε απο την αριθμοποιηση μας με το 666..
το τσιπακι εξαλου, αυτο σου κανει, σε αριθμοποιει με το 666.
εφοσον λοιπον δεν υπαρχει προβλημα, ας το παρουμε !
προφανως λοιπον και κανεις λαθος.
κολαζομαι με την αριθμοποιηση μου με το 666, καθως γινομαι ενας 666 αριθμος, δηλαδη χαραγμενος!
η αλλιως, 666ποιημενος
δηλαδη, αποδεχομαι το συγκεκριμενο συμβολο του σατανα-αντιχριστου.
ειδες που φτανεις, για να μην θες να καταλαβεις τα απλουστατα ?ΤΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΕΤΣΙ. ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ..ΥΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ...
ναι, το ειδα βασιλη μου..
εδω δεν γνωριζες το πως λειτουργει ο ΑΜΚΑ
σε λιγο, δεν θα μπορεις να αποδειξεις τιποτε βασιλη. κανενας μας. και το λεω επειδη γνωριζω πως λειτουργουν τα συστηματα που φερουν το 666.
οι χριστιανοι ομως, θα εχουν την απολυτη επιγνωση της καταστασης.
το ποιος ειναι χριστιανος βεβαια, ειναι μεγαλο θεμα συζητησεως. και δεν αναφερομαι ουδολως στο νεο και στο πατριο.
Η ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΠΟΤΑΜΩΝ ...ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ...Ο ΑΦΜ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ..
αν και δεν συνιθιζω να κανω κατι τετοιο, στην περιπτωση σου, ισως χρειαζεται..
θες να βαλουμε ενα δημοσιο στοιχημα επαυτου λοιπον?ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΟ ΑΦΜ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ..ΕΑΝ ΙΣΧΥΕ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΩΣΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΑΠΑΤΗΣ ..Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ..ΕΧΑΝΕ ΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΘΑΡΟ ...
ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙ ΓΟΧ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΑΣ ,,,ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΣΗΜΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΑΜΑΘΕΙΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ..ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ..ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ , ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ
ποτε ειπα οτι καποιος θα μπορουσε να εχει διπλο ΑΦΜ πριν το 99? τι κοτσανες αρχισες να πετας παλι ρε βασιλη..
συγκεντρωσου σε αυτα που λεμε.
δεν ειπαμε οτι καποιος μπορουσε να εχει διπλο η τριπλο ΑΦΜ.
ειπαμε οτι πριν το 99 ο ΑΦΜ ηταν αριθμος εγγραφου οπως ακριβως ειναι και ο αριθμος ταυτοτητας.
συγκεντρωσου..
επισης, σταματα να μιλας για τους ΓΟΧ, διοτι θα αρχισω να μιλω και εγω για τους ΝΕΟημερολοτες με ασχημο και προσβλητικο τροπο..
συγκεντρωσου σε αυτα που λεμε γιατι αρχισες παλι να παρεκτρεπεσαι.Το μονο σιγουρο ειναι οτι η λαζακειος ερμηνευτικη σωτηριολογια πνεει τα λοισθια της βλακειας ...Με αγαπη το λεω για να προφυλαξω ..
Εξηγησα γιατι δεν ισχυει η αυτοματη ψυχρη αριθμοποιηση που εξισωνεται με αρνηση χριστου ..Αντε να δεις την αξιοπιστια των βλακειων που σου μεταδωσαν νεαρε μου φιλε απο τον ΑΦΜ...ξεκινα απο κει και βλεπουμε ..
μιλας για ερμηνεια ενος συγκεκριμενου ανθρωπου, ενω δεν γνωριζεις καν τον ανθρωπο και το τι εχει κανει, η τι πιστευει, η τι γνωσεις εχει.
ειναι δειγμα ανωριμοτητος.
απλα για να μην εχεις λανθασμενα πραγματα στο μυαλο σου, ο γιαννης τα εμαθε αυτα, αρκετο καιρο αφου ειχαν δημοσιοποιηθει και αναλυθει κλπ κλπ.. αλλα, γενικως υπαρχει αυτη ταση.. να υπαρχει η γνωμη χωρις να υπαρχει η γνωση. δυστηχως
Ποιος αγιος ειπαμε το λεει αυτο? Μην μου πεις ο λαζακης μονο ...
δεν το λεει καποιος Αγιος, το λεει ο ιδιος ο υφυπουργος εσωτερικου.ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΕΓΩ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑς ΕΙΤΕ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ.
δεν ειναι ετσι..
ο αριθμος ταυτοτητος ειναι οντος βοηθητικο στοιχειο, αφου ειναι συμπληρωματικο στοιχειο και η ταυτοποιηση γινεται μεσω του ονοματος.
ο αριθμος του ΑΜΚΑ, δεν ειναι βοηθιτικο στοιχειο, αλλα ειναι το μεσω ταυτοποιησης αντι του ονοματος και το ονομα πλεον μπαινει στην θεση του βοηθητικου στοιχεου.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ, Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΡΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΒΛΑΚΕΙΩΔΩΣ ΛΕΣ.
βασιλη, συμπεριφερσου σαν ανθρωπος και σταματα τους χαρακτηρισμους διοτι δειχνεις σαν μωρο παιδι.
δεν μας ενδοιαφερει η απαιτηση του συστηματος, μας ενδοιαφερει η αποδοχη η δικη μας.
αποδεχομαι να γινω ενας αριθμος.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ..ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ ΘΑ ΙΣΧΥΕ ΟΤΙ ΛΕΣ , ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 5Θ0Θ5032 ...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ..
η καταργηση του ονοματος που λες,
σου εχω πει τοσες φορες, οτι δεν προκειτε να γινει ποτε. ακομα και την εποχη που θα ειναι ολοι σφραγισμενοι στο μετωπο, θα αποκαλουν ο ενας τον αλλον με το ονομα του. και οι υπαλληλοι του κρατους, με το ονομα τους θα τους αναφωνουν.
τι θα εχει ομως γινει?
το κρατος, θα τους αναγνωριζει μονο μεσω ενος 666 αριθμου.
οτι ακριβως δηλαδη γινεται και τωρα...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΑΛ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ..ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ..
ακριβως οπως τα λες..
δεν υπαρχει αντικατασταση του ονοματος τους. προσωρινα προσφωνουνται με ενα ψευδωνυμο.
σε απολυτη αντιθεση με τον ΑΜΚΑ, οπου υπαρχει ισοβια αντικατασταση του ονοματος με εναν αριθμο.
Γιατι λες τα ιδια και γινεσαι κουραστικος ?Επι της ουσιας εχεις να πειος κατι?
εφοσον αυτα τα ιδια δεν κατανοεις, τι αλλο περενεις?
οταν δεν κατανοεις οτι
αριθμοποιηση=ταυτοποιηση μεσω ενος αριθμου
και παρολα αυτα την αποκαλεις ανυπαρκτη, ενω συμβαινει στην ιδια την ζωη σου, τι αλλο να πω..Η τεχνικη ταυτοποιηση του κρατους δεν με κανει αποκλειστικα και μονο αριθμο..Το οτι με χρησιμοποιουν σαν αριθμο, αυτο το εκαναν με την στατιστικη υπηρεσια απο πριν ...ουτε η ταυτοποιηση με κανει αρνητη της πιστης ου και του ονοματος μου..
στην πραγματικοτητα, για το κρατος σε κανει αποκλειστικα και μονο αριθμο. ολα τα υπολοιπα στοιχεια ειναι συμπληρωματικα στοιχεια.
το οτι σε χρησιμοποιουν σαν αριθμο, εσενα δεν σε αφορα πραγματι.
αυτο που σε αφορα, ειναι εαν αποδεχεσαι να σε χρησιμοποιουν ετσι.
οπως και εμενα, εαν μου φτιαξουν μια ταυτοτητα που να λεει πανω "αρνουμαι τον Χριστο" δεν με αφορα εαν την εφτιαξαν για μενα.
με αφορα ομως, εαν την αποδεχτω και την παρω, διοτι τοτε οντος αρνουμαι τον Χριστο.δεν μου εδωσε εξουσια ο Θεος να το αρνηθω αυτον τον τροπο, ουτε σαφη οδηγια..Μαλιστα μου ορισε οτι χρεειαζεται προσωπο δικτατορας και 3,5 ετη σαν συνθηκες για να ισχθυει η αρνηση ..Χωρις ολες τις συνθηκες ταυτοχρονα η αλλη σαφη αρνηση , αρνηση με αμκα και αφμ δεν υφισταται..
ετσι τα αντιλαμβανεσαι εσυ επειδη δεν θελεις να δεις την απλη πραγματικοτητα βασιλη.
δικαιωμα σου.
δικαιολογιες ομως στον ουρανο, δεν υπαρχουνΘες απο απο ανθρωπους του παλαιου να δεις οτι εγγραψαν οτι χωρις αντιχριστο δεν υπαρχει χαραγμα ?
και τι με αφορα αυτο? γιατι συνεχως βαζεις το νεο και το παλαιο λες και εχεις σοβαροτατο κομπλεξ σε αυτο το θεμα..
εδω απο το παλαιο, ολοι σχεδον εχουν αριθμοποιηθει.
ελαχιστοι εχουν κρατησει ακομα την Ορθοδοξια ζωντανη.
μην πιασουμε αυτο το θεμα, δεν συζηταμε αυτο εδω.ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ..
῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί.
προτεσταντικες αποψεις, θα επρεπε να το γραφει διαφορετικα η Αποκαλυψη, δεν το περιμενα..Η ΑΡΝΗΣΗ ΕΦΑΜΙΛΗ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ Η ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ , ΟΧΙΟ ΠΩΣ ΣΕ ΤΑΥΤΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ..Η ΣΥΣΤΗΜΑ..
παντοτε μια μηχανη η ενα συστημα θα σε ταυτοποιει..
παντοτε !
μην προσπαθεις να βρεις δικαιολογιες που δεν υπαρχουν βασιλη.Οχι δα, εννοια της πλανης ειναι η εμπιστοσυνη στο ψεμα της ουτοπιας του διαβολου και οχι του αποκρυφου χαραγματος ...
Το χαραγμα θα ειναι εμφανεστατο και η παραδωση εαυτου στον αντιχριστο ..Ο αγιος Ιωαννης Χρυσοστομος ειναι σαφης και ο αγιος Εφραιμ ..
μπορεις σε παρακαλω να μου δειξεις τα εδαφια? !!
ξαναλεμε,
δεν θα ειναι καθολου ετσι τα πραγματα. στην πραγματικοτητα οι ανθρωποι δεν θα εχουν καμια επιγνωση της καταστασης.
δεν υπαρχει θεμα πλανης, οταν συνειδητα κανεις κατι. πλανιεσαι οταν δεν εχεις την επιγνωση μιας κατστασης.
στην πραγματικοτητα, ελαχιστοι θα ειναι αυτοι που θα εχουν την επιγνωση της καταστασης. αυτος ειναι και ο λογος που θα ερθουν οι 2 προφητες. για να μην πλανονται και πιστευουν στον αντιχριστο.
εαν ηταν λοιπον συνειδητη επιλογη, δεν θα υπηρχε η εννοια της πλανης.Γιατι να μην υπηρχε? Το χαραγμα ειναι η επισφραγιση αυτης της πιστης , οτι ο διαβολος ειναι ισχυροτερος πο τον Θεο για να λυσει τα προβληματα, αυτο που αρχιζουν και λενε οι πολιτικοι δημοσιως ..
Αυτο φαντασου το σε μαζικη κλιμακα ..
βασιλη, εισαι εκτος τοπου και χρονου. δεν το περιμενα πραγματι
οι ανθρωποι, ΔΕΝ θα γνωριζουν οτι αυτος ειναι ο αντιχριστος. τι πραγματα ειναι αυτα που λες.. υποτιθεται οτι εχεις κανει και εκτενης ερευνα στα του αντιχριστου.
οι ανθρωποι δεν θα εχουν απολυτως καμια επιγνωση στο οτι αυτος ειναι ο αντιχριστος. αντιθετως μαλιστα, θα πιστεψουν οτι ειναι ο Χριστος, ο Βουδας, ο Μωαμεθ κλπ, διοτι ετσι θα τους εμφανιστει..
οι ανθρωποι θα πλανηθουν απο τον αντιχριστο οχι διοτι θα πιστεψουν οτι ο διαβολος ειναι μεγαλυτερος σε δυναμη απο τον Θεο, αλλα διοτι θα πιστεψουν οτι ο ανθρωπος αυτος που τους παρουσιαζεται, ειναι συνηγορος του Θεου. ετσι θα πιστεψουν οι εβραιοι. ΑΥΤΟ μας λενε οι
Πατερες. οι εβραιοι δεν θα πιστεψουν οτι ειναι ο διαβολος μεγαλυτερος απο τον Θεο, αλλα οτι ο ανθρωπος αυτος ειναι ο Χριστος που αναμενουν, ο ιδιος ο μεσσιας του Θεου.
τι πραγματα ειναι αυτα που λες..
ξεφυγες βασιλη..
οταν ομως βασιλεψει, τοτε θα αναδειχθει το πραγματικο του προσωπο. θα ζητησει προσκυνηση ως Θεος πλεον, αφου ολοι εχουν βαλει το τσιπ και θα ειναι πληρως ελενχομενοι. και τοτε θα τον καταλαβουν οι εβραιοι οτι ΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ απο εκεινον και οτι αυτος ειναι ο αντιχριστος.
οι ανθρωποι λοιπον, θα πλανηθουν απο τον αντιχριστο, δεν θα πιστεψουν συνειδητα στον διαβολο οπως λες.
βεβαιως και οχι !
θα τους παρουσιαστει ως μεσσιας.
ετσι λοιπον, το τσιπακι οι ανθρωποι δεν θα το λαμβανουν επειδη θα πιστεψουν στον σατανα οπως λες, αλλα θα το λαμβανουν γιατι θα πιστεψουν οτι ειναι το μεσο που θα σωσει ολα τα προβληματα.
γινομενοι ετσι, 666 αριθμοι.
οπως ακριβως και σημερα δηλαδη...
Δεν μπορω να παρακολουθησω το σκεπτικο σου ..
Αντιθετα εαν δεν ηταν ετσι και υπηρχε κρυφο χαραγμα αντι του αμκα, τοτε
τα λογια του χρυσοστομου και αλλων ειναι λαθος αφου το χαραγμα με αμκα προσφερει μεγαλη δικαιολογια σε πολλους ...
επιτρεψε μου τοτε να στο πω πιο απλα αφου σου φανηκε περιπλοκο..
για να υπαρχει συνειδητη επιλογη του χαραγματος, θα πρεπει πρωτιστως να υπαρχει συνειδητη επιλογη του αντιχριστου.
εκεινος ομως, δεν θα εμφανιστει ως αντιχριστος, αλλα ως μεσσιας και θα πλανησει τον κοσμο.
ετσι λοιπον, για ποια συνειδητη επιλογη χαραγματος μιλας, οταν στην συνειδηση του κοσμου θα υπαρχει μεσσιας και οχι αντιχριστος.
οπως λοιπον θα πλανηθουν στο οτι θα πιστεψουν στον αντιχριστο νομιζωντας οτι ειναι μεσσιας,
ετσι ακριβως θα πλανηθουν και στο χαραγμα.
ποσο πιο απλο μπορει να γινει?
αρα λοιπον,το να λες οτι δεν ειναι τιποτε να γινεις τωρα ενας 666 αριθμος γιατι το "χαραγμα" προυποθετει συνειδητη επιλογη, ειναι λαθος φιλε μου.
το χαραγμα, δηλαδη το 666, θα το παρουν οι ανθρωποι διοτι θα πλανηθουν και οχι οτι θα πιστεψουν συνειδητα στον αντιχριστο.
ετσι και τωρα οι ανθρωποι λαμβανουν το χαραγμα, 666 , διοτι πλανονται λεγοντας, δεν ειναι τιποτε..
και γινονται 666 αριθμοι οπως τα χαραγμενα προιοντα, ενα προιον του αντιχριστου, και περιμενουν αναλαμπες, η αλλοι το ποτε θα ερθει ο αντιχριστος να τους σφραγισει, και οταν ερθει, θα ειναι ηδη σφραγισμενοι.
vas019 έγραψε:sarotos έγραψε:
οπως καταλαβαινεις βασιλη, ειναι παντελως ατοπο αυτο που προσπαθεις να αποφυγεις.
ητε με τον εναν τροπο, ητε με τον αλλον, το αποτελεσμα ειναι ακριβως το ιδιο.
με το να λαβεις το τσιπακι στο δεξι χερακι σου, γινεσαι ενας 666 αριθμος για το κρατος,
με το να λαβεις εναν αριθμο προσωπου οπου λειτουργει με το 666, γινεσαι ενας αριθμος 666 για το κρατος.
παρολα αυτα, βασιλη θα σε αποκαλουν και στις 2 περιπτωσεις.
παρολα αυτα, χαραγμενος και στις 2 περιπτωσεις.
Επειδη το θεμα το υπερκαλυψαμε και δεν απαντησες για την μπαρουφα του ΑΦΜ που σε ταιζει η λαζακειος ερμηνιολογια της ΠΛΑΝΗΣ και καταστροφης,
(Εκει να δεις ευθυνη για παιδια και νεους που μπορει να χασουν την ψυχη τους επειδη ο πατερας εχασε την δουλεια του εππειδη ο Λαζακης ερμηνευσε κατα το δοκουν τι ειναι και δεν ειναι σφραγισμα , μην ακουγοντας τις αλλες γνωμες ...)
απο εδω και περα θελουμε τεκμηριωση ορθοδοξη σε οτι λες σχετικα.
Σε σχεση με την περιφημη αριθμοποιηση λοιπον, πες μας ΠΟΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ..ΠΟΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΓΙΟΣ εξισωσε την αριθμοποιηση με το σφραγισμα..
vas019 έγραψε:
στον Θεο δεν εχει αποδοθει κανενας αριθμος. επισης δεν εχει αποδοθει κανενας αριθμος που γραφεις εδω στον λογο του Θεου, αλλα ακομα και ετσι να ηταν, αυτο γραφουμε εδω τοση ωρα.
απο που και που ο Θεος αποδεχτηκε την αριθμοποιηση Του?
ο λαβων ομως εναν αριθμο προσωπου, αποδεχεται την αριθμοποιηση Του.
Οταν οχι για το κρατος αλλα για τους πιστους χριστιανους , η αντικατασταση των ψηφιων του Θεου με το 888 δεν ειναι κατα τα λεγομενα σου αριθμοποιηση ?
Δεν μου θυμιζει εμενα τον Κυριο μου οταν βλεπω αυτο το νουμερο? Εαν δεν συμφωνουσε δεν θα ειδοποιουσε η δεν θα το εδειχνε στο πληρωμα της εκκλησιας νομιζεις? Δεν θα επενεβαινε τιμωρητικα και φρικτα για οποιον τολμουσε να χαραξει τον ΘΕΟ και να προσβαλει το ονομα Tου; Που την ειδες την ακροβασια? Ενα παραδειγμα ακομα και με τον Θεο σου εδειξα για να σου δειξω οτι η αριθμητικη αναφορα σε ενα ονομα δεν ειναι σατανικη ενεργεια και χαραγμα οπως ανοπητως την παρουσιαζεις εσυ και οι ομοιοι σου που ακροβατειτε..
vas019 έγραψε:Ε και για το συστημα της εφαρμογης του υπουργιου , μια μετατροπη οταν γινεται η επεξεργασια των δεδομενω απο την μηχανη γινεται η αριθμητικη μετατροπη των γραμματων του ονοματος με εναν αριθμο για τεχνικους λογους ταχυτητας και οικονομιας και αρα πληροτητας στις πιθανες διασταυρωσεις κτλ. Προσωρινη αντικατασταση ειναι απο μια μηχανη και στις δυο περιπτωσεις ..εχουμε μια αλλη μορφη γραμματων.
οπως ακριβως και στην ελληνικη αριθμηση, οπου ειναι το Α , Β , Γ κλπ, εαν το μετατρεψουμε στην αραβικη αριθμιση τοτε εχουμε 1,2,3 κλπ.
εδω φιλε μου καλε, δεν μιλαμε για μετατροπη της μιας γραφης σε αλλου ειδους γραφης. ειναι παντελως ασχετο.
Σου εδωσα πολλα παραδειγματα και συσχετισμου για να καταλαβεις , εαν δεν σου αρεσει αυτο το παραδειγμα, μπορεις να παρεις τα αλλα τα καλυτερα..
Το πλεον ασχετο ομως ειναι οτι συνδιαζεις μια ανυπαρκτη ολικη αριθμοποιηση με το χαραγμα, χωρις αντιχριστο στην εξουσια...Ξανα το κολλημα..εαν υπηρχε η μονιμη αντικατασταση οπως λες δεν θα υπηρχε καν το ονομα..γινεται για λογους επεξεργασιας της μηχανης κυριως.μιλαμε οτι αποδεχομαι να λαβω εναν αριθμο ο οποιος ,για το κρατος, αντικαθιστα το ονομα μου.
Αλλα υπαρχει και αλλος αξιοκρατικος λογος , αυτος της καλυψης προσωπικων δεδομενων. Ο εφορος ειναι σε θεση να βγαλει φορο για υποθεση της ξαδερφης του και να επεξεργαστει το αρχεειο της χωρις απαραιτητα να γνωριζει το ονομα της..
ΜΕΧΡΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ , ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΕΣ ..Που το αποδεκτηκες? στην ζωη σου? θα ορισεις εσυ εαν η επεξεργασια σου θα γινει με παρατσουκλι η αριθμο ονοματος η αριθμο προτοκολου και προταιρεοτητας? Γιατι πρεπει ο τοπικος εφορος να λαδωνεται απο τον κυρ μητσο που θα ξερει οτι βγαζει φορο στο ονομα του? Δεν βλεπω καμια αριθμοποιηση και θεμα οπως το λες για προσωρινη δηλωμενη και συγκεκριμενη χρηση ενος αριθμου...Ουτε στις ορθοδοξες γραφες συναντησα κατι ποτε...αποδεχομαι λοιπον, να γινω ενας αριθμος αντι του ονοματος μου. παυω δηλαδη πλεον να εξυπηρετουμε και να δικαιωνομαι μεσω ενος ονοματος, αλλα αυτο γινεται μοναχα μεσω ενος αριθμου.
Ουτε πνευματικα βλεπω αρνησεις βαπτισματος και αλλες τετοιες βλακειες με την χρηση προσωρινης αντικαταστασης..ταυτοποιουμαι δηλαδη με εναν αριθμο ο οποιος οριζει το προσωπο μου και οχι με το ονομα μου. αυτος ειναι και ο λογος ο οποιος ονομαζεται αριθμοποιηση.
Για να καταλαβεις το μεγεθος της αθλιας διαστροφης που κανετε για ευνοητους λογους στα παντα , νομιζοντας δε οτι ειστε οι υπερκλεκτοι που μεινατε ασφραγιστοι, κοιτα παραπανω να δεις την λεξη που χρησιμοποιησες
Απο ποτε ο αφμ η ο αμκα οριζουν την ονοματοδοσια σου? Στην βαπτιση μου παντως οχι...Οτι θες λες? Ξερεις τι θα πει οριζει? εαν εννοειες λοιπον αλλη λεξη οπως συνδεεται, τοτε δεν βλεπω κατι διαβολικο σε αυτο...Απο την στιγμη που οι διαπροσωπικες σχεσης αλλα και η εκωμιωση μεσω του ηλεκτρονικου συστηματος φωναζουν τους ανθρωπους με τα πληρη ονομα τους , δεν βελπω κατι μεμπτο. Ειπαμε εαν εξαλειφοταν το ονομα και μονο θα ειχαμε αριθμοποιηση προσωπου και εμπρακτη ακυρωση βαπτισματος. Το να δωσουμε ρητα ενα αλλο προσωρινο ονοματικο χαρακτηρισμο η αριθμο σε προσωπο δεν ειναι αριθμοποιηση η αρνηση του ονοματος.
Με την γελοια λογικη αυτη, μεσα στην Γραφη εχουμε μπερδεμα για τους απλους αναγνωστες με διαφορετικα ονοματα για το ιδιο προσωπο.
Ακομα και ο Προφητης Ηλιας αναφερεται ηλι, ηλιου και ηλιας..Το ιωαννη τον Χρυσοστομο τον αντικαταστουμε στον λογο μας με τον Χρυσορημων κτλ..
Δεν βλεπω τον πνευματικο λογο γιατι μια αναφορα με δαιφορετικα ονοματα που δεν εινι δηλωμενα τα κανονικα αλλα χρησιμοποιουνται για διακοσμητικους η επεξεργαστικους λογους να ειναι επιληψημα..
Αλλα και ο αριθμος εκφραζει στοιχεια και προσδιορισμους στα μαθηματικα. Ο καθε ανθρωπος εχει μοναδικους αριθμους με το dNA και αλλα στοιχεια που ειναι δημιουργημενος. Ανεκαθεν οι στρατοι απο την αρχαιοτητα προσδιοοριχαν και χωριζαν προσωπα και ρολους με το υψος τους. Ενας πολυ ψηλος πειρακτικα θα μπορουσε να αποκαλειται ο διμετρος..ειναι αυτο αριθμοποιηση και αν ναι γιατι ? Η αριθμοποιηση η μερικη και μη μονιμη ειναι εφαμαρτη μονο εαν το κρατος , η μηχανη και η κοινωνια σου φερθουν σαν να μην εισαι ανθρωπος και προσωπο αλλα γουρουνακι για σφαγη..
Ειτε κρυψουν απο σενα τον αριθμο επεξεργασιας της προσωπικοτητα σου ειτε οχι και φορεθει η μασκα της ευγενεια και η στυγνη εκμεταλευση με το γαντι..
Οταν παγωσει τελειως η αγαπη και η ανθρωπια..οχι οταν πουνε ποιος ειναι ο εικοστος μαθητης που γραφτηκε στο σχολειο..αυτο το νουμερο ειναι παντα το αυτο για το σχολειο και συδεμενο με το ονομα καποιου..εφ ορου ζωης ..
Μπορει καποιος να πει οτι το σχολειο αριθμοποιει τον μαθητη?
Μα αφου ανα εικοσι την ημερα επεξεργαζεται τα στοιχεια των μαθητων..
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ...εξαλου, δεν ειναι δυσκολο να το κατανοησεις,
μυαλο εχεις.. θεληση σου λειπει, για ευνοητους λογους.
νΑ ΓΕΛΑΣΩ Η ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΙς ΑΚΡΟΒΑΣΙΕς ΣΑς ..
vas019 έγραψε:
εξαλου, "αριθμοποιηση" σημαινει το εξης απλο.
"ταυτοποιηση μεσω αριθμου".
μεχρι το 99 αυτο για μας υπηρχε μονο στα προιοντα. τα προιοντα ηταν αριθμοποιημενα.
απο το 99 και επειτα, εγινε και στους ανθρωπους.
ταυτοποιοντουσαν μεσω ενος αριθμου και οχι μεσω του ονοματος τους.
ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΖΑΚΕΙΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ...
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ...ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΝ ΟΤΙ Ο ΑΦΜ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ 99..
vas019 έγραψε:η δικαιολογια οτι μπορει να πηγαιναν 10 παπαδοπουλοι δεν υφισταται.
Δημητριος Παπαδοπουλος του 1968 του Γεωργιου Παπαδοπουλου και της Αννας Μπατσου, μονο ενας υπαρχει.
Εισαι και σωστος και λαθος εδω..
Τεχνικα και με τα σημερινα μεσα μπορει να γινει πλεον, οχι παντα..
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΝΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ , ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΔΥΣΚΟΛΟ..
Με αερολογιες και εξυπναδες δεν θα μιλησουμε...τα περι υφισταται κτλ τα λοιπα βαρυγδουλα αστα για αυτους που εχουν και ειδικο βαρος της αποδειξης..
Αποδειξε το επιστημονικα..η επιστημη αλλο λεει..οταν υπαρχει και η απειροελαχιστη πιθανοτητα δεν υπαρχει εξασφαλισμενη μοναδικοτητα..
Εαν εχεις αντιθετη αποδειξη κοντρα στην επιστημη να την δουμε, αλλοιως αυτο που λες ειναι αντιεπιστημονικο..και ο κοσμςο και ο Θεος δεν δουλευουν με την τυχαιοτητα και προχειροτητα που επικαλεισαι..
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΧΡΩΣΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ...ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ , ΕΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ, ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΟΜΠΕΛ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΑΜΟΙΒΗ..Σημερα ναι , οταν σχεδιαζοντουσαν τα συστηματα με τις τοτε δυνατοτητες οχι ευκολα..Δεν μπορουμε να ζητουμε απο τους επιστημονες να προβλεψουν τις αντιδρασεις μερικων κολλημενων εγκεφαλων που νομιζουν οτι αριθμοποιουνται απο μια επεξεργαστικη αναφορα στο ονομα τους.υπαρχουν επισης, τοσα και τοσα δεδομενα που μπορεις να προσθεσεις ακομα για να γινει η ταυτοποιηση.
Ουτε να εφευρουν κατι εναντια στην παγκοσμια τακτικη..Βλεπεις μελετουν και αυτοι την πατρολογια , εστω αν δεν την εφαρμοζουν η κατανοουν πληρως και δεν υπεπεσε κατι τετοιο στην αντιληψη τους ...Δεν ειμαι σιγουρος δε απο ποτε ιστορικα εχουμε εγγραφες του κρατους στα αρχεια των πολιτων με εναν αριθμο απανω...Μπορει και τον ιδιο τον κυριο να τον ειχαν αριθμοποιημενο στα αρχεια της εποχης ..δεν ειναι εφευρεση του 20ου αιαωνα σιγουρα ..
Να ερθω στο τεχνικο μερος αυτου που λες ...Ναι γινεται να βαλεις πολλα αλλα προσωπικα στοιχεια για να γινει η ταυτοποιηση...
Το κοστος σε χρημα και χρονο και επεξεργαστικη ισχυ, φθορα κτλ ειναι τεραστιο σε σχεση με τον απλο μοναδικο αριθμο. Η αξιοπιστια εστω και οριακα ειναι χειροτερη απο τον μοναδικο αριθμο..
Ας τα παραβλεψουμε ομως αυτα και ας υποθεσουμε οτι σχεδιαζοταν το συστημα για να γινει ετσι...
Στην πραξη καθε φορα που καποιος θα χρησιμοποιουσε την φορμα του υπουργειου στο ιντερνετ η καθε φορα που η γιαγια θα πηγαινε στο γκισε να εξυπηρετηθει απο υπαλληλο, θα επρεπε να δηλωσει ενα καρω προσωπικα στοιχεια γιατην ταυτοποιηση, οπως ονοματα ξαδερφου, αριθμο οικιας, αριθμο οχηματος κτλ και ο υπαλληλος να πληκτρολογει ασταματητα μεχρι να επιτευχθει. Ασε που οι περισσοτεροι δεν θα επιθυμουσαν ανα πασα ταυτοποιηση να λενε ολα αυτα και να τα ακουει οχι μονο ο υπαλληλος αλλα και απο πισω στην ουρα...Δημιουργουνται οπως καταλαβαινεις αλλοι κινδυνοι και υποπεριπτωσεις ..
Προσωπικα δεδομενα ... και πολυ κυριοτερα απο την λεγομενη κατα φαντασια αριθμοποιηση..Ο σκοπος που φανταζεσαι δεν ειναι να υπαρξει σφραγισμα μεσω υπολογιστικου συστηματος ..Αυτα ειναι ΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΗ...ο σκοπος ομως, δεν μπορει να επιτευχθει εαν εμενε το συστημα ως ειχε.
Ειναι να γινει η δουλεια ..ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΩΝ ...ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΥΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ...ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΠΟΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ , ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ , Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ...
Σελίδα 12 από 28 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 28
Σελίδα 12 από 28
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης