Σφράγισμα - 666
+4
FirstLast
jm_ac_2018
xristoforos
raimon
8 απαντήσεις
Σελίδα 24 από 28
Σελίδα 24 από 28 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28
Απ: Σφράγισμα - 666
ραιμον,
σου κανω μια συγκεκριμενη ερωτηση και συνεχως αποφευγεις να μου απαντησεις.
το "ειμαι αντιθετος", δεν ειναι σταρατη απαντηση.
απαντησε μου λοιπον για να συνεχισουμε και να σου απαντησω με την σειρα μου σε αυτα που με ρωτας.
εαν υπογραψω σε μια καρτα, σε ενα χαρτι, σε ενα τσιπ, οπουδηποτε, και αποδεχτω το χαραγμα, 666, εφοσον υπογραφω επανω στην καρτα,
ειμαι αρνητης Χριστου η οχι?
σου κανω μια συγκεκριμενη ερωτηση και συνεχως αποφευγεις να μου απαντησεις.
το "ειμαι αντιθετος", δεν ειναι σταρατη απαντηση.
απαντησε μου λοιπον για να συνεχισουμε και να σου απαντησω με την σειρα μου σε αυτα που με ρωτας.
εαν υπογραψω σε μια καρτα, σε ενα χαρτι, σε ενα τσιπ, οπουδηποτε, και αποδεχτω το χαραγμα, 666, εφοσον υπογραφω επανω στην καρτα,
ειμαι αρνητης Χριστου η οχι?
????????- Επισκέπτης
η κάρτα δεν είναι χάραγμα, χάραγμα θα λέγετε όταν θα μπει στο χέρι και θα το χαράξει με τον όνομα του θηρίου, η κάρτα θα έχει ένα τσιπ και θα έχει ότι ακριβώς και το τσιπ που θα μπει στο χέρι, γι αυτό και είμαι αντίθετος με την παραλαβή της, δεν λέγεσαι όμως χαραγμένος αλλά κάτοχος κάρτας, χαραγμένος θα είναι ο άνθρωπος όταν θα μπει στο σώμα με κάποιον τρόπο που θα χαράξει την σάρκα, τότε είναι καταδικασμένος ο άνθρωπος για την κόλαση, με την κάρτα είναι μεν πτώση αλλά δεν κολάζεσαι, διότι αν μετανοήσεις απο την πτωση την πετάς και υπάρχει σωτηρία, αν όμως από την κάρτα περάσεις στο χάραγμα τότε είσαι καταδικασμένος, αν είσαι χαραγμένος και έχεις αποδεχτεί τον 666 επειδή υπόγραψες ένα χαρτί όπως λες, τότε το έχεις αποδεχτεί και όταν αγοράσεις ένα μπουκάλι νερό που έχει το χάραγμα επάνω, και είναι χειρότερο θα έλεγα διότι παίρνεις μέσα σου την ενέργεια του 666 και του ονόματος του αντιχρίστου, όχι δυο μέτρα και δυο σταθμά σαροτος και όπου και όσο μας συμφέρει! η τα αποδέχεσαι όλα αμκα αφμ και κάρτα (δεν μιλώ για το χάραγμα) η τα απορρίπτεις όλα και ζεις με ρίζες στα βουνά, όμως ο Χριστός εδώ μας λέει για 1260 ημέρες διωγμού και όχι δέκα χιλιάδες ημέρες που ζείτε εσείς τώρα, και να ξέρεις ότι όσοι άνθρωποι έχουν πεθάνει -λόγο του ότι δεν έχουν πάρει αμκα εξαιτίας των κακοδοξιών αυτών που λέτε με αποτέλεσμα να μην έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη- από εσάς θα ζητήσει ο Χριστός τις ψυχές τους για τον θάνατο τους.
raimon- Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
η κάρτα δεν είναι χάραγμα, χάραγμα θα λέγετε όταν θα μπει στο χέρι και θα το χαράξει με τον όνομα του θηρίου
αντε παλι τα ιδια..
χαραγαμ ραιμον δεν ειναι η καρτα.
χαραγμα ειναι το 666.
δεν θα λεγεται χαραγμα οταν μπει στο δεξι χερι. χαραγμα λεγεται απο τωρα.
χαραγμα ειναι το 666.
μονος σου το ειπες, παλι τα ιδια θα λεμε?
χαραγμα ειναι το 666.
το 666 δηλαδη ειναι ενα αντιχριστο συμβολο του σατανα.
σου εκανα μια ερωτηση και δεν μου απαντησες. ειπες οτιδηποτε αλλο ασχετο εκτος απο αυτο που σε ρωτησα.
εαν καποιος υπογραψει σε μια καρτα την αποδοχη του χαραγματος, 666, ειναι αρνητης Χριστου η οχι εφοσον υπεγραψε πως αποδεχεται το χαραγμα του αντιχριστου?
????????- Επισκέπτης
Δηλαδή sarotos, όλοι εμείς που αγοράζουμε τρόφιμα τα οποία έχουν στη συσκευασία τους το "χάραγμα" όπως λες και τα καταναλώνουμε, είμαστε "χαραγμένοι"; Εγώ νομίζω ότι χαραγμένη είναι η συσκευασία των προϊόντων και όχι εμείς που τα καταναλώνουμε...
Θεόδωρος- Αριθμός μηνυμάτων : 152
Ημερομηνία εγγραφής : 27/05/2013
ορθως ομιλεις, αλλα δεν συζηταμε αυτο εν προκειμενω.
ειναι ενα αλλο θεμα τα χαραγμενα προιοντα που χρηζουν και της αναλογης αναλυσης.
πριν παμε εκει ομως, πρεπει να ξεκαθαρισουμε το ανω βασικο θεμα.
αναμενω απαντηση λοιπον
ειναι ενα αλλο θεμα τα χαραγμενα προιοντα που χρηζουν και της αναλογης αναλυσης.
πριν παμε εκει ομως, πρεπει να ξεκαθαρισουμε το ανω βασικο θεμα.
αναμενω απαντηση λοιπον
????????- Επισκέπτης
τι να κάνουμε ο σαροτος αλλιώς το έχει πιάσει το θέμα με την κάρτα το 666 τον αμκα και αφμ, και μάλλον ο σαροτος δεν απαντά σε όλα όσα τον έχω ρωτήσει
Nα κάνω εγώ μια προσπάθεια να σου απαντήσω; Από μόνο του το 666 είναι αφενός ένας αριθμός και αφετέρου το αριθμητικό σύμβολο του διαβόλου. Χάραγμα γίνεται μόνο όταν το δεχθεί στο σώμα του ένας άνθρωπος. Όταν βρίσκεται σε μια κάρτα, σε ένα έγγραφο ή στη συσκευασία απορρυπαντικού πιάτων, δεν είναι χάραγμα. Εκτός κι αν θεωρούμε ότι το απορρυπαντικό πιάτων δέχθηκε το χάραγμα και θα καεί στην κόλαση...
εν ολίγοις λένε ότι όποιος αποδέχεται αμκα και αφμ είναι χαραγμένος και θα κολαστεί επειδή μέσα στα κομπιούτερ υπάρχει το 666, αυτό λένε, λοιπόν όλοι οι Έλληνες θα πάνε στην κόλαση γιατί αποδέχτηκαν να πάρουν αφμ που το κομπιούτερ εμπεριέχει το 666, βέβαια και οι εκκλησίες όλες έχουν αφμ, άρα και οι εκκλησίες είναι χαραγμένες κατ’ αυτούς, αυτά τα αλλοπρόσαλλα και ακατανόητα λένε.
ραιμον, καλο θα ηταν να μην λες το τι "λεμε" διοτι δεν γνωριζεις και εκτιθεσαι..
καλο θα ηταν να μαθεις πρωτα και υστερα να λες το τι λεμε γιατι δεν λεμε αυτα που γραφεις.
δεν μου απαντησες στην ερωτηση που σου εκανα, οποτε δεν μπορουμε να συνεχισουμε την συζητηση.
οταν μου απαντησεις στην κατω ερωτηση, τοτε συνεχιζουμε
εαν καποιος υπογραψει σε μια καρτα την αποδοχη του χαραγματος, 666, ειναι αρνητης Χριστου η οχι εφοσον υπεγραψε πως αποδεχεται το χαραγμα του αντιχριστου?
απο μονο του το 666 ειναι το χαραγμα φιλε μου Θεοδωρε. αυτο λενε ολοι οι Πατερες της Ορθοδοξου πιστεως, αλλα αυτο λεει και η ιδια η Αγια Γραφη.
εξαλου η Αποκαλυψη μας δινει τον ορισμο του χαραγματος.
το χαραγμα ειναι το ονομα του αντιχριστου και ο αριθμος του ονοματος του.
δεν γινεται ξαφνικα χαραγμα οταν μπει στο σωμα. χαραγμα ειναι το 666.
για να το κατανοησουμε λιγο καλυτερα, ας δουμε γιατι ονομαζεται "χαραγμα". στην Αποκαλυψη η λεξη χαραγμα δεν ειναι τυχαια. εχει λογο υπαρξης πολυ σοβαρο, τοσο πρακτικο, οσο και βαθεια θεολογικο.
ο πρωτος λογος της λεξεως χαραγμα ειναι και η πρακτικη πλευρα της λεξης. θα ερθει η στιγμη, που το χαραγμα 666 θα μπει στο δεξι χερι (εχει ερθει ηδη για εκατονταδες χιλιαδες ανθρωπους) οποτε θα λαβει σαρκα και οστα η πρακτικη εννοια της λεξεως χαραγμα. αφου χαραγμα εκτος των αλλων σημαινει χαρασσω επανω σε κατι.
ο δευτερος λογος και ο ουσιαστικος - θεολογικος, που λιγοι ειναι που τον εχουν κατανοησει. και αυτοι ειναι θεολογοι και οι Πατερες της Εκκλησιας, ειναι η πραγματικη εννοια του χαραγματος , 666.
το χαραγμα βγαινει απο την λεξη "χαρακτηρ".
με λιγα και απλα λογια, το 666 ειναι χαρακτηριστικο του αντιχριστου. ειναι δηλαδη το χαρακτηριστικο το οποιο θα γινει ο αντιχριστος αναγνωρισιμος. ειναι δηλαδη το χαραγμα - χαρακτηριστικο - συμβολο του αντιχριστου - σατανα.
το 666 ειναι ο χαρακτηρ του αντιχριστου.
το 666 ειναι το χαραγμα του αντιχριστου. ειναι δηλαδη αυτο που τον χαρακτηριζει.
ετσι λοιπον φιλε μου, το 666 απο μονο του ειναι χαραγμα αφου ειναι το συμβολο του.
οπως δεν μπορω να αποδεχτω οποιοδηποτε σατανικο συμβολο (πχ αναποδο σταυρο,) γιατι αρνουμαι τον Χριστο, ετσι δεν μπορω να αποδεχτω και το 666 γιατι ειναι το χαραγμα του αντιχριστου, ειναι το χαρακτηριστικο του αντιχριστου, ειναι το συμβολο του.
η αποδοχη του συμβολου του αντιχριστου σημαινει σαφη - σαφεστατη αρνηση Χριστου.
ρωταω λοιπον.
εαν ειχε πανω η ταυτοτητα μου εναν αναποδο σταυρο η μια βλασφημια στο ονομα του Χριστου η ενα συμβολο του σατανα οπου βλασφημει τον Χριστο, και εγω υπεγραφα επανω στην ταυτοτητα και αποδεχομουν λοιπον το συμβολο του σατανα που βλασφημει τον Χριστο.
θα ημουν αρνητης Χριστου?
ρητορικη η ερωτηση. προφανως - προφανεστατα!
τωρα λοιπον που εχει το 666 και σημαινει ΟΛΑ τα παραπανω και υπογραφω την αποδοχη μου στο συμβολο αυτο του σατανα που ειναι εικονα του ιδιο του αντιχριστου. ειναι το χαραγμα του αντιχριστου, το συμβολο του,
δεν ειμαι αρνητης Χριστου?
ρητορικη η ερωτηση. προφανως - προφανεστα!
απλο ειναι, αλλα κανεις δεν θελει να το κατανοησει
καλο θα ηταν να μαθεις πρωτα και υστερα να λες το τι λεμε γιατι δεν λεμε αυτα που γραφεις.
δεν μου απαντησες στην ερωτηση που σου εκανα, οποτε δεν μπορουμε να συνεχισουμε την συζητηση.
οταν μου απαντησεις στην κατω ερωτηση, τοτε συνεχιζουμε
Θεόδωρος έγραψε:Nα κάνω εγώ μια προσπάθεια να σου απαντήσω; Από μόνο του το 666 είναι αφενός ένας αριθμός και αφετέρου το αριθμητικό σύμβολο του διαβόλου. Χάραγμα γίνεται μόνο όταν το δεχθεί στο σώμα του ένας άνθρωπος. Όταν βρίσκεται σε μια κάρτα, σε ένα έγγραφο ή στη συσκευασία απορρυπαντικού πιάτων, δεν είναι χάραγμα. Εκτός κι αν θεωρούμε ότι το απορρυπαντικό πιάτων δέχθηκε το χάραγμα και θα καεί στην κόλαση...
απο μονο του το 666 ειναι το χαραγμα φιλε μου Θεοδωρε. αυτο λενε ολοι οι Πατερες της Ορθοδοξου πιστεως, αλλα αυτο λεει και η ιδια η Αγια Γραφη.
για να το κατανοησουμε λιγο καλυτερα, ας δουμε γιατι ονομαζεται "χαραγμα". στην Αποκαλυψη η λεξη χαραγμα δεν ειναι τυχαια. εχει λογο υπαρξης πολυ σοβαρο, τοσο πρακτικο, οσο και βαθεια θεολογικο.
ο πρωτος λογος της λεξεως χαραγμα ειναι και η πρακτικη πλευρα της λεξης. θα ερθει η στιγμη, που το χαραγμα 666 θα μπει στο δεξι χερι (εχει ερθει ηδη για εκατονταδες χιλιαδες ανθρωπους) οποτε θα λαβει σαρκα και οστα η πρακτικη εννοια της λεξεως χαραγμα. αφου χαραγμα εκτος των αλλων σημαινει χαρασσω επανω σε κατι.
ο δευτερος λογος και ο ουσιαστικος - θεολογικος, που λιγοι ειναι που τον εχουν κατανοησει. και αυτοι ειναι θεολογοι και οι Πατερες της Εκκλησιας, ειναι η πραγματικη εννοια του χαραγματος , 666.
με λιγα και απλα λογια, το 666 ειναι χαρακτηριστικο του αντιχριστου. ειναι δηλαδη το χαρακτηριστικο το οποιο θα γινει ο αντιχριστος αναγνωρισιμος. ειναι δηλαδη το χαραγμα - χαρακτηριστικο - συμβολο του αντιχριστου - σατανα.
το 666 ειναι το χαραγμα του αντιχριστου. ειναι δηλαδη αυτο που τον χαρακτηριζει.
ετσι λοιπον φιλε μου, το 666 απο μονο του ειναι χαραγμα αφου ειναι το συμβολο του.
οπως δεν μπορω να αποδεχτω οποιοδηποτε σατανικο συμβολο (πχ αναποδο σταυρο,) γιατι αρνουμαι τον Χριστο, ετσι δεν μπορω να αποδεχτω και το 666 γιατι ειναι το χαραγμα του αντιχριστου, ειναι το χαρακτηριστικο του αντιχριστου, ειναι το συμβολο του.
η αποδοχη του συμβολου του αντιχριστου σημαινει σαφη - σαφεστατη αρνηση Χριστου.
ρωταω λοιπον.
εαν ειχε πανω η ταυτοτητα μου εναν αναποδο σταυρο η μια βλασφημια στο ονομα του Χριστου η ενα συμβολο του σατανα οπου βλασφημει τον Χριστο, και εγω υπεγραφα επανω στην ταυτοτητα και αποδεχομουν λοιπον το συμβολο του σατανα που βλασφημει τον Χριστο.
τωρα λοιπον που εχει το 666 και σημαινει ΟΛΑ τα παραπανω και υπογραφω την αποδοχη μου στο συμβολο αυτο του σατανα που ειναι εικονα του ιδιο του αντιχριστου. ειναι το χαραγμα του αντιχριστου, το συμβολο του,
????????- Επισκέπτης
εαν καποιος υπογραψει σε μια καρτα την αποδοχη του χαραγματος, 666, ειναι αρνητης Χριστου η οχι εφοσον υπεγραψε πως αποδεχεται το χαραγμα του αντιχριστου? έγραψε:
όχι δεν είναι αποδοχή του χαράγματος αν πάρω τον αμκα και αφμ, μην διαστρεβλώνετε την αλήθεια, αποδοχή του χαράγματος θα είναι όταν θα δώσω το χέρι μου να το χαράξουν με το σημάδι του αντιχρίστου που αν δεν το δεχτώ δεν θα μπορώ να πουλώ και να αγοράζω, 029476351 αυτό είναι ΑΦΜ, 10259741657 και αυτός ένας αμκα,θέλω να μου πεις σαροτε που βλέπεις το 666 ? αν εννοείς ότι το έχει το κομπιούτερ που επεξεργάζεται τον αμκα, τότε και εσύ που αγοράζεις ένα μπουκάλι νερό και που επάνω έχει το 666 και περνά και από το κομπιούτερ που και αυτό έχει το 666, τότε είσαι και εσύ χαραγμένος γιατί αποδέχεσαι και καταναλώνεις σφραγισμένα προϊόντα.
χάραγμα θα είναι όταν τον αριθμό αμκα συν το 666 τον περάσουν στο χέρι μου με τσιπ, αυτό θα είναι το χάραγμα σαροτος,ο αμκα από μόνος του πανω σε ενα χαρτί δεν είναι τίποτα απολύτως, είναι ένας χρηστικός αριθμός όπως είπε και η ιερά σύνοδος
sarotos έγραψε:Θεόδωρος έγραψε:Nα κάνω εγώ μια προσπάθεια να σου απαντήσω; Από μόνο του το 666 είναι αφενός ένας αριθμός και αφετέρου το αριθμητικό σύμβολο του διαβόλου. Χάραγμα γίνεται μόνο όταν το δεχθεί στο σώμα του ένας άνθρωπος. Όταν βρίσκεται σε μια κάρτα, σε ένα έγγραφο ή στη συσκευασία απορρυπαντικού πιάτων, δεν είναι χάραγμα. Εκτός κι αν θεωρούμε ότι το απορρυπαντικό πιάτων δέχθηκε το χάραγμα και θα καεί στην κόλαση...
ρωταω λοιπον.
Νομίζω γίνεσαι υπερβολικός. Το 666 από μόνο του δεν είναι μόνο το χάραγμα. Είναι κι ένας αριθμός. Ο αριθμός από μόνος του δεν είναι "επικίνδυνος". Επικίνδυνος θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει το συμβολισμό του αριθμού αυτού, ο Αντίχριστος δηλαδή. Αν εγώ είμαι συγγραφέας και γράψω ένα βιβλίο 800 σελίδων, στην παρουσίασή του θα πρέπει να υπογράψω μερικά αντίτυπα για τους παρευτισκόμενους. Το βιβλίο αυτό όμως θα περιέχει μία σελίδα υπό τον αριθμό "666". Μου λες δηλαδή ότι εφόσον υπέγραψα (πόσω μάλλον που το συνέγραψα) ένα βιβλίο στο οποίο περιέχεται μέσα το σατανικό σύμβολο, σημαίνει ότι αποδέχθηκα το χάραγμα; Καταλαβαίνεις ότι πλέον προσεγγίζουμε τα όρια της παραφροσύνης η οποία πάντοτε βαδίζει χέρι-χέρι με την υπερβολή.
Είπε ο Χριστός (δεν ξέρω ακριβώς πώς ήταν το χωρίο) να μην κοιτάμε το γράμμα αλλά την ουσία. Όσοι κοιτάνε το γράμμα είναι υποκριτές (Φαρισαίοι). Διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο.
Το χάραγμα θα συνδεθεί με την αποδοχή Αντίχριστο. Αυτή είναι και η ουσία της γραφής. Δεν μπορείς να κατηγορείς εκατομμύρια ανθρώπους που δέχθηκαν ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, ενώ παραμένουν πιστοί χριστιανοί ότι προσκυνούν τον Αντίχριστο. Είναι τουλάχιστον βλακώδες.
raimon έγραψε:χάραγμα θα είναι όταν τον αριθμό αμκα συν το 666 τον περάσουν στο χέρι μου με τσιπ, αυτό θα είναι το χάραγμα σαροτος,ο αμκα από μόνος του πανω σε ενα χαρτί δεν είναι τίποτα απολύτως, είναι ένας χρηστικός αριθμός όπως είπε και η ιερά σύνοδος
Δεν είναι αυτή η ουσία. Μπορεί και να το περάσουν στο πόδι... Τί σημαίνει αυτό; Ότι δεν θα είναι χάραγμα;
Η ουσία είναι ότι το χάραγμα (είτε πρόκειται για τσιπ, είτε για κάρτα) θα το συνδέσουν με την αποδοχή προς τον Αντίχριστο.
Από τη στιγμή που δεν έχει εμφανιστεί και δεν έχει "κηρύξει" ο Αντίχριστος, οτιδήποτε συνδέεται με το 666 δεν συνδέεται με το χάραγμα, όπως το εννοούν οι Γραφές.
και κάτι άλλο σαροτε σε αυτά τα παραπλανητικά λόγια που γράφεις,
κανείς δεν μου έδωσε ένα χαρτί που να έχει το 666 και να μου πει υπόγραψε, ο ΑΜΚΑ είναι ένας αριθμός που εδόθη όπως είναι ο αριθμός μητρώου κάθε υπηρεσίας, αριθμός ΑΦΜ. αριθμός ταυτότητας, αριθμός ΙΚΑ ΤΕΒΕ βιβλιάρια ασθενείας, ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ ΚΛΠ. ΠΟΥ ΟΛΕς
οι υπηρεσίες αυτές έχουν ένα αριθμό μητρώου προς ευκολία για την εξυπηρέτηση του κοινού και δική τους, όλοι αυτοί οι αριθμοί βέβαια συγχωνεύονται και λειτουργούν μόνο μέσα στα κομπιούτερ που δυστυχώς αυτά τα κομπιούτερ σαν προθεματικό αριθμό έχουν το 666,
το 666 όμως τον έχει και ο δικό σου υπολογιστής που γράφεις και διαβάζεις αυτή την ώρα,και όχι μόνο γράφεις, αλλά τυπώνεις και την εικόνα του Χριστού στον εκτυπωτή και μετά την προσκυνάς, τον χρησιμοποιείς όμως
θέλω να πω ότι ο αριθμός αμκα δεν σημαίνει τίποτα απολύτως για μένα, αυτός ο αριθμός που ούτε καν τον κρατώ επάνω μου, θα είναι βεβαίως καταδικαστέος όταν συνδυαστεί με το 666 και θα προτείνουν στο λαό να το περάσουν στο χέρι
και να σου πω ένα παράδειγμα από τον σταυρό μας, έχουμε δυο ανεξάρτητα ξύλα, αυτά τα δυο ξύλα δεν κάνουν τίποτα, αν τα ενώσουμε όμως σε σχήμα σταυρού τότε το προσκυνάμε, αν τα χωρίσουμε πάλι δεν είναι τίποτα
γι αυτό και η κάρτα πολίτη είναι απαράδεκτη, διότι θα συγχωνευτεί ο αμκα με το 666 μέσα στο τσιπ, και που θα υπάρχει και το όνομα μου μαζί, και βέβαια θα την κρατώ και επάνω μου, αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τον ΑΜΚΑ, μόνο όταν θα τον ενώσουν με το 666 μέσα στο τσιπ (η όπου αλλού) και το περάσουν μέσα στο χέρι, τότε είναι θάνατος.
κανείς δεν μου έδωσε ένα χαρτί που να έχει το 666 και να μου πει υπόγραψε, ο ΑΜΚΑ είναι ένας αριθμός που εδόθη όπως είναι ο αριθμός μητρώου κάθε υπηρεσίας, αριθμός ΑΦΜ. αριθμός ταυτότητας, αριθμός ΙΚΑ ΤΕΒΕ βιβλιάρια ασθενείας, ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ ΚΛΠ. ΠΟΥ ΟΛΕς
οι υπηρεσίες αυτές έχουν ένα αριθμό μητρώου προς ευκολία για την εξυπηρέτηση του κοινού και δική τους, όλοι αυτοί οι αριθμοί βέβαια συγχωνεύονται και λειτουργούν μόνο μέσα στα κομπιούτερ που δυστυχώς αυτά τα κομπιούτερ σαν προθεματικό αριθμό έχουν το 666,
το 666 όμως τον έχει και ο δικό σου υπολογιστής που γράφεις και διαβάζεις αυτή την ώρα,και όχι μόνο γράφεις, αλλά τυπώνεις και την εικόνα του Χριστού στον εκτυπωτή και μετά την προσκυνάς, τον χρησιμοποιείς όμως
θέλω να πω ότι ο αριθμός αμκα δεν σημαίνει τίποτα απολύτως για μένα, αυτός ο αριθμός που ούτε καν τον κρατώ επάνω μου, θα είναι βεβαίως καταδικαστέος όταν συνδυαστεί με το 666 και θα προτείνουν στο λαό να το περάσουν στο χέρι
και να σου πω ένα παράδειγμα από τον σταυρό μας, έχουμε δυο ανεξάρτητα ξύλα, αυτά τα δυο ξύλα δεν κάνουν τίποτα, αν τα ενώσουμε όμως σε σχήμα σταυρού τότε το προσκυνάμε, αν τα χωρίσουμε πάλι δεν είναι τίποτα
γι αυτό και η κάρτα πολίτη είναι απαράδεκτη, διότι θα συγχωνευτεί ο αμκα με το 666 μέσα στο τσιπ, και που θα υπάρχει και το όνομα μου μαζί, και βέβαια θα την κρατώ και επάνω μου, αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τον ΑΜΚΑ, μόνο όταν θα τον ενώσουν με το 666 μέσα στο τσιπ (η όπου αλλού) και το περάσουν μέσα στο χέρι, τότε είναι θάνατος.
Θεωρώ πως ο raimon έχει δίκιο.
Για να απαντηθεί η ερώτηση σου
δημιουργείται ένα ερώτημα: Σε ποια διαδικασία του ΑΦΜ ή/και ΑΜΚΑ γίνεται αυτό?
Εαν υπογράψει κάποιος υπογράφει ως εξής:
ΟΝΟΜΑ:
ΕΠΩΝΥΜΟ:
μπλα μπλα
ΑΦΜ = 8337272812
ή
ΑΜΚΑ = 01012000747373
Πού είναι η αποδοχή του χαράγματος? Εαν είναι κρυφά πίσω στα συστήματα δεν λέει κάτι αυτή την στιγμή.
Για να απαντηθεί η ερώτηση σου
δημιουργείται ένα ερώτημα: Σε ποια διαδικασία του ΑΦΜ ή/και ΑΜΚΑ γίνεται αυτό?
Εαν υπογράψει κάποιος υπογράφει ως εξής:
ΟΝΟΜΑ:
ΕΠΩΝΥΜΟ:
μπλα μπλα
ΑΦΜ = 8337272812
ή
ΑΜΚΑ = 01012000747373
Πού είναι η αποδοχή του χαράγματος? Εαν είναι κρυφά πίσω στα συστήματα δεν λέει κάτι αυτή την στιγμή.
FirstLast- Αριθμός μηνυμάτων : 217
Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2013
Επίσης για να επεκτείνω λίγο τα ερωτήματα, στην Αποκάλυψη αναφέρεται οτι το 2ο θηρίο "ποιεί πάντας ινα δώσωσιν...." Που είναι το 2ο θηρίο?
Και το ερώτημα τώρα φίλε sarote είναι συγκεκριμένο για εσένα: Το 2ο θηρίο είναι παρών εδώ και 30 χρόνια που τα συστήματα αυτά εξαπλώνονται ώστε ο ΑΦΜ και ο ΑΜΚΑ να είναι σφράγισμα? Αν ναι, ποιό είναι?
Και το ερώτημα τώρα φίλε sarote είναι συγκεκριμένο για εσένα: Το 2ο θηρίο είναι παρών εδώ και 30 χρόνια που τα συστήματα αυτά εξαπλώνονται ώστε ο ΑΦΜ και ο ΑΜΚΑ να είναι σφράγισμα? Αν ναι, ποιό είναι?
ολα τα ασχετα ειπατε, εκτος απο το να απαντησετε σε ενα απλο ερωτημα..
μην μου ξαναπειτε για ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. δεν μιλαμε τωρα για το ΑΦΜ η το ΑΜΚΑ.
η ερωτηση που κανω ειναι συγκεκριμενη και δεν εχει καμια σχεση με το ΑΜΚΑ η το ΑΦΜ.
ειναι συγκεκριμενη ερωτηση που χρηζει συγκεκριμενη απαντηση και οχι ασχετα.
εφοσον το 666 ειναι το χαραγμα του αντιχριστου, ειναι δηλαδη το συμβολο του σατανα, και εγω υπογραψω σε μια καρτα και αποδεχτω το συμβολο του σατανα, το χαραγμα του αντιχριστου , 666, ειμαι αρνητης Χριστου εφοσον γνωριζω οτι το 666 ειναι το συμβολο του σατανα η δεν ειμαι?
μην μου απαντησεται παλι ασχετα περι ΑΜΚΑ κλπ, οχι παλι ασχετα.
συγκεκριμενη απαντηση σε αυτο το απλουστατο ερωτημα που εθεσα..
ειμαι αρνητης Χριστου οταν αποδεχτω το συμβολο του σατανα η οχι?
απλουστατη η ερωτηση.
μην μου ξαναπειτε για ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. δεν μιλαμε τωρα για το ΑΦΜ η το ΑΜΚΑ.
η ερωτηση που κανω ειναι συγκεκριμενη και δεν εχει καμια σχεση με το ΑΜΚΑ η το ΑΦΜ.
ειναι συγκεκριμενη ερωτηση που χρηζει συγκεκριμενη απαντηση και οχι ασχετα.
εφοσον το 666 ειναι το χαραγμα του αντιχριστου, ειναι δηλαδη το συμβολο του σατανα, και εγω υπογραψω σε μια καρτα και αποδεχτω το συμβολο του σατανα, το χαραγμα του αντιχριστου , 666, ειμαι αρνητης Χριστου εφοσον γνωριζω οτι το 666 ειναι το συμβολο του σατανα η δεν ειμαι?
απλουστατη η ερωτηση.
????????- Επισκέπτης
και σου απαντώ και εγώsarotos έγραψε:εφοσον το 666 ειναι το χαραγμα του αντιχριστου, ειναι δηλαδη το συμβολο του σατανα, και εγω υπογραψω σε μια καρτα και αποδεχτω το συμβολο του σατανα, το χαραγμα του αντιχριστου , 666, ειμαι αρνητης Χριστου εφοσον γνωριζω οτι το 666 ειναι το συμβολο του σατανα η δεν ειμαι?
απλουστατη η ερωτηση.
που είδες η που άκουσες ποτέ η πολιτεία να έδωσε σε κανένα άνθρωπο κανένα χαρτί να έχει επάνω το 666 και να του είπε υπόγραψε εδώ και να αρνηθείς τον Χριστό? ότι θες λες σαροτε, όταν όμως επιδιώξουν να μας βάλουν κάτι στο χέρι -ότι και να είναι αυτό- και η τελευταία γιαγιούλα στο τελευταίο χωριό συνειδητή χριστιανή γνωρίζει αυτή την ενέργεια και θα αντιδράσει και θα δώσει την ζωή της και δεν θα δεχτεί, γι αυτό μην λες άσχετα πράγματα που δεν υπάρχουν.
Φίλε sarote θα σε παρακαλουσα να μην ξεφεύγεις. Στην ερώτηση σου απαντήσαμε και εσύ τώρα την αλλάζεις πάλι.
Προφανώς αν υπογράψουμε σε ένα χαρτί οτι αποδεχόμαστε το νούμερο αυτό είναι άρνηση. Το θέμα είναι που είναι αυτό το χαρτί?
Εσύ το συνδέεις με τον ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ και για αυτό απαντάμε επ' αυτού. Οπότε τι λόγο ζητάς?
Μην τριγυρίζουμε και παίζουμε με τις λέξεις γιατί έτσι δεν προχωράει το θέμα το οποίο όπως έχουμε ξανα συζητήσει παλαιότερα είναι πολύ σοβαρό. Επίσης καλό θα ήταν κάποια στιγμή να απαντήσεις και εσύ τεκμηριωμένα στις δικές μας ερωτήσεις.
Προφανώς αν υπογράψουμε σε ένα χαρτί οτι αποδεχόμαστε το νούμερο αυτό είναι άρνηση. Το θέμα είναι που είναι αυτό το χαρτί?
Εσύ το συνδέεις με τον ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ και για αυτό απαντάμε επ' αυτού. Οπότε τι λόγο ζητάς?
Μην τριγυρίζουμε και παίζουμε με τις λέξεις γιατί έτσι δεν προχωράει το θέμα το οποίο όπως έχουμε ξανα συζητήσει παλαιότερα είναι πολύ σοβαρό. Επίσης καλό θα ήταν κάποια στιγμή να απαντήσεις και εσύ τεκμηριωμένα στις δικές μας ερωτήσεις.
αυτό είναι έχει παρακάμψει όλες τις ερωτήσεις μας, παραθέτει μια άλλη ερώτηση για γεγονός που δεν υφίσταται ακόμα γιατί αναφέρετε στο θέμα της κάρτας,η κάρτα ομως δεν ήρθε ακόμα που και εμείς είμαστε αντίθετοι.
η ερώτηση:
<<εαν υπογραψω σε μια καρτα, σε ενα χαρτι, σε ενα τσιπ, οπουδηποτε, και αποδεχτω το χαραγμα, 666, εφοσον υπογραφω επανω στην καρτα, ειμαι αρνητης Χριστου η οχι?>>
το θέμα όμως είναι άλλο, λένε ότι ο αμκα είναι χάραγμα αυτό είναι το σοβαρό θέμα τώρα, γιατί με αυτό καταδικάζουν μερίδα ανθρώπων που τους ακούνε, δεν έχουν πάρει αμκα και κατά συνέπια δεν μπορούν να εισπράξουν την σύνταξη τους και τον μισθό τους και δεν έχουν ούτε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ίσως κάποιοι να έχουν πεθάνει κιόλας εδώ και πολλά χρόνια, από εδώ φαίνετε η πλάνη τους, γιατί! διότι έχουν οδηγήσει των κόσμο, χριστιανούς απλοϊκούς στον διωγμό του αντιχρίστου δεκαετίες τώρα από τότε που υπήρχε το ΑΦΜ, πριν τον αμκα, εγώ σου λέω 15 χρόνια το λιγότερο, 15 χρόνια όμως είναι 5400 ημέρες περίπου διωγμός, αυτό-διωγμός δηλαδη γιατί κανείς δεν τους διώκει, ο διωγμός όμως όταν εμφανιστή ο αντίχριστος θα είναι 1260 ημέρες, άρα από αυτό και μόνο φαίνετε η πλάνη που διαδίδουν, και όχι μόνο αυτό, αλλά όταν θα είναι ο πραγματικός διωγμός, λέει ο Κύριος, ότι αν δεν λιγόστευαν οι ημέρες εκείνες δεν θα σώζετε κανείς, άρα για να μπορούν να επιβιώνουν αυτοί τόσες δεκαετίες κάπου συμβιβάζονται, πρώτα πρώτα και μόνο που καταναλώνουν σφραγισμένα τρόφιμα έρχονται σε αντίθεση από αυτά που λένε για άμκα αφμ κλπ. πιστεύω ότι μερικοί θα έχουν και κινητά τηλέφωνα που το κινητό έχει τσιπ και φυσικά το 666.
η ερώτηση:
<<εαν υπογραψω σε μια καρτα, σε ενα χαρτι, σε ενα τσιπ, οπουδηποτε, και αποδεχτω το χαραγμα, 666, εφοσον υπογραφω επανω στην καρτα, ειμαι αρνητης Χριστου η οχι?>>
το θέμα όμως είναι άλλο, λένε ότι ο αμκα είναι χάραγμα αυτό είναι το σοβαρό θέμα τώρα, γιατί με αυτό καταδικάζουν μερίδα ανθρώπων που τους ακούνε, δεν έχουν πάρει αμκα και κατά συνέπια δεν μπορούν να εισπράξουν την σύνταξη τους και τον μισθό τους και δεν έχουν ούτε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ίσως κάποιοι να έχουν πεθάνει κιόλας εδώ και πολλά χρόνια, από εδώ φαίνετε η πλάνη τους, γιατί! διότι έχουν οδηγήσει των κόσμο, χριστιανούς απλοϊκούς στον διωγμό του αντιχρίστου δεκαετίες τώρα από τότε που υπήρχε το ΑΦΜ, πριν τον αμκα, εγώ σου λέω 15 χρόνια το λιγότερο, 15 χρόνια όμως είναι 5400 ημέρες περίπου διωγμός, αυτό-διωγμός δηλαδη γιατί κανείς δεν τους διώκει, ο διωγμός όμως όταν εμφανιστή ο αντίχριστος θα είναι 1260 ημέρες, άρα από αυτό και μόνο φαίνετε η πλάνη που διαδίδουν, και όχι μόνο αυτό, αλλά όταν θα είναι ο πραγματικός διωγμός, λέει ο Κύριος, ότι αν δεν λιγόστευαν οι ημέρες εκείνες δεν θα σώζετε κανείς, άρα για να μπορούν να επιβιώνουν αυτοί τόσες δεκαετίες κάπου συμβιβάζονται, πρώτα πρώτα και μόνο που καταναλώνουν σφραγισμένα τρόφιμα έρχονται σε αντίθεση από αυτά που λένε για άμκα αφμ κλπ. πιστεύω ότι μερικοί θα έχουν και κινητά τηλέφωνα που το κινητό έχει τσιπ και φυσικά το 666.
Παναγιώτη,διάβασα λίγο απο το βιβλίο που μου έδωσες,(τις πρώτες 100 σελίδες,τώρα διαβάζω και το υπόλοιπο)και όντως η άποψη του συγγραφέα είναι οτι το 666 είναι το χάραγμα.Όμως ο Άγιος Ιππόλυτος λέει οτι το σφράγισμα είναι το 666 στο χέρι η στο μέτωπο,και όχι σε κάρτα ή οπουδήποτε αλλού...Επιπλέον,λένε οι πατέρες για τις δύο όψεις του χαράγματος,αυτή του ονόματος του Αντιχρίστου και αυτή του αριθμού του ονόματος (666) και οτι είναι ισοδύναμες.Εφόσον όμως δεν έχουμε ακόμα χάραγμα με το όνομα,καθότι δεν το ξέρουμε,μπορούμε να μιλάμε για επιβολή του απο τώρα;Που είναι η δευτερη όψη,αυτή του ονόματος;Μηπως θα πρέπει να περιμένουμε και αυτή;
Γιώργοςκπ- Αριθμός μηνυμάτων : 871
Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2013
FirstLast έγραψε:Φίλε sarote θα σε παρακαλουσα να μην ξεφεύγεις. Στην ερώτηση σου απαντήσαμε και εσύ τώρα την αλλάζεις πάλι.
επιτελους μια απαντηση !
firstlast, τωρα μου απαντησατε.
ο ραιμον ακομα δεν μου εχει απαντησει, προσπαθει να το αποφυγει οπως οπως.
αφου λοιπον μου απαντησατε μετα απο τοσο κοπο σε μια τοσο απλουστατη ερωτηση, παμε τωρα να συνεχισουμε..
θα φτασουμε και στον ΑΦΜ και στον ΑΜΚΑ, αλλα δεν ειναι ακομα ωρα. εδω δεν εχουμε ξεκαθαρισει τα απλα, θα παμε στα βαθυτερα θεολογικα θεματα?
ασε προς το παρων τον ΑΜΚΑ και θα φτασουμε εκ των πραγματων και εκει.
σου κανω λοιπον εκ νεου ερωτηση προς απαντηση.
εφοσον λοιπον υπογραψω σε ενα απλο χαρτι οτι αποδεχομαι το χαραγμα, το 666, ειναι αρνηση. αν λοιπον μου ζητησει το κρατος να παραλαβω μια ταυτοτητα, οπου θα μου δινει ενα αριθμο οποιος θα προσδιοριζει το δικο μου προσωπο, και ο αριθμος αυτος ειναι ενα 666 barcode. δηλαδη πλεον το κρατος να με αναγνωριζει ως 666 αριθμο, δηλαδη γινω εγω ο ιδιος το χαραγμα, 666, του αντιχριστου, γινω εγω ο ιδιος το συμβολο του σατανα. και υπογραψω στην ταυτοτητα, δηλαδη αποδεχτω να γινω ενας 666 αριθμος.
εφοσον οπως ειπες εαν υπογραψω σε ενα χαρτι πως αποδεχομαι το χαραγμα, το 666, ειναι αρνηση Χριστου.
οταν υπογραψω πως αποδεχομαι να γινω εγω ο ιδιος το χαραγμα, το 666, να γινω ενας 666 αριθμος, ειναι αρνηση Χριστου η οχι ?
μην αρχισετε παλι τα που και τα πως. η ερωτηση ειναι ξεκαθαρη και αν θελετε, υποθετικη. εαν γινει αυτο, εαν το αποδεχτω θα ειμαι αρνητης Χριστου εφοσον γινομαι εγω το συμβολο του σατανα, η οχι ?
ξεκαθαρη ερωτηση, και οπως τιμια και σταρατα απαντησε ο fistlast πιο πανω, αναμενω μια σταρατη απαντηση και εδω.
ναι η οχι ?
raimon, παλι δεν μου απαντησες.. σε ρωτησα κατι συγκεκριμενο, και εσυ μου απαντησες αυτο:
και σου απαντώ και εγώ
που είδες η που άκουσες ποτέ η πολιτεία να έδωσε σε κανένα άνθρωπο κανένα χαρτί να έχει επάνω το 666 και να του είπε υπόγραψε εδώ και να αρνηθείς τον Χριστό?
σε ρωτησα εγω ραιμον αν η πολιτεια εχει δωσει τετοιο χαρτι?
αυτο που σε ρωτησα ηταν ξεκαθαρο φιλε μου. εαν η πολιτεια ΔΩΣΕΙ τετοιο χαρτι, εαν θα ειναι αρνηση Χριστου.
και δεν μου απαντησες.
τουλαχιστον ο firstlast απαντησε και ετσι μπορει να συνεχιστει η συζητηση...
????????- Επισκέπτης
Γιώργοςκπ έγραψε:Παναγιώτη,διάβασα λίγο απο το βιβλίο που μου έδωσες,(τις πρώτες 100 σελίδες,τώρα διαβάζω και το υπόλοιπο)και όντως η άποψη του συγγραφέα είναι οτι το 666 είναι το χάραγμα.Όμως ο Άγιος Ιππόλυτος λέει οτι το σφράγισμα είναι το 666 στο χέρι η στο μέτωπο,και όχι σε κάρτα ή οπουδήποτε αλλού...Επιπλέον,λένε οι πατέρες για τις δύο όψεις του χαράγματος,αυτή του ονόματος του Αντιχρίστου και αυτή του αριθμού του ονόματος (666) και οτι είναι ισοδύναμες.Εφόσον όμως δεν έχουμε ακόμα χάραγμα με το όνομα,καθότι δεν το ξέρουμε,μπορούμε να μιλάμε για επιβολή του απο τώρα;Που είναι η δευτερη όψη,αυτή του ονόματος;Μηπως θα πρέπει να περιμένουμε και αυτή;
εαν διαβασεις και το υπολοιπο βιβλιο του, τοτε δεν θα εχεις αυτες τις αποριες. εαν ομως συνεχισεις να τις εχεις, θα τις συζητησουμε ολες.
????????- Επισκέπτης
σαροτε επιμένεις και εσύ με την κάρτα πολίτη που σου απάντησα ήδη ότι είμαι αντίθετος, γιαυτό άλλωστε και γίνονται πορείες τόσα χρόνια στα πεζοδρόμια για τις ταυτότητες, δεν ξέρω αν είναι άρνηση Χριστού η κάρτα και δεν ξέρω αν είναι κολάσιμη, αυτό δεν το λέει κανένας πατέρας,ούτε στις πορείες που έγιναν ούτε σε καμία ομιλία δεν το έχω ακούσει (ότι η κάρτα είναι άρνηση Χριστού) αν ήταν άρνηση Χριστού και κολάσιμη η κάρτα, στην αποκάλυψη εκεί που λέει ..<< Όστις προσκυνεί το θηρίον και την εικόνα αυτού, και λαμβάνει χάραγμα επί του μετώπου αυτού ή επί της χειρός αυτού, και αυτός θέλει πίει εκ του οίνου του θυμού του Θεού, του κεκερασμένου ακράτου εν τω ποτηρίω της οργής αυτού.>>…κλπ…θα έπρεπε να λέει, << Όστις προσκυνεί το θηρίον και την εικόνα αυτού, και λαμβάνει χάραγμα επί του μετώπου αυτού ή επί της χειρός αυτού..''και κρατών ειλητάριον με το όνομα αυτού'' και αυτός θέλει πίει εκ του οίνου του θυμού του Θεού,..κλπ. αν ήταν κολάσιμη η κάρτα, αυτό δεν θα έπρεπε να έλεγε??? αυτό που ξέρω είναι απαράδεκτη η κάρτα και κατά κάποιο τρόπο, πτώση, εφόσον δίπλα στο όνομα μου υπάρχει το 666, στην αποκάλυψη αναφέρετε χάραγμα στο χέρι, και όχι έγγραφο με το 666 που κρατώ επάνω μου, θέλω όμως να απαντήσεις καμιά φορά και εσύ, γιατί βάζετε την απαράδεκτη κάρτα πολίτη στην ίδια κατηγορία με τον ΑΦΜ η αμκα, αφού αφμ και αμκα δεν περιέχουν κανένα 666, το 666 θα το έχει ο αμκα όταν συγχωνευτεί με την κάρτα που έχει τσιπ, το 666 το έχουν τώρα μέσα όλα κομπιούτερ και το δικό σου που γράφεις τώρα, από μόνος του ο αμκα δεν είναι τίποτα απολύτως, πρώτα πρώτα οι πρώτοι αριθμοί στον αμκα είναι η ημερομηνία γεννήσεως του κάθε ενός ανθρώπου, και κάτι άλλο, αμκα νομίζω έχουν όλοι οι Έλληνες ασχέτως αν εσύ δεν τον χρησιμοποιείς, αν βάλεις τα στοιχεία σου στην σελίδα εδώ -> http://www.amka.gr/AMKAGR/ θα σου βγάλει τον αμκα τον δικό σου είτε τον χρησιμοποιείς είτε δεν τον χρησιμοποιείς.
φίλε sarote θα πρότεινα για διευκόλυνση της συζήτησης να αποφύγουμε την μαιευτική μέθοδο για την εξαγωγή των συμπερασμάτων.
Εξ' άλλου αν υπάρχει θεολογική άγνοια όπως ανέφερες είτε έχεις δίκιο είτε άδικο η άγνοια θα παραμείνει.
Όλοι στο φόρουμ είμαστε μεγάλα παιδιά και δεν πιστεύω να ανταγωνιζόμαστε για το ποιος θα κερδίσει με τα επιχειρήματα του αλλά για το πως θα αναγνωρίσουμε και θα αποφύγουμε το χάραγμα και τις συνέπειες του. Για παράδειγμα συμφωνώ και με προβληματίζουν κάποια στοιχεία που επικαλείσαι αλλά από την άλλη υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα και αστοχίες.
Πιστεύω θα βοηθούσε από την πλευρά σου να καταθέσεις μια και έξω την ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη άποψη σου (κατά το δυνατό) και τότε ο καθένας μας και με το επίπεδο διάκρισης που τυχόν έχει την διαβάζει και την αναλύει και είτε την αποδέχεται είτε όχι. Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και οι υπόλοιποι (όσοι και όσο μπορούμε). Αλλιώς επιμένω γυρίζουμε γύρω από τα ίδια και δεν καταλήγουμε (αν βέβαια μπορούμε) σε κάποιο συμπέρασμα.
Έχουμε εμείς τη διάκριση να αποφανθούμε 100% γι αυτό το θέμα;
Για παράδειγμα με βάση τα στοιχεία που θα συλλέξουμε εδώ από την συζήτηση, μπορούμε να απευθύνουμε τις θέσεις και τις απορίες μας και κάπου αλλού (π.χ., επιστολή στο Άγιο Όρος κτλ. κτλ.)
Ελπίζω να είμαι κατανοητός και να αντιλαμβάνεσαι το σκοπό και τον τρόπο που τα λέω αυτά.
Εξ' άλλου αν υπάρχει θεολογική άγνοια όπως ανέφερες είτε έχεις δίκιο είτε άδικο η άγνοια θα παραμείνει.
Όλοι στο φόρουμ είμαστε μεγάλα παιδιά και δεν πιστεύω να ανταγωνιζόμαστε για το ποιος θα κερδίσει με τα επιχειρήματα του αλλά για το πως θα αναγνωρίσουμε και θα αποφύγουμε το χάραγμα και τις συνέπειες του. Για παράδειγμα συμφωνώ και με προβληματίζουν κάποια στοιχεία που επικαλείσαι αλλά από την άλλη υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα και αστοχίες.
Πιστεύω θα βοηθούσε από την πλευρά σου να καταθέσεις μια και έξω την ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη άποψη σου (κατά το δυνατό) και τότε ο καθένας μας και με το επίπεδο διάκρισης που τυχόν έχει την διαβάζει και την αναλύει και είτε την αποδέχεται είτε όχι. Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και οι υπόλοιποι (όσοι και όσο μπορούμε). Αλλιώς επιμένω γυρίζουμε γύρω από τα ίδια και δεν καταλήγουμε (αν βέβαια μπορούμε) σε κάποιο συμπέρασμα.
Έχουμε εμείς τη διάκριση να αποφανθούμε 100% γι αυτό το θέμα;
Για παράδειγμα με βάση τα στοιχεία που θα συλλέξουμε εδώ από την συζήτηση, μπορούμε να απευθύνουμε τις θέσεις και τις απορίες μας και κάπου αλλού (π.χ., επιστολή στο Άγιο Όρος κτλ. κτλ.)
Ελπίζω να είμαι κατανοητός και να αντιλαμβάνεσαι το σκοπό και τον τρόπο που τα λέω αυτά.
Σελίδα 24 από 28 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28
Σελίδα 24 από 28
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης