Σφράγισμα - 666
+4
FirstLast
jm_ac_2018
xristoforos
raimon
8 απαντήσεις
Σελίδα 25 από 28
Σελίδα 25 από 28 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28
Απ: Σφράγισμα - 666
σαροτε επιμένεις και εσύ με την κάρτα πολίτη που σου απάντησα ήδη ότι είμαι αντίθετος...
αλλη μια φορα, δεν μου απαντησες στην ερωτηση μου..
δεν σε ρωτησα ραιμον εαν εισαι αντθετος νε την καρτα του πολιτη.
σε ρωτησα κατι απλο και ξεκαθαρο.
εφοσον λοιπον υπογραψω σε ενα απλο χαρτι οτι αποδεχομαι το χαραγμα, το 666, ειναι αρνηση. αν λοιπον μου ζητησει το κρατος να παραλαβω μια ταυτοτητα, οπου θα μου δινει ενα αριθμο οποιος θα προσδιοριζει το δικο μου προσωπο, και ο αριθμος αυτος ειναι ενα 666 barcode. δηλαδη πλεον το κρατος να με αναγνωριζει ως 666 αριθμο, δηλαδη γινω εγω ο ιδιος το χαραγμα, 666, του αντιχριστου, γινω εγω ο ιδιος το συμβολο του σατανα. και υπογραψω στην ταυτοτητα, δηλαδη αποδεχτω να γινω ενας 666 αριθμος.
εφοσον οπως ειπες εαν υπογραψω σε ενα χαρτι πως αποδεχομαι το χαραγμα, το 666, ειναι αρνηση Χριστου.
οταν υπογραψω πως αποδεχομαι να γινω εγω ο ιδιος το χαραγμα, το 666, να γινω ενας 666 αριθμος, ειναι αρνηση Χριστου η οχι ?
ουτε εσυ, ουτε ο firstlast δεν απαντησε..
αναμενω λοιπον..
η ερωτηση ειναι ξεκαθαρη.
εφοσον υπογραψω και αποδεχτω να ταυτιζομαι (ταυτοτητα) με το χαραγμα του αντιχριστου, το συμβολο του σατανα, ειναι αρνηση Χριστου η οχι?
ερωτηση απλη και ξεκαθαρη. ουτε μαιευτική μέθοδος ειναι ουτε τιποτα. αυτα τα λογια ειναι καθαρες υπεκφυγες. απαντηστε μου στην ερωτηση για να συνεχισουμε και στα υπολοιπα που ειπατε..
????????- Επισκέπτης
sarotos έγραψε:
εφοσον λοιπον υπογραψω σε ενα απλο χαρτι οτι αποδεχομαι το χαραγμα, το 666, ειναι αρνηση. αν λοιπον μου ζητησει το κρατος να παραλαβω μια ταυτοτητα, οπου θα μου δινει ενα αριθμο οποιος θα προσδιοριζει το δικο μου προσωπο, και ο αριθμος αυτος ειναι ενα 666 barcode. δηλαδη πλεον το κρατος να με αναγνωριζει ως 666 αριθμο, δηλαδη γινω εγω ο ιδιος το χαραγμα, 666, του αντιχριστου, γινω εγω ο ιδιος το συμβολο του σατανα. και υπογραψω στην ταυτοτητα, δηλαδη αποδεχτω να γινω ενας 666 αριθμος.
εφοσον οπως ειπες εαν υπογραψω σε ενα χαρτι πως αποδεχομαι το χαραγμα, το 666, ειναι αρνηση Χριστου.
οταν υπογραψω πως αποδεχομαι να γινω εγω ο ιδιος το χαραγμα, το 666, να γινω ενας 666 αριθμος, ειναι αρνηση Χριστου η οχι ?
Sarote δεν αποφεύγει κανείς να απαντήσει. Προσωπική μου άποψη, όλο το παραπάνω σενάριο όπως το παρουσιάζεις μου φαίνεται πως ναι, είναι άρνηση. Χάραγμα δεν ξέρω αν είναι αλλά πτώση και άρνηση μου φαίνεται πως είναι. Μέχρι εκεί φτάνει η διάκριση μου αυτή τη στιγμή.
Εσύ όμως τελικά που θέλεις να καταλήξεις;
FirstLast- Αριθμός μηνυμάτων : 217
Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2013
άκουσε σαροτε,εγώ δεν μπορώ να απαντήσω αν είναι άρνηση Χριστού η παραλαβή της κάρτας, υπάρχουν πιο ειδικοί από μένα πνευματικοί άνθρωποι και πατέρες που εκείνοι θα αποφανθούν για αυτό το ζήτημα αφού αφορά ολόκληρο των ελληνικό λαό, για το αν ένας που πάρει κάρτα πολίτη, και αν φύγει από αυτό τον κόσμο πριν το χάραγμα στο χέρι, αν θα κολαστεί, αλλά για να προχωρήσει η συζήτηση γιατί θέλω να σου αναθέσω ξανά τις ερωτήσεις και να δούμε τι θα πεις παρακάτω, θα υποχωρήσω προς στιγμή και απαντώ ναι, ''είναι άρνηση Χριστού''
raimon- Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
FirstLast έγραψε:sarotos έγραψε:
Sarote δεν αποφεύγει κανείς να απαντήσει. Προσωπική μου άποψη, όλο το παραπάνω σενάριο όπως το παρουσιάζεις μου φαίνεται πως ναι, είναι άρνηση. Χάραγμα δεν ξέρω αν είναι αλλά πτώση και άρνηση μου φαίνεται πως είναι. Μέχρι εκεί φτάνει η διάκριση μου αυτή τη στιγμή.
Εσύ όμως τελικά που θέλεις να καταλήξεις;
βρε φιλε μου πως λες οτι δεν ειναι χαραγμα, αφου το χαραγμα ειναι το 666.
το θεμα ειναι εαν η αποδοχη χαραγματος ειναι αρνηση Χριστου, και ποτε μιλαμε για αποδοχη χαραγματος.
το χαραγμα ειναι το 666. εαν το αποδεχτω γραφοντας σε ενα λευκο χαρτι πως αποδεχομαι το χαραγμα, 666, και υπογραψω, εχω αρνηθει τον Χριστο αφου υπεγραψα πως αποδεχομαι το χαραγμα , δηλαδη το συμβολο του σατανα.
εξισου αρνηση Χριστου ειναι και οταν υπογραφω σε μια ταυτοτητα πως αποδεχομαι να ταυτοποιουμαι μεσω του χαραγματος, 666.
το οτι ειναι χαραγμα ειναι δεδομενο. αφου το χαραγμα ειναι το 666. οπως και τα τροφιμα εχουν επανω το χαραγμα, δηλαδη το 666, για αυτο και τα λεμε χαραγμενα.
λοιπον, συνεχιζουμε...
αυτο που πρεπει να κατανοησουμε ως Χριστιανοι, ειναι πως δεν μπορουμε να υπογραφουμε σε εγγραφα τα οποια εχουν το συμβολο του σατανα. υπογραφοντας πανω σε ενα εγγραφο, σημαινει πως αποδεχομαι εξολοκληρου το περιεχομενο του εγγραφου.
οταν το εγγραφο επανω εχει το συμβολο του σατανα και εγω υπογραφω, εκουσιως η ακουσιως αρνουμαι τον Χριστο και συντασομαι με τον σατανα, εφοσον υπογραφω την αποδοχη μου αυτη.
για να το πουμε απλα.
κανω λοιπον εκ νεου ερωτηση.
εαν ενα εγγραφο ειχε επανω τον αναποδο σταυρο, συμβολο του σατανα, και μια βλασφημια στον Χριστο, θα υπεγραφε κανεις απο τους χριστιανους?
και αν καποιος υπεγραφε, αυτο δεν θα ηταν αρνηση Χριστου?
ραιμον, σε ευχαριστω που απαντησες.
η ενω ερωτηση ειναι εκ νεου και για σενα
????????- Επισκέπτης
Δηλαδή ο "μπακάλης" που υπογράφει την παραλαβή των εμπορευμάτων του με τον κωδικό τους, είναι χαραγμένος;
Θεόδωρος- Αριθμός μηνυμάτων : 152
Ημερομηνία εγγραφής : 27/05/2013
ανεμενε θεοδωρε, δειξε λιγο υπομονη. εφοσον απαντησετε στις ερωτησεις μου, τοτε με την σειρα μου θα απαντησω σε ολες τις δικες σας.
????????- Επισκέπτης
sarotos έγραψε:ανεμενε θεοδωρε, δειξε λιγο υπομονη. εφοσον απαντησετε στις ερωτησεις μου, τοτε με την σειρα μου θα απαντησω σε ολες τις δικες σας.
Εσύ γιατί δεν απαντάς;
Θεόδωρος- Αριθμός μηνυμάτων : 152
Ημερομηνία εγγραφής : 27/05/2013
ας μην επαναλαμβανόμαστε θα παρακαλούσα τους συγγραφείς αυτου του νήματος...
έχουμε ΕΝΝΟΗΣΕΙ τις θέσεις τους...
αν υπάρχει μονον κατι καινούργιο να ποστάρουμε...
έχουμε ΕΝΝΟΗΣΕΙ τις θέσεις τους...
αν υπάρχει μονον κατι καινούργιο να ποστάρουμε...
jm_ac_2018- Αριθμός μηνυμάτων : 1211
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2013
Θεόδωρος έγραψε:sarotos έγραψε:ανεμενε θεοδωρε, δειξε λιγο υπομονη. εφοσον απαντησετε στις ερωτησεις μου, τοτε με την σειρα μου θα απαντησω σε ολες τις δικες σας.
Εσύ γιατί δεν απαντάς;
προς το παρων..
δειξε λιγη υπομονη και με την σειρα μου θα απαντησω σε οτι με ρωτησετε
????????- Επισκέπτης
εαν ενα εγγραφο ειχε επανω τον αναποδο σταυρο, συμβολο του σατανα, και μια βλασφημια στον Χριστο, θα υπεγραφε κανεις απο τους χριστιανους?
Προφανώς και κάποιος δεν θα έπρεπε να υπογράψει κάτι τέτοιο. Δεν καταλαβαίνω όμως και δεν καταλαβαίνω και το "ακούσια"...
Φίλε sarote συγγνώμη αλλά δεν προχωράει η συζήτηση.
Παρέθεσε σε παρακαλώ ολοκληρωμένη τη θέση σου περι του θέματος για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε.
λοιπόν σαροτε επαναλαμβάνω και εγώ με την σειρά μου την καίρια ερώτηση που αφορά σχεδόν όλο των ελληνικό λαό, μισθωτούς, ασφαλισμένους όλων των ταμείων, και τους συνταξιούχους, γιατί καταδικάζετε όλους αυτούς παίρνοντας αφμ. και αμκα, που είναι ένας απλώς αριθμός, δεν περιέχει κανένα 666, και ούτε τον κρατώ επάνω μου αλλά απλώς τον θυμάμαι απ έξω και τον λέω όταν μου τον ζητήσουν, αυτό θέλω να μου απαντήσεις όπως σου απάντησα και'γω για την κάρτα ότι είναι καταδικαστέα
FirstLast έγραψε:εαν ενα εγγραφο ειχε επανω τον αναποδο σταυρο, συμβολο του σατανα, και μια βλασφημια στον Χριστο, θα υπεγραφε κανεις απο τους χριστιανους?
Προφανώς και κάποιος δεν θα έπρεπε να υπογράψει κάτι τέτοιο. Δεν καταλαβαίνω όμως και δεν καταλαβαίνω και το "ακούσια"...
Φίλε sarote συγγνώμη αλλά δεν προχωράει η συζήτηση.
Παρέθεσε σε παρακαλώ ολοκληρωμένη τη θέση σου περι του θέματος για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε.
πολυ σωστα..
προφανως και ειναι αρνηση Χριστου καποιος να υπογραψει σε ενα εγγραφο το οποιο εχει επανω τον αναποδο σταυρο η μια βλασφημια στο ονομα του Χριστου. δεν μπορει ενας χριστιανος να υπογραψει κατι τετοιο, αφου υπογραφοντας επανω στο εγγραφο, υπογραφω πως αποδεχομαι εξολοκληρου οτι αναγραφεται σε αυτο.
εαν υπογραψω, ειμαι αρνητης Χριστου.
βεβαιως, ομως , υπαρχει η εκουσια και η ακουσια αρνηση Χριστου.
και ποια η διαφορα?
η διαφορα αυτων των 2 καταστασεων αρνησεως Χριστου ειναι πολυ λεπτη, και ειναι αδυνατον εμεις οι ανθρωποι να κρινουμε για το αν καποιος αρνηθηκε εκουσια η ακουσια.
αυτο που μπορουμε ομως, ειναι να περιγραψουμε την διαφορετικοτητα της μιας και της αλλη καταστασεως.
η εκουσια αρνηση Χριστου, συμβαινει οταν ενας ανθρωπος γνωριζει οτι με την πραξη του αρνειται τον Χριστο, και παρολα αυτα το πραττει.
μπορει να δουμε ανθρωπους να λενε χιλιες δυο δικαιολογιες που στην ουσια κοροιδευουν τον εαυτο τους και μονο, γνωριζοντας ομως μεσα τους οτι το να πραξουν κατι τετοιο ειναι αρνηση Χριστου.
ενα παραδειγμα ειναι οι γνωστοι λιβελοφοροι.
υπηρξε μια μακρα περιοδος διογμων και βασανισμων των χριστιανων απο τους ειδωλολατρες. οι ειδολολατρες αναγκαζαν τους χριστιανους να προσκυνησουν τα ειδολα και οποιος δεν το εκανε, τον βασανιζαν και στο τελος τον σκοτωναν. ετσι, υπηρξε και ενα φαινομενο χρισστιανων, οπου προσπαθησαν με δολιο τροπο να αποφυγουν το μαρτυριο, λαδωνοντας. δινανε λοιπον ενα χρηματικο ποσο στους εκαστοτε ειδωλολατρικους φορεις, και λαμβαναν ενα χαρτι να υπογραψουν οπτι θυσιασαν στα ειδωλα χωρις ομως να το εχουν πραξει στην πραγματικοτητα. υπεγραφαν λοιπον πως θυσιασαν στα ειδωλα και εφευγαν ανενοχλητοι, αφου λαδωναν τον εκαστοτε ειδωλολατρη.
αυτοι οι ανθρωποι επραταν εκουσια αρνηση Χριστου, για αυτο και καταδικαστηκαν απο την Εκκλησια ως αρνητες Χριστου. θα ελεγαν χιλιες δυο δικαιολογιες για να αποδειξουν το αντιθετο. θα εσχιζαν τα ιματια τους για τον Χριστο. η πραγματικοτητα ομως ειναι οτι τον αρνηθηκαν εκουσιως. εκουσιως γιατι γνωριζαν τι εκαναν και λογο της αδυναμιας τους να φτασουν στο μαρτυριο για τον Χριστο, υπεγραψαν πως τον αρνουνται. γνωριζαν πολυ καλα στην πραγματικοτητα τι εκαναν, ασχετα εαν ελεγαν χιλιες δυο δικαιολογιες για να πεισουν τον εαυτο τους και μονο.
η εκουσια αρνηση Χριστου λοιπον, ειναι οταν καποιος αρνειται τον Χριστο εν γνωση του, ασχετως αν βρισκει χιλιες δυο δικαιολογιες και δεν θελει να παραδεχτει ουτε ο ιδιος στον εαυτο του οτι ειναι ετσι.
το ποτε καποιος βεβαιως βρισκεται σε αυτην την κατασταση, οπου πραγματικα μπορει να καταλαβει οτι Τον αρνειται και πεισματικα δεν το κατανοει, το γνωριζει μονο ο Χριστος.
υπαρχουν ομως ανθρωποι που βρισκονται στην αλλη κατηγορια, οπου ειναι ακουσιοι αρνητες Χριστου.
αυτοι οι ανθρωποι, ναι μεν αρνηθηκαν τον Χριστο, αλλα δεν το καταλαβαν οτι το εκαναν.
ας πουμε πολλοι ανθρωποι, κυριως νεοι σημερα, λενε πως πιστευουν στον Χριστο, αλλα εχουν προγαμιαιες σχεσεις ανενοχλητοι. ανενοχλητοι γιατι δεν γνωριζουν πως ειναι μεγα αμαρτημα. ετσι λοιπον, αυτοι οι ανθρωποι πιστευουν στον Χριστο και παρολα αυτα, διαπραττουν μια απο τις πιο κολασιμες αμαρτιες που υπαρχουν. την πορνεια. αυτοι οι ανθρωποι αμαρτανουν ακουσιως και οχι εκουσιως.
αυτο τι σημαινει, οτι επειδη δεν γνωριζουν την αμαρτια δεν εχουν ευθυνη των πραξεων τους? θα μπορουσαμε να πουμε πως ειναι αρκιβως το αντιθετο. οτι επειδη δεν γνωριζουν εχουν ακομη μια ευθυνη του οτι δεν το γνωριζαν κιολας. αλλα για να μην φτασουμε σε ενα τοσο βαθυ θεολογικο ζητημα, ας μεινουμε εδω. ο χριστιανος, δεν γινεται να λεγεται χριστιανος και να μην γνωριζει τον λογο του Ευαγγελιου. και ο λογος του Ευαγγελιου ειναι ρητος ας πουμε στο θεμα της πορνειας. παρολα αυτα, οι νεοι σημερα δεν γνωριζουν πως ειναι αμαρτημα.
αυτοι οι ανθρωποι ομως, στην πλειοψηφια τους ουτως η αλλως δεν επροκειτω να σωθουν. ο χριστιανος δεν σωζεται με μια χλιαρη πιστη τυπικης λατρειας. χριστιανοι που πηγαινουν καθε κυριακη στην Εκκλησια και κοινωνουν χωρις να καταλαβαινουν τι ειναι Χριστος. ουτε καν τους αναγνωριζει για χριστιανους ο Χριστος αυτους τους ανθρωπους. "οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου."
ο Χριστος θελει φλογα πιστης. θελει χριστιανους να ειναι ετοιμοι να δωσουν την ζωη τους για Εκεινον. οι χλιαροι χριστιανοι ουτως η αλλως δεν σωζονται. χριστιανους να γνωριζουν τι πιστευουν.
δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα δικαιολογια για οσους δεν γνωριζουν, διοτι θα οφειλαν να γνωριζαν. πως μπορει καποιος να λεγεται χρισστιανος, οταν δεν γνωριζει το τι ειναι χριστιανισμος. αστεια πραγματα.. και σωτηρια δεν υπαρχει.
ετσι λοιπον, ναι, υπαρχει η εκουσια αρνηση Χριστου που καποιος γνωριζει οτι το πραττει, ασχετα αν δεν το παραδεχεται ουτε στον εαυτο του, και καποιος που πραγματικα δεν γνωριζει, αλλα οφειλε να γνωριζει.
δεν μπορουμε εμεις να γινουμε ομως κριτες για το ποιος ανοικει σε ποια κατηγορια απο τις 2. αυτο μπορει να το κρινει μονο ο Χριστος.
η προσπαθεια και μονο μας οδειγει στο μεγα αμαρτημα της κατακρισης.
εξαλου το θεμα αυτο ειναι μεγαλο και χωραει πολυ μεγαλη αναλυση. δεν νομιζω να χρειαζεται ομως περεταιρω. πιστευω ειναι κατανοητο μεχρι εδω.
αυτο που μπορουμε να πουμε, ειναι πως και τα 2 ειδη ειναι αρνηση Χριστου. απλως, υπαρχουν 2 ειδη αρνησεως. η εκουσια και η ακουσια.
και στα 2 αυτα ειδη, αρνειται κανεις τον Χριστο.
στην εκουσια αρνηση , καποιος αρνειται τον Χριστο εν γνωση του, ασχετως αν κανει πως δεν καταλαβαινει και δεν το παραδεχεται ουτε στον εαυτο του,
και στην ακουσια αρνηση, που θα οφειλε να γνωριζει ο ανθρωπος οτι με την πραξη του αυτη αρνειται τον Χριστο.
το που υπαρχουν ελαφρυντικα και για ποιον, ειναι μονο, μονο στην κριση του Χριστου.
ας επανελθουμε λοιπον στο θεμα μας..
εφοσον λοιπον φιλε μου, πολυ σωστα λες οτι ενας χριστιανος ειναι αδυνατον να υπογραψει ενα εγγραφο που εχει το συμβολο του σατανα, τον αναποδο σταυρο, η μια βλασφημια για τον Χριστο, πως ειναι δυνατον να υπογραψει σε ενα εγγραφο το οποιο εχει το χαραγμα του αντιχριστου, το 666 οπου σημαινει ολα τα παραπανω?
το 666 δεν ειναι απλως ενα συμβολο του σατανα οπως ο αναποδος σταυρος. το 666 ειναι ΤΟ συμβολο του σατανα. ειναι οπως ο σταυρος για εμας, ετσι και το 666 για εκεινον. και βεβαιως, εφοσον ειναι το καταδικο του συμβολο, το χρησιμοποιει ως χαραγμα του αντιχριστου, ωστε να το αποδεχτουν ολοι οι ανθρωποι της οικουμενης.
εφοσον λοιπον ειναι αρνηση Χριστου να υπογραψω σε ενα εγγραφο που εχει τον αναποδο σταυρο, ποσο μαλλον δεν ειναι αρνηση Χριστου να υπογραψω σε ενα εγγραφο που εχει το χαραγμα του αντιχριστου, το συμβολο του σατανα?
δεν ειναι αρνηση Χριστου να υπογραψω σε ενα εγγραφο αποδεχομενος το χαραγμα του αντιχριστου, το συμβολο του σατανα?
απαντησε μου σε παρακαλω...
ραιμον, μην βιαζεσαι.
σου υποσχεθηκα οτι θα φτασουμε και εκει. κατσε να ξεκαθαρισουμε πρωτα τα απλα...
????????- Επισκέπτης
Όσιος Γαβριήλ ο δια Χριστόν σαλός
Θα βάλουν το χάραγμα του Αντιχρίστου στο χέρι και στο μέτωπο. Τα διάφορα προιόντα δεν μπορούν να σας προκαλέσουν βλάβη. Έστω κι’ αν βάζουν σ’ αυτά τον αριθμό του Αντιχρίστου, αυτό δεν είναι ακόμη το χάραγμα.
Έτσι θα γίνει και με το χάραγμα του Αντιχρίστου. Αν δώσουν το χάραγμα ενάντια στη θέληση του ανθρώπου, αυτό δεν θα ενεργεί επάνω του
ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/07/didaxes-peri-esxatwn-kai-antichristou.html#ixzz2ZtHCO8o5
--> αρα και απο εδω βλέπουμε οτι το ΧΑΡΑΓΜΑ θα γίνει με την ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - ΕΚΟΥΣΙΑ και οτι τα προιόντα-καρτες κτλ που εχουν το 666 σήμερα επάνω τους ΔΕΝ ειναι ακόμη ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ, ειναι προάγελλος....
Αγιος ανθρωπος τα έχει πει και οχι εγω με δικη μου ερμηνεία...!!!
Ελεος πια, να έχουμε και λιγη διάκριση ωστε να μπορέσουμε να σώσουμε τις ψυχες μας τελικά!!!
Θα βάλουν το χάραγμα του Αντιχρίστου στο χέρι και στο μέτωπο. Τα διάφορα προιόντα δεν μπορούν να σας προκαλέσουν βλάβη. Έστω κι’ αν βάζουν σ’ αυτά τον αριθμό του Αντιχρίστου, αυτό δεν είναι ακόμη το χάραγμα.
Έτσι θα γίνει και με το χάραγμα του Αντιχρίστου. Αν δώσουν το χάραγμα ενάντια στη θέληση του ανθρώπου, αυτό δεν θα ενεργεί επάνω του
ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/07/didaxes-peri-esxatwn-kai-antichristou.html#ixzz2ZtHCO8o5
--> αρα και απο εδω βλέπουμε οτι το ΧΑΡΑΓΜΑ θα γίνει με την ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - ΕΚΟΥΣΙΑ και οτι τα προιόντα-καρτες κτλ που εχουν το 666 σήμερα επάνω τους ΔΕΝ ειναι ακόμη ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ, ειναι προάγελλος....
Αγιος ανθρωπος τα έχει πει και οχι εγω με δικη μου ερμηνεία...!!!
Ελεος πια, να έχουμε και λιγη διάκριση ωστε να μπορέσουμε να σώσουμε τις ψυχες μας τελικά!!!
jm_ac_2018- Αριθμός μηνυμάτων : 1211
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2013
Φίλε sarote ανακυκλωνόμαστε στα ίδια και στα ίδια. Είπαμε είναι άρνηση να υπογράψεις τέτοιο χαρτί. Ταιριάζει με αυτό "οι ειδολολατρες αναγκαζαν τους χριστιανους να προσκυνησουν τα ειδολα" που ανέφερες. Μόνο που έχει την λέξη κλειδί ΑΝΑΓΚΑΖΑΝ τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.
Την άποψη σου σε παρακαλώ ολόκληρη και τεκμηριωμένη.
Την άποψη σου σε παρακαλώ ολόκληρη και τεκμηριωμένη.
βρε φιλε μου τι σημασια εχει αν αναγκαζαν τους χριστιανους να προσκυνησουν τα ειδωλα η οχι?
δηλαδη αν πηγαιναν απο μονοι τους οι ανθρωποι και τα προσκυνουσαν δεν θα ηταν αρνηση Χριστου, και ακρως σημαντικοτερη?
το οτι τους αναγκαζαν, ε, τους δινει και μια κολαση λιγοτερη (εαν δεν μετενοησαν) απο το να πηγαιναν αυτοβουλα και να το πραξουν.
και τωρα στο θεμα μας.
εφοσον λοιπον ειναι αρνηση Χριστου να υπογραψω σε ενα εγγραφο οπου εχει ΤΟ συμβολο του σατανα, το χαραγμα του αντιχριστου, το 666, οι ανθρωποι που υπογραφουν επανω στις πιστωτικες δεν ειναι εκουσιως η ακουσιως αρνητες Χριστου?
οι ανθρωποι που υπογραφουν επανω σε τοσα, δημοσια και μη , εγγραφα οπου εχουν επανω το χαραγμα 666 μεσω του barcode , δεν ειναι εκουσιως η ακουσιως αρνητες Χριστου?
εφοσον υπογραφοντας επανω σε ενα εγγραφο, υπογραφω πως αποδεχομαι εξολοκληρου οτι αναγραφεται σε αυτο. πως ειναι δυνατον να ειμαι χριστιανος και να υπογραφω πως αποδεχομαι ενα εγγραφο το οποιο εχει επανω ΤΟ συμβολο του σατανα, το χαραγμα 666?
δεν ειμαι οπως ειπαμε αρνητης Χριστου?
δηλαδη αν πηγαιναν απο μονοι τους οι ανθρωποι και τα προσκυνουσαν δεν θα ηταν αρνηση Χριστου, και ακρως σημαντικοτερη?
το οτι τους αναγκαζαν, ε, τους δινει και μια κολαση λιγοτερη (εαν δεν μετενοησαν) απο το να πηγαιναν αυτοβουλα και να το πραξουν.
και τωρα στο θεμα μας.
εφοσον λοιπον ειναι αρνηση Χριστου να υπογραψω σε ενα εγγραφο οπου εχει ΤΟ συμβολο του σατανα, το χαραγμα του αντιχριστου, το 666, οι ανθρωποι που υπογραφουν επανω στις πιστωτικες δεν ειναι εκουσιως η ακουσιως αρνητες Χριστου?
οι ανθρωποι που υπογραφουν επανω σε τοσα, δημοσια και μη , εγγραφα οπου εχουν επανω το χαραγμα 666 μεσω του barcode , δεν ειναι εκουσιως η ακουσιως αρνητες Χριστου?
εφοσον υπογραφοντας επανω σε ενα εγγραφο, υπογραφω πως αποδεχομαι εξολοκληρου οτι αναγραφεται σε αυτο. πως ειναι δυνατον να ειμαι χριστιανος και να υπογραφω πως αποδεχομαι ενα εγγραφο το οποιο εχει επανω ΤΟ συμβολο του σατανα, το χαραγμα 666?
δεν ειμαι οπως ειπαμε αρνητης Χριστου?
????????- Επισκέπτης
- Το ανάγκαζαν σημαίνει οτι τους γνωστοποιούσαν και το λόγο. Τους πηγαίνανε επ' αυτού και όχι αφηρημένα. Δηλαδή τους λέγανε οτι ο σκοπός είναι να προσκυνήσουν το είδωλο ώστε στη συνέχεια να τους αφήσουν ήσυχους. Τους γνωστοποιούσαν φανερά το λόγο.
- Αν πήγαιναν από μόνοι τους, το έκαναν δηλ. ηθελημένα και επ' αυτού του συγκεκριμένου σκοπού τότε πάλι ήξεραν τι πάνε να κάνουν. Αυτόβουλα και με φανερό το σκοπό.
Ως προς τα έγγραφα κτλ κτλ που υπογράφουμε, και αν υποθέσουμε οτι έχουν το χάραγμα επάνω, που είναι φανερός ο σκοπός της προσκύνησης;
Το σκεπτικό σου οδηγεί οτι όλος ο κόσμος αυτή τη στιγμή είναι χαραγμένος. Για παράδειγμα, να ξεφύγω από τα έγγραφα, και εσύ ο ίδιος που γράφεις www στο internet αρνήθηκες καθως εκτός του αριθμού (www) αποδέχτηκες και τους όρους χρήσης με την εγκατάσταση και χρήση των προγραμμάτων. Και τρόφιμα να μην αγοράζεις, για τα προιόντα που τρως, για να παραχθούν χρησιμοποίηθηκαν άλλα χαραγμένα.
Το οτι όλα γύρω μας αυτή τη στιγμή εξυπηρετούν και προωθούν αντίχριστο σύστημα δεν είμαι βέβαιος οτι αποτελούν το χάραγμα. Την εποχή του Καίσαρα τα νομίσματα είχαν την μορφή του, ωστόσο όσο δεν ζητείτο κάποια ιδιαίτερη προσκύνηση οι συναλλαγές γινόντουσαν με αυτά χωρίς να θεωρείτο άρνηση πίστεως.
Επίσης η Εκκλησία, οι Πατέρες και σύγχρονοι φωτισμένοι γέροντες αυτή τη στιγμή απορρίπτουν αυτά που λες ως χάραγμα. Όλοι κάνουν λάθος;
Αν όμως επικεντρωθούμε στην κάρτα πολίτη με τσιπάκι κτλ τότε ναι υπάρχει πρόβλημα.
Έχω τη σκέψη οτι το χάραγμα θα γίνει φανερά δηλ. με φανερό το σκοπό, όπως και με τους μάρτυρες που φανερά τους ζητούσαν άρνηση και προσκύνηση των ειδώλων. Υπάρχει και η άποψη οτι θα είναι πλάνη με την έννοια οτι δεν θα ζητηθεί φανερά η άρνηση του κυρίου μας Ιησού Χριστού, αλλά θα ζητηθεί πίστη (δηλ. εμπιστοσύνη) σε αυτό το σύστημα (ή/και σε άνθρωπο) ώστε να διασφαλίσουμε την πολυπόθητη "ευρωπαική" ευημερία μας.
Δεν ξέρω αν έχω δίκιο ή άδικο, το στροβιλίζω συνεχώς στο μυαλό μου, και για αυτό ζητάω πλήρη και τεκμηριωμένη αγιογραφική άποψη αλλά και συμβολή από όλους.
Τέλος, αν έχεις δίκιο είμαστε όλοι χαραγμένοι, οπότε....
Ο Θεός να μας φωτίσει στην ορθή διάκριση του θέματος.
- Αν πήγαιναν από μόνοι τους, το έκαναν δηλ. ηθελημένα και επ' αυτού του συγκεκριμένου σκοπού τότε πάλι ήξεραν τι πάνε να κάνουν. Αυτόβουλα και με φανερό το σκοπό.
Ως προς τα έγγραφα κτλ κτλ που υπογράφουμε, και αν υποθέσουμε οτι έχουν το χάραγμα επάνω, που είναι φανερός ο σκοπός της προσκύνησης;
Το σκεπτικό σου οδηγεί οτι όλος ο κόσμος αυτή τη στιγμή είναι χαραγμένος. Για παράδειγμα, να ξεφύγω από τα έγγραφα, και εσύ ο ίδιος που γράφεις www στο internet αρνήθηκες καθως εκτός του αριθμού (www) αποδέχτηκες και τους όρους χρήσης με την εγκατάσταση και χρήση των προγραμμάτων. Και τρόφιμα να μην αγοράζεις, για τα προιόντα που τρως, για να παραχθούν χρησιμοποίηθηκαν άλλα χαραγμένα.
Το οτι όλα γύρω μας αυτή τη στιγμή εξυπηρετούν και προωθούν αντίχριστο σύστημα δεν είμαι βέβαιος οτι αποτελούν το χάραγμα. Την εποχή του Καίσαρα τα νομίσματα είχαν την μορφή του, ωστόσο όσο δεν ζητείτο κάποια ιδιαίτερη προσκύνηση οι συναλλαγές γινόντουσαν με αυτά χωρίς να θεωρείτο άρνηση πίστεως.
Επίσης η Εκκλησία, οι Πατέρες και σύγχρονοι φωτισμένοι γέροντες αυτή τη στιγμή απορρίπτουν αυτά που λες ως χάραγμα. Όλοι κάνουν λάθος;
Αν όμως επικεντρωθούμε στην κάρτα πολίτη με τσιπάκι κτλ τότε ναι υπάρχει πρόβλημα.
Έχω τη σκέψη οτι το χάραγμα θα γίνει φανερά δηλ. με φανερό το σκοπό, όπως και με τους μάρτυρες που φανερά τους ζητούσαν άρνηση και προσκύνηση των ειδώλων. Υπάρχει και η άποψη οτι θα είναι πλάνη με την έννοια οτι δεν θα ζητηθεί φανερά η άρνηση του κυρίου μας Ιησού Χριστού, αλλά θα ζητηθεί πίστη (δηλ. εμπιστοσύνη) σε αυτό το σύστημα (ή/και σε άνθρωπο) ώστε να διασφαλίσουμε την πολυπόθητη "ευρωπαική" ευημερία μας.
Δεν ξέρω αν έχω δίκιο ή άδικο, το στροβιλίζω συνεχώς στο μυαλό μου, και για αυτό ζητάω πλήρη και τεκμηριωμένη αγιογραφική άποψη αλλά και συμβολή από όλους.
Τέλος, αν έχεις δίκιο είμαστε όλοι χαραγμένοι, οπότε....
Ο Θεός να μας φωτίσει στην ορθή διάκριση του θέματος.
FirstLast έτσι είναι όπως το λες, είμαστε όλοι μέσα στο αντίχριστο σύστημα, άλλοι λίγο, άλλοι πολύ, ο σαροτος όπως μας τα λέει φαντάζομαι είναι λιγότερο αλλά και αυτός χρησιμοποιεί το 666 εν μέρει, μα θες με ένα προϊόν που αγοράζει από το σουπερ μάρκετ, θες με το www. που ανέφερες στα κομπιούτερ, η και με κινητό αν έχει, όλα αυτά είναι προετοιμασίες για την κάρτα, και η κάρτα είναι πρόδρομο σημάδι πριν το χάραγμα, το θέμα τώρα είναι, μιας και ο σαροτος δεν απαντά στα ερωτήματα αλλά επαναλαμβάνει όλο τα ίδια και τα ίδια, εμείς συνεχίζουμε όπως είμαστε τώρα, χρησιμοποιούμε χαραγμένα προϊόντα,κρατάμε αφμ και αμκα, είμαστε μέσα στο σύστημα γιατί δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε, αν ήταν καταδικαστέα θα εγγράφονταν μέσα στην γραφή, αυτό που πρέπει να κάνουμε αυτό είναι γραμμένο μέσα στην γραφή, <<όχι στο χάραγμα>> δεύτερον, δεν θα δεχτούμε καμία κάρτα πολίτη που έχει επάνω το 666, και τρίτον, κατά την εμφάνιση και εφαρμογή του χαράγματος, φεύγουμε στα βουνά.
τώρα αν ο σαροτος δεν έχει αμκα αλλά αγοράζει ένα μπουκάλι νερό χαραγμένο με μπαρκοντε νομίζω ότι είναι σκέτη κοροϊδία
τώρα αν ο σαροτος δεν έχει αμκα αλλά αγοράζει ένα μπουκάλι νερό χαραγμένο με μπαρκοντε νομίζω ότι είναι σκέτη κοροϊδία
Καλησπέρα παιδια!!!Αμα ειναι ετσι οπως τα λετε τοτε ορισμενοι που εχουνε παρει ηλεκτρονικες καρτες σε εταιριες που δουλευουνε για να μπορουνε να περνανε απο τα μηχανηματα,εχουνε παρει το χαραγμα!Γιατι και αυτες οι καρτες ειναι σαν τις καρτες του ΑΤΜ με μαυρη ταινια πισω στο κατω μερος,φωτογραφια και ονομα!Προσωπικα ηξερα οτι το σφραγισμα-χαραγμα θα ειναι να γινει οταν θα ειναι και οι προφητες στην γη και θα προειδοποιουν τους πιστους να μην το παρουν γιατι αυτο θα ειναι το χαραγμα!!!Πιστευω ουτε η καρτα του πολιτη που λεγεται ειναι το χαραγμα!!!
pc_expert- Αριθμός μηνυμάτων : 13
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2013
καλησπέρα pc_expert και καλώς όρισες, σίγουρα δεν είναι χάραγμα αυτές οι κάρτες, πλην της κάρτας πολίτη που για αυτές γίνονται πορείες διαμαρτυρίας πολλά χρόνια τώρα, δεν είναι χάραγμα οι κάρτες, το χάραγμα εννοείτε ότι θα είναι στο σώμα μας, χέρι και μέτωπο, όμως και αυτές είναι απαράδεκτες γιατί εκτός ότι έχουν το 666 δίπλα στο όνομα μας με αυτές θα παρακολουθούν τα πάντα όσα μας αφορούν στην ζωή μας, και θα είναι ότι και το χάραγμα στο χέρι, απλός θα μεταφερθούν όλα όσα έχει η κάρτα στο χέρι δια μέσο του τσιπ, γι αυτό δεν θα πρέπει να τις πάρουμε, γιατί αν και δεν είναι χάραγμα θα είναι μια πτώση.pc_expert έγραψε:Καλησπέρα παιδια!!!Αμα ειναι ετσι οπως τα λετε τοτε ορισμενοι που εχουνε παρει ηλεκτρονικες καρτες σε εταιριες που δουλευουνε για να μπορουνε να περνανε απο τα μηχανηματα,εχουνε παρει το χαραγμα!Γιατι και αυτες οι καρτες ειναι σαν τις καρτες του ΑΤΜ με μαυρη ταινια πισω στο κατω μερος,φωτογραφια και ονομα!Προσωπικα ηξερα οτι το σφραγισμα-χαραγμα θα ειναι να γινει οταν θα ειναι και οι προφητες στην γη και θα προειδοποιουν τους πιστους να μην το παρουν γιατι αυτο θα ειναι το χαραγμα!!!Πιστευω ουτε η καρτα του πολιτη που λεγεται ειναι το χαραγμα!!!
Aπο πολλα πραγματα μας παρακολουθουν δεν ειναι μονο οι καρτες κλπ!Αμα ειναι η καρτα του πολιτη οπως λεγεται τοτε γιατι δεν ειναι οι καρτες των ΑΤΜ οι καρτες που ειπα πριν λιγο??Θεωρω οτι υπερβαλουμε πολλες φορες...Δεν ξερω ειναι η αποψη μου....Αλλο δεν θελω να παρω την καρτα του πολιτη γιατι ετσι με παρακολουθουν πιο ευκολα και τους δινω αυτο που θελουν στο πιατο και αλλο να λεμε οτι ειναι το προ χαραγμα και ειναι μια πνευματικη πτωση!Οι προφητες δεν πιστευω να μας αφηναν ετσι,ΑΛΛΑ ουτε και Ο ΘΕΟΣ!!
pc_expert έγραψε:Aπο πολλα πραγματα μας παρακολουθουν δεν ειναι μονο οι καρτες κλπ!Αμα ειναι η καρτα του πολιτη οπως λεγεται τοτε γιατι δεν ειναι οι καρτες των ΑΤΜ οι καρτες που ειπα πριν λιγο??Θεωρω οτι υπερβαλουμε πολλες φορες...Δεν ξερω ειναι η αποψη μου....Αλλο δεν θελω να παρω την καρτα του πολιτη γιατι ετσι με παρακολουθουν πιο ευκολα και τους δινω αυτο που θελουν στο πιατο και αλλο να λεμε οτι ειναι το προ χαραγμα και ειναι μια πνευματικη πτωση!Οι προφητες δεν πιστευω να μας αφηναν ετσι,ΑΛΛΑ ουτε και Ο ΘΕΟΣ!!
Οι κάρτες με το 666,ή οι ταυτότητες με το 666 είναι μια πτώση και δεν πρέπει να τις πάρουμε,αλλά δεν είναι ακόμα το χάραγμα,είναι προθάλαμος του χαράγματος...Το χάραγμα θα μπαίνει στο χέρι ή στο μέτωπο και αν δεν το έχεις θα αποκλείεσαι απο κάθε χρηματοπιστωτική συναλλαγή...Οπότε,μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή,αργούμε ακόμα....
Γιώργοςκπ- Αριθμός μηνυμάτων : 871
Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2013
ημουν σιγουρος πως οταν επροκειτω να το δουμε πρακτικα το ζητημα, θα αρχιζατε τις υπεκφυγες.
απλως... ημουν σιγουρος.
ενω μονοι σας ειπατε πως προφανως και θα ηταν αρνηση εαν καποιος υπεγραφε επανω σε ενα εγγραφο οπου εμπεριεχει το 666, τωρα που το θετουμε πρακτικα, οταν υπογραφει καποιος επανω σε μια πιστωτικη, μασατε τις γλωσσες σας.
μα καλα, πριν απο λιγο δεν ειπες οτι ειναι απαραδεκτο για εναν χριστιανο να υπογραψει σε ενα τετοιο εγγραφο και οτι ειναι αρνηση Χριστου?
να δουμε λιγο τα λογια σου?
ειπα:
εφοσον λοιπον ειναι αρνηση Χριστου να υπογραψω σε ενα εγγραφο που εχει τον αναποδο σταυρο, ποσο μαλλον δεν ειναι αρνηση Χριστου να υπογραψω σε ενα εγγραφο που εχει το χαραγμα του αντιχριστου, το συμβολο του σατανα?
δεν ειναι αρνηση Χριστου να υπογραψω σε ενα εγγραφο αποδεχομενος το χαραγμα του αντιχριστου, το συμβολο του σατανα?
και απαντας:
Φίλε sarote ανακυκλωνόμαστε στα ίδια και στα ίδια. Είπαμε είναι άρνηση να υπογράψεις τέτοιο χαρτί.
για να σου απαντησω παντος σε αυτο που με ρωτας, η αποδοχη του χαραγματος, ειναι αρνηση Χριστου, ητε εκουσιως ητε ακουσιως.
η ξεκαθαρη προσκυνηση του αντιχριστου ως θεου ειναι ενα αλλο γεγονος που θα συμβει οταν ανακυρηχτει ο ιδιος βασιλεας. δηλαδη, στα τελευταια 3.5 χρονια του κοσμου.
προς το παρων, δεν εχουμε εκεινον, αλλα εχουμε το συμβολο του σατανα οπου θα δωθει ως συμβολο του αντιχριστου, ως χαρακτηριστικο (χαραγμα) του αντιχριστου, το 666.
ητε καποιος αποδεχτει το χαρακτηριστικο συμβολο του σατανα, το 666,
ητε καποιος δεχτει τον ιδιο τον αντιχριστο , ειναι το ενα και το αυτο. ειναι αρνηση Χριστου.
σου κανω λοιπον εκ νεου ερωτηση για να μπορεσουμε να συνεχισουμε.
εφοσον η αποδοχη του χαραγματος, του 666 δηλαδη, υπογραφοντας επανω σε ενα εγγραφο, ειναι αρνηση Χριστου οπως ο ιδιος ειπες.
δεν ειναι καποιος αρνητης Χριστου, ητε εκουσιως ητε ακουσιως, οταν υπογραφει την αποδοχη του χαραγματος σε ενα εγγραφο?
οπως πιστωτικες, κρατικα και μη εγγραφα που λειτουργουν με μηχανογραφικα συστηματα αναγνωσης του χαραγματος-666... ??
υπογραφοντας εξαλου σε ενα εγγραφο, υπογραφω πως αποδεχομαι εξολοκληρου τα αναγραφομενα του εγγραφου. οταν λοιπον στο εγγραφο εμπεριεχετε ΤΟ συμβολο - χαραγμα του σατανα, και εγω υπογραφω πως αποδεχομαι, πως ειναι δυνατον να μην ειμαι αρνητης του Χριστου?
σε ολα τα αλλα που γραφεις φιλε μου, θα σου απαντησω οταν ξεκαθαριστει το παραπανω απλο.
δεν εχει κανενα νοημα να προχωραμε στα επομενα οταν δεν εχουν ξεκαθαριστει τα προιγουμενα.
ε βεβαια !
απο την στιγμη που αποδεχτηκαν και υπεγραψαν σε ενα εγγραφο την αποδοχη τους στο χαραγμα, δηλαδη το 666, ειναι χαραγμενοι.
εκεινοι, δεν το υπεγραψαν μια φορα και δεν το πολυ καταλαβαν και τελος.
καθημερινως και ακαταπαυστως με την φωτογραφια τους, τα στοιχια τους, για να πορεσουν να μπουν στην υπηρεσια τους, κανουν εκ νεου αποδοχη του χαραγματος, περνοντας την καρτα απο τον σαρωτη, διαβαζοντας ο σαρωτης τα στοιχεια του ανθρωπου μεσω του χαραγματος.
και αυτο γινεται καθημερινα. γινεται συνεχως. γινεται μια επαναλαμβανομενη πραξη αποδοχης του χαραγματος.
οταν τα προσωπικα μου στοιχεια αναγνωριζονται και διαβαζονται μεσω του χαραγματος και εγω υπογραφω αυτην την αποδοχη μου.
κλασικο παραδειγμα, οι ταμιες στα διαφορα σουπερμαρκετ.
εχουν την φατσα τους, τα στοιχεια τους, και απο κατω το barcode τους, δηλαδη το 666 τους, δηλαδη το χαραγμα τους.
και τα στοιχεια τους γινονται αναγνωρισιμα και λειτουργησιμα μεσω του χαραγματος τους.
αρε γιωργο..
ουτε που καταλαβαινεις παλι τι λες
ειπαμε πως το χαραγμα ειναι το 666. εαν λοιπον διαβασουμε παλι την προταση σου, αντικαθιστοντας την λεξη χαραγμα με το 666, τοτε κοιτα τι γραφεις...
Οι κάρτες με το 666,ή οι ταυτότητες με το 666 είναι μια πτώση και δεν πρέπει να τις πάρουμε,αλλά δεν είναι ακόμα το 666 ,είναι προθάλαμος του 666...Το 666 θα μπαίνει στο χέρι ή στο μέτωπο και αν δεν το έχεις θα αποκλείεσαι απο κάθε χρηματοπιστωτική συναλλαγή...Οπότε,μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή,αργούμε ακόμα....
καταλαβαινεις τωρα το ατοπο της προτασης ?
απλως... ημουν σιγουρος.
ενω μονοι σας ειπατε πως προφανως και θα ηταν αρνηση εαν καποιος υπεγραφε επανω σε ενα εγγραφο οπου εμπεριεχει το 666, τωρα που το θετουμε πρακτικα, οταν υπογραφει καποιος επανω σε μια πιστωτικη, μασατε τις γλωσσες σας.
μα καλα, πριν απο λιγο δεν ειπες οτι ειναι απαραδεκτο για εναν χριστιανο να υπογραψει σε ενα τετοιο εγγραφο και οτι ειναι αρνηση Χριστου?
να δουμε λιγο τα λογια σου?
ειπα:
και απαντας:
Φίλε sarote ανακυκλωνόμαστε στα ίδια και στα ίδια. Είπαμε είναι άρνηση να υπογράψεις τέτοιο χαρτί.
για να σου απαντησω παντος σε αυτο που με ρωτας, η αποδοχη του χαραγματος, ειναι αρνηση Χριστου, ητε εκουσιως ητε ακουσιως.
η ξεκαθαρη προσκυνηση του αντιχριστου ως θεου ειναι ενα αλλο γεγονος που θα συμβει οταν ανακυρηχτει ο ιδιος βασιλεας. δηλαδη, στα τελευταια 3.5 χρονια του κοσμου.
προς το παρων, δεν εχουμε εκεινον, αλλα εχουμε το συμβολο του σατανα οπου θα δωθει ως συμβολο του αντιχριστου, ως χαρακτηριστικο (χαραγμα) του αντιχριστου, το 666.
ητε καποιος αποδεχτει το χαρακτηριστικο συμβολο του σατανα, το 666,
ητε καποιος δεχτει τον ιδιο τον αντιχριστο , ειναι το ενα και το αυτο. ειναι αρνηση Χριστου.
σου κανω λοιπον εκ νεου ερωτηση για να μπορεσουμε να συνεχισουμε.
εφοσον η αποδοχη του χαραγματος, του 666 δηλαδη, υπογραφοντας επανω σε ενα εγγραφο, ειναι αρνηση Χριστου οπως ο ιδιος ειπες.
δεν ειναι καποιος αρνητης Χριστου, ητε εκουσιως ητε ακουσιως, οταν υπογραφει την αποδοχη του χαραγματος σε ενα εγγραφο?
οπως πιστωτικες, κρατικα και μη εγγραφα που λειτουργουν με μηχανογραφικα συστηματα αναγνωσης του χαραγματος-666... ??
υπογραφοντας εξαλου σε ενα εγγραφο, υπογραφω πως αποδεχομαι εξολοκληρου τα αναγραφομενα του εγγραφου. οταν λοιπον στο εγγραφο εμπεριεχετε ΤΟ συμβολο - χαραγμα του σατανα, και εγω υπογραφω πως αποδεχομαι, πως ειναι δυνατον να μην ειμαι αρνητης του Χριστου?
σε ολα τα αλλα που γραφεις φιλε μου, θα σου απαντησω οταν ξεκαθαριστει το παραπανω απλο.
δεν εχει κανενα νοημα να προχωραμε στα επομενα οταν δεν εχουν ξεκαθαριστει τα προιγουμενα.
Καλησπέρα παιδια!!!Αμα ειναι ετσι οπως τα λετε τοτε ορισμενοι που εχουνε παρει ηλεκτρονικες καρτες σε εταιριες που δουλευουνε για να μπορουνε να περνανε απο τα μηχανηματα,εχουνε παρει το χαραγμα!
ε βεβαια !
απο την στιγμη που αποδεχτηκαν και υπεγραψαν σε ενα εγγραφο την αποδοχη τους στο χαραγμα, δηλαδη το 666, ειναι χαραγμενοι.
εκεινοι, δεν το υπεγραψαν μια φορα και δεν το πολυ καταλαβαν και τελος.
καθημερινως και ακαταπαυστως με την φωτογραφια τους, τα στοιχια τους, για να πορεσουν να μπουν στην υπηρεσια τους, κανουν εκ νεου αποδοχη του χαραγματος, περνοντας την καρτα απο τον σαρωτη, διαβαζοντας ο σαρωτης τα στοιχεια του ανθρωπου μεσω του χαραγματος.
και αυτο γινεται καθημερινα. γινεται συνεχως. γινεται μια επαναλαμβανομενη πραξη αποδοχης του χαραγματος.
οταν τα προσωπικα μου στοιχεια αναγνωριζονται και διαβαζονται μεσω του χαραγματος και εγω υπογραφω αυτην την αποδοχη μου.
κλασικο παραδειγμα, οι ταμιες στα διαφορα σουπερμαρκετ.
εχουν την φατσα τους, τα στοιχεια τους, και απο κατω το barcode τους, δηλαδη το 666 τους, δηλαδη το χαραγμα τους.
και τα στοιχεια τους γινονται αναγνωρισιμα και λειτουργησιμα μεσω του χαραγματος τους.
Οι κάρτες με το 666,ή οι ταυτότητες με το 666 είναι μια πτώση και δεν πρέπει να τις πάρουμε,αλλά δεν είναι ακόμα το χάραγμα,είναι προθάλαμος του χαράγματος...Το χάραγμα θα μπαίνει στο χέρι ή στο μέτωπο και αν δεν το έχεις θα αποκλείεσαι απο κάθε χρηματοπιστωτική συναλλαγή...Οπότε,μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή,αργούμε ακόμα....
αρε γιωργο..
ουτε που καταλαβαινεις παλι τι λες
ειπαμε πως το χαραγμα ειναι το 666. εαν λοιπον διαβασουμε παλι την προταση σου, αντικαθιστοντας την λεξη χαραγμα με το 666, τοτε κοιτα τι γραφεις...
Οι κάρτες με το 666,ή οι ταυτότητες με το 666 είναι μια πτώση και δεν πρέπει να τις πάρουμε,αλλά δεν είναι ακόμα το 666 ,είναι προθάλαμος του 666...Το 666 θα μπαίνει στο χέρι ή στο μέτωπο και αν δεν το έχεις θα αποκλείεσαι απο κάθε χρηματοπιστωτική συναλλαγή...Οπότε,μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή,αργούμε ακόμα....
καταλαβαινεις τωρα το ατοπο της προτασης ?
????????- Επισκέπτης
Φιλε saroto νομιζω οτι δεν ειναι ετσι....Αμα το πας ετσι και εσυ χαραγμενος εισαι με τα παπουτσια που φορας ενδιαμεσα στην σορα εχουν αντικλεπτικο,δηλαδη barcode.Οπως και η μπλουζα σου...το ιδιο!!!ΑμΑ ηταν ετσι τοτε ολοι ειμαστε χαραγμενοι.Ξεχναμε οτι οι 2 προφητες αυτο τον ρολο εχουν οταν ερθουν,να μας πουν ποιος ειναι ο αντιχριστος και ποια ειναι η βουλα του!!!Ναι ολα αυτα ειναι τεχνολογια του αντιχριστου οχι ομως το χαραγμα....Αυτη ειναι η γνωμη μου...Ακου λεει το ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΜ ειναι το χαραγμα...ΕΛΕΟΣ ρε παιδια.
pc_expertδυστυχώς αυτά τα εξωφρενικά λέει ο σαροτος, του έχω υποβάλει πολλές ερωτήσεις,δεν απάντα,αλλά επαναλαμβάνει συνεχώς τα ίδια, αντ 'αυτού, λέει ότι εμείς υπεκφεύγουμε και μασάμε τα λόγια μας,τι να πω?
Απλα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι στο οτι λεμε.Ειναι ξεκαθαρο οτι οι 2 προφητες εχουν ως κυριο ρολο να ειδοποιησουν τους πιστους για το ποιος ειναι ο αντιχριστος και ποια ειναι η βουλα-σφραγιδα-χαραγμα του.Που σημαινει τι??Οτι πρωτα πρεπει να περιμενουμε να εμφανιστουν οι 2 προφητες και μετα να μιλαμε για χαραγμα!Για να μην πω οτι ουτε το RFID ειναι το αναμενομενο χαραγμα αλλα μια τεχνολογικη εξελιξη η οποια δινει μεγαλη ευκολια στο συστημα-αντιχριστο να σε παρακολουθει και να σε ελεγχει.Μπορει ομως και αυτη οντως να ειναι η βουλα του δεν το ξερουμε.Μπορει ομως να ειναι και ενα λειζερ το οποιο θα σε σκαναρει στο μετωπο η στο χερι και να σου δημιουργει το χαραγμα που λεμε!ΑΡΑ λοιπον πρεπει να καταλαβουμε οτι:
Οι 2 προφητες θα δειξουν ποιος ειναι ο αντιχριστος και ποια ειναι η βουλα του.Εχουν ερθει οι 2 προφητες?ΟΧΙ,αρα τι να λεμε τωρα...Υπαρχουν πιστοι που δεν ξερουν το χαραγμα δεν ξερουν τιποτα πως λοιπον λεμε οτι επειδη εχουν παρει ΑΜΚΑ,ΑΦΜ,ΚΑΡΤΑ ΑΤΜ ΚΛΠ ειναι χαραγμενοι???
Οι 2 προφητες θα δειξουν ποιος ειναι ο αντιχριστος και ποια ειναι η βουλα του.Εχουν ερθει οι 2 προφητες?ΟΧΙ,αρα τι να λεμε τωρα...Υπαρχουν πιστοι που δεν ξερουν το χαραγμα δεν ξερουν τιποτα πως λοιπον λεμε οτι επειδη εχουν παρει ΑΜΚΑ,ΑΦΜ,ΚΑΡΤΑ ΑΤΜ ΚΛΠ ειναι χαραγμενοι???
Σελίδα 25 από 28 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28
Σελίδα 25 από 28
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης