Ποιοί θα είναι οι 2 ΠΡΟΦΉΤΕΣ?
+7
Ερευνητής888
laste
Θεόδωρος
Γιώργοςκπ
xristoforos
jm_ac_2018
raimon
11 απαντήσεις
Σελίδα 9 από 22
Σελίδα 9 από 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Απ: Ποιοί θα είναι οι 2 ΠΡΟΦΉΤΕΣ?
jm_ac_2018 έγραψε:αγαπητέ Raimon,
εβαλα το σημείο αυτο απο τις Διδαχές του Πατροκοσμά, που γνώριζε ΑΡΙΣΤΑ τα της Γραφης και στο συγκεκριμένο κομμάτι επικαλείται ΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΗ (αφου αναφέρει "Αυτά τα δύο με αξίωσε ο Πανάγαθος θεός δια την ευσπλαχνία του και μου χάρισε...") , ωστε να δούμε μηπως και υπάρχει και σε ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΗΜΑ στην άφιξη των 2 προφητών , εκτος της σωματικής τους παρουσίας στην Γη...
Δεν εχω ερευνήσει φυσικά την γνησιότητα των Διδαχών του που παντα υπάρχει κίνδυνος ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ τους...
raimon- Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
xristoforos έγραψε:παντως αν δεν ερθει ο προφητης Ηλιας
λετε να δουμε τον πατερα Νεκταριο ή τον πατερα Μαξιμο να καταδεικνυνουν τον Ουιλλιαμ (εικονα απτο μελλον) και αυτος να τους σκοτωνει ?
ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΝΩ..ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΤΕ
xristoforos έγραψε:αυτος που μπαινει στα φορουμ και γραφει κατι επιστολες τεραστιες ειναι ο πραγματικος Ενωχ....ή καποια οργανωση κρυβεται πισω απο ολο αυτο?
vas019 έγραψε:jm_ac_2018 έγραψε:ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ-ΔΙΔΑΧΕΣ Δ'
Ο Προφήτης Ηλίας όταν έλθει να διδάξει δεν θα φανερωθεί στον κόσμο,καθώς λέγει το Άγιον Πνεύμα,ινά μη ελθών πατάξη την γην άρδην,αυτό λέγει το Άγιο Πνεύμα,για να μη φοβίσει και ταράξει τον κόσμο και τη γην.,δεν θέλω τον φανερώσει εις σας τους χριστιανούς.Αμή τι έχει παιδί μου να φανερωθεί;Ο ζήλος του και η διδασκαλία του. Αυτά τα δύπ με αξίωσε ο Πανάγαθος θεός δια την ευσπλαχνία του και μου χάρισε,και μην καρτερείται άλλον Ηλίαν να σας διδάξει
ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/12/blog-post_8612.html#ixzz2G8aLh3HR
-->μαλλον θα πρέπει να επιμείνουμε στα λογια-διδαχές του Αγ,Κοσμα του Αιτωλού καθως φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με τους άλλους Πατέρες της Εκκλησίας αλλα μηπως τελικά η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ 2 ΠΡΟΦΗΤΩΝ γίνει ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ και στο υλικό επίπεδο ΦΩΤΙΣΟΥΝ κάποιος ευσεβείς Χριστιανούς ωστε ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ και ΘΕΙΑΣ ΦΩΤΙΣΕΩΣ να καθοδηγήσουν τον υπόλοιπο λαό??
Οχι διοτι υπαρχει και η σκηνη στην αποκαλυψη...
Εν μερει εχει δικιο , οχι οτι δεν θα εμφανιστουν, αλλα μπορει να μην εμφανιστουν στην ελλαδα η στον καθενα η να αντιληφθει ο καθενας εγκαιρα πριν σφραγιστει ..
xristoforos έγραψε:Τότε θα έλθουν να κηρύττουν ο προφήτης Ηλίας και ο δίκαιος Ενώχ...και να λέγουν
http://www.kivotoshelp.gr/pages/profiteiesHELLASc.htm
Ποιοί θα είναι οι 2 ΠΡΟΦΉΤΕΣ?
xristoforos έγραψε:που ακριβως θα κυρηττει ο Ηλιας και ο Ενωχ? δηλαδη θα αξιωθουμε αν ζουμε να δουμε δυο προφητες της Εκκλησιας μας οι οποιοι δεν εχουνε πεθανει?
ο Ουιλλιαμ φαινεται πραος τωρα...πιστευετε οτι αυτος θα σκοτωσει τους δυο προφητες? κ αν ναι...που? εννοω..στα Ιεροσολυμα?
πως θα ειναι ντυμενοι?
ειναι κατι ερωτηματα που μου ρχονται....νταξει....δε σας εχουνε περασει απο το μυαλο αυτες οι ερωτησεις?
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ....δε θα ερθουν πραγματικα ο Ηλιας και ο Ενωχ αλλα θα ενεργουν πνευματικω τω τροπω μεσα απο τα στοματα του πατρος Μαξιμου και του πατρος Νεκταριου Μουλατσιωτη...???
σορρυ που θετω τετοια ερωτηματα αλλα κ οταν ειχε ερθει ο προδρομος του Χριστου ο Ιωαννης δεν τον πιστευανε οι ανθρωποι εκεινης της εποχης...και τον ανθρωπο του οποιου ο Ιωαννης προετοιμαζε το δρομο τον σταυρωσανε...αν και Θεος σταυρωθηκε..ομως μετα αναστηθηκε!
πλησιαζουν οι μερες...κ γιαυτο εθεσα τα παραπανω ερωτηματα...
laste έγραψε:xristoforos έγραψε:που ακριβως θα κυρηττει ο Ηλιας και ο Ενωχ? δηλαδη θα αξιωθουμε αν ζουμε να δουμε δυο προφητες της Εκκλησιας μας οι οποιοι δεν εχουνε πεθανει?
ο Ουιλλιαμ φαινεται πραος τωρα...πιστευετε οτι αυτος θα σκοτωσει τους δυο προφητες? κ αν ναι...που? εννοω..στα Ιεροσολυμα?
πως θα ειναι ντυμενοι?
ειναι κατι ερωτηματα που μου ρχονται....νταξει....δε σας εχουνε περασει απο το μυαλο αυτες οι ερωτησεις?
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ....δε θα ερθουν πραγματικα ο Ηλιας και ο Ενωχ αλλα θα ενεργουν πνευματικω τω τροπω μεσα απο τα στοματα του πατρος Μαξιμου και του πατρος Νεκταριου Μουλατσιωτη...???
σορρυ που θετω τετοια ερωτηματα αλλα κ οταν ειχε ερθει ο προδρομος του Χριστου ο Ιωαννης δεν τον πιστευανε οι ανθρωποι εκεινης της εποχης...και τον ανθρωπο του οποιου ο Ιωαννης προετοιμαζε το δρομο τον σταυρωσανε...αν και Θεος σταυρωθηκε..ομως μετα αναστηθηκε!
πλησιαζουν οι μερες...κ γιαυτο εθεσα τα παραπανω ερωτηματα...
Αδερφέ Χριστόφορε και εγώ έχω να σου πω την αλήθεια αυτά τα ερωτήματα.Εγώ πιστεύω πως οι δυο Προφήτες θα έρθουν πνευματικά μέσα από δυο σύγχρονους αληθινά πιστούς και ενάρετους ανθρώπους της εποχής μας. ϊσως και μέσα από τους δυο που ανέφερες.Νομίζω θα είναι 2 άνθρωποι που ήδη ενεργούν και φωνάζουν ότι ο αντίχριστος ήλθε για να γίνουν πιο πειστικοί στον κόσμο παρά δυο άγνωστοι.
Ας μας δώσει φώτιση ο Θεός.
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ.
sarotos έγραψε:ο προφητης Ηλιας και ο προφητης Ενωχ, ειναι οι μονοι 2 ανθρωποι στον κοσμο, που δεν γνωρισαν θανατο.
ενω, συμφωνα με τα λογια του Θεου, ουδεις ανθρωπος επανω στην γη δεν θα υπαρξει που να μην γνωρισει θανατο, ουτε καν ο Θεανθρωπος Ιησους.
αυτοι οι 2 θα ερθουν ξανα, οπως μας βεβαιωνουν ολοι οι Πατερες της Ορθοδοξου πιστεως.
δεν θα ερθουν εν πνευματι, αλλα οι ιδιοι. και θα θανατωθουν για να γνωρισουν και αυτοι θανατο, οπως ολοι οι ανθρωποι.
επισης, κατι πολυ σημαντικο.
δεν θα θανατωθουν απο τον αντιχριστο, αλλα απο τον διαβολο! ειναι πολυ ξεκαθαρο απο την Αποκαλυψη. "το θηριον εκ της αβυσου" ειναι που τους σκοτωνει, και οχι "εκ της θαλασσης"
το τι θα φορανε, μας το λεει η Αποκαλυψη. "σακους", και συμπηρωνουν οι πατερες, οτι θα ειναι "σακοι μετανοιας".
το που θα κυρηξουν, θα ειναι κυριως στην γη του Ισραηλ, οπου και εκει ειναι που θα θανατωθουν.
το χρονο που θα ερθουν οι προφητες βεβαια, μας το ξεκαθαριζει η Αποκαλυψη, αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα αντιδρασεται ολοι, αφου δεν "βγαινει" με την ερμηνεια της Αποκαλυψεως να ειναι ο ουιλιαμ ,που τοσο πιστευεται, ο αντιχριστος.
οι προφητες πεθαινουν στην 6η σαλπιγγα, στο 2ο ΟΥΕ.
ο αντιχριστος αναλαμβανει την εξουσια ομως, στο 3ο ΟΥΕ, που το 3ο ΟΥΕ, ειναι τα τελευταια 3.5 χρονια της εξουσιας του.
......
christian έγραψε:xristoforos έγραψε:που ακριβως θα κυρηττει ο Ηλιας και ο Ενωχ? δηλαδη θα αξιωθουμε αν ζουμε να δουμε δυο προφητες της Εκκλησιας μας οι οποιοι δεν εχουνε πεθανει?
Ενδεχομένως. Μπορεί βέβαια να μην είναι και οι ίδιοι, όπως ο Κύριος είπε για τον Ιωάννη τον Πρόδρομο ότι αυτός είναι ο Ηλίας.ο Ουιλλιαμ φαινεται πραος τωρα...πιστευετε οτι αυτος θα σκοτωσει τους δυο προφητες?
Η Αποκάλυψη λέει ξεκάθαρα ότι το θηρίο θα τους σκοτώσει.
«το θηρίον το αναβαίνον εκ της αβύσσου θέλει κάμει πόλεμον με αυτούς και θέλει νικήσει αυτούς και θανατώσει αυτούς»κ αν ναι...που? εννοω..στα Ιεροσολυμα?
Το πιθανότερο
«Και τα πτώματα αυτών θέλουσι κείσθαι επί της πλατείας της πόλεως της μεγάλης, ήτις καλείται πνευματικώς Σόδομα και Αίγυπτος, όπου και ο Κύριος ημών εσταυρώθη»πως θα ειναι ντυμενοι?
Αυτό είναι το ποιο εύκολο και ξεκάθαρο
«περιβεβλημένοι σάκκους». Υπάρχει σημαντική Βιβλική παράδοση περί αυτού. Η Νινευή είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα
5 Και οι άνδρες της Νινευή επίστευσαν εις τον Θεόν και εκήρυξαν νηστείαν και ενεδύθησαν σάκκους από μεγάλου αυτών έως μικρού αυτών
Αλλά και πολλά άλλα (τουλάχιστον 40 παραδείγματα)
8 Διά τούτο περιζώσθητε σάκκους, θρηνήσατε και ολολύξατε· διότι ο φλογερός θυμός του Κυρίου δεν εστράφη αφ' ημών.
26 Θυγάτηρ του λαού μου, περιζώσθητι σάκκον και κυλίσθητι εις στάκτην· πένθος μονογενούς κάμε εις σεαυτήν· θρήνησον πικρώς· διότι ο εξολοθρευτής θέλει ελθεί εξαίφνης εφ' ημάς
31 Και είπεν ο Δαβίδ προς τον Ιωάβ και προς πάντα τον λαόν τον μετ' αυτού, Διασχίσατε τα ιμάτιά σας και περιζώσθητε σάκκον και κλαύσατε έμπροσθεν του Αβενήρ. Και ο βασιλεύς Δαβίδ ηκολούθει το νεκροκράββατον
27 Ως δε ήκουσεν ο Αχαάβ τους λόγους τούτους, διέρρηξε τα ιμάτια αυτού και έβαλε σάκκον επί την σάρκα αυτού και ενήστευσε, και εκοίτετο περιτετυλιγμένος σάκκον και εβάδιζε κεκυφώς.
13 Εγώ δε, ότε αυτοί ήσαν εν θλίψει, ενεδυόμην σάκκον· εταπείνωσα εν νηστεία την ψυχήν μου· και η προσευχή μου επέστρεφεν εις τον κόλπον μου.
3 Εν ταις οδοίς αυτών θέλουσιν είσθαι περιεζωσμένοι σάκκους· επί των δωμάτων αυτών και εν ταις πλατείαις αυτών πάντες θέλουσιν ολολύξει μετά κλαυθμού μεγάλου.
1 Και ότε ήκουσεν ο βασιλεύς Εζεκίας, διέσχισε τα ιμάτια αυτού και εσκεπάσθη με σάκκον και εισήλθεν εις τον οίκον του Κυρίου
Μπορείς να βρείς πάρα πολλά παραδείγματα στη Βιβλο. Οι σάκκοι είναι χαρακτηριστικό δείγμα ΘΡΗΝΟΥ, μετάνοιας, πένθους και θλίψης.
Μην ξεχνάς ότι και ο Βαπτιστής φορούσε
«Αυτός δε ο Ιωάννης είχε το ένδυμα αυτού από τριχών καμήλου»ειναι κατι ερωτηματα που μου ρχονται....νταξει....δε σας εχουνε περασει απο το μυαλο αυτες οι ερωτησεις?
Καλά τα ερωτήματα αρκεί να μήν μπαίνουν με προκαθορισμένο σκοπό να οδηγήσουν κάπου που δεν τεκμηριώνεται. Εν προκειμένω μπορεί. Μπορεί να είναι και αυτοί οι δύο οι δύο μάρτυρες, μπορεί και όχι. Το τί πρέπει να εκπληρώσουν για να είναι όντως, είναι γνωστό. Μέχρι τότε κάνουμε απλά εικασίες.σορρυ που θετω τετοια ερωτηματα αλλα κ οταν ειχε ερθει ο προδρομος του Χριστου ο Ιωαννης δεν τον πιστευανε οι ανθρωποι εκεινης της εποχης...και τον ανθρωπο του οποιου ο Ιωαννης προετοιμαζε το δρομο τον σταυρωσανε...αν και Θεος σταυρωθηκε..ομως μετα αναστηθηκε!
Διαφωνώ. Οι άνθρωποι της εποχής, ο ΛΑΟΣ, όχι μόνο τον πιστέψανε, αλλά τον πιστέψανε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΛΟΙ, σε τέτοιο βαθμό που οι Φαρισαίοι δεν τόλμησαν να πουν ούτε κουβέντα για την πιθανότητα να μην είναι προφήτης Κυρίου γιατί θα τους έπερνε με τις πέτρες ο λαός.
« 29 Ο δε Ιησούς αποκριθείς είπε προς αυτούς· Θέλω σας ερωτήσει και εγώ ένα λόγον, και αποκρίθητέ μοι, και θέλω σας ειπεί εν ποία εξουσία πράττω ταύτα. 30 Το βάπτισμα του Ιωάννου εξ ουρανού ήτο ή εξ ανθρώπων; αποκρίθητέ μοι.
31 Και διελογίζοντο καθ' εαυτούς, λέγοντες· Εάν είπωμεν, Εξ ουρανού, θέλει ειπεί· Διά τι λοιπόν δεν επιστεύσατε εις αυτόν; 32 Αλλ' εάν είπωμεν, Εξ ανθρώπων; εφοβούντο τον λαόν· διότι πάντες είχον τον Ιωάννην ότι ήτο τωόντι προφήτης»πλησιαζουν οι μερες...κ γιαυτο εθεσα τα παραπανω ερωτηματα...
Ο Θεός να σε έχει καλά. Κάνε υπομονή όμως πριν αρχίσεις να υποστηρίζεις δημόσια ότι οι δύο μάρτυρες είναι ο πατερ Μάξιμος και ο πατερ Νεκτάριος, μέχρι να αποδειχθεί και στην πράξη. Προσωπικά θεωρώ πιθανό ότι ο ένας τουλάχιστον από τους δύο μάρτυρες, αν όχι και οι δύο, θα έχει Ιουδαική καταγωγή και πιθανότατα από τη φυλή Λευί όπως και ο Βαπτιστής. Μπορεί βέβαια και όχι.
jm_ac_2018 έγραψε:Καλο ειναι αυτη η ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ συζήτηση με θέμα τους 2 προφήτες να συνεχιστεί εδω,ωστε να ειναι μαζεμένες ολες οι πληροφορίες και τα στοιχεία που υπάρχουν σχετικα..
http://apocalypsis.forumup.gr/viewtopic.php?t=16&start=75&mforum=apocalypsis&sid=197a063fb5fb9050803f99ea0ed2ae6e
christian έγραψε:sarotos έγραψε:επισης, κατι πολυ σημαντικο.
δεν θα θανατωθουν απο τον αντιχριστο, αλλα απο τον διαβολο! ειναι πολυ ξεκαθαρο απο την Αποκαλυψη. "το θηριον εκ της αβυσου" ειναι που τους σκοτωνει, και οχι "εκ της θαλασσης"
......
Η άβυσσος κατά τη Βίβλο και της Ιουδαική παράδοση είναι στη θάλασσα. Επίσης η περιγραφή του Διαβόλου στην Αποκάλυψη είναι δράκος και φαίνεται στον ουρανό. Πουθενά δεν γίνεται αναφορά στον Διάβολο σαν θηρίο. Αντιθέτως διαχωρίζεται όσες φορές αναφέρεται και αυτός και τα θηρία.
πχ
«εκ του στόματος του δράκοντος και εκ του στόματος του θηρίου και εκ του στόματος του ψευδοπροφήτου·»
Κατά την ταπεινή μου άποψη το θηρίο εκ της αβύσσου και το θηρίο εκ της θαλάσσης είναι το ίδιο ον, ο αντίχριστος, ο βασιλέας της αβύσσου, ο Αδης.
Ας το αφήσουμε όμως και ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε
sarotos έγραψε:christian έγραψε:sarotos έγραψε:επισης, κατι πολυ σημαντικο.
......
Η άβυσσος κατά τη Βίβλο και της Ιουδαική παράδοση είναι στη θάλασσα. Επίσης η περιγραφή του Διαβόλου στην Αποκάλυψη είναι δράκος και φαίνεται στον ουρανό. Πουθενά δεν γίνεται αναφορά στον Διάβολο σαν θηρίο. Αντιθέτως διαχωρίζεται όσες φορές αναφέρεται και αυτός και τα θηρία.
πχ
«εκ του στόματος του δράκοντος και εκ του στόματος του θηρίου και εκ του στόματος του ψευδοπροφήτου·»
Κατά την ταπεινή μου άποψη το θηρίο εκ της αβύσσου και το θηρίο εκ της θαλάσσης είναι το ίδιο ον, ο αντίχριστος, ο βασιλέας της αβύσσου, ο Αδης.
Ας το αφήσουμε όμως και ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε
christian,
το θηριο εκ της θαλλασης ειναι ο αντιχριστος
το θηριο εκ της ξηρας ειναι ο ψευδοπροφητης
το θηριο εκ της αβυσου ειναι ο σατανας.
ειναι αρκετα ξεκαθαρο βρε αδερφε..
αυτο που λες, οτι η αβυσσος ειναι ΜΕΣΑ στην θαλλασα, ειναι ακριβως ετσι, οπως και οτι ο διαβολος, θα ειναι ΜΕΣΑ στον αντιχριστο.
μην ξεχναμε, οτι μεχρι να γινει βασιλεας ο αντιχριστος, ο διαβολος ειναι στην αβυσσο! μολις τελειωσουν τα χιλια χρονια, τοτε ο σατανας ανεβαινει εκ της αβυσσου!
1 Καὶ εἶδον ἄγγελον καταβαίνοντα ἐκ τοῦ οὐρανοῦ, ἔχοντα τὴν κλεῖν τῆς ἀβύσσου καὶ ἅλυσιν μεγάλην ἐπὶ τὴν χεῖρα αὐτοῦ. 2 καὶ ἐκράτησε τὸν δράκοντα, τὸν ὄφιν τὸν ἀρχαῖον, ὅς ἐστι Διάβολος καὶ ὁ Σατανᾶς ὁ πλανῶν τὴν οἰκουμένην, καὶ ἔδησεν αὐτὸν χίλια ἔτη, 3 καὶ ἔβαλεν αὐτὸν εἰς τὴν ἄβυσσον,
το θηριον εκ της αβυσου λοιπον, ειναι ο διαβολος.
δεν θα υπηρχε λογος, ο Ιωαννης να μας διαφοροποιει το ονομα του αντιχριστου (εκ της θαλλασης θηριο) και του διαβολου (εκ της αβυσσου θηριο)
για να κανει αυτον τον διαχωρισμο, θηριο εκ της αβυσσου, και θηριο εκ της θαλλασης, υπαρχει λογος!
ο λογος βεβαια, ειναι προφανεστατος, καθως 3 θηρια αναφεροντε σε ολοκληρη την αποκαλυψη, και αυτα ειναι ο ψευδοπροφητης, ο αντιχριστος, και ο σατανας.
και το καθε θηριο προερχεται απο καπου.
ο αντιχριστος απο την θαλλασα
ο ψευδοπροφητης απο την ξηρα
ο σατανας απο την αβυσσο, αφου και εκει ηταν ολα αυτα τα χρονια. αρα οταν λυθει με το περας των 1000 ετων, απο που ερχεται?
απο την αβυσσο!
vas019 έγραψε:Σαρωτος, πολλοι Πατερες εχουν ταυτισει ερμηνευτικα τον διαβολο με τον αντιχριστο, καθως θα ειναι σαρκα μιαν εκεινη την εποχη...
Επειδη ο διαβολος επηρεαζει πνευματικα τα μυαλα κυβερνώντων, θεωρειται πιθανοτερο να δωσει την εντολη ο αντι μετα απο υποκινηση του διαβολου..
Υπαρχει μια ταυτιση και των ερμηνειων κατ ουσια σε μερικα σημεια..
sarotos έγραψε:δεν διαφωνω..
τεινω και εγω να πιστευω οτι θα γινει μαλλον κατεντολην του αντιχριστου.
για να λεει ομως οτι ο διαβολος ειναι αυτος που τους αποκτεινει, και δεν λεει ο αντιχριστος, υπαρχει λογος.
και ο λογος μαλλον ειναι να για να μην μπερδευτουμε, και πιστεψουμε οτι με τα χερια του θα σκοτωσει ο αντιχριστος τους προφητες...
ετσι λοιπον, λεει ο διαβολος.
πως? προφανως μεσω της αστυνομοκρατιας, μεσω εντολης του αντιχριστου ισως.
cba 2 έγραψε:Γιατι που ονομαζεται στην Αποκαλυψη το θηριον ως αντι666;;;;sarotos έγραψε:δεν διαφωνω..
τεινω και εγω να πιστευω οτι θα γινει μαλλον κατεντολην του αντιχριστου.
για να λεει ομως οτι ο διαβολος ειναι αυτος που τους αποκτεινει, και δεν λεει ο αντιχριστος, υπαρχει λογος.
και ο λογος μαλλον ειναι να για να μην μπερδευτουμε, και πιστεψουμε οτι με τα χερια του θα σκοτωσει ο αντιχριστος τους προφητες...
ετσι λοιπον, λεει ο διαβολος.
πως? προφανως μεσω της αστυνομοκρατιας, μεσω εντολης του αντιχριστου ισως.
vas019 έγραψε:cba ,εχεις ΕΝΑ βασικο χαρακτηριστικο πλανης...
Ερμηνευεις την γραφη, οπως και οι αιρετικοι αλλωστε, χωρις να γνωριζεις τις βαασικες πατερικες γνωμες στο θεμα, και νομιζεις οτι εχεις την απολυτη ερμηνεια και οτι ολοι οι αλλοι , συμπεριλαμβανομενων των αγιων Πατερων εχουν λαθος...
Το να εχεις εσυ δικαιο σε ενα σημειο δεν το αποκλειω ολοσχερως, αλλα το να εχεις παντα δικαιο εσυ σε ολα τα σημεια και οι αλλοι λαθος το θεωρω αδυνατον..
Για κοιταξε το...
xristoforos έγραψε:ΚΟΙΤΑΧΤΕ....Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΦΟΥ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ...ΒΓΗΚΕ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΥΠΝΙΟΙ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ!!!!
ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΜΟΥΛΑΣΙΩΤΗ????
ΚΑΝΟΥΝ ΣΦΟΔΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ''ΗΓΕΤΩΝ''.....
ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ?? ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΘΟΡΥΒΟΠΟΙΟΥΣ,ΜΑΝΙΑΚΟΥΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ,ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΧΡΗΜΑΤΟΛΑΓΝΟΥΣ Κ ΤΑ ΛΟΙΠΑ
ΗΔΗ ΔΕ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΔΙΩΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ??
ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ ,ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ????
ΕΝΤΑΞΕΙ....ΔΕΝ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΙΟΥΣ-ΜΑΡΤΥΡΕΣ-ΠΡΟΦΗΤΕΣ
ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ..ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ !
ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ Κ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΝΩΧ Κ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΗΛΙΑΣ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΑΛΛΑ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ !!
ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ << Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤ ΑΥΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΝ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΗ ΑΥΤΟΥΣ>>
ΑΡΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ( Ή ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ ΙΕΡΕΙΣ ) ,ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΘΕΟΥ ΒΕΒΑΙΑ
ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΩΧ ΤΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝΕ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΓΙΟΙ ΔΕ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΞΙΩΘΟΥΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΟΙ ΔΥΟ ΑΓΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΦΘΑΡΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝΕ !!!!!
ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΒΟΝΤΩΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΓΙΩΝ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΑΤΑΦΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ''ΟΨΟΝΤΑΙ'' ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ..ΑΡΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΛΕ-ΟΡΑΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!
ΒΛΕΠΟΝΤΕΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΤΑΦΑ ΓΙΑ 3,5 ΣΕΡΙ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΞΑΛΛΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΝ ΔΩΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΗΓΕΤΕΣ.Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΠΙ ΠΟΛΥ ΑΦΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ 3ΜΙΣΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΝΕΥΜΑ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΟΡΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ
<<ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΛΕΓΟΥΣΑ ΑΥΤΟΙΣ ΩΔΕ,ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΝ ΝΕΦΕΛΑΙΣ ΚΑΙ ΕΘΕΩΡΗΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΥΤΩΝ>>(ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ)
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΓΙΩΝ-ΜΑΡΤΥΡΩΝ-ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ,Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΝΙΑΚΩΣ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 3ΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΔΙΩΓΜΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ !!!
ΑΡΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 2015....ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ 2 ΑΓΙΩΝ (ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΧ) Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ....΄Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.....ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΑΓΙΟΙ..ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ....
vas019 έγραψε:Εχω πει και στο αλλοσχετικο νημα μερικα, ξαναλεω ..
Οι δυο προφητες προφανως θα ειναι οι κανονικοι...
Εδω εμφανιζονται αγιοι και αγιες σαν κανονικοι ανθρωποι σε αλλους ανθρωπους, δεν θα εμφανιστουν οι δυο ΑΓΙΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ?
Σε 1 Δευτερολεπτο το κανει ο Θεος, δεν εχει αναγκη να χρησιμοποιησει αλλους τυπο κτλ...
Το προσωπο ειναι προσωπο στην ορθοδοξη παραδοση και το ονομα ειναι ονομα..
Επσιης οπως εχουμε δειξει απο τα συμφραζομενα ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, οι 2 προφητες θα ειναι παροντες στον διωγμο και το σφραγισμα και θα ενδυναμωνουν τον αγωνα τον χριστιανων...
Οι δυο προφητες θανατωνονται προς το τελος και μετα το σφραγισμα, το ποιο θα κρατησει καιρο..
Η εξουσια του αντι , θα εχει και αντιδραση, αντιποινα προφητων, δεν θα αφησει ο Θεος αβοηθητους τελειως τους πιστους..
Το οτι θα εχουν εξουσια οι προφητες να κλεισουν τον ουρανο, δεν σημαινει οτι θα το κανουν...Ουτε σημαινει οτι ο αντι δεν θα κανει τα δικα του φοβητρα για τι θα φοβαται τους προφητες...
Μεγαλη Βοηθεια λοιπον στους Χριστιανους οι Δυο Προφητες, .Οπως λεει και αγιος..
cba 2 έγραψε:Δεν μου απαντησε κανεις για τους δυο προφητες.
Στο 11κατον κεφ. στιχος 6
<<και εξουσιαν εχουσιν επι των υδατων στρεφειν αυτα εις αιμα και παταξαι την γην εν παση πληγη>>
Για 42 μηνες η δυναμη των προφητων θα ειναι ολοκληρωτικη.Πως γινεται υπο αυτας τας συνθηκας να κυβερναει ο αντι;;;;
Γιώργος έγραψε:cba 2 έγραψε:Δεν μου απαντησε κανεις για τους δυο προφητες.
Στο 11κατον κεφ. στιχος 6
<<και εξουσιαν εχουσιν επι των υδατων στρεφειν αυτα εις αιμα και παταξαι την γην εν παση πληγη>>
Για 42 μηνες η δυναμη των προφητων θα ειναι ολοκληρωτικη.Πως γινεται υπο αυτας τας συνθηκας να κυβερναει ο αντι;;;;
Cba2,
σου έχει απαντηθεί αυτό το ερώτημα,σε άλλα πόστ....Διάβασε......
vas019 έγραψε:CBA,
Αλλο η δυναμη και η εξουσια και αλλο η ασκηση αυτης...
Μην τα μπερδευεις....Δεν Λεει οτι θα τον κανουν, αλλα δινει μια ιδεα της δυναμης τους για να ξεθαρευουν οι πιστοι...
Σε τοπικο επιπεδο, οταν οι προφητες θελουν να σωσουν καποιους, θα το κανουν, μεγαλη βοηθεια που λενε και οι αγιοι στον αγωνα των πιστων....
Ξεχνα τις επταετιες σου...και τις λοιπες πλανες..
Σου απαντηθηκε μολις πιο πανω, αλλα ακους ΜΟΝΟ τον εαυτο σου..
Και ο Θεος εχει την εξουσια να ξεριζωσει τον διαβολο και τον αντι αμεσα, ομως δεν το κανει, διοτι εξυπηρετει τον σκοπο του..
Ετσι και οι προφητες ,δρωντας αρμονικα και θεωφωτιστα, ενω μπορουν να κανουν τα παντα, δεν θα τα κανουν σε υπερθετικο βαθμο...
Εξυπηρετουν το σχεδιο του Θεου..
cba 2 έγραψε:Μπαινω σε λαθος μου λετε εισαι σε λαθος,μπαινω σε σωστο μου λετε τραβα αλλου.Τι θα γινει με εσας
Πες μου που ειναι να μην ψαχνω.
cba 2 έγραψε:Ααα μπα!!
Ξεθαρεμα των πιστων την λεμε την ολοκληρωτικη κυριαρχια και μαλιστα επι του πολυτιμοτερου αγαθου που ειναι το νερο.
Αν θεωρεις οτι αναφερει τυχαια τα υδατα,τοτε νομιζω πως πρεπει να σταματησω την συζητηση.Αυτο δειχνει παντελη Α,Γραφικη επαφη.
Θα μπορουσε να αναφερει οτιδηποτε αλλο,τα υδατα ομως δειχνουν οτι θα ειναι κυριαρχοι επι 42 μηνες.
jm_ac_2018 έγραψε:cba 2 έγραψε:Μπαινω σε λαθος μου λετε εισαι σε λαθος,μπαινω σε σωστο μου λετε τραβα αλλου.Τι θα γινει με εσας
Πες μου που ειναι να μην ψαχνω.
αγαπητε Cba2, αν μπει στον κοπο να ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ λιγο το φορουμ μας θα δεις οτι υπάρχουν νηματα ΣΧΕΤΙΚΑ με κάθε θέμα που θέλεις να σχολιάσεις-ποσταρεις κτλ...
Αν λειτουργούσαμε ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ και ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΑ θα σε είχαμε bannαρει αλλα βλέπεις οτι εισαι ακομα εδω...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ και την βοήθεια σου σε αυτο...εννοω, να προσέχεις και να γράφεις σε νηματα αφου εχεις διαβάσει πριν ωστε να υπάρχει μια συνέχεια και στην ροη αλλα και να μπορεί ο αναγνώστης να καταλαβαινει ευκολότερα..
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ....
Αποκαλυψις 11.9-10
καὶ βλέπουσιν ἐκ τῶν λαῶν καὶ φυλῶν καὶ γλωσσῶν καὶ ἐθνῶν τὸ πτῶμα αὐτῶν ἡμέρας τρεῖς καὶ ἥμισυ, καὶ τὰ πτώματα αὐτῶν οὐκ ἀφήσουσι τεθῆναι εἰς μνῆμα. 10 καὶ οἱ κατοικοῦντες ἐπὶ τῆς γῆς χαίρουσιν ἐπ᾿ αὐτοῖς, καὶ εὐφρανθήσονται καὶ δῶρα πέμψουσιν ἀλλήλοις, ὅτι οὗτοι οἱ δύο προφῆται ἐβασάνισαν τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς.
Σε αυτό το χωρίο βλέπουμε ότι οι δυο Προφήτες βασάνισαν τον αντίχριστο και τους ανθρώπους του και γι αυτό θα ανταλλάσουν δώρα απ την χαρά τους που επιτέλους απαλλάχτηκαν από την παρουσία τους.
θα κάνουν τιμωρητικά θαύματα όπως φαίνετε από το χωρίο, αν το καταλαβαίνω σωστά.
καὶ βλέπουσιν ἐκ τῶν λαῶν καὶ φυλῶν καὶ γλωσσῶν καὶ ἐθνῶν τὸ πτῶμα αὐτῶν ἡμέρας τρεῖς καὶ ἥμισυ, καὶ τὰ πτώματα αὐτῶν οὐκ ἀφήσουσι τεθῆναι εἰς μνῆμα. 10 καὶ οἱ κατοικοῦντες ἐπὶ τῆς γῆς χαίρουσιν ἐπ᾿ αὐτοῖς, καὶ εὐφρανθήσονται καὶ δῶρα πέμψουσιν ἀλλήλοις, ὅτι οὗτοι οἱ δύο προφῆται ἐβασάνισαν τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς.
Σε αυτό το χωρίο βλέπουμε ότι οι δυο Προφήτες βασάνισαν τον αντίχριστο και τους ανθρώπους του και γι αυτό θα ανταλλάσουν δώρα απ την χαρά τους που επιτέλους απαλλάχτηκαν από την παρουσία τους.
θα κάνουν τιμωρητικά θαύματα όπως φαίνετε από το χωρίο, αν το καταλαβαίνω σωστά.
Σελίδα 9 από 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Παρόμοια θέματα
» Η δυσκολία αναγνώρισης Προσώπου και γεγονότων
» Τι θα μου χρησιμέψει να μάθω ποιος είναι ο Αντίχριστος, πριν
» ο «Μεγάλος αδελφός» είναι ΕΔΩ..
» ΘΕΟΣ ειναι αγαπη..
» Ραβινοs: Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ
» Τι θα μου χρησιμέψει να μάθω ποιος είναι ο Αντίχριστος, πριν
» ο «Μεγάλος αδελφός» είναι ΕΔΩ..
» ΘΕΟΣ ειναι αγαπη..