ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ποιοί θα είναι οι 2 ΠΡΟΦΉΤΕΣ?

+7
Ερευνητής888
laste
Θεόδωρος
Γιώργοςκπ
xristoforos
jm_ac_2018
raimon
11 απαντήσεις

Σελίδα 15 από 22 Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Ποιοί θα είναι οι 2 ΠΡΟΦΉΤΕΣ? - Σελίδα 15 Empty Απ: Ποιοί θα είναι οι 2 ΠΡΟΦΉΤΕΣ?

Δημοσίευση από xristoforos Σαβ Δεκ 14, 2013 3:39 pm

ε το ιδιο λεμε....αφου θα ειναι οι ασεβεστεροι ολων...γιαυτο θα χειροκροτανε τον παπα και θα κοιμιζουν το ποιμνιο καθησυχαζοντας το

xristoforos

Αριθμός μηνυμάτων : 1840
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2013

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ποιοί θα είναι οι 2 ΠΡΟΦΉΤΕΣ? - Σελίδα 15 Empty Απ: Ποιοί θα είναι οι 2 ΠΡΟΦΉΤΕΣ?

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Δευ Δεκ 16, 2013 6:13 am

Nα πω οτι η πρώτη που είπε οτι ο τωρινός Πάπας είναι ο ψευδοπροφήτης,είναι η Maria Divine Mercy:
http://proeidopoiisi.wordpress.com/

Γιώργοςκπ

Αριθμός μηνυμάτων : 871
Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2013

Δημοσίευση από jm_ac_2018 Τετ Δεκ 18, 2013 3:17 am

Πως θα τους ξεχωρίσουμε;
Λένε οι άγιοι, ότι το Πνεύμα το Άγιο θα αποκαλύψει στους ευλαβείς επισκόπους, στους ευλαβείς αρχιερείς, στους ευλαβείς αρχιεπισκόπους, στους ευλαβείς ιερείς και μοναχούς την αλήθεια στην καρδιά τους και ο Θεός θα τους πληροφορήσει ότι αυτοί είναι οι αληθινοί προφήτες Ηλίας και Ενώχ.
Θα λάβουν αυτή τη πληροφορία από τον Θεό.
Οι άλλοι που δεν θα τη λάβουν, θα τους καταδικάζουν.

http://www.agioskosmas.gr/eshatologika.asp?isue=118&artid=4293
jm_ac_2018
jm_ac_2018

Αριθμός μηνυμάτων : 1211
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2013

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Τετ Δεκ 18, 2013 4:27 am

jm_ac_2018 έγραψε:Πως θα τους ξεχωρίσουμε;
Λένε οι άγιοι, ότι το Πνεύμα το Άγιο θα αποκαλύψει στους ευλαβείς επισκόπους, στους ευλαβείς αρχιερείς, στους ευλαβείς αρχιεπισκόπους, στους ευλαβείς ιερείς και μοναχούς την αλήθεια στην καρδιά τους και ο Θεός θα τους πληροφορήσει ότι αυτοί είναι οι αληθινοί προφήτες  Ηλίας και Ενώχ.
Θα λάβουν αυτή τη πληροφορία από τον Θεό.
Οι άλλοι που δεν θα τη λάβουν, θα τους καταδικάζουν.

http://www.agioskosmas.gr/eshatologika.asp?isue=118&artid=4293

Γιάννη,σε ρωτάω ευθέως:Είσαι εσυ ένας απο τους 2 προφήτες και ο αλλος είναι ο Βλάχος;Για απαντησέ μου σε παρακαλώ....

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από xristoforos Τετ Δεκ 18, 2013 4:37 am

ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ!!!!
ΕΞΑΛΛΟΥ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ!!!

xristoforos

Δημοσίευση από Ερευνητής888 Τετ Δεκ 18, 2013 7:12 am

η συζητηση μας γίνεται ενδιαφέρουσα. jm δεν βλεπω ν απαντάς...... Sad 

Ερευνητής888

Αριθμός μηνυμάτων : 421
Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2013

Δημοσίευση από xristoforos Τετ Δεκ 18, 2013 10:16 am

Ερευνητής888 έγραψε:η συζητηση μας γίνεται ενδιαφέρουσα. jm δεν βλεπω ν απαντάς...... Sad 
κοιτα.....με τον Ουιλλιαμ εκανα λαθος κ εγω και ο Βασιλης....αλλα μεσω του Ουιλλιαμ καταληξαμε στον Σνοουντεν
αυτο που λεω για τους προφητες ειναι εντελως ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αποψη....και δε σημαινει οτι κατεχω την αληθεια!!!
αλλα με τα μεχρι τωρα δεδομενα εχω δυο στο μυαλο μου για υποψηφιους προφητες....μπορει να πεσω εξω και να ερθουν οι πραγματικοι...αλλα κραταμε και μια πισινη!!! μην δενεις λοιπον σκοινι κορδονι οτι γραφω διοτι μπορει να λαθεψα στο συλλογισμο μου!

xristoforos

Δημοσίευση από Ερευνητής888 Τετ Δεκ 18, 2013 1:36 pm

π. Μάξιμος και π. Μουλατσιώτης προτυπωση των μαρτυρων της Αποκαλυψης
αγνωστος και Νικόλαος Βλάχος (αν δεν κανω λάθος) οι δύο μαρτυρες της αποκάλυψης με λαπτοπ και σακιδιάκια παντρεμένοι ή χωρίς γυναίκα
Ουίλλιαμ ο παντρεμενος με παιδί ο Αντίχριστος αλλα κανατε λαθος
Σνοουντεν που θα μεταβεί τωρα στη Βραζιλία ο Αντίχριστος τελικά
2018 η Δευτερα ΠΑρουσία με στατιστικο λαθος 3 έτη αλλα θα πρεπει να ειναι Διπλη Πασχαλιά
αν δεν ειναι ο Σνόουντεν, τότε μεχρι 31 δεκεμβριου πρεπει να σκασει μυτη άλλος καλύτερος
αν δεν σκασει ειναι ο Σνοουντεν αλλα θα πρεπει να το πουν δημοσια το π.Μαξιμος και ο π. Μουλατσιώτης
αν δεν ειναι ουτε ο Σνοουντεν και δεν εμφανιστει άλλος εως τελη δεκεμβριου 2013 τοτε το 2013 ειναι ακυρο οπως και το 1983 και φυσικα και το 2018

βλεπετε πουθενα στα προηγουμενα λογική ακολουθία ή βλέπετε εμπαθεια και εμμονή με ΛΑΘΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ????

ανακεφαλαιωση : H ΘΕΣΗ ΜΟΥ
Η Β΄ΠΑΡΟΥΣΙΑ δεν προκειται να γίνει ΟΥΤΕ το 2018, ΟΥΤΕ το 2021 διότι ΜΟΝΟ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Μεταξυ Αρμαγεδδωνα και Β Παρουσιας επικρατει ΑΓΝΩΣΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Ο Αντίχριστος δεν ειναι ο Σνόουντεν διότι πρεπει πρωτα να ερθει ο προδρομός του αντιχρίστου
Ο Σνοουντεν ειναι κατα 75% ενας μπεν Γιοζέφ προδρομος του ΜΠΕΝ ΝΤΑΒΙΝΤ-αντιχρίστου
Ο τωρινος παπας ειναι ο προδρομος του ψευδοπροφήτη
Η επταετια στο σεναριο του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ αντιχρίστου θα ξεκινήσει κατά 85 % Σεπτεμβριο 2014 χωρις Σνοουντεν επικεφαλη.

Ερευνητής888

Δημοσίευση από raimon Τετ Δεκ 18, 2013 2:03 pm

Ψευδοπροφητείες είναι αυτά που λες εσύ, γιατί μόνο εσύ τα λες αυτά, δεν τα λέει κανείς πιστός μέσα στην εκκλησία,και άρα είναι αιρέσεις και τίποτα περισσότερο
raimon
raimon

Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013

Δημοσίευση από Ερευνητής888 Τετ Δεκ 18, 2013 2:10 pm

raimon έγραψε:Ψευδοπροφητείες είναι αυτά που λες εσύ, γιατί μόνο εσύ τα λες αυτά, δεν τα λέει κανείς πιστός μέσα στην εκκλησία,και άρα είναι αιρέσεις και τίποτα περισσότερο

δεν προφητευσα και μην προτρεχεις. Εξαλου για να με πεις ψευδοπροφήτη θα πρεπει να μην γίνουν αυτά που είπα. Ετσι δεν είναι ?? ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ?? τί θα είμαι προφήτης ??? ΛΑΘΟΣ

Δεν εχω τη θεια έμπνευση. Είναι απλούστατα ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ και τίποτε άλλο.

Γνωρίζω ότι δεν τα λεει κανένας πιστός αυτά μέσα στην εκκλησία. Και γνωρίζω ότι εσεις οι πιστοί αντιθέτως πάτε σύμφωνα με τους πατερες της εκκλησίας που είπαν για το 2018. Ετσι δεν είναι ?? ή κάνω λάθος και σ αυτό ??

ειμαι ψευδοπροφητης που λεω οτι δεν ξερουμε ποτε θα γινει η Β Παρουσια ??? Μονο η Αγια Τριάδα γνωρίζει !!!. Αυτό λεει η Αγία Γραφή και ολοι οι πατέρες

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
ΟΥΤΕ Ο ΗΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΩΧ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΟΥΤΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, ΟΥΤΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ και ΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΟΝΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ για το ποτε θα πλησιάσει ο Κύριος την πορτα μας. Μεταξυ χτυπου και απάντησης μεσολαβει διαστημα

Ερευνητής888

Δημοσίευση από raimon Τετ Δεκ 18, 2013 2:35 pm

Ερευνητής888 έγραψε:

ειμαι ψευδοπροφητης που λεω οτι δεν ξερουμε ποτε θα γινει η Β Παρουσια ??? Μονο η Αγια Τριάδα γνωρίζει !!!
Ε  μόνο αυτό δεν είπες, όλα τα άλλα τα είπες.  Rolling Eyes

Έχει επεξεργασθεί από τον/την raimon στις Τετ Δεκ 18, 2013 10:59 pm, 1 φορά
raimon
raimon

Δημοσίευση από Ερευνητής888 Τετ Δεκ 18, 2013 2:41 pm

raimon έγραψε:
Ερευνητής888 έγραψε:

ειμαι ψευδοπροφητης που λεω οτι δεν ξερουμε ποτε θα γινει η Β Παρουσια ??? Μονο η Αγια Τριάδα γνωρίζει !!!
Ε  μόνο αυτό δεν είπες, όλα τα άλλα τα είπες.  Rolling Eyes 

δεν διαβαζεις φαινεται καλα τα οσα γραφω.....

απορω τί δεν κατάλαβες ??

Ερευνητής888

Δημοσίευση από Ερευνητής888 Τετ Δεκ 18, 2013 2:43 pm

raimon συμφωνεις οτι ΜΟΝΟ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ???

ναι ή όχι

εχει σημασία διότι οπως θα καταλαβες ΔΕΝ μπορεις να απαντησεις με ναι ή όχι

θελω να δω στην απαντηση ΝΑΙ ή ΟΧΙ

μπορεις αδελφε μου να το κανεις αυτό ??

μετα αναλυεις αν θες αλλα δεν μ ενδιαφερει η αναλυση ειδικα αυτης της ερωτησης. Δεν χρειαζεται

Ερευνητής888

Δημοσίευση από xristoforos Τετ Δεκ 18, 2013 3:01 pm

ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ....Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΧΙ?
Ποιοί θα είναι οι 2 ΠΡΟΦΉΤΕΣ? - Σελίδα 15 Ex_DeyteraParousia_kalo

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΞΙΜΟ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ..ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ!!!

Ο=70
Α=1
Ν=50
Τ=300
Ι=10
Χ=600
Ρ=100
Ι=10
Σ=200
Τ=300
Ο=70
Σ=200
Η=8
Λ=30
Θ=9
Ε=5
Ν=50

=2013

Ο 666=EDWARD JOSEPH SNOWDEN ΗΛΘΕΝ ΤΟ 2013!!!!
Βασικός του συνεργάτης ήταν ο Γκλεν Γκρίνγουολντ της εφημερίδας Γκάρντιαν (Λονδίνο), στην οποία και δημοσιεύτηκαν μια σειρά από εκθέσεις βασισμένες στις αποκαλύψεις του Σνόουντεν τον Ιούνιο του 2013

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΕΧΟΥΜΕ
ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΕΧΟΥΜΕ
666 ΟΝΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ
ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ
ΕΤΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ
1260 ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ
ΠΡΟΦΗΤΕΣ 2 ΕΧΟΥΜΕ(Ι,Ν)

ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΟΚΗΡΥΚΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕ ΦΕΝΕΞ ΦΟΞ ΣΤΟ PHORUM.GR,ΕΠΤΑΧΕΒΕΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ...ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ..ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!

ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ? ΤΣΟΥΖΕΙ Ε??

xristoforos

Δημοσίευση από xristoforos Τετ Δεκ 18, 2013 3:03 pm

Α ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΣΙΠΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ...ΣΑΜΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΝΕΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2014?

xristoforos

Δημοσίευση από raimon Τετ Δεκ 18, 2013 11:16 pm

Ερευνητής888 έγραψε:raimon συμφωνεις οτι ΜΟΝΟ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ???

ναι ή όχι

μετα αναλυεις αν θες αλλα δεν μ ενδιαφερει η αναλυση ειδικα αυτης της ερωτησης. Δεν χρειαζεται
Δεν γνωρίζω αν ξέρουν και οι άνθρωποι την ημερομηνία της Δευτέρας παρουσίας, σημεία σίγουρα βλέπουμε ότι είναι κοντά, αλλά πότε ακριβώς δεν ξέρω, ενδείξεις για το 2018 έχουμε, αποδείξεις 100% όχι για μένα τουλάχιστον, και τον πατέρα Μάξιμο αν τον ρωτήσουμε πιστεύω θα μας πει ότι 100% σίγουρος δεν είναι, ίσως 99,9% να είναι, οπότε εγώ γιατί να είμαι σίγουρος για ημερομηνίες,μόνο όταν θα δω τον αντίχριστο μέσα στον ναό τότε θα είμαι σίγουρος.
raimon
raimon

Δημοσίευση από jm_ac_2018 Πεμ Δεκ 19, 2013 12:19 am

Ερευνητής888 έγραψε:raimon συμφωνεις οτι ΜΟΝΟ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ???

ναι ή όχι

ΠΡΟΦ.ΔΑΝΙΗΛ κεφ 12

7 καὶ ἤκουσα τοῦ ἀνδρὸς τοῦ ἐνδεδυμένου τὰ βαδδίν, ὃς ἦν ἐπάνω τοῦ ὕδατος τοῦ ποταμοῦ, καὶ ὕψωσε τὴν δεξιὰν αὐτοῦ καὶ τὴν ἀριστερὰν αὐτοῦ εἰς τὸν οὐρανὸν καὶ ὤμοσεν ἐν τῷ ζῶντι εἰς τὸν αἰῶνα, ὅτι εἰς καιρὸν καιρῶν καὶ ἥμισυ καιροῦ· ἐν τῷ συντελεσθῆναι διασκορπισμὸν γνώσονται πάντα ταῦτα.
8 καὶ ἐγὼ ἤκουσα καὶ οὐ συνῆκα καὶ εἶπα· Κύριε, τί τὰ ἔσχατα τούτων;
9 καὶ εἶπε· δεῦρο Δανιήλ, ὅτι ἐμπεφραγμένοι καὶ ἐσφραγισμένοι οἱ λόγοι, ἕως καιροῦ πέρας·
10 ἐκλεγῶσι καὶ ἐκλευκανθῶσι καὶ πυρωθῶσι καὶ ἁγιασθῶσι πολλοί, καὶ ἀνομήσωσιν ἄνομοι· καὶ οὐ συνήσουσι πάντες ἄνομοι, καὶ οἱ νοήμονες συνήσουσι.

το οι "νοήμονες συνήσουσι" μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος ΣΟΦΟΣ τι σημαίνει εδω????
ΜΠΟΡΕΙ????
jm_ac_2018
jm_ac_2018

Δημοσίευση από raimon Πεμ Δεκ 19, 2013 12:25 am

Θα δουν θα καταλάβουν και θα παραδεχτούν, εγώ όπως φαίνετε δεν είμαι νοήμον γιαυτό και είμαι επιφυλακτικός,αλλά δεν ξέρω,και σε αυτό μπορεί να κάνω λάθος.
raimon
raimon

Δημοσίευση από jm_ac_2018 Πεμ Δεκ 19, 2013 12:26 am

Ερευνητής888 έγραψε:
ανακεφαλαιωση : H ΘΕΣΗ ΜΟΥ
Η Β΄ΠΑΡΟΥΣΙΑ δεν προκειται να γίνει ΟΥΤΕ το 2018, ΟΥΤΕ το 2021 διότι ΜΟΝΟ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Μεταξυ Αρμαγεδδωνα και Β Παρουσιας επικρατει ΑΓΝΩΣΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Ο Αντίχριστος δεν ειναι ο Σνόουντεν διότι πρεπει πρωτα να ερθει ο προδρομός του αντιχρίστου
Ο Σνοουντεν ειναι κατα 75% ενας μπεν Γιοζέφ προδρομος του ΜΠΕΝ ΝΤΑΒΙΝΤ-αντιχρίστου
Ο τωρινος παπας ειναι ο προδρομος του ψευδοπροφήτη
Η επταετια στο σεναριο του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ αντιχρίστου θα ξεκινήσει κατά 85 % Σεπτεμβριο 2014 χωρις Σνοουντεν επικεφαλη.

1. η Β΄ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 2018 ΚΑΘΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ.
2. Η ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΥΘΥΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η Β΄ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.
3. Ο SNOWDEN ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που καλύπτει ΠΛΗΡΩΣ ολα οσα έχει γράψει ο π.ΜΑΞΙΜΟΣ (1983-2013).
4. η "ΕΠΤΑΕΤΙΑ" εχει ξεκινήσει απο το 2011.
5. ο Ben Yosef έχει υπάρξει στο ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ηδη και ο Ben David ειναι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.

jm_ac_2018
jm_ac_2018

Δημοσίευση από xristoforos Πεμ Δεκ 19, 2013 12:39 am

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ...ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ
ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ (ΜΙΛΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ) ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ Β' ,ΙΗ = 2018 ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ..
ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΟΛΑ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !

xristoforos

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Πεμ Δεκ 19, 2013 3:29 am

Ερευνητη,δεν ξέρει μόνο η Αγια Τριάδα πότε θα γίνει η Δευτερα Παρουσια,ήξερε και ο Αγιος Νείλος ο Μυροβλήτης μαζί με τον Αγιο Καλλινικο της Τσερνικα,όπου ο πρώτος έθεσε το 7500 απο Αδαμ στο 2018 και ο δέυτερος που σε όραμα που έιχε μας αποκάλυψε οτι το 7500 απο Αδαμ είναι η χρονολογία του τέλους του ορατου κόσμου!

Αρα,ξέρουμε ποτε θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία,το 7500 απο Αδάμ!

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Πεμ Δεκ 19, 2013 3:31 am

Πως το τεκμηριώνεις αυτο Γιάννη;Γιατι το 2011 ξεκίνησε η Επταετία;Τι συνέβει τότε;

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από xristoforos Πεμ Δεκ 19, 2013 3:47 am

Γιώργοςκπ έγραψε:

Πως το τεκμηριώνεις αυτο Γιάννη;Γιατι το 2011 ξεκίνησε η Επταετία;Τι συνέβει τότε;
TO 2011 ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ 2 ΠΡΟΦΗΤΕΣ!!!
ΤΟ 2011 ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
ΤΟ 2011 ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΗΝΑ ΑΠΡΙΛΙΟ(ΑΚΡΙΒΩΣ 7 ΕΤΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ 2018) ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ(21 ΙΟΥΝΙΟΥ)
ΤΟ 2011  ΧΡΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΤΟΣ ΜΗΔΕΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΠΟΥ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Η ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ....ΕΤΗ 7 ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 0..ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΟΠΟΥ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΓΟΥΝΕ!!!

xristoforos

Δημοσίευση από Γιώργοςκπ Πεμ Δεκ 19, 2013 3:53 am

TO 2011 ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ 2 ΠΡΟΦΗΤΕΣ!!!

Ο Γιάννης και ο Νικόλαος Βλάχος;Γιαννη,δωσε μας σε παρακαλώ μια σταράτη απάντηση:Θεωρείς τον εαυτό σου έναν απο τους 2 ΠΡΟΦΗΤΕΣ;;;

Γιώργοςκπ

Δημοσίευση από xristoforos Πεμ Δεκ 19, 2013 3:54 am

Γιωργο.....γενικα οταν ερθουν οι προφητες της Αποκαλυψης θα γνωριζουν το ρολο τους?
προσωπικα πιστευω πως ναι!

xristoforos

Σελίδα 15 από 22 Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης