Μοναχος Μάξιμος
+10
Thereaper
student
orthodoxos
raimon
Θεόδωρος
laste
FirstLast
xristoforos
Γιώργοςκπ
jm_ac_2018
14 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 8
Σελίδα 5 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Απ: Μοναχος Μάξιμος
Panossl4 έγραψε:Εαν δεν ερθει ο Ηλίας κ ο Ένωχ η Ιωάννης θεολόγος τοτε οι σύγχρονοι θα ειναι μάλλον ο Σεραφείμ Πειραιώς κ ο π.μαξιμος....ρασοοοοοοοοο
Όπως βλέπεις,οι μνηστήρες της θέσης είναι πολλοί:
1)πατέρας Μάξιμος
2)πατέρας Μουλατσιώτης
3)Πειραιώς Σεραφίμ
4)Νικόλαος Βλάχος
5)Γιαννης-jm
5 πρόσωπα για 2 ή 3 θέσεις!
Γιώργοςκπ- Αριθμός μηνυμάτων : 871
Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2013
Γιώργοςκπ έγραψε:Panossl4 έγραψε:Εαν δεν ερθει ο Ηλίας κ ο Ένωχ η Ιωάννης θεολόγος τοτε οι σύγχρονοι θα ειναι μάλλον ο Σεραφείμ Πειραιώς κ ο π.μαξιμος....ρασοοοοοοοοο
Όπως βλέπεις,οι μνηστήρες της θέσης είναι πολλοί:
1)πατέρας Μάξιμος
2)πατέρας Μουλατσιώτης
3)Πειραιώς Σεραφίμ
4)Νικόλαος Βλάχος
5)Γιαννης-jm
5 πρόσωπα για 2 ή 3 θέσεις!
Kαι 99% δε θα είναι κανείς από αυτούς...
Θεόδωρος- Αριθμός μηνυμάτων : 152
Ημερομηνία εγγραφής : 27/05/2013
Θεόδωρος έγραψε:
μηπως εισαι ΕΣΥ τελικά ο προφήτης των εσχάτων???
ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ και το λες ή απλα το υποθέτεις???
jm_ac_2018- Αριθμός μηνυμάτων : 1211
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2013
jm_ac_2018 έγραψε:Θεόδωρος έγραψε:
Εγώ έχω πει ότι είμαι ο αμαρτωλότερος των αμαρτωλών, οπότε αποκλείω εξ΄αρχής τον εαυτό μου.
Εσύ δεν μπορείς να είσαι ένας εκ των προφητών διότι πριν λίγους μήνες ησουν σίγουρος για τον πρίγκηπα, σήμερα είσαι σίγουρος για τον Snowden, αύριο ποιός ξέρεις για ποιον θα είσαι σίγουρος...
Ο Νικόλαος Βλάχος δεν μπορεί να είναι διότι στο blog του δεν παρουσιάζεται βέβαιος, αλλά λέει ότι ο Snowden είναι ο υπ'αριθμόν 1 ύποπτος. Φαντάζεσαι τον Προφήτη Ηλία να εμφανιζόταν στους ανθρώπου και να έλεγε ότι ο τάδε είναι ύποπτος; Άτοπον.
Οι τρεις ιερείς δεν μπορεί να είναι διότι κατά την ταπεινή μου αποψη είναι πολύ προφανείς, πιστεύω ότι οι 2 προφήτες θα εμφανιστούν από το πουθενά.
jm_ac_2018 έγραψε:Θεόδωρος έγραψε:
Και τι θα πει βρε Γιάννη,πληροφόρηση απο τον Θεό;Και πως την καταλαβαίνεις;
οι 2 προφήτες θα εμφανιστούν από το πουθενά.
ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΤΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ...ΟΚ???
jm_ac_2018 έγραψε:οι 2 προφήτες θα εμφανιστούν από το πουθενά.
ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΤΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ...ΟΚ???
Εγώ δεν είμαι ούτε Θεός, ούτε Άγιος ώστε να απειλώ τους αδελφούς μου για αμαρτίες που κάνουν.
Κοιτάω τη δική μου την καμπούρα και αφήνω τους άλλους να πορευτούν όπως θέλουν.
Αλλά κριτική θα κάνουμε. Κανείς δεν είναι αναμάρτητος εδώ μέσα, ούτε Θεός...
Αλλά κριτική θα κάνουμε
οταν ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ SNOWDEN Και την ημερομηνία ΓΕΝΝΗΣΗΣ του, υπάρχει ο π.Μαξιμος με το " Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ 1983-2013", ειναι ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ αυτη την στιγμη, ΤΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ????
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ????
ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΩ, ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ???
jm_ac_2018 έγραψε:Αλλά κριτική θα κάνουμε
οταν ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ SNOWDEN Και την ημερομηνία ΓΕΝΝΗΣΗΣ του, υπάρχει ο π.Μαξιμος με το " Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ 1983-2013", ειναι ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ αυτη την στιγμη, ΤΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ????
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ????
ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΩ, ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ???
Δεν απορρίπτω τίποτα. Κριτική κάνω διότι γνωρίζω ότι είμαι ένας απλός άνθρωπος, δεν έχω το αλάθητο του Πάπα, ούτε τη φώτιση του Αγ.Πνεύματος όπως πιστεύεις εσύ για τον εαυτό σου!
Και θα είμαι ο πρώτος που θα ζητήσω ταπεινά συγνώμη (όχι από εσάς αλλά από το Θεό) εάν έχω κάνει λάθος στις σκέψεις μου.
Εσύ δε μου δίνεις συγχώρεση (η βλασφημία του Αγ.Πνεύματος είπες δεν συγχωρείται), ο Θεός όμως θα μου τη δώσει!
Ελπίζω να επιτρέπεις στο Θεό να αποφασίσει εάν θα με συγχωρέσει!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Θεόδωρος στις Πεμ Δεκ 26, 2013 4:51 am, 1 φορά
η βλασφημία του Αγ.Πνεύματος είπες δεν συγχωρείται, ο Θεός όμως θα μου τη δώσει!
ΕΤΣΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!!!
Γεια σου και καλη χρονια......
Να κάνω μια πρόταση βρε παιδιά για κάτι που σκέφτηκα τώρα σε σχέση με αυτά που συζητάμε εδώ και αρκετές ημέρες, η πρόταση μου είναι αν δεν στεφτεί κανείς αντίχριστος μέχρι το φθινόπωρο του 2014... τι λέτε να κάνει κάποιος από εμάς τον αντίχριστο για να τελειώνουμε!!!!!!!!?τι λέτε......?xristoforos έγραψε:Ο LASTE ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ....
ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΗΛΙΑΣ!!!!!
ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ,ΣΕΒΑΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΦΗΤΕΣ!!!
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ??????
ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ..ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ YOUTUBE
ΕΙΝΑΙ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΝΙΚΟΛΑΟΣ,ΓΙΑΝΝΗΣ) ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΛΛΩΝ 2 ΑΝΘΡΩΠΩΝ(ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΧ)
Λοιπόν μια προειδοποίηση! από Θεια έμπνευση και Θεία οικονομία που είχα και εγώ και ''είδα και σε όραμα'' μάλιστα! είδα ότι έτσι όπως πάμε λέει με την κατρακύλα που έχουμε πάρει (για την άβυσσο) μας είδα όλους μαζί μια ημέρα ζώντες να βληθούμε εις την λίμνην του πυρός της καιομένης εν θείω, και δεν θα είναι καθόλου τυχαίο αυτό, αυτά είχα να πω από Θεία έμπνευση και Θεια οικονομία και οράματος και Θείας πρόνοιας που είχα κλπ.κλπ. ομολογώ ότι έχω σκάσει πια να διαβάζω Θεία έμπνευση, και Θεια οικονομία,και Θεια οικονομία, και Θεια οικονομία!!!!! τόσες εμπνεύσεις ούτε η Αθανασία του Αιγάλεω Κρικέτου δεν είχε, έλεος δηλαδή,και θέλω να ξέρω ένα πράγμα, από μια απλή έρευνα που ξεκίνησε αυτό το φόρουμ για το ποιος! το τονίζω <<ποιός>> θα μπορούσε να είναι ο αντίχριστος, τώρα να καταλήξουμε μια ημέρα να λέμε ότι μέσα από εμάς θα είναι οι δυο προφήτες που θα δείξουν στον κόσμο ποιός είναι ο αντίχριστος και θα ενεργούν με την δύναμη και το πνεύμα των προφητών ειλικρινά δεν το περίμενα ποτέ, και ποιός μας το διαβεβαίωσε αυτό?? αλίμονο μας αυτό έχω να πω.
raimon- Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
raimon,
τιποτα απο οσα λένε και λέω σε αυτο το φόρουμ τα άλλα παιδιά και εγω δεν είναι απίθανο,ολα μπορουν να έχουν κάποια βάση,απο την γέννηση του Αντιχρίστου που έχουν και μαρτυρία Αγίου ανδρός,μεχρι την εμφάνιση και την Δευτέρα Παρουσία,και ταυτοχρονα τους 2 προφήτες,ολα μα ολα μπορεί να είναι πιθανά και να επαληθευτουν!Μπορει βέβαια και να μην έχουμε πιασει τίποτα σωστό,μπορεί να βρισκόμαστε σε πλάνη μεγάλη!Αλλα η έρευνα είναι έρευνα και ορια και φραγμούς δεν έχει....
τιποτα απο οσα λένε και λέω σε αυτο το φόρουμ τα άλλα παιδιά και εγω δεν είναι απίθανο,ολα μπορουν να έχουν κάποια βάση,απο την γέννηση του Αντιχρίστου που έχουν και μαρτυρία Αγίου ανδρός,μεχρι την εμφάνιση και την Δευτέρα Παρουσία,και ταυτοχρονα τους 2 προφήτες,ολα μα ολα μπορεί να είναι πιθανά και να επαληθευτουν!Μπορει βέβαια και να μην έχουμε πιασει τίποτα σωστό,μπορεί να βρισκόμαστε σε πλάνη μεγάλη!Αλλα η έρευνα είναι έρευνα και ορια και φραγμούς δεν έχει....
Οδυσσεα που ξερεις ποιοι θα καταδειξουν δημοσια τον αντιχριστο και γιατι αποκλειεις τον Γιαννη απο τη στιγμη που εχει αποδειξει για ποιους λογους ειναι Ο ΤΕΛΙΚΟΣ αντιχριστος ο σνοουντεν?
xristoforos- Αριθμός μηνυμάτων : 1840
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2013
raimon έγραψε:Να κάνω μια πρόταση βρε παιδιά για κάτι που σκέφτηκα τώρα σε σχέση με αυτά που συζητάμε εδώ και αρκετές ημέρες, η πρόταση μου είναι αν δεν στεφτεί κανείς αντίχριστος μέχρι το φθινόπωρο του 2014... τι λέτε να κάνει κάποιος από εμάς τον αντίχριστο για να τελειώνουμε!!!!!!!!?τι λέτε......?xristoforos έγραψε:Ο LASTE ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ....
ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΗΛΙΑΣ!!!!!
ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ,ΣΕΒΑΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΦΗΤΕΣ!!!
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ??????
ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ..ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ YOUTUBE
ΕΙΝΑΙ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΝΙΚΟΛΑΟΣ,ΓΙΑΝΝΗΣ) ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΛΛΩΝ 2 ΑΝΘΡΩΠΩΝ(ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΧ)
Λοιπόν μια προειδοποίηση! από Θεια έμπνευση και Θεία οικονομία που είχα και εγώ και ''είδα και σε όραμα'' μάλιστα! είδα ότι έτσι όπως πάμε λέει με την κατρακύλα που έχουμε πάρει (για την άβυσσο) μας είδα όλους μαζί μια ημέρα ζώντες να βληθούμε εις την λίμνην του πυρός της καιομένης εν θείω, και δεν θα είναι καθόλου τυχαίο αυτό, αυτά είχα να πω από Θεία έμπνευση και Θεια οικονομία και οράματος και Θείας πρόνοιας που είχα κλπ.κλπ. ομολογώ ότι έχω σκάσει πια να διαβάζω Θεία έμπνευση, και Θεια οικονομία,και Θεια οικονομία, και Θεια οικονομία!!!!! τόσες εμπνεύσεις ούτε η Αθανασία του Αιγάλεω Κρικέτου δεν είχε, έλεος δηλαδή,και θέλω να ξέρω ένα πράγμα, από μια απλή έρευνα που ξεκίνησε αυτό το φόρουμ για το ποιος! το τονίζω <<ποιός>> θα μπορούσε να είναι ο αντίχριστος, τώρα να καταλήξουμε μια ημέρα να λέμε ότι μέσα από εμάς θα είναι οι δυο προφήτες που θα δείξουν στον κόσμο ποιός είναι ο αντίχριστος και θα ενεργούν με την δύναμη και το πνεύμα των προφητών ειλικρινά δεν το περίμενα ποτέ, και ποιός μας το διαβεβαίωσε αυτό?? αλίμονο μας αυτό έχω να πω.
αγαπητο μας μελος raimon, θεωρω οτι θα πρέπει να είσαι πιο ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΟΥ και να θυμηθείς οτι εστω (1 στο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ) αν έχουμε δικιο για τον Snowden ειναι ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ολα οσα έχεις γράψει με ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΟΝΟ και μη δεχόμενος ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ για τα μέλη του φορουμ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ που ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙ.....Λυπάμαι πραγματικά και εύχομαι ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ....
Θαυμαστά Σημεία σχετικά με τα βιβλία του π. Μαξίμου
Το θαύμα που έζησε ο κ. Σ.Κ. με την ημερομηνία της Β΄ Παρουσίας
Το όραμα του κ. Ιωάννη σχετικά με τον πατέρα Μάξιμο
Το όνειρο της κ. Φανερωμένης για τα βιβλία του π. Μαξίμου
Το θαυμαστό όνειρο που είδε ο κ. Αλέξανδρος σχετικά με το έτος 2018 της Β΄Παρουσίας
Το Σημείο που συνέβει στον κ. Ιωάννη σχετικά με την χρονολογία του Τέλους
Το θαύμα που συνέβει στην κ. Μ. Κ. σχετικά με το βιβλίο του π. Μαξίμου
Το όραμα του κ. Μπεσίνη για το βιβλίο του π. Μαξίμου
Το όνειρο της κ. Ελένης για το βιβλίο του π. Μαξίμου
Το θαύμα της οικογένειας Μαρκογιαννάκη για το βιβλίο του π. Μαξίμου
Το θαυμαστό όνειρο που είδε ο κ. Αλέξανδρος σχετικά με το έτος 2018 της Β΄Παρουσίας
xristoforos- Αριθμός μηνυμάτων : 1840
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2013
xristoforos έγραψε:Θαυμαστά Σημεία σχετικά με τα βιβλία του π. Μαξίμου
Και τι θα γίνει με ολα αυτα τα θάυματα,τα οράματα και τα όνειρα αν τελικά διαψευστεί ο μοναχός;
Αυτό είναι που φοβάμαι!! τα πολλά οράματα, καλύτερα θα ήταν να μην υπήρχαν οράματα, το λέω αυτό γιατί από πολλούς πλανεμένους ανθρώπους όπως Αθανασία Κρικέτου και άλλους φωτισμένους που ήταν σε πλάνες πάντα είχαν ένα κοινό στοιχείο, τα πολλά οράματα, μιλούσαν με την Παναγία με τον Χριστό με Αγίους, αλλά ήταν δαίμονες, δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι το ίδιο και στην περίπτωση του πατρός Μάξιμου και εύχομαι να είναι αλήθεια όλα αυτά στην μελέτη του.xristoforos έγραψε:Θαυμαστά Σημεία σχετικά με τα βιβλία του π. Μαξίμου
Αυτό είναι που φοβάμαι!! τα πολλά οράματα, καλύτερα θα ήταν να μην υπήρχαν οράματα, το λέω αυτό γιατί από πολλούς πλανεμένους ανθρώπους όπως Αθανασία Κρικέτου και άλλους φωτισμένους που ήταν σε πλάνες πάντα είχαν ένα κοινό στοιχείο, τα πολλά οράματα, μιλούσαν με την Παναγία με τον Χριστό με Αγίους, αλλά ήταν δαίμονες, δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι το ίδιο και στην περίπτωση του πατρός Μάξιμου και εύχομαι να είναι αλήθεια όλα αυτά στην μελέτη του.
EINAI ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΣ....ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ.....ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΙΣΤΩ!!!
1.Απο το 2001-2007 είναι ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΔΙΠΤΥΧΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ο π.Μαξιμος ως Μοναχός και Ηγούμενος της ΙΜ Κοσμα Αιτωλου...
2. 5/11/2007, ο Νεος Μητροπολίτης Κορίνθου σε επίσημη αλληλογραφια (που παρέθεσες...) αναφέρει επί λέξει "δεν είσαι εγγεγραμμένος εις τα Μοναχολόγια της καθ'ημας Μητροπόλεως..."
3.27/12/2007, Η ΔΙΣ με επίσημο εγγραφο προς τον Διονύσιο - ΙΜ Κορινθου (α/π 4938) λέει επι λέξει "επι τη βάσει των τηρουμένων αρχείων της ΙΜ Κορίνθου δεν αποδεικνύεται η ιδιότης αυτου ως Μοναχού και ως Ηγουμένου της ως είρηται Ιερας Μονης...."
4. 8/9/2008, ο π.Μαξιμος στέλνει ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ της Βεβαίωσης Κουράς,Διορισμου Ηγουμένου καθως και φωτογραφία απο την κουρά του στην ΔΙΣ μαζι με επιστολή (Α/Π 322 -11/9/2008 - ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ)....
5. 3/11/2008 , Η ΔΙΣ απαντάει οτι .."εμμένει εις την προγενεστέραν Απόφασιν Αυτης"......
6. 1/12/2009, ο π.Μαξιμος στελνει με επιστολή προς την ΔΙΣ τον ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΛΟ που ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΜΕΝΟΣ στην Μητρόπολη Κορίνθου στα τελη του 2008....ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ή ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΣ...
---> ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ , ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ-ΑΛΗΘΕΙΑ....
2. 5/11/2007, ο Νεος Μητροπολίτης Κορίνθου σε επίσημη αλληλογραφια (που παρέθεσες...) αναφέρει επί λέξει "δεν είσαι εγγεγραμμένος εις τα Μοναχολόγια της καθ'ημας Μητροπόλεως..."
3.27/12/2007, Η ΔΙΣ με επίσημο εγγραφο προς τον Διονύσιο - ΙΜ Κορινθου (α/π 4938) λέει επι λέξει "επι τη βάσει των τηρουμένων αρχείων της ΙΜ Κορίνθου δεν αποδεικνύεται η ιδιότης αυτου ως Μοναχού και ως Ηγουμένου της ως είρηται Ιερας Μονης...."
4. 8/9/2008, ο π.Μαξιμος στέλνει ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ της Βεβαίωσης Κουράς,Διορισμου Ηγουμένου καθως και φωτογραφία απο την κουρά του στην ΔΙΣ μαζι με επιστολή (Α/Π 322 -11/9/2008 - ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ)....
5. 3/11/2008 , Η ΔΙΣ απαντάει οτι .."εμμένει εις την προγενεστέραν Απόφασιν Αυτης"......
6. 1/12/2009, ο π.Μαξιμος στελνει με επιστολή προς την ΔΙΣ τον ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΛΟ που ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΜΕΝΟΣ στην Μητρόπολη Κορίνθου στα τελη του 2008....ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ή ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΣ...
---> ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ , ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ-ΑΛΗΘΕΙΑ....
[quote="raimon"
Αυτό είναι που φοβάμαι!! τα πολλά οράματα, καλύτερα θα ήταν να μην υπήρχαν οράματα, το λέω αυτό γιατί από πολλούς πλανεμένους ανθρώπους όπως Αθανασία Κρικέτου και άλλους φωτισμένους που ήταν σε πλάνες πάντα είχαν ένα κοινό στοιχείο, τα πολλά οράματα, μιλούσαν με την Παναγία με τον Χριστό με Αγίους, αλλά ήταν δαίμονες, δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι το ίδιο και στην περίπτωση του πατρός Μάξιμου και εύχομαι να είναι αλήθεια όλα αυτά στην μελέτη του.[/quote]
Αδελφέ raimon αρχισες τώρα να αμφισβητείς και τον π.Μάξιμο.Μην είσαι σαν και αυτούς που τον περιμένουν στην γωνία με το ημερολόγιο στο χέρι.
Μην το κάνεις αδελφέ όχι.
Αυτό είναι που φοβάμαι!! τα πολλά οράματα, καλύτερα θα ήταν να μην υπήρχαν οράματα, το λέω αυτό γιατί από πολλούς πλανεμένους ανθρώπους όπως Αθανασία Κρικέτου και άλλους φωτισμένους που ήταν σε πλάνες πάντα είχαν ένα κοινό στοιχείο, τα πολλά οράματα, μιλούσαν με την Παναγία με τον Χριστό με Αγίους, αλλά ήταν δαίμονες, δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι το ίδιο και στην περίπτωση του πατρός Μάξιμου και εύχομαι να είναι αλήθεια όλα αυτά στην μελέτη του.[/quote]
Αδελφέ raimon αρχισες τώρα να αμφισβητείς και τον π.Μάξιμο.Μην είσαι σαν και αυτούς που τον περιμένουν στην γωνία με το ημερολόγιο στο χέρι.
Μην το κάνεις αδελφέ όχι.
laste- Αριθμός μηνυμάτων : 231
Αναφέρει επίσης ο π. Μάξιμος στο βιβλίο του ότι αδιαμφισβήτητα οι Προφήτες θα είναι δυο η τρεις ο Π. Ηλίας,ο Ιωάννης ο Ευαγγελιστής, και ο Ενώχ, πουθενά δεν υπονοεί ότι μπορεί να είναι ιερωμένοι των ημερών μας και πολύ περισσότερο ότι θα είναι απλοί λαϊκοί, επίσης στην σελίδα 261 στο πρώτο βιβλίο ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ 1983-2013 λέει ότι πρέπει να προσέξουμε γιατί ο διάβολος θα θελήσει να μπερδέψει και θα στείλει ψευδοπροφήτες στην θέση των προφητών.jm_ac_2018 έγραψε:1.Απο το 2001-2007 είναι ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΔΙΠΤΥΧΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ο π.Μαξιμος ως Μοναχός και Ηγούμενος της ΙΜ Κοσμα Αιτωλου...
laste έγραψε:[quote="raimon"
Αυτό είναι που φοβάμαι!! τα πολλά οράματα, καλύτερα θα ήταν να μην υπήρχαν οράματα, το λέω αυτό γιατί από πολλούς πλανεμένους ανθρώπους όπως Αθανασία Κρικέτου και άλλους φωτισμένους που ήταν σε πλάνες πάντα είχαν ένα κοινό στοιχείο, τα πολλά οράματα, μιλούσαν με την Παναγία με τον Χριστό με Αγίους, αλλά ήταν δαίμονες, δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι το ίδιο και στην περίπτωση του πατρός Μάξιμου και εύχομαι να είναι αλήθεια όλα αυτά στην μελέτη του.
Μην το κάνεις αδελφέ όχι.[/quote]
Τον πατέρα Μάξιμο τον σέβομαι και τον εκτιμώ απεριόριστα πιστεύω ότι θα βγουν αληθινά όσα έχει γράψει και το εύχομαι με την κάρδια μου να επαληθευτούν
raimon έγραψε:
Αναφέρει επίσης ο π. Μάξιμος στο βιβλίο του ότι αδιαμφισβήτητα οι Προφήτες θα είναι δυο η τρεις ο Π. Ηλίας,ο Ιωάννης ο Ευαγγελιστής, και ο Ενώχ, πουθενά δεν υπονοεί ότι μπορεί να είναι ιερωμένοι των ημερών μας και πολύ περισσότερο ότι θα είναι απλοί λαϊκοί, επίσης στην σελίδα 261 στο πρώτο βιβλίο ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ 1983-2013 λέει ότι πρέπει να προσέξουμε γιατί ο διάβολος θα θελήσει να μπερδέψει και θα στείλει ψευδοπροφήτες στην θέση των προφητών.
λεει αγαπητε raimon.....λεει ο π,Μαξιμος οτι μπορεί να είναι "εν πνευματι Ηλιου"..............
"2018 ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" σελ.472
---->Και εαν μεν οι προφήτες είναι κάποιοι συγχρονοι ανθρωποι, που ο ΘΕΟΣ θα στείλει "εν πνεύματι και δυνάμει Ηλιου".....
Όπως θέλεις Γιάννη.
Τον ενημέρωσες όμως τον πατέρα Μάξιμο για τις εξελίξεις περί των προφητών και ποιοι είναι να δούμε τι θα πει; οχι μόνο στα φόρουμ.
Τον ενημέρωσες όμως τον πατέρα Μάξιμο για τις εξελίξεις περί των προφητών και ποιοι είναι να δούμε τι θα πει; οχι μόνο στα φόρουμ.
raimon έγραψε:Όπως θέλεις Γιάννη.
εχει ενημερωθει για τον SNOWDEN και περιμένουμε την ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του.....ειμαστε εν αναμονή....
Σελίδα 5 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Σελίδα 5 από 8
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης