ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Διαφωνίες πατερικών χαρακτηριστικών εκ πείσματος ...

Σελίδα 1 από 4 1, 2, 3, 4  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Διαφωνίες πατερικών χαρακτηριστικών εκ πείσματος ... Empty Διαφωνίες πατερικών χαρακτηριστικών εκ πείσματος ...

Δημοσίευση από raimon Πεμ Απρ 25, 2013 12:09 am

laste έγραψε:
Γιώργος έγραψε:
laste έγραψε:Κοιτάξτε αυτό το αγόρι πόσο λυπημένο είναι που έλλειπε η μάνα του η π.... από τον γάμο του.Μια συνεντευξη που έκανε πολλούς να κλάψουν.Αχ τι συγκινητικό!!!

http://www.people.com/people/package/article/0,,20395222_20599251,00.html

επίσης σε αυτό το άρθρο λέει στην τελευταία παράγραφο πως συμφωνα με νέα δημοσκόπηση αποκαλύπτει πως ο Prince Charles έχει μεγαλύτερη υποστήριξη για το θρόνο και όχι το στέμα να περάσει απευθείας στον William.
Για να δούμε, μάλλον βλέπω τον πατέρα του να βγαίνει από την μέση.Είδομεν.

http://www.people.com/people/article/0,,20599179,00.html

Laste,
έστω οτι ο Ουίλλιαμ στα 33 του προσπερνάει τον πατέρα του και γίνεται βασιλιάς της Αγγλίας.....Θα είναι απο αυτή την θέση ο Αντίχριστος;;;

Αδερφέ Γιώργο πές μου επειδή με μπερδεύεις πάρα πολύ βρε φίλε.
1. Πιστεύεις στην αναλαμπή?ή πιστεύεις ότι το 2018 θα γίνει η Β' Παρουσία του Κυρίου μας.
2.Εσύ πιστεύεις ότι ο αντίχριστος θα έρθει ξαφνικά και θα είναι άγνωστος παντελώς από όλους?Δηλαδή δεν θα τον έχουμε ξαναδεί?
3.Εσύ από ότι καταλαβαίνω δεν έχεις πιστεί ότι ο αντίχριστος είναι ο Ουίλλιαμ.
4. Έχεις κανένα όνομα που πιστεύεις ότι θα κάνει ξαφνικά εμφάνιση τον Ιούλιο του 2012?
Απλά φίλε μου με μπέρδεψες.

Τώρα για αυτό που ρώτησες θα σου απαντήσω το εξής:
Ναι αδερφέ θα υποψιαζόμουνα τουλάχιστον δηλαδή 30 χρονών και να γίνει Βασιλιάς, είναι περίεργο.Μετά θα περιμένω κάτι άλλο.....

Εσύ αδερφέ περιμένεις μάλλον ξαφνικά να εμφανιστεί κάποιος άγνωστος από το πουθενά και να πει "γεια σας είμαι ο αντίχριστος για αυτό κάντε με απευθείας παγκόσμιο βασιλιά"
raimon
raimon

Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Διαφωνίες πατερικών χαρακτηριστικών εκ πείσματος ... Empty Απ: Διαφωνίες πατερικών χαρακτηριστικών εκ πείσματος ...

Γιώργος έγραψε:laste
1.Πιστεύω στο τέλος του κόσμου το 2018,αλλά όχι στις 8 Απριλίου,αλλά στις 25 Μαρτίου!
2.Ναι,δεν θα τον έχουμε ξαναδεί,θα είναι παντελώς άγνωστος απο όλους....Αυτοί που τον κρύβουν,τον κρύβουν καλά μέχρι την ήμέρα που θα αναλάβει το έργο του και θα φανερωθεί σε όλους μας!
3.Δεν δίνω στον Ουίλλιαμ ούτε 0,5 % να είναι αυτός ο Αντίχριστος.Τους λόγους τους έχω αναλύσει διεξοδικά σε διάσπαρτα μέρη αυτού του φόρουμ.Εν συντομία:
α)Ο Ουίλλιαμ έχει πατέρα,τον Κάρολο,ενώ ο Αντίχριστος δεν θα έχει!
β)Ο Ουίλλιαμ έχει αδερφό,τον Χάρι,ενώ ο Αντίχριστος δεν θα έχει!
γ)Ο Ουίλλιαμ δεν έχει κάνει περιτομή,ενώ ο Αντίχριστος θα έχει κάνει!
δ)Το όνομά του πρέπει να βγάζει 666 στην μητρική του γλώσσα,ενώ του Ουίλλιαμ δεν βγάζει!
4.Σαφώς και το έχω γράψει!Το όνομα που θα εμφανιστεί (υποθέτουμε) τον Ιούλιο-Αυγουστο του 2012 στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι Fox!Αυτό,100%΄,θα είναι το όνομα του Αντιχρίστου!
5.Δεν θα εμφανιστεί έτσι.Θα εμφανιστεί στην αρχή με ένα πολύ low profile,και σιγα-σιγα θα αρχίσει να γίνεται γνωστός....Αυτο το περιμένουμε να ξεκινήσει σε 2 μήνες απο σήμερα,με απώτερο χρονικό διάστημα τους 7-8 μήνες (πατέρας Μάξιμος)
raimon
raimon

Διαφωνίες πατερικών χαρακτηριστικών εκ πείσματος ... Empty Απ: Διαφωνίες πατερικών χαρακτηριστικών εκ πείσματος ...

jm_ac_2018 έγραψε:
Γιώργος έγραψε:laste
1.Πιστεύω στο τέλος του κόσμου το 2018,αλλά όχι στις 8 Απριλίου,αλλά στις 25 Μαρτίου!
2.Ναι,δεν θα τον έχουμε ξαναδεί,θα είναι παντελώς άγνωστος απο όλους....Αυτοί που τον κρύβουν,τον κρύβουν καλά μέχρι την ήμέρα που θα αναλάβει το έργο του και θα φανερωθεί σε όλους μας!
3.Δεν δίνω στον Ουίλλιαμ ούτε 0,5 % να είναι αυτός ο Αντίχριστος.Τους λόγους τους έχω αναλύσει διεξοδικά σε διάσπαρτα μέρη αυτού του φόρουμ.Εν συντομία:
α)Ο Ουίλλιαμ έχει πατέρα,τον Κάρολο,ενώ ο Αντίχριστος δεν θα έχει!
β)Ο Ουίλλιαμ έχει αδερφό,τον Χάρι,ενώ ο Αντίχριστος δεν θα έχει!
γ)Ο Ουίλλιαμ δεν έχει κάνει περιτομή,ενώ ο Αντίχριστος θα έχει κάνει!
δ)Το όνομά του πρέπει να βγάζει 666 στην μητρική του γλώσσα,ενώ του Ουίλλιαμ δεν βγάζει!
4.Σαφώς και το έχω γράψει!Το όνομα που θα εμφανιστεί (υποθέτουμε) τον Ιούλιο-Αυγουστο του 2012 στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι Fox!Αυτό,100%΄,θα είναι το όνομα του Αντιχρίστου!
5.Δεν θα εμφανιστεί έτσι.Θα εμφανιστεί στην αρχή με ένα πολύ low profile,και σιγα-σιγα θα αρχίσει να γίνεται γνωστός....Αυτο το περιμένουμε να ξεκινήσει σε 2 μήνες απο σήμερα,με απώτερο χρονικό διάστημα τους 7-8 μήνες (πατέρας Μάξιμος)

αγαπητε Γιωργο, εχω τις ενστάσεις μου...

1--> 25 Μαρτίου ειναι με το πατριο ημερολόγιο αρα 8 Απριλίου με το Νεο Ημερολόγιο.
2--> Δεν είναι δυνατόν να αναλάβει καποιος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ χωρις να ειναι μυημένος στα του σύστήματος και χωρις την ΕΓΚΡΙΣΗ των G10...πρέπει να το ΕΝΝΟΗΣΟΥΜΕ πολυ καλά αυτο...αλλες εποχές οταν εμφανίσθηκε ο Χριστος άλλες οι σημερινές...
4--> Εχεις κάποιον συγκεκριμένο Mr.Fox ,με ηλικια γυρω στα 30, που θα εμφανιστεί "ξαφνικά" μεσα στο 2012 και θα δώσει λύσεις στα παγκόσμια προβλήματα στο επόμενο διάστημα (2012-2014)??
Εχω ρωτήσει αρκετές φορές αλλά δεν έχω λάβει απάντηση...
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Πεμ Απρ 25, 2013 12:10 am

xristoforos έγραψε:13 ειναι οι μερες της διαφορας αρα καθως παμε απο την 25η προς την 26 μαρτη με το πατριο δηλαδη απο την 7η προς την 8η απριλιου με το νεο δηλαδη μεσανυχτα....ωρα ελλαδος.....τοτε ειναι η ωρα της Δευτερης Παρουσιας Του

στο περιπου ε.......διοτι στα Ιεροσολυμα νομιζω παει το πρωι το Αγιο Φως??
αρα μπορει κ στις 12 το μεσημερι στις 7 απριλη με το νεο και ωρα 12 το μεσημερι....να γινει η δευτερα παρουσια....δεν ξερουμε
Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ

ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 11.20 ΑΛΛΕΣ ΣΤΙΣ 12.10......ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

ΣΥΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΩΡΑ!!
ΟΠΟΤΕ....ΔΕ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΡΙΒΩΣ....ΞΕΡΟΥΜΕ ΧΟΝΤΡΙΚΑ ΟΤΙ 25 ΜΑΡΤΗ ΠΡΟΣ 26 ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΛΑΔΗ 7 ΠΡΟΣ 8 ΑΠΡΙΛΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018 ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Πεμ Απρ 25, 2013 12:11 am

Γιώργος έγραψε:Γιάννη,όχι δεν έχω κατα νου κάποιον κύριο Φόξ γνωστό μέχρι στιγμής γύρω στα 30.....Αν τον είχα,θα τον περίμενα;Αλλά άμα ήταν και γνωστός,δεν θα είχε ήδη ξεκινήσει το έργο του;Εσύ τι πιστεύεις,δεν είναι εύκολο για κάποιον σήμερα να διατηρήσει την ανωνυμία του και να αποφύγει τις κάμερες αν θέλει;Εμένα για παράδειγμα,δεν μου έχει τύχει σχεδόν ποτέ να πέσω πάνω σε κάμερα....Πόσο μάλλον ο Αντίχριστος που θα παίρνει και τα μέτρα του.......
Χριστόφορε,

εχουμε την ίδια ώρα ακριβώς με το Ισραήλ!Οπότε και ώρα Ισραήλ να πεις,το ίδιο είναι!
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Πεμ Απρ 25, 2013 12:12 am

jm_ac_2018 έγραψε:
Γιώργος έγραψε:Γιάννη,όχι δεν έχω κατα νου κάποιον κύριο Φόξ γνωστό μέχρι στιγμής γύρω στα 30.....Αν τον είχα,θα τον περίμενα;Αλλά άμα ήταν και γνωστός,δεν θα είχε ήδη ξεκινήσει το έργο του;Εσύ τι πιστεύεις,δεν είναι εύκολο για κάποιον σήμερα να διατηρήσει την ανωνυμία του και να αποφύγει τις κάμερες αν θέλει;Εμένα για παράδειγμα,δεν μου έχει τύχει σχεδόν ποτέ να πέσω πάνω σε κάμερα....Πόσο μάλλον ο Αντίχριστος που θα παίρνει και τα μέτρα του.......

το φοξ προσδιορίζει ΙΔΙΟΤΗΤΑ του Αντιχρίστου και οχι το ονομα του...
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Πεμ Απρ 25, 2013 12:13 am

xristoforos έγραψε:

η διαφορα ξερεις ποια ειναι? δεν ειναι μονο οτι δεν εχει ερθει καν καποιος φοξ...αλλα ουτε και ο προδρομος του

ενω ο ροτσθιλντ εχει εμφανιστει απο το 2008..οταν ηταν 30 ετων και προετοιμασε το δρομο του Ουιλλιαμ ! διοτι ο ροτσθιλντ ειναι ο ψευδοπροφητης δηλαδη ο προδρομος του αντιχριστου.....

δεν εμφανιστηκε καποιος προδρομος καποιου φοξ....αρα ουτε και φοξ θα εμφανιστει

εμφανιστηκε πριν απο 4 ετη ο προδρομος του Ουιλλιαμ ..αρα ο Ουιλλιαμ ειναι ο αντιχριστος :wink:
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Πεμ Απρ 25, 2013 12:13 am

Γιώργος έγραψε:Γιάννη,τι λες;Συνδέεται με κάποιον τρόπο το Φοξ με τον Ουίλλιαμ;Τον έχεις δει να τον αποκαλούν έτσι πουθενά;Ποιά ιδιότητα;Εδώ η Αποκάλυψη είναι ξεκάθαρη:Το όνομά του θα βγάζει 666!Ξυπνήστε!
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Πεμ Απρ 25, 2013 9:17 pm

xristoforos έγραψε:
Γιώργος έγραψε:Γιάννη,τι λες;Συνδέεται με κάποιον τρόπο το Φοξ με τον Ουίλλιαμ;Τον έχεις δει να τον αποκαλούν έτσι πουθενά;Ποιά ιδιότητα;Εδώ η Αποκάλυψη είναι ξεκάθαρη:Το όνομά του θα βγάζει 666!Ξυπνήστε!
και ο βενεδικτος βγαζει 666 αλλα δεν ειναι ο αντιχριστος
ο αντιχριστος ειναι ο ουιλλιαμ που βγαζει 666 σε δυο γλωσσες..!
raimon
raimon

Γιώργος έγραψε:χριστόφορε,αστο τώρα αυτό με τα VVVV!Αηδία έχει καταντήσει!To William βγάζει 619 όσο και να διαμαρτύρεστε!
raimon
raimon

xristoforos έγραψε:
Γιώργος έγραψε:χριστόφορε,αστο τώρα αυτό με τα VVVV!Αηδία έχει καταντήσει!To William βγάζει 619 όσο και να διαμαρτύρεστε!

μπα...την ανασκαφη δεν την εκανα εγω γεωργιε...πηγαινε πιο πισω να δεις τις φωτο της ανασκαφης.... V V V' χαραγμενο στις πετρες !!
Λες να πηγα ιεροσολυμα κ να εσκαψα καταλληλως το εδαφος για να σχηματιστει το VVV' ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Πεμ Απρ 25, 2013 9:18 pm

Γιώργος έγραψε:
xristoforos έγραψε:

μπα...την ανασκαφη δεν την εκανα εγω γεωργιε...πηγαινε πιο πισω να δεις τις φωτο της ανασκαφης.... V V V' χαραγμενο στις πετρες !!
Λες να πηγα ιεροσολυμα κ να εσκαψα καταλληλως το εδαφος για να σχηματιστει το VVV' ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ

Που είναι αυτό που λές;
raimon
raimon

raimon
raimon

Γιώργο υπάρχει και κάτι άλλο που σίγουρα θέλει να είναι ο Ουίλιαμ. Στην αποκάλυψη εκεί που λέει ..<< καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´.
Λέει <<Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω>> που σημαίνει ότι το 666 θα βγαίνει κάπως πολύπλοκα δύσκολα θα έλεγα, αν έβγαινε έτσι όπως βγάζουμε σε άλλα ονόματα το 666 (η και άλλα ονόματα με άλλους αριθμούς), τότε η γραφή δεν θα έλεγε << Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω>> αλλα θα έλεγε << και ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´. >> κατάλαβες έτσι θα το έλεγε! ενώ τώρα βάζει και το <<Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω>> γιατι να βάζει <<Ωδε η σοφία ἐστίν· ο έχων νούν!!>> δεν σου κάνει εντύπωση!
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Πεμ Απρ 25, 2013 9:19 pm

Γιώργος έγραψε:
raimon έγραψε:Γιώργο υπάρχει και κάτι άλλο που σίγουρα θέλει να είναι ο Ουίλιαμ. Στην αποκάλυψη εκεί που λέει ..<< καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´.
Λέει <<Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω>> που σημαίνει ότι το 666 θα βγαίνει κάπως πολύπλοκα δύσκολα θα έλεγα, αν έβγαινε έτσι όπως βγάζουμε σε άλλα ονόματα το 666 (η και άλλα ονόματα με άλλους αριθμούς), τότε η γραφή δεν θα έλεγε << Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω>> αλλα θα έλεγε << και ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´. >> κατάλαβες έτσι θα το έλεγε! ενώ τώρα βάζει και το <<Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω>> γιατι να βάζει <<Ωδε η σοφία ἐστίν· ο έχων νούν!!>> δεν σου κάνει εντύπωση!

raimon,δεν έχεις διαβάσει την έρευνά μου στο 666-Fox;;;Εξηγώ αναλυτικά γιατί είπε ''Ωδε η σοφία εστιν''......
raimon
raimon

Γιώργος έγραψε:

Ελεος με αυτά που βλέπω!!!Που τον είδατε τον Ουίλλιαμ εδώ;;;
raimon
raimon

Γιώργος έγραψε:

Ελεος με αυτά που βλέπω!!!Που τον είδατε τον Ουίλλιαμ εδώ;;;

Δεν το βλέπεις Γιώργo ;;; να γιατί λέει <<῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω>> μην με παρεξηγήσεις δεν θέλω να πω ότι δεν έχεις νούν, αλλά μελέτησε Γιωργο καλύτερα, μην τα βλέπεις όλα επιπόλαια
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Πεμ Απρ 25, 2013 9:21 pm

Γιώργος έγραψε:raimon,
συγγνώμη που θα το πω,αλλά στο θέμα του Ουίλλιαμ είστε πλανεμένοι!Αλλά δεν πειράζει,η ουσία είναι οτι σε 23 μέρες θα το καταλάβετε......
raimon
raimon

xristoforos έγραψε:γιωργο αμα ειχες σοφια....θα εβλεπες τη φωτογραφια που ανερτησε ο raimon επειτα απο ερευνα !

τι θα πει ερευνα σου? σωνει κ καλα να δικαιωθεις? δεν πιστευω να εκανες ασχημονιες στο γραφειο του πατρος Μαξιμου με σκοπο τη δικαιωση σου στο θεμα του ψευτοφοξ ή στο να παρεις δοξα ή χρηματα.....?

φοξ ειναι κωδικη ονομασια..ποσες φορες θα το πουμε?
raimon
raimon

Γιώργος έγραψε:χριστόφορε,
βάζω το χέρι μου στην φωτιά,οτι ο Αντίχριστος θα λέγεται Φοξ!Αυτό σου αρκεί;Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο......
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Πεμ Απρ 25, 2013 9:22 pm

Γιώργος έγραψε:raimon,
συγγνώμη που θα το πω,αλλά στο θέμα του Ουίλλιαμ είστε πλανεμένοι!Αλλά δεν πειράζει,η ουσία είναι οτι σε 23 μέρες θα το καταλάβετε......

Γιώργο και εσύ που βάζεις συνέχεια ημερομηνίες εμφανίσεως και πέφτεις συνεχώς έξω δεν είσαι πλανεμένος;; αυτόν που υποστηρίζουμε εμείς όμως έχει ήδη εμφανιστεί
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Πεμ Απρ 25, 2013 9:22 pm

Γιώργος έγραψε:χριστόφορε,
βάζω το χέρι μου στην φωτιά,οτι ο Αντίχριστος θα λέγεται Φοξ!Αυτό σου αρκεί;Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο......

Ναι όπως ήσουν σίγουρος και σε προηγούμενες εμφανίσεις των Προφητών και του αντίχριστου τα ίδια λάθει τα επαναλαμβάνεις συνεχώς Γιώργο.
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Πεμ Απρ 25, 2013 9:23 pm

xristoforos έγραψε:Στις 29 Ιουλίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος!
http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=8&t=238793&start=75
τι ειχες γιωργοκπ..τι ειχα παντα ... λεει μια παροιμια! (αλλαγμενη μονο ως προς το ονομα)
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Πεμ Απρ 25, 2013 9:23 pm

Γιώργος έγραψε:Δεν λες καλά που έσπασα το εμπάργκο και μπορούμε να γράφουμε και σε αυτό το φόρουμ!Ναι,29 Ιουλίου,γιατί,διαφωνείς;
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Πεμ Απρ 25, 2013 9:24 pm

batraxos_258 έγραψε:
Γιώργος έγραψε:Δεν λες καλά που έσπασα το εμπάργκο και μπορούμε να γράφουμε και σε αυτό το φόρουμ!Ναι,29 Ιουλίου,γιατί,διαφωνείς;

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ 29 ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2012 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ,ΟXΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΜΩΣ!!!!
raimon
raimon

Σελίδα 1 από 4 1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης