Διαφωνίες πατερικών χαρακτηριστικών εκ πείσματος ...
Σελίδα 4 από 4
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Διαφωνίες πατερικών χαρακτηριστικών εκ πείσματος ...
vas019 έγραψε:Γιώργος έγραψε:
Χριστόφορε,μπορεί να μην του έδωσα την πρέπουσα σημασία,συγγνώμη.Δεν θέλω να με διώξετε απο το φόρουμ,γιατί στα βασικά συμφωνούμε,για παράδειγμα στην 25/8 Απριλίου του 2018 οτι θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία!Αλλά όπως βλέπεις,στα επιμέρους,έχουμε τις διαφοροποιήσεις μας!
Εχουμε σεβασμο στις διαφοροποιησεις σου και πολλες φορες εχω αναφερθει στην πολυτιμη βοηθεια σου που προηλθε απο τις διαφορετικες οπτικες σου γωνιες..Ουτε εμεις επιθυμουμε την αποπομπη σου, αλλα την αμοιβαια κατανοηση και ανοχη στις διαφορετικες αποψεις..
raimon- Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
Γιώργος έγραψε:vas019 έγραψε:Εχουμε ξεκαθαρισει το οχι σε αυτο που ρωτας...
Μονο στην περιπτωση που ΕΠΙΣΗΜΑ οι ισραηλινοι δεχτουν τον θρονο ως βασιλευς ισραηλ αλλα καλυτερα οταν ολοι οι λαοι με δημοψηφισμα αποδεκτουν το προσωπο ως υπερτατο φιλοσοφικο - τιμητικο αρχοντα με απεριοριστη εξουσια πανω σε τοπικες κυβερνησεις..
Μπορεί δηλαδή να παρεμβαίνει απο τον βασιλικό θρόνο στις τοπικές κυβερνήσεις;Έχει τέτοια εμβέλεια ο θρόνος σήμερα;Ή μήπως φτάνει να γίνει πρωθυπουργός του Ισραήλ για παράδειγμα;Νομίζω οτι χρείαζεται κάτι ευρύτερο σε όλες τις περιπτώσεις.......
vas019 έγραψε:Ενας βασιλιας δεν κατεβαινει επιπεδο, αφηνωντας το ανωτερο αξιωμα..
Απλα θα προσπαθηθει η εξουσια του θρονου να περασει παγκοσμια, μεσω ΟΗΕ η / και δημοψηφισματος , οπου σχεδον ολοι οι λαοι θα πρεπει να το αποδεκτουν..
Τωρα εαν θα μαγειρευτουν τα αποτελεσματα, ποιος ξερει...
Γιώργος έγραψε:Εχουμε σεβασμο στις διαφοροποιησεις σου και πολλες φορες εχω αναφερθει στην πολυτιμη βοηθεια σου που προηλθε απο τις διαφορετικες οπτικες σου γωνιες..Ουτε εμεις επιθυμουμε την αποπομπη σου, αλλα την αμοιβαια κατανοηση και ανοχη στις διαφορετικες αποψεις..
Και εγώ σέβομαι τις απόψεις σας και ας διαφέρουν απο τις δικές μου.Για μένα πάντως κάτι μας ενώνει και αυτό είναι η πίστη μας για το τέλος το 2018.....Και αυτό είναι το σημαντικό,το ποιος θα είναι ο Αντίχριστος θα το καταλάβουμε κάποια στιγμη στο μέλλον,δεν ανησυχώ.......
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Σελίδα 4 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης