2018 - Η Β'ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ...
+10
Efimeros
Thereaper
Θεόδωρος
Panossl4
amnos
raimon
laste
xristoforos
Γιώργοςκπ
jm_ac_2018
14 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 21
Σελίδα 5 από 21 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21
Απ: 2018 - Η Β'ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ...
42 Νὰ εἶσθε λοιπὸν ἄγρυπνοι, διότι δὲν ξέρετε ποιὰν ὥρα ἔρχεται ὁ Κύριός σας.
43 Ξέρετε ὅμως τοῦτο: ὅτι ἐὰν ἤξερε ὁ οἰκοδεσπότης ποιὰν ὥρα τὴν νύχτα θὰ ἐρχότανε ὁ κλέφτης, θὰ ἀγρυπνοῦσε καὶ δὲν θὰ ἄφηνε νὰ διαρρήξουν τὸ σπίτι του.
44 Διὰ τοῦτο καὶ σεῖς νὰ εἶσθε ἕτοιμοι, διότι τὴν ὥρα ποὺ δὲν περιμένετε, θὰ ἔλθῃ ὁ Υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου».
πως τα καταλαβαινεις τα παραπανω ???
η θεωρια του δεκαοκτακισμού λεει ότι Κυριακή 25 Μαρτιου = 8 Απριλίου 2018 μ.Χ. θα ερθει η Β΄Παρουσία
πως επαληθευεται με τα παραπανω ???
43 Ξέρετε ὅμως τοῦτο: ὅτι ἐὰν ἤξερε ὁ οἰκοδεσπότης ποιὰν ὥρα τὴν νύχτα θὰ ἐρχότανε ὁ κλέφτης, θὰ ἀγρυπνοῦσε καὶ δὲν θὰ ἄφηνε νὰ διαρρήξουν τὸ σπίτι του.
44 Διὰ τοῦτο καὶ σεῖς νὰ εἶσθε ἕτοιμοι, διότι τὴν ὥρα ποὺ δὲν περιμένετε, θὰ ἔλθῃ ὁ Υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου».
πως τα καταλαβαινεις τα παραπανω ???
η θεωρια του δεκαοκτακισμού λεει ότι Κυριακή 25 Μαρτιου = 8 Απριλίου 2018 μ.Χ. θα ερθει η Β΄Παρουσία
πως επαληθευεται με τα παραπανω ???
Ερευνητής888- Αριθμός μηνυμάτων : 421
Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2013
Γιώργοςκπ έγραψε:Το ίδιο είναι....
ΑΓΙΟΣ και να μην λεει οτι το 2018 θα γινει η Β Παρουσια.....περιεργο................
Αυτο ο Ιησους το έλεγε για τους μαθητές του,όχι για όλους τους ανθρώπους,σε όλες τις χρονικές περιόδους,σε όλες τις εποχές!Η εποχή της ελευσης του Χριστου για δευτερη φορά θα γινόταν γνωστή μόνο λιγα χρόνια πριν,στην τελευταία γενιά,που θα έβλεπε το κράτος του Ισραηλ να ξαναβγάζει φύλλα.....Για όλες τις υπόλοιπες γενιές,αυτο θα ήταν άγνωστο....Όπως και ήταν,να απαριθμήσουμε όλες τις αποτυχημένες προβλέψεις στα 2000 χρόνια μέχρι σήμερα....
Γιώργοςκπ- Αριθμός μηνυμάτων : 871
Ημερομηνία εγγραφής : 31/03/2013
Γιώργοςκπ έγραψε:Αυτο ο Ιησους το έλεγε για τους μαθητές του,όχι για όλους τους ανθρώπους,σε όλες τις χρονικές περιόδους,σε όλες τις εποχές!Η εποχή της ελευσης του Χριστου για δευτερη φορά θα γινόταν γνωστή μόνο λιγα χρόνια πριν,στην τελευταία γενιά,που θα έβλεπε το κράτος του Ισραηλ να ξαναβγάζει φύλλα.....Για όλες τις υπόλοιπες γενιές,αυτο θα ήταν άγνωστο....Όπως και ήταν,να απαριθμήσουμε όλες τις αποτυχημένες προβλέψεις στα 2000 χρόνια μέχρι σήμερα....
με την Παλαια Διαθηκη ολοι ειχαν την ικανότητα να υπολογισουν ακομη και το ετος 1948.................οχι ομως και τη Β Παρουσια
Το έτος 2018 αποκαλυπτει την έναρξη της ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ του ΘΕΟΥ (και η γνωμη μου είναι στα μισα της επταετιας του θηριου) και την ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΟΛΟΒΩΣΗΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ και της αλλαγης της μετρησης του χρόνου ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ !!!!
Εκει έχουμε την εναρξη της ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΛΙΨΗΣ (για 3,5 ετη κολοβωμενα), στην αυτοθεοποίηση του θηρίου 666 και της ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΤΙΣ 7 ΦΙΑΛΕΣ και τις ταραχες στο ΣΥΜΠΑΝ και την ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΤΡΗΣΗΣ μεχρι την ΕΙΡΗΝΗ-ΓΑΛΗΝΗ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ για 1260 ημερες κολοβωμενες την προστασία της ΓΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ από τον ΑΕΤΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ. Είναι έτος κλειδί για την ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ Β΄ΠΑΡΟΥΣΙΑ. Η πορεία αυτή περιλαμβάνει ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ και ΓΑΛΗΝΗ για άγνωστα έτη έως τη Δευτερα ΠΑρουσία
Αυτο ανακαλυψε ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΩΣ ο π. Μαξιμος αλλα μαλλον δεν το γνωρίζει.
Ερευνητής888 έγραψε:Γιώργοςκπ έγραψε:Ο γέροντας Παίσιος είναι άνθρωπος,και είναι φυσικό για έναν άνθρωπο να κάνει και λάθη!Τόσα είχε πει,σε όλα σωστός είναι;Τι νομίζεις;Ειδικά τώρα που λέει ''Δεν το ξέρω αυτό,Ο ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ....'',
Ο ίδιος το παραδέχεται οτι δεν το ξέρει,και πας εσύ και το μοστράρεις για σίγουρο;;;
δεν ειπε δεν ξερω αλλα :
Μερικοί συνδυάζουν με αυτήν την επέμβαση του Χριστού την Δευτέρα Παρουσία. Εγώ δεν μπορώ να το πω. Ο λογισμός μου λεει ότι δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, όταν έρθει ως Κριτής, αλλά μια επέμβαση του Χριστού, γιατί είναι τόσα γεγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμη.
Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα να τα λες ερευνητή, τον αντίχριστο θα τον αναλώσει ο Χριστός με την επιφάνεια της Παρουσίας Του,ακολουθεί η ανάσταση των νεκρών και η κρίση, όλα τα υπόλοιπα είναι απαράδεκτα.
Άκουσε εδώ τον μακαριστό πατέρα Αθανάσιο μετά το 11:00 ...η μήπως δεν είναι Άγιος ο π. Αθανάσιος?
raimon- Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013
επέμβαση ΚΥΡΙΟΥ
επέμβαση ΟΡΙΣΜΟΣ :
εγχείρηση Ουσ. τεχνική επέμβαση, συνήθως με τομή, σε σώμα ασθενούς για θεραπευτικούς σκοπούς
επέμβαση Ουσ. δραστική παρεμβολή σε μια διαδικασία με σκοπό να καθοριστεί η εξέλιξή της
ανάμειξη Ουσ. ανεπίτρεπτη συμμετοχή ενός κράτους στις εσωτερικές υποθέσεις άλλου κράτους
επεμβαίνεις σημαίνει ΠΑΡΕΜΒΑΛΕΣΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ (με ΆΓΙΟ, ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ή ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ειναι φαινομενο οχι ΣΤΑΤΙΚΟ στο χρόνο (Δευτερα Παρουσία, θεωρια 2018) αλλά ΔΥΝΑΜΙΚΟ (κάποιο θαύμα ή δράση Αγίου ή αγγέλου κ.τ.λ.)
Το 2018 θα ξεκινήσει πιθανότατα η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, το έκτακτο χειρουργείο 1260 ημερών (κολοβωμένο, δηλαδή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ, οχι γραμμικής μορφής ωραρίου) για τη ΘΕΡΑΠΕΙΑ των χριστιανών και τον ακρωτηριασμό των χαραγμένων 666 (7 φιάλες ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ) στον ασθενή = γυνη = εκκλησία = διωγμος και η απομόνωση του δαιμονικού ΟΓΚΟΥ Αντιχρίστου 666 στο χριστιανικο σωμα της εκκλησίας. Τον ιατρό αυτόν με τους βοηθούς του θα τον ακολουθήσουν εν τέλη 144.000 εβραίοι και πολύς κόσμος. Το συμπαν θα μπει σε τροχιά ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ τρεχοντας αφού αναρρωσει ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ στο Πνευματικό Νοσοκομείο.
επέμβαση ΟΡΙΣΜΟΣ :
εγχείρηση Ουσ. τεχνική επέμβαση, συνήθως με τομή, σε σώμα ασθενούς για θεραπευτικούς σκοπούς
επέμβαση Ουσ. δραστική παρεμβολή σε μια διαδικασία με σκοπό να καθοριστεί η εξέλιξή της
ανάμειξη Ουσ. ανεπίτρεπτη συμμετοχή ενός κράτους στις εσωτερικές υποθέσεις άλλου κράτους
επεμβαίνεις σημαίνει ΠΑΡΕΜΒΑΛΕΣΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ (με ΆΓΙΟ, ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ή ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ειναι φαινομενο οχι ΣΤΑΤΙΚΟ στο χρόνο (Δευτερα Παρουσία, θεωρια 2018) αλλά ΔΥΝΑΜΙΚΟ (κάποιο θαύμα ή δράση Αγίου ή αγγέλου κ.τ.λ.)
Το 2018 θα ξεκινήσει πιθανότατα η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, το έκτακτο χειρουργείο 1260 ημερών (κολοβωμένο, δηλαδή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ, οχι γραμμικής μορφής ωραρίου) για τη ΘΕΡΑΠΕΙΑ των χριστιανών και τον ακρωτηριασμό των χαραγμένων 666 (7 φιάλες ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ) στον ασθενή = γυνη = εκκλησία = διωγμος και η απομόνωση του δαιμονικού ΟΓΚΟΥ Αντιχρίστου 666 στο χριστιανικο σωμα της εκκλησίας. Τον ιατρό αυτόν με τους βοηθούς του θα τον ακολουθήσουν εν τέλη 144.000 εβραίοι και πολύς κόσμος. Το συμπαν θα μπει σε τροχιά ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ τρεχοντας αφού αναρρωσει ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ στο Πνευματικό Νοσοκομείο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ερευνητής888 στις Κυρ Δεκ 15, 2013 10:00 am, 4 φορές συνολικά
raimon έγραψε:Ερευνητής888 έγραψε:Γιώργοςκπ έγραψε:Ο γέροντας Παίσιος είναι άνθρωπος,και είναι φυσικό για έναν άνθρωπο να κάνει και λάθη!Τόσα είχε πει,σε όλα σωστός είναι;Τι νομίζεις;Ειδικά τώρα που λέει ''Δεν το ξέρω αυτό,Ο ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ....'',
Ο ίδιος το παραδέχεται οτι δεν το ξέρει,και πας εσύ και το μοστράρεις για σίγουρο;;;
δεν ειπε δεν ξερω αλλα :
Μερικοί συνδυάζουν με αυτήν την επέμβαση του Χριστού την Δευτέρα Παρουσία. Εγώ δεν μπορώ να το πω. Ο λογισμός μου λεει ότι δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, όταν έρθει ως Κριτής, αλλά μια επέμβαση του Χριστού, γιατί είναι τόσα γεγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμη.
Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα να τα λες ερευνητή, τον αντίχριστο θα τον αναλώσει ο Χριστός με την επιφάνεια της Παρουσίας Του,ακολουθεί η ανάσταση των νεκρών και η κρίση, όλα τα υπόλοιπα είναι απαράδεκτα.
Άκουσε εδώ τον μακαριστό πατέρα Αθανάσιο μετά το 11:00 ...η μήπως δεν είναι Άγιος ο π. Αθανάσιος?
είναι ιερη μορφή ως ιερέας αλλα ο γεροντας Παϊσιος δεν πηγαινε μπροστα στα μικροφωνα αλλα στις καρδιές των πιστων
Κάτι μου είπες τώρα, ο μακαριστός π Αθανάσιος ένας από τους μεγαλύτερους ερευνητές των γραφών και μεγάλος ιεροκήρυκας, αν είναι δυνατόν να αμφισβητήσουμε τον πατέρα Αθανάσιο, αυτά που λες ερευνητή είναι αναλαμπήστικα και αιρετικά, για τα άλλα περί αντιχρίστου δεν ξέρω, άλλα αυτά που λες τώρα είναι επιεικώς απαράδεκτα.Ερευνητής888 έγραψε:raimon έγραψε:Ερευνητής888 έγραψε:Γιώργοςκπ έγραψε:Ο γέροντας Παίσιος είναι άνθρωπος,και είναι φυσικό για έναν άνθρωπο να κάνει και λάθη!Τόσα είχε πει,σε όλα σωστός είναι;Τι νομίζεις;Ειδικά τώρα που λέει ''Δεν το ξέρω αυτό,Ο ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ....'',
δεν ειπε δεν ξερω αλλα :
είναι ιερη μορφή ως ιερέας αλλα ο γεροντας Παϊσιος δεν πηγαινε μπροστα στα μικροφωνα αλλα στις καρδιές των πιστων
Ανελυσα το κειμενο απο τα λογια του μελλοντικου Αγίου Παϊσίου που ειχε τη χαρη του Αγίου Πνεύματος και δεν ηταν απλος ερευνητης των γραφων. Μια απλη αναλυση στις λεξεις αποκαλυπτει τεραστιο πλούτο εννοιων. Είπα εγω ποτε οτι η θεωρια με το 2018 ειναι αιρετική ?? Ειπα οτι εχει αναγκη συμπλήρωσης και επεκτασης στις λετπομερειες. Ο Κϋριος δεν θα ερθει στο χρονο και χωρο αλλα ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ. Επομενως εφοσον με την παρουσια του δεν θα υπαρχει χωρος και χρονος πως ξερουμε οτι Κυριακη 25 ΜΑρτιου 2018 θα έρθει ??? Γιατί ορίζεται η ΕΛΕΙΨΗ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ μεσα στον χωροχρονο που ζουμε.???
αν δεν με καταλαβαινεις φορα ενα καπελακι και καψεμε στην πυρα
αν δεν με καταλαβαινεις φορα ενα καπελακι και καψεμε στην πυρα
''Ο λογισμός μου λεει ότι δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, όταν έρθει ως Κριτής, αλλά μια επέμβαση του Χριστού, γιατί είναι τόσα γεγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμη''
π. Παϊσιος
δηλαδη Γιωργο αποκαλεις τα λογια του πατρός Παϊσίου ααιρετικά και αναλαμπιστικα ή κάτι παρόμοιο ????
παρε μια θεση επιτελους !!!
ναι ή οχι ???
π. Παϊσιος
δηλαδη Γιωργο αποκαλεις τα λογια του πατρός Παϊσίου ααιρετικά και αναλαμπιστικα ή κάτι παρόμοιο ????
ναι ή οχι ???
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ.ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ.ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΛΕΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ.ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΟ ΛΕΕΙ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ, ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.
laste- Αριθμός μηνυμάτων : 231
Είναι κρίμα να παίρνουμε τα λόγια μοναχών που είχαν προκόψει πνευματικά και είχαν δώσει τόσες συμβουλές στον κόσμο που τους είχε και τους έχει τόσο ανάγκη για να δικαιολογήσουμε ''θεωρίες''.
Ο Βίος του Γέροντα Παισίου , χωρίς σάλτσες κλπ είναι αυτός που έχει γράψει ο Ιερομοναχός Ισαάκ.Τα εμπορικά γράφουν πράγματα για να πουλήσουν και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν ως αξιόπιστα με τα όσα καταλογίζουν στον Γέροντα.
Αυτό που αναφέρει ο ζουρνατζόγλου και αποδίδει στον Γ.Παίσιο είναι μια εκτίμηση, δεν είναι προφητεία. Αν βέβαια αυτά τα λόγια τα έχει πει ο Γέροντας Παΐσιος (χλωμό το κόβω αφού έχω διαβάσει τον βίο του, και τα 5 βιβλία με τις συμβουλές προς τις Μοναχές αλλά και με μοναχούς που τον έζησαν)
Το ίδιο και με τον γέροντα Ιωσήφ βατοπαιδινό. Υπάρχει ένα βίντεο, στο οποίο δεν φαίνεται αλλά απλά ακούμε την φωνή του.Στο βίντεο που έβαλε ο laste όπως είναι προφανές ακυρώνει το άλλο βίντεο. Μήπως το πρώτο βίντεο είναι απάτη; λέω εγώ τώρα; Όπως και τα όσα κατά καιρούς αποδίδονται σε γέροντες που με την ζωή τους αποτέλεσαν παράδειγμα προς πνευματική πρόοδο;
Είχαν και έχουν πολλούς εχθρούς.Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Και το χρήμα=μάμωνας δεν κοιτάει...τι ισχύει αλλά πως θα πουλήσει στο κοινό.
Ο Βίος του Γέροντα Παισίου , χωρίς σάλτσες κλπ είναι αυτός που έχει γράψει ο Ιερομοναχός Ισαάκ.Τα εμπορικά γράφουν πράγματα για να πουλήσουν και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν ως αξιόπιστα με τα όσα καταλογίζουν στον Γέροντα.
Αυτό που αναφέρει ο ζουρνατζόγλου και αποδίδει στον Γ.Παίσιο είναι μια εκτίμηση, δεν είναι προφητεία. Αν βέβαια αυτά τα λόγια τα έχει πει ο Γέροντας Παΐσιος (χλωμό το κόβω αφού έχω διαβάσει τον βίο του, και τα 5 βιβλία με τις συμβουλές προς τις Μοναχές αλλά και με μοναχούς που τον έζησαν)
Το ίδιο και με τον γέροντα Ιωσήφ βατοπαιδινό. Υπάρχει ένα βίντεο, στο οποίο δεν φαίνεται αλλά απλά ακούμε την φωνή του.Στο βίντεο που έβαλε ο laste όπως είναι προφανές ακυρώνει το άλλο βίντεο. Μήπως το πρώτο βίντεο είναι απάτη; λέω εγώ τώρα; Όπως και τα όσα κατά καιρούς αποδίδονται σε γέροντες που με την ζωή τους αποτέλεσαν παράδειγμα προς πνευματική πρόοδο;
Είχαν και έχουν πολλούς εχθρούς.Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Και το χρήμα=μάμωνας δεν κοιτάει...τι ισχύει αλλά πως θα πουλήσει στο κοινό.
Thereaper- Αριθμός μηνυμάτων : 83
Ημερομηνία εγγραφής : 14/04/2013
Τόπος : Αθήνα-Μαρούσι
μακαρι να ειναι ετσι....αν ξερετε κατι παραπανω παω πασσο. Οπως καταλαβαινετε πρεπει να φτασουμε στα ορια των εξηγησεων για να ειμαστε απολυτως σιγουροι για το 2018 και να μην βρεθουμε αιωρουμενοι.........εγω ακομη δεν πειθομαι........
ΚΑΙ να το είπε αυτό ο γέρων Παίσιος που και εγώ αμφιβάλω αν το είπε, αλλά ας είναι και να το είπε ξέρουμε ότι στην εκκλησία κανείς μόνος του δεν είναι αλάθητος, αλάθητο είναι ότι λέει όλο το πλήρωμα κλήρος και λαός μαζί, και το πλήρωμα της εκκλησίας λέει αυτό που ακούσαμε από τον μακαριστό π. Αθανάσιο, δηλαδή τον αντίχριστο τον καταργεί ο Κύριος στην δευτέρα Του παρουσία, άλλωστε πώς να συνεχιστή ζωή στον πλανήτη αφού θα έχει εξαπολύσει πυρηνικό πόλεμο ο αντίχριστος, τον αρμαγεδδών.Ερευνητής888 έγραψε:''Ο λογισμός μου λεει ότι δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, όταν έρθει ως Κριτής, αλλά μια επέμβαση του Χριστού, γιατί είναι τόσα γεγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμη''
π. Παϊσιος
ναι ή οχι ???
raimon έγραψε:ΚΑΙ να το είπε αυτό ο γέρων Παίσιος που και εγώ αμφιβάλω αν το είπε, αλλά ας είναι και να το είπε ξέρουμε ότι στην εκκλησία κανείς μόνος του δεν είναι αλάθητος, αλάθητο είναι ότι λέει όλο το πλήρωμα κλήρος και λαός μαζί, και το πλήρωμα της εκκλησίας λέει αυτό που ακούσαμε από τον μακαριστό π. Αθανάσιο, δηλαδή τον αντίχριστο τον καταργεί ο Κύριος στην δευτέρα Του παρουσία, άλλωστε πώς να συνεχιστή ζωή στον πλανήτη αφού θα έχει εξαπολύσει πυρηνικό πόλεμο ο αντίχριστος, τον αρμαγεδδών.Ερευνητής888 έγραψε:''Ο λογισμός μου λεει ότι δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, όταν έρθει ως Κριτής, αλλά μια επέμβαση του Χριστού, γιατί είναι τόσα γεγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμη''
π. Παϊσιος
ναι ή οχι ???
Ο αντίχριστος ΖΩΝΤΑΝΟΣ ριπτεται στο πύρ απο τα γηινα στρατευματα (κρατειται ΖΩΝΤΑΝΟΣ και ΑΔΥΝΑΜΟΣ να κανει οτιδηποτε) και οταν ο κοσμος επιστρεψει στην αληθινη πιστη του Χριστού όπως οι εβραίοι (που για 7 ετη θα καινε ξύλα και κάθε χρόνο θα προσκυνούν τον Κυριο των Δυνάμεων ολα τα εθνη της γης στην Ιερουσαλήμ) και μετα απο έτη βγούν στην επιφάνεια και τα βδελυρά έθνη και εμφανιστεί και ο Σατανάς τότε θα έλθει ο Κύριος για να κρίνει σαν αστραπή και θα καταργηθει ο χωρόχρονος αφού ριφθει στο πυρ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ (όπου βρίσκεται και ο αντίχριστος) ολοκληρωνοντας τον πολεμο εναντια και στις πνευματικες δυναμεις (ενω ο αρμαγεδδωνας εχει να κανει με την ανθρωπινη ιστορια). Υπάρχει δυστυχως διαστημα άγνωστο και δεν εχει να κανει με χιλιασμο διότι ο Κυριος θα ερθει μια φορά στο τελος. Η επεμβαση Χριστού έχει πιθανοτατα να κανει με την ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΝΗ (ΠΥΡ) του αντιχρίστου μέχρι την ολοκληρητικη του ΠΑΥΣΗ με την Β΄Παρουσία η οποια θα νικήσει και τις αποστατημενες πνευματικες δυναμεις που δεν θα προλαβουν να κανουν πολεμο διοτι θα κατεβει πυρ εξ΄ουρανου....
μακαρι να γινουν τα πραγματα οπως λετε. ειναι πιο απλα
Ερευνητής888 έγραψε:Γιώργοςκπ έγραψε:Ο γέροντας Παίσιος είναι άνθρωπος,και είναι φυσικό για έναν άνθρωπο να κάνει και λάθη!Τόσα είχε πει,σε όλα σωστός είναι;Τι νομίζεις;Ειδικά τώρα που λέει ''Δεν το ξέρω αυτό,Ο ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ....'',
δεν ειπε δεν ξερω αλλα :
ΚΑΜΙΑ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ...Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ..ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ 1335 ΗΜΕΡΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
ΠΟΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ????? ΞΥΠΝΑ!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ!!!!
xristoforos- Αριθμός μηνυμάτων : 1840
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2013
Ο πατέρας Μάξιμος επιμένει με ανάρτησή του στους χρονικούς προσδιορισμούς με ημερομηνίες, χρονολογία, ακόμη & ώρα.
δεν θα δεσμευτώ από τους άνω χρονικούς προσδιορισμούς για δύο λόγους:
1.Επειδή εύχομαι ολόψυχα να έχει πέσει έξω & ότι είναι να γίνει να γίνει συντομότερα, &
2. Επειδή η αθλιότητα έχει ξεπεράσει κάθε εσκαμένο & κάθε ένοια θράσους σε όλα τα επίπεδα, με παραβίαση του αυτεξουσίου που είναι βασικό στοιχείο της δημιουργίας του ανθρωπίνου όντος, δεν μπορεί να πάει μακρυά η βαλίτσα.
Ας έχουμε τον νου μας λοιπόν, γιατί το μετά, θα είναι μια πολύ πολύ μεγάλη περιπέτεια. http://www.agioskosmas.gr/themata.asp?isue=76&artid=4484
Ιάκωβος Τίγκας
http://www.agioskosmas.gr/themata.asp?isue=148&artid=4626
δεν θα δεσμευτώ από τους άνω χρονικούς προσδιορισμούς για δύο λόγους:
1.Επειδή εύχομαι ολόψυχα να έχει πέσει έξω & ότι είναι να γίνει να γίνει συντομότερα, &
2. Επειδή η αθλιότητα έχει ξεπεράσει κάθε εσκαμένο & κάθε ένοια θράσους σε όλα τα επίπεδα, με παραβίαση του αυτεξουσίου που είναι βασικό στοιχείο της δημιουργίας του ανθρωπίνου όντος, δεν μπορεί να πάει μακρυά η βαλίτσα.
Ας έχουμε τον νου μας λοιπόν, γιατί το μετά, θα είναι μια πολύ πολύ μεγάλη περιπέτεια. http://www.agioskosmas.gr/themata.asp?isue=76&artid=4484
Ιάκωβος Τίγκας
http://www.agioskosmas.gr/themata.asp?isue=148&artid=4626
ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ ΤΙΓΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!
ο Κύριος θα στειλει ανθρωπο να τα λυσει....
ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΑΝΑΛΑΜΠΙΣΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΑΛΑΣΣΗ
ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ?
ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Τ-Ω-Ρ-Α
xristoforos έγραψε:ο Κύριος θα στειλει ανθρωπο να τα λυσει....
4 χωρια οχι ενα
αυριο θα τα βαλω γιατι ειναι αργα.....και ηρεμησε. Ολα τα λεει η αποκαλυψη. Αρκει να εχεις μελετησει πρωτα και να μην παιρνεις τα πραγματα μεμονωμενα.
καληνυχτα σου
βαλτα οποτε θες...ΚΑΝΕΝΑ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ....
ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΠΡΟΦΗΤΕΣ!!! για τον Αντιχριστο-666 ,για τον ψευδοπροφητη και για ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 42 ΜΗΝΕΣ !!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!
ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΠΡΟΦΗΤΕΣ!!! για τον Αντιχριστο-666 ,για τον ψευδοπροφητη και για ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 42 ΜΗΝΕΣ !!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!
Δεν θ αναφέρω ΚΑΘΟΛΟΥ τις προφητείες των Αγίων της Ορθοδοξίας που μιλούν για Ποθούμενο (και το ν αποκτησουν επιτελους οι Ορθοδοξοι κεντρική εκκλησία και κεντρικο ποιμένα οπως στ αλλα θρησκευματα) διότι πρόσφατα μερικοί σε βιντεακια κυκλοφορουν τη φημη οτι μολύνθηκαν απο εβραίους και ετσι φυσικα δεν θα γινουν δεκτά απο μερικούς σκληροπυρηνικούς....... Και συγχρονοι άγιοι μιλησαν γι αυτά αλλα ΟΥΤΕ μαρτυρίες απο συγχρονους Αγίους θ αναφέρω αλλα και πνευματικους ανθρωπους. Δεν θ αναφερω ουτε προφητειες καθολικών-παπικών προ του σχισματος και μετα του σχισματος που μιλουν με λεπτομερειες για τον βασιλέα αυτόν που θα οδηγησει τους χριστιανους στη γυνη της ερημου.
Θα κάνω αναφορά τωρα στην Παλαια Διαθήκη και αυριο στην Αποκάλυψη που μου ζητησες Χριστόφορε. Ομως θα ηθελα να τα σχολιάσουμε και όχι ν αρχισουμε κατηγορίες όπως <<αιρετικος>>, <<αναλαμπιστης>> ή δεν ξερω και γω τί άλλο. Θελω να ερμηνευσετε τα χωρια αν μπορειτε. Αυτο για να εξηγουμαστε διότι ειδαλλως θα σταματησω να ποσταρω. Το κανω επειδη ο Χριστοφορος το ζητησε πιο πριν επειδη ποσταρα μια μαρτυρία απο Άγιο Όρος.
ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ :
Εκκλησιαστής, Κεφ. Θ, στιχ. 13-18
''13 Και γε τούτο είδον σοφίαν υπό τον ηλιον, και μεγάλη εστί προς με 14 πόλις μικρά και άνδρες εν αυτή ολίγοι, και έλθη επ’ αυτήν βασιλεύς μέγας και κυκλώση αυτήν και οικοδομήση επ’ αυτήν χάρακας μεγάλους 15 και ευρη εν αυτή άνδρα πένητα σοφόν, και διασώσει αυτός την πόλιν εν τη σοφία αυτού και άνθρωπος ουκ εμνήσθη συν του ανδρός του πένητος εκείνου. 16 και είπα εγώ αγαθή σοφία υπέρ δύναμιν, και σοφία του πένητος εξου δενωμένη, Και οι λόγοι αυτού ουκ εισίν ακουόμενοι. 17 λόγοι σοφών εν αναπαύσει ακούονται υπέρ κραυγήν εξουσιαζόντων εν αφροσύναις. 18 αγαθή σοφία υπέρ σκεύη πολέμου, και αμαρτάνων εις απολέσει αγαθωσύνην πολλήν.”
Προφήτης Ησαϊας ΚΕΦ. ΙΑ, στιχ. 6, 12, 15 και 16
“6 και συμβοσκηθήσεται λύκος μετ’ αρνός, και πάρδαλις συναναπαύσεται ερίφω, και μοσχάριον και ταύρος και λέων άμα βοσκηθήσονται, και παιδίον μικρόν άξει αυτούς 12 και αρεί σημείον εις τα έθνη και συνάξει τούς απολομένους Ισραήλ και τούς διεσπαρμένους του Ιούδα συνάξει εκ των τεσσάρων πτερύγων της γης 15 και ερημώσει Κυριος την θάλασσαν Αιγύπτου και επιβαλεί την χείρα αυτού επί τον ποταμόν πνεύματι βιαίω και πατάξει επτά φάραγγας, ώστε διαπορεύεσθσι αυτόν εν υποδήμασι 16 και έσται δίοδος τω καταλειφθέντι μου λαώ εν Αιγύπτω, και έσται τω Ισραήλ ως η ημέρα ότε εξήλθεν εκ γης Αιγύπτου”
Προφήτης Ησαϊας κεφ. Ι, στιχ. 19
“και οι καταλειφθέντες απ’ αυτών αριθμός έσονται, και παιδίον γράψει αυτούς.”
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ, κεφ. γ, στιχ. 4-5,
“4 και απεκρίθη και είπε προς τούς εστηκότας προ προσώπου αυτού λέγων αφέλετε τα ιμάτια τα ρυπαρά απ’ αυτού. και είπε προς αυτόν ιδού αφήρηκα τας ανομίας σου, και ενδύσατε αυτόν ποδήρη 5 και επίθετε κίδαριν καθαράν επί την κεφαλήν αυτού και περιέβαλον αυτόν ιμάτια και επέθηκαν κίδαριν καθαράν επί την κεφαλήν αυτού και ο άγγελος Κυρίου ειστήκει.
ΣΟΦΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ, κεφ. ΙΗ, στιχ. 24
“επί γαρ ποδήρους ενδύματος ην όλος ο κόσμος, και πατέρων δόξαι επί τετραστίχου λίθου λγυφής και μεγαλωσύνη σου επί διαδήματος κεφαλής αυτού”.
ποιο είναι το πρόσωπο αυτό που θα ερθει σε σύγκρουση ο μέγας βασιλευς οταν ο τελευταίος επιβάλλει στην εκκλησία και γενικά στον κόσμο χάρακες ???
Θα κάνω αναφορά τωρα στην Παλαια Διαθήκη και αυριο στην Αποκάλυψη που μου ζητησες Χριστόφορε. Ομως θα ηθελα να τα σχολιάσουμε και όχι ν αρχισουμε κατηγορίες όπως <<αιρετικος>>, <<αναλαμπιστης>> ή δεν ξερω και γω τί άλλο. Θελω να ερμηνευσετε τα χωρια αν μπορειτε. Αυτο για να εξηγουμαστε διότι ειδαλλως θα σταματησω να ποσταρω. Το κανω επειδη ο Χριστοφορος το ζητησε πιο πριν επειδη ποσταρα μια μαρτυρία απο Άγιο Όρος.
ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ :
Εκκλησιαστής, Κεφ. Θ, στιχ. 13-18
''13 Και γε τούτο είδον σοφίαν υπό τον ηλιον, και μεγάλη εστί προς με 14 πόλις μικρά και άνδρες εν αυτή ολίγοι, και έλθη επ’ αυτήν βασιλεύς μέγας και κυκλώση αυτήν και οικοδομήση επ’ αυτήν χάρακας μεγάλους 15 και ευρη εν αυτή άνδρα πένητα σοφόν, και διασώσει αυτός την πόλιν εν τη σοφία αυτού και άνθρωπος ουκ εμνήσθη συν του ανδρός του πένητος εκείνου. 16 και είπα εγώ αγαθή σοφία υπέρ δύναμιν, και σοφία του πένητος εξου δενωμένη, Και οι λόγοι αυτού ουκ εισίν ακουόμενοι. 17 λόγοι σοφών εν αναπαύσει ακούονται υπέρ κραυγήν εξουσιαζόντων εν αφροσύναις. 18 αγαθή σοφία υπέρ σκεύη πολέμου, και αμαρτάνων εις απολέσει αγαθωσύνην πολλήν.”
Προφήτης Ησαϊας ΚΕΦ. ΙΑ, στιχ. 6, 12, 15 και 16
“6 και συμβοσκηθήσεται λύκος μετ’ αρνός, και πάρδαλις συναναπαύσεται ερίφω, και μοσχάριον και ταύρος και λέων άμα βοσκηθήσονται, και παιδίον μικρόν άξει αυτούς 12 και αρεί σημείον εις τα έθνη και συνάξει τούς απολομένους Ισραήλ και τούς διεσπαρμένους του Ιούδα συνάξει εκ των τεσσάρων πτερύγων της γης 15 και ερημώσει Κυριος την θάλασσαν Αιγύπτου και επιβαλεί την χείρα αυτού επί τον ποταμόν πνεύματι βιαίω και πατάξει επτά φάραγγας, ώστε διαπορεύεσθσι αυτόν εν υποδήμασι 16 και έσται δίοδος τω καταλειφθέντι μου λαώ εν Αιγύπτω, και έσται τω Ισραήλ ως η ημέρα ότε εξήλθεν εκ γης Αιγύπτου”
Προφήτης Ησαϊας κεφ. Ι, στιχ. 19
“και οι καταλειφθέντες απ’ αυτών αριθμός έσονται, και παιδίον γράψει αυτούς.”
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ, κεφ. γ, στιχ. 4-5,
“4 και απεκρίθη και είπε προς τούς εστηκότας προ προσώπου αυτού λέγων αφέλετε τα ιμάτια τα ρυπαρά απ’ αυτού. και είπε προς αυτόν ιδού αφήρηκα τας ανομίας σου, και ενδύσατε αυτόν ποδήρη 5 και επίθετε κίδαριν καθαράν επί την κεφαλήν αυτού και περιέβαλον αυτόν ιμάτια και επέθηκαν κίδαριν καθαράν επί την κεφαλήν αυτού και ο άγγελος Κυρίου ειστήκει.
ΣΟΦΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ, κεφ. ΙΗ, στιχ. 24
“επί γαρ ποδήρους ενδύματος ην όλος ο κόσμος, και πατέρων δόξαι επί τετραστίχου λίθου λγυφής και μεγαλωσύνη σου επί διαδήματος κεφαλής αυτού”.
ποιο είναι το πρόσωπο αυτό που θα ερθει σε σύγκρουση ο μέγας βασιλευς οταν ο τελευταίος επιβάλλει στην εκκλησία και γενικά στον κόσμο χάρακες ???
απο την αποκαλυψη του Ιωαννη σου πα
και απαντησες 4 χωρια!!!
που ειναι τα 4 χωρια της αποκαλυψης κυριε ερευνητη,οεο ?
και απαντησες 4 χωρια!!!
που ειναι τα 4 χωρια της αποκαλυψης κυριε ερευνητη,οεο ?
ο πνευματικός σου υποστηρίζει την Θεωρία της Αναλαμπής αγαπητε ερευνητη??
jm_ac_2018- Αριθμός μηνυμάτων : 1211
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2013
Σελίδα 5 από 21 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21
Παρόμοια θέματα
» διαγραφη θεμάτων που αναφερουν το 2018...
» υπάρχει γνωση περι της ημέρας της Β'Παρουσιας του Κυριου μας??
» 2018 - Ερώτηση
» 2018-ὡσεὶ περιστερὰν
» Jesus Returns in 2018
» υπάρχει γνωση περι της ημέρας της Β'Παρουσιας του Κυριου μας??
» 2018 - Ερώτηση
» 2018-ὡσεὶ περιστερὰν
» Jesus Returns in 2018
Σελίδα 5 από 21
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης