ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΒΙΒΛΙΟ: ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

Σελίδα 11 από 12 Επιστροφή  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΒΙΒΛΙΟ: ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ - Σελίδα 11 Empty Απ: ΒΙΒΛΙΟ: ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

Δημοσίευση από raimon Δευ Απρ 15, 2013 10:49 am

laste έγραψε:
xristoforos έγραψε:laste...οι δυο προφητες ειναι ο Ενωχ και ο Ηλιας...ο πατερας Μαξιμος ειναι και αυτος προφητης του ερχομου του Χριστου αφου βγηκε φορα παρτιδα να πει απο το 2006 οτι ο Χριστος θα επιστρεψει το 2018
δεν ειναι ομως ενας απο τους δυο προφητες...
τοτε ο Ενωχ κ ο Ηλιας τι ειναι ?

Αδερφέ Χριστόφορε μια υπόθεση έκανα.Σκέφτηκα ότι ίσως οι δυο προφήτες να λειτουργούν πνευματικα μέσα από δυο ανθρώπους του τωρινού κόσμου.Δεν ξέρω.Όπως αν θυμάσαι και τότε οι εβραίοι περίμεναν σαν πρόδρομο του Μεσσία τον π.Ηλία και τελικά ήταν ο Ιωάννης ο Πρόδρομος.
Δηλαδή φίλε Χριστόφορε αποκλείεις το ενδεχόμενο να λειτουργούν πνευματικά οι δυο προφήτες μέσα από δυο ανθρώπους (φυσικά τους κατάλληλους) του τωρινού κόσμου?Ρωτάω δεν ξέρω.
raimon
raimon

Αριθμός μηνυμάτων : 9043
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2013

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΒΙΒΛΙΟ: ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ - Σελίδα 11 Empty Απ: ΒΙΒΛΙΟ: ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

Δημοσίευση από raimon Δευ Απρ 15, 2013 10:49 am

xristoforos έγραψε:αν λειτουργουν πνευματικα τοτε σιγουρα ο ενας ειναι ο πατηρ Μαξιμος και ο αλλος ισως ειναι ο πατηρ Νεκταριος Μουλατσιωτης

ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ

ΑΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ....ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΟΙΟΥΣ....

ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ 2 ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2014 ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕ ΔΡΟΥΝΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΕΝΩΧ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΟΜΟΣ!
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Δευ Απρ 15, 2013 10:50 am

Γιώργος έγραψε:Χριστόφορε,
οι 2 προφήτες θα εμφανιστούν ταυτόχρονα με τον Αντίχριστο,γι'αυτό λέω οτι αποκλείεται να είναι ο Ουίλλιαμ,διοτι θα έπρεπε να είχαν έμφανιστεί και οι 2 προφήτες απο πέρσι.....Τέσπα,επειδή μας μένουν μόλις 2 χρόνια απο την ενθρόνιση,τότε μπορούμε να υποθέσουμε τα εξής:
Τα 3,5 χρόνια των 2 προφητών,''σπανε'' σε 2 χρόνια πριν την ενθρόνιση και σε 1,5 χρόνο μετά....Δηλαδή,πάνω στον 1,5 χρόνο βασιλείας του Αντιχρίστου,θα τους θανατώσει στην Ιερουσαλήμ και θα αφήσει άταφα τα σώματα τους για 3,5 μέρες.....
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Δευ Απρ 15, 2013 10:50 am

xristoforos έγραψε:ωραια....κι αν ο Ουιλλιαμ ειναι ο Αντιχριστος που παντρευτηκε ( πιο δημοσια εμφανιση απτο γαμο δε γινεται) το 2011
και παραλληλα ( αυτοματος ειναι ο συνειρμος δε μπορω να μην τον κανω ) ο πατηρ Μαξιμος που βγηκε το 2011 και παρουσιασε το βιβλιο ειναι ο προφητης της Δευτερας Παρουσιας του Χριστου ???

ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Δευ Απρ 15, 2013 10:51 am

Γιώργος έγραψε:
xristoforos έγραψε:ωραια....κι αν ο Ουιλλιαμ ειναι ο Αντιχριστος που παντρευτηκε ( πιο δημοσια εμφανιση απτο γαμο δε γινεται) το 2011
και παραλληλα ( αυτοματος ειναι ο συνειρμος δε μπορω να μην τον κανω ) ο πατηρ Μαξιμος που βγηκε το 2011 και παρουσιασε το βιβλιο ειναι ο προφητης της Δευτερας Παρουσιας του Χριστου ???

ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?

Βασικά,πρέπει να είναι 3!Άρα,μας λείπουν 2......
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Δευ Απρ 15, 2013 10:51 am

xristoforos έγραψε:Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ 1983 2013
Βασιλιας εκ πενιας ονοματι ιωαννης : Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!Αυτο το μηνυμα ειναι για οσους λεγονται Χριστιανοι Ορθοδοξοι!Δεν υπαρχει ουδεμια περιπτωση να υπαρξει ποτε αυτος ο ''Βασιλιας'' στον αιωνα τον απαντα!Ολα αυτα που λεγονται ειναι ψευδοπροφητειες που σκοπο εχουν να πληξουν το προσωπο του Ιησου Χριστου και μονο!Οσοι θελουν να λεγονται χριστιανοι και πιστευουν σε αυτη την χαζομαρα θα πρεπει να σκεφτουν 2 απλα πραγματα!Πρωτον Ο Ιδιος Ο Χριστος δεν αναφερει πουθενα στα σημεια των καιρων που μας δινει ο ιδιος τετοιο πραγμα και κατεπεκταση ουτε στην Αποκαλυψη!
Δευτερον ο Ιδιος Ο Χριστος οταν ηρθε στον κοσμο δεν καταφερε να πιστεψουν ολοι σε αυτον και τον σταυρωσαν τελικα και θα τα καταφερει αυτος ο βασιλεας ιωαννης??Αυτη η θεωρια ερχεται σε αντιθεση με τους λογους του Θεου με αποτελεσμα να εξιψωνεται το προσωπο αυτου του ιωαννη και οχι του Χριστου!Τοσο απλα!Αμα ηθελε ο Χριστος να πιστεψουν ολοι θα εκανε ενα μεγαλο θαυμα σε ολους και ετσι θα πιστευαν ολοι και δεν θα χρειαζονταν ουτε οι προφητες ,ουτε οι Αγιοι ,ουτε τιποτα!Ο Θεος ομως θελει απο μονοι μας να παμε κοντα του και οχι με το ζορι!Αυτα τα 2 μονο να σκεφτειτε ειναι αρκετα!ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΚΟΡΟΙΔΑ...ΜΕΡΙΚΟΙ...!Τωρα βεβαια τιθεται το ερωτημα πως καποιοι γερονταδες μιλανε για αυτον?Αυτοι δεν τα ξερουν ολα αυτα?
Εδω ερχεται ο μεγας Βασιλειος και απανταει:<<.....δεν προκειται ποτε να υποχωρησω....η να γινω κοινωνος....επειδη θα μου φερουν η θα μου δειξουν καποια επιστολη ενος μεγαλου αγιου...ακομη και αγγελου απο τον ουρανο.....οταν αυτη η επιστολη θα ερχεται σε αντιθεση με την αληθεια την παραδοση και την πιστη μας....>>(Αγιου Στουδιτου P.G 99,388).Ξερω οτι ειναι δυσκολο για μερικους να διαβαζουν την Αγια Γραφη αλλα αυτος ειναι ο λογος Του Θεου και δεν μπορουμε να το αλλαξουμε αυτο,ξεκινηστε απο εκει και οχι απο ψευτοβιβλια που πουλανε απο δω και απο κει ορισμενοι για λογους σκοτεινους και μονο ωστε να μπερδευουν τον χριστιανο και να τον απομακρυνουν απο Τον Θεο!
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Δευ Απρ 15, 2013 10:52 am

laste έγραψε:Ο Αντίχριστος θα αρχίσει ουσιαστική δράση δυναμικά το 2013, για αυτό και "Ο Αντίχριστος 1983 ήλθεν 2013". Δηλαδή θα αρχίσει δυναμική δράση το 2013.Ισως και οι 2 προφήτες αναλάβουν δράση -εμφανιστούν-αποκαλυφθούν το 2013.Τότε ίσως δούμε δυο άτομα άγνωστα να τον κατονομάζουν ή θα δούμε τους ήδη υπάρχοντες 2 να τον κατονομάζουν αυτοί.Οπότε θα καταλάβουμε τι παίζεται
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Δευ Απρ 15, 2013 10:52 am

xristoforos έγραψε:δεν πιστευω τωρα να εμφανιστει ο Ηλιας και ο Ενωχ
η αποψη μου ειναι οτι ο ιδιος ο πατηρ Μαξιμος και ο ιδιος ο πατηρ Νεκταριος θα κατονομασουνε τον Αντιχριστο
ΗΔΗ ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΟ ΝΑΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ
ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΟΥΝΕ ! ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ!
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Δευ Απρ 15, 2013 10:53 am

Και οι δυο πατέρες π. Νεκτάριος και π. Μάξιμος έχουν πει για προφήτη Ηλία και Ενώχ, θα φανεί όμως στην πορεία των εξελίξεων μήπως είναι και το δεύτερο??
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Δευ Απρ 15, 2013 10:53 am

laste έγραψε:
raimon έγραψε:Και οι δυο πατέρες π. Νεκτάριος και π. Μάξιμος έχουν πει για προφήτη Ηλία και Ενώχ, θα φανεί όμως στην πορεία των εξελίξεων μήπως είναι και το δεύτερο??

Αδεφέ raimon καλησπέρα.΄Εχουν πει αλλά εγώ που μίλησα με τον π.Μάξιμο δεν αποκλείει δυο άνθρωποι της εποχής μας να δρούν πνευματικά μέσω των δυο προφητών.
Ίσως να μην αποκαλύπτουν κάτι από ταπείνωση και επειδή δεν ήρθε η ώρα ακόμη.Εγώ του είπα προσωπικά ότι πιστεύω ότι είναι ένας εκ των δυο προφητών,δηλαδή ενεργεί ο προφήτης μέσω αυτού δεν μου το αρνήθηκε αλλά είπε ότι και ο ίδιος πιστεύει ότι οι 2 προφήτες θα είναι δυο σύγχρονοι άνθρωποι που θα ενεργούν μέσω των 2 προφητών.
Πάντως όταν θα έρθει η ώρα θα καταλάβουμε.
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Δευ Απρ 15, 2013 10:54 am

Γιώργος έγραψε:Πάντως,με μια μικρή έρευνα που έκανα στα σάιτ του εξωτερικού που ασχολούνται με τα εσχατολογικά,κανένας,μα κανένας δεν έχει προφητέψει για το 2013 και την εμφάνιση τότε του Αντιχρίστου....Αλλά για να αρχίσουν περιοδείες ανα τον κόσμο,δεν θα πρέπει να είναι σίγουροι για το ποιός θα είναι;
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Δευ Απρ 15, 2013 10:54 am

Γιώργος έγραψε:Πάντως,με μια μικρή έρευνα που έκανα στα σάιτ του εξωτερικού που ασχολούνται με τα εσχατολογικά,κανένας,μα κανένας δεν έχει προφητέψει για το 2013 και την εμφάνιση τότε του Αντιχρίστου....Αλλά για να αρχίσουν περιοδείες ανα τον κόσμο,δεν θα πρέπει να είναι σίγουροι για το ποιός θα είναι;
Αν είμαστε στης ημέρες της εμφανίσεως του αντιχρίστου θα σιγουρευτούμε όλοι φέτος και περισσότερο το 2013
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Δευ Απρ 15, 2013 10:55 am

laste έγραψε:

Γιώργο δεν ξέρω αν έχεις δεί αυτό εδώ το site του Clinton Ortiz:

http://www.grailcode.net/

Και επίσης η αποκάλυψη λέει ότι οι προφήτες θα έρθουν για να ενημερώσουν τους χριστιανούς.Άρα σε περιοχές και χώρες που δεν πιστεύουν στον Χριστό δεν θα έχει νόημα να πάνε για να ενημερώσουν.
raimon
raimon

Γιώργος έγραψε:laste,είναι ένα γιγάντιο σάιτ που προφανώς μιλάει για τον πρίγκηπα Ουίλλιαμ...Απο εκεί έχει εκμαιεύσει και ο Βασίλης τα περισσότερα που μας έχει ποστάρει εδώ.....
raimon
raimon

Γιώργος έγραψε:Να πω οτι δεν είναι παράξενο που αναφέρονται τόσα σάιτ στον Ουίλλιαμ...Τα ίδια και περισσότερα αναφέρονταν στον Ντείβιντ,όσο ήταν 30 χρόνών,τα ίδια αναφέρονταν στον Ομπάμα,πριν γίνει προέδρος των ΗΠΑ,τα ίδια αναφέρονται στον Raj Patel,κλπ....Γενικά,πάντα τα σάιτ του εξωτερικού έχουν και έναν υποψήφιο Αντίχριστο να προμοτάρουν.....Σε όλες τις εποχές......
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Δευ Απρ 15, 2013 10:56 am

xristoforos έγραψε:στην Αμερικη Γιωργο θεωρουνε τον ομπαμα ως αντιχριστο και περιμενουν καποιον που να το παιξει Χριστος κ να ερθει στο προσκηνιο...εκει κολλαει και ο θρονος στον ΟΗΕ στην Αμερικη..υπαρχει και προφητεια του να σκοτωθει καποιος απο Ο

αρα μηπως περιμενουν τον Ουιλλιαμ? διοτι εχουν στησει προπαγανδα!

παντως αν πραγματι ο πατηρ Μαξιμος ενεργει μεσω ενος απο τους 2 προφητες τοτε ειναι μεγαλη μου τιμη που εστω για ενα εικοσπενταλεπτο περιπου βρεθηκα στο γραφειο του,αν και δεν ειχα κατι να του πω ή καποια πληροφορία να του δωσω,μάλλον πήγα για να ακούσω κι απο κοντά τι θα μας πει !
πιστευω πολυ στο θαυμα δηλαδη στην εμφανιση του Χριστου στον ανθρωπο που το αφηγηθηκε κατα την κοπη της πιτας του ιεραποστολικου συνδεσμου
τωρα πως μου εχει μιλησει κιολας ο πατηρ Μαξιμος απο κοντα ειναι αποριας αξιο διοτι ειμαι τερμα αμαρτωλος ενω τον ιδιο τον θεωρω μελισταλλαχτο..ειδατε ποσο γλυκα απαντουσε στην εκπομπη της κυριας μιχαλολιακου? ουτε διεκοπτε ποτε κανεναν,ουτε υψωνε τον τονο της φωνης του,και με υπομονη ακουγε τι τον ρωταγανε,και ειχε επιχειρηματα,και ηταν ετοιμολογος και αλλα πολλα,και δεν τα λεω αυτα για να τον κολακεψω,το ειδα με τα ματια μου και το ειδε ενα σωρο κοσμος και οτι ελεγε ,το ελεγε βασιζομενος σε κεφαλαια και διαφορα εδαφια απο την Αγια Γραφη

λοιπον ακομα και ολη τη γνωση που εχει στο κεφαλι του ο πατηρ Μαξιμος περι των εσχατων μερων και γεγονοτων αλλα και εσχατολογικων λογων και κειμενων.....να την κατειχα.....αν ημουνα καλεσμενος σε καποιο πανελ...σε καμμια των περιπτωσεων δε θα μπορουσα να σταθω στο υψος των περιστασεων οπως ο πατερας Μαξιμος διοτι ειμαι πολυ νευρικος και δεν αφηνω τον αλλο να ολοκληρωσει και παρεμβαινω και αγχωνομαι και ολα τα κακα της σαρας και της μαρας..ειλικρινα ομως!

θελω να πω...οτι ο πατηρ Μαξιμος ακομα και σε ανθρωπους με τοση κακια οπως ο γραφων φερειπειν....μιλαει με πολυ ωραιο τροπο
οπως και ο Χριστος μας....που ειπε...οτι ηρθε να φερει σε μετανοια τους αμαρτωλους!!! δεν ηρθε στον κοσμο για να δωσει Θεια Πιστη στους ηδη πιστους!

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 10ΜΙΣΟ ΜΗΝΕΣ ΕΙΤΕ ΖΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΔΕ ΖΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟΤΕ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΩΤΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ..ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΡΕΥΝΑ..ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΩ ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΝΙ..ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΩ!

ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ..ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ....

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ....ΠΟΥ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΣ ΔΕΙΞΑΝΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ...ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙΟΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ..ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ...ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΧΙ...ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΜΠΛΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ''ΟΧΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ'' ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΘΕΙΑ ΤΥΧΗ ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΗΓΗΘΩ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ...ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΥ ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ!
ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ....!
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ....ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗ....ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ
ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΗΓΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΜΕΣΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ ...ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΩΝ 2 ΠΡΟΦΗΤΩΝ

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ..ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΓΩΙΣΤΗΣ...ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΕ ΤΙΜΑ ΒΕΒΑΙΑ..ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ..ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ
raimon
raimon

Δεν ξέρω αν οι δυο πατέρες π. Νεκτάριος και π. Μάξιμος είναι αι δύο ελαίαι και αι δύο λυχνίαι ? ξέρω όμως ότι ήδη υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που θα τους ήθελαν πράγματι κρεμασμένους και να τους κλείσουν το στόμα, αυτό το βλέπουμε και εμείς καθημερινα σε συζητήσεις που κάνουμε με άλλους ανθρώπους, όταν μιλάμε διάφορα θέματα και για την κατάσταση την δραματική που υπάρχει στον κόσμο, όταν στο τέλος τους πούμε ότι υπάρχει εξήγηση για όλα αυτά, και σου λέει, τι; και του λες ότι όλα αυτά οδηγούν στο να έλθει ο αντίχριστος, αμέσως πετάγετε από την θέση του αρνούμενος να το συζητήσει, ούτε που θέλουν να ακούσουν για αντίχριστο και έσχατες ημέρες, παθαίνουν αλλεργία όταν ακούν τέτοια συζήτηση, αυτό το έχουμε διαπιστώσει επανειλημμένος και από άλλα φόρουμ που γράφαμε, αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι πράγματι πολύς κόσμος βασανίζετε από το κήρυγμα των δυο αυτών πατέρων.
raimon
raimon

xristoforos έγραψε:ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΑΙΕΣ Κ ΤΙΣ ΛΥΧΝΙΑΙ
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΥΧΝΟΙ ΚΑΤ ΕΜΕ
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΧΑΜΟ
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ !!!!!
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-ΛΥΧΝΟΥΣ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ...ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΒΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝΕ..ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΙΛΕ RAIMON..ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝΕ,ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΤΟΝΤΑΙ Κ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ

ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ....Κ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ''ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ,ΤΑ ΞΕΡΩ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΙΣ ΠΕΙ''...ΔΗΛΑΔΗ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ..ΠΗΓΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝΕ ΜΕ ΔΙΕΚΟΨΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ''ΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ''
ΠΑΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.....ΠΑΛΙ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Κ ΜΟΥ ΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ''ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ?''

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....
ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ..ΟΤΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ....ΕΙΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ...ΑΠΛΑ ΔΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΤΕ!!! ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΣΥ

ΜΟΥ ΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ....ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ...ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ Κ ΜΕ ΑΓΡΙΟΚΟΙΤΑΖΕΙ Κ ΜΕ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ''ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ...'' ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ RAIMON ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ???? Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ Κ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΣΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΞΙΜΟ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗ ,ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜ

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Δευ Απρ 15, 2013 10:57 am

xristoforos έγραψε:ΑΝΕΛΥΣΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΥΧΝΙΑΙΣ

ΛΥΧΝΙΑ=ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΛΥΧΝΟΣ
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΔΙΝΩ

ΕΛΑΙΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?

ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΩΡΙΟ!
raimon
raimon

Γιώργος έγραψε:Τα ίδια συμβαίνουν και στο δικό μου σπίτι,Χριστόφορε....Η μητέρα μου με απείλησε οτι θα πετάξει τον υπολογιστή απο το παράθυρο αν ξαναβάλω την εκπομπή του πατρός Μαξίμου στο Βεργίνα Τν και ο αδερφός μου με ειρωνεύεται οτι ασχολούμαι συνέχεια με το τέλος του κόσμου......Η δε αδερφή μου ούτε να ακούσει δεν δέχεται αυτά περί Αντιχρίστου και σύντομης συντέλειας......Οι άνθρωποι γενικά είναι μη δεκτικοί να ακούσουν την αλήθεια,όταν αυτή τους τρομάζει......
raimon
raimon

laste έγραψε:Έτσι είναι αδέρφια όπως τα λέτε.Κανείς μα πραγματικά κανείς δεν νοιάζεται για αυτά που έρχονται και τα κοροιδεύει.¨οπως είπατε αν πάς σε κάποιον υποτίθεται να του ανοίξεις τα μάτια, να τον ενημερώσεις αμέσως γελάει και αρχίζει την γνωστή καραμέλα "δεν ξέρει κανείς πότε θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία", "και η άλλη καραμέλα πρώτα θα γίνει η αναλαμπή και μετά θα έρθει ο αντίχριστος" και σε κόβουνε για να μην συνεχίσεις.Και φυσικά μπορεί να σε διασύρουνε λέγοντας σε άλλους ότι πάει ο Στέφανος τρελάθηκε.

Καλά για τον π. Μάξιμο δεν το συζητάμε. Σίγουρα πολλοί Αρχιερείς και όχι μόνο θα ήθελαν να του "κλείσουν το στόμα" με οποιονδήποτε τρόπο.Θα ήθελαν να τον εξαφανίσουν γιατί για αυτούς είναι ένα κακό σπυρί.

Πάντως αδέρφια μπορούμε και εμείς κάποια στιγμή να κάνουμε μια συνάντηση μεταξύ μας για να συζητήσουμε από κοντά όλα αυτά όπως μπορούμε να καλέσουμε τον π. Μάξιμο σε αυτήν την συνάντηση.Δεν ξέρω μια ιδέα έδωσα.
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Δευ Απρ 15, 2013 10:58 am

xristoforos έγραψε:ΑΝΕΛΥΣΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΥΧΝΙΑΙΣ

ΛΥΧΝΙΑ=ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΛΥΧΝΟΣ
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΔΙΝΩ

ΕΛΑΙΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?

ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΩΡΙΟ!

H απάντηση είναι στο χωρίο του Ματθαίου ι. 34-35
34 Μὴ νομίσητε ὅτι ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην ἐπὶ τὴν γῆν· οὐκ ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην, ἀλλὰ μάχαιραν. 35 ἦλθον γὰρ διχάσαι ἄνθρωπον κατὰ τοῦ πατρὸς αὐτοῦ καὶ θυγατέρα κατὰ τῆς μητρὸς αὐτῆς καὶ νύμφην κατὰ τῆς πενθερᾶς αὐτῆς· 36 καὶ ἐχθροὶ τοῦ ἀνθρώπου οἱ οἰκιακοὶ αὐτοῦ.

Και οι λυχνίες xristoforos είναι από την αποκάλυψη στο 11.4και Ελαίαις σημαίνει το κήρυγμα τους θα είναι πλούσιο και καρποφόρο θα φέρει καρπούς.
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Δευ Απρ 15, 2013 10:58 am

Γιώργος έγραψε:
laste έγραψε:Έτσι είναι αδέρφια όπως τα λέτε.Κανείς μα πραγματικά κανείς δεν νοιάζεται για αυτά που έρχονται και τα κοροιδεύει.¨οπως είπατε αν πάς σε κάποιον υποτίθεται να του ανοίξεις τα μάτια, να τον ενημερώσεις αμέσως γελάει και αρχίζει την γνωστή καραμέλα "δεν ξέρει κανείς πότε θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία", "και η άλλη καραμέλα πρώτα θα γίνει η αναλαμπή και μετά θα έρθει ο αντίχριστος" και σε κόβουνε για να μην συνεχίσεις.Και φυσικά μπορεί να σε διασύρουνε λέγοντας σε άλλους ότι πάει ο Στέφανος τρελάθηκε.

Καλά για τον π. Μάξιμο δεν το συζητάμε. Σίγουρα πολλοί Αρχιερείς και όχι μόνο θα ήθελαν να του "κλείσουν το στόμα" με οποιονδήποτε τρόπο.Θα ήθελαν να τον εξαφανίσουν γιατί για αυτούς είναι ένα κακό σπυρί.

Πάντως αδέρφια μπορούμε και εμείς κάποια στιγμή να κάνουμε μια συνάντηση μεταξύ μας για να συζητήσουμε από κοντά όλα αυτά όπως μπορούμε να καλέσουμε τον π. Μάξιμο σε αυτήν την συνάντηση.Δεν ξέρω μια ιδέα έδωσα.

Καλή η ιδέα σου laste,να το κανονίσουμε μια μέρα,όσοι μένουμε Αθήνα.....
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Δευ Απρ 15, 2013 10:59 am

laste έγραψε:
Γιώργος έγραψε:

Καλή η ιδέα σου laste,να το κανονίσουμε μια μέρα,όσοι μένουμε Αθήνα.....

Φίλε Γιώργο εγώ μένω στην Θεσσαλονίκη αλλά αν το οργανώσουμε θα κανονίσω να κατέβω.Απλά να το ξέρω πιο μπροστά για οργανωθώ οικονομικά.Καταλαβαίνεις.
raimon
raimon

Δημοσίευση από raimon Δευ Απρ 15, 2013 10:59 am

Γιώργος έγραψε:Δεν ξέρω όμως αν ο πατέρας Μάξιμος θα δεχόταν μια τέτοια συνάντηση....Να συναντηθούμε όλοι όσοι πιστεύουμε στο 2018,και να φτιάξουμε ομάδα....
raimon
raimon

Σελίδα 11 από 12 Επιστροφή  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης